Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Σημάδια ότι απόγονοι των Ανουνάκι ΣυνΥπάρχουν γύρω μας


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι όσοι έχουμε παράδοξες ανησυχίες μέσα μας, κάποιες φορές αναρωτιόμαστε ποια είναι η προέλευσή μας. Όχι η ατομική μας βιολογική προέλευση, αλλά η συλλογική μας ρίζα, η γένεση μας ως είδος.

Παρόλο που η ανθρωπότητα έχει περάσει και μάθει πολλά από τα τελευταία χιλιάδες χρόνια, ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν έχει ακόμη δοθεί οριστική απάντηση στο ερώτημα αυτό.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες θεωρίες σχετικά με την προέλευση της ανθρωπότητας προτάθηκε από τον συγγραφέα Zecharia Sitchin και περιστρέφεται γύρω από τους Anunnaki, όπου στα Σουμερικά σημαίνει: “εκείνοι που κατέβηκαν από τους ουρανούς”.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, οι Ανουνάκι αντιστοιχούν στην εβραϊκή εκδοχή των Anakeim και Elohim και στους αιγυπτιακούς Neter.

Σύμφωνα με τον Sitchin, οι Ανουνάκι προήλθαν από τον Νιμπίρου, τον μυστηριώδη αλλά όχι επιβεβαιωμένο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Προσγειώθηκαν στον Περσικό Κόλπο, περίπου 430.000 χρόνια πριν και αποίκησαν τον πλανήτη μας με την πρόθεση την εξόρυξη μονοατομικού χρυσού, ο οποίος ήταν σπάνιος στον Νιμπίρου αλλά ακόμα άφθονος στη Γη.

Οι εργασίες εξόρυξής τους ξεπέρασαν τα 200.000 χρόνια, μέχρις ότου οι ανθρακωρύχοι τους επαναστάτησαν και οι Ανουνάκι έμειναν χωρίς εργατικό δυναμικό. Σύμφωνα με ισχυρισμούς του Sitchin οι Anunnaki αναζήτησαν νέα ορυχεία και έγιναν προσπάθειες τέτοιες που τελικά οδήγησαν στην δημιουργία και την άνοδο του Homo Sapiens.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, πολλοί θεωρούν ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία ή ενδείξεις ότι κάποιοι γύρω μας, οπουδήποτε στον πλανήτη μπορεί να είναι μακρινοί απόγονοι των Ανουνάκι.

Αν και πολλές από αυτές τις ιδιότητες που κληρονομήθηκαν θα μπορούσαν να έχουν προέλθει από άλλες “αντίπαλες θεότητες”, όπως θα διαπιστώσετε, υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά.

1. Κάτι από το τίποτα

Καθώς οι Annunaki πιστεύεται ότι είναι οι δημιουργοί, αυτή η δημιουργικότητα έχει περάσει και στους απογόνους τους. Είναι εφευρετικοί και μπορούν να φτιάξουν σχεδόν οτιδήποτε από υλικά που φαίνεται ότι δεν προσφέρονται.

2. Μπορούν να δημιουργούν ύλη από την ενέργεια

Η ενέργεια που συγκεντρώνουν στο μυαλό, τα χέρια ή το σώμα μπορεί να αξιοποιηθεί υλικά.

3. Αντιπαθούν τα χρονικά όρια

Καθώς για αυτούς ο χρόνος είναι σχετικός ή παρατηρήσιμος, δεν τηρούν κανένα τελετουργικό ή μορφή χρόνου μέτρησης. Τα όποια σχέδιά τους δεν έχουν ημερομηνία λήξης μέχρι να πραγματοποιηθούν, ενώ συνεχίζουν αυτά να εξελίσσονται στο αιώνιο παρόν.

4. Αντιπαθούν την τελειότητα

Τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί και έχει τελειώσει, ενώ πάντα μπορεί να εξελίσεται και να καλυτερεύει.

5. Ένας θεός, μία αλήθεια, ένας νόμος

Πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει ένας θεός (οι αρχικοί δημιουργοί Ανουνάκι), μία αλήθεια, ένας νόμος για όλους. Δεν δέχονται κάτι πέρα από αυτό. Όσοι δεν είναι με το μέρος τους, είναι εχθροί τους.

6. Έχουν γνώσεις σχετικά με την Φυσική

Έχουν μία έμφυτη προσέγγιση των φυσικών νόμων, ακόμα κι αν δεν έχουν σπουδάσει.

7. Έχουν συνείδηση τους σώματός τους

Καθώς οι Ανουνάκι ήταν οι αρχικοί υπεύθυνοι για τη δημιουργία του ανθρώπινου σώματος, οι απόγονοί τους μπορούν να ξέρουν τι τους συμβαίνει πριν ακόμα εκδηλωθεί.

8. Η ιδέα τους για την αγάπη

Ο Αννουνάκι ερωτεύτηκαν το δημιούργημά τους, τον άνθρωπο, αλλά παρέμειναν απόμακροι από αυτό. Αρκετοί απόγονοι μένουν το ίδιο απόμακροι από τις όποιες σχέσεις τους.

9. Γνωμοδοτούν

Οι Annunaki θεωρούνται φιλεύσπλαχνα όντα προς τους οικείους τους και πάντα προσφέρουν την καλύτερη άποψή τους μόλις εντοπίσουν έναν συγγενή τους ή προστρέχουν για βοήθεια.

10. Είναι με το μέρος της ανθρωπότητας

Καθώς θεωρούν τους ανθρώπους δημιουργήματά τους, είναι πάντα με το μέρος τους, αρκεί να κυλάει στις φλέβες τους το αίμα των Ανουνάκι.

11. Λατρεύουν τα ακριβά πράγματα

Τους αρέσει η απόκτηση τιμαλφή, χρυσού, πολύτιμων λίθων και οτιδήποτε μπορεί να φέρει το χρήμα στις τσέπες τους, ένα κατάλοιπο από την εποχή της αναζήτησης του μονοατομικού χρυσού.

12. Δεν έχουν καλή κρίση

Έχουν φτωχή κρίση για κάποια πράγματα και πολλές φορές χρησιμοποιούν δημιουργικά εργαλεία ως καταστροφικά όπλα, εξαιτίας ενός αρχέγονου ενστίκτου αυτοσυντήρησης και επιβίωσης.

13. Αρχέγονο ένστικτο επιβίωσης

Δημιουργούν καταφύγια και παίρνουν μέτρα επιβίωσης, εξαιτίας μίας απροσδιόριστης απειλής, κατάλοιπο των χρόνων που προσπαθούσαν να σώσουν τον πλανήτη τους και ήρθαν στην Γη για χρυσό.

14. Είναι καλοί εκπαιδευτές

Δημιουργούν πάντα νέες μεθόδους και τρόπους να βοηθήσουν και να διευκολύνουν τους συνανθρώπους τους στη δουλειά τους. Είναι επίσης πολύ καλοί δάσκαλοι!

15. Μισούν τους πολέμους

Τους έχουν αποκαλέσει “Έκπτωτους Αγγέλους”, αλλά δεν είναι όλοι “κακοί” καθώς είναι μοιρασμένοι και πολλοί από αυτούς έχουν συνεργαστεί με “καλές δυνάμεις” για το καλό της ανθρωπότητας. Ωστόσο, γενικά δεν είναι πολεμοχαρείς, αλλά πολεμούν όταν είναι απαραίτητο ή επιβάλεται.

16. Δεν τους αρέσουν τα όπλα

Τα σύγχρονα όπλα, όπως αυτά των πυρηνικών βομβών, δημιουργήθηκαν αρχικά από εκείνους που θεώρησαν εσφαλμένα ότι θα άρεσαν στους Αννουνάκι. Όμως, οι ίδιοι, όπως και οι απόγονοί τους τα αντιπαθούν.

17. Συναισθηματική ανασφάλεια

Ανθρώπινα συναισθήματα τρόμου και δυσαρέσκειας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά για αυτούς, αλλά τα χρησιμοποιούν για να εξασφαλίσουν την προσωπική τους ασφάλεια, εξαιτίας του αρχέγονου ενστίκτου επιβίωσης.

18. Προσβάλλονται πολύ εύκολα

Καθώς οι άνθρωποι ανέλαβαν μόνοι τους την πορεία τους, οι Αννουνάκι απομακρύνθηκαν γιατί δεν είχαν κανένα λόγο να παραμείνουν μαζί τους. Οι απόγονοι προσβάλλονται και θυμώνουν εύκολα όταν τους θεωρούν “κακούς”.

19. Δεν έχουν αιματηρές διεκδικήσεις

Πιστεύουν στην ειρηνική ζωή και την πνευματικότητα, γιατί κάποτε οι αρχικοί πρόγονοι υπέφεραν εξαιτίας ενός πολύ μεγάλου πολέμου.

20. Είναι φυσικοί θεραπευτές

Οι απόγονοι Ανουνάκι ενδιαφέρονται πολύ για τις επιστήμες. Έτσι, όταν βρίσκουν ευκαιρία, πειραματίζονται τόσο με τα ανθρώπινα σώματα όσο και με τις ψυχές τους προκειμένου να τελειοποιούν την εξέλιξη αυτού που δημιούργησαν οι πρόγονοι, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν ψυχές για την εξουσία του “τέλειου”.

21. Τελιότητα ή τίποτα

Οι Ανούνακι δεν δέχονται τίποτα λιγότερο από το τέλειο που συνεχώς εξελίσσεται για να γίνεται τελειότερο. Είναι ένα “κόλλημα” που έχουν και οι απόγονοι, αλλά αυτού του είδους η “τελειομανία” μπορεί να δημιουργεί πολλά προβλήματα στους γύρω τους.

22. Διαφθείρονται εύκολα

Η αγάπη τους για την εξουσία στην “τελειοθηρία” μπορεί να τους κάνει να “πουλήσουν και τη μάνα τους” -τρόπος του λέγειν- προκειμένου να την έχουν και να την αξιοποιήσουν όπως νομίζουν ότι είναι καλύτερο -κι ας μην είναι για κάποιους άλλους, αφού όπως είπαμε μία είναι η αλήθεια και ο νόμος τους.

23. Έχουν βαθιά αφύπνιση

Έχουν βαθιά επίγνωση των προβλημάτων του σύμπαντος και παράλληλα αντιλαμβάνονται τα σκοτεινά προβλήματα της ανθρώπινης φύσης που δεν εξελίσσεται κατά τον τρόπο που θα ήθελαν

24. Υπάρχει μόνο ένας νόμος

Οι Αννουνάκι, όπως και όλοι οι απόγονοί τους, βρίσκονται ενωμένοι κάτω από έναν νόμο, μία αλήθεια και έναν θεό – αν και ποτέ δεν πίστευαν πραγματικά σε έναν θεό δημιουργό αφού είναι και οι ίδιοι θεοί- τα οποία θέλουν να επιβάλουν σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters