Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Τι μας Κρύβει το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης;

Τι μας Κρύβει το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης;
Η υπόθεση του «πλανητικού πλέγματος» είναι μια σύγχρονη ιδέα που υποδηλώνει ότι η Γη περιβάλλεται από ένα αόρατο δίκτυο ενέργειας, που μεταφέρεται σε όλο τον πλανήτη από ένα είδος «γεωμετρικής οδού» γνωστής ως Ley-Lines.

Αυτές οι γεωμετρικές γραμμές συναντώνται σε διάφορα διασταυρωμένα σημεία που σχηματίζουν ένα ισχυρό πλέγμα.

Ο μύθος του υπερπληθυσμού και της έλλειψης τροφίμων

Τα ΜΜΕ έχουν από χρόνια εξαπολύσει έναν συνεχή καταιγισμό προπαγάνδας ότι:

– οι άνθρωποι είμαστε πάρα πολλοί
– λόγω του υπερπληθυσμού καταστρέφονται οι πόροι της γης
– τα τρόφιμα ακριβαίνουν επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση
– απαιτούνται νέες τεχνολογίες παραγωγής, οπότε φυσικά θα πρέπει να αναλάβουν η «Μονσάντο και λοιποί συγγενείς» να μας σώσουν.

Το Συμβούλιο των 13 Βασιλικών Οικογενειών. Ποιοι Κυβερνούν τον Πλανήτη

Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται «Πίνδαρος». Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου «Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου». Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή και το φόβο.

«Αρμαγεδδών» 130.000 πλειστηριασμών: «Δέσμευσαν» την Ελλάδα έως και το 2021

Μπορεί το Eurogroup να καλωσόρισε την εφαρμογή των προαπαιτούμενων από την ελληνική κυβέρνηση όμως συνέδεσε την εκταμίευση της δεύτερης υποδόσης, ύψους 1 δισ. ευρώ την άνοιξη, με την πορεία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Οι δανειστές απαιτούν να τρέξουν γρήγορα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και ζητούν να πραγματοποιηθούν 130.000 μέχρι το 2021.

ALERT!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ!!!



ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!!!
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

Ο Πακιστανός διευθυντής της ΕΡΤ3 που δεν έδινε σήμα σε διεθνή και εθνικά κανάλια για να μεταδίδουν το συλλαλητήριο

Αλέξανδρος Κάντερ-Μπαξ. «Μιλά αγγλικά, βουλγαρικά και βεγγαλικά», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το βιογραφικό του νέου γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3, με το παράξενο -για το ελληνικό αυτί- επίθετο.

Ένα βιογραφικό που συνοδεύει την είδηση της τοποθέτησης νέας διοικούσας επιτροπής στο Τρίτο Δημόσιο Κανάλι της Θεσσαλονίκης.

Μελέτησαν ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ στον Πλανήτη μας και Κατάλαβαν ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ !!!

Για αιώνες ολόκληρους, η επίσημη άποψη της επιστήμης για τον πλανήτη που ζούμε, είναι ότι πρόκειται για ένα βράχο κάπου στο διάστημα, που για κάποιους λόγους εμφάνισε μια ιδιαιτερότητα… Τη ζωή. Η άποψη αυτή εξακολουθεί να είναι σεβαστή και ίσως κυρίαρχη ανάμεσα στους ανθρώπους, ειδικά στο δυτικό κόσμο που έχει κάνει σημαία του την ανθρωποκεντρικότητα.

Πατήσαμε στη Google τη λέξη Macedonia: Ξέρετε τι αποτέλεσμα βγάζει;


Αλήθεια τι αποτέλεσμα βγαίνει στη νούμερο ένα μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, τη Google, όταν πατάς τη λέξη Macedonia;
«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» βροντοφώναξαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χθες στη Θεσσαλονίκη και το ίδιο θα κάνουν στις 4 Φεβρουαρίου και στην Αθήνα, τη στιγμή που το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων παραμένει το πλέον «καυτό» θέμα των ημερών.

Έφθασε η «Εφαρμογή Λαθρομετανάστης» – MigApp -


 

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Οργανισμός Μετανάστευσης του ΟΗΕ), ξεκίνησε μια εφαρμογή για να ενθαρρύνει τους μετανάστες να φύγουν για τη Δύση.

Το Σχέδιο Coudenhove-Kalergi ξεκίνησε;

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

von Coudenhove-Kalergi

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν: 

Οι τελευταίες εξελίξεις στα ευρωπαϊκά ζητήματα, δείχνουν ότι η Ε.Ε δεν έχει απλώς έλλειμμα δημοκρατίας, όπως συχνά καταγγέλλεται, αλλά το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο για όποιον έχει το θάρρος να το αντικρύσει. 
Το εν λόγω άρθρο συνηγορεί υπέρ των σκέψεων που ακολουθούν, που ακόμα και χωρίς την βοήθεια αυτού του άρθρου συνάγονται..

Όλοι καταλαβαίνουμε ή έστω υποψιάζομαστε, ότι οι πολιτικοί στις περισσότερες χώρες είναι απολύτως δέσμιοι συμφερόντων.
Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι διοικούντες την Ευρώπη, που σε μεγάλο βαθμό ΔΕΝ είναι εκλεγμένοι, αποτελούν εξαίρεση;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ… Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ !


 

ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…..
ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ !!!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΙΑ ΒΟΗΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ (ΟΧΙ ) ……ΑΦΗΝΕΙΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ (ΟΧΙ ) ΝΑΙ……

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ?

Αλέξανδρος Κάντερ-Μπαξ. «Μιλά αγγλικά, βουλγαρικά και βεγγαλικά», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το βιογραφικό του νέου γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3, με το παράξενο-για το ελληνικό αυτί-επίθετο.
Ένα βιογραφικό που συνοδεύει την είδηση της τοποθέτησης νέας διοικούσας επιτροπής στο Τρίτο Δημόσιο Κανάλι της Θεσσαλονίκης.

Βεγγαλικά; Δεν ξέρω αν το πρώτο πράγμα που σου’ρχεται στο νου είναι το τραγούδι του Νταλάρα ή τα πυροτεχνήματα… Αν όμως ψάξεις λιγάκι, θα βρεις ότι τα βεγγαλικά είναι η γλώσσα του Ραμπιντρονάθ Ταγκόρ, του νομπελίστα στοχαστή και λογοτέχνη. Η γλώσσα που μιλιέται στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας και το σημερινό Μπανγκλαντές(πρώην ανατολικό Πακινστάν).

Ότι στις 21 Φεβρουαρίου 1952 το Πανεπιστήμιο της Ντάκας του ανατολικού Πακιστάν αιματοκυλίστηκε από τις καθεστωτικές δυνάμεις του Δυτικού Πακιστάν. Προσπάθησαν να «σκοτώσουν» τα βεγγαλικά ως μητρική γλώσσα και με τη βία να επιβάλουν ως επίσημη τα ουρδού. Δεν τα κατάφεραν. Θα μάθεις ότι η σπουδαιότητα αυτού του αγώνα ήταν τόσο μεγάλη που η 21η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα μητρικής γλώσσας και ως μεγάλη εθνική επέτειος του Μπανγκλαντές. Μπανγκλαντές, αυτή η φτωχή χώρα που έχει έκταση όση περίπου η Ελλάδα και πληθυσμό 15 φορές μεγαλύτερο. Που στέλνει «καραβιές μεταναστών» σε μια χώρα, η οποία στέλνει τα δικά της παιδιά μετανάστες σε Ανατολή και Δύση και θέλει να τα αγαπούν σα δικά τους, να τους αναγνωρίζουν ίσες ευκαιρείς και δικαιώματα.

Τόσα πολλά πράγματα, από μια λέξη πυροτέχνημα…Τα βεγγαλικά.

Δεν ξέρω ποιος άνεμος έφερε το νέο διευθυντή της ΕΡΤ3 στα μέρη μας. Αν ήρθε με καράβι, με τραίνο, αεροπλάνο ή περπατώντας. Ενδεχομένως στο μέλλον να τύχει να του υποβάλω αυτό το αδιάκριτο ερώτημα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι με άγγιξε αυτό το αεράκι της αλλαγής. Σαν εκείνο που ένιωσα λίγες μέρες πριν, με την κατάθεση του νομοσχεδίου για την απόκτηση ιθαγένειας από τα παιδιά μεταναστών. Ναι, αυτό είναι Αριστερά. Να το λες και να το κάνεις πράξη: ότι σημασία δεν έχει από πού είσαι και από πού έρχεσαι, αλλά τι πραγματικά είσαι.

Τόσο απλά.

Το βιογραφικό που μας ταξίδεψε

Ο Αλέξανδρος Κάντερ-Μπαξ κατάγεται από το Μπανγκλαντές. Είναι σκηνοθέτης και εργαζόμενος της ΕΡΤ3 από το 1989, από τα πρώτα βήματα του Τρίτου Καναλιού στη Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Προγραμματισμού & Παραγωγής Προγράμματος της ΕΡΤ3. Από το 2011 έως και τις 11 Ιουνίου 2013 ήταν ο Διευθυντής Τηλεόρασης του Τρίτου Καναλιού.

Σε αυτή την πορεία των 27 χρόνων, σκηνοθέτησε δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές, αθλητικές, ιατρικές και μουσικές εκπομπές, εκπομπές κοινωνικής και ιστορικής έρευνας, τηλεοπτικές μεταδόσεις εκλογικών αποτελεσμάτων, αφιερώματα κλπ. Σκηνοθέτησε αθλητικές μεταδόσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004», τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004», κορυφαίες πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις, πολιτικά γεγονότα και συγκεντρώσεις. Ξεχώρισαν τα ντοκιμαντέρ του αρχαιολογικού, ιστορικού, περιβαλλοντικού και κοινωνικού περιεχομένου και ειδικά ντοκιμαντέρ, όπως το «SOS από τη Βαγδάτη» για τη ζωή και την καθημερινότητα του ιρακινού λαού μετά τον Πόλεμο του Κόλπου (1997), «Ο Γύρος της Μεσογείου σε Δύο Τροχούς», ένα οδοιπορικό στις χώρες της Μεσογείου (2000).

Δίδαξε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε τμήματα δημοσιογραφίας, σκηνοθεσίας, εικονοληψίας, μοντάζ, σκηνογραφίας κλπ.

Έχει Master of Arts στην Σκηνοθεσία του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης (Ανώτατο Ινστιτούτο Θεάτρου & Κινηματογράφου Σόφια Βουλγαρίας) και Diploma στις Θεατρικές Σπουδές (Schoοl of Drama, Ντάκα Μπανγκλαντές).

Εκτός από ελληνικά μιλά αγγλικά, βουλγαρικά και βεγγαλικά…

19/6/2015 – tvxs.gr μέσω foulscode.com

-d- Αν ακόμα αμφιβάλλετε δείτε και το σχετικό σύνδεσμο από το webtv.ert.gr και εδώ:

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ?

Thestival Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ



https://www.diadrastika.com/2018/01/genikos-diefthyntis-tis-ert3-ine-pakistanos.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters