Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.» ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» 
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ.6199/04-09-2015
ΑΘΗΝΑ 20/12/2016
ΑΦΟΡΑ: «Επίκαιρη ερώτηση Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για το θέμα του Αρτέμη Σώρρα (19/12/16)»
ΠΡΟΣ,
ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΟΝΟ Η ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΑΦΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Κ.Λ.Π…..
ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΩΜΙΚΗ ΛΟΓΩ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ FORBES ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΟΤΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.!
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΦΕΣΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ;
ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΞΕΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΟΡΚΙΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.
ΈΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΘΕΜΑ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ .
ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. 
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ»
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
……………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=26478

Fulford: Νεκροί ή υπό περιορισμό οι N.Rothschild και D.Rockefeller

ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ
Οι Κλίντον, ο Μπους, ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν και πολλά άλλα στελέχη της κλίκας είναι υπό κατ ‘οίκον περιορισμό και αναμένεται να προσαχθούν σε δίκες για εγκλήματα πολέμου.
Ένα από τα ανώτατα στελέχη της κλίκας που βρισκόταν πίσω από τις θηριωδίες στη Συρία και αλλού, ο επίσκοπος Javier Echevaria, ο επικεφαλής της φασιστικής οργάνωσης Opus Dei του Βατικανού, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά που προσπάθησε να αποτρέψει την εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ. Το Βατικανό ισχυρίζεται ότι πέθανε από φυσικά αίτια.
Τρεις ανεξάρτητες πηγές, αναφέρουν ότι ο David Rockefeller και ο Nathaniel Rothschild, οι αντίστοιχοι ηγέτες της γραμμής αίματος των οικογενειών αυτών στις ΗΠΑ και την ΕΕ, σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Δεν έχουν όμως μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί οι θάνατοι αυτοί είτε από την οικογένεια Ροκφέλερ είτε από την οικογένεια των Rothschild.

Ένας από τους λόγους που η κλίκα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, είναι η δημοσιοποίηση του ενημερωμένου καταλόγου των μελών της Επιτροπής των 300, της μυστικής κυβέρνησης της Δύσης.
Παρά το ότι αυτοί οι άνθρωποι στηρίζονταν σε σενάρια τρόμου και πολέμους για να ελέγχουν τον πλανήτη, τελικά φάνηκαν ανίκανοι στην διαχείριση της εξουσίας τους προκαλώντας μαζική λαϊκή εξέγερση εναντίον τους.
http://www.diadrastika.com/2016/12/fulford-nekri-ypo-periorismo-rothschild-rockefeller.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters