Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ...ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ > ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ

julian sinani

Μιλούν ευθέως για εξάρθρωση εκτελεστων ομάδας τρομοκρατών οι Αλβανοί. Ύποπτη σιωπή από την Ελλάδα

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ – ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 20 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!

Ανακοίνωση της αλβανικης αστινομιας
Αναλυτικά

1.Ένα πιστόλι μάρκας Zastava Crvena 15 φυσίγγια
2.Ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 15 φυσίγγια
3.Ένα πυροβόλο όπλο Scorpions ,και  ρυθμιστικό  θορύβου (σιγαστήρας)
4.Ένα όπλο τουφέκι mod 63 ” ελεύθερος σκοπευτής “
5 Εκρηκτικό TNT
6.  347 κομμάτια φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
7.  3 επιθετικές χειροβομβίδες

8. Εκρηκτικά C4
9. 8 κομμάτια ηλεκτρικός πυροκροτητής
10. 3 πυροκροτητές  χειροβομβίδες  χεριού
11. προσαρμογέα για την ενεργοποίηση εκρηκτικών από απόσταση
14.12  κινητά τηλέφωνα με κάμερα των διαφορετικών εμπορικών σημάτων
13. 9 φορτιστές κινητών  τηλεφώνων  των διαφορετικών εμπορικών σημάτων
14. φωτογραφική μηχανή μάρκας CANON με φωτογραφίες από διαφορετικά πρόσωπα
15.Tablet με φωτογραφικό φιλμ μάρκας
SAMSUNG
16.6 κομμάτια καρτών μνήμης

AR 17.Πινακίδες αυτοκινήτου  AR003JT , καπέλο  , γάντια  διάφορα
18. Σύρμα ηλεκτρονικό κόκκινου και κίτρινου , κολλητικές ταινίες , κατσαβίδια διαφόρων ειδών, διαφορετικά κλειδιά , ψαλίδι με πλαστική λαβή ηλεκτρικό Inverter εξοπλισμού  ηλεκτρονικό INVERTER με φορτιστή 12 volt
19.Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο , διαφορετικά ρούχα , γάντια διαφόρων τύπου
20. 8 καρτοτηλέφωνο  φορτιστές , και υποδοχή συσκευές Bluetooth
21.Διαβατήριο  και έγγραφα στην ελληνική γλώσσα , στο όνομα του Julian Sinanaj
22.Βιβλιάρια  και αποδείξεις για μεταφορές χρημάτων στο λογαριασμό του
23.Αλβανικά λεκ 52000

Φωτογραφίες από τα ευρήματα που δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν από λίγο από την Αλβανική αστυνομία.
 
 
20140129-223011.jpg

20140129-223016.jpg


http://greeknation.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5232.html

"Οι Πολίτες Ρωτούν" - "Οι Πολίτες πλέον Γνωρίζουν"

ENIKOS.png 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ 00:56:00
(ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ)




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/oi-polites-rwtoyn-oi-polites-pleon-gnwrizoyn.html

Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΕΙΤΙ ΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΙ «ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ» ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΚΡΑΜΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΒΙΝΤΕΟ.

Είδατε την απόδοση της Κέιτι Πέρι στα βραβεία Γκράμι; Ήταν ουσιαστικά ένα θέμα απόκρυφης τελετουργίας των Illuminati .

H Πέρι "ντύθηκε μάγισσα», και η εμφάνιση της περιελάμβανε ένα σταυρό των Ναϊτών Ιπποτών πάνω στο στήθος της, τον Νεφελίμ Βάαλ με τα κέρατα, χορευτές σε σκοτεινές ρόμπες με κέρατα διαβόλου που προεξέχαν από το κεφάλι τους.

«Η δημοφιλής τραγουδίστρια της σύγχρονης Χριστιανικής μουσικής Νάταλι Γκράντ αποχώρησε από τα βραβεία Γκράμι μετά από μια σειρά από παραστάσεις που ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψυχαγωγίας παραδέχθηκαν ότι ήταν απόκρυφης φύσης.

Η Γκράντ, η οποία ορίστηκε για ένα βραβείο Γκράμι το 2012, έγραψε τον ενθουσιασμό της κατά την άφιξή της στην εκδήλωση, αλλά σύντομα κατέστησε σαφές ότι έφυγε νωρίς, επειδή αυτό που είδε ερχόταν σε αντίθεση με τις χριστιανικές πεποιθήσεις της, δηλώνοντας:

«Αφήσαμε τα βραβεία Γκράμι νωρίς. Έχω πολλές σκέψεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι μάλλον καλύτερα να αφεθούν μέσα στο κεφάλι μου. Αλλά θα πω το εξής: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για μένα να τραγουδώ για τον Ιησού. Και ποτέ δεν ήμουν πιο σίγουρη για την πορεία που έχω επιλέξει. "

Παρά το γεγονός ότι παρέμεινε σε χαμηλούς τόνους για τις ακριβείς συνθήκες, η Γκράντ πιθανώς αναφέρεται στην Κέιτι Πέρι, η οποία περιβαλλόταν από δαίμονες καθώς χόρευε γύρω από ένα ανάποδο σκουπόξυλο πριν περικυκλωθεί από μια πυρκαγιά κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του τραγουδιού της "Dark Horse". Η Πέρι φορούσε ενα φόρεμα με ένα φωτιζόμενο σταυρό των Ναϊτών Ιπποτών .


Δείτε το βίντεο





http://atheatignosi.blogspot.gr
http://www.katohika.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/01/illuminati.html

Αυθαίρετη δικαιοσύνη

Παράνομη και αντισυνταγματική έκρινε την ανέγερση του Mall στο Μαρούσι, το Συμβούλιο της Επικρατείας. Παράλληλα, οι δικαστές άφησαν να εννοηθεί ότι αν η πολιτεία το αποφασίσει, τότε μπορεί να ψηφίσει κάποιο νόμο για να το ξανακάνει νόμιμο όπως παλιά και να ψωνίζουμε σα μανιακοί.

Το Mall είναι το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης. Και, φυσικά, είναι στην Ελλάδα. Άλλωστε καμία άλλη χώρα δεν θα έβαζε δύο-τρεις κυβερνήσεις, έναν χαρισματικό υπουργό, μια Ολυμπιάδα και δεκάδες δικαστές να ξοδέψουν τόσο χρόνο, νόμους και δημόσιο χρήμα, για να επιτρέψουν τελικά...
σε μια οικογένεια να αποκτήσει ένα στολίδι σαν αυτό.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας ενέκρινε σύσσωμους τους μνημονιακούς νόμους και τους έκτακτους φόρους που επέβαλαν οι κυβερνήσεις τα τρία τελευταία χρόνια. Εξαίρεση αποτελούν οι ένστολοι, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να πάρουν πίσω -στα χαρτιά- ότι τους έκοψαν, και οι δικαστές· η μόνη κατηγορία εργαζομένων που καμιά απεργία τους δεν κρίνεται παράνομη και καταχρηστική.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι ένα δικαστικό όργανο που αποτελείται από ανθρώπους. Η βουλή είναι ένα θεσμικό όργανο που αποτελείται από ανθρώπους. Το ίδιο κι όλες οι υπόλοιπες ανθρώπινες δραστηριότητες. Από ανθρώπους αποτελούνται. Γι’ αυτό και λέγονται “ανθρώπινες”.

Με τη μόνη διαφορά ότι οι άνθρωποι του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν αναλάβει τον έλεγχο της νομιμότητας των διοικητικών πράξεων. Βαρύ το φορτίο.

Στη συνείδηση των πολλών έχει εντυπωθεί πως όταν τα βάζεις με κάποιον από αυτούς τους ανθρώπους, τότε προσβάλλεις το θεσμό. Δυστυχώς για εκείνους, όταν την πέφτεις σε έναν δικαστικό δεν προσβάλλεις τη δικαιοσύνη αλλά τον άνθρωπο που υποτίθεται ότι την προστατεύει. Γιατί η δικαιοσύνη χρειάζεται προστασία. Όχι επιβολή.

Δυστυχώς, όσοι -θεωρητικά- επωμίστηκαν αυτήν την αποστολή δεν τα κατάφεραν. Για αυτό κι έφτασαν σήμερα στο σημείο να υποδεικνύουν με ποιον τρόπο ανατρέπεται μια απόφασή τους.

Βέβαια δεν έκαναν κάτι καινούριο, μιας και το πρόσφατο παράδειγμα του φόρου ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ έδειξε ότι ο διαχωρισμός των εξουσιών εδράζει μόνο στο μισθό και τους υπηρέτες του “σκληρού πυρήνα του κράτους”. Ισότητα και ισονομία στο μηνιάτικο και για τα υπόλοιπα έχει ο Θεός.

Κι επειδή μπήκε ο Θεός στη μέση, αν το καλοσκεφτούμε θα καταλάβουμε ότι είναι κρίμα που η δικαιοσύνη δεν προστατεύεται από μια ανώτερη δύναμη. Θα είχαμε γλιτώσει πολλούς μισθούς, επιτάξεις, χρήματα κι αυθαίρετα Mall.

Όμως, από την άλλη δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε τους Βενιζέλους να κατασκευάζουν νόμους που νομιμοποιούν την παρανομία. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά. Ή αλλιώς δημιουργική παρανομία. Κάποιοι το λένε και πολιτική. Άλλοι, πάλι, διαπλοκή.

Από polyfimos, μοντάζ Γρέκι
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4562.html

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ "ΑΓΡΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ" > Βουλή: "Αύξηση φορολογίας 900%" - Γ.Στουρνάρας: "Δίκαιη η φορολόγηση"

Οι κυβερνήσεις που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν φορέσει το μνημόνιο στον ελληνικό λαό συμπεριφέρονται μαζί με την τρόικα σαν «συμμορία της Άγριας Δύσης» που ληστεύει τις αδύναμες και μεσαίες κοινωνικές ομάδες. Η φορολογία που έχουν επιβάλει φθάνει και το 900% όταν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας είχε το θράσος να πει πως οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται.
Η ίδια η Βουλή και συγκεκριμένα το Γραφείο Προϋπολογισμού επισημαίνει πώς «οι Έλληνες έχουν γονατίσει στους φόρους» και με την τακτική αυτή η «αγελάδα θα ψοφήσει» και το πρωτογενές πλεόνασμα θα πάει περίπατο.
Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση, από το 2010 ο φόρος εισοδήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους έχει αυξηθεί κατά 700%, ενώ ο φόρος που θα πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα είναι πλέον αυξημένος έως και 900%.
Το συνολικό ποσό που πληρώνουν οι φορολογούμενοι για τα ακίνητα έχει επίσης αυξηθεί κατά 700% από το 2009 φτάνοντας τα 3,5δισ. ευρώ από μόλις 500εκ. ευρω, ενώ προστέθηκε ο φόρος υπεραξίας.
Αυξήθηκε δε τέσσερις φορές ο ΦΠΑ την τελευταία τριετία, τρεις φορές στα καύσιμα και δύο φορές τα τεκμήρια. Μέσα σε όλα αυτά πλέον οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν για πρώτη φορά και φόρο στην κατανάλωση ρεύματος, από το 2010, ενώ από το 2011 αντίστοιχος φόρος υπάρχει και στην κατανάλωση φυσικού αερίου.
«Μαζί με τις διάφορες έκτακτες εισφορές η φορολόγηση αυξήθηκε τα τρία τελευταία χρόνια ως και 900%», επισημαίνεται στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, όταν οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν υποστεί τραγικές μειώσεις.
Την ίδια στιγμή, όπως προκύπτει απο τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ,η απώλεια του εισοδήματος για τους Έλληνες ξεπέρασε το 40%, ενώ το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 25%. Κι όμως η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Στουρνάρα επιβάλλει νέους φόρους.
Ο τελευταίος μάλιστα, είχε υποστηρίξει πώς ο φόρος ακινήτων ήταν δίκαιος και ότι οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται. Και αναρωτιέται κανείς μετά ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί;
Τώρα, κυβέρνηση και Στουρνάρας έχουν επιδοθεί σε ένα άλλο… άθλημα. Αυτό του μαγειρέματος του πρωτογενούς πλεονάσματος, το οποίο τη μία είναι 80 εκατ. ευρώ, την άλλη 380 εκατ. ευρώ και προσφάτως ανακαλύπτουν πως μπορεί να ξεπεράσει και το 1 δις ευρώ.
Με τους αριθμούς δεν χορταίνει ο κόσμος. Όσες βόλτες να κάνει ο κ. Σαμαράς γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου, όσες προσπάθειες δήθεν συμπαράστασης στον κόσμο να κάνει, όπως αυτή τώρα στην Κεφαλονιά, είναι ο πρωθυπουργός που μαζί με τον ΓΑΠ έβαλαν τα κεφάλια των Ελλήνων στη γκιλοτίνα.
Εκεί που θα τους στείλει και ο ελληνικός λαός το Μάιο.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2014/01/900.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! Αρπαξαν 17,5 εκατ. από την Εθνική Άμυνα και τα δίνουν στους φαρμακέμπορους!!!!

Κατά ένα εξωφρενικό τρόπο κι ενώ δεν υπάρχουν ούτε ελατήρια για τις καλύπτρες των εκπαιδευτικών Τ-6  όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, δεν υπάρχουν λιπαντικά για τις φρεγάτες, ανταλλακτικά για οχήματα, για άρματα, για πυραυλικά συστήματα και φυσικά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται στα έσχατα όρια της επιβίωσης, η κυβέρνηση δίνει 17.5 εκατ. του προϋπολογισμού του υπουργείου, στους ... φαρμακέμπορους και στα λαμόγια του του υπουργείου Υγείας που πτώχευσαν την χώρα.
Συγκεκριμένα: Όπως ανακοίνωσαν υπερήφανα οι Χρήστος Σταϊκούρας, Αδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος τα 17,5 εκατ. ευρώ που επέστρεψε ο ΠΑΣΟΚος απατεώνας πρώην αναπληρωτής διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών Α. Κάντας, κι ένας άλλος εμπλεκόμενος στην υπόθεση κλοπής των κονδυλίων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μέσω των εκβιασμών του Α.Κάντα θα διατεθούν ... στο υπουργείο Υγείας και στο υπουργείο Παιδείας!
Ποια; Τα λεφτά της Εθνικής Άμυνας. Τα χρήματα που είχαν δαπανήσει οι
φορολογούμενοι για να καταφέρει να υπάρχει η χώρα και να υπερασπιστούν τα στελέχη των ΕΔ  τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Κι επειδή κάποιοι απατεώνες του συστήματος του ΠΑΣΟΚ - κατά κύριο λόγο - λεηλάτησαν και έκλεψαν τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τώρα που επιστράφηκαν μερικά από τα κλεμένα τα δίνουν, που; Στους φαρμακέμπορους και τα ιδιωτικά θεραπευτήρια οι οποίοι πουλούσαν σε δεκαπλάσιες τιμές τις υπηρεσίες τους και κατά κύριιο λόγο ευθύνονται για την πρώχευση της χώρας.
Την ίδια στιγμή, στο Αιγαίο δεν υπάρχουν ραντάρ επιφανείας που να καλύπτουν τους νεκρούς τομείς που ειθσβάλλουν οι λαθρομετανάστεςμ δεν υπάρχουν καύσιμα για τα σκάφη του λιμενικού, ανταλλακτικά κλπ.
Και οι Τούρκοι κάνουν πάρτι: Για κάθε έξι μαχητικά που στέλνουν, με το ζόρι σηκώνουμε δύο δικά μας. Η διαθεσιμότητα των μαχητικών είναι μια άλλη τραγική ιστορία.
Αλλά εδώ εκτιμούμε ότι πρέπει να πάρει θέση και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος. Τα λεφτά είναι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Αν θέλει να φτιάξει ο Α.Γεωργιάδης το προεκλογικό του προφίλ, να πάει κόψει χρήματα από τους φαρμακοβιομήχανους. Των κανονικών φαρμάκων ή τον γενοσήμων. Ξέρει αυτός.....


* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη

πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2014/01/175.html

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΑΛΜΟΥΔ!

γράφει ο Γιώργος Τουλγερίδης

Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.

Διαβάστε παρακάτω πόσο ’’ωραία’’ πόσο ’’φιλειρηνικα’’ και πόσο ‘’αντιρατσιστικά’’ μιλάει για τους Έλληνες και τους άλλους λαούς ο ‘’περιούσιος’’(sic) λαός του Θεού ο οποίος υπέστη ολοκαύτωμα και εξορία. Θαυμάστε:
ΒΙΒΛΙΟ: ΤΑΛΜΟΥΔ :
ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-Orach CHAIIM (225,10) : Οι Έλληνες (Εθνικοί) και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισην.
-ZOHAR 11 (64B) : Οι Έλληνες ειδωλολάτραι ομοιάζουν με τας αγελάδας και όνους.
-KETHUBOTH(110B) : Ο Ψάλτης (Δαυίδ) παρομοιάζει τους Εθνικούς Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη (Γκόιμ).
-SANHEDRIN (974B) TOS : Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος , είναι, ως του κτήνους (Γκόιμ).
-IORE DEA (337,1) : Αντικαταστήσατε τους νεκρούς Έλληνες , όπως αντικαθιστάτε ψοφίσασαν αγελάδαν ή γάιδαρον .
-ABHODAH ZARACH (78) : Αι Εθνικές Ελληνικές Εκκλησίαι (= του Δήμου) είναι τόποι ειδωλολατρίας.
-IOREA DEA (142,10) : Πρέπει να ευρίσκεσαι μακράν εκκλησιών (του Δήμου).
-SCHABATH (116A) TOS : Τα Ευαγγέλια ( μυστικισμός των Ελλήνων) ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας , είναι αιρετικά βιβλία.
- ABHODAH SARACH (2A) : Αι Εορταί των Ελλήνων ωνομάσθησαν ημέραι συμφοράς .
- ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.
- KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.
- ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.
 
-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.
-ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.
- ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.
-KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.
-MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.
-SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.
- CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.
- CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου
- CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.
-IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .
-ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.
BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ:
-KALLAH (18B) : Νόθος ,συλληφθείς κατά την διάρκεια εμμήνου ροής.
-TOLBATH JESCHU : Γέννησις αναφερόμενη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον .
-SHABBAT (104B) : Ονομάσθη παράφρων και ουδείς δίδει σημασία εις τους παράφρονας
-TOLDOTH JESCHU : Ο Ιούδας και ο Ιησούς συνεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών.
- ABHODAH ZARACH (6 A) : Έλληνας Χριστιανός ονομάζεται αυτός που ασπάζεται τις ψευδείς διδασκαλίες εκείνου του ανθρώπου , ο οποίος δίδαξε να γιορτάζεται πρώτη μέρα του Σαββάτου.
ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ
- Shulchan Aruch Choszen Hamiszpat (348): Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραικόν Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιωνδήποτε δισταγμόν .
-ΕΒΕΝ – ΗΑ –ΕSER (6,8) : Τι είναι πόρνη ; Κάθε γυναίκα που δεν είναι Εβραία!
MAKKOTH (7B) : Αθώος , δολοφονίας είναι κάθε Εβραίος , εφ όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού!
Αν όλα αυτά τα έγραφαν Μουσουλμάνοι θα τους λέγανε Μουσουλμάνους Φονταμενταλιστές , αν τα λέγανε Χριστιανοί θα τους λέγανε παραθρησκευτικούς και σκοταδιστές , αν τα λέγανε πολιτικοί θα τους λέγανε φασίστες ! Στην προκειμένη περίπτωση που τα αναφέρουν οι’’ περιούσιοι’’ κάτοικοι αυτού του κόσμου όλοι μούγκα!


 
 
* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη

πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5997.html

Γιατί είναι τόσο σημαντική η Ελλάδα ρωτούν οι χρήστες της Google.....ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται από τους χρήστες του διαδικτύου στη Google για τις χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, «χαρτογράφησε» η διάσημη μηχανή αναζήτησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε από την «αυτόματη συμπλήρωση».

Η Google γνωρίζει τι κρύβει το μυαλό μας καθώς ρωτάμε ερωτήσεις που θα φοβόμασταν να ρωτήσουμε κάποιον άλλον... Όπως για παράδειγμα, «γιατί η Ισπανία είναι άδεια;», «Γιατί το Καζακστάν είναι τόσο μεγάλο;» ή «γιατί η Ελλάδα είναι τόσο σημαντική;».
Αυτές είναι ερωτήσεις που ρωτά ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός χρηστών για την Ισπανία και το Καζακστάν, σύμφωνα με την Google, και που αποκαλύπτει στερεότυπα για αυτές και για άλλες χώρες στην Ευρώπη και την Ασία.
Οπως φαίνεται στους χάρτες, αναφορικά με τις χώρες της Ευρώπης ρωτούν γιατί η Βρετανία, η Γερμανία και η Ελβετία είναι τόσο πλούσιες, η Ελλάδα τόσο σημαντική, η Ισπανία τόσο άδεια, ενώ ως πιο γκέι χώρα αποκαλύπτεται ότι ρωτούν για τη Γαλλία και πιο ρατσιστική για την Ιταλία.
Ζητούν, δε, να μάθουν από τη μηχανή αναζήτησης γιατί η Πορτογαλία τόσο φτωχή, η Ιρλανδία τόσο πράσινη, το Βέλγιο τόσο βαρετό αλλά και πλούσιο, η Ολλανδία τόσο φιλελεύθερη και η Τσεχία... άθεη. Ακόμη, ρωτούν το λόγο που η Πολωνία είναι αδύναμη, η Δανία τόσο ευτυχισμένη, η Λιθουανία αυτοκτονική, φτωχές οι Λετονία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία αλλά και γιατί είναι φθηνή η Τουρκία.
Οσον αφορά την Ασία, οι χρήστες ρωτούν γιατί η Κίνα έχει τόση ρύπανση, η Ινδία, η Καμπότζη και το Λάος τόσο φτωχές, το Αφγανιστάν σε πόλεμο, η Βόρεια Κορέα τόσο φτωχή και η Νότια πλούσια και η Ιαπωνία αρχιπέλαγος.


πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2014/01/google.html

Αυτόν έβαλαν ως επικεφαλή της Κίνησής τους οι... 58! Ο Ιουδαίος ΙΟΥΔΑΣ Ρόζενστάιν (Χρήστος Ροζάκης): Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….


 Αυτόν έβαλαν ως επικεφαλή της Κίνησής τους οι... 58!
ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Αν δεν στηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα όλα αυτά τα σιωνιστικά μιάσματα, η Ελλάδα, δεν πρόκειται να ελευθερωθεί και ο ελληνικός λαός θα είναι αιώνια ΔΟΥΛΟΣ!
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ.
Πόπη Σουφλή
Με την “ευγενική” χορηγία του Εφιάλτη Ρόζενστάιν, η παράδοση της ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ…
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ο Ρόζενστάιν, αφού ως Υφ.ΥΠΕΞ του ΣΗΜΙΤΗ, δικαίωσε ΣΚΟΠΙΑ και ΤΟΥΡΚΙΑ και καταδίκασε την Ελλάδα.

Άλλος ένας IOΥΔΑΙΟΣ Ιουδας !

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ η ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ!
Άν ΑΓΡΥΠΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ, αν τους ΞΕΦΩΝΙΖΑΝ ΟΛΟΙ οι ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ, δεν θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος για να εφαρμόσουν τις Ανθελληνικές Πολιτικές τους…
Παράδειγμα: Με το Ξεφώνισμα που τους έκανε ΠΡΩΤΟ το “ΟΛΥΜΠΙΑ”, και μετά ακολουθήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, πήραν πίσω την ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για το ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος από ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ... Βρίζοντας βέβαια το συγκεκριμένο Ιστολόγιο…..
Ποιός είναι ο Ιουδαίος ΙΟΥΔΑΣ Ρόζενστάιν (Χρήστος Ροζάκης): 
Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….
Αναδημοσιεύουμε ΟΛΟ το άρθρο από το ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS.
Ο Δικαστής Ροζάκης (Ροζενστάϊν)
Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και “τουρκική” μειονότητα.


Δικαστής Λουκαίδης

Του Χρήστου Μπόκα
Ένας Έλληνας που στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπουργός Εξωτερικών πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο μπαράζ καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος της χώρας μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και την “τουρκική” μειονότητα στην Ελλάδα.

Οι Ευρω-δικαστές: Ροζάκης & Λουκαίδης

Μία σειρά καταδικαστικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), οι οποίεςκατακεραυνώνουν την Ελλάδα για την άρνησή τους να αναγνωρίσει “μακεδονικούς” και “τουρκικούς” συλλόγους στην Ελλάδα, φέρει φαρδιά πάτιά την υπογραφή του κ. Χρήστου Ροζάκη, εκλεκτού του κ. Κώστα Σημίτη, ο οποίος το 1996 τον έχρισε υφυπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή του.
Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι ως κυβερνητικό στέλεχος προάσπιζε τα εθνικά μας συμφέροντα και έδινε μάχη για τις Ελλήνικές θέσεις στο εξωτερικό, σήμερα ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου πρωταγωνιστεί στις καταδίκες της Ελλάδας, για θέματα μάλιστα για τα οποία και ο ίδιος διαμόρφωνε πολιτική ως υφυπουργός Εξωτερικών.
Με την ψήφο του, αλλά και με αυτή του Κύπριου προέδρου του ΕΔΑΔ κ. Λουκή Λουκαΐδη, το Δικαστήριο του Στρασβούργου δικαίωσε ομόφωνα τους “Μακεδόνες” της Φλώρινας και τους “Τούρκους” της Θράκης σε τρεις τουλάχιστον περπτώσεις.
Οι συγκεκριμένες αποφάσεις μάλιστα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι μία απλή, τυπική διαδικασία, καθώς, σύμφωνα με έγκυρους νομικούς, επηρεάζει την στάση άλλων κρατών στα Ελληνικά εθνικά ζητήματα.
Χαρακτηριστική, άλλωστε, είναι η περίπτωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών (Στέιτ Ντιπάρτμεντ), το οποίο όλα τα προηγούμενα χρόνια στις αναφορές του για την Ελλάδα χαρακτήριζε τη μειονότητα της Θράκης “μουσουλμανική”, ενώ τώρα “τουρκική“, παραπέμποντας, μεταξύ άλλων, και στις συγκεκριμένες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

“Μακεδονική” μειονότητα
Οκτώβριος του 2005 και η οκταμελής σύνθεση του 1ου Τμήματοςτου Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, του οποίουπροεδρεύει ο Κύπριος ευρωδικαστής κ. Λουκαΐδης και στο οποίο συμμετέχει ως μέλος και εισηγητής ο Έλληνας ευρωδικαστής κ. Ροζάκης, εκδικάζει την υπόθεση του σωματείου “Ουράνιο Τόξο”, το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Φλώριναςκαι μάχεται για την αναγνώριση “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα.
Το “Ουράνιο Τόξο” προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατηγορώντας το Ελληνικό κράτος, επειδή οι Ελληνικές αρχές υποχρέωσαν την οργάνωση νακατεβάσει επιγραφή που είχε αναρτηθεί στη λεγόμενη “μακεδονική” γλώσσα και η οποία έγραφε “Βίνο – Ζίτο -Λερίνσκι Κομιτέτ”.
Η φράση αυτή, σύμφωνα με τις επίσημες παρατηρήσεις του υπουργού Εξωτερικών που κατατέθηκαν στο ΕΔΑΔ για την συγκεκριμένη υπόθεση, “χρησιμοποιήθηκεκατά την εποχή του εμφυλίου πολέμου στη Μακεδονία από τους επιδιώκοντες να στραφούν κατά της Ελληνικής επικράτειας και να καταλάβουν τη Φλώρινα.
Η έκφραση “Βίνο – Ζίτο” προκαλεί άμεσους συνειρμούς στους κατοίκους της περιοχής, καθώς υπήρξε σύνθημα μιας εποχής που οδήγησε σε διχασμό και δεινά”.
Αν και με βάση όλες τις διεθνείς συνθήκες δεν τίθεται θέμα “μακεδονικής”μειονότηταςστην Ελλάδα, ο κ. Ροζάκης, ο κ. Λουκαΐδης και οι υπόλοιποι δικαστέςδικαιώνουν ομόφωνα το “Ουράνιο Τόξο”!
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα την χώρα μας (με την υπογραφή του πρώην Έλληνα υφυπουργού Εξωτερικών φαρδιά πλατιά στην απόφαση), σημειώνοντας παράλληλα ότι “Ουράνιο Τόξο” είναι νόμιμο σωματείο που ως στόχο έχει την υπεράσπιση της “μακεδονικής” μειονότητας που ζει στην Ελλάδα”!
Αυτό ακριβώς ήταν και το σημείο της απόφασης πουανησύχησε τους Έλληνες διπλωμάτες, οι οποίοι αναφέρουν ότι “με αυτό το τρόπο επικυρώνεται η ύπαρξη “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα”.
Ενδεικτικό επίσης της στάσης των κυρίων Λουκαΐδη και Ροζάκη στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι υποχρέωσαν την Ελλάδα να καταβάλει αποζημίωση στους εκπροσώπους του “Ουράνιου Τόξου” ύψους 35.000 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση δύο εκ των μελών του Δικαστηρίου.


Προστασία στα όργανα ανθελληνικής προπαγάνδας
Οι συγκεκριμένοι ευρωδικαστές όμως έχουν στοβιογραφικό τους και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις για την χώρα μας.
Συγκεκριμένα, στις 13 Ιουλίου του 2006 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, στο οποίο προήδρευε ο κ. Λουκαΐδης και συμμετείχε ως μέλος ο κ. Ροζάκης, αποφάσισε ομόφωνα ότι η χώρα μας παραβίασε το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης (δικαίωμα ελευθερίας στη συνείδηση και στην θρησκευτική πίστη).
 Η υπόθεση αφορούσε στην περίπτωσητου αποκαλούμενου “ψευδομουφτή” Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγά, ο οποίος είχε εκλεγεί μουφτής από το μειονοτικό σώμα, αλλά δεν είχε αναγνωριστεί από το Ελληνικό κράτος.
Τα Ελληνικά Δικαστήρια είχαν διώξει ποινικά επτά φορές τον “ψευδομουφτή” για αντιποίηση αρχής και τον είχαν καταδικάσει επειδή εξέδωσε ανακοινώσεις θρησκευτικού περιεχομένου χωρίς να έχει επίσημα την ιδιότητα του μουφτή.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όμως, είχε αντίθετη άποψη καικαταδίκασε την Ελλάδα. Όπως αναφέρουν διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Ροζάκης από την εμπειρία του ως υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι “”ψευδομουφτήδες” της Ξάνθης και της Κομοτηνής, όπως και οι περισσότεροι “τουρκικοί” σύλλογοι της Θράκης, συντάσσονται στην γραμμή του τουρκικού προξενείου της περιοχής προβάλλοντας την τουρκική προπαγάνδα, χωρίς να έχουν καμία σχέση με θρησκευτικά και πνευματικά καθήκοντα”.
Χαρακτηριστικός είναι άλλωστε ο πύρινος λόγος του σημερινού “ψευδομουφτή” Ξάνθης Αχμέτ Μετέ όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το “Θέμα”, στο οποίο αποκαλεί τους Έλληνες “γκιαούρηδες”,υποδεικνύει προς τη μειονότητα πως “ο τούρκος μόνο με τούρκο μπορεί να γίνει φίλος” και την καλεί να ακολουθήσει το σύνθημα “τουρκική ψήφος σε τούρκο“.
Οι καλύτεροι σύμμαχοι των…. Τούρκων
Το δίδυμο των ευρωδικαστών, όμως, φαίνεται ότι έχειεξελιχθεί σε ….. δήμιο για την Ελλάδα. Πριν από λίγες εβδομάδες η επταμελής σύνθεση του 1ου Τμήματος, του οποίου προήδρευε ο κ. Λουκαΐδης και συμμετείχε ο κ. Ροζάκης, καταδίκασε την Ελλάδαγια παραβίαση του δικαιώματος του “συνεταιρίζεσθαι” (άρθρο11 της Ε.Σ.),επειδή τα δικαστήρια της χώρας μας αρνούνται από το 1995 να αναγνωρίσουν τη νόμιμη σύσταση του σωματείου “Σύλλογος Νεολαίας Μειονότητας Έβρου”.

Τα Ελληνικά δικαστήρια είχαν επικαλεστεί ότι ο σκοπός τηςίδρυσης του συλλόγου, όπως αναφέρεται στο καταστατικό του, είναι “η εκπαίδευση των νέων στης παραδόσεις της “τουρκικής” μειονότητας”.
Το γεγονός αυτό και σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάνης που μιλά για θρησκευτική – μουσουλμανική και όχι εθνική – τουρκική μειονότητα προκαλεί σύγχυση και δημιουργεί την εντύπωση ότι υπήκοοι ξένης χώρας, και συγκεκριμένα τουρκικής εθνικότητας, κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα. 
Οι ευρωδικαστές όμως είχαν και πάλι αντίθετη άποψη. Τοσκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι “ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι αληθινός σκοπός του σωματείου είναι να προωθήσει την ιδέα ότι υπάρχει τουρκική εθνική μειονότητα στην Ελλάδα, αυτό δεν αποτελεί απειλή προς τη δημοκρατική κοινωνία”.
Τα μέλη μάλιστα του συγκεκριμένου συλλόγου υποστήριξαν ενώπιον του ΕΔΑΔ ότι η Συνθήκη της Λοζάνης δεν απαγορεύει στα μέλη των μειονοτήτων να αυτοπροσδιορίζονται με το επίθετο “τούρκοι”.
Η απόφαση αυτή, όμως, σύμφωνα με έγκυρους νομικούς,θέτει ευθέως θέμα συλλογικού και όχι μόνο ατομικού εθνικού προσδιορισμού. Με άλλα λόγια, ανοίγει τον δρόμο για την επίσημη ανγνώριση εθνικής “τουρκικής” μειονότητας στην Ελλάδα.
Επιπλέον, προσθέτουν, δείχνει και την πορεία που θα έχει η εκδίκαση της προσφυγής μουσουλμάνων κατοίκων της Ξάνθης κατά των αποφάσεων ελληνικών διακαστηρίων να εγγράψουν ως νόμιμη την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”.Ότι δηλαδή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα δικαιώσει την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”.
Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι
“Θρίαμβος των (σ.σ.:αυτοαποκαλούμενων) Τούρκων της Δυτικής Θράκης με τη βοήθεια του κ. Ροζάκη και του κ. Λουκαΐδη” :αυτά αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης(ΕΟΤΔΘ) μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να δικαιώσουν τον “Σύλλογο Νεολαίας Μειονοτήτων Έβρου”.
Προσθέτουν μάλιστα ότι “η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αναγνωρίσει την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης“, καθώς και ότι η “απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την δικαίωση και άλλων μειονοτήτων σε όλη την Ελλάδα”.
Εντυπωσιακές επίσης είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΤΔΘ κ. Χαλίτ Χαμπίπογλου πουευχαριστεί τον κ. Χρήστο Ροζάκη και τον κ. Λουκή Λουκαΐδη, αναφέροντας ότι ” το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές της απόφασης ήταν ένας Έλληνας και ένας Ελληνοκύπριος ευρωδικαστής δείχνει ξεκάθαρα πόσο δίκιο έχουν οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης”.
Συμπληρώνει μάλιστα πως ” η Ελλάδα πλέον είναι υποχρεωμένη να αναγνωρίσει την τουρκική ταυτότητα της μειονότητας”.
Χρήστος Ροζάκης
Ο εκλεκτός του Σημίτη που “κρέμασε” την Ελλάδα
Κι όμως στον άνθρωπο που υποστηρίζει ότι η μειονότητα της Θράκης πρέπει να αναγνωριστεί είχαμε αναθέσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μας ως υφυπουργός Εξωτερικών.
Εμφανίστηκε στο προσκήνιο στις 25 Σεπτεμβρίου του 1996, όταν ο τότε πρωθυπυργός κ. Κώστας Σημίτης τον έχρισε ως υφυπουργό Εξωτερικών.
Η αμοιβαία εκτίμηση των δύο ανδρών καθώς και η ιδιότητά του ως καθηγητή του Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτέλεσαν το εισιτήριο για την αναρίχησή του στον υπουργικό θώκο.
Διέγραψε, όμως, σύντομη σταδιοδρομία, καθώς η “ασυμφωνία” χαρακτήρων με τον τότε υπουργό κ. Θεόδωρο Πάγκαλο τον οδήγησε σε παραίτηση έπειτα από πέντε μήνες.
Ωστόσο δεν έμεινε χωρίς δουλειά, καθώς λίγους μήνες μετά η κυβέρνηση τον έστειλε στο Στρασβούργο ως ευρωδικαστή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).
Ο λόγος για τον κ. Χρήστο Ροζάκη, τον Έλληνα ευρωδικαστή και αντιπρόεδρο σήμερα του ΕΔΑΔ, ο οποίος ως φαίνεται έχει εξελιχθεί σε δήμιο της χώρας μας, ιδιαίτερα σε θέματα μειονοτήτων.
Πως όμως δικαιολογείται το γεγονός ένας άνθρωπος που έχει διετελέσει στο παρελθόν υφυπουργός Εξωτερικών, επιφορτισμένος με την προάσπιση των εθνικών ζητημάτων της χώρας και γνώστης της μειονοτικής πραγματικότητας, να καταδικάζει την Ελλάδα η οποία δεν αναγνωρίζει “μακεδονικούς” συλλόγους στη Φλώρινα και “τούρκικους” στη Θράκη;
Ή τουλάχιστον – όπως αναρωτιούνται νομικοί και διπλωματικοί κύκλοι - γιατί ο κ. Ροζάκης δεν ασκούσε το δικαίωμα της εξαίρεσής του από τις συγκεκριμένες υποθέσεις ώστε όσοι “βλέπουν” “τουρκική” και “μακεδονική” μεινότητα στην Ελλάδα να μην επικαλούνται αποφάσεις που τους δικαιώνουν, και μάλιστα από έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας;
Καθολική άποψη είναι ότι ” ο κάθε ευρωδικαστής σκέπτεται και συμπεριφέρεται ως πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.
Σύμφωνα όμως με όσους γνωρίζουν τις απόψεις του κ. Ροζάκη δεν θα περίμεναν διαφορετική τοποθέτηση από τον Έλληνα ευρωδικαστή και υπέρμαχο του σχεδίου Ανάν για το Κυπριακό.
Ο ίδιος είχε άλλωστε δηλώσει πως η υπουργοποίησή του είχε και ένα αρνητικό επακόλουθο, ότι δηλαδή του αφαιρέθηκε η δυνατότητα κριτικής παρέμβασης σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Παρέμβασης, όπως η δημοσίευση μελέτης σε ξένα επιστημονικά έντυπα με τίτλο
“Η διεθνής προστασία των μειονοτήτων στην Ελλάδα”, στο οποίο εκφράζει τια απόψεις του για την κατάσταση των μειονοτήτων στη χώρα μας.
Ορισμένες από τις προσωπικές απόψεις του κ. Ροζάκηπου παραθέτονται στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρουν:
“Όσον αφορά τους τουρκόφωνους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, είναι σαφές ότι πληρούν τους όρους για να χαρακτηριστούν εθνοτική ομάδα”.
Με άλλα λόγια δηλαδή ο κ. Ροζάκης θεωρεί πω η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης πρέπει να αναγνωριστεί ως “τουρκική”.
Για να στηρίξει μάλιστα τη συγκεκριμένη του άποψη, επιχειρηματολογεί λέγοντας ότι “η Συνθήκη της Λοζάνης δεν καθορίζει κατ’ ανάγκη τη φύση της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής” - επιχείρημα όμοιο με αυτό που προβάλλουν τα τελευταία χρόνια οι “τουρκικοί” σύλλογοι της Ξάνθης και της Κομοτηνής για να υπερασπιστούν τη νομιμότητά τους.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον συγγραφέα του άρθρου και ενάντια στη κρατούσα αντίληψη, “στην Ελλάδα υπάρχει σλαβοφωνη μειονότητα”.
Προσθέτει μάλιστα ότι “Σλαβόφωνοι μοιράζονται κοινή εθνοτική καταγωγή με τους γειτονικούς πληθυσμούς στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας”.
Σήμερα, το ίδιο πρόσωπο, ο ίδιος ΕΦΙΑΛΤΗΣ  Ροζενστάινπαρουσιάζει το βιβλίο που έγραψε για την ΑΟΖ.
Θα το προλογίσει ο Βενιζέλος. Τι θα αφορά;
Τη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΥΠΕΡ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ….
astikosmythos Πηγή
attikanea.blogspot.
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/58.html

Πώς ξέπλυναν με νόμο τα σκάνδαλα Χρηματιστηρίου, Ολυμπιακών Αγώνων και λίστας Λαγκάρντ

Πώς ξέπλυναν με νόμο τα σκάνδαλα Χρηματιστηρίου, Ολυμπιακών Αγώνων και λίστας Λαγκάρντ

Με περισσή δόση ειρωνίας απέναντι σε έναν λαό που αντιμάχεται τον εξανδραποδισμό του τις τελευταίες εβδομάδες στην ημερήσια διάταξη της ειδησεογραφίας λαμβάνει χώρα μία άνευ προηγουμένου παρέλαση εκατομμυρίων. Μίζες από τα υποβρύχια και τα εξοπλιστικά συστήματα, θαλασσοδάνεια υπέρ «ημετέρων» επιχειρηματιών με το λογαριασμό να καταλήγει πάντα στο φορολογούμενο και μία κυβέρνηση που κατά περίπτωση επιχειρεί να «καπελώσει» το έργο της Δικαιοσύνης, θριαμβολογώντας για τα 17,7 εκατ. που θα δωρίσει στους τομείς που διαλύει.

Μία εικόνα που έχει επιχειρηθεί να περάσει προς τα έξω είναι ότι όλα αυτά τα λάφυρα από τις κομπίνες δεκαετιών βρίσκονται στους φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο. Αυτή όμως είναι η μισή αλήθεια. Το καλοκαίρι του 2004, λίγους μήνες μετά την εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις 7 Μαρτίου, ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης πάει στη Βουλή μία τροπολογία για τον «επαναπατρισμό κεφαλαίων από την αλλοδαπή». Ο νόμος ήταν από τους πρώτους που ψήφισε η ΝΔ το 2004. Αντίστοιχη ρύθμιση είχε επιχειρηθεί να γίνει και παλαιότερα ανεπιτυχώς. Η ισχύς της εν λόγω τροπολογίας που παρουσιάστηκε εν είδει περαίωσης για την «τόνωση της οικονομίας για την προώθηση επενδύσεων» ήταν εξάμηνη και είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 4η Φεβρουαρίου 2005. Σε σχετική εγκύκλιο που είχε εκδώσει παράλληλα ο τότε υφυπουργός Οικονομικών Αδ. Ρεγκούζας, με την οποία ενεργοποιήθηκε ο σχετικός νόμος (ΠΟΛ. 1124/04), τονίζεται ότι δεν υπόκεινται σε τεκμήρια τα επαναπατριζόμενα κεφάλαια που θα διατεθούν για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων. Δεν χρειαζόταν δηλαδή κανείς να δηλώσει το περιβόητο «πόθεν», παρά μόνο το «έσχες» και να φορολογηθεί επί του ποσού με μόλις 3% αντί για 40%.

Οι απολογίες Ελβετών τραπεζιτών «καρφώνουν» το νόμο Αλογοσκούφη

Οι λόγοι της νομοθέτησης αποκαλύπτονται μέσα από την ανάκριση για την υπόθεση των εξοπλιστικών. Όπως έχουν καταθέσει δύο ελβετοί τραπεζίτες που είχαν αναλάβει το ξέπλυμα των παράνομων προμηθειών από τη Siemens αλλά και μαύρο πολιτικό χρήμα, η γερμανική εταιρία διά του Μαυρίδη, υπεύθυνου για τα μαύρα ταμεία, έφερε αμέσως μετά το νόμο 6 εκατ. ευρώ τα οποία μοίρασε για μίζες στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται από τις καταθέσεις από το 2006 ακόμα, απέναντι στην ελβετική εισαγγελία, για τους ελβετούς τραπεζίτες ήταν κοινό μυστικό πως τέτοιοι νόμοι τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ιταλία και Ισπανία γίνονταν με σκοπό το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με την επίμαχη τροπολογία «φυσικά και νομικά πρόσωπα που είναι φορολογικά υπόχρεα στην Ελλάδα δύνανται να μεταφέρουν κεφάλαια, τα οποία διαθέτουν σε οποιαδήποτε μορφή τραπεζικών λογαριασμών στην αλλοδαπή, σε τραπεζικούς λογαριασμούς της ημεδαπής, σε χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος, καταβάλλοντας φόρο με συντελεστή 3% επί της αξίας τους κατά τον χρόνο της μεταφοράς. Με την καταβολή του προβλεπόμενου στην προηγούμενη παράγραφο φόρου εξαντλείται η φορολογική υποχρέωση του υπόχρεου για τα κεφάλαια αυτά». Εκτός αυτού σημειώνεται ότι «η καταβολή του φόρου για τη μεταφορά των κεφαλαίων νομιμοποιεί μόνο φορολογικά τη χρήση των κεφαλαίων αυτών στην Ελλάδα και απαλλάσσει τον υπόχρεο από τυχόν φορολογικά αδικήματα, με την επιφύλαξη των μη φορολογικού χαρακτήρα διατάξεων των Ν. 2331/1995, 3034/2002 κ.ά».

Με λίγα λόγια ο Γιώργος Αλογοσκούφης με την τροπολογία αυτή, η οποία παρουσιάστηκε ως οικονομικό θαύμα την περίοδο εκείνη από τα ΜΜΕ που βρίσκονταν στο απόγειό τους πλυμμηρισμένα με κρατικό χρήμα, κατέστη ικανή να ξεπλύνει μονομιάς όλο το μαύρο χρήμα που είχε διοχετευθεί στους ανά τον κόσμο φορολογικούς παραδείσους από επίορκους δημόσιους λειτουργούς, πιθανότατα διεφθαρμένους πολιτικούς και εγκληματίες.

Η «ντροπολογία» που ξέπλυνε και τη λίστα Λαγκάρντ

Η εν λόγω τροπολογία μπορεί να λύσει έναν από τους σημαντικότερους γρίφους της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Για ποιο λόγο πολλές από τις 2059 καρτέλες που είχε δημοσιεύσει το Hot Doc εμφάνιζαν λογαριασμούς που είχαν κλείσει λίγο καιρό πριν ο Φαλτσιανί υποκλέψει τα στοιχεία από την HSBC. Η εν λόγω λίστα απεικόνιζε τα στοιχεία της ελβετικής τράπεζας για την περίοδο από το Φεβρουάριο του 1997 έως το Δεκέμβριο του 2007. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα πολλοί εκ των καταθετών της HSBC έχοντας ενημερωθεί για τον καθαρτήριο νόμο του Γ. Αλογοσκούφη απέσυραν τα χρήματά τους από τις ασφαλείς και εχέμυθες τράπεζες της Ελβετίας και τα επέστρεψαν – πεντακάθαρα και νομιμοποιημένα- στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν καταρρέει και το επιχείρημα κάποιων από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα ότι δηαλδή οι λογαριασμοί τους είναι κλειστοί και άνοιξαν και έκλεισαν χωρίς να έχει διακινηθεί χρήμα, άρα δεν έχουν καμία ευθύνη. Από ότι φαίνεται πολλοί από αυτούς αξιοποίησαν την τροπολογία του Γ. Αλογοσκούφη για να νομιμοποιήσουν το μαύρο χρήμα με 3%, όταν η μικρότερη ελληνική επιχείρηση φορολογείται το νόμιμο χρήμα με συντελεστές 20-45%.

Εκτός της λίστας Λαγκάρντ, μία ανασκόπηση των υπόλοιπων υποθέσεων που είχαν απασχολήσει τα προηγούμενα χρόνια την επικαιρότητα μπορεί να δώσει σημαντικές απαντήσεις. Η επίμαχη τροπολογία ήρθε αμέσως μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, των οποίων το συνολικό κόστος τελικά ουδείς έχει μπορέσει να προσδιορίσει επακριβώς, ενώ αποτελεί κοινά αποδεκτή παραδοχή ότι συντελέστηκε το μεγαλύτερο «πάρτι» των τελευταίων δεκαετιών. Την ίδια μάλιστα περίοδο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, του οποίου το κουβάρι ξετυλίγεται στις ημέρες μας και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής απολογίες, αφήνονται υπόνοιες για τον τρόπο νομιμοποίησης των παράνομων προμηθειών. Κάπου στο ενδιάμεσο συντελέστηκε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, όταν το 1999 μέχρι βοσκοί και κτηνοτρόφοι πείστηκαν από την ίδια την πολιτική ηγεσία μέσα από δηλώσεις της αλλά και από τα ΜΜΕ ότι μπορούν να θησαυρίσούν παίζοντας το βιος τους στη Σοφοκλέους.

Το μέγεθος των σκανδάλων, αλλά και η τροπολογία - κολυμβήθρα του Σιλωάμ του Γιώργου Αλογοσκούφη χρίζουν ενδελεχούς διερεύνησης από τις αρμόδιες αρχές. Τα πλήρη στοιχεία αυτών που έφεραν χρήμα στην Ελλάδα τα έχει στη διάθεσή της η Τράπεζα της Ελλάδας και η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων είναι αναγκαία για να γίνει κατανοητό ποιοι και πως εξηπηρετήθηκαν


πηγή

"Μπαχαλοποιεί " την Αστυνομία ο Δένδιας. Αυτό είναι το σχέδιο για την νέα Αστυνομία. ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-Τι αλλάζει στην Αστυνομία
Την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο τη βελτίωση της αστυνόμευσης, την εξοικονόμηση δαπανών και την κατάργηση άχρηστων γραφειοκρατικών δομών, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Βάσει του σχεδίου νόμου, η ΕΛ.ΑΣ. θα αποτελείται από τρεις κλάδους: Τάξης, Ασφάλειας, Αλλοδαπών. Στον κλάδο Τάξης θα υπάγεται και η δημοτική αστυνομία, ενώ μειώνονται οι διοικητικές δομές κατά 43% και καταργούνται 6.700 κενές οργανικές θέσεις. Αυτό προβλέπει συγχωνεύσεις αστυνομικών τμημάτων σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη μείωση του χρόνου ανταπόκρισης. Ταυτόχρονα, προβλέπεται αύξηση κατά 50% της ΕΚΑΜ και ενίσχυση της ΟΠΚΕ. Η πυροσβεστική θα ανήκει πλέον στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 
 Δείτε το βίντεο>>
 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1708.html

Δύο τραπεζίτες της JP Morgan και της Deutsche Bank αυτοκτόνησαν στο Λονδίνο

ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΥΤΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ
building-jumpv3

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Το πρωί της Τετάρτης 29/01/14, ο 39χρονος Gabriel Magee, υψηλό στέλεχος της JP Morgan αυτοκτόνησε πηδώντας από τον τελευταίο όροφο του ουρανοξύστη της Εταιρίας. Η σορός του βρέθηκε στον ένατο  όροφο εκ των 33 που συνολικά έχει ο πύργος της Canary Wharf, όπου το σώμα προσέκρουσε κατά την πτώση σε χαμηλότερη οροφή  που περιβάλλει τον κυρίως ουρανοξύστη. Ο Magee ζούσε στο Λονδίνο εδώ και 7 χρόνια λόγω μετεγκατάστασης της  JP Morgan στο Λονδίνο το 2007. Διατελούσε Αντιπρόεδρος του τμήματος Εταιριών και Επενδύσεων. Εκπρόσωπος της Τράπεζας εξέφρασε τα συλληπητήριά του αναφέροντας ότι “η οικογένεια της  J.P. Morgan στην 25η Bank Street, έχασε σήμερα ένα μέλος της.  
article-2547275-1B06BE2F00000578-924_634x769
Τα σημεία από όπου πήδηξε ο αυτόχειρας και μετά προσέκρουσε κατά την πτώση
Η Scotland Yard ανακοίνωσε ότι κλήθηκε να μεταβεί στην  25η Bank Street στις 8.02 π.μ. και ότι οι επιθεωρητές δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο στο θάνατο αυτόν. “Καμιά σύλληψη δεν έγινε και το περιστατικό δεν θεωρείται ύποπτο σε αυτό το πρώιμο στάδιο”, δήλωσε και ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.
Ένας συνάδελφος του αυτόχειρα δήλωσε στην MailOnline ότι το νεκρό σώμα έμεινε τουλάχιστον δυο ώρες στην χαμηλότερη οροφή και χωρίς  καν να το σκεπάσουν. “Εκατοντάδες υπάλληλοι το έβλεπαν από τα παράθυρά τους. Την περασμένη βδομάδα ήταν η εβδομάδα των bonus της JP Morgan και ελπίζω να μην υπάρχει συσχέτιση με αυτό”.
Man Dies After Falling From JP Morgan Bank Roof In London
οι υπάλληλοι βλέπουν από τα παράθυρα επί ώρες την ματωμένη σωρό
Ένας άλλος εργαζόμενος δηλωσε στην Evening Standard ότι είναι φοβερό αφήνουν το σώμα ενός νεκρού έτσι για τέσσερις ώρες. “εγώ και άλλοι συνάδελφοι είμασταν πολύ εκνευρισμένοι που άφησαν το αιμόφυρτο πτώμα σε κοινή θέα για τόση ώρα”.
JP-Morgan-3069928
Η Amie Hughes-Gage είπε ότι μετακινήθηκε η σωρός από την αστυνομία μετά από 4 ώρες, ενώ ο Hetal Patel έγραψε στο  tweeter ότι ο 9ος όροφος της JP Morgan είναι ορατός από το παράθυρό του και ότι για πολλή ώρα το σώμα το είχαν αφήσει πεταμένο.
JP-Morgan-3069930
Το κτίριο της JP Morgan στέγαζε τα διευθυντικά γραφεία της Τράπεζας “Επιχείρηση για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική”(EMEA) από τον Ιούλιο του 2012. Ανήκαν στην   Lehman Brothers μέχρι τη χρεοκοπία της το 2008. 
H αυτοκτονία αυτή ,μεγαλοστελέχους στον τραπεζικό τομέα, είναι η δέυτερη μέσα σε δυο μέρες στην Αγγλία. Την Κυριακή ο πρώην γενικός διοικητής της Deutsche Bank, ο αμερικανός William ή ‘Bill’ Broeksmit, 58 ετών βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Νότιο Kensington. Μόνιμος κάτικος Αγγλίας για πολλά χρόνια που διατηρούσε και  διαμέρισμα στο πολυτελές  Central Park building στη Νέα Υόρκη. Ο Broeksmit εργαζόταν από το 1996 στη Deutsche Bank απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ είχε δουλέψει και για την Merrill Lynch. Είχε εγκαταλείψει μαζί με άλλους τραπεζίτες τη Merrill Lynch όταν η Deutsche Bank ανέπτυξε τη δεκαετία του 90 τον επενδυτικό τραπεζικό τομέα της. Ήταν ειδικός στα ασφάλιστρα κινδύνου τα οποία και διαχειριζόταν κατ’ αποκλειστικότητα. Η κατοικία του στο Evelyn Gardens του Νότιου Kensington, κοστολογείται γύρω στα 2 000 000 αγγλικές λίρες, ενώ το διαμέρισμά του στηνΑμερική εκτμάται γύρω στα 4 500 000 δολλάρια. Είχε συμμετάσχει στη “σωτηρία” της Deutsche Bank στην κρίση των τοξικών χρεών του 2008 και ως  risk expert, βοήθησε την τράπεζα να μεταπουλήσει τα επικίνδυνα χρέη και να μειώσει το συνολικό ποσό του δανεισμού.
Η κατοικία του αυτόχειρα στο Kensington όπου βρέθηκε απαγχωνισμένος
Η κατοικία του αυτόχειρα στο Kensington όπου βρέθηκε απαγχωνισμένος
Η Scotland Yard ανακοίνωσε ότι 58χρονος βρέθηκε απαγχωνισμένος στο Evelyn Gardens, SW7, μετά από κλήση της Αστυνομίας την Κυριακή στις 12 35 μμ .”Ο θάνατός του δε θεωρείται ύποπτος”.


πηγές: Daily Mail, Guardian
 http://www.pentapostagma.gr/2014/01/

EI E N D ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ ΟΜΙΛΙΤΗΣ Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 25-1-14

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1/14 ΣΤΙΣ 19:30 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ~ΕND ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.




Μαίανδρος και Διόνιος

"ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Ο Άλεξ Ρόντος, ο Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας, το
κορυφαίο στέλεχος της Σκοπιανής αντικατασκοπείας και οι Τσέχοι...
Ένα άκρως απόρρητο έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών της Τσεχίας αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στην Ελλάδα.
Οι Τσεχικές υπηρεσίες αναφέρονται στις δουλειές που είχαν στήσει τα Σκόπια, ένα κορυφαίο στέλεχος της αντικατασκοπείας της γειτονικής χώρας, ένας έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας και ο περιβόητος Άλεξ Ρόντος. Σας ενημερώνουμε εγκαίρως ότι οι Τσέχοι ετοιμάζονται...
να ζητήσουν την έκδοση διεθνούς εντάλματος για τον Σκοπιανό-κορυφαίο στέλεχος της αντικατασκοπείας και να διαβιβάσουν τα στοιχεία στις ελληνικές αρχές για τον έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία και τον Άλεξ Ρόντο.



Σε πρώτη φάση έχει ενημερωθεί η ΕΥΠ κι ενώ σύντομα θα διαβιβαστούν ντοκουμέντα-φωτιά και στην ελληνική Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό προβλέπουμε σύντομα συνωστισμό επιφανών προσωπικοτήτων της Ελλάδας στο άσυλο του Μαυροβουνίου.



http://greeknation.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3135.html

Radio Spot - Enwsi Ellinwn 9/2/14 Alexandreio Melathro Thessaloniki

Teaser

Ακούστε Ζωντανά


http://sorrasfm.gr/


To ραδιόφωνο των ελεύθερων Ελλήνων


Σύντομα κοντά σας… με ζωντανές εκπομπές

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 


info@sorrasfm.gr


 Sorrasfm



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Σας ενημερώνω ότι ανακοινώσεις, δηλώσεις και δελτία τύπου του κ.Αρτέμη Σώρρα είναι μόνο στο SORRAS FM .

Αρτέμης Σώρρας


https://www.facebook.com/sorrasfm?ref=hl

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters