Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

"Μπαχαλοποιεί " την Αστυνομία ο Δένδιας. Αυτό είναι το σχέδιο για την νέα Αστυνομία. ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-Τι αλλάζει στην Αστυνομία
Την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο τη βελτίωση της αστυνόμευσης, την εξοικονόμηση δαπανών και την κατάργηση άχρηστων γραφειοκρατικών δομών, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Βάσει του σχεδίου νόμου, η ΕΛ.ΑΣ. θα αποτελείται από τρεις κλάδους: Τάξης, Ασφάλειας, Αλλοδαπών. Στον κλάδο Τάξης θα υπάγεται και η δημοτική αστυνομία, ενώ μειώνονται οι διοικητικές δομές κατά 43% και καταργούνται 6.700 κενές οργανικές θέσεις. Αυτό προβλέπει συγχωνεύσεις αστυνομικών τμημάτων σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη μείωση του χρόνου ανταπόκρισης. Ταυτόχρονα, προβλέπεται αύξηση κατά 50% της ΕΚΑΜ και ενίσχυση της ΟΠΚΕ. Η πυροσβεστική θα ανήκει πλέον στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 
 Δείτε το βίντεο>>
 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1708.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters