Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Μια σταγόνα ιστορία... ...


ΘΕΛΕΤΕ να γελάσετε ΠΙΚΡΑ;

Διότι ο κατάλογος που ακολουθεί, κάτι θα σας θυμίσει από το σήμερα που κυριαρχείται από ξένους κερδοσκόπους και Έλληνες απατεωνίσκους.

Πολλά επίσης θα σάς εξηγήσει, καθότι ένα κράτος που γεννιέται χρεωμένο, πού λέτε ότι θα καταλήξει;...

Λοιπόν:
Στις 7 Φεβρουαρίου 1825 κι ενώ η επανάσταση βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη καμπή, «συνωμολογήθη εν Λονδίνω, εθνικόν δάνειον δύο εκατομμυρίων χρυσών λιρών, δια την χρηματοδότησιν του αγώνος».

Ρίξτε μια ματιά στην κατανομή αυτού του δανείου:

- Το δάνειο συμφωνείται στο 55% της ονομαστικής του αξίας, για να καλυφθούν οι επισφάλειες των Άγγλων πιστωτών, δηλαδή αυτομάτως τα 2.000.000 γίνονται 1.100.000 λίρες(!!!).
Εμείς βέβαια πληρώναμε τόκους για 2.000.000.
Από τα 1.100.000 κρατούνται προκαταβολικά:
- Τόκοι δύο χρόνων 200.000 λίρες
- Μεσιτικά 68.000 λίρες
- Εξαγορά ομολογιών δανείου 212.000 λίρες
- Συμβολαιογραφικά 13.700 λίρες
- Έξοδα Ελλήνων (!) μεσαζόντων 15.487 λίρες.
Από τα εναπομείναντα, στέλνονται στις ΗΠΑ 156.000 λίρες για την κατασκευή δύο φρεγατών. 

Τελικά κατασκευάστηκε μόνο μία,που ήρθε στην Ελλάδα μετά το τέλος της επανάστασης και την έκαψε ο Ανδρέας Μιαούλης με τα ίδια του τα χέρια την 1η Αυγούστου 1831 στο λιμάνι τού Πόρου, όταν επαναστάτησε κατά του Καποδίστρια και τα στρατεύματα τού Κυβερνήτη έκαναν γιουρούσι για να καταλάβουν τον εξεγερμένο στόλο.

Δεν το ξέρατε ούτε αυτό, έτσι;

Επίσης, 123.000 λίρες μένουν στην Αγγλία για την αγορά έξι πολεμικών πλοιαρίων.

Πήραμε μόνο το «Καρτερία» μετά την επανάσταση.

Συνεχίζουμε:
- Για μισθοδοσία φιλέλληνα(;) Κόχραν 37.000 λίρες
- Για αποπληρωμή πολεμοφοδίων 77.200 λίρες
- Διάφοροι λογαριασμοί (;;!!) 47.000 λίρες
Έτσι, από τα 2.000.000 χρυσές λίρες, έφθασαν τελικά στην Ελλάδα μόλις 190.000 λίρες.

Αντί αυτά τα ελάχιστα που απόμειναν να πάνε στον αγώνα κατά των Τούρκων, κατασπαταλήθηκαν στον εμφύλιο που είχε ξεσπάσει

ανάμεσα στους Μωραϊτες και τους Ρουμελιώτες.

Οι καπεταναίοι στρατολογούσαν κόσμο για να χτυπήσουν τους εσωτερικούς εχθρούς και πληρωνόντουσαν από τα λεφτά του δανείου.

Άλλο πλιάτσικο κι εκεί, πέραν του γεγονότος ότι Έλληνες σκότωναν Έλληνες.

Ο Γκούρας για παράδειγμα, είχε ένα σώμα εκατόν πενήντα ενόπλων, αλλά έκανε ψεύτικους καταλόγους για πεντακόσιους και τσέπωνε την μισθοδοσία και τα τροφεία τους. Το ίδιο και οι αντίπαλοι του.

Όταν λοιπόν ο Καποδίστριας ανέλαβε Κυβερνήτης, έδωσε εντολή στον Πρόεδρο της επιτροπής οικονομικών Ανδρέα Κοντόσταυλο, να κάνει μια απογραφή (Να και η πρώτη απογραφή στην ιστορία μας) της περιουσίας του κράτους).

Το κείμενο της επιτροπής ήταν λεπτομερέστατο και εξαιρετικά σύντομο. Περιείχε μία μόλις πρόταση: «Κύριε Κυβερνήτα, εις το ταμείον του κράτους έν μόνο νόμισμα και αυτό κίβδηλον».

Στεφανία Λυγερού
http://www.logiosermis.net/2014/12/blog-post_366.html#.VI4E78mE5GQ

Έτσι δωρήθηκε ο ΟΤΕ στους Γερμανούς...


Αξίζει να διαβάσετε την κατωτέρω ιστορία του δωρηθέντα στην Μέρκελ και τόσον κακολογηθέντα άδικα, όπως θα δείτε, ΟΤΕ. Και ΟΤΕ ήταν το προσωπικό του κυρίως.

Ο Ελληνισμός σήμερα βάλλεται μέρα νύκτα από τα αισχρά ΜΜΕ για να πεισθεί ότι πρέπει να αφεθεί να τον εξοντώσει τελικά ο Σαμαράς...με τα νέα μέτρα που πονηρά και μάγκικα, θα τα ψηφίσει μετά την εκλογή προέδρου, αν αυτή γίνει.

Και για να αφεθεί επίσης ο Σαμαράς να ξεπουλά τον Εθνικό πλούτο σαν ήταν χωραφάκι του μπαμπά του. Χειρότερα ακόμα από τον έχοντα τότε μεσάνυκτα αφελή Γιέλτσιν.

Ο Σαμαράς όμως «ξέρει» τι κάνει το κάνει εν πλήρει συνειδήσει !!!!!!!!!!!!.

Έτσι στο πλαίσιο αιτιολόγησης των ξεπουλημάτων, άκουσα έκπληκτος ένα παπαγαλάκι του Σαμαρά (ή των ανώτερων του Σαμαρά, τροϊκανών κτλ) να μας φέρνει για παράδειγμα του πόσον καλά είναι τα ξεπουλήματα του Σαμαρά, την «δωρεά» του ΟΤΕ στην Ντόϊτσε Τέλεκομ (που τώρα θησαυρίζει με τον ΟΤΕ Ρουμανίας) , δωρεά, μετά θυμίζω από διαταγή της Μέρκελ στον Παπακωνσταντίνου, που αρχικά της είχε πει «αργότερα». Επιπλέον υπενθυμίζω, ότι η Ντόϊτσε Τέλεκομ στην ουσία δεν έδωσε δεκάρα για την αγορά του ΟΤΕ γιατί ξεπούλησε άλλες θυγατρικές του ΟΤΕ και ως λέγεται, έβγαλε περισσότερα από ότι είχε δώσει.

Επειδή όμως το δικαιολογών τα ξεπουλήματα Σαμαρά παπαγαλάκι του είπε περίπου ότι η Ντόιτσε Τέλεκομ έφτιαξε τον ΟΤΕ, λόγοι και ηθικής τάξεως απαιτούν να λεχθεί ότι τον ΟΤΕ τον έφτιαξε (όλα) το Ελληνικό προσωπικό του ΟΤΕ, όταν αυτός ήταν κρατικός. Παρά τον πόλεμο που ο ΟΤΕ υφίστατο από ποικίλα ξένα συμφέροντα εταιριών του εξωτερικού.

Έτσι εν πλήρη γνώσει επιτρέψτε μου να σας ενημερώνω για την πρόσφατη ιστορία του ΟΤΕ, του Ελληνικού διαμαντιού των τηλεπικοινωνιών που προδοτικά, όπως και πολλά άλλα ξεπουλήθηκε ή μάλλον ο ΟΤΕ δωρήθηκε στους γερμανούς.


Στη τεχνική παρουσίαση που έγινε το 2003 από τον υποφαινόμενο στα στελέχη της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών), οι ειδικοί μπορούν να εξακριβώσουν τι ήταν από το 2003 ο ΟΤΕ που δωρίθηκε στους Γερμανούς της Μέρκελ. Ήταν από τους πλέον εξελιγμένος τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς του κόσμου.

Ο ΟΤΕ από την ίδρυση του υπό μορφή Ανώνυμης Εταιρείας Δημοσίου συμφέροντος, διέθετε άριστο επιστημονικό, τεχνικό, διοικητικό και οικονομικό προσωπικό που τελικά δημιούργησε το θαύμα του ΟΤΕ. Και με μία εξαιρετική οργάνωση εξυπηρετούσε το κοινωνικό σύνολο, ελέγχοντας επιστημονικά (και όχι μπακάλικα ως πολλοί έκαναν) την ποιότητα των υπηρεσιών του (ενημερωτικό τον Μάιο του 1998 προς τον Δ/ντα Σύμβουλο Καθηγητή Χρυσολούρη που σημειώνει θέλω να τα βλέπω κάθε εβδομάδα.


Σήμερα ποιος τα μαζεύει και ποιος τα βλέπει;;). 

Τη δεκαετία του 1990, τον ΟΤΕ, ήθελαν πρώτα, πριν την απελευθέρωση των Τηλεπικοινωνιών (που έγινε το 2003), να τον αφήσουν ανέτοιμο για τον ανταγωνισμό. Με όλα τα επακόλουθα. 

Έτσι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΤΕ, είχαν παρασυρθεί από «ειδικούς» της ΕΕ, ώστε να εισηγούνται το 1995 στην τότε Διοίκηση του ΟΤΕ, να γίνει η πλήρης ψηφιακοποίηση του μέχρι το 2015 (!!!!!!). Πραγματική καταστροφή που θα έσβηνε τον ΟΤΕ


Με εισήγηση του Φεβρουαρίου 1995, που ενέκρινε προς τιμήν του, ο τότε Διοικητής του OTE Πέτρος Λάμπρου, με την οποία απετράπη η καταστροφική πρόταση για μέχρι το 2015 πλήρη ψηφιακοποίηση του ΟΤΕ. Που σχεδόν στο σύνολο της επαληθεύθηκε. 



Τους «ειδικούς» αυτούς της ΕΕ, τους είχε πριν καλέσει αμείβοντας του αδρά το 1991, ο τότε υπουργός κ Μάνος. Ο νυν καθοδηγητής (ως λέγεται), του νέου «σωτήρα» μας, του πομπωδώς «παντογνώστη» όλων (ακόμα και του σχεδίου Άτσεσον), του κ. Τζίμερου. 

Η βασική αρχικά καταστροφική για τον ΟΤΕ πρόταση των «ειδικών» της ΕΕ του κ Μάνου, ήταν ένα μικρό επάλληλο ψηφιακό δίκτυο στην Αθήνα, μόνον για τους «μεγάλους» πελάτες λίγων χιλιάδων παροχών. Και για ένα σχέδιο σκαρίφημα της πρότασης τους αυτής που θα οδηγούσε σε καταστροφή τον ΟΤΕ, πήραν αν ενθυμούμαι καλά, κάπου 300 εκατομμύρια δραχμές. Ήτοι περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ !!!!

Ακόμα ενθυμούμαι τη σύσκεψη στο γραφείο του τότε υπουργού κ. Μάνου, να κάθεται ο κ. Μάνος δίπλα στον εκπρόσωπο των «ειδικών» της ΕΕ και να μας λέει σε σχετικές αντιρρήσεις μας για τις καταστροφικές τους προτάσεις ότι ήταν με αυτόν!!!

Στη συνέχεια και αφού πολλοί, για ξένα συμφέροντα, προσπάθησαν και δικαστικά να εμποδίσουν την εξέλιξη του ΟΤΕ, ώστε ανέτοιμος με την έναρξη του ανταγωνισμού να καταρρεύσει, ακολούθησε μετά το 1995 ένας οργασμός εκσυγχρονισμού του ΟΤΕ. Δεν εννοώ τον νεοταξικό εκσυγχρονισμό του εφιάλτη Σημίτη, αλλά τεχνολογικό.

Που και αυτόν προσπάθησαν το 1991 να εμποδίσουν οι «ειδικοί» της ΕΕ εισηγούμενοι την αγορά απαρχαιωμένων συστημάτων μετάδοσης και άλλων. Που το εμπόδισαν όμως οι άξιοι Έλληνες μηχανικοί του ΟΤΕ με τη συμπαράσταση του τότε Διοικητή του ΟΤΕ Καθηγητή Κουρεμένου
Τελικά ο ΟΤΕ χάριν στις εισηγήσεις και μελέτες των στελεχών του και με εντατική εργασία του προσωπικού του, πολύ πριν την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών το 2003, ήταν σχεδόν πλήρως ψηφιοποιημένος και διέθετε τότε το πλέον μοντέρνο δίκτυο ίσως σε όλον τον κόσμο. Παρ’ όλα τα εμπόδια που του έβαλαν. Όπως αποκλείοντας τον πχ αρχικά από την κινητή τηλεφωνία !!!!!
Και τον πήρε τελικά η Ντόιτσε Τέλεκομ της Μέρκελ, χωρίς τελικά να ξοδέψει ένα ευρώ.

Ώστε «να μην μείνει τίποτε στο Ελληνικό κράτος. Τίποτα !!!!!!!!! κύριε Γεωργιάδη Ελληνιστή !!!!
Και ακόμα περιμένουμε «κόρακας να βγάλει μάτι κόρακα», και ο κ. Σαμαράς με επιτροπή να μας πει πως μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο.

Άλλη μία υπόσχεση του που δεν τήρησε. Αφού και το WiFi που επίσης υποσχέθηκε, δεν τον άφησαν, ως λέγεται να το κάνει.

Η ουσία είναι ότι «άπειρες» υποσχέσεις του δεν τήρησε. Πράγμα που είχε διαγράφει και το μέλλον όλων των υποσχέσεων του.

Ευριπίδης Μπίλλης

Έχω μάτια και βλέπω
http://www.logiosermis.net/2014/12/blog-post_962.html#.VI4E3smE5GQ

Και όμως κάτι εκατοντάδες υπάλληλοι στο δημόσιο δεν δουλεύουν γιατί δεν έχουν εκδοθεί διατάξεις με τα καθήκοντα τους...

Και όμως κάτι εκατοντάδες υπάλληλοι στο δημόσιο δεν δουλεύουν γιατί δεν έχουν εκδοθεί διατάξεις με τα καθήκοντα τους...
Εδώ και περίπου δύο χρόνια η δημοτική αστυνομία καταργήθηκε, ένα 30% του έμψυχου δυναμικού κατανεμήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, μαζί με το 100% των καθηκόντων της.
Η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι το παρακάτω Mail που δεχθήκαμε και σας παραθέτω αυτούσιο:
..Σας ενημερώνω για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα προχθές στη λαϊκή αγορά του @@@@ (παραλείπεται γιατί δεν το επιθυμεί ο αποστολέας) στο δήμο @@@@. Η συγκεκριμένη λαϊκή αγορά έχει επεκταθεί σε μήκος και στις παρόδους από μικροπωλητές χωρίς άδειες, οι περισσότεροι αθίγγανοι που πουλούν χαλιά, λουλούδια, τρόφιμα. Με μια ομάδα τεσσάρων ακόμα εμπόρων πήγαμε αμέσως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου συνομιλήσαμε με την αξιωματικό υπηρεσίας και λίγο αργότερα με το διοικητή, οι οποίοι πράγματι αμέσως έστειλαν περιπολικό. Μέχρι να γυρίσουμε στη λαϊκή οι περισσότεροι παράνομοι είχαν φύγει. Δεν πέρασε ούτε μια ώρα και όλοι ήταν πάλι στις θέσεις τους.
Πάλι εμείς πίσω στο αστυνομικό τμήμα. Η αξιωματικός υπηρεσίας και ο διοικητής έλλειπαν σε αυτοκτονία, όπως μας είπε ο σκοπός και μας παρέπεμψαν στη γραμματεία. Η αστυνομικός της γραμματείας καθ΄όλα ευγενική μας εξήγησε ότι το περιπολικό και ο διοικητής ήταν σε συμβάν και ότι δεν ήταν δυνατόν να εξυπηρετηθούμε τουλάχιστον όχι άμεσα. Τότε ζητήσαμε να μας ενημερώσουν γιατί δεν στέλνουν κάποιον από τους έξι δημοτικούς αστυνομικούς που βρισκόταν έξω από το τμήμα. Και εκεί αρχίζει η τραγικότητα.
Όπως μας εξήγησε η γραμματέας παρότι έχουν ένα χρόνο που τους "φορτωσαν" προσωπικό και καθήκοντα, μέχρι τουλάχιστον σήμερα (σ.ε. Παρασκευή 12/12/14) δεν έχει εκδοθεί νόμος που να τους ορίζει καθήκοντα και ενώ είναι ένστολο προσωπικό τους έχουν υπάγει στην κατηγορία των πολιτικών υπαλλήλων. Αφού λοιπόν δεν είναι "αστυνομικό προσωπικό" ούτε "ειδικό αστυνομικό προσωπικό" και δεν έχουν εκδοθεί διατάξεις που να προβλέπουν καθήκοντα κάθε πράξη τους αμέσως είναι παράνομη... Οπότε τους έχουν και κάθονται. Τα σχόλια περιττεύουν!..
 
http://www.katohika.gr/2014/12/kati-ekantontades-dimosioi-ipalliloi-den-duleuoun-logo-diataskis.html 

Chemtrails: Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ότι μας ψεκάζουν... (Συνέντευξη με τον Γουέιν Χολ)

Όταν μου ανατέθηκε να γράψω για το εάν μας ψεκάζουν ένιωσα μια παροδική πλήξη. Θα έπρεπε να δω καλτ τηλεοπτικές εκπομπές. Να διαβάσω «σεντόνια» από σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που κατακεραυνώνουν τους 
«συνωμοσιολόγους» συμπολίτες μας (30% είναι αυτοί, δεν είναι και λίγοι), να αναλύσω ομιλίες πολιτικών που αποδίδουν τον 


 περιορισμό της νεοελληνικής επανάστασης ενάντια στην κρίση στο μέγεθος ενός καναπέ στους ψεκασμούς. Να διαβάσω δεκάδες πανομοιότυπες απόψεις διαφόρων ειδικών -ψυχολόγων, κοινωνιολόγων και έγκριτων επιστημόνων- που προσπαθούν (ματαίως) να αντικρούσουν την συλλογική παράκρουση που προκαλούν οι λευκές ουρές των αεροπλάνων και «μουτζουρώνουν» για ώρες τον καθαρό ουρανό.


Μπορούσε άραγε μια έκφραση που σύντομα θα καταχωρηθεί στο ερμηνευτικό λεξικό ως νεοελληνική αργκό, «μας ψεκάζουν», να εμπεριέχει έστω και μια ρανίδα σοβαρότητας; Αποφάσισα να μιλήσω με έναν άνθρωπο που ήταν από τους πρώτους που έφεραν την συζήτηση στην Ελλάδα περί αεροψεκασμών, κι εάν και ο ίδιος παλιός ακτιβιστής κατά των πυρηνικών, παραμένει ανεξάρτητος από τα μαζικά κινήματα. Ο λόγος για τον Αυστραλό Γουέιν Χολ ο οποίος μάλλον περισσότερο Έλληνας είναι, αφού έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Ελλάδα. Σήμερα ζει στην Αίγινα.

Στην συνέντευξη που μου παραχώρησε δεν ξέρω εάν πείστηκα πως ήδη έχουν ξεκινήσει να μας ψεκάζουν. Όμως προβληματίστηκα αρκετά για το εάν στην Ελλάδα της κρίσης, όπου το περιβάλλον έχει περάσει στις τελευταίες προτεραιότητες της πολιτείας και της κοινωνίας, μπορεί να ξεπεραστεί η γραφική αντιπαλότητα (μας ψεκάζουν ή δεν μας ψεκάζουν) και μπορούμε να λάβουμε μέρος στην παγκόσμια συζήτηση που μαίνεται μεταξύ επιστημόνων με εκτενή αρθρογραφία στα πιο έγκριτα αμερικάνικα και διεθνή περιοδικά για το εάν είμαστε σε θεωρητική βάση υπέρ ή κατά των ψεκασμών; Σε ποιο επιστημονικούς όρους είμαστε υπέρ ή κατά οποιασδήποτε τεχνολογικής παρέμβασης στον πλανήτη, όπως είναι οι αεροψεκασμοί, για να γίνει δυνατή η αναστροφή της κλιματικής αλλαγής; 

VICE: Τι σας έκανε να πιστέψετε ξαφνικά ότι οι λευκές ουρές των αεροπλάνων έχουν κάποια χημική σύσταση και δεν είναι απλά αέρια;

​ Γουέιν Χολ: Την εποχή που πρόσεξα για πρώτη φορά τους ψεκασμούς, η απορία μου για το ανεξήγητο φαινόμενο λύθηκε, παρακολουθώντας την έρευνα του Καναδού δημοσιογράφου William Thomas, ο οποίος πρώτος κατέγραψε τον όρο χημικές ουρές (chemtrails) το 1999. Η ταινία του «Χημικές ουρές - μυστηριώδες γραμμές στον ουρανό» προβλήθηκε μάλιστα και στην Αίγινα το 2003.

Τι ανταπόκριση είχε η ταινία;

​ Ακόμα και πριν από την προβολή της ταινίας είχε ήδη ξεκινήσει η πρώτη ευρωπαϊκή προσπάθεια να ληφθούν νομικά μέτρα. Ο τότε δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Κουκούλης παρουσίασε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ο τότε και νυν δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης, αποφάσισε να κάνει μήνυση κατʼ αγνώστων. Η δικηγόρος στην οποία ανέθεσε την υπόθεση όμως δεν μπόρεσε να προχωρήσει λόγω έλλειψης, όπως είπε, στοιχείων.

Πως πιστεύετε ότι γίνονται οι ψεκασμοί;
​Οι ψεκασμοί είναι μυστικοί και γίνονται τόσο από εμπορικά, όσο και από στρατιωτικά αεροπλάνα.

Από ποιον υποκινούνται;
​Ξεκίνησε από κρατικούς φορείς των ΗΠΑ αλλά η ανεξέλεγκτη ιδιωτική πρωτοβουλία παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο.

Μπορείτε να μας εξηγήσετε με απλά λόγια γιατί μας ψεκάζουν;
​ Αυτό που προβάλλεται, παρόλο που δεν αναγνωρίζεται ρητά, είναι ότι πρόκειται για προγράμματα εφαρμογής της γεωμηχανικής, δηλαδή παρεμβάσεις στο κλίμα με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Θυμίζω ότι το 2010 στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας τα 193 κράτη που υποστηρίζουν τη Σύμβαση του ΟΗΕ για τη Βιοποικιλότητα επέβαλαν μορατόριουμ για οποιαδήποτε ιδιωτικά ή δημόσια πειράματα με στόχο τη χειραγώγηση της θερμοκρασίας του πλανήτη.

Πόσο δύσκολο είναι μια ομάδα ακτιβιστών, όπως εσείς και άλλοι, να μπορέσετε να αποδείξετε ότι οι λευκές ουρές των αεροπλάνων δεν είναι απλά νέφη;
​Η ερώτηση που κάνετε δεν έχει την σωστή προσέγγιση. Δεν έχω καμία υποχρέωση σαν πολίτης να αποδείξω τίποτα. Οι επιστήμονες-«πλασιέ» της γεωμηχανικής χρειάζεται να αποδείξουν ότι αυτό που λένε οι ίδιοι, δηλαδή ότι δεν γίνονται αεροψεκασμοί, είναι αλήθεια.



Εννοείται ότι η συζήτηση ότι μας ψεκάζουν είναι λάθος αφού δεν αποδεικνύεται;
​ Ας ξεκινήσουμε από κάτι άλλο, πιο βασικό. Η συζήτηση για το εάν μας ψεκάζουν δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και δεν είμαστε η μόνη χώρα στην οποία η συζήτηση έχει εκτραπεί με στόχο φυσικά να μην γίνεται κατανοητή στο ευρύ κοινό. Σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά υπάρχει συζήτηση για τις επιστημονικές δυνατότητες της αποκαλούμενης γεωμηχανικής. Η θέση των ακτιβιστών είναι ότι αυτό που παρουσιάζεται ως «γεωμηχανική» ήδη εφαρμόζεται. Αυτό λοιπόν που λέω είναι ότι θεωρώ λάθος να συζητάμε μόνο για την παρατήρηση του ουρανού, αλλά θα πρέπει να συζητήσουμε για την ίδια την γεωμηχανική. Και τότε να δούμε: επιτρέπεται κάποιος να παρεμβαίνει στο κλίμα και μάλιστα κρυφά; Αυτή είναι η συζήτηση που πρέπει να κάνουμε.

Ποια ήταν η συμμετοχή των ακτιβιστών κατά των ψεκασμών στην φετινή παγκόσμια ημέρα δράσης για το κλίμα;
​ Στην Μελβούρνη από τους 30.000 ακτιβιστές για το κλίμα, μόνο 3 ήταν ακτιβιστές κατά των ψεκασμών. Στην Αθήνα κανένας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τόσο λίγοι οι ακτιβιστές κατά των ψεκασμών. Απλώς μειοψηφούν οι ακτιβιστές κατά των ψεκασμών που πιστεύουν ότι είναι χρήσιμο να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για το κλίμα.

Μήπως το κίνημα βρίσκεται σε ύφεση;
​ Ό,τι δεν ανταποκρίνεται ο απλός κόσμος δεν σημαίνει ότι το φαινόμενο δεν συμβαίνει ή ότι η λύση για το θέμα της γεωμηχανικής είναι να κατέβουμε στους δρόμους. Σήμερα επικρατεί μια γενική σύγχυση. Ο επιστημονικός κόσμος καθοδηγείται από λόμπι, που το καθένα έχει την ατζέντα του. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πιστεύει ότι η πτήση των αεροπλάνων συμβάλλει στο πρόβλημα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης. Οι οπαδοί της γεωμηχανικής ισχυρίζονται ότι τα αεροπλάνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ψυχράνουν τον πλανήτη. Για μένα η λύση είναι να υπάρξει μια δεύτερη Ευρωβουλή ενεργών πολιτών όπου εκεί μπορούν να τεθούν όλα αυτά τα ζητήματα, χωρίς να αλλοιώνονται και να φιλτράρονται με κακόβουλο τρόπο από τα ΜΜΕ.

Είναι διχασμένος ο κόσμος των οικολόγων σε σχέση με την γεωμηχανική;
​ Οι μόνοι οικολόγοι που αναγνωρίζουν το γεγονός ότι η γεωμηχανική δεν είναι θεωρία αλλά πλανητική πραγματικότητα είναι οι Πράσινοι της Κύπρου.

Σε τόσα χρόνια ακτιβισμού τι έχετε πετύχει;
​ Μπορέσαμε να εισακουστούμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο έκρινε πως το αίτημα της ομάδας Skyguards που επιδιώκει να αναγνωριστεί ότι γίνονται αεροψεκασμοί και ότι πρέπει να απαγορευτούν, είναι ένα θεμιτό ζήτημα για να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή επί των διαφόρων πτυχών του προβλήματος.



Δεν σας έχει περάσει από το μυαλό ότι υπάρχει μια συλλογική παράκρουση λόγω τη οικονομικής κρίσης;
​ Κανένας ακτιβιστής, ακόμα και του χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου, δεν συνδέει την οικονομική κρίση με τους ψεκασμούς, με την έννοια ότι δεν λέει ότι «μας ψεκάζουν για να μην αντιδρούμε σε αυτό που μας κάνουν». Η προσέγγιση αυτή είναι ένα δημιούργημα των ΜΜΕ ή κάποιων πολιτικών για να εισπράξουν οφέλη και για να γελοιοποιήσουν την συζήτηση. Σε αυτό που διατυπώνονται διαφορετικές απόψεις είναι οι στόχοι πίσω από τους ψεκασμούς. Δηλαδή κατά πόσο τα κίνητρα αφορούν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και πόσο είναι «στρατιωτικά» και/ή κερδοσκοπικά. Φυσικά το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Η τροποποίηση του κλίματος για στρατιωτικούς σκοπούς δεν είναι τίποτα το καινούργιο. Η επιχείρηση Popeye στο Βιετνάμ από τους Αμερικάνους είναι μια από τις πιο γνωστές τέτοιες προσπάθειες.

Δεν θα μπορούσε δηλαδή οι αεροψεκασμοί να είναι άλλη μια θεωρία συνωμοσίας;
​ Η ιδέα των «θεωριών συνωμοσίας» είναι ένα μεταψυχροπολεμικό φαινόμενο που οφείλεται στην έκλειψη της ιδεολογικής αντιπαράθεσης. Η μόνη κατηγορία που δέχομαι ως θεμιτή είναι ότι αρκετοί από τους λεγόμενους «θεωρητικούς της συνωμοσίας» είναι άτομα προληπτικά, χωρίς πίστη στις δυνατότητες των πολιτών.

Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην μας ψεκάζουν;
​ Έχω ήδη διευκρινίσει ότι δεν σκοπεύω να συζητώ άλλο το θέμα του εάν μας ψεκάζουν ή όχι. Ας μείνουμε στο ότι αυτό που παρουσιάζεται ως «γεωμηχανική» ήδη εφαρμόζεται.

Συνέντευξη στο Vice
ΠΗΓΗ
thesecretrealtruth

Αποδείξεις για chemtrails

Ποιος π@παρας πειράζει το διακόπτη;
Το αεροσκάφος μάλλον έμεινε από βενζίνη και πρόλαβε και το γύρισε στην ρεζέρβα.
Η διαδρομή που ακολουθή είναι από νότο προς βορά και στην περιοχή που μένω Ναύπλιο οι αεροδιάδρομοι που έχω συνηθίσει να βλέπω είναι από δυτικά προς ανατολικά και το ανάποδο.
Ναύπλιο σήμερα ...
Εμαιλ αναγνώστη του Κατοχικά Νέα

Στήνεται επικίνδυνο σχέδιο πανικού με φήμες για bank run και Grexit για να προκληθεί χάος και να βρεθούν οι 180 βουλευτές

Η κοινωνία να μην παγιδευτεί στα σχέδια νοσηρών μυαλών, επικίνδυνων ανθρώπων που απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας.
Ένα επικίνδυνο σχέδιο πανικού με φήμες για bank run και Grexit στήνεται στην Ελλάδα με στόχο να προκληθεί χάος και να βρεθούν οι 180 βουλευτές. Στήνεται ένα σχέδιο, όπου θα παρουσιαστεί ως εθνικός κίνδυνος εκτροπής και κατάρρευσης της Ελλάδος και της οικονομίας.
Σύμφωνα με πηγές δεν είναι σαφές αν ενορχηστρώνεται από συμφέροντα ή έχει εμπλοκή και η κυβέρνηση ή είναι συνδυασμός και των δύο αλλά όπως αναφέρει κορυφαίος παράγοντας «οι 180 βουλευτές δεν μπορούν να βρεθούν.
Ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι 180 βουλευτές είναι να προκληθεί χάος, να προκληθεί πανικός, οι πολίτες να αισθανθούν ότι απειλούνται οι καταθέσεις τους και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.
Αν αυτό το παραμύθι πείσει ορισμένους αναποφάσιστους Ανεξάρτητους βουλευτές ή Ανεξάρτητους Έλληνες να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε εκεί που ήταν αδύνατο να βρεθούν οι 180 βουλευτές….θα βρεθούν οι 180 βουλευτές».
Με βάση πηγές σε ξένο broker είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι ενορχηστρώνεται σχέδιο πανικού στην Ελλάδα.
Διερευνώντας το θέμα και συνομιλώντας με στελέχη ξένων οίκων, όπως Barclays, Morgan Stanley και J P Morgan αναφέρθηκε ότι φοβούνται τον κίνδυνο…εκτροπής της Ελλάδος.
Μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπάρχουν hedge funds που αν υπάρξει σοβαρή κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσαν να ρευστοποιήσουν 600 ή 800 εκατ μετοχές τραπεζών προκαλώντας νέο κραχ στο χρηματιστήριο.
Το ερώτημα είναι υπάρχει σχέδιο πανικού που θα δημιουργήσει την εντύπωση ότι η Ελλάδα καταρρέει, να φοβηθούν οι πολίτες, να αρχίσουν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους και μαζί με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου και τον διάχυτο φόβο για Grexit….οι βουλευτές τελικώς, αλλάξουν άποψη και αντί να ψηφίσουν κατά του Προέδρου να ψηφίσουν υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας;
Κορυφαίος Έλληνας τραπεζίτης δεν κρύβει την αγωνία του, το φόβο του μήπως κάποια παράκεντρα εξουσίας προκαλέσουν χάος.
«Αδυνατώ να πιστέψω ότι με εντολή Σαμαρά θα μπορούσε να σχεδιαστεί η εκτροπή, το χάος και η καταστροφή.
Όσοι παίξουν με την φωτιά θα καούν, όσα νοσηρά μυαλά σκεφτούν να υλοποιήσουν ένα τέτοιο επαίσχυντο σχέδιο καταστροφής εις βάρος της πατρίδας θα είναι υπόλογοι και υπεύθυνοι για την καταστροφή.
Αν υπάρχει κέντρο εξουσίας, όπου σε συνεννόηση με κάποιους έμπιστους ξένους και κάποιο πρόθυμο θεσμικό παράγοντα όπως τραπεζίτη αποφασίσουν να σπείρουν τον πανικό προκαλώντας χάος τότε η χώρα θα έχει καταλυθεί και η χώρα θα αξίζει να καταρρεύσει αναφέρει ο κορυφαίος τραπεζίτης.
«Ανησυχώ για την χώρα μου και την τράπεζα, τους υπαλλήλους και τους πολίτες αλλά πιστεύω ότι η ΕΚΤ δεν θα αφήσει να εκτραπεί η κατάσταση, δεν θα αφήσει να προκληθεί χάος». Η κοινωνία να επιδείξει ψυχραιμία σε ότι δυνητικά μπορεί να συμβεί το επόμενο διάστημα. Υπό τον φόβο και τον πανικό μόνο καταστροφές μπορεί να υπάρξουν όχι πρόοδος.
Οι τράπεζες είναι ασφαλείς καθώς εποπτεύονται άμεσα από την ΕΚΤ και το ευρωσύστημα θα είναι δίπλα στις ελληνικές τράπεζες άρα οι καταθέτες είναι 100% εξασφαλισμένοι ουσιαστικά και όχι για το θεαθήναι.
Η κοινωνία να μην παγιδευτεί στα σχέδια νοσηρών μυαλών, επικίνδυνων ανθρώπων που απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας.
 
 
http://www.katohika.gr/2014/12/bank-run-grexit-180.html 

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ψυχή


«Εδώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την «αφελή» αποκάλυψη ενός τρομερού μυστικού. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ψυχή. Ενώ όλοι οι άνθρωποι έχουν ανθρώπινο σχήμα. Με άλλα λόγια, δυο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες όντων έχουν ανθρώπινο σχήμα. 

Ο Τζων Μπένετ, στο βιβλίο του «Γκουτζίεφ: Η δημιουργία ενός Νέου Κόσμου», αναφέρει τον Γκουρζίεφ να διακρίνει ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες ανθρώπινων όντων. Παραθέτουμε:

«Υπάρχουν τρία εντελώς διαφορετικά είδη όντων που παίρνουν ανθρώπινο σχήμα. Το πρώτο είδος είναι«Ενσαρκώσεις Κοσμικών Οντοτήτων σταλμένων από ψηλά». Το δεύτερο είναι άνθρωποι που έχουν μάθει πώς να ζουν σε αρμονία με τη φύση, με την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους. Εξαιρούνται από τους κινδύνους της συνηθισμένης ζωής. Έχουν γίνει σωστά Άτομα. Εγώ τους αποκαλώ «ψυχοτέλειους» για να εκφράσω την ιδέα της τελειωμένης ψυχής. Η Τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που ζουν μια μισο-ζωώδη ύπαρξη η καλύτερα που ζουν σαν μηχανικά παιχνίδια ωθούμενα σχεδόν αποκλειστικά από εξωτερικές δυνάμεις. Αποτελούν την «ψυχοστατική» τάξη, αλλά έχουν τη δυνατότητα για αυτό-τελείωση.»

Σε δική μας ορολογία θα λέγαμε ότι η πρώτη κατηγορία αποτελείται από Πνευματικές Οντότητες που κανονικά κατοικούν στις υψηλές περιοχές του επάνω ημισφαιρίου και ενσαρκώνονται στη γη για να βοηθήσουν τη δεύτερη κατηγορία όντων με ανθρώπινο σχήμα να τελειωθούν ψυχικά. Ας προσέξουμε τη διαφορά. Η πρώτη κατηγορία δεν είναι άνθρωποι, αλλά Κοσμικές Οντότητες. Και διαθέτουν Πνεύμα. Η δεύτερη κατηγορία είναι άνθρωποι και διαθέτουν ψυχή. Η Τρίτη κατηγορία είναι κάτι σαν ζώα, αλλά μπορούν να βελτιώσουν τη ζωϊκή φύση τους και να γίνουν ανθρώπινα όντα.»



Η αποκατάσταση του Εωσφόρου


http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2014/12/blog-post_717.html

Ποιός ήταν πραγματικά ο Ορφέας

Η Εικόνα που έχουν για την Ελληνική Αρχαιότητα οι σοβαροί μελετητές της Αρχαίας Ελλάδας είναι τελείως διαφορετική από την επίσημη εικόνα που επιβάλλεται από την «χριστιανική εκπαίδευση».

Όσοι σπουδάζουν Αρχαιολογία βλέπουν να τους αποκαλύπτεται ένας κόσμος που κρύβεται επιμελώς από την επίσημη εκπαιδευτική κοινότητα και την επικρατούσα αντίληψη.

Για τους Αρχαίους Έλληνες ο Ορφέας ήταν πραγματικό πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν συγκεκριμένες ιστορικές αναφορές, πέρα από τους μύθους που δημιουργήθηκαν για τον Ορφέα, για διαφόρους λόγους.

Η Παραλία του Βορείου Αιγαίου, από τον Όλυμπο μέχρι τον Ελλήσποντο, ήταν γνωστή στους αρχαίους σαν Θράκη, εδώ και 35 αιώνες. Αργότερα οι δυτικές περιοχές κατοικήθηκαν από Μακεδόνες.

Έχει πολύ λίγη σημασία ποιοι πληθυσμοί κατοίκησαν σε όλες αυτές τις περιοχές. Προέλληνες, Έλληνες, Εξωέλληνες, (Πίερες Θράκες, Μινύες, Μάγνητες, Κίκονες, Πιεριώτες Μακεδόνες, κλπ.) όλοι αυτοί οι λαοί έχουν κοινή φυλετική και πολιτιστική καταγωγή που ανάγεται στην παλαιολιθική εποχή.

Η στενή εύφορη λουρίδα γης ανάμεσα στον Όλυμπο και την θάλασσα ήταν η Αρχαία Πιερία(από τον Μακεδόνα γενάρχη Πίερο). Στους πιερικούς πρόποδες του Ολύμπου υπήρχαν πόλεις που αρχαιολογικές ανασκαφές ιχνηλατούν 35 αιώνες πίσω. Τα Λείβηθρα, η Πίμπλεια, το Δίον, κι άλλες πόλεις.

Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, ιερό βουνό, παγκόσμια γνωστό στους αιώνες, γιατί σχετίζεται με την ελληνική θρησκεία, αλλά και τον Ορφέα και την Ορφική Παράδοση. Ο Ορεινός Όγκος στην νοτιοανατολική πλευρά σχίζεται από την χαράδρα της Ζηλιάνας (αρχαίος χείμαρρος Συς, σήμερα Ζηλιάνα) χωρίζοντας το Βουνό σε Άνω Όλυμπο και Κάτω Όλυμπο.

Οι πολλές χαράδρες και ρεματιές δίνουν μια σπάνια ομορφιά στο τοπίο ακόμα και σήμερα. Σε αυτό το Τοπίο, που προκαλεί ιερό δέος, ηρεμία και περισυλλογή, και συγκίνηση που σου κόβει την ανάσα (τουλάχιστον σε αυτούς που κρατούν τους δεσμούς τους με την φύση), μπροστά στην πτυχή που χωρίζει τον Άνω Όλυμπο από τον Κάτω Όλυμπο, ήταν χτισμένα τα Λείβηθρα, η πόλη που γεννήθηκε ο Ορφέας. Λείβηθρα (= ρείθρο, ρέμα, χείμαρρος και υγρός τόπος) σημαίνει ακριβώς τα ρείθρα και τις ρεματιές που μεταφέρουν τα νερά από το Ιερό Βουνό προς την θάλασσα.

Τα Λείβηθρα, καθώς κυκλώνονταν από παντού από τα νερά που κυλούσαν έμοιαζαν σαν νησί στους πρόποδες του Βουνού. Ο οικισμός βρισκόταν στα υψώματα βορειοδυτικά της Ακρόπολης.Εκεί που βρίσκονται σήμερα τα ερείπια της Ακρόπολης υπήρχε Αρχαίο Ιερό που σχετίζεται με τον Ορφέα.

Σύμφωνα με την Ορφική Παράδοση ο Ορφέας γεννήθηκε από την Μούσα Καλλιόπη, Παρθένα, που έμεινε έγκυος όταν λούστηκε στον θεό-ποταμό Οίαγρο, σε μία από τις σπηλιές του Ολύμπου κοντά στα Λείβηθρα και την Πίμπλεια.

Αν και ο Οίαγρος σχετίζεται με τον Ζαγρέα, και μέσω του πατέρα του Χάροπα, με τα σκοτεινά βασίλεια, το πιθανότερο είναι πως ο Οίαγρος ήταν τοπικός άρχοντας (που έλαβε αυτό το όνομα καθώς σχετίστηκε με την Λατρεία του Διονύσου Ζαγρέα). Η μητέρα του Ορφέα ήταν κατά πάσα πιθανότητα κάποια ντόπια αρχοντοπούλα.

Την εποχή που γεννήθηκε ο Ορφέας, πριν από 29 αιώνες, η Διονυσιακή Λατρεία ήταν γνωστή σε όλο το μεσογειακό κόσμο, και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Ο Ορφέας ανατράφηκε μέσα σε αυτό το θρησκευτικό περιβάλλον.Ο νεαρός άρχοντας όμως, δεν έλαβε απλά ιδιαίτερη μόρφωση, είχε από την φύση του ιδιαίτερα χαρίσματα. Αντιλαμβάνονταν το Θείο με ένα ιδιαίτερο τρόπο:

Ο Ορφέας αντιλαμβάνεται την ΘΕΟΤΗΤΑ σαν ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με την Οποία σχετίζεται άμεσα, υπαρξιακά, και βιωματικά… όχι με ένα τρόπο εξωτερικό, σαν μια Βαθύτερη Απροσπέλαστη Πραγματικότητα που αποτυπώνεται σαν εξωτερική πίστη και λατρεία και μέσα από τελετουργικές πράξεις…

Για τον Ορφέα η ΘΕΟΤΗΤΑ Είναι η Πηγή και το Βάθος της Ύπαρξης κι η Ουσία των πάντων, που Βιώνουμε Μέσα μας με ένα τρόπο άμεσο, εσωτερικό και βιωματικό.

Αυτή η ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ (μεταφυσικά και σε ανώτερους κόσμους) διαχωρίζεται σε πολλές, ατομικές οντότητες, παραμένοντας στην Ουσία Μία. Ουσιαστικά και Μυστικά το Ένα είναι μέσα στα πολλά, στο καθένα και το καθένα ταυτίζεται με το Ένα, με το Όλο.Από Αυτή την Κατάσταση στους Ανώτερους Κόσμους η περαιτέρω εξέλιξη στο Όλο και στο καθένα οδηγεί στην διαφοροποίηση από το Ένα και στην ίδια την ξεχωριστή ατομικότητα.

Από εδώ αντλείται η έννοια της ψυχής (σαν το σύνολο της πνευματικής οντότητας) που πηγάζει κι εξαρτάται από την Θεότητα, όποιο δρόμο εξέλιξης κι αν πάρει.Κι από τον Φωτεινό Κόσμο του Νου η Ψυχή πέφτει στον Κόσμο της Απλής Ψυχής που εκφράζει την φύση της με την βούληση και το συναίσθημα. Είναι αυτή η διαφοροποιημένη ψυχή που ενσωματώνεται στο υλικό σώμα που αποτελεί μεταφυσικά και κυριολεκτικά ένα «τάφο» για την ψυχή.

Από τους Φωτεινούς Κόσμους του Υπερπέραν, της Εξωπραγματικότητας του ανθρώπου η Ψυχή πέφτει στον Μεταφυσικό Άδη, στον «Κάτω Κόσμο», που είναι ο «υλικός κόσμος». Η Ψυχή με όλες τις πνευματικές, νοητικές, και ψυχικές, λειτουργίες δένεται κυριολεκτικά μέσα στις ψυχοσωματικές διαδικασίες, και τις λειτουργίες του σώματος, και τον εξωτερικό κόσμο της ύλης.

Από την ένωση της Ψυχικής Οντότητας με το σώμα, δημιουργείται η υλική ψυχή, ο ψυχοσωματικός οργανισμός, η ζωή, το ζωτικό σώμα (που πρέπει να διακρίνεται από την Καθαρή Ψυχή).

Αυτή η θρησκευτική αντίληψη δεν ήταν κάτι καινούργιο στην Εποχή του Ορφέα. Στην πραγματικότητα είναι η ίδια η Ουσία της Διονυσιακής Λατρείας (με την μορφή του Ζαγρέα) που ανιχνεύεται σε ολόκληρο τον μεσογειακό κόσμο, στην Κρήτη, στην Ελλάδα, στην Εγγύς Ανατολή, στην Κάτω Ιταλία, τουλάχιστον 35 αιώνες πίσω.

Οι Λάτρες του Διονύσου με την αντίληψη της Βαθύτερης Ενότητας του Όντος και του κόσμου, και με τα ιερά όργια (που σημαίνει ιερά έργα) Βιώνουν μυστικά την Ενότητα με το Θεό, το Ον, ταυτίζονται μαζί Του, συμμετέχουν έτσι στην Ουσία Του.Ο Ορφέας δεν το αρνείται αυτό.

Πίστευε όμως ότι η Θεία Δημιουργία κι η Εξέλιξη, γίνεται στους μεταφυσικούς κόσμους κι όχι εξωτερικά σε ένα «αντικειμενικό» κόσμο. Έτσι μόνο εσωτερικά, βιωματικά, μπορεί να γίνει Κατανοητή η Ουσία της Θεότητας, και να επιτευχθεί η Ένωση με τον Θεό.

Εσωτερικεύοντας την Διονυσιακή Αντίληψη, προσεγγίζοντας βιωματικά (εσωτερικά) την Θεότητα ανοίγει τους Εσωτερικούς Ορίζοντες της Ύπαρξης προς τον Απέραντο Εσωτερικό Κόσμο και την ΘΕΟΤΗΤΑ.

Τι Διδάσκει στην ουσία ο Ορφέας; Ότι εφόσον η Ψυχή διαφοροποιείται (στους ανώτερους κόσμους) από το Ένα, το Όλον, και πέφτει στον υλικό κόσμο, και δένεται στο σώμα, ο μόνος δρόμος λύτρωσης είναι η λύσις της ψυχής από το σώμα.

Αυτό μπορεί να γίνει εσωτερικά, μέσα στον καθένα, με την περισυλλογή των δυνάμεων της ψυχής και τον «αποχωρισμό» από το σώμα. Η ΛΥΣΙΣ, ο «αποχωρισμός» από το σώμα, έχει πολλά επίπεδα εμβάθυνσης:Μπορεί να σημαίνει την εξωτερική αποχή από μιασμένα αντικείμενα κι ανίερες πράξεις που οδηγεί στην ηθική στάση και στην ηρεμία.

Μπορεί να σημαίνει τον βαθύτερο ψυχικό (βουλητικό και συναισθηματικό) αποχωρισμό από την υλική ζωή που καλλιεργεί την αδιαφορία για τα εγκόσμια και την ησυχία.Μπορεί να σημαίνει τον βαθύτερο αποχωρισμό του νου από την ενασχόλησή του με τον εξωτερικό κόσμο.Μπορεί να σημαίνει το Εκστατικό Βύθισμα στην Ενότητα της Ύπαρξης, πίσω από όλες τις διαφοροποιήσεις.Μπορεί να σημαίνει την Πλήρη Ταύτιση με την Θεότητα.

Μπορεί ακόμα να σημαίνει τον συνειδητό αποχωρισμό από το σώμα και την μετάβαση στους κόσμους του υπερπέραν (αυτό που κάποιοι ονομάζουν αστρικό ταξίδι).Μπορεί να σημαίνει τον φυσικό αποχωρισμό από το σώμα, που γνωρίζουμε σαν θάνατο. Έτσι ο Ορφέας μιλά για μια ανοδική πορεία της ψυχής προς την Θεότητα, για μια εισέλιξη.

Δεν αρνείται την εξωτερική λατρεία και τελετουργία, αλλά θεωρεί πως η εξωτερική λατρεία δεν είναι παρά ένα εξωτερικό πρώτο στάδιο στην πορεία προς τον Θεό. Στην πραγματικότητα ο Ορφέας με την Διδασκαλία του δίνει ένα απέραντο βάθος στην Διονυσιακή Λατρεία. Η Διδασκαλία του είναι Εσωτερικός Διονυσιασμός. Από την άλλη μεριά χωρίς την ερμηνεία του Ορφέα ο Διονυσιασμός θα παρέμεινε μια εξωτερική, ιερή μεν, αλλά βάρβαρη θρησκεία.

Έτσι ο Διονυσιασμός, όπως τον αντιλαμβάνεται ο Ορφέας δεν είναι παρά Εξωτερικός Ορφισμός.Η μεταρρύθμιση του Ορφέα, της Διονυσιακής Λατρείας πρόσφερε στους Έλληνες (και στην ανθρωπότητα) μια από τις βαθύτερες μυστικές ερμηνείες της Πραγματικότητας.

Ενέπνευσε τους μεγαλύτερους φιλοσόφους του κόσμου (δηλαδή τους Έλληνες Φιλοσόφους, από τον Ηράκλειτο και τον Πυθαγόρα, μέχρι τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, και τους Κυνικούς, τους Στωικούς, τους Επικούρειους, τους Σκεπτικούς, τους Νεοπλατωνικούς…) Ο Πυθαγόρας δεν έκανε τίποτα άλλο από το να μεταφέρει την Διδασκαλία του Ορφέα στον Κρότωνα, στη Κάτω Ιταλία.

Η πολύ σημαντική του προσφορά, πέρα από την Βασική Ορφική Διδασκαλία είναι η χρήση των μαθηματικών εννοιών στην περιγραφή της Πραγματικότητας.Η Ορφική Διδασκαλία ανανέωσε την Δελφική Λατρεία, αναζωογόνησε τα Ελευσίνια Μυστήρια, κι άνοιξε τελείως τους Ορίζοντες στην Φιλοσοφική Σκέψη.

Ο Πλάτωνας είναι Ορφικός από όλες τις απόψεις, και συχνά αναφέρεται στην Διδασκαλία του Ορφέα στους διαλόγους του.

Όταν αναφέρεται στον Φαίδωνα (Φαίδων, 67,c, d) στον «παλαιό λόγο» («παλαιά παράδοση») και στην «λύσιν της ψυχής», στην πραγματικότητα απλά μεταφέρει την Ορφική Διδασκαλία:

«Πάνυ μεν ούν, έφη ο Σιμμίας. – Κάθαρσις δέ είναι άρα ου τούτο ξυμβαίνει, όπερ πάλαι εν τώ λόγω λέγεται, το χωρίζειν ότι μάλιστα από τού σώματος τήν ψυχήν, καί εθίσαι αυτήν καθ’ αυτήν πανταχόθεν εκ τού σώματος συναγείρεσθαί τε καί αθροίζεσθαι καί οικείν κατά τό δυνατόν, καί εν τώ νύν παρόντι καί εν τώ έπειτα, μόνην καθ’ αυτήν, εκλυομένην ώσπερ εκ δεσμών εκ τού σώματος; – Πάνυ μέν ούν, έφη, – Ουκούν τούτο γε θάνατος ονομάζεται, λύσις καί χωρισμός ψυχής από σώματος; Παντάπασί γε, ή δ’ ός. – Λύειν δέ γε αυτήν, ώς φαμεν, προθυμούνται αεί μάλιστα καί μόνοι οι φιλοσοφούντες ορθώς, καί τό μελέτημα αυτό τούτό εστι των φιλοσόφων, λύσις καί χωρισμός ψυχής από σώματος. ή ού; – Φαίνεται».

Ο Ορφισμός επηρέασε την Ελλάδα για τουλάχιστον 15 αιώνες και κατάλοιπα αυτής της θρησκευτικής αντίληψης υπάρχουν ακόμα και σήμερα στην σκέψη, στην γλώσσα, στην ζωή, στις γιορτές. Ήταν στην εποχή του Πεισίστρατου που ο Ορφισμός έγινε επίσημη θρησκεία της Αθήνας και καθιερώθηκαν (επίσημα) οι Γιορτές του Διονύσου (χωρίς να «ποδοπατηθούν» οι πατροπαράδοτες αντιλήψεις κι η λατρεία των άλλων θεών).

Ο Ορφισμός, η ορφική αντίληψη για την κοινή θεϊκή καταγωγή, την ισότητα, και την ισονομία, όλων των ανθρώπων, γέννησε ουσιαστικά την Δημοκρατία (αν και δεν εξάλειψε το θεσμό της δουλείας) στην Αθήνα.Αν δεν υπήρχε το Ορφικό Ιδεολογικό Υπόστρωμα στην αντίληψη των Αθηναίων, για την Φύση, την ζωή, και την «πολιτεία», δεν θα είχε γεννηθεί η Δημοκρατία.

Όταν τελείωσε ο αρχαίος κόσμος, κι η ελληνική θρησκεία, κι επιβλήθηκαν με την βία άλλα θρησκεύματα στον Ελλαδικό Χώρο, έσβησε κι η Δημοκρατία.

Οι σύγχρονες αντιπροσωπευτικές κοινοβουλευτικές δημοκρατίες είναι παρωδίες δημοκρατίας. Τα κόμματα είναι πολιτικές συμμορίες, που ονομάζουν «δημοκρατίες» αυταρχικά άδικα και βίαια καθεστώτα. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες αυτές οι ψευτοδημοκρατίες δεν έχουν υγιές ιδεολογικό υπόβαθρο, όπως συνέβαινε με την Αληθινή Αθηναϊκή Δημοκρατία.

Ήταν φυσικό, οι θρησκευτικές αντιλήψεις κι εμπειρίες του Ορφέα (η εσωτερίκευση της αντίληψης, κι η εσωτερική άμεση βιωματική προσέγγιση της Πραγματικότητας του Θεού), να φέρουν τον νεαρό άρχοντα, στην αρχή της δημόσιας δράσης του, σε «αντίθεση» με το περιβάλλον του.

Ήταν δύσκολο να κατανοήσουν χωρίς προσπάθεια το μήνυμα τουΕμπνευσμένου. «Αποσύρθηκε» νωρίς από τα δημόσια πράγματα, για να ασχοληθεί με την «θρησκευτική εμπειρία» του, να την κωδικοποιήσει, να την κάνει πράξη και ζωή.Ο «μύθος» λέει πως ο Ορφέας ταξίδεψε στην Αίγυπτο. Δεν είχε λόγο να το κάνει.

Ο Ορφέας βρήκε στην Πατρίδα του όλη την θρησκευτική παράδοση πάνω στην οποία βασίστηκε για να αναπτύξει τις δικές του θρησκευτικές αντιλήψεις. Η Διονυσιακή Λατρεία διαδεδομένη στην Ελλάδα, στην Κρήτη, και στον Ευρύτερο Μεσογειακό Χώρο, δεν είναι Αιγυπτιακό Φαινόμενο (και διαφέρει αρκετά από την Λατρεία του Όσιρι και τα μυστήριά του).

Αλλά ακόμα κι αν ο Ορφέας ταξίδεψε στην Αίγυπτο, δεν έγινε σε τίποτα πιο σοφός από αυτό το ταξίδι. Κατά την δική μας αντίληψη η δράση του εξελίχθηκε εξ’ ολοκλήρου στην Πιερία, και ιδιαίτερα στην Πατρίδα του τα Λείβηθρα και την γύρω περιοχή, στους πρόποδες του Ολύμπου.

Ο Ορφέας δημιούργησε γρήγορα ένα κύκλο ανθρώπων με τους οποίους μοιράστηκε τις εμπειρίες του. Η δημιουργία θρησκευτικών κύκλων είναι παγκόσμιο, διαχρονικό, και διαθρησκευτικό φαινόμενο. Στην Ελλάδα οι θρησκευτικοί κύκλοι ονομάζονται θίασοι(ιδιαίτερα οι ομάδες πιστών του Διονύσου).

Ο Ορφέας δημιούργησε ένα συμπαγή κύκλο μυημένων που είχαν ορισμένη αντίληψη του Θείου (Ορφική Θεολογία), και ιδιαίτερο τρόπο ζωής (ορφικό βίος), και συμπεριφορά.Σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολλών αρχαίων φιλοσόφων, ιστορικών και συγγραφέων, στα Λείβηθρα ,όπως σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας,υπήρχε Ιερό, σε ένα λόφο νοτιοανατολικά του οικισμού που κυκλωνόταν από χείμαρρους, πολύ πριν τον Ορφέα. Εκεί γινόταν η δημόσια λατρεία, εκεί ασκούσαν την λατρεία τους οι πιστοί του Διονύσου, κι εκεί ιερούργησε κι ο ίδιος ο Ορφέας.

Οι ορφικές τελετές συμπεριλάμβαναν τελετουργική χρήση ιερής φωτιάς, χρήση ύμνων, μουσικής, και χορού. Οι ορφικές τελετές διέφεραν αρκετά από την δημόσια Διονυσιακή Λατρεία, και τις τελετουργίες των βάκχων και των μαινάδων.

Οι ορφικές τελετές θα διατηρηθούν σε διάφορους ορφικούς θιάσους, ενώ η δημόσια Διονυσιακή Λατρεία θα μεταφερθεί στις Διονυσιακές Γιορτές, ενώ οι τελετές των μαινάδων θα διατηρηθούν στην Δελφική Λατρεία.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμιά αντίθεση ανάμεσα στις ορφικές αντιλήψεις και την συνηθισμένη Λατρεία του Διονύσου και τις Διονυσιακές Γιορτές που καθιερώθηκαν γύρω από την λατρεία. Στην ουσία όλες οι αντιλήψεις είναι σωστές κι απευθύνονται σε ανθρώπους με διαφορετικό βαθμό κατανόησης της θρησκείας του Διονύσου.

Ο Ορφισμός, κι η εξωτερική Διονυσιακή Λατρεία λειτουργούν όχι ανταγωνιστικά αλλά συμπληρωματικά. Αυτό αποδεικνύεται από τον σεβασμό που είχαν όλοι οι Έλληνες για τον Ορφέα, την Δελφική Λατρεία, τα Ελευσίνια Μυστήρια, ακόμα κι όταν δεν ήταν μυημένοι και δεν γνώριζαν το περιεχόμενο της μύησης, αλλά και από την αποδοχή της εξωτερικής λατρείας σαν ένδειξης σεβασμού προς τον Θεό με εξωτερικές πράξεις.

Ακόμα και η Ωμοφαγία που θα διατηρηθεί σε ορισμένους θιάσους (αλλά θα καταργηθεί από τις δημόσιες γιορτές στην Κλασσική Αθήνα) είναι μια ιερή πράξη, όσο κι αν φαίνεται αποτρόπαιη.

Οι υποκριτές άνθρωποι θεωρούν αποτρόπαιη μια θρησκευτική πράξη, αλλά μπορούν να αδικούν τους συνανθρώπους τους, να αδιαφορούν για τους δυστυχισμένους, και να καταστρέφουν το πλανήτη.Θρησκευτικοί θίασοι ανάλογοι με αυτόν του Ορφέα θα υπάρχουν τουλάχιστον 15 αιώνες μετα.

Ακολουθώντας το πρότυπο του Ορφέα θρησκευτικούς θιάσους, ή συγκροτημένους συλλόγους, με συγκεκριμένους χώρους λατρείας και διδασκαλίας, θα δημιουργήσουν όλοι οι Μεγάλοι Έλληνες Φιλόσοφοι, ο Πυθαγόρας στον Κρότωνα (ομακοείο), ο Πλάτωνας στην Αθήνα (ακαδημία), ο Αριστοτέλης (λύκειο ή περιπατητική σχολή), οι Στωικοί (στοά), ο Επίκουρος (κήπος)…

Ο Ορφέας έζησε κι έδρασε, δίδαξε κι έγραψε, στην Πατρίδα του, στους Πρόποδες του Ολύμπου. Έζησε βιώνοντας το θρησκευτικό του όραμα κι αφιερώνοντας το χρόνο του στην διδασκαλία και την υπηρεσία των ανθρώπων.Ο μύθος λέει ότι ο Ορφέας νυμφεύτηκε την Αγριόπη ή Ευρυδίκη.

Στην πραγματικότητα ο Ορφέας ήταν τόσο αφιερωμένος στο έργο του που δεν νυμφεύτηκε ποτέ. Ο μύθος του «έρωτα» του Ορφέα με την Ευρυδίκη ήταν μια διήγηση που κατασκευάστηκε για να διδάξει κάτι (την σχέση της Καθαρής Ψυχής με την υλική ψυχή). Ήταν μια διήγηση σαν τις παραβολές του Βούδα, ή του Ιησού.Ο Ορφέας πέθανε σχετικά νέος, από φυσικά αίτια μάλλον.

Ο μύθος λέει ότι κατασπαράχτηκε από τις μαινάδες της Πιερίας. Ο μυθικός διασπαραγμός του Ορφέα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να επαναλαμβάνει τον μύθο του Ζαγρέα,τον τελετουργικό διασπαραγμό του ταύρου) στο πρόσωπο του Ορφέα. Μετά οι δικαιολογίες για τον διασπαραγμό είναι ανόητες.Λένε ότι ο Ορφέας τιμούσε τον Απόλλωνα κι έτσι ο Διόνυσος καθοδήγησε τις μαινάδες να σκοτώσουν τον Ορφέα. Για τον Ορφέα και τους άλλους μυημένους ο Διόνυσος κι ο Απόλλωνας είναι ο Ίδιος Θεός (που συμβολίζεται στον Χειμερινό Ήλιο και τον Θερινό Ήλιο).

Έτσι δεν θα μπορούσε να προκαλέσει την μήνη κανενός Θεού, ούτε των οπαδών του Διονύσου. Αυτά τα λένε οι αμαθείς.Μετά την ίδια ιστορία διηγούνται για τον Λυκούργο, στην Θράκη, τον Πενθέα στην Θήβα, κι άλλους. Υπάρχει πολύ λίγη αλήθεια σε όλα αυτά…

Ούτε εξ’ άλλου ο Ορφέας ήταν αντίθετος προς την εξωτερική λατρεία του Διονύσου που ακολουθούσαν οι απλοί άνθρωποι. Αντίθετα έβλεπε την εξωτερική λατρεία σαν συμπληρωματική των δικών του αντιλήψεων.

Βεβαίως μιλούσε για την ανάγκη εμβάθυνσης της θρησκευτικής δραστηριότητας, αλλά ο σεβασμός του για τον άνθρωπο δεν θα του επέτρεπε ποτέ να πολεμήσει ή να ειρωνευθεί τις απλοϊκές αντιλήψεις των συνανθρώπων του. Ούτε βέβαια στερούσε τους άνδρες από τις γυναίκες τους κι έτσι προκάλεσε την εκδίκηση των γυναικών.

Ο Ορφέας ήταν Οραματιστής του Φωτός, Υπέρμαχος της Δικαιοσύνης κι Εργάτης της Συμπόνιας και της Βοήθειας στον άνθρωπο.Το μόνο βέβαιο είναι ότι όταν πέθανε, άφησε πίσω του ένα τεράστιο πνευματικό έργο, αλλά και πολύ πόνο για τον χαμό του. Αλλά όπως δίδασκε ο ίδιος, ο Ορφέας, έλυσε τα δεσμά του με το σώμα κι ανυψώθηκε στους Ανώτερους Κόσμους του Φωτός.

Οι άνθρωποι που τον αγαπούσαν και τον ακολουθούσαν τον έθαψαν στην Ακρόπολη των Λειβήθρων, κοντά στο Ιερό που δίδασκε και ιερουργούσε, και ύψωσαν προς τιμήν του Ηρώο, που το είδαν με τα μάτια τους πολλοί αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς και το κατέγραψαν.

Τα Λείβηθρα καταστράφηκαν σύμφωνα με τον Παυσανία όταν πλημμύρισε ο χείμαρρος Συς. Τα ιερά, τα κτήρια και τα τείχη της καταστράφηκαν. Σήμερα οι αρχαιολογικές έρευνες έχουν εντοπίσει τον Οικισμό, και την Ακρόπολη, αλλά δεν έχει εντοπισθεί κτίσμα στην Ακρόπολη, μόνο μερικά τμήματα του τείχους.Αυτή είναι λίγο-πολύ η αλήθεια για τον Ορφέα.

Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Αν ο Ορφέας ήταν πραγματικό πρόσωπο (κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας σοβαρός μελετητής της Αρχαιότητας) και μάλιστα τόσο σημαντικό πρόσωπο, τότε γιατί κάποιοι προσπάθησαν με λύσσα να αποδείξουν ότι είναι μυθικό πρόσωπο, μύθος.

Αυτό έγινε από εμπαθείς χριστιανούς, που δεν τους ενδιέφερε η ιστορική,θρησκευτική και θεολογική αλήθεια, αλλά τους ενδιέφερε να αποκρύψουν ότι πήραν τα πάντα από τον Ορφισμό. Έτσι όμως το μόνο που αποδεικνύεται είναι ότι ο χριστιανισμός όπως εφαρμόστηκε είναι μια ιστορική απάτη.

Ο Ορφέας υπήρξε ένας Μεγάλος Άνθρωπος, το ίδιο μεγάλος με τον Βούδα, τον Λάο Τσε, τον Ιησού.Αυτό που πρόσφερε ο Ορφέας στον άνθρωπο και στην ιστορία είναι το Υπέρτατο Μυστικό της Ύπαρξης:Η Ίδια η Ύπαρξη που εκδηλώνεται στον καθένα, η Συνείδηση, η Αντίληψη, είναι η Ανεξάντλητη Πηγή της Ενότητας και της διαφοροποίησης, των αντιλήψεων, των προσανατολισμών, και των πράξεων. Όλα προέρχονται από Μέσα.

Δεν χρειάζεται να ψάξουμε να βρούμε «έξω», ούτε εξηγήσεις, ούτε δικαιολογίες, ούτε πράγματα να «αρπαχθούμε» από αυτά. Η Ύπαρξη από μόνη της είναι η Ανεξάντλητη Πηγή, κάθε βιώματος και εμπειρίας, η Λαλέουσα Πηγή, το Λάλον Ύδωρ… η Πηγή της Ζωής. Η Ψυχή Είναι Απέραντη, Χωρίς Όρια, Ελεύθερη, Αγνή, Αιώνια. Η δέσμευση στο σώμα, ακόμα κι όταν επαναλαμβάνεται με την μετενσωμάτωση, είναι προσωρινή.Η Μόνη Οδός Λύτρωσης είναι η Λύσις της Ψυχής από τα δεσμά του σώματος.

Αυτό είναι το πραγματικό περιεχόμενο της Ορφικής Θεολογίας, και το αντικείμενο των Μυστηρίων.Η Αληθινή Κατοικία της Ψυχής είναι τα Φωτεινά Βασίλεια του Υπερπέραν, της «Εξωπραγματικότητας», κι όχι ο κάτω κόσμος της γης.

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/12/blog-post_7935.html#ixzz3LtQjQGUr

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ TON ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ...

Κάτι για το Μαράκι (Ρεπούση)

Επιπλέον τών κατωτέρω, έχω νά πώ ότι, μπαίνοντας στό επιβλητικό Δικαστικό μέγαρο, στή Μασσαλία, υπάρχει ένα άγαλμα, ύψους περί τών τεσσάρων μέτρων, μαρμάρινο, μέ δεμένα τά μάτια, κρατώντας τήν ζυγαριά τής δικαιοσύνης στό ένα χέρι, καί στό άλλο, τό ξίφος τής τιμωρίας, καί στή βάση, μέ πηχιαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα, τό όνομα
«Θ Ε Μ Ι Σ»

Μαράκι, τι λένε αυτοί στο Yale;

Ντάξ´ οι παληοέλληνες, είναι γνωστή και σιχαμένη φυλή και θέλουν να διατηρηθεί η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών. Αλλά αυτή η σκατοράτσα που τόσο μισείς, μόλυνε όλο τον πλανήτη! Δες τι γράφει η είσοδος στο Yale, πανεπιστήμιο με ιστορία 310 ετών, που βρίσκεται στις λατρεμένες μας ΗΠΑ, που ζει το λατρεμένο μας απέθαντο αφεντικό και τα τσιράκια του, όπως ο Τζωρτζ :

Μαράκι, δες κι αυτό:
Πανεπιστήμιο Βαλέττας, Μάλτα:

Μαρία δες το !
Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει την είσοδο στο κτίριο της γραμματείας του Πανεπιστημίου Εδιμβούργου :

Μαράκι, (Ρεπούση) αυτό δεν θα το πιστέψεις ούτε εσύ !!!!!!

Το θέμα της ημέρας
Μαράκι, στην Ιαπωνία έκαναν ένα μνημείο για τα θύματα της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα, το οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι από όλον το κόσμο, ενώ....
κάθε χρόνο στην επέτειο πήγαινε εκεί ο Ιάπωνας αυτοκράτορας και όλη η κυβέρνηση.
Στη μέση του μνημείου υπάρχει η περίφημη "καμπάνα της Ειρήνης".
Η οποία έχει μια φράση, σε τρείς (3) γλώσσες.
Η μία είναι τα σανσκριτικά,
η δεύτερη τα Ιαπωνικά και
η τρίτη......μάντεψε!
Δες τους κωλοκιτρινιάρηδες τι πήγαν και έκαναν:
Πήγαν και έγραψαν στην καμπάνα "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" !!!! Οι αλητήριοι!
Ακόμη και στη μακρινή Ιαπωνία, ένα πολύ σημαντικό μνημείο, με ένα κορυφαίο για την ανθρωπότητα μήνυμα, έχει επιγραφή στα αρχαία ελληνικά!



δες και την ιστορία, γιατί στην ιστορία είσαι σκράπας:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hiroshima_Peace_Memorial_Park
Την καμπάνα τη δώρισε η ελληνική πρεσβεία και οι Γιαπωνέζοι με περηφάνεια την τοποθέτησαν.The Peace Bell stands near the memorial to the A-Bomb Children and consists of a large Japanese bell hanging inside a small open-sided structure. Visitors are encouraged to ring the bell for world peace and the loud and melodious tolling of this bell rings out regularly throughout the Peace Park.
The inscriptions on the bell are in Greek, Japanese, and Sanskrit. It is translated as "Know yourself"...

Μαράκι (Ρεπούση) δες κι αυτό!
Κι’ αυτή κοσμεί την αψίδα σε κεντρική γέφυρα επί του ποταμού Μάϊν, στην πόλη της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, με μετάφραση στη γερμανική γλώσσα, στο πλαϊνό της αψίδας:
«Πλέων επί οίνοπα πόντον επ’ αλλόθροους ανθρώπους» (‘Ομηρος, Οδύσσεια, Α.183)
(Ταξιδεύοντας σε ξένες θάλασσες με ανθρώπους που μιλούν άλλες γλώσσες)


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Aς το στέλνουμε ξανά και ξανά, μήπως και προλάβουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ι αλίθια ίνε ότι πράγματι θα απλοπιιθί ι γλόσα κε θα δεν θα χριάζετε να ταλεπορούντε τα πεδιά μασ με τιν εκμάθισι τις γραματικίσ. Εξάλου, ίνε κε πιο ορέα ι ικόνα τις απλοπιιμένισ γλόσασ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως τροφή για σκέψη' τα εξής: 1... Να καταργηθούν τα γράμματα 'η' και 'υ' και να αντικατασταθούν από το γράμμα 'ι'. 2... Να καταργηθεί το γράμμα 'ω' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'ο'.

3... Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούν ως εξής: αι'---> 'ε', 'ει'--->'ι', 'οι--->ι', 'υι'--->ι', 'αυ'--->'αβ', 'ευ'--->'εβ' 4... Να καταργηθεί η χρήση του 'γγ' και να αντικατασταθεί από το 'γκ'. 5... α καταργηθεί το τελικό γράμμα 'ς' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'σ'. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα(α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ, λ, μ, ν,ξ, ο,π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το 'ου')...

Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας'.

Προωθήστε το mail αυτό για την ενημέρωση του κόσμου για τη νέα αυτή και δόλια ανθελληνική επίθεση, με το πρόσχημα δήθεν του εκσυγχρονισμού της (ήδη επικίνδυνα ρημαγμένης τα τελευταία χρόνια) γλώσσας μας!

Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ: Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε: 1. τη γλώσσα, 2. τη θρησκεία, 3. τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ...............................

Θα ήθελα να προσθέσω και τα εξής: Ας τολμήσει κάποιος ξένος να προτείνει σε Γάλλο να εξαλείψει τους τρεις τόνους, ή να γράψει το beaucoup - bocou, ή το couteau - couto. Aς τολμήσει να προτείνει σε ένα Άγγλο να γράψει αντί thought -thot, αντί wrought - rot, ή σε ένα Γερμανό να γράψει αντί Gemutsbeschaffenheit -Gemutsbesafenheit, ή αντί Erbschleicher - Erbsleiher και θα δούμε τι θα γίνει!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Άκου ρε ξεφτίλα πολιτικέ ποια είναι η διαφορά μας…- Τα σάβανα ρε δεν έχουν τσέπες!!!

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι 27 κι έχω μοιράσει στη ζωή μου περισσότερα από 150 βιογραφικά!

(Αν νομίζεις ότι λέω ψέματα ή λαϊκίζω θα σου πω μία μία τις εταιρείες που έστειλα. Θα μου
δείξεις κι εσύ όμως ένα ένα τα ένσημά σου…) Εσύ αντίθετα, είσαι 57 ή 67 ή 87 και δεν ξέρεις τι θα πει “στέλνω βιογραφικό για δουλειά”…

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παλεύω να ζήσω με 600 και 700 ευρώ το μήνα, και ούτε, ενώ εσύ (μαζί με τα κομματόσκυλα που έχεις να σε υπηρετούν) κάπου τόσα ξοδεύεις τη μέρα…

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ, αν και ζορίζομαι, θα κεράσω ένα καφεδάκι τους φίλους μου. Εσύ γραβατωμένε λιμοκοντόρε έχεις μάθει μόνο να σε κερνάνε! Παντού να σε κερνάνε!

Η διαφορά μας ρε σαλιάρη είναι ότι εγώ κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ανθρώπους. Εσύ βλέπεις ψήφους!

Εγώ έχω φίλους! Ξέρω ποιους και πόσους! Εσύ δεν είσαι σίγουρος. Μπορεί και κανέναν! Αλλά δεν πειράζει που δεν έχεις φίλους. Έχεις δημόσιες σχέσεις, έχεις Mercedes, έχεις και βουλευτική έδρα!

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ για να βγάλω 10 ευρώ πρέπει να ιδρώσω, ενώ εσύ βγάζεις 10.000 ευρώ το μήνα λέγοντας ένα σωρό ψέματα στα κανάλια και κάνοντας τη Φιλιππινέζα του κόμματος σου.

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είχα 7 χρόνια την ελληνική σημαία πάνω από το κρεβάτι μου, ενώ εσύ την έχεις γραμμένη μια ζωή εκεί που δεν πιάνει μελάνι…

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ πήρα ένα βιογραφικό στο χέρι και άρχισα να μπαίνω σε εταιρείες μήπως και βρεθεί καμια δουλίτσα. Εσύ δεν το έχεις κάνει ποτέ, ούτε τα παιδιά σου το έχουν κάνει και ούτε πρόκειται! Νομίζεις πως αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες…

Η διαφορά μας είναι πως εγώ στη δουλειά μου κρίνομαι κάθε μέρα. Αν δεν είμαι καλός θα απολυθώ. Εσύ δεν κρίνεσαι ποτέ! Κάθε 4 χρόνια γίνεται μια φαρσοκωμωδία που ονομάζεται “εκλογές”. Εκεί όποιος έχει τις άκρες και το χρήμα για να προβληθεί στα κανάλια βγαίνει…

Η διαφορά μας καλομαθημένε μπαγλαμά είναι ότι εγώ για να βγω σύνταξη (αν ποτέ βγω) θα δουλέψω τουλάχιστον 35 χρόνια. Και θα πάρω 1.000 ευρώ. Εσύ επειδή είσαι παιδί ανώτερου Θεού βγαίνεις σύνταξη αν εκλεγείς δύο φορές! Και δεν ξέρεις ούτε εσύ τι θα πάρεις…

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ διάβασα, πέρασα στο Πανεπιστήμιο κι έκανα μεταπτυχιακό. Όλα με την αξία μου. Εσύ, κατά κανόνα, πήγες σε ιδιωτικό σχολείο και μετά φυτευτός σε ξένο Πανεπιστήμιο. Με τον παρά σου!

Εγώ αν δω μια γιαγιά να πεινάει θα τη λυπηθώ και θα τη βοηθήσω. Εσύ καθημερινά αποδεικνύεις ότι καρφί δε σου καίγεται!

Η διαφορά μας προδότη πολιτικέ είναι ότι εγώ τελευταία ψάχνω να σε βρω για να σε γιαουρτώσω. Εσύ ρωτάς πού θα είμαι για να με αποφύγεις!

Τελικά εγώ κι εσύ έχουμε μόνο διαφορές. Διαφορετικές αγωνίες, διαφορετικά βάσανα, διαφορετικά όνειρα… Τι κοινό έχω εγώ με σένα ρε φλούφλη; Πώς μπορείς εσύ να με εκπροσωπείς; Πώς;

Η μεγαλύτερη διαφορά μας όμως ξέρεις ποια είναι; Εγώ έχω πάνω απ’όλα μια αξιοπρέπεια! Εσύ νομίζεις ότι τα κωλολεφτά θα τα πάρεις μαζί σου!

Τα σάβανα ρε δεν έχουν τσέπες!!!

Αναγνώστης - aganaktisiathens.blogspot.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/blog-post_809.html

H 4σέλιδη ανάλυση του διευθυντή της ΤτΑνατολής, Στ. Δέλτα, για την οικον. κατάσταση της Ελλάδας στις 31/3/1932.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤτΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ 1932Viky Charalambous
H τετρασέλιδη ανάλυση του διευθυντή της Τράπεζας Ανατολής κ. Στ Δέλτα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας στις 31 Μαρτίου 1932.

Η ανάλυση αυτή ζητήθηκε από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Τσουδερό, κατ’ εντολή του πρωθυπουργού κ. Ελευθέριου Βενιζέλου.
Λίγο αργότερα επήλθε η 4η πτώχευση της Ελλάδος, που ήταν 39 χρόνια μετά την 3η πτώχευση επί Τρικούπη.

1780187_10205325661209100_4776238246567920455_o
10616223_10205325662169124_3702610340519110477_n
10535055_10205325661049096_3671656797710103599_o
………………………………………….
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΤΑΣ ΔΕΙΤΕ … ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΔΕΙΤΕ …ΕΔΩ 
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ… «ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ;;; ΕΔΩΣΕ» ΤΟΝ ΣΤΗΒ ΛΑΛΑΣ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…
[ … Οπως προέκυψε από την έρευνα των Αμερικανών, τη διετία 1991-1993 ο Λάλας έδωσε συνολικά 240 απόρρητα έγγραφα στην ελληνική πλευρά. H μοιραία στιγμή για τη δράση του ήλθε στις 26 Φεβρουαρίου 1993. H τότε υφυπουργός Εξωτερικών κυρία Βιργινία Τσουδερού ενημέρωσε τον τότε πρέσβη μας στις ΗΠΑ κ. Χρήστο Ζαχαράκη για μια άγνωστη πτυχή του θέματος των Σκοπίων, την οποία γνώριζαν μόνο οι Αμερικανοί. Είχαν συντάξει μάλιστα σχετικό υπεραπόρρητο έγγραφο που είχε σταλεί από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα στην Ουάσιγκτον… ] ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΕΙΠΑΜΕ… ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ… !!! Ή ΟΧΙ ;… ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ… ΤΩΝ ΓΟΝΩΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ…

ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ !

ΧΑΡΤΗΣ 2

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΧΑΜΟΣ !!!!

ΧΑΡΤΗΣ 5ΧΑΡΤΗΣ 4ΧΑΡΤΗΣ 3ΧΑΡΤΗΣΧΑΡΤΗΣ 1

http://alfeiospotamos.gr/?p=11107

ΕΡΕΥΝΑ : Τα μυστικά της Κολχίδας-Η ΑΡΓΩ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ , ΙΝΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ

ΕΡΕΥΝΑ : Τα μυστικά της Κολχίδας
 
Μια νέα μελέτη Γεωργιανών γεωλόγων αναφέρει ότι ο μύθος του χρυσόμαλλου δέρατος είναι μεν προϊόν της πλούσιας φαντασίας των αρχαίων Ελλήνων, ωστόσο έχει ρίζες σε ιστορικά δεδομένα

Ο γνωστός μύθος του χρυσόμαλλου δέρατος, του Ιάσονα και της Αργοναυτικής Εκστρατείας είχε ένα -ιστορικό- «χρυσό» υπόβαθρο. Αυτό έχει να κάνει με την ύπαρξη άφθονου χρυσού σε εκείνη την περιοχή του Εύξεινου Πόντου (σημερινή Γεωργία), σε τέτοιο βαθμό που ψήγματα του πολύτιμου μετάλλου παρασύρονταν από
τα νερά των ποταμιών και κολλούσαν στα δέρατα (δέρματα, προβιές) των ζώων που έτρεφαν οι ντόπιοι.

Η περιοχή Σβανέτι

Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας μελέτης Γεωργιανών γεωλόγων που έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες εκτιμήσεις ότι ο μύθος είναι μεν προϊόν της πλούσιας φαντασίας των αρχαίων Ελλήνων, ωστόσο έχει ρίζες σε ιστορικά δεδομένα.Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον γεωλόγο δρα Αβνταντίλ Οκροστσβαρίτζε από το Ινστιτούτο Γεωεπιστημών του Πανεπιστημίου Ίλια της Τυφλίδας, πραγματοποίησε εκτεταμένη έρευνα για τα αποθέματα χρυσού στην ορεινή περιοχή Σβανέτι της βορειοδυτικής Γεωργίας, που αποτελούσε μέρος του αρχαίου πλούσιου βασιλείου της Κολχίδας (σ.σ.: την πατρίδα της μυθικής Μήδειας που ιστορικά υπήρξε από τον 6ο έως τον 1ο αιώνα π.Χ. Μέχρι σήμερα παραμένει διαφιλονικούμενη η ακριβής επικράτεια του εν λόγω βασιλείου).
alt

alt
Τα σημερινά κοιτάσματα χρυσού στην περιοχή
 
alt
Ο χάρτης του βασιλείου της Κολχίδας . (Σημ ΑΡΧ. ) Φυσικά οι Έλληνες αναφέρονται σε προομηρικά έτη πριν το 1300 π.Χ όταν τα βασίλεια και οι Ίβηρες του Καυκάσου  δεν υπήρχαν ,πολύ παλαιότερα από τις χρονολογίσεις των Γεωργιανών επιστημόνων 
Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο διεθνές γεωλογικό περιοδικό «Quaternary International».
Ειδικότερα, η μελέτη άνω των 1.000 δειγμάτων του εδάφους, με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, έδειξε ότι η εν λόγω περιοχή ήταν και παραμένει σήμερα πλούσια σε κοιτάσματα χρυσού. Όπως ανέφεραν οι ερευνητές, οι αρχαίοι χωρικοί χρησιμοποιούσαν προβιές για να μαζέψουν τα ψήγματα χρυσού από τα ποτάμια στην περιοχή τους. Τα δέρματα τοποθετούνταν στην κοίτη του ποταμιού, παγιδεύοντας πάνω του τα κομματάκια του πολύτιμου μετάλλου.
alt
Η Μηδία ξεγελά το τέρας- φύλακα κι ο Ιάσων αρπάζει το Χρυσόμαλλο Δέρας.

Έτσι, πιθανότατα προέκυψε η εικόνα ενός δέρματος διάσπαρτου με χρυσάφι, που τελικά οδήγησε στον μύθο του χρυσόμαλλου δέρατος. Οι Γεωργιανοί γεωλόγοι πιθανολογούν ότι η εκστρατεία του Ιάσονα και των Αργοναυτών του ήταν ένα πραγματικό συμβάν, που είχε ως κίνητρο την επιθυμία των Ελλήνων να μάθουν περισσότερα για τον χρυσό εκείνης της περιοχής και για την ειδική τεχνική των ντόπιων να τον συλλέγουν με τη βοήθεια δερμάτων ζώων.Η «Αργώ» και το ταξίδι της, που έγινε πριν από τον Τρωικό πόλεμο, περιγράφεται από τον Όμηρο στην «Οδύσσεια» και από τον Ευριπίδη στη «Μήδεια», ενώ υπάρχουν διάφορες εκδοχές του μύθου που έχουν διασωθεί από την αρχαιότητα. Οι ιστορικοί έχουν κατά καιρούς δώσει διάφορες εξηγήσεις για το τι μπορεί να συμβόλιζε το περίφημο χρυσόμαλλο δέρας.
Οι Γεωργιανοί ερευνητές ανέφεραν ότι η υπόθεσή τους ενισχύεται από το γεγονός πως στο Σβανέτι (Κολχίδα) έχουν ανακαλυφθεί διάφορα χρυσά αντικείμενα, όπως ένας μοναδικός χρυσός λέων, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής είχαν προχωρημένες γνώσεις μεταλλουργίας.
alt
Το αγαλματίδιο λέοντος αλλά εδώ δεν αναφέρει χρονολόγηση και όπως θωρούμε είναι περσικής νοοτροπίας το υποφαινόμενο .(Σημ ΑΡΧ. )
«Η εξόρυξη και η καλλιτεχνική επεξεργασία του χρυσού βρισκόταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, από πολύ νωρίς στην ιστορία των αρχαίων «γεωργιανών» βασιλείων. H μελέτη μας δείχνει ότι τα αποθέματα χρυσού στις αμμώδεις κοίτες των ποταμών αυτής της περιοχής είναι αρκετά μεγάλα για να δικαιολογήσουν τη δημιουργία αυτών των μύθων» δήλωσε ο Αβνταντίλ Οκροστσβαρίτζε.Όπως είπε, τα ποτάμια της περιοχής συνεχίζουν και σήμερα να κατεβάζουν ψήγματα χρυσού από τα βουνά. Μερικοί ντόπιοι, μάλιστα, χρησιμοποιούν ακόμη την παραδοσιακή μέθοδο απόκτησης του χρυσού με τη βοήθεια δερμάτων. Το μόνο που λείπει από την εικόνα είναι ο Ιάσων και οι Αργοναύτες του...
 
Επιμέλεια: Χρήστος Καράμπελας 


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=57018:ereyna-ta-mystika-tis-kolxidas&catid=50:mathaino-tin-ellada&Itemid=336#ixzz3LokfQGSp
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters