Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Έντονη τουρκική κινητικότητα στον Έβρο – Προπαρασκευή για ταχεία προέλαση τουρκικών δυνάμεων με κάθετη υπερκέραση – Νέες δηλώσεις για Κομοτηνή..

Εντονη τουρκική κινητικότητα στον Εβρο από τους Τούρκους. Κατασκευάζουν διώρυγα/κανάλι απέναντι από το Πραγγί. Ολοι φαίνεται να ψάχνονται και να προσπαθούν να διαβάσουν το «μυαλό» των Τούρκων.

Το χρήμα κυβερνά τον κόσμο – αλλά ποιος κυβερνά το χρήμα;



Βέρνη – Η εκστρατεία για δημοψήφισμα της Πρωτοβουλίας του Δημοσίου Χρήματος παρουσιάστηκε την περασμένη βδομάδα στη Βέρνη. 
 
Οι άνθρωποι που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία έθεσαν μια ερώτηση στους Ελβετούς ψηφοφόρους: Σε ποιον πρέπει να επιτραπεί να δημιουργεί τα ελβετικά μας φράγκα; Στις ιδιωτικές εμπορικές τράπεζες όπως η UBS και η CS προς το συμφέρον των μετόχων τους; Ή στην Ελβετική Εθνική Τράπεζα προς το συμφέρον της χώρας στο σύνολό της;

Δέκα πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζατε για τον Παρθενώνα...


 Δέκα πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζατε για τον Παρθενώνα

Ο Παρθενώνας είναι το λαμπρότερο μνημείο της αθηναϊκής πολιτείας. Μιας και αποτελεί ένα σημαντικό αξιοθέατο της πόλης και πόλος έλξης εκατομμυρίων τουριστών κάθε χρόνο, ας δούμε μερικά πράγματα παρακάτω γι’ αυτό που πολλοί ίσως δεν γνώριζαν.

Στο Αφρίν πολέμησαν Δύο Κόσμοι, η Δημοκρατία εναντίον του Φασισμού και Ρατσισμού...



Ένα καταπληκτικό κείμενο του Owen Jones για να κατανοήσουμε ποιοι κόσμοι πολέμησαν στο Αφρίν, ποιοι πολέμησαν για την Δημοκρατία και την Ελευθερία, και ποιοι για τον Σκοταδισμό

«Οι Κούρδοι της βόρειας Συρίας εδραιώνουν τη δημοκρατία και την επανάσταση των φύλων. Γιατί προμηθεύουμε λοιπόν με όπλα την Τουρκία που συνδέεται με τζιχαντιστές;

Η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγορεύει τις τράπεζες Ρότσιλντ


La Hongrie devient le premier pays européen à interdire les banques Rothschild

Η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγόρευσε επίσημα τη λειτουργία όλων των τραπεζών Ρότσιλντ στη χώρα.
Το 2013, η Ουγγαρία ξεκίνησε τη διαδικασία απόσυρσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF, ΔΝΤ) και συμφώνησε να εξοφλήσει πλήρως το δάνειο διάσωσης του ΔΝΤ προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από το τραπεζικό καρτέλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε.


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΜΗΝΥΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ


Λιαντίνης – Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο


 

«Εγώ, αξιότιμοι συνάδελφοι, πιστεύω ότι η αιτία που θα καταστραφεί το ανθρώπινο γένος από τον πλανήτη είναι οι θρησκείες. Γιατί διδάσκουν χωρίς επιστήμη. Θεμελιώνουν απάνω στη φαντασία.» «Αν ήθελα να ζωγραφίσω τη χειρότερη μορφή της βλακείας, δεν μπορώ παρά να τη ζωγραφίσω έτσι. Θα βάλω ένα θεολόγο να κάνει στα παιδιά σου κατήχηση. Και αν ήθελα να τρελάνω ένα παιδί θα το ‘βαζα να μου πει τί του ‘μαθε ο θεολόγος στην κατήχηση.» Δημήτρης Λιαντίνης – www.liantinis.org

Λοχίας Ίτσιος: 38.000 σφαίρες κατά των ναζί! Τι του είπαν πριν τον εκτελέσουν

Η γερμανική εισβολή στην Ελλάδα ξεκίνησε στις 6 Απριλίου του 1941 και παρά την ισχυρή και εντυπωσιακή αντίσταση των Ελλήνων και των στρατευμάτων τους, η υποχώρηση ήρθε 4 μέρες αργότερα . Η παράδοση έγινε στις 9 Απριλίου.
Πολλά είναι τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν για την ηρωϊκή αντίσταση των Ελλήνων. Ένας λοχίας όμως παίρνει τον πρώτο ρόλο.
Ομολογουμένως, το πρόσωπο που ξεχώρισε μέσα απο το γεγονός αυτό είναι ο λοχίας Δημήτρης Ίτσιος, ο οποίος μόνος του με ακόμα πέντε άντρες

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για δήλος φωτογραφίες
Ο μύθος της Δήλου
Όταν η Ήρα έμαθε ότι η Λητώ ήταν έγκυος από το Δία, απαγόρευσε στη Λητώ να γεννήσει σε στεριά και σε οποιοδήποτε μέρος κάτω από τον ήλιο. Σύμφωνα με έναν μύθο, όχι και τόσο διαδεδομένο, η Λητώ ήρθε από τη γη των Υπερβορείων με τη μορφή λύκαινας, αναζητώντας τη «χώρα των λύκων», τη Λυκία. Ο πιο διαδεδομένος μύθος λέει ότι όταν η Λητώ έφτανε να γεννήσει, φάνηκε ένα μικρό νησί μέσα στη θάλασσα, η Δήλος, όπου κατάφερε να γεννήσει πρώτα την Άρτεμη κι έπειτα τον Απόλλωνα.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΈΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ 27/11/17


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters