Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργία Βαγενά
Τον Μάιο του 2019 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που είναι το εκλεγμένο κοινοβουλευτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελούμενο από 751 ευρωβουλευτές. Η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό με 21 έδρες, οι οποίες καλύπτονται με άμεση και καθολική ψηφοφορία. 

Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου είναι πολύ σημαντικός, διότι στην αρμοδιότητα του υπάγεται η νομοθετική διαδικασία, η οποία επηρεάζει άμεσα τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η σύνταξη και η έγκριση του κοινοτικού προϋπολογισμού και ο έλεγχος της δράσης και των πεπραγμένων των κοινοτικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Μέχρι τώρα οι ευρωβουλευτές της Ελλάδος, παρά την ισχύ της θέσης την οποία κατέχουν, δεν πρότειναν και δεν υποστήριξαν κάποιο ψήφισμα, για τα δίκαια της Χώρας η οποία τους έστειλε στο ευρωκοινοβούλιο και απεμπόλησαν τα συμφέροντα της Ελλάδος ταυτιζόμενοι και υποστηρίζοντας τις θέσεις των διαφόρων πολιτικών ομάδων των κρατών της Ευρώπης, που ήταν και είναι καταστροφικές για την Χώρα μας.

Για πρώτη φορά όμως σε αυτές τις ευρωεκλογές θα λάβει μέρος και ο μόνος πολιτικός φορέας του Έθνους των Ελλήνων, η “Ελλήνων Συνέλευσις”.

Για πρώτη φορά οι Ελληνες θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν και να στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο Ελληνες, που θα εκπροσωπήσουν επάξια την πατρίδα τους στην Ευρώπη και θα αγωνιστούν για τα δικαιώματα των Ελλήνων.

Ένας από τους τομείς στους οποίους οι Ελληνες ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων “Ελλήνων Συνέλευσις” θα κληθούν να δώσουν την μάχη για την αποκατάσταση του δικαίου και για την ανάκτηση και διασφάλισή των δικαιωμάτων της Ελλάδος και των Ελλήνων στον χώρο της Ευρώπης, είναι και ο τομέας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ολόκληρη η Ευρώπη, από το όνομα και την ιστορία της μέχρι και τα ευρήματα που αναδεικνύονται συνεχώς από τις αρχαιολογικές ανασκαφές, φέρει την ανεξίτηλη σφραγίδα του Ελληνισμού.

Όλες οι διάλεκτοι της Ευρώπης χρησιμοποιούν λήμματα της ελληνικής γλώσσας και όλα τα μουσεία των κρατών της είναι γεμάτα από ανεκτίμητης αξίας ελληνικά δημιουργήματα και θησαυρούς, τα οποία εκτίθενται προσπορίζοντας τεράστια κέρδη στα κράτη που τα κατέχουν.

Όλα αυτά αποτελούν την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδος και του Έθνους των Ελλήνων και τα Ευρωπαϊκά κράτη τα εκμεταλλεύονται, αφού τα περισσότερα τα έχουν οικειοποιηθεί κατά καιρούς με κλοπή, σύληση και καταστροφή πολλών αρχαιολογικών χώρων και έργων της Ελλάδος. Το έκαναν και εξακολουθούν να το κάνουν εις βάρος των ελληνικών δικαιωμάτων και χωρίς μέχρι τώρα να διαμαρτυρηθεί κανένας κομματικός ευρωβουλευτής.

Τώρα όμως η φωνή της Ελλάδος και στον τομέα αυτό θα είναι ισχυρή και καταλυτική. Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων “Ελλήνων Συνέλευσις” έχει δεσμευτεί μέσα από τις κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο προγραμματικές του δηλώσεις, να απαιτήσει τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας για οτιδήποτε είναι Ελληνικό στον πλανήτη.

Είναι λοιπόν καθήκον των ευρωβουλευτών που θα εκλεγούν με το ψηφοδέλτιο του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” να κάνουν πράξη αυτή την δέσμευση.

Ήλθε η ώρα η φωνή της Ελλάδος να ακουστεί επί τέλους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να αποκατασταθεί κάθε αδικία που έχει γίνει σε βάρος της Ελλάδος και των πολιτιστικών κληρονομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” έχουν την ικανότητα, την γνώση και την θέληση να παράξουν και στον τομέα αυτό μεγάλο και δίκαιο έργο, μέσα από την νευραλγική θέση της εκπροσώπησης της Πατρίδας μας στην ευρωβουλή.

Έχουν την ικανότητα να δείξουν στην Ευρώπη πως η πραγματική δημοκρατία απαιτεί τον σεβασμό από μέρους των λαών και των κυβερνήσεων της στην πολιτιστική κληρονομιά του μεγάλου και μοναδικού Έθνους των Ελλήνων.

Καθήκον λοιπόν όλων των Ελλήνων πολιτών είναι να υπερψηφίσουν στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το ψηφοδέλτιο του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” και να στείλουν στην ευρωβουλή όσο το δυνατόν περισσότερους Ελλην ανθρώπους, ορκισμένους να υπερασπίσουν τα δίκαια και τα δικαιώματα της Ελλάδος και των Ελλήνων στο χώρο που λαμβάνονται οι αποφάσεις για το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης!!



https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters