Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Γιατί να ψηφίσεις τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις στις φετινές Ευρωεκλογές;

Ελληνίδα και Ελληνα πολίτη αδέλφια μου,
Τα τελευταία 30 χρόνια οι βουλευτές γενικά αλλά και οι ευρωβουλευτές δεν επιλέγονται αξιοκρατικά με βάση τις ικανότητες τους αλλά με πόσους ψήφους μπορούν να φέρουν στο οποιοδήποτε κόμμα.
Επιλέγονται βέβαια και για λόγους ”τακτοποίησης” κάποιων λογαριασμών απέναντι σε πρόσωπα και συμφέροντα με τα οποία τα κόμματα έχουν εκκρεμότητες πάσης φύσεως.

Οι Εχθροί Των Ελλήνων

Ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Ελλάδας. Τις προηγούμενες δεκαετίες ο κόσμος βρισκόταν σε καταστολή εξαιτίας των διευκολύνσεων με αντάλλαγμα την εκλογική στήριξη.

Όμως, οι εχθροί των Ελλήνων σε συνέργεια με τα Μ.Μ.Ε. χειραγωγούσαν τους πολίτες προβάλλοντας κατασκευασμένες ειδήσεις. 

Στο παρόν ο Πρωθυπουργός «των άλλων κρατών», ο οποίος εκτελεί χρέη Έλληνα αρχηγού κράτους, αντί να ζητήσει επιτακτικά τις γερμανικές αποζημιώσεις κατά τη βράβευσή του από τους βαυαρούς, φαινόταν πανευτυχής για τα θελήματα που τους έκανε. Δίπλα του ο απόγονος της μεικτής των Βαλκανίων δηλώνοντας ευθαρσώς ότι είναι Μακεδόνας.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 130 ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;


ΕΝΑΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ θάλαμος που περιέχει 130 αρχαία ελληνικά αγάλματα ανακαλύφθηκε στην Αθήνα πριν από 25 χρόνια. Αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κατορθώσει να νικήσει το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας που εμποδίζει το άνοιγμα της καταπακτής, ώστε τα αγάλματα να έρθουν στο φως.
Πρόκειται για μια ακόμη «σκοτεινή» ιστορία, σχετικά με ανακαλύψεις που παραμένουν στο σκοτάδι, επειδή υπάρχει μεγάλη απροθυμία από τις Αρχές.

Η Πραγματικότητα Για Την Κρίση ΗΠΑ Και Τουρκίας – Τα Στενά Του Βοσπόρου Και Η Κωνσταντινούπολη – Που Ανήκει Τώρα Η Ελλάδα

Μαίνεται η κόντρα Ηνωμένων Πολιτειών - Τουρκίας με αιχμή το σχέδιο της Άγκυρας για την απόκτηση του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400. Τι συμβαίνει πραγματικά;

του Κίμωνα Χαραλάμπους
Η Ουάσιγκτον απευθύνει συνεχείς προειδοποιήσεις προς την τουρκική πλευρά με «σοβαρές συνέπειες».

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι, έδωσε απάντηση σε υψηλούς τόνους στο τελεσίγραφο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πένς, πως η Άγκυρα θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στους ρωσικούς S-400 και το ΝΑΤΟ.

Συγκλονιστικό άρθρο - Καθηγητής του Columbia ζητά από τις ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ποντιακή Γενοκτονία

Με αφορμή τη συνεργασία της Τουρκίας με τη Ρωσία για την παραλαβή των S-400 o David Phillips αποκαλύπτει τις θηριωδίες εις βάρος των Ελλήνων και των Χριστιανών.

Τη στρατηγική σημασία της αναγνώρισης των Γενοκτονιών αναγνωρίζουν οι Αμερικανοί.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το άρθρο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Columbia κατά της Τουρκίας, με αφορμή τη συνεργασία με τη Ρωσία για την αγορά και παραλαβή των πυραύλων S-400. 

Συγκεκριμένα ο David Phillips ειδικός περί Τουρκίας, σύμβουλος αμερικανικών κυβερνήσεων και άνθρωπος με επιρροή στη γραφειοκρατία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με συγκλονιστικό άρθρο, που τιτλοφορείται ως «Ριζική αναθεώρηση των σχέσεων με την Τουρκία», προτείνει ανοιχτά οι Ηνωμένες Πολιτείες να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των Ποντίων και των άλλων χριστιανικών πληθυσμών στις 19 Μαίου 2019!

Οι θέσεις του Πολιτικού Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ "TV ΔΙΑΣΠΟΡΑ"

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργία Βαγενά
Τον Μάιο του 2019 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που είναι το εκλεγμένο κοινοβουλευτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελούμενο από 751 ευρωβουλευτές. Η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό με 21 έδρες, οι οποίες καλύπτονται με άμεση και καθολική ψηφοφορία. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 - ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters