Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Ζ’ : ΜΟΝΟ ΜΑΖΕΣ ΑΠΟΡΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ / Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ / Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΣ…

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Ζ’
ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ: Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.

Η «Λα Βουαζέν» και η θυσία 2500 παιδιών στην Ασταρώθ και τον Ασμοδαίο

Οπως και στην περίπτωση του Ζιλ Ντε Ρε διακόσια χρόνια πριν , (1430), έχουμε μαύρες τελετές και θυσίες παιδιών. 

Προμήθευε μωρά για να θυσιαστούν στην τελετές των
καμπαλιστών. 

Η «Λα Βουαζέν» και ο «Ζιλ Ντε Ρε» μας συνδέουν με τους προστάτες των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, με τους Γιατρούς δίχως συνορα που ειχαν απαγει τα παιδιά από το τσάντ, με τα Ορφανά της Αιτής και το ίδρυμα Κλίντον, και με την πρόσφατη νομοθεσία της Νέας Υόρκης που επιτρέπει την άμβλωση ακόμα και κατά τον τοκετό. 

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: 2.033 συνεργάτες των ναζί σε όλον τον κόσμο λαμβάνουν συντάξεις από το κράτος της Γερμανίας. H Mέρκελ δεν έχει λεφτά για αποζημιώσεις αλλά έχει για να πληρώνει τους ναζιστές….


Συνολικά,άτομα σε όλον τον κόσμο έλαβαν το Φλεβάρη συντάξεις διοχετευμένες σε τ. συνεργάτες του ναζιστικού καθεστώτος Γερμανίας ή σε πρόσωπα που στρατολογήθηκαν βιαίως, ανέφερε στο AFP το Υπ. Εργασίας Γερμανίας την Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019.

ΑΥΤΕΣ είναι οι ξένες χώρες στις οποίες διδάκονται τα αρχαία Ελληνικά που στην Ελλάδα ΚΟΒΟΝΤΑΙ!


Ενώ η φασιστοσταλινοκυβέρνηση Τσιπραίων & СΙΑ  έκοψε ώρες απο την εκμάθηση των αρχαίων Ελληνικών στο λύκειο, ως περιττή γνώση, σε άλλες χώρες προωθείται η εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας ως εφαλτήριο καλύτερης κατανόησης ακόμη και των θετικών επιστημών!...

ΡΟΚΑ: Η ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ρόκα, το μυρωδάτο και νόστιμο φυλλώδες λαχανικό της οικογένειας των Σταυρανθών είναι ένα ιδιαίτερα γνωστό φυτό που βρίσκει εφαρμογή σε πολλές συνταγές με χόρτα και ειδικά στις σαλάτες. Δε θα μπορούσαμε όμως να παραλείψουμε πως η ρόκα είναι επίσης από τα ιδανικά πράσινα λαχανικά που παρέχουν σημαντικές ιδιότητες και πλούσια οφέλη στην υγεία.
Αρχικά αναπτύχθηκε  στη Νοτιοανατολική Ασία, όμως το γεγονός ότι είναι ένα ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο φυτό, επέτρεψε την καλλιέργεια και εξάπλωση του σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. Έτσι θα βρούμε

ΤΟ ΣΦΥΡΙ Της Κυριακής αποκαλύπτει !!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα

Αύριο, στο "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" που κυκλοφορεί !!!!!

Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Αύριο, στο "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ένα συγκλονιστικό έγγραφο που αποδεικνύει γιατί όλα αυτά τα χρόνια το ΚΚΕ πραγματοποιεί προδοσίες σε βάρος του λαού! 
Θα παρακαλούσα τους "συντρόφους" του άθλιου ΚΚΕ, αντί να εξαπολύσουν τις γνωστές φανφάρες και αηδίες τους, να πάρουν θέση και να απαντήσουν για το σοκαριστικό έγγραφο που δημοσιεύει αύριο το "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"...
Καλά κάνουν και φοβούνται το "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ", διότι έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους.-

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΘΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

«Κοιμήθηκαν αποβραδίς νοικοκυραίοι στον τόπο τους και ξύπνησαν φυγάδες» ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


Aρχίσαμε να βαδίζουμε πιασμένοι απ’ το χέρι, κοντά ο ένας στον άλλον, χαμένοι, μουδιασμένοι, δισταχτικοί, σαν νά ‘μαστε τυφλοί και δεν ξέρουμε πού θα μας φέρει το κάθε βήμα που αποτολμούσαμε.

Η Κίνα κατασκευάζει μυστηριώδη κεραία μεγέθους 5 φορές η Νέα Υόρκη


Η Κίνα φαίνεται πως μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μία με την κατασκευή τεχνητού φεγγαριού, μία με την ιστορική προσσελήνωση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης και, τώρα, αυτό…

Η Ανθρωπότητα Βρίσκεται Υπό την Επίθεση Αγγέλων


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Δεχόμαστε επίθεση από όποια πλευρά και αν καθίσει κάποιος να το εξετάσει. Η επίθεση γίνεται στον καθένα από εμάς, ξεχωριστά, αλλά προς όλους μαζί, σε όλα τα επίπεδα. Καθημερινά.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε συνεχή πόλεμο με τους Ανουνάκι, τα Ερπετοειδή, τους Γκρίζους και τους Άρχοντες.

Το Συντονιστικό Κέντρο ενόψει Γουήκεντ έδωσε εντολή για εμπόριο Ελπίδας


Οι τίτλοι των σημερινών πατσαβουροεφημερίδων διαδίδουν ότι ο Αλιέκσι κάνει προσλήψεις μοιράζει χρήμα και επιδόματα και χτυπάει τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή....

Η πατσαβούρα του Ιβάν :«Το χρονοδιάγραμμα των προσλήψεων στο δημόσιο» 

Δημήτρης Αλεξόπουλος : «Παλινόρθωση» : το υπερσχέδιο των Ρότσιλντ για την Ευρώπη και τον Κόσμο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.
Τα τελευταία διακόσια χρόνια περίπου η πασίγνωστη τραπεζική οικογένεια Ρότσιλντ έχει σημαντικό μερίδιο στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της νέας παγκόσμιας τάξης.
Εικάζεται ότι αυτή βρίσκεται πίσω από κινήματα,ιδεολογίες και επαναστάσεις επειδή έχει τελικό σκοπό την απόλυτη κυριαρχία και το πρώτο λόγο στη μελλοντική παγκόσμια κυβέρνηση των επικυρίαρχων.
Έτσι φροντίζει να χρηματοδοτεί όλες σχεδόν τις πολιτικές παρατάξεις για να μπορεί απερίσπαστη να κινεί τα νήματα από τα παρασκήνια.

Σημάδια ότι απόγονοι των Ανουνάκι ΣυνΥπάρχουν γύρω μας


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι όσοι έχουμε παράδοξες ανησυχίες μέσα μας, κάποιες φορές αναρωτιόμαστε ποια είναι η προέλευσή μας. Όχι η ατομική μας βιολογική προέλευση, αλλά η συλλογική μας ρίζα, η γένεση μας ως είδος.

Παρόλο που η ανθρωπότητα έχει περάσει και μάθει πολλά από τα τελευταία χιλιάδες χρόνια, ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν έχει ακόμη δοθεί οριστική απάντηση στο ερώτημα αυτό.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters