Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Θάφτηκε στο αρχείο η μήνυση του Δημ. Αντωνίου κατά των βουλευτών για εσχάτη προδοσία

Με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ενημερώνει τους βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Στο αρχείο η μήνυση πολίτη κατά βουλευτών και Αθανάσιο Πλεύρη, οι οποίοι είχαν ζητήσει να ενημερωθούν σχετικά με την τύχη της μήνυσης, ότι έγινε προκαταρκτική εξέταση από Πταισματοδίκη, μετά το πέρας της οποίας η δικογραφία ετέθη στο αρχείο και ήδη έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, προκειμένου να εγκρίνει την αρχειοθέτησή της.

Η μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των μελών του κοινοβουλίου, είχε υποβληθεί από τον Δημ. Αντωνίου κάτοικο Χαλκίδας.

Οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ που είχαν υποβάλει ερώτηση στον...
Υπουργό Δικαιοσύνης είχαν ζητήσει να ενημερωθούν ποια είναι η πορεία της μηνύσεως κατά του πολιτικού συστήματος ώστε να ενημερωθεί η κοινή γνώμη και να μην πέφτει θύμα παραπληροφόρησης. Επισήμαιναν εξάλλου ότι «το ΣτΕ στις 21.06.2011 έκρινε με απόφαση της Ολομέλειας του ότι το Μνημόνιο είναι συνταγματικό».

Πηγή

Ελα όμως που η εισαγγελέας Εφετών Αννα Καλουτά την 06-07-2011 απέρριψε την πρόταση  αρχειοθέτησης της εισαγγελέως πρωτοδικών Χριστίνας Καπαμά  και διέταξε να κατατεθεί η μήνυση αμμελητί στην Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντ. κλπ. επειδή προκύπτουν ενδείξεις ότι εμπέκονται πολιτικά  πρόσωπα στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας! 

Η αγωνία των προδοτών τους τρώει τα σωθικά! Η εκδίκηση του λαού άρχισε. Η υπόθεση δεν σταματάει. Θα  δικαστούν στο Ειδικό Δικαστήριο για εσχάτη προδοσία !

(βλ. και το σχετικό μου άρθρο στο f/b και το zoidosia.blogspot.com.)


Πηγή
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_6652.html

NTOKOYMENTO ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΩΝ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 410πχ. Της Αγγελικής Νιαροπέτρου - Σιδέρη.

(ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ)
Αυτό το Ψήφισμα είναι το τελευταίο που έχει διασωθεί απο το αρχείο του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου. Είχε παραδώσει δυο τρία, σε έμπιστα πρόσωπα, με την εντολή, όταν κινδυνεύσει η Πατρίδα να το δημοσιοποιήσουν. Νομίζω ότι τον καιρό αυτό πραγματικά  η Ελλάδα διατρέχει τον ΥΨΙΣΤΟ κίνδυνο από υπάρξεώς της. Οι "αγώνες" των αιώνιων εχθρών της πλησιάζουν στην "ολοκλήρωσή" τους.
Διανύουμε τις εφιαλτικότερες μέρες όπου οι εντολοδόχοι για την διάλυση του Έθνους, βρίσκονται ένα βήμα πριν την .... επιτυχία τους.
Με πρόσχημα την Ελληνική πτώχευση αφελληνίζουν το λαό, απαξιώνουν τις αντιστάσεις του, τον ρίχνουν την δυστυχία ώστε να καταστεί ακίνδυνος στην επερχόμενη λεηλασία εδαφών και φυσικού πλούτου.
Δεν είναι τυχαία η στήριξη Ομπάμα στον εντολοδόχο του Παπανδρέου , ούτε και η επικείμενη άφιξη της Χίλαρι Κλίντον, είναι τα κοράκια που "επιθεωρούν" το πτώμα της Ελλάδος πριν το κατασπαράξουν.
Αρα λοιπόν αυτή είναι η καταλληλότερη χρονική στιγμή δημοσιοποίησης του πριν 2420 χρόνια ψηφίσματος του Δημόφαντου.
Υ.Γ. Μέχρι το 2000, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος είχε τυπώσει σε ειδικό χαρτί παπύρου και καδράρει πάνω από 200 αντίτυπα και τα είχε δωρίσει σε Υπουργούς , Βουλευτές και κόμματα. Άραγε υπάρχει ακόμα κάποιος που εκτιμώντας την αξία του, το έχει ακόμα;
Αγγελική Νιαροπέτρου - Σιδέρη

Πηγή...

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/07/ntokoymento-410.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters