Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Out from Neo-Greece, news


"Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:
«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;
- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »
- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »
- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »"

Απο : Ελληνίδα του εξωτερικο


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/out-from-neo-greece-news.html#ixzz16oOwjHVQ

Εθνικός Φορέας Έρευνας Υδρογονανθράκων έως το Φεβρουάριο

«Υπάρχει αμεσότατη ανάγκη να προχωρήσουμε, ιδιαίτερα στην περιοχή του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας, στον εμπλουτισμό των ερευνητικών δεδομένων που υπάρχουν. Διότι τα στοιχεία είναι αρκετά αισιόδοξα ότι μπορούμε να έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα». Με αυτά τα λόγια στην Βουλή, και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του......
βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κ. Βελόπουλου σχετικά με τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Ιόνιο Πέλαγος και αλλού, ο Γ. Μανιάτης, παρότι ξεκαθάρισε ότι δεν θα τοποθετηθεί για το που και πόσο, αφού πρέπει να προχωρήσουν οι έρευνες - καθώς πρόκειται για ένα πολύ σύνθετο θέμα, προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το οποίο θα ιδρύεται Εθνικός Φορέας Έρευνας Υδρογονανθράκων. Υπολογίζεται ότι μέσα σε ένα χρόνο θα έχει δώσει τις πρώτες άδειες έρευνας και συνεκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

Ο Φορέας θα προκηρύξει δημόσιους διαγωνισμούς ώστε να γίνουν έρευνες στη χώρα και στο βαθμό που αυτές αποδειχθούν θετικές στη συνέχεια θα προχωρήσει η αξιοποίηση και εκμετάλλευση κοιτασμάτων είτε πετρελαίου, ή φυσικού αερίου. Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις του τεχνικού συνεργάτη των ΕΛΠΕ, «Μεγάλες και σοβαρές εταιρίες της Αμερικής έχουν εκπονήσει μελέτες που δείχνουν ότι στο τρίγωνο Αιγύπτου-Κρήτης- Λιβύης έχουν εντοπιστεί 16 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου» ενώ ο ίδιος συμπληρώνει ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να τακτοποιήσει την οικονομική της ζώνη (ΑΟΖ) όπως έκανε η Κύπρος που για τα επόμενα 100 χρόνια θα λύσει το πρόβλημά της».
 
/politicanea.blogspot.com

Η "ληστεία" του αιώνα....

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ενώ από μερίδα του Τύπου επιχειρείται η σύνδεση της επιμήκυνσης της αποπληρωμής του δανείου ως επιβράβευση για τις «επιτυχίες» της ελληνικής Κυβέρνησης στη πραγματικότητα κρύβει πολλά περισσότερα…
Κατ ’αρχήν ας..... δούμε τα τεκταινόμενα….Αφ ‘ενός έχουμε την έκκληση για συναίνεση από το Πρωθυπουργό….Αφ’ ετέρου .....
την πρώτη επίσημη ανακοίνωση από τον κ. Μανιάτη για έρευνες στο Ιόνιο για πετρέλαιο..…Τρίτον είναι η παντελής αστοχία του προυπολογισμού…..Το Δ.Ν.Τ. μιλάει για άμεση αίτηση….
Αν τα συνθέσουμε τώρα όλα αυτά μπορούμε να συμπεράνουμε αυτά που δε μας είπαν….Η χώρα μας μέσω της αστοχίας θα κινδύνευε με χρεοκοπία κάτι που δε συμφέρει τους πιστωτές μας οπότε τραβούν το «χαρτί» της παράτασης για να εξασφαλίσουν τα λεφτά τους, χωρίς να χαλαρώνουν το «ζωνάρι» για τους πολίτες καθώς έτσι θα κινδύνευαν οι «επενδύσεις» τους ….Το παρουσιάζουν σαν «επιβράβευση» για να επιτύχουν τη πολιτική συναίνεση καθώς η διευκόλυνση θα κάνει αρκετούς από τους πολέμιους του Μνημονίου να «συμπλεύσουν» για το καλό της χώρας….Ειδικά αν οι εξεταστικές για ομόλογα και οικονομία είναι χαλαρές και απλά διώξουν κάποια βαρίδια της Αντιπολίτευσης…
Όλα όμως έχουν και κάποιο αντάλλαγμα…Κι αυτό είναι η συνεκμετάλλευση του
πετρελαίου….Θα «ψάξουν» να το βρούν τώρα ,ενώ γνώριζαν πως υπάρχει, και δε θα ανήκει στο λαό της Ελλάδας. αλλά στους πιστωτές μας….
Αυτό αποτελούσε το μεγάλο στόχο ανέκαθεν και τώρα τα συνομωσιολογικά σενάρια παίρνουν σάρκα και οστά….Ο μεγαλύτερος φόβος γίνεται απτή πραγματικότητα….
Και ερωτούμε ευθέως το Κοινοβούλιο, τη Κυβέρνηση αλλά και από όσους κυβέρνησαν τόσα χρόνια….
Τόσα χρόνια τι κάνατε...;Κωφεύατε δεόντως και εθελοτυφλούσατε για να αποτελέσετε το πραγματικό ένοχο της μεγαλύτερης ληστείας του ελληνικού λαού….;
Απαιτούμε απάντηση και την απαιτούμε τώρα….Δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει….Όλο το Μνημόνιο, αλλά και όσοι οδήγησαν τη χώρα σε αυτό από το ’74 και μετά, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που συνετελέσθη σε βάρος του λαού μας…

topsaxtiri.blogspot.com

Στη Λισαβόνα παραδώσαμε αμαχητί τα όπλα...


Στον αέρα μένει πλέον ο επιχειρησιακός έλεγχος στο Αιγαίο, αφού και με την επίσημη υιοθέτηση του νέου δόγματος του ΝΑΤΟ στη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας στη Λισσαβώνα η Ελλάδα μένει μετέωρη και το Αιγαίο, για την ώρα, επιχειρησιακά τουλάχιστον μετατρέπεται ολόκληρο σε μια αμφισβητούμενη «γκρίζα ζώνη».
Η Τουρκία έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι για να έχει ισχυρή παρουσία και επιρροή στη νέα δομή του ΝΑΤΟ παίζοντας δυνατά σε όλα τα μέτωπα, από την αντιπυραυλική ασπίδα μέχρι και τον αριθμό και τη δομή των νέων στρατηγείων της συμμαχίας.
Η Ελλάδα ουσιαστικά μετείχε στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ως «παρατηρητής», παρά το γεγονός ότι ήταν εκεί και ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας.

Καίριο ζήτημα για την Ελλάδα, που έμεινε μετέωρο και που η ελληνική πλευρά δεν έδωσε καμία σοβαρή μάχη έστω για να δημιουργήσει και θετικές προϋποθέσεις για την συνέχεια, είναι αυτό των στρατηγείων και των επιπτώσεών τους στον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου.

Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι αρμόδιοι υπουργοί (Εξωτερικών και Άμυνας) άκουσαν σε πρώτη φάση από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Ράσμουσεν το νέο αμυντικό δόγμα του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια αποδέχτηκαν το «πακέτο» στη Λισσαβώνα.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι πως ενώ όλοι, και ιδιαίτερα η Τουρκία, εξαρχής μπήκαν σε σκληρά παζάρια με τη Συμμαχία απαιτώντας τους καλύτερους δυνατούς όρους, η ελληνική πλευρά απλώς παρακολούθησε, δεν έθεσε τον παραμικρό όρο και... περιορίσθηκε στο να διαπραγματευτεί στη συνέχεια. Μια διαπραγμάτευση που για πολλούς περνάει μέσα από το συνολικό πακέτο των ελληνοτουρκικών σχέσεων και των συζητήσεων που γίνονται ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα για το Αιγαίο.

Η νέα δομή του ΝΑΤΟ με τις μειώσεις προσωπικού αλλά και υποδομών - στρατηγείων έχει σημαντικές επιπτώσεις στο καθεστώς του Αιγαίου. Πρωτίστως γιατί φαίνεται πως η Ελλάδα χάνει τον επιχειρησιακό έλεγχο του αρχιπελάγους, που με σοβαρές προσπάθειες είχε κατορθώσει να κατοχυρώσει εδώ και χρόνια παρά τις τουρκικές αντιδράσεις και αμφισβητήσεις. Ουσιαστικά αυτό που στα λόγια τουλάχιστον φαίνεται ότι «ψιθύρισε» η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ είναι πως αν καταργηθεί το Υποστρατηγείο στη Λάρισα, θα πρέπει να καταργηθεί και το Στρατηγείο της Σμύρνης στη Τουρκία. Μένει όμως ανοικτό το ερώτημα: Συμφέρει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή και με ανοικτές τις πιο προχωρημένες συνομιλίες με την Τουρκία για το Αιγαίο, να μείνει ανενεργό επιχειρησιακά το Υποστρατηγείο της Λάρισας; Ωστόσο φαίνεται πως με το νέο δόγμα και τη νέα δομή του

ΝΑΤΟ, η Ελλάδα χάνει (λόγω αδυναμίας να επιβάλει τις θέσεις της και να διαπραγματευτεί) τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου, αφού δεν μπόρεσε να περάσει τη θέση της για έλεγχό του μέσω των ελληνικών ραντάρ. Κι αυτό γιατί υπήρξαν μέχρι τέλους ισχυρές αντιδράσεις από την Τουρκία, η οποία από την πλευρά της διεκδικούσε με κάθε τρόπο επιχειρησιακό έλεγχο σε σημαντικό τμήμα του Αιγαίου. Ουσιαστικά η Άγκυρα ζητούσε επιτακτικά να «κοπεί» στα δύο ο έλεγχος του Αιγαίου, κάτι το οποίο αποτελούσε «κόκκινη γραμμή» για την Αθήνα.

Όμως, ουσιαστικά, με τη στάση της η Τουρκία, σε συνδυασμό με τη «νωθρότητα» που επέδειξε η ελληνική πλευρά, «αφαίρεσε» από την Αθήνα ακόμα και τα «κεκτημένα» στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, δηλαδή τον επιχειρησιακό έλεγχο μέσω των ραντάρ στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου.

Στη νέα δομή ουσιαστικά υπάρχει «ΝΑΤΟϊκή επιδιαιτησία» για τον επιχειρησιακό έλεγχο στο Αιγαίο. Και αυτό θα επιτευχθεί με την ταυτόχρονη κατάργηση του Υποστρατηγείου της Λάρισας και του Στρατηγείου της Σμύρνης. Με αυτόν τον τρόπο ο έλεγχος στο Αιγαίο φεύγει από την Ελλάδα και περνάει στο στρατηγείο του Ραμστάιν στη Γερμανία. Οι ΝΑΤΟϊκοί και οι Αμερικάνοι εκτιμούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσουν τους «ελληνοτουρκικούς καβγάδες» στο Αιγαίο, που μονίμως δημιουργούσαν πρόβλημα στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

Τόσο ο υπουργός Άμυνας όσο και ο πρωθυπουργός έκαναν λόγο για διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν για τη νέα δομή του ΝΑΤΟ σε ό,τι αφορά τον ρόλο της Ελλάδας και τα στρατηγεία. Αποφεύγουν όμως να διευκρινίσουν επακριβώς γιατί και τι θα διαπραγματευτούμε. Η εξίσου ασαφής δήλωση του υπουργού Άμυνας ότι «θέλουμε μια ευέλικτη δομή του ΝΑΤΟ που δεν θα δημιουργεί τεχνικά και τεχνητά θέματα στο Αιγαίο» προϊδεάζει για το ότι το Αιγαίο πλέον βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» και κυρίως σε μια μεγάλη και συνολική διαπραγμάτευση.

Πηγή

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ 1824 ή ΠΩΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΙΒΔΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...

Στις 7 Φεβρουαρίου 1825, ενώ ο εθνικός αγώνας για την απελευθέρωση από τους Τούρκους βρισκόταν στο αποκορύφωμά του, " συνωμολογήθη εν Λονδίνω, εθνικόν δάνειον, δύο εκατομμυρίων λιρών, δια τη χρηματοδότηση του Αγώνος". Το δάνειο των δύο εκατομμυρίων συμφωνείτε στο 55% της ονομαστικής του αξίας, άρα αυτομάτως μένουν 1.100.000 λίρες


Από αυτά, κρατούνται προκαταβολικά: Τόκοι  δύο χρόνων, 200.000 λίρες. Μεσιτικά , 68.000. Για εξαγορά ομολογιών του δανείου,212.000. Συμβολαιογραφικά, 13.700. Έξοδα κάποιων μεσαζόντων, ονόματι Λουριώτη και Ορλάνδου, 15.487...

Από τα υπόλοιπα, στέλνονται απευθείας στις ΗΠΑ 156.000 λίρες για να κατασκευαστούν δύο ατμοκίνητες πολεμικές φρεγάτες, που ήταν απαραίτητες για τον απελευθερωτικό αγώνα στα νησιά του Αιγαίου. Τα λεφτά πήγαν, φρεγάτα πήραμε τελικά μόνο μία και μετά το τέλος της επανάστασης. Την έκαψε ο Μιαούλης στο λιμάνι της Σύρου αργότερα, όταν επαναστάτησε κατά του Καποδίστρια. Στην Αγγλία έμειναν 123.000 λίρες, για να κατασκευαστούν έξι ατμοκίνητα πολεμικά πλοιάρια στα αγγλικά ναυπηγεία. Τα λεφτά δόθηκαν, αλλά, από τα έξι πλοία, έφθασε στην Ελλάδα το 1826 μόνο το πλοίο " Καρτερία", το οποίο μόλις πρόλαβε να πάρει μέρος στις επιχειρήσεις. Από τα υπόλοιπα χρήματα, 37.000 λίρες κρατήθηκαν επίσης για μισθοδοσία του φιλέλληνα Κόχραν - τι φιλέλληνας κι αυτός! Ακόμα, 77.200 λίρες παρακρατήθηκαν για πληρωμή πολεμοφοδίων που χρωστούσε η Ελλάδα σε εργοστάσια της Αγγλίας και 47.000 για αποπληρωή διαφόρων άλλων λογαριασμών.

Έτσι, από τα 2 εκατομμύρια του δανείου, έφτασαν στην Ελλάδα 190.000 λίρες. Κι αυτές όμως δεν πήγαν δυστυχώς στον εθνικό αγώνα, που βρίσκονταν σε πολύ κρίσιμη καμπή. Κατασπαταλήθηκαν στις εμφύλιες διαμάχες που είχαν ξεσπάσει στο μεταξύ ανάμεσα στις ελληνικές φατρίες, ενώ ο Ιμπραήμ αλώνιζε ανενόχλητος στην Πελοπόννησο. Κανένας δε ξέρει τι απέγιναν ούτε τα πλοία που είχαν πληρωθεί στο εξωτερικό ούτε τα λιγοστά έστω λεφτά που μπήκαν στα ελληνικά ταμεία.


'Οταν ο Καποδίστριας ανέλαβε κυβερνήτης, πρώτη του δουλειά ήταν να διορίσει μια τριμελή επιτροπή που θα κατέγραφε την περιουσία του νεοσύσαστου κράτους. Η έγγραφη αναφορά του προέδρου της επιτροπής Ανδρέα Κοντοσταύλου ήταν εξαιρετικά λεπτομερής και σύντομη: " Κύριε κυβερνήτα, στο ταμείο του κράτους ευρέθη μόνο ένα νόμισμα και αυτό κίβδηλο".

Απο το βιβλίο του Δ.Καμπουράκη " Μια σταγόνα ιστορία"

--
http://grizosgatos.blogspot.com/

Η μάχη των Ελλήνων

Το ότι στην εποχή μας συντελείται μια παγκόσμια προσπάθεια γενοκτονίας του Έλληνα και του ελληνικού πνεύματος, αυτό θαρρώ το γνωρίζουμε όλοι μας και το βιώνουμε σε πολλά επίπεδα. Η κλοπή της ελληνικής γνώσης, η παραποίηση και απόκρυψη της συμβολής του ελεύθερου ελληνικού πνεύματος ανά τους αιώνες αποτελεί συστηματική......
ενασχόληση των δυνατών της οικουμένης.
Η ελεύθερη σκέψη είναι ο εχθρός της ελίτ και η έκφραση της ελεύθερης σκέψης και της ελεύθερης έρευνας και κατανόησης της ζωής και του σύμπαντος αποτελούσε ανέκαθεν ελληνικό πνευματικό έργο. Η ανθρωπότητα ολόκληρη έχει ευεργετηθεί από τα μεγάλα ελληνικά πνεύματα στο βάθος των αιώνων. Η ελληνική σκέψη είναι αυτή που προάγει με ποικίλους τρόπους το καλό και το ευ ζειν στον άνθρωπο. Σήμερα καλούμαστε όλοι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες να αντισταθούμε γενναία και να προβάλλουμε την αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο. Η διαστρέβλωση της αλήθειας μέσα από την προπαγάνδα αιώνων έχει δηλητηριάσει την ίδια την ελληνική ψυχή, όμως υπάρχουμε ακόμη και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε όσο και αν κάποιοι "Κίσσιγκερ" χτυπούν λυσσαλέα την ελληνικότητα.
Η πραγματική μας δύναμη, η αλήθεια και η γνώση υπάρχει στο DNA μας και στο αίμα μας. Αφήστε τα χαζοκούτια και τιμήστε το ελεύθερο πνεύμα εντός σας! Θυμηθείτε να είστε Έλληνες! Νικήστε τις φοβίες που σας φύτεψαν ερευνώντας τη Γνώση και την Αλήθεια!
Γιατί Έλληνας είναι:

Σήμερα μπορεί να προσπαθούν να μας ξεριζώσουν έστω και από το μικρό κομμάτι Γης που απέμεινε να θυμίζει το ελληνικό στοιχείο γεωγραφικά, αλλά ο ελληνισμός έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη εδώ και αιώνες. Όσο και να θέλουν να πνίξουν την αλήθεια και το φως, αυτά πάντα θα λάμπουν και θα νικούν τους σκοταδιστές.
Ο πολυμήχανος Οδυσσέας είναι κληρονομιά μας! Έχουμε λύσεις στα χέρια μας για να ξεφύγουμε από τις δαγκάνες του ΔΝΤ και τα ψεύδη των σκοταδιστών! Εδώ είμαστε εδώ θα μείνουμε στη δική μας γη όσους λαθραίου και αν κουβαλούν! Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με τους συνανθρώπους μας, ωστόσο δεν ανεχόμαστε όλη αυτή την πολεμική εναντίον μας!
Στο όνομα της ελευθερίας της σκέψης, στο όνομα των ελεύθερων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανθρώπων οφείλουμε να δίνουμε καθημερινά τις μάχες μας σε όλα τα επίπεδα. Ήδη καταρρέουν τα ψεύδη αιώνων! Ήδη η αλήθεια βρίσκει το δρόμο της. Παραμένουμε ενωμένοι και νικούμε το σκοτάδι!
Φυλάξτε την πατρίδα στις καρδιές σας κι αφήστε τους ψεύτες και προδότες να μιλούν για "εθνικισμό"... και άλλες μαγειρεμένες ιστορίες για ηλιθίους!
Πατρίδα σημαίνει το δέσιμο της ψυχής με την ιστορία και τον τόπο μας! Πατρίδα σημαίνει τη διαχρονική φύλαξη των αξιών που φέρουμε στα κόκκαλα μας! Πατρίδα σημαίνει πως γνωρίζουμε ποιοί μας γέννησαν και ποιός είναι ο γεωγραφικός μας χώρος, μέσα στον οποίο μεγαλώνουν οι οικογένειες και τα παιδιά μας. Δεν είναι κάτι "αόριστο"... Είναι η ίδια η μνήμη μας κι αυτή δεν μπορούν ούτε να τη σβήσουν ούτε να την παραποιήσουν.
Θυμάμαι - δεν κοιμάμαι!
Είμαι ελεύθερος! - δεν φοβάμαι τίποτε!
γιατί απλά ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Τιμήστε την καταγωγή μας.
ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ στο ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_5001.html

Αφιερωμένο στον Πάγκαλο, που είπε «Μαζί τα φάγαμε»

Αφιερωμένο στον Πάγκαλο, που είπε «Μαζί τα φάγαμε»..
Μια υπέροχη διαχρονική ιστορία ...
"Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και συγκεκριμένα κατά την Ιταλική κατοχή, σε κάποιο νησί του Ιονίου η ομάδα κατοχής των Ιταλών είχε επιτάξει το Δημαρχείο, που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία του νησιού και το είχε μετατρέψει σε αρχηγείο της... 
Ο επικεφαλής της ομάδας κατοχής, Ιταλός αξιωματικός είχε θρονιαστεί στο γραφείο του δημάρχου και από το παράθυρό του απολάμβανε τη θέα προς την πλατεία του νησιού. Στο κέντρο της πλατείας υπήρχε μια όμορφη εκκλησία και δίπλα ακριβώς ένα πανύψηλο καμπαναριό με ένα περίτεχνο ρολόι στη μέση. Μάταια περίμενε ο Ιταλός αξιωματικός να το ακούσει να χτυπάει γιατί το ρολόι αυτό είχε εδώ και καιρό σταματήσει λόγω βλάβης.
Ο Ιταλός αισθάνθηκε χρέος του να αποκαταστήσει τη βλάβη και έτσι φρόντισε και έμαθε από το δήμαρχο του νησιού ότι το ρολόι είχε σταματήσει γιατί δεν υπήρχε λάδι για να λαδώσουν τα γρανάζια του. Τότε ο αξιωματικός χωρίς δεύτερη σκέψη πρόσφερε στον δήμαρχο έναν τενεκέ 12 λίτρων , παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο, έτσι ώστε να λαδωθούν τα γρανάζια και να δει και πάλι το ρολόι να δουλεύει και πάλι, και να ακούσει την καμπάνα να χτυπάει ρυθμικά την ώρα.
Ο δήμαρχος πήρε το λάδι και το ίδιο βράδυ κάλεσε στο σπίτι του τον ταμία του δημοτικού συμβουλίου και του έδωσε μία νταμιτζάνα με 6 λίτρα παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο, λέγοντας του ότι ο Ιταλός αξιωματικός ενδιαφέρετε να δει το ρολόι να δουλεύει και πάλι και πως θα έπρεπε γρήγορα να φτάσει το λάδι στα χέρια του συντηρητή του ρολογιού. Την άλλη μέρα το πρωί ο ταμίας πήγε στην κεντρική εκκλησία του νησιού να βρει τον παπά. Στα χέρια του κρατούσε ένα μπουκάλι με 3 λίτρα παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο. Είπε στον παπά πως ως υπεύθυνος της εκκλησίας, άρα και του ρολογιού, ήταν δική του υπόθεση να φροντίσει ώστε το λάδι να φτάσει στα χέρια του συντηρητή του ρολογιού, με σκοπό να λαδωθούν τα γρανάζια του και να αρχίσει και πάλι να δουλεύει, όπως δηλαδή επιθυμούσε να γίνει ο Ιταλός αξιωματικός.
Ο παπάς πήρε το λάδι και το ίδιο μεσημέρι φώναξε τον νεωκόρο στο γραφείο του. Του εξήγησε την επιθυμία του Ιταλού αξιωματικού να δει το ρολόι να δουλεύει και του είπε πως γι' αυτό το λόγο προσφέρει 1 λίτρο παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο. Τον παρακάλεσε αν θα μπορούσε να πάει το λάδι αυτό στον συντηρητή του ρολογιού και να του πει να πιάσει αμέσως δουλειά και να αρχίσει να λαδώνει το ρολόι. Ο νεωκόρος έφυγε αμέσως για να εκτελέσει την εντολή του παπά. Μετά από λίγη ώρα χτυπούσε την πόρτα του συντηρητή του ρολογιού και αφού του εξιστόρησε τα όσα είχαν συμβεί του έδωσε ένα μπουκαλάκι με 200 γραμμάρια παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο και του ζήτησε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό να λαδώνει το ρολόι για να μην δυσαρεστηθεί ο Ιταλός αξιωματικός.
Ο συντηρητής του ρολογιού, όταν έμεινε μόνος, κοίταξε με δέος το πολύτιμο περιεχόμενο του μικρού μπουκαλιού. Σκέφτηκε πόσο νόστιμες θα έκανε τις λαχανίδες που επί μήνες έτρωγε αυτός και η οικογένειά του. Πόσο καλό θα έκανε στο παιδιά του λίγο λάδι που τους έχει ξεραθεί ο οισοφάγος από την μπομπότα! Την ίδια όμως στιγμή σκέφτηκε με τρόμο την αντίδραση του Ιταλού αξιωματικού αν δεν έκανε αυτό που τον είχε προστάξει μέσω του νεωκόρου, μιας και τους υπόλοιπους κρίκους αυτής της αλυσίδας τους αγνοούσε! Το ίδιο απόγευμα το ρολόι χτύπησε και πάλι μετά από πολύ καιρό, έξι φορές. Στην αρχή οι νησιώτες νόμισαν πως κάποιος είχε πεθάνει και σταυροκοπήθηκαν λέγοντας «ζωή σε λόγου μας». Αργότερα όμως, έμαθαν από τον παπά της εκκλησίας που τους μάζεψε για τον εσπερινό ότι ο καλός Ιταλός αξιωματικός είχε προσφέρει παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο για να βάλει σε λειτουργία το ρολόι τους και πως γι' αυτό και μόνο θα έπρεπε να αισθάνονται μεγάλη ευγνωμοσύνη που ο Κύριος, αν και περνάνε δύσκολες στιγμές στη μέση ενός φριχτού πολέμου τους έστειλε αυτόν τον μεγαλόψυχο Ιταλό.
Φυσικά το ρολόι στην κεντρική πλατεία του νησιού σταμάτησε να δουλεύει μετά από μία εβδομάδα και ο Ιταλός αξιωματικός έστησε στον τοίχο του καμπαναριού τον Έλληνα συντηρητή και τον εκτέλεσε ένα πρωί, παρουσία του δημάρχου, του ταμία, του παπά του νεωκόρου και των υπολοίπων κατοίκων του νησιού για παραδειγματισμό!

 http://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/blog-post_187.html

Η χρηματοδότηση τών τραπεζών του Λατση και ο ρόλος του Μπαρόζο

Ένα μεγάλο μέρος του ύψους 145 δισεκατομμυρίων Ευρώ που ΕΕ και ΔΝΤ έχουν δεσμευσει για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης και θα πληρώσουν τελικά οι έλληνες φορολογούμενοι, θα εισρεύσει στα ταμεία των τραπεζών που ανήκουν στην εταιρεία χαρτοφυλακίου του ελληνα δισεκατομμυριούχου Σπύρου Λάτση !

Αυτό αποκαλύπτει επερώτηση του Ιταλού Ευρωβουλευτή Mario Borghezio (EFD) στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο. Οπως αναφέρεται,η εν λόγω εταιρεία χαρτοφυλακίου, η Ευρωπαϊκή Financial Group EFG SA, της οποίας οι τράπεζες κατέχουν 12 δισεκατομμύρια ευρώ σε ελληνικά κρατικά ομόλογα, μετέφερε την έδρα της από την Ελβετία στο Λουξεμβούργο στο τέλος του 2009, γεγονός που επιτρέπει στην ελληνική θυγατρική της EFG Eurobank, η οποία κατέχει τα 12 δισεκατομμύρια ευρώ σε Ελληνικά ομόλογα, να επαναταξινομηθεί ως «ελληνική» τράπεζα και, συνεπώς, να επωφεληθεί από κονδύλια της ΕΕ καιτης ΕΚΤ! Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία εξ άλλου,έχει επιβεβαιώσει ότι οι τράπεζες που ανήκουν στην προαναφερθείσα ομάδα EFG, από τον Σεπτέμβριο του 2009, κρατούσε 60 δισ. ευρώ,δηλαδή μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους, (τόσο δημόσιου όσο και ιδιωτικού), το οποίο είναι κατά πάσα πιθανότητα ακόμη υψηλότερο σήμερα. Ο Ιταλός Ευρωβουλευτής αποκαλύπτει οτι ο Πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής, κ. Barroso, ο οποίος συχνά πραγματοποιεί οικογενειακές διακοπές με τη θαλαμηγό του Σπύρου Λάτση Αλέξανδρος, άσκησε πρωτοφανή και τεράστια πίεση πρός τη Γερμανία προκειμένου αυτή να χορηγήσει ένα σημαντικό ποσό από τη χρηματοδότηση για την Ελλάδα. Καλείται η Ευρωπαική Επιτροπή μέσω του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου να απαντήσει άν θεωρεί ότι η ανώμαλη αυτή κατάσταση αποδεικνύει ότι υπάρχει σαφής σύγκρουση συμφερόντων στο πρόσωπο του Προέδρου της Επιτροπής κυρίου Barroso..

Ολόκληρη η επερώτηση του
Mario Borghezio (EFD) στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο stopcartel Newsdesk


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_7626.html#ixzz16oLM5hQR

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ σε Αιγαίο και Κύπρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ»...
Οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα είναι που θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα και θεωρείται πιθανότατο ότι η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει την κρίση στην οικονομία προκειμένου να προχωρήσει σε «λύσεις» στα εθνικά, που θα συνιστούν μεγάλες και οδυνηρές υποχωρήσεις.
Κυπριακό και Αιγαίο αναμένεται να βρεθούν στη δίνη, μάλλον βρίσκονται ήδη στη δίνη εντονότατων.....
διεργασιών, κυρίως «μυστικών» και παρασκηνιακών, με στόχο να πάμε σε προσυμφωνημένες «λύσεις» επώδυνων συμβιβασμών και υποχωρήσεων ανεπίτρεπτων. Μάλιστα όλος ο εσμός που συνιστά τη «συμμαχία των προθύμων», κυβέρνηση, Καρατζαφέρης, Ντόρα, ίσως και το κόμμα του Κουβέλη, με την ενεργό στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των ΜΜΕ, ήδη προλειαίνουν το έδαφος. Και δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν πως κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η ίδρυση του κόμματος της Ντόρας ειδικά τούτη την περίοδο, όπου οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς και είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η εξεύρεση «συμμάχων» για την κυβέρνηση.Οι ίδιοι υπενθυμίζουν ότι με κάποιες παραλλαγές οι παραπάνω αποτέλεσαν και τη «συμμαχία των προθύμων» (Γιώργος, Ντόρα, Κουβέλης) να περάσουν το επαίσχυντο Σχέδιο Ανάν, κάτι που τότε (το 2004) δεν το πέτυχαν, αλλά τώρα ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν (μια παραλλαγή, επουσιώδη δηλαδή, του Σχεδίου Ανάν). Και τα πράγματα γίνονται περισσότερο ανησυχητικά αν συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι στην ίδια μ' αυτούς κατεύθυνση κινείται και ο νυν Πρόεδρος της Κύπρου Δημ. Χριστόφιας, του οποίου όλες σχεδόν οι τοποθετήσεις εκεί παραπέμπουν...
Δεν λείπουν δε και οι ιστορικές συγκρίσεις περιόδων. Τότε, το 1965, ο Μητσοτάκης διέσπασε την Ένωση Κέντρου μέσω αποστασίας προκειμένου να περάσουν εξελίξεις στο Κυπριακό αρεστές στην Ουάσινγκτον...

Τώρα, το 2010, η Ντόρα διασπά τη ΝΔ μέσω μιας νέας αποστασίας, προκειμένου να περάσουν εξελίξεις απαράδεκτες σε Αιγαίο και Κυπριακό.Με μια διαφορά. Τότε, το 1965, ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν απέναντι απ' τον Μητσοτάκη. Τώρα, το 2010, η κόρη του Μητσοτάκη είναι αρωγός στον εγγονό Γιώργο Παπανδρέου!
«Πακέτα» Κυπριακό...
Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο Κυπριακό, είναι στο παρασκήνιο έτοιμη μια -επί της ουσίας- ανώδυνη παραλλαγή του απαράδεκτου Σχεδίου Ανάν, που επιχειρήθηκε να περάσει το 2004 και στην ουσία διχοτομούσε την Κύπρο.Τότε, το 2004, απ' τους πιο αδιάλλακτους υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν στην Ελλάδα ήσαν ο Γιώργος Παπανδρέου, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο τότε ενιαίος ΣΥΝ.Τα επαίσχυντα σχέδια δεν πέρασαν, επειδή στην Ελλάδα συγκροτήθηκε ένα πατριωτικό μέτωπο απόρριψης του σχεδίου, αποτελούμενο απ' το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, αριστερούς αγωνιστές (όπως ο Μανώλης Γλέζος), ανθρώπους των γραμμάτων, πανεπιστημιακούς, ενώ και η τότε κυβέρνηση Καραμανλή πήρε μεν μια μεσοβέζικη θέση, αλλά στην ουσία αποενοχοποίησε το ΟΧΙ. Αλλά κυρίως το επαίσχυντο σχέδιο δεν πέρασε επειδή συγκροτήθηκε στην Κύπρο ένα ευρύ πατριωτικό μέτωπο, με επικεφαλής τον αείμνηστο Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο, που αντιστάθηκε.
Σ' αυτό το ευρύ μέτωπο εντάχθηκε με βαριά καρδιά και στο τέλος -κυριολεκτικά- της προ του δημοψηφίσματος περιόδου ο Δημ. Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ, επειδή πιέστηκαν αφόρητα απ' την κομματική τους βάση.Σήμερα, ο Πρόεδρος Δ. Χριστόφιας είναι σε εντελώς άλλη κατεύθυνση. Και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι και ο έλληνας πρωθυπουργός είναι θιασώτης ενδοτικών «λύσεων», συνεπικουρούμενος και απ' το νέο κόμμα της Ντόρας, το κλίμα είναι διαφορετικό. Και οι θιασώτες του ενδοτισμού ευελπιστούν ότι σήμερα μια παραλλαγή (επαναλαμβάνουμε, ανώδυνη) του Σχεδίου Ανάν θα έχει διαφορετική τύχη.Ίσως όμως να σκοντάψουν και πάλι στον απρόβλεπτο παράγοντα που λέγεται «λαός». Και στην Κύπρο και στην Ελλάδα...
.. και Αιγαίο!

Εργώδεις είναι επίσης και οι εξελίξεις που αφορούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και ιδιαίτερα στο Αιγαίο. Και όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι ετοιμάζεται «λύση» συνεκμετάλλευσης και -στην ουσία- συγκυριαρχίας στο Αιγαίο!Ούτως ή άλλως διεξάγονται μυστικές διαβουλεύσεις, που μάλιστα έχουν προχωρήσει. Οι δε σχετικές διαβεβαιώσεις του Γιώργου περί του αντιθέτου, στη Βουλή την Παρασκευή, έχουν τόση αξία όση και οι διαβεβαιώσεις του ότι... λεφτά υπήρχαν. Σύμφωνα μάλιστα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες:
– Στις σχετικές συζητήσεις, και στο σημείο που αφορά την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), έχει μείνει απʼ έξω το Καστελλόριζο με απαίτηση των Τούρκων. Αλλά το ακριτικό μας νησί αποτελεί σημείο-κλειδί για τον καθορισμό της ΑΟΖ.
– Χωρίς να έχει η Τουρκία εγκαταλείψει τις απαράδεκτες θέσεις της περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο και περί διεκδίκησης περίπου 300 βραχονησίδων, χωρίς να έχει πάρει πίσω το casus belli, η κυβέρνηση Παπανδρέου δέχτηκε το «τυρί» απ' την Άγκυρα και συζητά το εφεύρημα των χωρικών υδάτων... «δαντέλα», που αλλού θα είναι 6 μίλια, αλλού 8, αλλού 10. Μάλιστα μια πιθανή επ' αυτού συμφωνία θα εμφανιστεί σαν... ελληνική νίκη!
– Η πρόταση του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Δρούτσα για τη σύγκληση Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Τουρκίας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Και δείχνει ακριβώς ότι στο μυστικό παρασκήνιο πολλά τεκταίνονται. Έγινε μάλιστα χωρίς κανείς να το ξέρει, πλην του Γιώργου φυσικά, χωρίς να έχει ενημερωθεί κάποιος πολιτικός αρχηγός, ενώ θεωρείται de facto αναβάθμιση της Τουρκίας και αρνητική εξέλιξη για τα εθνικά μας συμφέροντα.

– Η αποδοχή εκ μέρους του πρωθυπουργού της πρόσκλησης του Ερντογάν να συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση εξωτερικής πολιτικής που οργανώνει η τουρκική κυβέρνηση, όπου ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει στους τούρκους διπλωμάτες στο Ερζερούμ της Ανατολικής Τουρκίας, δείχνει ότι πράγματι στο παρασκήνιο συζητούνται τα πάντα και είναι σχεδόν έτοιμες «λύσεις» για το Αιγαίο.
Αλλά ποιες λύσεις ετοιμάζονται;
Αυτοί οι οποίοι είναι σε θέση να γνωρίζουν υπογραμμίζουν ότι:
• Τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και η τουρκική, διαπραγματεύονται πάνω στην αμερικάνικη πρόταση για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, με συγκεκριμένα ποσοστά για την Ελλάδα, την Τουρκία και την... Ουάσινγκτον, που θα είναι και ο «εγγυητής» αυτής της επαίσχυντης συμφωνίας!
• Αυτή η συνεκμετάλλευση εκ των πραγμάτων οδηγεί και στο μοίρασμα του Αιγαίου, που μπαίνει απ' την πίσω πόρτα, αλλά η προεργασία έχει ήδη ξεκινήσει (μη αναχαίτιση τούρκικων μαχητικών πέραν του 25ου μεσημβρινού, κατάργηση στρατηγείων Λάρισας και Σμύρνης κ.λπ.).
Ήδη η Τουρκία κάνει λόγο για την ύπαρξη πλαισίου βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Και όλοι γνωρίζουμε την ερμηνεία που δίνει η Τουρκία σ' αυτόν τον όρο...
Επισημαίνεται ότι στην προχθεσινή του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς στην ουσία πρόβλεψε ότι πάμε σε «λύσεις» ενδοτικές σε Αιγαίο και Κύπρο. Και προειδοποίησε τον πρωθυπουργό:
– Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μυστική διπλωματία γύρω απ' τα ελληνοτουρκικά κι ακόμα περισσότερο ανησυχητικές φήμες. Που αφορούν κυρίως το Αιγαίο...
– Τους προειδοποιήσαμε με κάθε αίσθημα ευθύνης να μην προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις, όταν η χώρα βρίσκεται σ' αυτή την πρωτοφανή οικονομική κρίση.
– Απευθύνω σήμερα στον κ. Παπανδρέου μια ακόμα προειδοποίηση: Να μη χρησιμοποιήσετε, κύριε Παπανδρέου, την οικονομική κρίση ως άλλοθι για υποχωρήσεις στα εθνικά ζητήματα.

Πηγή : http://www.paron.gr/
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Άλεξ Τζόουνς-Η απάτη του φόρου διοξειδίου του άνθρακα! Δείτε όλοι το βίντεο!


Δείτε το βίντεο

 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων συνεχίζει το έργο της...! Δείτε όλοι το βίντεο!
Πηγή

ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΑ !!!

Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μια αναλυση του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η συμπεριφορα του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης προβληματιζει καθε ακομη
Ελληνα πολιτη που εχει μυαλο και.....
οχι αχυρο στο κεφαλι του. Οι μηχανισμοι

του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και του παρακρατους της ορθοδοξου χριστια-

νικης θεοκρατιας συμπλεουν και δεν μπορουν να μην αφησουν απροβλημα-

τιστους αυτους που σκεφθονται ακομη βασιζομενοι στην λογικη του Αριστο-

τελη και οχι της νεας λογικης του Morgenstern (Τιποτε δεν μπορει να ειναι

που δεν επιτρεπεται να ειναι !!!) και δεν επιρεαζονται απο την καθημερινη

πλυση εγκεφαλου των Ρωμιων, απο τους Ντελαληδες των Μεσων Μαζικης Συμφορησης, για να μην ξυπνησουν απο τον μακαριο υπνο τους. Δυστυχως

οι Ρωμιοι συνεχιζουν να ζουν παμφτωχοι, πανω στα αμυθητα προγονικα τους

πλουτη, επειδη ετσι το θελουν καποιοι ρασοφορεμενοι και μη «ψευδοεθνο-

πατερες».
Κατα τον Αριστοτελη («Πολιτικα» Α, 1255α,6.), «Διχως (διττως) γαρ λεγεται

το δουλευειν και ο δουλος», αλλο πραγμα ειναι η φυσικη και αλλο πραγμα η

βιαιη εξουσια ‘η κυριαρχια. Το θεμα αυτο διαχωριζεται στην κατα φυση δου-

λεια της ανισοτητας, που δεν κληρονομειται και στην κατα νομο δουλεια της

βιας που και κληρονομειται. Στην πρωτη περιπτωση αρχον και αρχομενο συν-

υπαρχουν για την κοινη σωτηρια. Διοτι το αρχον με την διανοια του μπορει να

προβλεπη και να αρχη και να δεσποζη κατα φυση, το δε αρχομενο μπορει να

καταπονηται σωματικα και να αρχεται και ειναι κατα φυση δουλος. Στην πρωτη αυτη περιπτωση
το αρχον και το αρχομενο εχουν ομως το ιδιο συμφερον.

Η ορολογια περι δουλειας του αρχομενου χρησιμοποιειται και σημερα στην

ποιο επικινδυνη οικονομικη κριση της χωρας μας : «να ανοιξουν νεες δουλειες,

για να δουλεψη ο κοσμος και να μειωθη η ανεργια». Η διαφορα εγκειται στο

οτι σημερα η παγκοσμιοποιηση θελει το κρατος με αυξημενες ικανοτητες στη

βαση των νεων τεχνολογιων και συνακολουθα ελαστικο, ανεκτικο και ανθρωπνο

στη βαση μιας φοβερης πραγματικοτητας, δηλαδη ενα τεραστιο κοσμο κατω

απο τα ποδια των προηγμενων σημερινων βιομηχανικων χωρων, σε κατασταση

απιστευτης αθλιοτητας, να βρισκεται ξεσπιτωμενος αναζητωντας το φθηνο με-

ροκαματο στις αυλες των πλουσιων χωρων, που καταφεραν να στησουν οι ιδιο-

κτητες τους, απο τον πλουτο που τους αρπαξαν, ειτε ως αποικιοκρατες, ειτε

στην συνεχεια ως στυγνοι καπιταλιστες και να τον επιδεικνυουν ως κατορθωμα

τους με περισσιο θρασος. Η υπερβολικη ευλαβεια απεναντι σε καθε μορφη

εξουσιας ειτε αυτη ειναι εκκλησια, κομμα, αρχηγος και θρησκευμα, ευνοει την

κατασταση της ατελειας των οπαδων της παγκοσμιοποιησης, γιατι καθε μορφη αφοσιωσης ειναι

μια σταση που εχει αναγκη συμπληρωσεως απο περιεχομενο

που ερχεται απ’ εξω. Ετσι οι οπαδοι της παγκοσμιοποιησης διαμορφωνονται σε

ατελη και εξαρτημενα πλασματα και παρουσιαζουν ολα τα χαρακτηριστικα των

ανθρωπων που επιθυμουν να λυτρωθουν απο το εγω τους και την υπαρξη τους,

που γι’ αυτους ειναι αγονα και χωρις ελπιδες. Αυτοι που εχουν την ζωη τους

κατεστραμμενη, απαιτουν περισσοτερο ισοτητα και αδελφοτητα παρα ελευ-

θερια. Η εβρα’ι’κη αρχη της ισοτητας κατισχυσε δυστυχως σχεδον ολοκληρωτικα

και εκτοπισε την ιδεα της δικαιοσυνης. Μονο η επανεμφανιση ενος φορεα

της θεοποιημενης απο την Ελληνισμο ιδεας της δικαισυνης θα απαλλαξη τον

ερρωστημενο κοσμο μας απο τον συγχρονο ιουδα’ι’κο Προκρουστη. Αυτος

μετα την επανασταση του 1821 απλωσε πανω απο την φρεσκοαπελευθερο-

θεισα πατριδα μας το σκοταδιστικο πολιτισμικο σαβανο της θρησκοληψιας

και γεμισε τον ιερο τοπο της Ελλαδος με μοναστηρια αντι πανεπιστημια, με

εκκλησιες αντι βιβλιοθηκες, με χρυσοφορεμενους χαλδαιους θεοκαπηλους,

αντι σοφους καθηγητες, με απατεωνες πολιτικους, δηλαδη με θεοκρατικα

ανδρεικελα, αντι με βαθυστοχαστους εθνοφελεις πατριωτες.

Συμφωνα με την θεωρια της εξελιξης, η κοινωνικη ομαδα, η «Πολη» ειναι φυ-

σικη οντοτητα που εμπεριεχει τον ξυνο Λογο του Ηρακλειτου και οχι σχημα και

γεωγραφικος χαρτης αλλα και ουτε ενα απλο συμβολο. Οι κατοικοι της «Πο- λης» αυτης δεν ειναι απλοι υπηκουοι ‘η συμπολιτες, που τους ενωνουν τυχαια

ιστορικα περιστατικα ‘η γλωσσικα και παραδοσιακα συμβουλα. Οι ριζες της «Πολης» αναγονται στον φυσικο νομο. Η «Πολη» ως τετοια εξελισεται συνε-

χως. Στο αποσπασμα 84 του Ηρακλειτου αναφερεται : «Μεταβαλλον αναπαυε-

ται και καματος εστι τοις αυτοις μοχθειν και αρχεσθαι», δηλαδη ειναι μεγα-

λος κοπος να κοπιαζη κανεις για τους ιδιους αρχοντες και να εξουσιαζεται

διαρκως απο τους ιδιους, οπως ακριβως συμβαινει στο κρατιδιο της Ρωμιοσυ- νης που επι 50ετιαν κυβερναται απο τρεις οικογενειες. Οι αρχοντες επι πλεον οφειλαν να γνωριζουν, οτι η «Πολη» ως φυσικη οντοτητα πρεπει να διοικειται

κατα φυση.

Στην δευτερη περιπτωση, δηλαδη στην κατα νομο δουλεια της βιας ο Αριστο-

τελης («Πολιτικα» Α, 12255α,6.) ειναι της αποψης «...και εκεινοι, που ισχυρι-

ζονται τα αντιθετα, τροπον τινα λενε ορθα και δεν ειναι δυσκολο να δουμε,

γιατι λεγονται οι λεξεις δουλευειν και δουλος με διπλη εννοια...γιατι ειναι

καποιος κατα νομον δουλος και δουλευει. Γιατι ο νομος ειναι καποια συμ-



βαση, οπου λεει, πως ειναι των νικητων κατα τον πολεμο εκεινα που απο-

κτηθηκαν». Στα «Πολιτικα» Α, 1255β συνεχιζει ο Αριστοτελης τις αποψεις του

για την κατα νομο δουλεια της βιας «Ισχυριζονται δηλαδη αυτοι, πως γεννιε-

ται ανθρωπος απο ανθρωπο και απο θηριο θηριο και ετσι γεννιωνται απο

αξιους αξιοι. Η φυση ομως πολλες φορες θελει να κανη αυτο, αλλα δεν μπο-

ρει παντοτε. Οτι εχει καποιο λογο ‘η αμφισβητηση και δεν ειναι οι μεν κατα

φυση δουλοι, οι δε ελευθεροι, ειναι φανερο και πως ενας τετοιος διαχωρι- σμος, που συμφερει στον μεν να δουλευη, στον δε να δεσποζη (και δικαιον

ειναι) και πρεπει το μεν να αρχεται, το δε να αρχη, ετσι και να δεσποζη.

Αλλα το «κακως να δεσποζη» ειναι (οπως στο σημερινο κρατιδιο της Ρω-

μιοσυνης) ασυμφορο σε αμφοτερους (γιατι εχουν το αυτο συμφερον και στο μερος και στο ολον και στο σωμα και στη ψυχη). Ο δε δουλος ειναι μερος

του δεσποτη, σαν κατι εμψυχο του σωματος, που ειναι ξεχωριστο μερος.

Γι’ αυτο και ειναι προς το συμφερον η φιλια μεταξυ δουλου και δεσποτη,

που ειναι κατα φυση αξιος, ενω σε εκεινους που δεν υπαρχει σχεση με αυτον

τον τροπο, αλλα κατα νομο και λογω βιας, συμβαινει το αντιθετο».

Το αριστοκρατικο πολιτευμα του Σολωνα ηταν η αρχη του θαυματος της αρ- χαιας Αθηνας και η δημοκρατια του Περικλη η αρχη της καταστροφης της. Οι

αριστοκρατικοι της Αθηνας ηταν οι ηγετες των αμυντικων-ελευθερωτικων πο-

λεμων κατα των Περσων και οι δημοκρατικοι-ιδιως οι δημαγωγοι, μετα την

οχλοποιηση του δημου-οι φανατικωτεροι εμπνευστες και εκτελεστες των εξου-

σιαστικων-ιμπεριαλιστικων πολεμων της αθηνα’ι’κης ηγεμονιας εναντιον

των αλλων ελληνικων πολεων. Οι αριστοκρατες της Σπαρτης εκφραζονταν μεσω της διπλης βασιλειας, ενω ο σπαρτιακος δημος μεσω των ακρων εξου-

σιαστικων και φιλοπολεμων εφορων.

Το δουλοκτητικο καθεστως ειναι η κατα νομον και μετα βιας δουλεια, απορρι-

πτεα σε μια ευνομουμενη πολιτεια και σε καμμια περιπτωση η κατα φυση ανι-

σοτητα, οπου «δεν ειναι οι μεν κατα φυση δουλοι, οι δε ελευθεροι». Το ζη-

τουμενο ειναι η οικοδομηση μιας αστασιαστης πολιτειας ελευθερων και ισων

ανθρωπων, που στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης δεν μπορεσε να υλοποιηθη. Στο

κρατιδιο αυτο οι προδοτες πολιτικοι ολων ανεξαιρετως των παρτιδιων του

μεσαιωνικου πολιτευματος με το τραγελαφικο του συνταγμα, εχουν μετα το

1974 κανονισει την Ελλαδα να την συναντα κανεις παντου αλλου εκτος της Ελλαδος !!! Οι προδοτες αυτοι πολιτικοι, ως εθελοδουλοι που πασχουν απο σπογγειομορφη εγκεφαλοπαθεια (ελληνοφωνοι, αλλογενεις, διαφορα Λα- μογια, Δοσιλογοι, Τουρκοκοτζαμπασηδες, Καλλικαντζαροι, Τσορμπασηδες, Κεχαγιαδες κ.α.), συμμετεχουν στις συναξεις των χαλδοεβραιων εκεινων που

δεσποζουν και καθοριζουν τις τυχες των λαων του πλανητη μας στα πλαισια

της νεας παγκοσμιας ταξης. Κατα τον κ. Jean-Claude Trichet, προεδρου της

ευρωπα’ι’κης κεντρικης τραπεζας (ΕΚΤ), η παγκοσμια διακυβερνηση αντα-

ποκρινεται οχι μονο σε υπερεθνικα ιδρυματα – συμπεριλαμβανομενων των

διεθνων χρηματοπιστωτικων ιδρυματων – αλλα και στις ανεπισημες ομαδες



G7, G10, G20 κ.λ.π. που δημιουργηθηκαν σε παγκοσμιο επιπεδο και που ειναι

κομβικης σημασιας για την βελτιωση της παγκοσμιας και συντονισμενης εκ-

μεταλλευσης των λαων σε περιοχες οπου η διαδικασιες ληψης αποφασεων

παραμενουν ακομη εθνικες. Επιπλεον ολο το συστημα κινειται αποφασιστικα

προς γενικευμενη παγκοσμια διακυβερνηση και σε επιπεδο πρωθυπουργων,

κυβερνητων και προεδρων υπο την εποπτεια ενος υπερκειμενου οργανου που

εχει παραρτημα και στην Αθηνα (Κολεγιο !), απ’ οπου κατευθυνονται οι ελλη-

νες ψευδοπατριωτες ολων των παρτιδιων και τα πουλημενα τομαρια της διεθνους αγορας που ειναι εθισμενα στην εξουσια και την δημοσιοτητα και ως εκ τουτου παντα ευαλωτα, εκβιαζομενα και δουλοπρεπεστατα των δου- λων. Ολοι αυτοι σερνουν την πατριδα μας, πενομενη και καταχρεωμενη μεσα

στις αγριες εποχες που ζουμε, οπου η οικονομικη καταστροφη μπορει να πληξη

ολοκληρους πληθυσμους, οπως ενα αρπακτικο που πεφτει σε ενα κοπαδι ποντι-

κων. Αυτη η αβεβαιοτητα αρχιζει και τελειωνει με την διαδοση απο μερους των

μεγιστανων του χρηματος, μιας ψευτοουτοπιας, στην οποια αναφερονται πομ-

πωδως σαν «Νεα Παγκοσμια Ταξη». Το μελλον που οραματιζονται οι νεοταξι-

κοι αυτοι εγκειται στην κυριαρχια υπερεθνικων μονοπωλιων, που δεν θα πα-

ρεμποδιζονται απο κρατικους περιρισμους, μια και οι κυβερνησεις παραμενουν,

σε καποιο βαθμο, υπολογες στους πολιτες τους.

Παρ’ ολα αυτα οι νεες φουσκες...και οι νεες χρεοκοπιες...αλλα ελληνικα στην

στην περιοχη μας απλωνονται περαν της Ιρλανδιας και στην Πορτογαλια,

Ισπανια και ισως και στην Ιταλια, χωρις να αποκλειεται και η ολικη χρεοκοπια

της Ελλαδας λογω αποτυχιας των μετρων για τα ελλειμματα και χρεη της, με

αποτελεσμα και την δημευση της δημοσιας περιουσιας που θα μπορουσε να αποφευχθη με εγκαιρη εξοδο μας απο την ευρωζωνη και επαναφορα της δραχ-

μης...Η χρεοκοπια ειναι κατι που επρεπε ηδη να συμβη, γιατι οι Ελληνες πολι-

τες χωρις προοπτυκη αναπτυξης δεν αντεχουν αλλα γελοια φορομπηχτικα μετρα

οριζοντιας οικονομικης αφαιμαξης. Η Ελλας δεν ειναι μια χωρα χωρις εθνικο

προ’ι’ον και χωρις εσοδα αλλα μια χωρα με 13 % ελλειμα που αναγκαζεται απο

τους διεθνεις κερδοσκοπους-απαταιωνες να δανειστη με υπερογκα επιτοκια.

Εαν με την σωτηρια χρεοκοπια πετυχουμε ενα νεο διακανονισμο με τους δανει-

στες μας χρησιμοποιωντας τα νομικα πλεονεκτηματα για το παλαιο χρεος

(εφαρμογη Ελληνικου Δικαιου !), το ελλειμμα του προ’υ’πολογισμου μπορει

να μειωθη κατω απο το 3%. Κατι τετοιο βεβαια δεν συνεφερεν τους εχοντες και

κατεχοντες στην πατριδα μας, δηλαδη τους εγχωριους μεγαλοκερδοσκοπους και

Τουρκοκοτζαμπασηδες, που δραστηριοποιωντας απροκαλυπτα τα ηλεκτρονικα

ΜΜΕ που ελεγχουν, παρουσιασαν την εισοδο του ΔΝΤ στην χωρα μας ως αναγκαιο κακο και σαν μονοδρομο.

Οι διεθνεις τοκογλυφοι και οι εγχωριοι μεγιστανοχαφιεδες γλυτωσαν ετσι

την δικη τους οικονομικη καταστροφη, βγαζοντας στο «σφυρι» ολοκληρη

την πατριδα μας.


Η ιλαροτραγωδια των 20 (!) ελληνικων συνταγματων αποδικνυει πως κανενας

Ρωμιος διανοουμενος αλλα ουτε και το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης μεχρι σημερα

μπορεσαν να θεσμοθετησουν συνταγματικα ολοκληρωμενη την αριστοτελεια

διακριση των εξουσιων και εκει κρυβεται η σημερινη τραγικη κατασταση του

ελληνικου εθνους. Αντικατασταση του ακομη ισχυοντος ξενου μεσαιονικου πολιτειακου συστηματος με ενα γνησιο ελληνικο ειναι σημερα για την πατριδα μας το ζητουμενο. Οι φορεις της ιδεας του ελληνικου εθνους συν-

υπαρχουν, δρουν, σκεπτονται σαν συνολο χαρη στη συνειδηση (ατομικη και ομαδικη), οτι αποτελουν την συνεχεια και τους κληρονομους μιας συγκεκριμε-

νης σειρας πνευματικων και πολιτικοκοινωνικων καταστασεων, τις οποιες

εδημιουργησαν οι προηγηθεντες φορεις της ιδιας ιδεας. Σημερα επι των ημερων

του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, ο Ελληνισμος στην βορεια Ηπειρο, στην περιο-

χη Μοναστηριου, στην ανατολικη Ρωμυλια, στην Μολδοβλαχια, στην νοτια Ρω-

σια, στην ανατολικη Θρακη, στην Κωνσταντινουπολη, στην Σμυρνη και την λοιπη Ιωνια, στον Ποντο, στην Καππαδοκια, στην Κυπρο, στην Αιγυπτο κ.α.

εχει εξαφανισθει για παντα, ενω μεσα στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης διατηρειται

απλως σε κατασταση πολιτιστικης αποσυνθεσης και οικονομικοπολιτικης εξαρ-

τησεως από την Ε.Ε. και ΔΝΤ. Ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνισμου ειναι

το ιδιο το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης και το παρακρατος της ορθοδοξου χρι-

στιανικης θεοκρατιας.Αυτοι ειναι οι ιστορικοι δολοφονοι οχι μονο της Ελ-

λαδας αλλα και της Ελληνικοτητας. Οι δεσμευσεις δικαιου πηγαζουν απο

την ιστορια και οχι απο την εννομη θεληση της πολιτικης και θρησκευτικης

εξουσιας.Με την αποβολη απο την κοινοτητα των Ρωμιων της ελευθεριας, της αληθειας και της δικαιοσυνης και την εισαγωγη, αντ’ αυτων της δυναμεως, του δογματος και της ισοτητας διαπραττεται εξουσιαστικο εγκλημα απο κοινου και συνειδητα τοσο απο τον τυρρανο οσο και απο τον δουλο. Το σημερινο

κρατιδιο της Ρωμιοσυνης με τις ευλογιες της υπερκειμενης εξουσιας του παρα-

κρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, εσκεμμενα και μεθοδευμενα,

στεκει αναμεσα στους Ρωμιους και την τεραστια πνευματικη κληρονομια τους,

την παγκοσμιως λατρεμενη «Ελληνικη Γραμματεια» μονο και μονο για να πα-

ραμεινουν οι Ρωμιοι Ρωμιοι και να μην μεταμορφωθουν σε Ελληνες. Τα μελη

της μαζας των Ρωμιων δεν απαιτουν καμμια ελευθερια της συνειδησεως, αλλα τυφλη πιστη στην πολιτικη και θρησκευτικη εξουσια. Ο μονος τροπος για να

παψη να υπαρχη αλογη μαζα Ρωμιων ειναι να διασπαστη αυτη με την βοηθεια

του πνευματος σε αυτα απο τα οποια συντιθεται, δηλαδη σε πνευματικα αυτο-

δυναμες μοναδες, σε ατομα. Κατι τετοιο ομως προ’υ’ποθετει μια γνησια ελλη-

νικη παιδεια που συστηματικα εμποδιζεται να αναπτυχθη απο την πολιτικη και

θρησκευτικη εξουσιαστικη ισχυ. Χιλιαδες εκπαιδευτικοι της χωρας μας υφι-

στανται στις μερες μας παθητικα τα βαρια δεσμα της κρατικης μισθοδο-

σιας και της δυσμενους μεταθεσης, απ’ το ανθελληνικο και εβραιοκρατου-

μενο πνευματικο καθεστως του υπουργειου παιδειας και θρησκευματων.

Την σημερινη πολιτικη και θρησκευτικη εξουσιαστικη ισχυ οφειλουμε συ-

νεπως να καταστρεψουμε πρωτα δυναμικα και χωρις ιχνη οικτου !!!.

Μονο τοτε θα απαλλαχθει αυτοματα ο πολιτισμος απο το μαζικο κινημα που

ειναι γεννημα της εβραιογενους λογοκρατικης και δογματικης κοινωνιας των

Ρωμιων. Στην πολη-κρατος ο πολιτης αρχει και αρχεται και, για να τελειοποιθη

αυτο, οφειλει ο πολιτης να ασκηθη, για να γινη εναρετος. Η ηθικη ασκηση

αποτελει μερος της γνησιας ελληνικης παιδειας του ελευθερου πολιτη, που

πρεπει να διαδραματιση ενα ρολο και μεσα στην πολιτεια και σε σχεση με αλλους πολιτες, αδιαφορα απο το τι θελουν καποιοι ρασοφορεμενοι και

μη «ψευδοεθνοπατερες».

Στο κρατιδιο μας οι εξουσιαστες πετυχαν να ταυτισουν την φυσικη φιλοθε’ι’α

των Ελληνων, με τα ιερατικα κατασκευασματα των χαλδοεβραιοχριστιανων, με

την αισχροκερδεια της καστας των ανδρων που φορουν μαυρες φουστες,

ωστε σημερα που ολοενα και ποιο πολυ φωτιζεται το «αγεφυρωτο χασμα» αναμεσα στην φιλοθε’ι’α των Ελληνων και την θρησκευτικη θεοκαπηλεια του

παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, με εκπληξη και αγανα-

κτηση δεν μπορουμε να καταλαβουμε, πως καταφεραν οι χαλδοεβραιοχριστια-

νοι να ξεγελασουν τους Ελληνες, ωστε αυτοι σημερα ως Ρωμιοι, να μην μπο-

ρουν να δουν οτι η χριστιανικη και καθε αλλη θρησκεια ειναι η χυδαια εμπο-

ρευματοποιηση της αγνης και αδολης φιλοθε’ι’ας των Ελληνων.

Η επενδυση της Ελλαδας πανω στο ευρωπα’ι’κο οικοδομημα υπηρξε ενα τεραστιο λαθος. Πιστεψε εσφαλμενα, οτι μεσα στο «κελυφος» της Ε.Ε. θα ειχε

επιλυσει ολα τα προβληματα της, μικρα και μεγαλα, εσωτερικα και διμερη.

Η Ελλαδα παντοτε συνιστουσε μια ανωμαλια στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. Τα

Ελληνικα εθνικα συμφεροντα, οχι μονο δεν εναρμονιζονται, αλλα και συγ-

κρουονται με τα συμφεροντα της δυσης. Οι στρατηγικοι συμμαχοι της δυσης

ειναι οι φανατικοι μουσουλμανοι των Βαλκανιων, οι Κροατες, οι Αλβανοι

και οι Σκοπιανοι. Ειναι ζητημα χρονου που η Ε.Ε. θα γυριση την πλατη της

στην Ελλαδα, διοτι η καταρρευση της ευρωζωνης δεν θα μπορεσει να αποφευ-

χθει. Το λαθος αυτο εγινε απο εναν ψευδοεθναρχη, εναν αποτυχημενο δικηγο-

ρο των Σερρων που προωθηθηκε στην πολιτικη πυραμιδα οπως και τα μετεπει-

τα πολιτικα καθυκια, λογω της ανικανοτητας, δουλοπρεπειας και της απλη-

στιας του. Ο ανεψιος του πρωτου αυτου ψευδοεθναρχη που κυβερνησε την

χωρα μας για δυο σχεδον τετραετιες, χωρις να κερδιση με τον ιδρωτα του ουτε

ενα ευρω, εγινε κατα τις δηλωσεις του για το ποθεν εσχες ο πλουσιοτερος πολι-

τικος αρχηγος της χωρας μας. Μα τοσο επικερδης επιχειρηση ειναι η πολιτι- κη στην Ελλαδα ;

Με τις διαβοητες δηλωσεις του της 15ης Αυγουστου 1974, στην διαρκεια του Αττιλα 2 οτι «η Κυπρος ειναι μακραν της Ελλαδος», αρα δεν μπορουμε να

την βοηθησουμε, εδωσε την «αδεια» στους Τουρκους να καταλαβουν οσο

κυπριακο εδαφος ηθελαν.....Την 16η Αυγουστου 1974 πατουσε και ο αλλος

ψευδοεθναρχης (ο Ανδρεας Παπανδρεου !) και παλι ελληνικο εδαφος. Προ-


κειται μηπως για απλη συμπτωση ; Η κατοχη του 37% του κυπριακου εδα-

φους αφηνει τους ιθυνοντες του δυτικου κοσμου (μονιμων μελων της Λεσχης

Μπιλντερμπεργκ) πληρους αδιαφορους, οι οποιοι ανησυχουν μονο για το εν-

δεχομενο εγκαταστασης ρωσικων πυραυλων Σ-300 στην Κυπρο. Τα καθαρ-

ματα αυτα δεν αναγνωριζουν το δικαιωμα του θυματος να αμυνθη απεναντι

στο θυτη του. Η ανησυχια τους ομως ειναι αδικαιολογητη !!! Οι επιτελεις του

ΓΕΕΘΑ υπο την ηγεσια του νυν προκαθημενου του υπουργειου εθνικης αμυνας

κ. Ευαγγελου Βενιζελου (κατ’ ορισμενους κ. Τουρκουτσογλου ‘η Τουργκουτ

απο το Αλιβερι της Ευβοιας) ειναι σημερα απλως διακοσμητικα ντεκορ.

Κατι τετοιοι ειναι ανικανοι να γραψουν ιστορια.....Ο ιδιος ο νυν προκαθημενος

του υπουργειου εθνικης αμυνας υπηρξε για τους εγχωριους διαπλεκομενους

και τοκογλυφους «μοχλος» εκβιασμου κατα του υιου του αλλου ψευδοεθναρ-

χου (Ανδρεα Παπανδρεου) και θεωρηται ενας απλος υπαλληλος τους, χρησι-

μος για να τους προστατευη με «συνταγματικους» νομους τυπου «βασικων

μετοχων», «ευθυνης υπουργων» και για να «δικαιολογη» την «συνταγματι-

κοτητα» των Μνημονιων κλπ. Ειναι ο συντακτης των περισσοτεραων νομικων και συνταγματικων μορφωματων. Με τετοιο ΓΕΕΘΑ και τετοιον προκαθημε-

νον του υπουργειου εθνικης αμυνας η ανησυχια των ιθυνοντων του δυτικου κο-

σμου ειναι τελειως αδικαιολογητη. Αλλωστε το κλιμα στο ελληνικο πενταγωνο

μεταξυ της πολιτικης ηγεσιας του υπουργειου εθνικης αμυνας και των ανωτα-

των αξιωματικων δεν μπορει να θεωρηθη καλο. Οι ναυαρχοι παραιτουνται λογω

σκοπιμης απαξιωσης τους. Το ιδιο συμβαινει και με τις προσφατες δηλωσεις του νυν αντιπροεδρου της κυβερνησης και εγγονου του αρχιδοσιλογου τ. δικτα- τορα της χωρας, οτι «ο πιο αντιπαραγωγικος κλαδος του ελληνικου λαου

ειναι οι στρατιωτικοι και τα σωματα ασφαλειας».

Ο υιος του δευτερου ψευδοεθναρχου που ασκει σημερα ως Πρωθυπουργος

εξουσια, ρυμουλκειται απο υποπτης προελευσης «συμβουλους-παρακυβερ-

νησης» οι οποιοι εργαζονται για τα συμφεροντα του Soros, ο οποιος εξυπηρετει

τα σχεδια των τραπεζικων οικων Rothschilds και Rockefeller για αποσταθερο- ποιηση των ΗΠΑ, με ανταλλαγμα την οικονομικη και φορολογικη του ασυδο-

σια. Σημερα τα μη κυβερνητικα ιδρυματα (Open Society κ.α.) του αμερικανο-

εβραιου αυτου απο την Ουγκαρια δραστηριοποιουνται μαζι με τους συμβου-

λους-παρακυβερνησης του νυν Πρωθυπουργου της Ελλαδος, σε ολα σχεδον τα

βαλκανικα κρατη, με επικεντρο τα Σκοπια, αποκλειστικα για τα συμφεροντα

των ΗΠΑ στην περιοχη. Τα συμφεροντα της Ελλαδος δεν μετρουν....Ο ελλη-

νικος λαος, πνιγμενος στα χρεη και στα δανεια, ομηρος της ανεργιας και της πι-

στωτικης και τυφλωμενος μεχρι εκει που δεν παει αλλο, δεν βλεπει και δεν κα-

ταλαβαινει τιποτε για το τι μελει γενεσθαι στην Ελλαδα ως π.χ. χρεοκοπια, εξο-

δο απο την ευρωζωνη, αποσταθεροποιηση, απωλεια του Αρχιπελαγους του Αι-

γαιου, της Κρητης, της Δωδεκανησου, της δυτικης Θρακης και της Μακεδονιας.

Χωρις τον ελεγχο του Αρχιπελαγους του Αιγαιου δεν θα υπαρχει στο μελλον



η Ελλαδα. Οι Τουρκοι εβαλαν απο το 1987 ποδι στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου,

χαριν την ανικανοτητας του τοτε υπουργου εξωτερικων και νυν πρωτου πο- λιτη της χωρας ! Απο το Πρωτοκολλο της Βερνης του 1977, στο Casus Belli

και στον Μαρτιο του 1987 μπηκαμε στον χορο των εμπρακτων τουρκικων διεκδικησεων και στην καταστροφικη για την Ελλαδα κριση των Ιμιων το

1996 με ασυγχωρητα αποτελεσματα για το ζητημα της κυριαρχιας της

Ελλαδος στο Αρχιπελαγος. Το θρασος της Τουρκιας συνεχιζεται μεχρι τις

ημερες μας με διεκδικησεις ακομη και στο Ιονιο Πελαγος και της νησου

Γαυδο νοτια της Κρητης. Ολα αρχισαν με την ηλιθια ‘η προδοτικη αποχωρη-

ση της Ελλαδος απο το ΝΑΤΟ αμεσως μετα την ολοκληρωση της τουρκικης

εισβολης στην Κυπρο το 1974 απο την κυβερνηση εθνικης ενοτητας, την οποια

ηγουνταν ο ψευδοεθναρχης κ. Κ. Καραμανλης.

Σημερα κατ’ επαναληψη γινονται αναφορες για την εκμεταλλευση των κοιτα-

σματων υδρογονανθρακων της ΝΑ Μεσογειου, της Κρητης-Λυβικου Πελα-

γους και του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, με τον Ελληνισμο να βρισκεται σε

κατασταση αντικειμενικης αδυναμιας να διεκδικηση αυτο που ιστορικα και νο-

μιμα, με βαση το διεθνες δικαιο, του ανηκει. Εχουν ομως ετσι τα πραγματα ;

Ο γραφων δεν γνωριζει την προελευση των αποπροσανοτολιστικων αυτων πλη-

ροφοριων πανω στο θεμα για να δικαιολογησουν εν μερει το ενδιαφερον της

Τουρκιας. Ως ανθρωπος της γερμανικης εταιρειας που συμμετειχε στην εκμε-

ταλλευση του κοιτασματος Πρινος αλλα και πολλων κοιτασματων στην Σαχαρα

της Λυβιης και στο Λυβικο Πελαγος πλησιον των Λυβικων ακτων, γνωριζει τα

γεωλογικα - γεωφυσικα δεδομενα της περιοχης, διοτι εργασθηκε πανω απο 25

χρονια πανω στον τομεα αυτο σχεδον παγκοσμια, αλλα δεν γνωριζει περαν

ορισμενων ενδειξεων μεταξυ Θασου και Σαμοθρακης την υπαρξην τετοιων

κοιτασματων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην ΝΑ Μεσογειον.

Το ενδιαφερον της Τουρκιας για το Αρχιπελαγος του Αιγαιου ειναι γεωπολιτικο

και υποδαυλιζεται απο τους αιωνιους αντιπαλους του ελληνικου πνευματος και

πολιτισμου. Απο την στιγμη που ιδρυθηκε το Ισραηλ πεθαινει η Ελλας....

Η Τουρκια ειναι η ανερχομενη γεωπολιτικη δυναμη που σχεδιαζει να εξαπλωση

την δυναμη της στα Βαλκανια, στην Μεση Ανατολη και στον Καυκασο.

Η Ελλαδα – εαν υπαρχει υπο καποια μορφη με τις δυσθεωρητες και οφθαλ- μοφανεις οργανωτικες, δημοσιονομικες, κοινωνικες, θρησκευτικες κ.α. αδυναμιες, χωρις υποδομες, χωρις κοινωνικο κρατος, με υψηλα ποσοστα διαφθορας και αδιαφανειας – ειναι υποχρεωμενη να ξαναμαθη να ζη χωρις

την Ε.Ε. Η Ε.Ε. των κονδυλιων, του ζεστου χρηματος, των χαμηλων επιτοκιων και αλλων τελειωσε. Οσοι πολιτικοι και πολιτες της χωρας μας οραματισθηκαν

οτι καποτε θα ολοκληρωθει το ευρωπα’ι’κο οικοδομημα και θα μπορουν να κοι-

μουνται ησυχοι γελαστηκαν και εχασαν. Το Μνημονιο ειναι ο «χαρτης εξοδου»

απο την ευρωζωνη. Ολοκληρη η φιλοσοφια του υπηρξε η απορροφηση του ρευ-

στου χρηματος απο την αγορα, μεσω της υψηλης φορολογησης και της ταυτο- χρονης συρρικνωσης του δημοσιου τομεα που οδηγει στον περιορισμο της πι-

στωτικης επεκτασης και του προγραμματος των δημοσιων επενδυσεων

μονο και μονο για να «εξαχθη» το εναπομενον ρευστο χρημα μεσω της πλη-

ρωμης των τοκοχρεωλυσιων και των υποχρεωσεων κρατους και ιδιωτων στους

εξωτερικους πιστωτες. Υποπτη ομως ειναι η επιβαρυνση του συνολου του ελλη-

νικου χρεους με «εμπραγματες ασφαλειες» (ενεχυρα), ενω αυτη ισχυει μονο

για το νεο χρεος που προκυπτει απο τις συμφωνιες με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Το παλαιο χρεος δεν ειναι επιβαρυμενο με εμπραγματες ασφαλειες και διεπεται

αποκλειστικα απο το ελληνικο δικαιο δανειων. Ποιοι ειναι αυτοι που ευθυνον-

ται για την απατη αυτη ; Μηπως η συμφωνια για το πακετο στηριξης απο την

ΕΚΤ και το ΔΝΤ εχει πραγματοποιηθει με εκβιασμους για να οδηγηση αυτη

σε «αλλαγη ιδιοκτησιας του συνολου του ελληνικου χρεους», μεταφεροντας

το απο τις τραπεζες στα κρατη της Ε.Ε. και την ΕΚΤ ; ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ

ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΑΥΤΩΝ,

ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! Καποια στιγμη στα επομενα χρονια το ρευστο χρημα της Ελλαδος υπο την πα-

σαν μορφην «ευρω» θα μας τελειωση............Τα χρηματα που δηθεν μας δινουν το ΔΝΤ και η ΕΚΤ μπαινουν κατ’ ευθειαν απο τα ταμεια τους στους τραπεζι-

κους λογαριασμους των ξενων και εγχωριων τοκογλυφων.
Οι Ελληνες προδωθηκαν απο τους ηγετες τους και τα κατακαθια της κοινωνιας που εγιναν μεγαλοπαραγοντες στην ΓΣΕΕ και στον «Πρασινο Συνδικαλισμο» και ξεπουλησαν την πατριδα μας. Χωρις τα σκουπιδια αυτα της κοινωνιας δεν

θα ερχονταν το ΔΝΤ στην χωραν μας. Χωρις τα κατακαθια αυτα της κοινωνιας

δεν θα περνουσε στην πατριδα μας το Μνημονιο. Τα κατακαθια και τα σκουπι-

δια αυτα της ελληνικης κοινωνιας πρεπει καποτε να ανταμειφθουν με την εσχα- τη των ποινων και δη χωρις ιχνη οικτου. Το ιδιο ισχυει και για την πολιτικη ηγε-

σια που ειχε οφελος να οδηγηθουν οι Ελληνες στο σφαγειο του ΔΝΤ.

Ο Ελληνικος λαος «μισοαδειασε» ηδη τον κοσμο απο τα δυο ιδιοκτητα «μαν- τρια» των κομματων εξουσιας, δηλαδη των συμμαθητων του «Κολεγιου» και

και φιλων τους. Το επομενο βημα ειναι να καταστρεψη ολοκληρωτικα τα

«μαντρια» αυτα, αρχιζοντας απο τα θεμελια τους. Για την δουλεια αυτη ηταν

και ειναι οι Ενοπλες Δυναμεις της χωρας απαραιτητες, εαν αυτες εκτοπισουν τους διακοσμητικους επιτελεις ντεκορ και τους αντικαταστησουν με ανδρες που

διεπονται απο το πνευμα ολων των μεγαλων ανδρων του Ελληνισμου στις κρι- σιμες οπως σημερα για την πατριδα μας στιγμες.

25.11.2010
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Δοκτορος πτυχιουχου μηχανικου Υφηγητου Πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας τ. πολιτευτου της ΕΔΗΚ νομου Δραμας

Dimitris N. Adamopoulos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων.

hellraiser

"Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που όποια ουσία την ακολουθεί μπαίνει στο........
ανθρώπινο κύτταρο. Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί ασθενείς με Morgellons έχουν μέρη εντόμων στο σώμα τους. Όταν ένα έντομο δαγκώσει η ακόμη να προσγειωθεί μόνον σε κάποιον που έχει έρθει σε επαφή με το DMSO, τότε κάποιο από το DNA του εντόμου θα μπει στην κυτταρική δομή και θα μεταλλαχτεί.
H συνεχεια στο αρθρο που ακολουθει:  http://miastala.com/s/archives/10996

Προσοχή: Το παρακάτω κείµενο είναι επικίνδυνο για την ψυχική υγεία!

 Οποιος λοιπόν το διαβάσει, αναλαµβάνει τις ευθύνες του. Να επισηµάνουµε σε κάθε περίπτωση ότι πρόκειται για αποκύηµα της φαντασίας του.....
Σον Ο' Γκρέιντι, ενός δηµοσιογράφου της «Ιντιπέντεντ».

Βρισκόµαστε στο Βερολίνο, στις 29 Σεπτεµβρίου του2013. Η Ανγκελα Μέρκελ έχει µόλις επανεκλεγεί καγκελάριος µε θριαµβευτικό ποσοστό και απευθύνεται στους παραληρούντες συµπατριώτες της από την Πύλη του Βρανδεµβούργου. Ξαφνικά βγάζει από την τσέπη της ένα χαρτονόµισµα των 100 Νέων Μάρκων και το ανεµίζει στο πλήθος. Ολοι καταλαβαίνουν το µήνυµα και την αποθεώνουν.

Ο εφιάλτης του ευρώ τελείωσε. Για την ακρίβεια, είχε τελειώσει δύο χρόνια νωρίτερα, στις 16 Σεπτεµβρίου 2011, όταν το Συνταγµατικό ∆ικαστήριο της Καρλσρούης έκρινε αντισυνταγµατική την ενίσχυση των ευρωπαϊκών χωρών που αντιµετωπίζουν οικονοµικά προβλήµατα.

Η ετυµηγορία του δικαστηρίου είχε ανακοινωθεί στις 11.11 το πρωί.

Μέχρι το µεσηµέρι, όλες οι τράπεζες της ευρωζώνης είχαν κλείσει τις πόρτες τους. Ή είχαν προσπαθήσει να το κάνουν. Τα χρηµατιστήρια στο Παρίσι, τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, και στη συνέχεια σε όλο τον κόσµο, σηµείωσαν τη µεγαλύτερη πτώση τους από τη δεκαετία του ‘30. Ολοι συνειδητοποιούσαν πλέον ότι το παλιό ευρώ ήταν άχρηστο, αφού η αξία του ήταν απροσδιόριστη. Το πρώτο κτίριο που λεηλατήθηκε ήταν το υπουργείο Οικονοµικών της Ισπανίας. Οι δυνάµεις ασφαλείας δίστασαν για λίγο, αλλά όταν οι διαδηλωτές έχωσαν λουλούδια στα όπλα τους συντάχθηκαν µε το πλήθος.Ο πρωθυπουργός Θαπατέρο υποσχέθηκε ότι θα κάνει αυτό που πρέπει, αλλά ήταν πια αργά: οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την ανεξαρτησία τους, προκαλώντας αµηχανία στον ιρλανδό υπουργό Εξωτερικών Τζέρι Ανταµς που πραγµατοποιούσε επίσκεψη «αλληλεγγύης» στη Βαρκελώνη.

Τότε πήρε την κατάσταση στα χέρια της η Μέρκελ. Υστερα από µερικά τηλεφωνήµατα, ανακοίνωσε την καθιέρωση του Νέου Ευρώ, που αντιστοιχούσε στο 80% της αξίας του παλιού. ∆εν ήταν όµως παρά ένα ηµίµετρο.

Την Πρωτοχρονιά του 2012 κυκλοφορούσαν ήδη Νέες ∆ραχµές, Νέα Εσκούδο, Νέα Βελγικά Φράγκα και Νέες Πεσέτες. Και οικάτοχοί τους διαπίστωναν ότι είχαν χάσει γύρω στο 50% της αγοραστικής τους δύναµης. Ακόµη και οι Γάλλοι έβλεπανότι το «Ισχυρό Φράγκο 2» δεν µπορούσε να παρακολουθήσει την κούρσα του Νέου Μάρκου.

Στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, τονΜάιο του 2012, ένας εξαντληµένος Νικολά Σαρκοζί καταδίκαζε τους κερδοσκόπους και τους δηµοσιογράφους, χαρακτηρίζοντάς τους «ανόητους παιδεραστές». Είχε µόλις χάσει τις προεδρικές εκλογές από τον Ντοµινίκ Στρος-Καν, τον πρώην διευθυντή του ∆ΝΤ που είχε επιστρέψει στη χώρα του. Το κεντρικό προεκλογικό του σύνθηµα ήταν: «∆εν πίστεψα ποτέ στο ευρώ!».

Η Ευρωπαϊκή Ενωση ζήτησε από τον Γκόρντον Μπράουν να γίνει πρόεδρος της Ευρώπης, αναγνωρίζοντας ότι είχε δίκιο όταν επέµενε να κρατήσει η χώρα του τη στερλίνα. Αλλά η θέση αυτή ήταν πλέον διακοσµητική.

sfinaki.gr

Περικλής Γκιόλιας: "Δεν ήταν τρομοκράτες οι δολοφόνοι του αδελφού μου"

 Ο αδελφός του δολοφονημένου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια μίλησε στο«ΘΕΜΑ» και στον Ανδρέα Μπελεγρή.
Τρεις μήνες μετά τη άνανδρη δολοφονία, ο αδελφός του δημοσιογράφου, μιλάει για τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης, δηλώνει βέβαιος ότι οι δράστες δεν ήταν τρομοκράτες, θυμάται προσωπικές τους στιγμές και.......
απαντάει σε όσους δεν δίστασαν να επιτεθούν στον νεκρό την επομένη της δολοφονίας......
- Εχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του αδελφού σου. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;
- Δύσκολες στιγμές, ο Σωκράτης μας λείπει, λείπει στην οικογένειά του, λείπει στους φίλους του. Πραγματικά είχε πολλούς που τον αγαπούσαν. Σε τέτοιες στιγμές, όμως, οφείλουμε να ομολογήσουμε την πίστη μας, την εμπιστοσύνη στον Θεό και στα σχέδιά του. Τρεις μήνες μετά συνεχίζω να βιώνω την παρουσία του Θεού στη ζωή μας. Παρουσία που μας δίνει τη δυνατότητα να προσπερνάμε όλες τις δυσκολίες που φαντάζουν ασήκωτες για τις ανθρώπινες δυνάμεις. Πιστεύουμε στον Θεό, όχι επειδή έχουμε κάνει συμβόλαιο ότι θα ζήσουμε και θα περάσουμε καλά, αλλά επειδή βιώνουμε την ευτυχία που εκπορεύεται από τη συνύπαρξη μαζί Του. Οι σκέψεις μου πλέον είναι πολύ γαλήνιες και ειρηνικές. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να τους συγχωρήσει, να καταλάβουν το λάθος τους, μα πάνω απ’ όλα να μην τιμωρηθούν αθώοι.
- Πώς έμαθες την είδηση της δολοφονίας;
- Δεν είναι εύκολο να αποτυπωθούν με λόγια τέτοιες στιγμές…
- Εχεις σκεφτεί τι του είπαν τελικά εκείνη τη νύχτα και τον έπεισαν να κατέβει;
- Μου έχουν περάσει διάφορα σενάρια από το μυαλό, αλλά προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι γιατί ό,τι και αν του είπανε, αν δεν επέτρεπε ο Θεός, δεν θα κατέβαινε κάτω στις 5.20 το πρωί για να συναντήσει τους δολοφόνους του. Πιστεύω όμως ότι το επέτρεψε, γιατί ο μαρτυρικός τρόπος θανάτου ήταν τελικά για τον Σωκράτη διαβατήριο αγιασμού.
- Πιστεύεις ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση;
- Για ατύχημα, να το συζητήσω, για τρομοκρατική επίθεση, όμως, όχι. Είναι πιο πιθανό το σενάριο για μένα να πέρασαν τυχαία τρεις οπλισμένοι την ώρα που ο αδελφός μου κατέβαινε για πρωινή βόλτα και κατά λάθος να εκπυρσοκρότησαν τα όπλα παρά το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας.
- Πώς κρίνεις εσύ, ένας άνθρωπος που δεν ανήκεις στη δημοσιογραφική πιάτσα, την αντίδραση ορισμένων συναδέλφων του;
- Κατ’ αρχάς ορισμένοι είχαν όντως την κλασική αντίδραση που συνηθίζεται στις «πιάτσες». Παρ’ όλα αυτά, δεν νομίζω ότι είναι ακριβές να αναφερόμαστε σε δημοσιογραφική πιάτσα όσο σε δημοσιογραφική κοινότητα, γιατί βασικό χαρακτηριστικό της κοινότητας είναι η ανάγκη των μελών της να ταυτίζονται με την άποψη των ισχυρών. Ο άνθρωπος, ως μέλος, έχει συνδέσει τη διαφωνία με την περιθωριοποίηση που δεν μπορεί να αποδεχτεί ως κοινωνικό ον. Γι’ αυτό είναι δύσκολο για κάποιον να πάει κόντρα στο ρεύμα. Και σε αυτό το σημείο υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι: ή επιλέγεις να πορευτείς με τη δύναμη της εξουσίας, εξαπατώντας ουσιαστικά τον εαυτό σου, ή υψώνεις ανάστημα, αντιστέκεσαι και ακολουθείς τον δρόμο της αλήθειας σου. Συνήθως, τέτοιοι κλειστοί χώροι, όταν αντιμετωπίζουν περίοδο αταξίας, στοχοποιούν τον περιθωριοποιημένο, αυτόν δηλαδή που δεν υπακούει στο «σύστημα», και ομόψυχα πλέον τον μετατρέπουν σε αποδιοπομπαίο τράγο, στην προσπάθεια να επαναφέρουν την τάξη στην κοινότητά τους. Οι υπόλοιποι,
φοβούμενοι την περιθωριοποίησή τους, έχουν την ανάγκη να ταυτιστούν αμέσως με τη θυματοποίηση του αποδιοπομπαίου τράγου και θα το κάνουν αυτό πείθοντας τον εαυτό τους με εικασίες, ενδείξεις ή ακόμα και με ψευτοαίτια. Ο ανταγωνισμός μετέτρεψε τον Σωκράτη από «θαυμαστό μέλος» σε «κατ’ εξοχήν εμπόδιο», με συνέπεια μιμητικά και μεταδοτικά πλέον ο συμπαθής και ικανότατος δημοσιογράφος να πάρει τη θέση του αντιπάλου και ο θαυμασμός να αντικατασταθεί από ζήλια, φθόνο και τελικά απάνθρωπη βία για εκδίκηση. Ο Σωκράτης ήταν καθαρός και αθώος και αυτή η αθωότητα δεν του επέτρεψε να αντιληφθεί την επικινδυνότητα αυτής της περιθωριοποίησης. Σήμερα η σιγή που υπάρχει γύρω από το θέμα του Σωκράτη είναι και αυτή αποτέλεσμα της αποχαύνωσης που επικρατεί στον χώρο.
- Είχε γίνει ποτέ κάτι που τον ανησύχησε; Σου είχε πει ποτέ ότι φοβάται κάποιον;
- Σε λογικό πλαίσιο είχε εκφράσει ακόμα και δημοσίως κάποιες ανησυχίες, αλλά ουσιαστικά δεν ήταν ο τύπος του ανθρώπου που φοβόταν και, πολύ περισσότερο, δεν υπήρχε περίπτωση να δειλιάσει μπροστά σε οποιαδήποτε απειλή. Επί της ουσίας, όμως, όταν δεν σε φοβίζει ο θάνατος, δύσκολα θα σε φοβίσει κάτι άλλο και δεν νοείται ο χριστιανός να φοβάται τον θάνατο! Παραφράζοντας τον Καζαντζάκη, θα πω ότι ο αυθεντικός χριστιανός «ελπίζει στον Θεό, φοβάται τον Θεό, είναι ελεύθερος».
- Εσύ έγραφες στο troktiko;
- Ενημερωνόμουν από αυτό, λίγες φορές μάλιστα είχα στείλει και εγώ κείμενα, όπως έστελναν, φαντάζομαι, και χιλιάδες άλλοι, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα (άλλωστε δεν είναι και η δουλειά μου) και τον χρόνο να γράψω. Στο μόνο που μπορώ να πω ότι συνέβαλα, στις αρχές του 2009, όταν πλέον είχε γίνει πολύ δημοφιλές, ήταν η διεκπεραίωση της εμπορικής κατοχύρωσης του ονόματος troktiko, μια και ο Σωκράτης ήταν εκτός από τις λογικές της αγοράς και δεν είχε μπει στη διαδικασία να το κατοχυρώσει.
- Πιστεύεις ότι ήταν λάθος το troktiko;
- Σε καμία περίπτωση δεν ήταν λάθος. Ισα-ίσα, θα εξελισσόταν σε κάτι πολύ δυνατό στο μέλλον.
- Στην οικογένειά σου αισθανθήκατε ότι έγινε μια προσπάθεια σπίλωσης;
- Κατ’ αρχάς, η όποια προσπάθεια στηρίχθηκε ως επί το πλείστον στα παιδαριώδη «επιχειρήματα» του «νομίζω, εικάζω, φαντάζομαι», της προκήρυξης, και κατά δεύτερον έχω να πω ότι ο χρόνος, εκτός από καλός γιατρός, είναι και πολύ καλός δικηγόρος και συνηγορεί πάντα υπέρ του καλού, του σωστού και του δίκαιου. Εχω εμπιστοσύνη στον «συνήγορό» μας, και είμαι σίγουρος πως όπως και στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον σε
οποιαδήποτε επικοινωνιακή δίκη που κάποιοι ίσως επιχειρήσουν να στήσουν θα μας υπερασπιστεί και θα μας δικαιώσει.
- Η σύζυγός του η Αδαμαντία πώς είναι;
- Οι στιγμές, όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει, είναι δύσκολες...
- Τι είναι αυτό που σου έρχεται στο μυαλό πιο πολύ από αυτόν;
- Ο Σωκράτης ήταν γεννημένος μαχητής και στα δύσκολα ήταν πάντα δίπλα σε όποιον αντιμετώπιζε πρόβλημα. Εμείς, ίσως και λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας που είχαμε, μεγαλώσαμε σχεδόν σαν δίδυμοι και στη μνήμη μου θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη η δεκαετία του ’80, όταν αλωνίζαμε, ονειρευόμασταν και στοχεύαμε μαζί.
- Εχεις να πεις κάτι για την Πολιτεία;
- Στην επίσημη πολιτεία, γενικότερα, θα ήθελα να δώσω μία μόνο συμβουλή: είναι φρόνιμο για τους εκάστοτε φορείς της εξουσίας να μην ξεγελιούνται από την υπομονή του κόσμου.
- Τι σκοπό έχει το site που δημιούργησες, το sokratisgiolias.gr;
- Ουσιαστικά είναι ένα δημόσιο μνημόσυνο που είχαμε χρέος απέναντι στον Σωκράτη να το κάνουμε, για να μπορούν όσοι φίλοι του επιθυμούν να μάθουν περισσότερα πράγματα για τη ζωή του, να έχουν πρόσβαση σε αρχειακό υλικό από όλες τις περιόδους της ζωής του, όπως και να μαθαίνουν νέα για οποιαδήποτε ενέργεια στο μέλλον θα τον αφορά.
- Τι άλλο σχεδιάζεις να κάνεις;
- Ο σύλλογος κλασικού αθλητισμού «Σωκράτης Γκιόλιας» είναι η πρώτη ενέργεια που κάνουμε για να τιμήσουμε την καθολικά παραδεκτή από τον χώρο του στίβου ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα που τόσο αγάπησε.

WWW.SOKRATISGIOLIAS.GR
Μια ιστοσελίδα γεμάτη μνήμες και αλήθειες

Τα παιδικά χρόνια
«Η διαβίωση μόνο εύκολη δεν ήταν. Τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε στο σπίτι ούτε ρεύμα ούτε θέρμανση και πολλές ήταν οι φορές που το τραπέζι δεν διέθετε ούτε καν τα στοιχειώδη. Οι συνθήκες ήταν σκληρές, αλλά όλα τα αδέλφια τις αντιμετώπιζαν με
ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Πολλές φορές, μάλιστα, ο αυτοσαρκασμός ήταν το αντίδοτο στα προβλήματά τους!».

Χαρούμενες στιγμές μιας δύσκολης εποχής
«Ενα περιστατικό ενδεικτικό της εποχής εκείνης ήταν στις Αποκριές του 1982, όταν ο Σωκράτης, η Ευαγγελία και ο μικρότερος Περικλής τριγύριζαν στο κέντρο της Αθήνας για να πουλήσουν σκόρδα. Κατέληξαν στο πολυκατάστημα “Μινιόν”, όπου γινόταν αποκριάτικος διαγωνισμός! Με όπλο την ευρηματικότητά τους δήλωσαν συμμετοχή και κέρδισαν βραβείο για τη φορεσιά τους! Είχαν ντυθεί έμποροι… σκόρδων!».

Το troktiko
«Από τον Δεκέμβριο του 2007 μέσα από το troktiko.blogspot.com καταφέρνει ουσιαστικά να κάνει πράξη το όραμά του για αδέσμευτη ενημέρωση και ελευθερία λόγου. Ως οραματιστής και δημιουργός της ιδέας ενός ανεξάρτητου Μέσου που θα μπορεί να ενημερώνει τον κόσμο με αξιοπρέπεια αλλά και σάτιρα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έκανε συνήθεια τη διαδικτυακή ενημέρωση».

Τιμές μετά θάνατον
«Ο ΠΣΑΤ καθιέρωσε βραβείο "Σωκράτη Γκιόλια" για το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού στίβου. Επίσης στο πλαίσιο της διεθνούς συνάντησης στίβου παίδων - κορασίδων στη Λάρνακα, μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, η ΚΟΕΑΣ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου) αθλοθέτησε βραβεία "Σωκράτης Γκιόλιας" για τον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια». Την ημέρα που συμπληρώνονταν τρεις μήνες από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, στις 19 Οκτωβρίου, «ανέβηκε» στο Διαδίκτυο η ιστοσελίδα που επιμελούνταν καιρό τώρα ο Περικλής Γκιόλιας μαζί με συνεργάτες του δολοφονημένου δημοσιογράφου και blogger. Ο αδελφός του Νίκος έγραψε ένα τραγούδι για τον αδελφό του, το βιντεοκλίπ του οποίου μπορεί κανείς να το δει στην ιστοσελίδα, και το έχει αφιερώσει στη σύζυγό του Αδαμαντία. Πολλοί συνεργάτες και φίλοι του Σωκράτη Γκιόλια υπογράφουν άρθρα που περιγράφουν προσωπικές στιγμές με τον δημοσιογράφο. Ανάμεσα σε αυτούς ο Μάνος Κακλαμάνος, η Σεμίνα Διγενή, η Φανή Χαλκιά, ο Κώστας Κουκοδήμος, αλλά και τα παιδιά του δημοφιλούς blog troktiko. Επιπλέον, ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει άγνωστες στιγμές από τη ζωή του δολοφονημένου δημοσιογράφου, από τις οποίες επιλέξαμε και σας μεταφέρουμε μερικές.

H συνέντευξη δόθηκε στο Πρώτο Θέμα
http://evia-logos.blogspot.com/

Το Απόλυτο Αντίμετρο Στο Ψέκασμα Των Ουρανών



Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρυτητος. Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).

Το Απόλυτο Αντίμετρο Στο Ψέκασμα Των Ουρανών

Έχει ακτίνα δράσεως 20 χλμ. και ένα ανά περιοχή είναι το ελάχιστο. Με τρία σε τρίγωνο ανά περιοχή έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Χρειάζεται να ακουμπά στο χώμα. Επίσης το στηρίζετε με τρία σχοινάκια από κάπου για να μην πέσει απο τον αέρα. Το μόνο που απαιτείται είναι πολύ κέφι, μεράκι και λίγα εργαλεία. Όσο για το κόστος στοιχίζει όσο ένα καλό γεύμα τεσσάρων ατόμων σε καλό εστιατόριο.

Τα CB τα εφεύρε ο Don Croft ΕΔΩ σας παρατίθενται οι οδηγίες των Bali Gifters ΕΔΩ

Οι οδηγίες αφορούν ένα χαμηλού κόστους CB το όποιο θα καθαρίσει τα chemtrails και θα αποκαταστήσει την υγεία των ουρανών σας. Επίσης θα αποκαταστήσει την φυσιολογική βροχόπτωση στο μέρος σας και το ήπιο φυσιολογικό κλίμα. Οι βροχοπτώσεις πλέον γίνονται φυσιολογικές και όχι καταρρακτώδεις, οι οποίες παρασύρουν το χώμα. Εξουδετερώνει την ραδιενέργεια σε μεγάλη απόσταση. Εάν γίνει πυρηνική έκρηξη οπουδήποτε στον πλανήτη και είστε κοντά σε ένα CB, θα ακούσετε έναν πολύ ισχυρό ξερό κρότο. Θα παρατηρήσετε επίσης την απίστευτη ευφορία που νοιώθουν τα ζώα κοντά του. Αυτά ισχυρίζεται ο εφευρέτης του. Σε σας εναπόκειται να τα κρίνετε.

Υποτίθεται ότι ο αναγνώστης έχει κάποια πείρα κατασκευής των TB η Tower Busters ΕΔΩ. Αυτός είναι ένας πλήρης οδηγός που εξηγεί πολύ σωστά την κατασκευή των χημικών νεφοδιαλυτών Chemtrails ΕΔΩ

Τα CB Είναι μικροί οργονίτες οι οποίοι εξουδετερώνουν την κακή συνιστώσα της ακτινοβολίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, αρκεί να τοποθετηθούν στο έδαφος κοντά στις κεραίες, η ακόμη και 100 μέτρα μακριά. Αυτό ισχύει για την εξοχή. Το καλύτερο είναι 3 ή 7 κομμάτια περιμετρικά.. συμφωνα με τον Don Croft.

Οι χάλκινοι σωλήνες είναι η κυρία επιλογή στην κατασκευή των CB. Όμως η πείρα έδειξε ότι το αλουμίνιο δουλεύει εξ ισου καλά και είναι σημαντικά φθηνότερο. Τέσσερα αλουμινένια CB στοιχίζουν όσο ένα χάλκινο.

Φτιάξει το δικό σου Chembuster Μόνος σου....

Θα χρειαστείς:
  • Ένα πλαστικό κουβά η πλαστικό κουβά από χρήματα περίπου 25 εκατοστά ύψος και 20 εκατοστά διάμετρο.
  • Έξι αλουμινένιες σωλήνες Φ28mm με μήκος 2 μετρά, "εικόνα 1η"
  • Έξι τερματικές τάπες (καλύμματα) αλουμινίου.
  • Έξι κρυστάλλους καθαρού χαλαζία, (clear quartz) τουλάχιστον 5-6 εκατοστά μήκος και αρκετά λεπτοί για να γλιστράμε μέσα στον σωλήνα με άνεση. Εννοούμε μέγιστο πλάτος στο φαρδύτερο σημείο τους περίπου 2 πόντους.
Κρύσταλλοι Χαλαζία

Αυτοί οι κρύσταλλοι κανονικά πρέπει να είναι «διτερματικοι», δηλαδή με μύτη και από τις δυο πλευρές. Αν είναι διτερματικοι πρέπει η θετική ενεργειακά άκρη να κοιτάζει προς τα πάνω. Αυτό όμως απαιτεί γνώσεις και εμπειρία. Όποτε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε «μονοτερματικους» δηλαδή με μια μύτη, καθόσον η μύτη τους είναι πάντοτε η θετική ενεργειακά άκρη. Αφήστε, που είναι οι μόνοι που θα μπορέσετε να βρείτε στην χώρα μας.

Ένα κουβά με ψιλά ρινίσματα αλουμινίου

Εδώ προσοχή, τα ρινίσματα πρέπει να είναι ψιλά και καθαρά. Δηλαδή εάν περιέχουν σαπουνολαδο η νερό, πρέπει να τα πλύνετε με υγρό πιάτων σε ένα κουβά και να τα στεγνώσετε τελείως. Αλλιώς θα έχετε πρόβλημα, γιατί θα δημιουργηθούν φυσαλίδες και η κατασκευή θα αχρηστευθεί.

Περίπου έξι η επτά κιλά πολυεστέρα και αντίστοιχο καταλύτη, για όσους έχουν ξαναδουλέψει πολυεστέρα και ξέρουν τι κάνουν. Επίσης ο πολυεστέρας απαιτεί άριστο εξαερισμό και συνιστάται να γίνει η κατασκευή στο ύπαιθρο από κάποιον που γνωρίζει. Αλλιώς είναι προτιμώμενη αντίστοιχη ποσότητα εποξικής ρητίνης δυο συστατικών σε συσκευασία κιλού. Όμως πρέπει να είναι η πλέον λεπτόρρευστη που θα βρείτε και πρέπει να επιμείνετε πολύ σε αυτό.

Δυο κομμάτια κόντρα πλακέ θαλάσσης περίπου 9 χιλιοστά πάχος και διαστάσεις 20 χ 20 εκατοστά. Επίσης 2 διαβήτες για να μαρκάρετε τις τρύπες. Ένα πριόνι για ξύλο, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι με το αντίστοιχο πολυτρύπανο (καμπάνα) που ανοίγει τρύπες σε ξύλο 28 χιλιοστών. Και αν βρείτε και ένα που να ανοίγει τρύπες 80 περίπου χιλιοστών, θα ήταν ευκολία.

Επίσης γυαλόχαρτο, σπόγγο, αλουμινοταινία, μονωτική ταινία καλής ποιότητος, βαζελίνη η παρκετίνη, ένα πλαστικό δοχείο η κουβαράκι με χωρητικότητα 1,5 έως 2 λίτρων. Και ένα μικρό ξυλαράκι για να ανακατεύετε την ρητίνη.

Άρχισε να φτιάχνεις το Chembuster

Κόψτε τους σωλήνες στα 2 μέτρα μήκος από το αρχικό των 3 μέτρων. Για αυτό χρειάζεστε ένα φτηνό κόφτη σωλήνων. Με το γυαλόχαρτο ή με λίμα φάτε ότι προεξέχει για να είναι λείες οι άκρες. Βάλτε τις τάπες στην μια πλευρά και στην ένωση με τον σωλήνα αρκετή αλουμινοταινια καλά τεντωμένη, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να περάσει η ρητίνη μέσα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσει η ρητίνη είναι 110 -120 βαθμούς Κελσίου. Προετοιμάστε τους δυο αποστάτες από κόντρα πλακέ θαλάσσης ως εξής:

38538247

Όπως στην εικόνα 2 θα σημειώσετε τα κέντρα για τις έξι τρύπες που κατόπιν θα τις ανοίξετε με τρυπάνι και το εργαλείο που αναφέραμε. Αφού ανοίξετε τις τρύπες, «φάτε» τις για να πέρανε καλά οι σωλήνες. Τον επάνω αποστάτη κάντε τον όπως στην φωτογραφία 3.

39899529

Αυτός έχει σκοπό να κρατεί τους σωλήνες παράλληλους μεταξύ τους. Ο επάνω αποστάτης θα φαίνεται οπότε προσέχετε περισσότερο το φινίρισμα του. Επίσης τον περνάτε ένα βερνίκι η μπογιά εξωτερικού χώρου ώστε να αντέχει τα στοιχειά της φύσεως καλυτέρα. Κόψτε τον κάτω αποστάτη όπως φαίνεται στη εικόνα 4.

73628489

Ο κάτω αποστάτης συγκρατεί τις βάσεις των σωλήνων ενώ δουλεύετε με τον οργονίτη. Προσπαθήστε να κόψετε όσο περισσότερο κόντρα πλακέ μπορείτε, χωρίς να εξασθενήσει. Φυσικά θέλει μια τρύπα 8 -9 εκατοστά στο κέντρο. Δεν χρειάζεται τόσο καλό φινίρισμα γιατί θα γεμίσει οργονίτη. Φροντίζετε οι σωλήνες να περάσουν σφιχτά στους δυο αποστάτες και οι κάτω άκρες των σωλήνων είναι καλά σφραγισμένες με τις τάπες και την αλουμινοταινια. Τότε είστε έτοιμοι να γεμίσετε τον κουβά με οργονίτη. Πασαλείψτε το εσωτερικό του κουβά με βαζελίνη η παρκετίνη, ώστε να μπορέσετε να τον βγάλετε όταν στεγνώσει η εποξική ρητίνη και τελειώσετε.

Τοποθετείστε τον κουβά σε επίπεδο έδαφος και φτιάξτε ένα στρώμα οργονίτη δυο εκατοστών. Όσοι χρησιμοποιήσετε εποξικη ρητίνη δυο συστατικών βάλτε την μισή ποσότητα ρητίνης και καταλύτη αντίστοιχα για αυτό το στάδιο. Πρώτα ρίχνετε λίγη έτοιμη ρητίνη και κατόπιν ίση ποσότητα όγκου ρινίσματα, τα πατάτε καλά με ένα ξυλαράκι ώστε να γεμίσει όλη η ρητίνη. Επαναλαμβάνετε το ίδιο σε διάστημα 2 λεπτών πριν αρχίσει να πήζει.

Σταθεροποιήστε (εάν δεν έχετε τίποτα καλύτερο χρησιμοποιείστε την πλάτη μιας καρέκλας και δέστε τους με χόντρους σπάγκους) τους σωλήνες με τους αποστάτες και τοποθετείστε τα κάθετα στο κέντρο του κουβά. Φροντίστε οι σωλήνες να είναι κάθετοι και παράλληλοι.

Όταν γίνει αυτό είστε έτοιμοι να βάλετε τον υπόλοιπο οργονιτη στον κουβά γύρω και ανάμεσα στους σωλήνες με τον τρόπο που περιγράψαμε νωρίτερα. Λίγη λίγη την ρητίνη και ενδιάμεσα το ρίνισμα πατώντας το να καθίσει καλά, χωρίς κενά.

Προσοχή θα βάζετε ένα κιλό ρητίνη και ρίνισμα την ημέρα ή κάθε 12 ώρες. Αν τα βάλετε όλα μαζί θα βράσει όλο το μίγμα και θα καταστραφεί. Επίσης θα παραμορφωθεί ο κουβάς.


Τώρα οι κρύσταλλοι πρέπει να καθίσουν στον πάτο του σωλήνα και κάθετα. Θα πρέπει να κάνετε για τον καθένα ένα «φυσίγγι» (εικόνα 5η), από διάφανο πλαστικό σωλήνα η σκληρό αρμαφλέξ. Προσέξτε η μύτη του θα είναι επάνω μέχρι εκέι που φτάνει ο σωλήνας. Επίσης τον πάτο του πρέπει να το κάνετε σαν φυσίγγι. Δηλαδή θα κολλήσετε ένα κομμάτι κομμένου πλαστικού σωλήνα η αρμαφλεξ. Βεβαιωθείτε με δόκιμη ότι τα «φυσίγγια» με τους κρυστάλλους γλιστρούν εύκολα στους σωλήνες.

32036218

Αφού έχει πήξει ο οργονίτης, ξαπλώστε οριζόντια το CB. Βάλτε με προσοχή τους κρυστάλλους στους σωλήνες. Μετά σηκώστε σιγά - σιγά ώστε να γλιστρήσουν μαλακά μέχρι τον πάτο, εικόνα 6. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τους κρυστάλλους στο μέλλον, όταν «κουραστούν». Επίσης θα καλύψετε το πάνω μέρος των σωλήνων με πλαστικές τάπες και αν δεν βρείτε με διάφανες νάιλον και ταινία για να μην γεμίζει νερό. Τώρα το CB σας είναι έτοιμο για στήσιμο.

99618956

© Ion Maggos. Η αντιγραφή και η αναπαραγωγή επιτρέπεται ΜΟΝΟ αν συνοδεύεται με σύνδεσμο και με αυτή την σημείωση.
Όσοι θέλετε CB (CHEMBUSTER) και δεν μπορείτε να το φτιάξετε, παραγγείλτε το από το www.orgoniseafrica.com την βάση και προσθέστε τους σωλήνες, βάσει των οδηγιών. Τιμή 141,5 ευρώ !!!

 
 

http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=34413:2010-11-25-140000&catid=52:episthmonika&Itemid=350#ixzz16nFcLai0

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters