Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ZHTAEI 100.000 EΥΡΩ & ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ Λ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΙΖΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ


Η Ελλάδα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο «διάτρησης» που πλέον οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα αλλοδαποί απαιτούν χρήματα επειδή τραυματίστηκαν ελαφρά στην προσπάθειά τους... να εισέλθουν παράνομα....
  Ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης κατά του ελληνικού Δημοσίου, προσέφυγε ένας 68χρονος Σύρος παράνομος μετανάστης, που διαμένει πλέον στην Σουηδία. 

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΛΙΒΥΗ. Έπεσε η Τρίπολη στα χέρια Χαλίφα Χαφτάρ. Ανταπόκριση


Εκατοντάδες κάτοικοι της Ιστορικής Πόλης φωνάζουν στους δρόμους «ήρθε ο Χαφτάρ» , εκατοντάδες υπερασπιστές της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας (GNA) καταθέτουν τα όπλα νιώθοντας προδομένοι από τον Ερντογάν που δεν πρόλαβε . 

Έρευνα: Ποιοι και πώς φάγαμε 1,6 τρισ. ευρώ μέσα σε 37 χρόνια

Από τότε που ο τότε αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέντευξή του στο «Βήμα» (31 Δεκεμβρίου 2010) επανέλαβε, συμπληρωμένη και διευκρινισμένη, τη δήλωση που είχε κάνει στη Βουλή στις 21 Σεπτεμβρίου 2010 για το «τα φάγαμε μαζί» μένει μετέωρο το ερώτημα «ποιοι μαζί;». Τότε είχε πει, συγκεκριμένα, τα εξής:...

Ξέχνα τις 12 Αλυσίδες του DNA

Tο ανθρώπινο DNA προγραμματίζεται με σκέψεις και λέξεις.
 Χαώδης Μορφοδιατάξεις και Μαγνητισμένες Σκουληκότρυπες.
Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές, από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.

Οι Ανθρωποι Δεν Είμαστε από ‘δω

Ηρθαμε από τον γαλαξία Sagittarius Dwarf
Οι επιστήμονες ξέρουν τώρα. Δεν είμαστε απ’ εδώ ! Δεν είμαστε απ’ αυτόν τον γαλαξία.
Φανταστείτε το σοκ να μεγαλώσετε σε μια οικογένεια και ξαφνικά να μάθετε ότι είστε υιοθετημένοι. Το ίδιο σοκ έπαθαν οι επιστήμονες που ανακοίνωσαν ότι το ηλιακό μας σύστημα δεν γεννήθηκε στον Γαλαξία, αλλά σε ένα περίεργο σχηματισμό που ακούει στο όνομα Sagittarius Elliptical Galaxy (SagDEG)
Πως γίνεται αυτό; Χρησιμοποιώντας τον όγκο δεδομένων από το Two-Micron All Sky Survey (2MASS), ένα μεγάλο πρόγραμμα να εξετάσουν τον ουρανό στο υπέρυθρο φάσμα από το πανεπιστήμιο της Massachusetts, οι αστρονόμοι πλέον απαντούν σε ερωτήσεις που τους ταλάνιζαν επί δεκαετίες και αποδεικνύουν ότι ο Γαλαξίας «μας» τρώει έναν από τους γείτονες του σε μια δραματική επίδειξη γαλαξιακού κανιβαλισμού.

Εναντίον του Όρκου του Ιπποκράτη

Ο Πόλεμος Εναντίον του Όρκου του Ιπποκράτη.
Ο Ορκος του Ιπποκράτη γράφτηκε από τον αρχαίο Ελληνα ιατρό τον 4ο αιώνα π.κ.ε. και συγκαταλέγεται στα Άπαντα του Ιπποκράτη. Αποτελεί ορόσημο στην ανάληψη καθηκόντων ενός γιατρού, ορίζοντας τον γενικότερο σκοπό του, που μπορεί να συνοψιστεί στο «μην προκαλείς βλάβη».

Εδώ και πολλά χρόνια είναι γεγονός ότι ο όρκος του Ιπποκράτη έχει καταργηθεί από τις τελετές ορκωμοσίας σε Ιατρικές σχολές του εξωτερικού. Διότι θεωρήθηκε παρωχημένος, καθώς ο όρκος γίνεται σε Ελληνες Θεούς όπως ο Απόλλωνας κι ο Ασκληπιός, απαγορεύει στον γιατρό να κάνει εγχειρήσεις, εκτρώσεις κι ευθανασία ή να συμμετέχει σε υποβοηθούμενη αυτοκτονία.  
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters