Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΘΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ «ΕΛΛΗΝ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΗΪΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΥΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, Ή ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΥΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΑΝ, ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ, Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.
Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΩΔΟΥΣ ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ!!
«Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣBlog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters