Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΘΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ «ΕΛΛΗΝ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΗΪΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΥΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, Ή ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΥΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΑΝ, ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ, Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.
Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΩΔΟΥΣ ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ!!
«Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣBlog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters