Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΠΩΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ;;;;;;


Νικόλαος Γεωργιάδης
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΤΩΡΑ......

ΕΡΩΤΗΣΗ......
ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ, ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ" ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΤΟΛΑΔΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ;;;;;;

Έξι Ατζέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που Συνοδεύουν την Επιδημία του Κορονοϊού

    της Makia Freeman 21.2.2020
Ενώ η επιδημία του κορονοϊού συνεχίζει, με ανθρώπους να επιχειρηματολογούν και από τις δύο πλευρές αν υπερβάλλεται ή υποτιμάται, αξίζει να κάνουμε παύση για να εξετάσουμε ποιες ατζέντες - και εννοώ ποιες ατζέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - εκτυλίσσονται χρησιμοποιώντας την επιδημία ως συγκάλυψη ή πρόσχημα.

Η ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΑ https://www.youtube.com/channel

Το επίπεδο της διαφθοράς ΕΙΝΑΙ τόσο σοβαρό και ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ!

ΘΑ ΕΡΕΥΝΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ: Trump ΣΟΚ για τον Κόσμο στο Λευκό Οίκο Ενημέρωση Τύπου

Οι Χώρες συμφωνούν στην μη χρήση δολαρίου ενώ το Trump κινείται πιο κοντά στην εθνικοποίηση της FED

ΕΊΝΑΙ Ο ΚΡΥΦΌΣ ΕΧΘΡΌΣ Ακριβώς κάτω από τις ΗΠΑ;



Το κοινό θα μάθει. Το Κράτος Δικαίου Επιστρέφει, Μεγαλύτερο Από Ό,τι Μπορείτε Να Φανταστείτε

Craig Hemke - Χρηματοδότηση εκτύπωσης σε δολάρια ΗΠΑ Τώρα Εκθετική

Ο χρηματοοικονομικός συγγραφέας και ο εμπειρογνώμονας των πολύτιμων μετάλλων, Craig Hemke, επισημαίνει ότι ο κύκλος ζωής κάθε συστήματος δημιουργίας χρημάτων fiat καταλήγει πάντα κατακόρυφα σε ένα γράφημα.

Άκουσε έναν πρωθυπουργό που δεν φοβάται να πει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ


Μιλάνε για καρτέλ ναρκωτικών. Ο ρεπόρτερ ρωτάει τον Τραμπ...


 πολύ έξυπνη ερώτηση:
- Δημοσιογράφος: "Είναι πραγματικά μόνο για ναρκωτικά ή υπάρχει κάτι περισσότερο?"

Τραμπ: " Διακίνηση. Έχει να κάνει με το εμπόριο. Εμπορία γυναικών και παιδιών. Τρομερά παράνομη εμπορία γυναικών και παιδιών. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια εποχή. Είναι φρικτό. Έχω δει πράγματα που είναι απολύτως επαίσχυντα και φρικτά. Τους χτυπάμε πολύ δυνατά.

Ο Robert Downy Jr βγάζει τη σφυρίδα στο δαχτυλίδι Pedophile της Elite του Hollywood



Ο αστέρας του κινηματογράφου Robert Downy Jr. έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη και σήκωσε το καπάκι σε ένα μεγάλο δαχτυλίδι παιδεραστών του Χόλιγουντ που συνδέει τους ισχυρούς Elites "σε όλο τον κόσμο". Το αστέρι του Iron Man έχει μπει στο αρχείο για να εκθέσει ένα τεράστιο δίκτυο παιδεραστίας, πορνείας , και η εμπορία ανθρώπων που περιλαμβάνει μια ολόκληρη οικογένεια, που ονομάζεται "άρρωστος f * cks".

Οι αμερικανικές εκκλήσεις δικαστηρίων κερδίζουν το χέρι στο σχέδιο Trump για την επανάληψη των ομοσπονδιακών εκτελέσεων

Η προσπάθεια της κυβέρνησης Trump να ξαναρχίσει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις ενισχύθηκε την Τρίτη από ένα αμερικανικό δικαστήριο προσφυγών, το οποίο εκδίωξε την εντολή ενός περιφερειακού δικαστή που εμπόδισε την εκτέλεση τεσσάρων ποινών θανατικής ποινής.

"Το τέλος της φτώχειας, το τέλος του χρέους, η αρχή μιας νέας χρυσής εποχής!"

Όχι φτώχεια, καμία πείνα, κανένα χρέος, μόνο παγκόσμια ευημερία και ειρήνη για όλους!

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΣΑΡΑ Ο νόμος περί εθνικής οικονομικής ασφάλειας και μεταρρύθμισης

Συντάχθηκε από τους Nancy Detweiler, M.Ed., M.Div.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σύνταξη ενός ιστορικού του NESARA απαιτεί τον εντοπισμό των ξεχωριστών κουκίδων και την προσπάθεια να τα βάλουμε μαζί για να δημιουργήσουμε την αλήθεια. Τα πρωτότυπα έγγραφα απομονώνονται και τα άμεσα εμπλεκόμενα άτομα παραμένουν υπό αυστηρή διαταγή.  
Έχω χρησιμοποιήσει ως βάση μου μια ιστορία που γράφτηκε από τον James Rink. Η έρευνά μου έθεσε ως στόχο να αποδείξει τη NESARA εντοπίζοντας πρωτότυπα έγγραφα και άρθρα γραμμένα από αξιόπιστους ανθρώπους που απεικόνιζαν καθεμία από τις αρχές. Έχω εισάγει μερικές από αυτές τις διευθύνσεις URL για αυτά τα δόγματα στην ιστορία του Rink.   

Ο κορονοϊός ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο από το Wuhan China, αλλά δεν έφτασε στο Πεκίνο ή τη Σαγκάη ή σε άλλες μεγάλες πόλεις της Κίνας.


John L. Hummel Sr.
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν;

Υπάρχουν τόσα πολλά ερωτήματα, άλλωστε, από όπου ξεκίνησαν όλα, στην Κίνα, το κινεζικό χρηματιστήριο δεν κατέρρευσε, αλλά οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές αγορές έκαναν, και όταν κατέρρευσαν αυτές οι Κινέζοι αγόρασαν πολλά.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στην Κίνα

Αυτό το διαρρεύσαν, βίντεο δείχνει πώς λειτουργούν και τους στόχους τους για να επιτύχουν τη 'Νέα Παγκόσμια Τάξη' με μια Κυβέρνηση, έναν Στρατό κλπ.

Για όσους έχουν πρόσφατα Red Piled και είναι όλοι νέοι σε αυτόν τον κόσμο σκιών, εδώ είναι ένα ωραίο βίντεο με το τι προσπαθεί να ξεφορτωθεί ο Πρόεδρος TRUMP. 
Για όσους ρωτάνε την εγκυρότητα αυτού του βίντεο, δεν έχει καμία διαφορά αν είναι πραγματικό ή φάρσα, τα στοιχεία που μιλήσαμε έχουν όλα βιωθεί. Είναι ένα παλιό βίντεο
******* Είναι ανατριχιαστικό. Προειδοποίηση *****

ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΛΑΓΟ



Η έπαυλη του Playboy είναι αυτή τη στιγμή ανοικτή, υπόγειες σήραγγες εκτίθενται. 
Όλες αυτές οι ενοχλητικές διασημότητες με υπόγεια πρόσβαση από τα σπίτια τους είναι ύποπτες. 
Μόλις το ελέγξαμε αυτό.
Ο James Caan, ένας δημοφιλής ηγετικός για δεκαετίες, πούλησε το σπίτι του στο Beverly Hills για 3.8 εκατομμύρια δολάρια στον Doug Ellin, τον δημιουργό του "Entourage", θα πρέπει να ανακριθούν

Οι Ρότσιλντ. Illuminati καραγκιοζοπαίχτες του γνωστού σύμπαντος, η επιρροή τους επεκτείνεται ΠΑΝΤΟΥ


rothschild

Ακόμη και η Μπλάκπουλ - η μισή ξεχάσει τουριστική ορνιθώνα - δεν έχει ξεφύγει από την κακόβουλη προσοχή τους. Εδώ είναι μόνο μερικά κτίρια που άγγιξε το κακό χέρι Rothschild:

Το Blackpool στη βορειοδυτική Αγγλία φιλοξενεί ένα μυστικό δίκτυο υπόγειων σηράγγων που χρησιμοποιούνται από τον Illumanti για σατανικές τελετές και θυσίες αίματος.

Για γενιές, οι σήραγγες αποτέλεσαν πηγή εικασιών στο θέρετρο και έχουν δημιουργήσει τόσο τοπικό όσο και εθνικό ενδιαφέρον για τα ΜΜΕ με τίτλους όπως " Τι κρύβεται κάτω ;" Παρόλα αυτά, παρά τα αποτελέσματα των μαρτύρων και των δοκιμαστών από τους κατοίκους της περιοχής, το Συμβούλιο του Μπλάκπουλ εξακολουθεί να αρνείται επίσημα την ύπαρξη των σηράγγων.
 Πολλές αιτήσεις ελευθερίας πληροφόρησης τόσο σε τοπικά όσο και σε εθνικά τμήματα των κυβερνήσεων αποδείχθηκαν επίσης εξίσου απογοητευτικές με τους αξιωματούχους του γραφείου του υπουργικού συμβουλίου ισχυριζόμενοι ότι δεν υπάρχουν σχεδιαγράμματα ή εικόνες του δικτύου σήραγγας. Επίσης, το συμβούλιο αρνήθηκε να αποστείλει ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ πληροφορίες σχετικά με τις σήραγγες προς το συμφέρον της « εθνικής ασφάλειας » !!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters