Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πάγκαλος : Ολοι μαζί τα φάγαμε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ




Συμφωνώ μαζί σας κύριε αντιπρόεδρε, βεβαίως μαζί τα φάγαμε τα χρήματα του κοσμάκη, χρόνια περιμένω να φανεί και η δική μου –εξαψήφια- επιταγή.

Οι εξαψήφιες είναι αυτές που κυκλοφορούν ευρέως στην πιάτσα. Οι επταψήφιες είχαν πάντα μία ιδιαίτερη προτίμηση σε υψηλότερους θώκους.

Έτσι είναι κύριε αντιπρόεδρε. Η Δικαιοσύνη στη χώρα μας υπήρξε πάντα ακριβοδίκαιη, έγκαιρη, κυρίως έγκυρη. Εσείς, φρονώ κύριε αντιπρόεδρε, είστε μία ακόμη από τις προέκτασεις Της.

Τα σέβη μου στη σύζυγο.

Sincerely Yours

Υπογραφή (όχι «αντί αυτού»)
Στράτος Φουντούλης
(Ένας μαλάκας που κάθεται και διαβάζει αυτά που ξεστομίζει δημοσίως ο κάθε παπάρας με ένα δράμι Εξουσίας. Γενικά μιλώ κύριε αντιπρόεδρε, μην αρπάζεσθε…)

Από: http://agrimologos.com/2010/09/22/22-9-10/

Αλιεύτηκε από σχόλιο του stratos fountoulis στο:
http://roides.wordpress.com/2010/09/22/22sep10/#comments

Στην ερώτηση "πού πήγαν τα λεφτά", ο Πάγκαλος απάντησε:
"Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε, πού τα φάγατε τα λεφτά, είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια,
τα φάγαμε μαζί
, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος".



Φωτο: Ελευθεροτυπία



Φωτο: citypress-gr.blogspot.com

Σαν να χλαπακιάζει κι από τη μύτη του ή έτσι μου φαίνεται;

πηγη

Zητήθηκε αναδιάρθρωση του χρέους των 110 δισ. της τρόϊκας! - Μέχρι το 2016 υπό το ΔΝΤ η χώρα!

Image Zητήθηκε αναδιάρθρωση του χρέους των 110 δισ. της τρόϊκας! - Μέχρι το 2016 υπό το ΔΝΤ η χώρα!
Αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση χθες το βράδυ δια του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ζήτησε πρακτικά αναδιάρθρωση του χρέους των 110 δισ. ευρώ της οικονομικής βοήθειας που έχει συμφωνηθεί να δοθεί στην Ελλάδα, μόλις τέσσερις μήνες μετά την υπογραφή του Μνημονίου! Αυτό σημαίνει παράταση της ξένης κατοχής στην χώρας από την τρόϊκα μέχρι το 2016 το ολιγότερο! Το άτυπο, αλλά πραγματικό αίτημα συζητήθηκε χθες το βράδυ στην συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου με τον γερμανό ομόλογό του Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του defencenet.gr.
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τρία πράγματα: Το ένα ήταν η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής μέχρι το 2016 (καθυστέρηση έναρξης εξόφλησης και παράταση του χρόνου ολόκληρωσης) το δεύτερο η πρόσθετη οκονομική ενίσχυση αν χρειαστεί και το τρίτο ήταν να δεσμευεθεί με δημόσια δήλωσή της η τρόϊκα μέχρι το τέλος της χρονιάς ότι θα το πράξει αυτό, έτσι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω πιέσεις στο ήδη επιβαρυμένο οικονομικό κλίμα σε βάρος της Ελλάδας διεθνώς. Ήδη το θέμα έχει συζητηθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Από την άτυπη, αλλά ουσιαστική αίτηση αναδιάρθωσης χρέους λείπει το στοιχείο του «haircut» δηλαδή του «κουρέματος» των τόκων ή μέρους του δανείου, αλλά αυτό κρίνεται εξαιρετικά πρόωρο να συζητηθεί τώρα. Για τους γνωρίζοντες αυτό ήταν κάτι απόλυτα αναμενόμενο: Ρίχνουν για άλλη μια φορά στην πλάτη των Ευρωπαίων φορολογουμένων τις επισφάλειες των μεγάλων ξένων τραπεζών που άπληστα δάνεισαν τη χώρα.
Και πρακτικά αναδιαρθρώνουν το χρέος, ξεπληρώνοντας με τα λεφτά των Ευρωπαίων τις ξένες τράπεζες. Μάλιστα, είναι άγνωστο αν αυτά τα 110 ή 150 ή όσα τελικά χρήματα δοθούν στις ξένες τράπεζες με τον μανδύα της "βοήθειας προς την Ελλάδα" θα επιστραφούν στους Ευρωπαίους δανειστές...
Πάντως, άλλη λύση δεν υπήρχε πέρα από την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς χρέους. Αυτό σίγουρα θα είχε μεγάλες επιπτώσεις, αφού τεχνικά θα σήμαινε "πτώχευση" έστω και ελεγχόμενη. Με το να επιλέξουν αναδιάρθρωση του δευτερογενούς χρέους (το οποίο φυσικά και ήταν αδύνατον να αποπληρωθεί εντός μόλις μίας τριετίας (ζητούσαν να εξοφλήσουμε τα 110 δισ. και τον τόκο εντός μίας τριετίας όταν τα 300 δισ. τα είχαμε δανειστεί σε διάστημα 30 ετών!), ας πούμε ότι θεωρείται το "μικρότερο κακό", αλλά δεν λύνει το πρόβλημα αν συνολικά δεν έχουμε διαγραφή σε ποσοστό τουλάχιστον 20% του συνολικού δανεισμού και των τόκων. Απλά πράγματα...
Οπως έγινε σαφές μετά το road show του Γ.Παπακωνσταντίνου την περασμένη εβδομάδα, το συζητούμενο σενάριο παράτασης θα έχει βασικά τη μορφή της καθυστέρησης εξόφλησης του δανείου της τρόικας κατά 2-3 χρόνια, σε σχέση με τα συμφωνηθέντα βάσει του Μνημονίου. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η καθυστέρηση έναρξης της εξόφλησης αλλά και η παράταση του χρόνου ολοκλήρωσής της.
Ετσι, οι δύο χρονιές στις οποίες συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο βάρος με βάση τα σημερινά δεδομένα, το 2014 και το 2015, όταν οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας θα εκτιναχθούν από τα 50 δισ. ευρώ σε πάνω από 70 δισ. ευρώ, θα υπάρξει μεγάλη ελάφρυνση, έως και 35 δισ. ευρώ. Αυτά όλοι τα γνώριζαν από την αρχή. Το ζήτημα είναι πως θα αντέξει αυτή την «χημειοθεραπεία» η ελληνική οικονομία η οποία δείχνει κάτι παραπάνω από σαφή τα ίχνη της κατάρρευσης.
Μέσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει και η πολιτική διάσταση που είναι εξίσου σοβαρή ή ακόμα σοβαρότερη: Βάσει των χθεσινοβραδινών εξελίξεων η χώρα μα αίτημα της κυβέρνησης αναμένεται να μείνει υπό την κατοχή του ΔΝΤ μέχρι το έτος 2016, τουλάχιστον! Και όλα αυτά ενώ πριν ελάχιστες εβδομάδες απο κοινού ΔΝΤ και κυβέρνηση συζητόύσαν δήθεν την έξοδο της χώρας στις αγορές το 2011! Πρόκειται για άλλη μία παταγώδη διάψευση των ισχυρισμών του ΔΝΤ. Πάντως το τελευταίο έχει ήδη δεχθεί την αναδιάρθρωση των 110 δις.
Μετά την  ρύθμιση για την περαίωση, η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι η υστέρηση των εσόδων θα περιοριστεί ώς το τέλος του χρόνου κάτω από το 1,5 δισ. ευρώ, όπου είχε διαμορφωθεί το οκτάμηνο Ιανουαρίου Αυγούστου και το έλλειμμα θα κλείσει στα προβλεπόμενα από το Μνημόνιο επίπεδα κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο.
Το ζήτημα είναι ότι όλος αυτός ο αγώνας για εξόφληση των ξένων τραπεζών χωρίς να γίνει σε αυτές απ’ευθείας η αίτηση αναδιάρθρωσης εξαντλεί την χώρα σε εθνικό επίπεδο. Το πρόγραμμα αμυντικών επενδύσεων που ήδη έχει μείνει πίσω πέντε χρόνια δεν αναμένετια να ξεκινήσει πριν το τέλος του 2011. Το ηθικό του πρσωπικού λόγω της οικονομικής αφαίμαξης που υφίσταται, βρίσκεται στα κατώτατα επίπεδά του. Και η απώλεια εθνικής κυριαρχίας και ελέγχου είναι κάτι παραπάνω από απειλή...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"OVERKILL"-"ΦΑΙΔΩΡΑ".Τι γνωρίζουν ο ΓΑΠ και η ΝΤΟΡΑ;





Ερώτηση:-Γιατί δεν αντέδρασε ο αναλαμβάνων χρέη Προέδρου κ.Παπούλιας;
-Τι γνωρίζει η Μπεν-άκη και γιατί δεν της ζητήθηκε να αποκαλύψει όσα γνωρίζει;
-Γιατί δεν αντέδρασε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;
-Γιατί λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 04/10/2009,ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γ.Παπανδρέου και η Υπουργός Εξωτερικών Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα,μετέβησαν στις Η.Π.Α.,με...προσχήματα διάφορες συναντήσεις;
-Έχει σχέση η διάλυση των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(κατάργηση στρατοπέδων,μονάδων,μείωση θητείας,κλπ.);

Σχέδια OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ...υπερβολές ή πραγματικότητα?

Οι επιχειρήσεις «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν τη διάλυση της Ελλάδος. Η επιχείρηση Φαιδώρα έχει να κάνει με εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, ενώ η επιχείρηση Overkill έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης (οργάνωση 17 Νοέμβρη).Η ανασφάλεια και ο φόβος είναι ισχυρά όπλα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.Ας δούμε όμως το τεχνικό μέρος των δύο επιχειρήσεων, μέσα από απόρρητα ντοκουμέντα ...;
1 Διχοτόμηση της Κύπρου σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και επίβλεψη της συμφωνίας από Αμερικάνικες πλέον δυνάμεις (έχει ήδη γίνει).
2 Συμφωνία συν-κυριαρχίας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, όπου με τη πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε ολική κυριαρχεία της Τουρκίας.Η συμφωνία αυτή θα στηριχθεί στη «φιλία» των δύο χωρών αλλά και στη Συμφωνία της Μαδρίτης και στο άρθρο 5 που ονομάζει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκία στο Αιγαίο.
3 Ναρκοθέτηση στα Ελληνικά λιμάνια από δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
4 Κατάληψη του Γ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη.Διακοπή τηλεπικοινωνιών Ελληνικής Μακεδονίας*. Κατάληψη και ανατίναξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (*Ελληνική Μακεδονία γιατί μέχρι τότε τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί επισήμως σαν Μακεδονία από όλους τους Διεθνής Οργανισμούς).
5 Δημιουργία αμερικανο-νατοϊκής βάσης στο Μπούλκες της «Μακεδονίας» στα Σκόπια (έχει ήδη γίνει).
6 Δημιουργία αμερικάνικης βάσης στην Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου «Αλβανία»(έχει ήδη γίνει απ'το 1995)
7 Επίσημη αίτηση στον Ο.Η.Ε από τη κυβέρνηση της Αλβανίας για αναγνώριση Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα.Ο Ο.Η.Ε. με τη σειρά του θα απαιτήσει απ'την Ελλάς την αναγνώριση της Αλβανικής μειονότητας με δικαίωμα στην εκπαίδευση και στο θρήσκευμα.Η μειονότητα αυτή θα συγκεντρωθεί μάλλον στην Ήπειρο.Ο U.C.K αναλαμβάνει δράσεις τρομοκράτισης του ελληνικού λαού, ο Ελληνικός στρατός αντιδρά και το Ν.Α.Τ.Ο, για το καλό των δύο μειονοτήτων, ασφαλίζει την Ήπειρο (σας θυμίζει κάτιWink.
8 Δολοφονία πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
9 Ταυτόχρονα μεταφορά της Ταξιαρχείας του Ρήνου (Γερμανίας) στην «Μακεδονία» (Σκόπια) μαζί με τις ειδικές δυνάμες SEALS και Delta Force. Κατάληψη αεροδρομίων Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.

Πηγή...

25 Σεπτ., Εορτή Φθινοπωρινής Ισημερίας στην Θεσσαλονίκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ

σας προσκαλεί στην εορτή της Φθινοπωρινής Ισημερίας

η οποία θα τελεστεί την Κρονία ημέρα (“Σάββατο”)

25 Σεπτεμβρίου 2010, ώρα 18:00

στο Ναό των Ελλήνων, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Οι εκδηλώσεις των Ισημεριών και των Ηλιοστασίων συμβάλλουν στη γνωριμία και συνάφεια με τις πολιτισμικές μας ρίζες, φέρνοντάς μας σ’ επαφή με την αύρα της φύσης και της προγονικής ψυχής.

Η καθιερωμένη εορτή της Φθινοπωρινής Ισημερίας θα τελεστεί μέσα στον...συνέχεια στην πηγή...

"Ρε δε γαμιέσαι πρωί-πρωί"...!,είχε πει ο Πάγκαλος!

 

 Πιείτε τώρα έναν καφέ στο...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Ο ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ-ΛΑΟΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Είχαμε το παραμύθι της Πεντάμορφης και του Τέρατος. Για τον 21ο αιώνα θα έχουμε το παραμύθι του Πεντάμορφου Θόδωρου Πάγκαλου και του Τέρατος-Λαού. Τα φάγαμε όλοι μαζί και μπλα μπλα μας είπε ο γνωστός ατακαδόρος πολιτικός.
Γιατί τα φάγαμε μαζί Πεντάμορφε Θοδωρή εμείς τα Τέρατα?. Εμείς φάγαμε:

·         Στο διακομματικό Σκάνδαλο SIEMENS?
·         Στο Χρηματιστήριο που και τότε ήσουν υπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη?.
·         Στα Ολυμπιακά έργα όπου ξεχείλωσε ο προϋπολογισμός και έφθασε πέρα από τα όρια?.
·         Στα εθνικό Κτηματολόγιο πληρωθέν δις?.
·         Τί έγινε με την υπόθεση Μανίκα Νεονάκη?.
·         Σκάνδαλο ΜΑΝ?.
·         Με τους Κουμπάρους και το καρτέλ Γάλακτος?
·         Ομόλογα?
·         Παραδικαστικό?
·         Υπόθεση.......
Μανούση-Παυλίδη?
·         Υπόθεση Ζαχόπουλου και χρήματα σε ΜΚΟ φίλα προσκείμενων?.
·         Πώληση ΟΤΕ?.
·         Εξαγορά της «Γερμανός» από COSMOTE που αν θυμάσαι έχεις εμπλέξει και το ΚΚΕ ή το ξέχασες?.
·         Βατοπαίδι?.
·         Μονή Τοπλού?.
·         Τον διορισμό στη Βουλή των συγγενών και φίλων σας με κάτι αστρονομικές μισθάρες?.
                                    Εμείς πάλι φάγαμε

·         Όταν διόρισες τη θυγατέρα σου σε αλλεπάλληλες θέσεις του Δημοσίου?.
·         Ή εμείς εμπλεκόμαστε στην κάθοδο της συζύγου σου στην αυτοδιοικητική πολιτική που έχει κάνει το τοπικό ΠΑΣΟΚ αλλά και τους υπόλοιπους σώφρονες ψηφοφόρους ΠΑΣΟκ άνω-κάτω?.

                                     ΟΧΙ κύριε Αντιπρόεδρε

         Αυτά τα ελάχιστα προαναφερθέντα τα έφαγαν πολιτικοί και κολαούζοι πολιτικών ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
     Στην τελική κ. Αντιπρόεδρε Δεν Αποφασίζεις, Δεν Διατάζεις, καθόσον σου πρέπει λόγω αξιώματος, μπορείς  να μιλάς σοβαρά και να μην προκαλείς τον κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα για το διακομματικό επαίσχυντο φαγοπότι της κάστας των πολιτικών, στην οποία επθφανές μέλος είσαι και συ?. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Πολωνοί θέλουν για Βασιλιά στην Πολωνία τον Ιησού!



Εάν δεν το πιστεύετε πατήστε εδώ...και εδώ...
Δεν είναι πρωτοτυπία, όταν η Πολωνία ήταν υπό κατοχή σουηδικών, ρωσικών και γερμανικών στρατευμάτων, ο βασιλιάς της Πολωνίας Ιωάννης Κάσιμιρ έχρησε την Παναγία βασίλισσα της Πολωνίας, ήταν το 1656 μ.Χ.
Βρε, βρε, λες να ήταν η Παναγία και κάπου αλλού μπλεγμένη σε πολέμους, α, θυμήθηκα, τον 7ο αιώνα, στην Κωνσταντινούπολη, όταν η Πόλη σώθηκε από τους Αβαρους με παρέμβαση της Παναγίας, την «Υπέρμαχο Στρατηγό»...και από τότε στέκονται σούζα οι πιστοί.....και την υμνούν ακάθιστα ..
Πάντως το 1453 έλαμψε δια της απουσίας της. Μήπως έκανε προετοιμασίες για να πάει Πολωνία;
Αλλά και για την επίκαιρη οικονομική κρίση δεν βλέπω να κάνει τίποτα.... δηλαδή αναίμακτα δεν μπορεί „να βάλει το χεράκι της“;


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ


● ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


ΑΘΗΝΑΙ 21.09.2010


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΕΛΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ.
● ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΕΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ, ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
«Ο ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΑ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΩΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ «666», ΗΤΟΙ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ «888», ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ «777».
(ΙΔΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ» ΤΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ»).

ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ «ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ - ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕΠΠΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΗΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ – ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΤΟΥ Α’ ΚΑΙ ΤΟΥ Β’, ΡΑΟΥΛ – ΡΑΛΛΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΣΗΜΙΤΗ – ΑΒΟΥΡΗ – ΕΒΕΡ, ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ 170.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΩΡΓΟΙ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ – ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ – ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΑΔΟΥΣ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «COSCO» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Ή ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «Σ.Ε.Β.» ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΡΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ: ΛΙΜΑΝΙΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ – ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ – ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ – ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: «ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ», ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ ΚΑΙ ΡΕΠΠΑ, Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «COSCO» ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ – ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ.

ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://www.olympia.gr ME E-MAIL olympianspirit@gmail.com ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ: «ΠΕΝΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ», ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «COSCO» ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «PAN EUROPEAN TRANSPORTATIONS» ΗΤΟΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
(IΔΕ LINK: Γιατί “βιάζονται” για τους φορτηγατζήδες. Αποκάλυψη – βόμβα από τον BondHolder. )

ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «BONDHOLDER», ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ.

ΜΕΣΩ E-MAIL, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ «BONDHOLDER» ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

1ΟΝ: ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΥΤΩΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ Ή Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΚΟΤΣ Ή ΚΟΧ Ή ΚΟΕΝ.

2ΟΝ: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕΠΠΑ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ «COSCO» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «COSCO», ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΥΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Α: Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΤΟΙ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΚΛΠ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΩ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΡΘΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΥΟ ΤΟΜΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΗΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΜΙΡΑΤΟ – ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ DUBAI ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ DUBAI ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «COSCO».

ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ «COSCO» ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΟΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΒΟΛΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΚΛΠ.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΝΤΟΠΟΡΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ 187,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ 15% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΕΤΑΙΡΙΚΑ – ΔΑΝΕΙΑΚΑ – ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ «SCRAP» ΣΙΔΗΡΟΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΗΤΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Β: Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ – ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) Ή ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) Ή ΣΥΜΦΩΝΟΥ «ΝΑΤΟ + SEATO» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» (ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ – ΠΑΥΛΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ – ΙΩΑΝΝΟΥ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗ) ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.».

Γ: Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ – ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ CONTAINERS ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΤΡΕΝΩΝ – ΠΛΟΙΩΝ – ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ FERRY - BOATS ΜΑΤΑΙΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ, ΗΤΟΙ: ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΣΚΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Η Ο.Ε.Α. ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΝ 32Α ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ «Π.Ε.Β. 304 ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΤΟ «ΓΕΣ», ΚΑΙ ΤΟ «ΓΕΕΘΑ», ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ «ΤΟΜΑ» ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ FERRY – BOAT, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ 32ΑΣ, ΤΟΥ 304, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΕΝΤΟΣ 10’, 35’, ΚΑΙ 65’ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.

Δ: Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ – ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2012 ΜΕΣΩ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΙΔΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ – ΚΑΤΟΧΗ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 2012.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ» ΟΠΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ «ΑΓΙΟΣ» ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ: «Η Β’ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.» ΚΑΙ ΟΤΙ: «ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ 666 ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (!!!)».

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ GLUCKSBURG, ΚΑΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΗΤΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΗΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ 666 ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ Ή ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ GLUCKSBURG, ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.


ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 21.09.2010 ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΑΝ ΕΡΩΤΟΥΜΕ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΩΤΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ;
ΚΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΚΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ: ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΞΤΕ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», Η ΟΠΟΙΑ ΧΘΕΣ 20.09.2010 ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΣΕΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΣ.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ;
ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΤΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΣΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Ή ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», Ή ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» Ή ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΛΑΞΟΝ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΑΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ.


ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «Γ.Α.Δ.Α.» (ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ:

«ΚΥΡΙΟΙ, ΗΔΗ ΠΡΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ ΤΩΝ 88mm ΜΕ ΓΟΜΩΣΕΙΣ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΝΔΡΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΕΝΩ ΤΡΙΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΙΔΙΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΜΑ 48 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΣ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΛΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΟΛΜΟΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΟΜΩΣΕΩΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΟΜΩΣΗ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ Ή ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ 30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ, ΕΠΑΡΚΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ Ή ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.».

ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;

ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΣΕΝΤΑΪ, ΑΣΜΟΝΤΑΪ, ΜΙΧΑΗΛ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΗΛ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ».

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.».


ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ» ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ «ΠΑΣΟΚ – ΤΡΟΪΚΑΣ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΟΧΙΚΑ – ΛΗΣΤΡΙΚΑ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ΤΗΣ 09.09.2010. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ΕΙΝΑΙ:
«ΟΔΟΣ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ 18, Τ.Κ. 11855, ΑΘΗΝΑΙ».

ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΘΕΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ:

1ΟΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ, ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
2ΟΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
3ΟΝ: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΆΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
4ΟΝ: ΑΛΕΚΑ ΜΑΝΔΑΡΑΚΑ – ΣΕΠΠΑΡΝΤ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
5ΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ, ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΆ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 36 ΤΟΥ ΕΝΘΕΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ:
«ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΤΡΟΪΚΑΣ» ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ 10 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ 22 ΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΛΠ) ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ (ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΆΣ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.»


ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

«ΚΥΡΙΟΙ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΟΚΙΚΟ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΕΙΣ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΙ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ 32 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΜΩΝ ΤΩΝ 88mm ΚΑΙ ΤΩΝ 160mm ΜΕ ΓΟΜΩΣΕΙΣ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ, ΔΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΔΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ.

ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΕΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ.




ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – 11/2/1964, Τ.Α. ΒΟΛΟΥ, ΑΡ.ΚΩΔ:46200

Πηγή...

GAP(Δ-ούλος Ν-έας Τ-άξης):"Ομογενείς...please,αγοράστε ομόλογα"!Ούτε ένα μην αγοράσετε!Τα λεφτά που στείλατε για τους πυρόπληκτους τα έφαγαν!

Διαχρονική απάτη στην Κυνουρία, εξευτελιστική γιά την -κάθε- ελληνική κυβέρνηση... Αποκαλυπτική έρευνα του ''Κ''
Στα…άδυτα του «Αρκαδικού Χωριού»: Μία σκανδαλώδης υπόθεση εξαπάτησης Ομογενών
Nα γιατί και η κυοφορούμενη από την Κυβέρνηση σκέψη γιά έκδοση ''ομολόγων της διασποράς'', αφήνει παγερά αδιάφορη την Ομογένεια

------
Και αυτός ο πρωθυπουργός -όπως και οι προηγούμενοι- ''δεν δίνει ένα αγγούρι'' γιά τους Απόδημους 'Ελληνες
Ο GAP, σε 15 ημέρες συνολικά στις ΗΠΑ -3 ταξίδια σε 7 μήνες- βρήκε 30 λεπτά ''γιά την Ομογένεια''

Η πρόταση-παράκληση συγκεκριμένη: Ομογενείς, αγοράστε ομόλογα...

Δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στη Nέα Υόρκη

Ανέκδοτο ή υποτίμηση της νοημοσύνης;
Ο πρέσβης μας στις ΗΠΑ, εντιμ. Βασίλης Κασκαρέλης, προσφωνόντας τον κ. Γ. Παπανδρέου στο γεν. Προξενείο, είπε: "Κύριε πρόεδρε, τους τελευταίους έξι μήνες, είχαμε την τιμή να σας υποδεχτούμε επισήμως δύο φορές, τόσο στην Ουάσιγκτον, όσο και στη Νέα Υόρκη, γεγονός που δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για την Ελληνοαμερικανική κοινότητα...''. (Ναι, τα 30 λεπτά του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο γεν. Προξενείο, ''αποδεικνύουν το έμπρακτο ενδιαφέρον''... Και γιά το τυπικό, επειδή ο πρέσβης ''πιάστηκε αδιάβαστος'', είναι 7 μήνες-όχι 6, τρία ταξίδια: Μάρτιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο 2010. Του Ιουνίου ήταν κομματικό, ''Σοσιαλιστική Διεθνής'', αλλά πληρώθηκε από τους 'Ελληνες φορολογούμενους).

Ο πρωθυπουργός προσήλθε στο γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010, στις 6:13 μ.μ. άσχετα αν η επίσημη πρόσκληση του γεν. Προξενείου ανάφερε 5:30μ.μ... Ανέβηκε στα ''ιδιαίτερα'', με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και άλλους. Μετά 20 λεπτά κατέβηκε στην μικρή αίθουσα και αφού τον προσφώνησε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Β. Κασκαρέλης, μίλησε σε 30 Ομογενείς, 6 λεπτά στα ελληνικά και 7 στ' αγγλικά. Είπε τα γνωστά, ότι η κυβέρνησή του θα σώσει την Ελλάδα, ότι ''η Ελλάδα πάει μπροστά'', τονίζοντας: «Καλούμε όλους τους Έλληνες και όλο τον Ελληνισμό της Διασποράς στο μέτρο του δυνατού, στο μέτρο των δικών σας δυνατοτήτων, ζητούμε τη συμβολή σας που ξέρουμε ότι υπάρχει, ξέρουμε την στήριξη που μας δίνετε καθημερινά όταν μιλάτε με συμπολίτες σας εδώ στην Αμερική, αλλά και την στήριξη που παρέχετε είτε με τον τουρισμό, είτε ακόμη και τώρα που θα έχουμε ένα ομόλογο της διασποράς». Φυσικά, είπε και τα γνωστά "είμαστε υπερήφανοι για την ελληνική διασπορά, για τους Ελληνοαμερικανούς".
Η Ουσία: ''Αγοράστε ομόλογα''... Tο πρόγραμμα της κυβέρνησης για την διάθεση ομολόγων της Διασποράς, σε Ομογενείς του εξωτερικού, θα είναι έτοιμο στα τέλη του χρόνου...
Μετά, ο πρωθυπουργός, κατέβηκε στο υπόγειο, χαιρέτισε τους περίπου 80 που ήταν εκεί, αλλά δεν είχαν ακούσει τι είπε επάνω κι έφυγε. 'Αλλοι 70 Ομογενείς ήταν έξω, στο πεζοδρόμιο. Συνολικά, προσήλθαν περίπου 180 άτομα, στην πλειοψηφία τους προεδρο- παράγοντες του γκέττο, κομματικοί (και η κουτσή Μαρία) κ.ά...
Η προσέλευση κόσμου θεωρείται σχετικά μικρή, αν και η χωρητικότητα στο γεν. Προξενείο είναι περιορισμένη. 'Ετσι, ο πρωθυπουργός, στις 6 ημέρες του στις ΗΠΑ, κατάφερε και βρήκε 30 λεπτά, γιά να πει δυό λόγια σε Ομογενείς της Νέας Υόρκης, αντί του ορθού: Ομιλία σε μεγάλη αίθουσα και παραμονή του 2-3 ώρες. Πάλι καλά, που στις 6 ημέρες ή καλύτερα, στις 15 συνολικά από τις 3 επισκέψεις του στις ΗΠΑ σε 7 μήνες, βρήκε και 30 λεπτά γιά την Ομογένεια Νέας Υόρκης, από τα συνολικά 50 που ήταν στο γεν. Προξενείο.
Μεγάλη τιμή της έκανε... Φυσικά, η ''τελετή'' στο γεν. Προξενείο, βαφτίστηκε ''συνάντηση με την ''Ομογένεια'', από μαϊντανούς-παπαγαλάκια ΜΜΕ της Αθήνας, που παίρνουν ''γραμμή'' από το Μαξίμου ή ''Υπηρεσίες'' της Ουάσιγκτον, γιά να παραμυθιάζουν ''ιθαγενείς'' στην Ελλάδα.
- Μετά την ''δεξίωση'', κομματικοί του ΠΑΣΟΚ συνέφαγαν με γνωστούς ακροδεξιούς, ενώ οι ανταποκριτές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: Η μία πήγε από εκεί γιά συνωμοσία και η άλλη πήγε από εδώ γιά φαγητο-συνωμοσία.
- Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αυτή την φορά ο πρωθυπουργός απόφυγε να δώσει συνέντευξη Τύπου, στο Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης. Μήπως ο σύμβουλός του, Ν. Ζιώγας, έκρινε ότι ''ήταν βαρύ το κλίμα'';
- Προκλητική-υποτιμητική η αντιμετώπιση των ΜΜΕ Ομογένειας: Το ''περιβάλλον'' του πρωθυπουργού -κι αυτός- ενδιαφέρονται μόνο γιά το τι ''εικόνα'' θα δώσουν στην Ελλάδα, γιά τις ''επαφές'' του και τις ''φωτογραφήσεις'' του. Ούτε καν ''δελτία Τύπου'' από το γραφείο του πρωθυπουργού ή το Γραφείο Τύπου Ν. Υόρκης. 'Αξιος ο μισθός τους.

Ο υπουργός Προστασίας Νταβατζήδων, Χρ. Παπουτσής, τι δουλειά είχε στη Νέα Υόρκη; Να προωθήσει ...ομόλογα, να προσελκύσει... επενδύσεις ή να προφυλάξει τον πρωθυπουργό από...παπούτσια;

Γ. Παπανδρέου (στο 3o πολυήμερο-πολυέξοδο ταξίδι) στις ΗΠΑ: 'Ολα γιά το ...imagε... (Αναλυτικά)

Μπορεί να καταργήθηκαν -από τον GAP- οι δεξιώσεις στα προξενεία μας γιά την 25η Μαρτίου και τους ήρωες της επανάστασης τoυ 1821 που μας απελευθέρωσαν, αλλά από τώρα και στο μέλλον θα γίνονται, αντί αυτών, δεξιώσεις γιά τον ήρωα GAP, που...''υποδούλωσε'' την Ελλάδα στην Τρόικα.

Συνάντηση του υφυπ. Εξωτερικών, αρμόδιου γιά τους Απόδημους, Δημ. Δόλλη, με τα προεδρεία Ομοσπονδιών και πανΕνώσεων Νέας Υόρκης, την Πέμπτη 23 Σεπτ. '10, στις 4:00μ.μ., με κύριο θέμα ''ομόλογα γιά Ομογενείς''.

http://www.kalami.net/ 

Σχετικό θέμα:
Δείτε τώρα πως έφαγαν τα λεφτά που δώσατε και στείλατε για τους πυρόπληκτους!ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟ!ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ!ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ!

Η Μαφία κατάργησε το Ταμείο Πυρόπληκτων!Κοινοί κλέφτες των δωρεών υπέρ των καμμένων!

ΠΗΓΗ

Πράσινη καραμέλα με γεύση «φρουτάκια»


Διαβάσατε τι είπαν στην ημερίδα για το τζόγο οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης του Προχωράμε Ακάθεκτα Σε Ολέθρια Καταστροφή (ΠΑΣΟΚ);
Χωρίς καμία έκπληξη διαπίστωσα ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί να επιμένει στις ίδιες φτηνές και ανυπόστατες δικαιολογίες για την αναγκαιότητα του νομοσχεδίου ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, καθώς καμία άλλη λύση δεν...

ήταν αρκετά συμφέρουσα για αυτούς. Παράλληλα ο κ. Γερουλάνος βάλθηκε να μας πείσει ότι ο ασύδοτος τζόγος είναι ψυχαγωγική δραστηριότητα.

Το «απαραίτητο» νομοσχέδιο εκτός από την επαναφορά των τεχνικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών, για τα οποία ουδείς καίγεται ιδιαίτερα, καθώς το κέρδος που μπορούν να αποφέρουν δεν αγγίζει ούτε κατά διάνυα αυτό από τα φρουτάκια και το διαδικτυακό τζόγο, ουσιαστικά νομιμοποιεί ότι μέχρι σήμερα αποτελεί παράνομο τζόγο και τον ενισχύει κιόλας, με μόνο στόχο δημοσιονομικά έσοδα από την καταστροφή των πολιτών, ενώ ισχυρίζονται ότι είναι για το καλό της κοινωνίας και την προστασία των ευάλωτων πολιτών.

Για πόσο πια θα μας δουλεύουν;

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να πατάξουν τον παράνομο τζόγο – αν τον σταματήσουν και δεν θα υπάρχει παρανομία και το κράτος δε θα χάνει φόρους από μια δραστηριότητα που απλά δε θα υπάρχει, γιατί δεν πρέπει να υπάρχει.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να επαναφέρουν τα τεχνικά ψυχαγωγικά παιχνίδια που είναι όντως ψυχαγωγικά και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες χωρίς να εμπεριέχουν κινδύνους εθισμού στο τζόγο – αυτή είναι και η μόνη λύση για να σταματήσουμε να πληρώνουμε πρόστιμο στην ΕΕ.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να βρουν άλλο τρόπο πιο υγιή να μαζέψουν λεφτά χωρίς να εκθέτουν την κοινωνία σε τόσο σοβαρούς κινδύνους – γιατί θα είναι αδύνατο να προστατέψουν και τους ανήλικους αλλά και τους ενήλικες από τον εθισμό στο τζόγο και από την οικονομική καταστροφή που αυτός επιφέρει.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν κάποτε στα σοβαρά τα θέλω και ιδιαίτερα τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ του ελληνικού λαού και να αποδείξουν ότι χούμε σε μια χώρα που έχει Δημοκρατία – πριν το ξεχάσουμε τελείως.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να ενισχύσουν άλλους παραγωγικούς κλάδους για να σταματήσει η ραγδαία αύξηση της ανεργίας και όχι να συντελέσουν στην άνοδό της στερώντας κι άλλες θέσεις εργασίας από την αγορά τυχερών παιχνιδιών – γιατί ούτε τα φρουτάκια ούτε το ίντερνετ δεν έχουν κανένα ανάγκη για να τα λειτουργήσει.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ο κ. Παπακωνσταντίνου να προστατέψει του ανήλικους και τους ευάλωτους πολίτες αν δεν προχωρήσει το σχέδιο απελευθέρωσης του τζόγου.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ο κ. Γερουλάνος να ξαναδιαβάσει το λεξικό της ελληνικής γλώσσας για να θυμηθεί ότι το στοίχημα είμαι τζόγος και ο τζόγος εθιστικός. Η ψυχαγωγία ουδεμία σχέση έχει με τον εθισμό.

Πρέπει επίσης τις «δημιουργικές δράσεις» να τις περιορίσει στον τουρισμό και το πολιτισμό και να εξελίξει τις τραγικές διαδικτυακές υπηρεσίες και συστήματα πληροφόρησης για τους έλληνες πολίτες και τους επισκέπτες της χώρας μας που τόσο πολλή ανάγκη έχουμε (ποτέ δεν κατάφερα να πάρω σοβαρές και έγκυρες πληροφορίες για δρομολόγια πλοίων, λεωφορείων, τρένων, μουσεία, εκθέσεις κλπ. εσείς;)

Όσο για το Λας Βέγκας, όλοι ξέρουμε το χαμό που επικρατεί εκεί και για ποιο λόγο το επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα ποτέ δεν είχε και ούτε πρέπει να έχει ποτέ ίδια κουλτούρα με αυτό.

Όμως ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πιπιλίζουν ακόμη την ίδια καραμέλα ότι επειδή δε μπορούν να ελέγξουν τη μετατροπή των τεχνικών σε τυχερά και επειδή χάνουν τόσα λεφτά από τον παράνομο διαδικτυακό τζόγο, η μόνη λύση είναι η νομιμοποίηση και απελευθέρωση όλων για να πάρει το κράτος τα λεφτά που χάνει.

ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χτίζουν τη δική τους πολιτική καριέρα και ιστορία πάνω στα δικά μας κουφάρια, πάνω στα συντρίμμια της ελληνικής κοινωνίας της οποίας το σύγχρονο τέλος θα έχει την υπογραφή του ανεξέλεγκτου τζόγου.

Η πράσινη αυτή καραμέλα με γεύση φρουτάκια έχει καταντήσει πια αηδία.

Μαρίνος
 
ΠΗΓΗ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters