Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Και όμως κάτι εκατοντάδες υπάλληλοι στο δημόσιο δεν δουλεύουν γιατί δεν έχουν εκδοθεί διατάξεις με τα καθήκοντα τους...

Και όμως κάτι εκατοντάδες υπάλληλοι στο δημόσιο δεν δουλεύουν γιατί δεν έχουν εκδοθεί διατάξεις με τα καθήκοντα τους...
Εδώ και περίπου δύο χρόνια η δημοτική αστυνομία καταργήθηκε, ένα 30% του έμψυχου δυναμικού κατανεμήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, μαζί με το 100% των καθηκόντων της.
Η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι το παρακάτω Mail που δεχθήκαμε και σας παραθέτω αυτούσιο:
..Σας ενημερώνω για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα προχθές στη λαϊκή αγορά του @@@@ (παραλείπεται γιατί δεν το επιθυμεί ο αποστολέας) στο δήμο @@@@. Η συγκεκριμένη λαϊκή αγορά έχει επεκταθεί σε μήκος και στις παρόδους από μικροπωλητές χωρίς άδειες, οι περισσότεροι αθίγγανοι που πουλούν χαλιά, λουλούδια, τρόφιμα. Με μια ομάδα τεσσάρων ακόμα εμπόρων πήγαμε αμέσως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου συνομιλήσαμε με την αξιωματικό υπηρεσίας και λίγο αργότερα με το διοικητή, οι οποίοι πράγματι αμέσως έστειλαν περιπολικό. Μέχρι να γυρίσουμε στη λαϊκή οι περισσότεροι παράνομοι είχαν φύγει. Δεν πέρασε ούτε μια ώρα και όλοι ήταν πάλι στις θέσεις τους.
Πάλι εμείς πίσω στο αστυνομικό τμήμα. Η αξιωματικός υπηρεσίας και ο διοικητής έλλειπαν σε αυτοκτονία, όπως μας είπε ο σκοπός και μας παρέπεμψαν στη γραμματεία. Η αστυνομικός της γραμματείας καθ΄όλα ευγενική μας εξήγησε ότι το περιπολικό και ο διοικητής ήταν σε συμβάν και ότι δεν ήταν δυνατόν να εξυπηρετηθούμε τουλάχιστον όχι άμεσα. Τότε ζητήσαμε να μας ενημερώσουν γιατί δεν στέλνουν κάποιον από τους έξι δημοτικούς αστυνομικούς που βρισκόταν έξω από το τμήμα. Και εκεί αρχίζει η τραγικότητα.
Όπως μας εξήγησε η γραμματέας παρότι έχουν ένα χρόνο που τους "φορτωσαν" προσωπικό και καθήκοντα, μέχρι τουλάχιστον σήμερα (σ.ε. Παρασκευή 12/12/14) δεν έχει εκδοθεί νόμος που να τους ορίζει καθήκοντα και ενώ είναι ένστολο προσωπικό τους έχουν υπάγει στην κατηγορία των πολιτικών υπαλλήλων. Αφού λοιπόν δεν είναι "αστυνομικό προσωπικό" ούτε "ειδικό αστυνομικό προσωπικό" και δεν έχουν εκδοθεί διατάξεις που να προβλέπουν καθήκοντα κάθε πράξη τους αμέσως είναι παράνομη... Οπότε τους έχουν και κάθονται. Τα σχόλια περιττεύουν!..
 
http://www.katohika.gr/2014/12/kati-ekantontades-dimosioi-ipalliloi-den-duleuoun-logo-diataskis.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters