Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Το Blackpool στη βορειοδυτική Αγγλία φιλοξενεί ένα μυστικό δίκτυο υπόγειων σηράγγων που χρησιμοποιούνται από τον Illumanti για σατανικές τελετές και θυσίες αίματος.

Για γενιές, οι σήραγγες αποτέλεσαν πηγή εικασιών στο θέρετρο και έχουν δημιουργήσει τόσο τοπικό όσο και εθνικό ενδιαφέρον για τα ΜΜΕ με τίτλους όπως " Τι κρύβεται κάτω ;" Παρόλα αυτά, παρά τα αποτελέσματα των μαρτύρων και των δοκιμαστών από τους κατοίκους της περιοχής, το Συμβούλιο του Μπλάκπουλ εξακολουθεί να αρνείται επίσημα την ύπαρξη των σηράγγων.
 Πολλές αιτήσεις ελευθερίας πληροφόρησης τόσο σε τοπικά όσο και σε εθνικά τμήματα των κυβερνήσεων αποδείχθηκαν επίσης εξίσου απογοητευτικές με τους αξιωματούχους του γραφείου του υπουργικού συμβουλίου ισχυριζόμενοι ότι δεν υπάρχουν σχεδιαγράμματα ή εικόνες του δικτύου σήραγγας. Επίσης, το συμβούλιο αρνήθηκε να αποστείλει ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ πληροφορίες σχετικά με τις σήραγγες προς το συμφέρον της « εθνικής ασφάλειας » !!!



Αντιμέτωποι με αυτή τη συνεχή παρακμή , ο πειρασμός μπορεί να είναι να εγκαταλείψουμε τυχόν περαιτέρω έρευνες για το θέμα. Εντούτοις, μόλις αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τις τοποθεσίες όπου ισχυρίζονται μάρτυρες είσοδοι σήραγγας, αρχίζει να εμφανίζεται μια ανησυχητική εικόνα - η οποία εξηγεί γιατί τόσο η τοπική όσο και η εθνική κυβέρνηση παραμένουν συνεργάτες στην προσπάθεια να διαχειρίζονται την αλήθεια και να LYING στο κοινό.

 Το πενταγραμματικό σχέδιο


Ο ακόλουθος χάρτης δείχνει τα έξι κύρια σημεία πρόσβασης στα σηράγγια που αναφέρθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.









Όπως μπορούμε να δούμε οι κύριες θέσεις από τα διατομεακά σημεία ενός
ανεστραμμένου σχεδίου πενταγράμμου - ίσως η καλύτερη ένδειξη που έχουμε στον ΑΛΗΘΙΝΟ σκοπό του δικτύου μυστικών σηράγγων. Από αυτό το μοτίβο μπορούμε στη συνέχεια να προεκτείνουμε τις πιθανές θέσεις άλλων πιθανών σημείων εισόδου που θα μπορούσαν να αποδειχθούν άξια περαιτέρω διερεύνησης. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Δοκίμασα POLITELY τους ιδιοκτήτες των κατοικιών / εμπορικών ακινήτων σε αυτές τις περιοχές για πρόσβαση σε διερευνητικές σήραγγες και λίγοι - οι οποίοι θα παραμείνουν ανώνυμοι - αντέδρασαν έντονα σε αιτήματα - ΒΟΗΘΗΣΤΕ!)   Προς το παρόν όμως, θα παρουσιάσουμε τις υπάρχουσες ανεκδοτικές αποδείξεις για τις κύριες θέσεις πρόσβασης στο δίκτυο σήραγγας που είναι ήδη δημόσιοι:

1. Δημαρχείο / πλατεία Talbot


Το άρθρο του Gazette σχετικά με τις σήραγγες το 2011 περιέχει το ακόλουθο απόσπασμα ενός τοπικού πολίτη :


Ένας ιδιαίτερα μακρύς δρόμος τρέχει από την πλατεία Talbot (όπου οι τουαλέτες ήταν στο παρελθόν) κάτω από το παλιό ξενοδοχείο Clifton και μέχρι ένα σημείο μεταξύ του TJ Hughes [τώρα Primark] και του Πύργου, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσατε να φτάσετε μέχρι τις τουαλέτες κάτω από παλιό ενυδρείο Tower αν φανταζόταν ότι σέρνεται μέσα από μια μαύρη τρύπα. "

Εν τω μεταξύ, ο Phil Braddock , στο δημόσιο όμιλο FB « Blackpool and Fylde Tunnels », γνωρίζει:
Προφανώς υπάρχει μια σήραγγα που οδηγεί από τα κελάρια του Δημαρχείου μέχρι τις παλιές (τώρα γεμάτες) τουαλέτες Talbot Square.


Άλλες τοπικές αναφορές:
Μια σήραγγα έτρεξε από την πλατεία Talbot, στα κελάρια του Δημαρχείου, στη συνέχεια κάτω από την Κένταταφ, γύρω από τη θάλασσα προς την πλευρά της Μετρό (άλλος λόγος ότι τα τραμ δεν μπορούν να πάνε με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Princess Parade)

Όπως έχουμε δει σε προηγούμενες θέσεις, η Κένταταφ (στην πραγματικότητα ένας οβελίσκος, το σύμβολο της δύναμης του Illuminati ) έχει μεγάλη σημασία για τους ελευθερωτές Illuminati που κυβερνούν τη Μπλάκπουλ από το Δημαρχείο. Η σήραγγα τους παρέχει εύκολη πρόσβαση στον οβελίσκο, επιτρέποντάς τους να εκτελούν σατανικές τελετές σε αίθουσες κρυμμένες βαθιά κάτω από το ίδιο το μνημείο. Το συμβούλιο δεν έχει απαντήσει ΠΟΤΕ στις επιστολές μου σχετικά με την ύπαρξη σατανικής λατρείας μέσα τους. Η σιωπή τους μιλάει τόμους.

cenotap

 2. Κήποι Χειμώνα / Πύργος Μπλάκπουλ


Σε ένα ηλεκτρονικό φόρουμ με τίτλο "Πληροφορίες για το ηγέτη ή τις φήμες - Τα γαϊδουράκια του Μπλάκπουλ γράφουν:
 Εργάστηκα ως ένα χειμώνα ως εργάτης για τους Χειμικούς Κήπους και ήταν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης της Maggie Thatcher, έτσι ώστε μας έκαναν να μεταφέρουμε τα πάντα κάτω από τον τόπο ... μέσω των σηράγγων. Υπάρχουν στρατώνες πολιτικής άμυνας, κουζίνες, αποθήκες κλπ. Εκεί που η αστυνομία χρησιμοποίησε εκείνη τη στιγμή. Τεράστια πολυπλοκότητα.

Φήμες φώναζαν ότι έτρεχαν μέχρι τον πύργο ... Η είσοδος που χρησιμοποιούσαμε ήταν μέσα από την παμπ στο εσωτερικό της κύριας αίθουσας του Winter Gardens. Ήταν πολύ ασφαλής εκείνη την εποχή τι με τη διάσκεψη έτσι δεν μπορούσαμε να εξερευνήσουμε ακόμη και τότε .. απλώς για να σας δώσω μια ιδέα για τις σήραγγες οι ίδιοι θα μπορούσατε πιθανώς να ταιριάζει σε ένα γκρεμό γης κάτω από τους κύριους κορμούς.


το μπροστινό μέρος του θεάτρου των μαύρων μαρτίνι κήπων
Ένας άλλος μαρτυρία αναφέρει:


Έχω δει μια σήραγγα στους χειμερινούς κήπους κάτω από τα παλιά σπίτια μπιζελιών. Βοήθησα έναν φίλο που έτρεξε πριν από λίγα χρόνια σε ένα κλασικό αυτοκίνητο και ποδήλατο σε αυτό το δωμάτιο και πριν ξεκινήσαμε, έπρεπε να πάμε κάτω από το έδαφος, να γυρίσουμε τα φώτα και να ανοίξουμε πόρτες και άλλα. Περπατήθηκα πέρα ​​από μια σήραγγα, είχε φως κάθε τόσο κάτω από τη σήραγγα και αν θυμάμαι σωστά ότι οι τοίχοι ήταν σαν λευκά τούβλα, με ένα περιστασιακά μαύρο για λόγους διακόσμησης νομίζω. Δεν ξέρω πού οδήγησε, αλλά ήταν πολύ σκοτεινό .. Νομίζω ότι ήταν προς την κατεύθυνση του m & s και του houndshill.


Είσοδος στο δίκτυο σήραγγας, Χειμώνα Κήποι
Ενώ τα σημεία εισόδου στο δημαρχείο έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους ερασιτέχνες της τοπικής αυτοδιοίκησης να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο σήραγγας, η είσοδος του Winter Garden έχει επιτρέψει στους ανώτερους φανατικούς σατανιστές και τους παιδεραστές όπως ο Leon Brittan και ο Edward Heath να έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτές οι εισόδους φημολογούνταν ότι ήταν βαριά φυλασσόμενοι από τα μέλη του λιμναρίσιου Λάνκασιρ και σύμφωνα με πληροφορίες έπρεπε να εισέλθουν ειδικά περάσματα.

Ο ισχυρισμένος σατανιστής και παιδεραστής Ted Heath απευθύνεται στη διάσκεψη του κόμματος στο Winter Gardens του Μπλάκπουλ.

Ένας άλλος επισκέπτης στο Blackpool κατά τη διάρκεια της σεζόν του συνεδρίου δεν ήταν άλλος από τον Arch-Peado και τον βασιλικό διαγωνιζόμενο των παιδιών Jimmy Savile. Ήταν εδώ που συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη Μαργαρίτα Θάτσερ τον Οκτώβριο του 1979. Ως πρώην ανθρακωρύχος ο Τζίμι δεν ήταν ξένος για να διασχίσει αχνά φωτισμένους υπόγειους πεζόδρομους, αν και αυτό ήταν ίσως η πρώτη φορά που το έκανε στην εταιρεία των μελών της βρετανικής πολιτικής αφρόκρεμα.
Ο Savile επισκέφθηκε το Μπλάκπουλ κάθε χρόνο και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν "πολύ αγαπητός" της πόλης. Αν είχε προτίμηση για το παραθαλάσσιο θέρετρο που προτιμούσε να εκτελεί σατανικά τελετουργικά σε υπόγειους θαλάμους , δεν είπε ποτέ ...



Απολαύστε σε σατανικές μπουρνούζες


 3. Ο Regent
Οι σήραγγες από τον Πύργο τρέχουν ανατολικά μέχρι την Εκκλησιακή οδό, μακριά από τον πρώην Regent Cinema. Ήταν εδώ ότι ο τοπικός διασημότητα και ο «επιφανής Mason » Reginald Dixon χρησιμοποιούσε για να παίξει το Wurlitzer καθώς και στο Tower Ballroom, και πιθανότατα χρησιμοποίησε τη σήραγγα για να κινηθεί μεταξύ των δύο θέσεων.

Υπάρχουν μερικές αναφορές ότι αυτές οι σήραγγες ταξιδεύουν ακόμη και στον Στρατό της Σωτηρίας και πέραν αυτού, στο « Υπάρχει σήραγγες κάτω από το Μπλάκπουλ » το φόρουμ «Aran 77» γράφει:

Είμαι από το Μπλάκπουλ και ως παιδί οι παππούδες μου μου είπαν για τις σήραγγες. Μου είπαν πιο συγκεκριμένα οι σήραγγες που έτρεχαν μεταξύ του Raikes Pub, της συναγωγής και του στρατού σωτηρίας και άλλοι - ότι, από τους χειμερινούς κήπους μέχρι τους πύργους, και εκείνους που τρέχουν από κάτω από το δημαρχείο σε άλλες τοποθεσίες.



Μια φορά ήταν μια από τις πιο εύπορες κατοικημένες περιοχές του Μπλάκπουλ - το κέντρο της ελευθερογενούς κυριαρχίας της πόλης . Επομένως, είναι φυσικό να βρεθούν σημεία πρόσβασης στις σήραγγες. Είναι πιθανό ότι υπάρχει επίσης μια είσοδος στο basemant της κοντινής μασονικής αίθουσας στην οδό Adelaide.





Ένα κελάρι στην οδό Church

 4. Κοράλ Νησί

Ένας συνεισφέρων στο φόρουμ «Υπάρχουν σήραγγες κάτω από το Blackpool» γράφει
Ζω στην Μπλάκπουλ και κάτω από αυτές υπάρχουν σήραγγες. Εγώ προσωπικά δεν ήμουν κάτω, αλλά θα πάω να το ελέγξω σύντομα. Ένας σύντροφος πήγε κάτω εκεί *** λέει ότι πηγαίνει για μίλια. Οι μόνοι τρόποι με τους οποίους γνωρίζω να μπαίνω σε atm είναι το τείχος κάτω από primark, hmv και mcdonalds, νομίζω ότι υπάρχει ένας τρόπος να μπουν κάτω από τις σκάλες δίπλα στο Coral Island
Το Coral Island - η «μεγαλύτερη στοά διασκέδασης της Ευρώπης» ήταν κάποτε η περιοχή των τεκτονικών συναντήσεων όταν το ξενοδοχείο Palatine υπήρχε στην περιοχή. Σήμερα λειτουργούν για τους Illuminati ως το βασικό σημείο παραλαβής για παιδιά και εφήβους δραπετεύσεις για χρήση σε σεξουαλική κακοποίηση και ανθρώπινη θυσία . Είναι ένα από τα τελευταία μέρη που πολλοί έφηβοι που έλειπαν - συμπεριλαμβανομένου του Charlene Downes - έχουν δει ζωντανά. Η διοίκηση του νησιού Coral είναι κατανοητά πολύ ευαίσθητη σε αυτό το θέμα και όταν έψαξα την arcade, κάνοντας φωτογραφίες και ψάχνοντας για άλλες πιθανές διαδρομές πρόσβασης στις σήραγγες μου εκτοξεύτηκε από το προσωπικό ασφαλείας για "ενεργώντας ύποπτα" !!!
Σημειώστε τα δύο πλάσματα που μοιάζουν με φίδι και εμφανίζονται στο οικοδόμημα του νησιού Coral:


Αυτό χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει τη θυσία των ανθρώπων στον διάβολο και μπορεί να φανεί στη μεσαιωνική τέχνη:

Οροφή του Βαπτιστηρίου του Duomo Firenze Ιταλία


5. Τα δικαστήρια

Το πιο απομακρυσμένο σημείο νότια του σχεδιασμού του ανεστραμμένου πενταγράμμου μας οδηγεί στα θλιβερά δημοτικά δικαστήρια στην οδό Chapel κοντά στην κεντρική προβλήτα και το Madame Tussauds. Η περιοχή φιλοξενεί επίσης τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό της Μπλάκπουλ (μια έρευνα σχετικά με τους δεσμούς μεταξύ της μασονιδοποιίας, της αστυνομίας και του δικαστικού σώματος θα μπορούσε να αποτελέσει το θέμα ενός εντελώς νέου ιστολογίου).


Τα δικαστήρια και το αστυνομικό τμήμα

Παρόλο που κανένας μη-ερασιτέχνης δεν μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο της σήραγγας από βαθιά μέσα στο εσωτερικό των κυβερνητικών κτιρίων, αναφέρθηκαν άλλες πιθανές εισόδους στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο:
Μια άλλη σήραγγα ήταν κάτω από το Promenade μεταξύ της κεντρικής προβλήτας και τις παλιές τουαλέτες κοντά στο Tussauds, το οποίο είχε επίσης ένα δωμάτιο διακόπτη Illuminations που βρίσκεται και εκεί.

Από το ίδιο Facebook:
Μια άλλη είσοδος στην πλατεία Foxhall, είσοδος σε υπο-prom τουαλέτες. Αυτό συνδέεται ακριβώς βόρεια της Κεντρικής προβλήτας, περισσότερες τουαλέτες και ένα δημόσιο υπόγειο μονοπάτι για το Huntsman Hotel.

Η σημασία της χρήσης δημόσιων πλυντηρίων ως σημείων πρόσβασης στο δίκτυο σήραγγας ήταν διπλή. Πρώτον, επέτρεψε σε τοπικούς ερασιτέχνες εξοπλισμένους με ειδικά κλειδιά να έχουν διακριτική πρόσβαση στο δίκτυο σήραγγας από δημόσιες τοποθεσίες.

Τεκτονικά κλειδιά
Επιπλέον, ήταν ένας βολικός τρόπος να φέρουμε σε νεαρά θύματα χωρίς να ταξιδεύουμε σε επίσημα κυβερνητικά κτίρια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την υποψία απλών υπαλλήλων στο Δημαρχείο, στο Αστυνομικό Τμήμα, στο Δικαστήριο, κλπ. να μην μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πόρτα εδώ οδηγεί μόνο σε μια περιοχή ντουλαπιών που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των σφουγγαρίστρων, των ρολών τουαλέτας, των υγρών καθαρισμού κ.λπ. .)
Πολλά από αυτά τα θύματα ήταν τοπικά αγόρια ενοικίασης τα οποία ξαφνικά «εξαφανίστηκαν» από την τοπική σκηνή χωρίς καμία εξήγηση. Αυτοί οι νέοι θα θανατωθούν στη συνέχεια σε τελετουργίες κατάχρησης του Σατανά και θα πεταχτούν μακριά στη Θάλασσα της Ιρλανδίας, τα πτώματά τους θα μεταφερθούν μέσω των παράκτιων σημείων εξόδου στο δίκτυο της σήραγγας. Αυτές οι ιδιαίτερες έξοδοι απορρίπτονται συχνά σε ένα σχέδιο διαχείρισης κινδύνου πλημμυρών , προκειμένου να αποκρύψουν τον πραγματικό σκοπό τους.
Σε σπάνιες περιπτώσεις τα υπολείμματα των θυμάτων θα ξεπλύνουν την παραλία πάνω από την ακτογραμμή. Κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβη το 2014. Ο Brice Veevers ήταν 27 όταν έλειπε από έναν ξενώνα Μπλάκπουλ. Πάνω από ένα χρόνο αργότερα ένα από τα οστά του πλύθηκε κοντά στο Fleetwood. Ο θάνατός του παραμένει μυστήριο.


https://blackpoolilluminati.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters