Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Αλέξη μπορούν οι απλοί πολίτες να ρυθμίσουν τα δάνειά τους όπως το Mega;

Την ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στέλνει στα ξένα funds τις περιουσίες των πολιτών που χρωστούν στις τράπεζες, ο κυρ – Σταύρος «σβήνει» τα «κόκκινα» θαλασσοδάνεια – Απόλυτη κοροϊδία ο δήθεν πόλεμος του Τσίπρα με τους νταβατζήδες

Δείτε πώς το «Megaλο» κανάλι που υποτίθεται ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τον Τσίπρα και τον Καμμένο, κατάφερε να αποφύγει την υπαγωγή του θαλασσοδανείου των 98 εκατομμυρίων ευρώ στις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα δάνεια» την ώρα που τα ξένα funds ετοιμάζονται να αρπάξουν τα σπίτια των βιοπαλαιστών για ένα κομμάτι ψωμί. Κατά τα λοιπά, ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα «τσακίσουν» στη νομιμότητα τους μεγαλοκαναλάρχες… 

Δυστυχώς τα γεγονότα δικαιώνουν πλήρως το Newsbomb.gr αφού εδώ και μήνες κάνουμε λόγο για κυβέρνηση του… θεαθήναι. Τα προβλέψαμε και τα γράψαμε αναλυτικά και ειδικά σε ότι αφορά τον υποτιθέμενο πόλεμο της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. με τους μεγαλοκαναλάρχες. Σας είχαμε γράψει ότι θα ετοιμάσουν μέχρι και δήθεν συλλήψεις για τα δελτία των οκτώ. Μιλάμε για τεράστια πολιτική υποκρισία. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Τσίπρας και Καμμένος, όχι μόνο δεν πρόκειται να τσακίσουν τη διαπλοκή όπως ευαγγελίζονται, αλλά αντίθετα θα ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματά τους από την… πίσω πόρτα.

Και για να είμαστε σαφείς και συγκεκριμένοι: Το Mega του Σταύρου Ψυχάρη, με το οποίο οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος υποτίθεται πως
βρίσκονται σε ανηλεή πόλεμο κατάφερε – ω του θαύματος – να κάνει τα κόκκινα δάνεια του, άσπρα!!!

Ναι, το Megaλο κανάλι που ανεβοκατέβαζε υπουργούς πήρε για δεύτερη φορά άφεση αμαρτιών, με την αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα που θα τους… τσάκιζε στη νομιμότητα.

Αυτό είναι το μέγεθος της πολιτικής ξετσιπωσιάς.

Όπως αποκαλύπτει το Παρόν της Κυριακής, οι τράπεζες συμφώνησαν να δώσουν παράταση στο ομολογιακό θαλασσοδάνειο των 98 εκατομμυρίων που είχε πάρει ο Ψυχάρης μέχρι το 2021, προκειμένου, επί της ουσίας, να μην χαρακτηριστεί κόκκινο!!!

Και όλα αυτά, βεβαίως, συμβαίνουν την περίοδο που ο κ. Ψυχάρης ελέγχεται από τη δικαιοσύνη και για τα δάνεια που έχει πάρει και για το πόθεν έσχες του και καλείται να δώσει εξηγήσεις επ’ αυτών των θεμάτων.

Όλα αυτά συμβαίνουν πίσω από κλειστές κουρτίνες την ώρα που τράπεζες, κυβέρνηση και δανειστές έχουν συμφωνήσει να αρπάξουν, με τον πιο ύπουλο τρόπο, τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων και να τα δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί σε ξένα funds.

Μέσα σε αυτό το βόρβορο, ο κυρ-Σταύρος έκανε πάλι το θαύμα του και, ως συνήθως, θα τη γλιτώσει αβρόχοις ποσίν.

Η υποκρισία Τσίπρα και Καμμένου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και πλέον εξηγούνται όλα τα επικοινωνιακά τρικ, με τα οποία προσπαθούν να θολώσουν την κρίση του ελληνικού λαού.

Τώρα εξηγείται πολύ εύκολα γιατί ο «πολύς» κύριος Πάνος Καμμένος ήταν την περασμένη εβδομάδα καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη με τρεις δημοσιογράφους να του κάνουν αβάντα…

Μη μου πείτε ότι δεν είδατε την εκπομπή. Ο Πάνος καλεσμένος, στο κανάλι που μισούσε θανάσιμα, σε χαλαρή κουβεντούλα με τον Πρετεντέρη και την παρέα του…

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον τόπο.

Αφού την ώρα που ο Πάνος ήταν στο Mega, οι τράπεζες συμφώνησαν το δάνειο του καναλιού να αποπληρωθεί το 2021 αντί του 2016 και να μην υπαχθεί στις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια.


Προσέξτε λοιπόν τι σημαίνει αυτή η απόφαση επί του πρακτέου:

Το Mega θα μπορέσει να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αφού θα εξασφαλίσει την απαραίτητη τραπεζική ενημερότητα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Το δάνειο του Mega έληγε στις 31/12/2015 και έπρεπε μέχρι τότε να αποπληρωθεί.

Όμως στις 25 Σεπτεμβρίου του 2015, το κανάλι ήρθε σε συμφωνία με τις τράπεζες και υπέγραψε αναδιάρθρωση του ομολογιακού δανείου έως το 2021!

Υποτίθεται ότι οι τράπεζες, για να προχωρήσουν σε αυτή την παράταση, ζητούν να καλυφθεί πλήρως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ.

Προσέξτε όμως, η επιτροπή κεφαλαιαγοράς απέφυγε να ορίσει καταληκτική ημερομηνία για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου παρά το γεγονός ότι το θέμα σέρνεται εδώ και 6 μήνες.

Αυτή ακριβώς η ελαστικότητα επιτρέπει στις τράπεζες να μεταθέσουν τις ημερομηνίες εξόφλησης των δανείων.

Επί της ουσίας, δηλαδή, το κανάλι του Σταύρου Ψυχάρη θα πρέπει να πληρώσει 29,4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2016 και τα υπόλοιπα 59,4 εκατομμύρια μέχρι το 2021!

Yπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη προνομιακή μεταχείριση είχε το κανάλι και από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις για προηγούμενο δάνειο 50 εκατομμυρίων ευρώ που είχε λάβει το 2009, πάλι χωρίς εγγυήσεις, και κατάφερε να το αναδιαρθρώσει με θολές διαδικασίες και παίρνοντας νέο δάνειο 98 εκατομμυρίων.

Πάντως, μέχρι τώρα, ο κυρ-Σταύρος μια χαρά τα βολεύει με τους εχθρούς του. «Έκλεισε» και το θέμα με το Μέγαρο Μουσικής και το θέμα με το Μega.
Φανταστείτε να ήταν φίλοι του ο Τσίπρας και ο Καμμένος!!!

newsbomb
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/mega.html

Διέγραψε την Εθνική Τράπεζα το NYSE. «Αφύσικα» η αξία των μετοχών της Εθνικής στη Νέα Υόρκη μειώθηκε κατά 91% από την αρχή του έτους.


Διέγραψε την Εθνική Τράπεζα το NYSE κουκουλώθηκε η είδηση

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) διέγραψε από το ταμπλώ, απαγόρευσε τη διαπραγμάτευση, και ξεκίνησε διαδικασία για την εξαίρεση των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας , κοινών και προνομιούχων, από τους δείκτες της, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του, από τις 27 Νοεμβρίου, αλλά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης απέκρυψαν την είδηση. Είναι καταπληκτική η επιτυχία κουκουλώματος της είδησης από όλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αν και όλοι οι δημοσιογράφοι το γνώριζαν αφού μεταδώθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ την είδηση δημοσίευσε ακαριαία και το Μπλούμπεργκ.


Η ανακοίνωση σημειώνει ότι το NYSE αποφάσισε «ότι η εταιρεία δεν είναι επιλέξιμη για διαπραγμάτευση, λόγω ‘αφύσικα χαμηλών’ τιμών των μετοχών (American Depositary Shares) της τράπεζας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, η αξία των μετοχών της Εθνικής στη Νέα Υόρκη μειώθηκε κατά 91% από την αρχή του έτους. Η διαπραγμάτευση των μετοχών της Εθνικής ανεστάλη σήμερα , όταν η τιμή τους μειώθηκε στα 16 σεντς, σημειώνει το Bloomberg.

Η Εθνική Τράπεζα έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση κατά της απόφασης σε Επιτροπή του Συμβουλίου Διευθυντών του NYSE, στο μεταξύ ωστόσο η αρμόδια επιτροπή του NYSE θα αιτηθεί στην αμερικανική Επιτροπή Kεφαλαιαγοράς τη διαγραφή των τίτλων της ΕΤΕ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του NYSE στα αγγλικά έχει ως εξής:

«NEW YORK, November 27, 2015 – The New York Stock Exchange announced today that the staff of NYSE Regulation, Inc. has determined to commence proceedings to delist the American Depositary Shares (each representing one ordinary share) of National Bank of Greece S.A. (the «Company») — ticker symbol NBG – and American Depositary Shares, Series A (each representing one Non-Cumulative Preference Shares, Series A) — ticker symbol NBG PRA – from the NYSE. Trading in each series of the Company’s American Depositary Shares will be suspended immediately.

NYSE Regulation determined that the Company is no longer suitable for listing based on “abnormally low” price levels of the Company’s American Depositary Shares, pursuant to Section 802.01D of the NYSE Listed Company Manual.

The Company has a right to a review of this determination by a Committee of the Board of Directors of NYSE Regulation, Inc. The NYSE will apply to the Securities and Exchange Commission to delist the American Depositary Shares and the American Depositary Shares, Series A Non-Cumulative Preference Shares pending completion of all applicable procedures, including any appeal by the Company of the NYSE Regulation staff’s decision».The New York Stock Exchange is delisting American depositary receipts of National Bank of Greece SA after they lost 91 percent of their value this year.

The ADRs were suspended on Friday, when their value slumped to 16 cents from as much as $1.96 in February. NYSE cited an “abnormally low” price in a statement.

Losses spiraled to a record this month, after the Greek lender sold new shares at a more than 90 percent discount to market prices. The nation’s four largest banks have been raising capital to help fill a 14.4 billion-euro ($15.3 billion) hole in their accounts identified by the European Central Bank.

National Bank of Greece has the right to appeal the decision to a committee of the board of directors of NYSE. The stock in Athens closed at a record low of 8 euro cents, taking its weekly slump to 64 percent.

……………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

Το χρονικό: Η Τράπεζα της Ανατολής, η Εθνική τράπεζα και η Κεντρική Τράπεζα

ΦΕΚ 376/2015 (ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ 1.900.000.000 € ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ» ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΚΙ ΕΣΥ ΨΟΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !

Η Χελώνα, η «Εθνική τράπεζα» και οι χελώνες

Πωλούνται από την «χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.» και τους Εβραίους Rothschild ιδιοκτήτες της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» και της «Τράπεζας της Ελλάδος» που κατέχουν και τις άλλες τράπεζες στην Ελλάδα…

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

Η «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=19083

ΩΠΑ ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΙΜΠΛΕ! «ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ»! ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ! ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ!

erdogan
Η έγκυρη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt σε σημερινό της δημοσίευμα εστιάζει στις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος βάζοντας στο στόχαστρο τον γιο του Ερντογάν με το ποικιλοτρόπως βεβαρημένο παρελθόν του. «Αν και πολλές δυτικές χώρες αρνούνται να πιστέψουν (τουλάχιστον επίσημα) ότι η Τουρκία είναι ανακατεμένη στην παράνομη διακίνηση πετρελαίου με το Ισλαμικό Κράτος...
η φήμη και το παρελθόν του γιου του Ερντογάν μιλάει από μόνο του» γράφει σε σημερινό της άρθρο η μεγάλη εφημερίδα Handeslblatt.
Και συνεχίζει το δημοσίευμα: «Αν και στα χαρτιά ο Μπιλάλ Ερντογάν έχει πολύ σημαντικές περγαμηνές, η πραγματική του βιογραφία έχει πολλά σκοτεινά σημεία» ενώ επισημαίνει ότι η Ρωσικές κατηγορίες έχουν δεν είναι χωρίς πραγματικά ερείσματα.
Το 2013 ο Μπιλάλ Ερντογάν είχε κατηγορηθεί ότι ξέπλενε χρήματα για τον πατέρα του σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την πολιτική ζωή της Τουρκίας. Το 2014 υπήρξε ένα ακόμα καταγεγραμμένο τηλεφώνημα με τον πατέρα του, που μιλούσε για μία πληρωμή ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
Εκείνο τον καιρό δεν υπήρξαν ενδείξεις για τον σκοπό αυτής της πληρωμής, αλλά τα Μέσα έκαναν λόγο ότι αφορούσε χρήματα που θα πήγαιναν σε μίζες και πληρωμές για την κατασκευή ενός αγωγού πετρελαίου. Ο ίδιος ο Ερντογάν πάντως είχε δηλώσει ότι το ηχητικό ήταν ένα βρώμικο ψέμα.
Το Νοέμβριο, ο Σύριος υπουργός Πληροφοριών Ομράν αλ-Ζούμπι έκανε δημόσια δήλωση ότι η μεταφορική εταιρία η οποία ανήκει στον Μπιλάλ Ερντογάν είχε παραλάβει πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Ενώ κάποιοι άλλοι κατηγόρησαν τον Μπιλάλ ότι έκλεβε πετρέλαιο από περιοχές που ήταν υπό την κατοχή του ISIS στο Ιράκ και το έστελνε σε χώρες της Ασίας. Ως αποτέλεσμα αυτών των δραστηριοτήτων, ο Μπιλάλ ανακυρήχτηκε από τους τοπικούς ως «ο υπουργός Πετρελαίου του Ισλαμικού Κράτους».
Την ίδια στιγμή ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι θα παραιτηθεί αν αποδειχθεί ότι ένα μέλος της οικογένειάς του αποδειχτεί ότι έχει σχέσεις με την παράνομη διακίνηση πετρελαίου με το Ισλαμικό Κράτος.
Και η γερμανική εφημερίδα καταλήγει στο άρθρο της: «Ο Τούρκος πρόεδρος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με τις δηλώσεις του. Με τόσο κακά “χαρτιά” στα χέρια του, ο Ερντογάν είναι προφανές ότι παίζει σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρίσκο».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_632.html

η εθνοκάθαρση σε εξέλιξη περισσότεροι από 400.000 Ευρωπαίοι πεθαίνουν πρόωρα κάθε χρόνο!.

Περισσότεροι από 400.000 Ευρωπαίοι πεθαίνουν πρόωρα κάθε χρόνο, σύμφωνα με νέα έκθεση του Οργανισμού Περιβάλλοντος της ΕΕ και αυτό οφείλεται στην ατμοσφαιρική ρύπανση που αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τους κατοίκους της Ευρώπης.
Η ατμοσφαιρική ρύπανση μειώνει τη διάρκεια ζωής των ανθρώπων ενώ ευνοεί την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών, όπως είναι τα καρδιακά νοσήματα, τα αναπνευστικά προβλήματα και ο καρκίνος.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η νέα έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (ΕΟΠ) που δημοσιεύθηκε στην Κοπεγχάγη ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται η παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι περίπου 432.000 πρόωροι θάνατοι οφείλονται στην ατμοσφαιρική ρύπανση.
«Η ατμοσφαιρική ρύπανση συνεχίζει να επιβαρύνει την υγεία των Ευρωπαίων, την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής τους», δηλώνει ο εκτελεστικός διευθυντής του ΕΟΠ, Χανς Μπρόινινξ. «Εκτός αυτού έχει και σημαντικές οικονομικές συνέπειες, αφού αυξάνονται τα έξοδα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ ταυτόχρονα χάνονται ημέρες εργασίας που σημαίνει λιγότερη παραγωγικότητα για ολόκληρη την οικονομία».
Οι πιο βλαβεροί ρύποι
Η ατμοσφαιρική ρύπανση ευνοεί την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών, όπως είναι τα καρδιακά νοσήματα, τα αναπνευστικά προβλήματα και ο καρκίνος.
Η ατμοσφαιρική ρύπανση ευνοεί την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών, όπως είναι τα καρδιακά νοσήματα, τα αναπνευστικά προβλήματα και ο καρκίνος.
Κάθε χρόνο δημοσιεύεται μια έκθεση για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ευρώπη, η οποία εξετάζει τη συγκέντρωση ατμοσφαιρικών ρύπων και τη σχετική με αυτήν επιβάρυνση σε κάθε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από την φετινή έκθεση προκύπτει ότι οι περισσότεροι κάτοικοι των ευρωπαϊκών πόλεων εκτίθενται σε επίπεδα ατμοσφαιρικών ρύπων που κρίνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας ως επικίνδυνα.Πρόκειται για μικροσωματίδια, διοξείδιο του αζώτου και όζον που βρίσκεται χαμηλά στο έδαφος. Από αυτούς τους ρύπους, τα μικροσωματίδια είναι η κύρια πηγή ασθενειών και πρόωρων θανάτων στην Ευρώπη.
Τα συγκεκριμένα σωματίδια εισχωρούν στη ρινική κοιλότητα και κάποια από αυτά και στον πνευμονικό ιστό και την κυκλοφορία του αίματος. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το 2012 432.000 άνθρωποι έχασαν πρόωρα τη ζωή τους εξαιτίας της μακροπρόθεσμης έκθεσής τους σε μικροσωματίδια ενώ το προσδόκιμο ζωής κάθε ευρωπαίου πολίτη μειώνεται κατά 38 ημέρες. Σε πυκνοκατοικημένες περιοχές η βασική πηγή ατμοσφαιρικών ρύπων είναι η τα καυσαέρια των αυτοκινήτων!! σιγά μην πουν οτι ειναι απο ψεκασμούς του ΝΑΤΟ!! η υποκρισία σε όλο της μεγαλείο!έχουν δώσει εντολή στους γιατρούς να μην λένε τίποτα για ψεκασμούς! τα αυτοκίνητα φταίνε που υπάρχουν τόσα χρονιά!
Για την προστασία του πληθυσμού οι ειδικοί του οργανισμού συνιστούν την τήρηση των επιπέδων ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα, σύμφωνα με τις προτάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η συγκέντρωση μικροσωματιδίων στα 28 κράτη-μέλη της ΕΕ να μειωθεί κατά το ένα τρίτο. «Σε σύγκριση με την σημερινή κατάσταση θα μπορούσαν έτσι να αποφευχθούν 144.000 πρόωροι θάνατοι» καταλήγουν οι συντάκτες της έκθεσης.

aetos-apokalypsis.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/400000.html

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας είναι ένα πολύ καλοστημένο σχέδιο για μας εξαθλιώσουν ως πολίτες οικονομικά.
Όταν το καταφέρουν τότε ανενόχλητοι θα αποτελειώσουν τη χώρα.
Μασόνοι απανταχού όλου του κόσμου έχουν στρέψει τα μάτια τους πάνω μας για να μας καταστρέψουν και το ένα σχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το άλλο. Οι πολίτες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα ψάχνοντας την στα μάτια των πουλημένων πολίτικων.
Το ΔΝΤ δεν ήρθε για να μας σώσει αλλά για να μην αφήσει έστω και μια ελπίδα να αντιδράσουμε. Ο χρόνος τρέχει Έλληνες εις βάρος μας και όσο τα ηνία της χώρας είναι σε χέρια λερωμένα σε χέρια μασόνων που έχουν δώσει όρκο να καταστρέψουν αυτή τη χώρα.
Για κάποιος πλουσιολαλάκιδες που έχουν κατακρίνει τέτοιου είδους άρθρα θέλω να τους πω ότι ένα τείχος με βρωμερά χαρτονομίσματα έχουν καλύψει τα μάτια τους και δεν μπορούν να δουν τίποτα παραπάνω . Δεν τους νοιάζει ότι σε αυτή τη κοινωνία θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους και θα λογοδοτήσουν. Φτάνει να σκάσουν από χρήμα και να περνάνε αυτοί καλά.

Πρώτα από την Ελλάδα, πρώτα από την καρδία της ορθοδοξίας ξεκίνησαν μέχρι να μας γονατίσουν.
Αυτό θα γίνει πρώτα οικονομικά για να μην έχει κανείς μας την δύναμη να αντιδράσει.
…σαν ένα άδειο ποτήρι που δεν μπορεί τίποτα να προσφέρει για να σε ξεδιψάσει !
linkis.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/blog-post_201.html?spref=fb

Το πείραμα του Κορανίου: Πως αντιδρά κάποιος Ευρωπαίος στη Βίβλο, όταν του λες ότι είναι το Κοράνι; (ΒΙΝΤΕΟ)


Ενα τρομερά ένδιαφέρον πείραμα, έγινε στην Ολλανδία, από την εκπομπή Dit is Normaal, μια σατυρική και προβοκατόρικη εκπομπή με μεγάλη επιτυχία.

Οι δύο νεαροί παρουσιαστές, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι και την αναζωπύρωση της ισλαμοφοβίας, με τα δημοσιεύματα και τους μύθους για την «θρησκεία της βίας», την θρησκεία που ταπεινώνει τις γυναίκες, που είναι οπισθοδρομική και δεν έχει θέσει στον Δυτικό κόσμο, αποφάσισαν να σκαλίσουν λίγο τα νερά.

Πήραν μια βίβλιο, και υπογράμμισαν κομμάτια της τα οποία ακούγονται φριχτά, όπως για το ότι η θέση της γυναίκας είναι να υπακούει τον άνδρα, ότι η γυναίκα απαγορεύεται να διδάσκει, η αγάπη μεταξύ δύο ανδρών είναι σατανική και οι άνδρες πρέπει να πεθάνουν, ότι αν πιάσεις έναν να κλέβει πρέπει να του κόψεις το χέρι κλπ.

Οι δημοσιογράφοι σκέπασαν το εξώφυλλο της Βίβλου, και έβαλαν του Κορανίου. Βγήκαν στον δρόμο, και ρώταγαν Ολλανδούς πολίτες όλων των ηλικιών τη γνώμη τους για αυτά τα αποσπάσματα. Όλοι ανεξαιρέτως τα βρήκαν φριχτά, σκοταδιστικά, και ότι δεν έχουν θέση στην σύγχρονη ζωή. Όταν τους είπαν δε ότι είναι από το Κοράνι και τους ρώτησαν τη διαφορά μεταξύ Κορανίου και Βίβλου, όλοι είπαν ότι η Βίβλος δεν έχει καμία σχέση με τη Βία, ότι δεν μιλά υποτιμητικά για τις γυναίκες, ότι έχει μεγαλύτερη κατανόηση και είναι πιο ανοιχτή.

Η έκπληξη και η ντροπή στα πρόσωπά τους, όταν μετά τους αποκαλύπτεται ότι τα αποσπάσματα ήταν τελικά από τη Βίβλο, είναι ενδεικτικά. Πόσο αληθινά είναι τα στεγανά μας, ή πόσο προιόν προπαγάνδας;

 
 
http://www.hitandrun.gr/to-pirama-tou-koraniou-pos-antidra-kapios-evropeos-sti-vivlo-otan-tou-les-oti-ine-to-korani-vinteo/

ΧΘΕΣ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟ


alt
Ο ΑΘΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.. 
Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ..!! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ  (ΤΖΕΣΟΥΑ) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  Ν' ΑΝΤΈΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.. 
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ  Η ΑΜΑΘΕΙΑ...ΚΑΙ Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ!!! 
ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ....ΑΓΙΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ!!! ΑΙΣΧΟΣ...ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΑΡΑ Ο ΘΕΟΣ  ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ  ΚΑΤΙ  ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..!!!
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ...   
Αυτή είναι η αγάπη των χριστιανών για τους προγόνους μας και τον Ελληνικό πολιτισμό!! Το παρόν είναι επίσημο βιβλίο της εκκλησίας και δείχνει τον μισέλληνα χριστιανό Νικόλαο να καταστρέφει Ελληνικούς ναούς και όχι μόνο!! Μετά οι χριστιανοί τον αγιοποίησαν!! Όχι τίποτα άλλο γιατί ορισμένοι Εβραιοχριστιανοί το παίζουν Ελληναράδες!! ΚΚForget Batman,forget Spiderman and prepare yourself for...

 THE ADVENTURES OF SUPERKIFINA

Τα ίδια  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

alt

Δυστυχώς για τους κηφήνες, ο Παρθενών στέκει ακόμα!


alt


Αντιμιλούσε στους αρχιερείς; Θα δείτε σε λίγο τι τιμωρία τον περιμένει...


alt

alt

Όπως βλέπετε, η θεούσα είναι όλο χαρές που ξεκωλιάστη@@  ο άνθρωπος... Μία ερώτηση έχουμε μόνο: Αφού ο τύπος φορούσε φουστάνι, πώς τον δείχνουνε με κατεβασμένο το παντελόνι; ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ;

alt

"ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΠΙΑΣΗ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ" - ΨΑΛΜΟΣ alt 
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/12/blog-post_379.html

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

φοτο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η γνωστή φωτογραφία που δείχνει ένα Ρώσο αξιωματικό να κρατά απειλητικά στα χέρια του ένα ρουκετοβόλο τύπου sam-stela-2, με βεληνεκές 4.200 μέτρα, την ώρα που το ρωσικό πολεμικό περνούσε τον Βόσπορο έξω από την Κωνσταντινούπολη, θεωρείται από τους Τούρκους σαν πανηγυρική απόδειξη ότι οι Ρώσοι παραβίασαν την συνθήκη του Μοντρέ και συνεπώς η Τουρκία έχει τώρα το αναφαίρετο δικαίωμα να κλείσει τα Στενά για την Ρωσία.

Την άποψη αυτή υποστηρίζουν με δημοσιεύματα στον τουρκικό τύπο οι απόστρατοι ναύαρχοι, Nusret Güner, Cem Gürdeniz, καθώς και ο Τούρκος ειδικός στρατηγικός αναλυτής, καθηγητής Nejat Tarakçı, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία δικαιούται να κλείσει πάραυτα τα Στενά και να απαγορεύσει την διέλευση ρωσικών πολεμικών πλοίων από την Μαύρη Θάλασσα προς την Μεσόγειο.
Παράλληλα ο Τούρκος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Yörük İşık, μιλώντας στην εφημερίδα Milliyet υποστήριξε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια η Τουρκία φωτογραφίζει κάθε λεπτό την διέλευση των ρωσικών πολεμικών από τον Βόσπορο και πρώτη φορά φωτογραφήθηκε ένα τέτοιο προκλητικό γεγονός, που ουσιαστικά καταργεί την συνθήκη του Μοντρέ για την ελεύθερη διέλευση των ρωσικών πλοίων από τα Στενά.
Όπως όμως είναι γνωστό, η Ρωσία έχει απειλήσει ότι οποιαδήποτε κίνηση της Τουρκίας να παρεμποδίσει την ελεύθερη διέλευση ρωσικών πολεμικών πλοίων από τα Στενά, θα εκλυθεί σαν αιτία πολεμικού, «Casus Belli», (τι μας θυμίζει αυτό ???).
Αντιλαμβάνεσαι κανείς τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιοι «θερμοκέφαλοι» στην Άγκυρα αποφασίσουν να στηριχτούν σε αυτή την φωτογραφία και να κάνουν το ατόπημα που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε ολοκληρωτικό πόλεμο Ρωσίας Τουρκιάς, με όλες τις συνέπειες για την ίδια την Τουρκία.
Να δούμε αν το τολμήσουν.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_30.html

ΣΟΚ! Βρέθηκαν άθικτα σώματα σαρκοφάγων ανθρώπων ηλικίας 12.000 ετών [video]

Μία περίεργη όσο και παράξενη είδηση φαίνεται να έρχεται στο φως: Τρεις σαρκοφάγοι με άθικτα σώματα... Το ένα από αυτά λέγεται πως ανήκει σε κάποιον βασιλιά Anunnaki...


Αυτή η ανακάλυψη έγινε εντελώς κατά τύχη την άνοιξη του 2008. Κρατήθηκε μυστική, αλλά την γνωρίζουμε χάρη στα ρωσικά ΜΜΕ. Συνέβη στο Κουρδιστάν, μία κοινωνία κλειστή ως προς τον έξω κόσμο και ειδικότερα τον δυτικό, η οποία όμως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία.

Αν και αποκρύπτεται μέχρι σήμερα (2015), φαίνεται να έγινε γνωστό ότι η ανακάλυψη συνέβη κατά την διάρκεια εκσκαφών για την δημιουργία θεμελίων ενός σπιτιού.

Βρήκαν, λοιπόν, ένα στρώμα του εδάφους που περιείχε τα υπολείμματα ενός αρχαίου πολιτισμού και ένα μαυσωλείο που περιείχε τρεις σαρκοφάγους.

Από τα ευρήματα στο χώμα και τα διάφορα χειροποίητα αντικείμενα οι αρχαιολόγοι καθόρισαν ότι το μνημείο και η πόλη χτίστηκαν κάποτε μεταξύ 10.000 και 12 000 χρόνια πριν -μια ημερομηνία που αναθεωρήθηκε γρήγορα από τις ισλαμικές αρχές. Μετά από την δημοσίευση της εύρεσης στο ρωσικό Τύπο, οι ιρανικές αρχές είπαν ότι τα ερείπια ήταν ηλικίας 850 ετών!

Από τις τρεις σαρκοφάγους υπάρχουν πληροφορίες μόνο για τις δύο, ενώ για την τρίτη δεν αποκαλύφθηκε τίποτε σχετικά με το περιεχόμενό της.

Από το video που ακολουθεί είναι δύσκολο να καθοριστεί το ύψος της σωρού που, ωστόσο δεν μοιάζει για γίγαντα -αν και φαίνεται πολύ ψηλό. Φοράει μία κορώνα, ένα στέμμα, που σημαίνει ότι προφανώς ήταν ο βασιλιάς ή ο κυρίαρχος της πόλης.

Υπάρχουν χρυσά νομίσματα τοποθετημένα στα μάτια του βασιλιά, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα συμπεράσματα. Παρατηρούμε επίσης ότι έχει καυκάσια χαρακτηριστικά, αλλά το δέρμα του είναι χλωμό και έχει το χρώμα του χαλκού.

Η δεύτερη σαρκοφάγος φαίνεται να περιέχει κάποιον που μάλλον ήταν επαγγελματίας μάγος ή αρχιερέας.  Ενδεχομένως, στην τρίτη σαρκοφάγο πρέπει να περιέχεται η βασίλισσα και σύζυγος του βασιλιά.








Όμως, λίγο περίεργα φαίνονται και ακούγονται όλα αυτά. Έτσι δεν είναι;
 
Από που οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για Ανουνάκι; Προφανώς από την σύγκριση με εικόνες αρχαίων βασιλέων Σουμερίων, αλλά κυρίως από την ηλικία των σαρκοφάγων.
 
Καθώς δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες της ανασκαφής, ή τα ονόματα των αρχαιολόγων ή των ανασκαφικών ομάδων, έχει υποστηριχτεί ότι όλο αυτό, δεν είναι παρά ένα στημένο παραμύθι. 
 
Πηγή: Σπύρος Μακρής (diadrastika.com)

Επίθεση με μικροκύματα μέσω της τηλεόρασης – συνέντευξη στρατιωτικού με ειδίκευση σε όπλα ακτινοβολίας

Επίθεση με μικροκύματα μέσω της τηλεόρασης – συνέντευξη στρατιωτικού με ειδίκευση σε όπλα ακτινοβολίας
Ανοίγω κι εγώ χτες την τιβι στις 7 μ.μ. για να ακούσω τα εκλογικά αποτελέσματα και τι ακούω; Μια τρελή συχνότητα στο δεξί αυτί μου, κάτι να πάλλεται σε ταχύτητα presto – πάνω από 160. Το νευρικό μου σύστημα να τσιτώνει και να νιώθω άσκημα. Την κλείνω, σταματάει. Την ανοίγω, ξεκινάει.
Την πολλοστή φορά τσεκαρίσματος, η τιβί μεταφέρθηκε σε μακρινό δωμάτιο του σπιτιού όπου έγινε ραδιόφωνο, άκουγα μόνο, δεν έβλεπα…
Τεχνολογίες γνωστές ως όπλα DEW (directed-energy weapon- όπλα στοχευμένης ενέργειας) βιολογικά όπλα, όπλα μικροκυμάτων, Sonic όπλα, Infrasonic όπλα, Infra-ηχητικά όπλα, Psychotronic / ψυχοτρόπων όπλα, Nano Technology, Active Denial Τεχνολογίας, λιγότερο θανατηφόρα / μη θανατηφόρα όπλα – οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να δημιουργήσουν…
ΨΕΥΔΗ συμπτώματα οποιουδήποτε τύπου όπως …
κάκωση
ασθένεια
ψυχική ασθένεια
Και ΑΛΗΘΙΝΑ όπως…
καρκίνος
ανεπάρκεια οργάνων – αποβολή εμβρύου
αυτοκτονία
Η χρήση των τεχνολογιών αυτών είναι γνωστά για:
έλεγχο συμπεριφοράς
αλλαγή διάθεσης
αλλοίωση και έλεγχος του νου
εγκεφαλικός εγκλωβισμός
εγχώρια τρομοκρατία / βασανιστήρια
ηλεκτρονικό βασανισμό / παρενόχληση
ηλεκτρονική τρομοκρατία
Ο φυσικός και Βρετανός απόστρατος, Dr Barry Trower, εξειδικευμένος στο θέμα των μικροκυμάτων εξηγεί στο παρακάτω βίντεο τις καταχρήσεις που γίνονται από αξιόπιστους επαγγελματίες. Τα τεστ ή αν θέλετε, η εφαρμογή των όπλων αυτών, γίνονται πάντα σε ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι θα υποστούν φυσικά και τις βλάβες αυτών:
ΑΘΕΜΙΤΑ πειράματα γίνονται από κυβερνητικούς επιστήμονες πάνω στο ανυποψίαστο κοινό …
Αυτό γίνεται με την αόρατη ακτινοβολία αόρατη μικροκυμάτων σε ομάδες ή άτομα, ακόμα και αρχηγούς κρατών! Προκαλώντας ψεύτικη ψυχική ασθένεια, φωνές στο κεφάλι, αυτοκτονικές τάσεις, πόνος οποιασδήποτε σωματικής βλάβης κλπ. Φράση κλειδί:
«Μπορώ να σκοτώσω κάποιον μέσα σε τρεις εβδομάδες»!!!
 
Το Russia Today με συνεντεύξη του Magnus Olsson, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υπήρξε θύμα, εργάστηκε σκληρά για πολλά χρόνια για να εκθέσει μία από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της εποχής μας – που συνδέει τους ανθρώπους χωρίς τη βούληση τους και γνώση τους σε υπολογιστές μέσω εμφυτευμάτων νανομεγέθους – οδηγώντας σε πλήρη καταστροφή όχι μόνο για τη ζωής και την υγεία τους, αλλά και προσωπικότητας και ταυτότητας.
 
Η πάνω (ψεκασμένη) φωτογραφία είναι από άρθρο του σκάι με τίτλο Συμφωνία εξαγοράς της DirecTV από την AT&T έναντι 48,45 δισ. δολ. – Η αμερικανική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία AT&T […] Η συγχώνευση της με την DirecTV […] θα ενισχύσει τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικότητας, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης μπλα μπλα μπλα… Και πίσω από τον τεράστιο δορυφόρο… οι γνωστοί χημικοί αεροψεκασμοί.
Εσείς τι θαρρείτε; Ό,τι κάθε μέρα και όλη μέρα το HAARP και το κάθε HAARP παίζει με εμάς; Εν μέρει, δουλεύει, και δουλεύει στα χέρια της DARPA πλέον, αλλά για τα μεγάλα κόλπα. Δεν φτάνει να καλύψει τις… “ανάγκες” όλων των κυβερνήσεων. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται και άλλα τεχνολογικά μέσα της κινητής, της δορυφορικής, του ελεύθερου ίντερνετ, σε λίγο και των έξυπνων μετρητών και η δουλειά γίνεται. Γι’ αυτό και η τόση κωλοπιλάλα για ΤΕΤΟΙΑ ανάπτυξη.
Και σας ρωτάω, και θα σας ρωτάω, και θα σας ξαναρωτάω μέχρι να πάρω ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ – μια απάντηση: Τι μετράει για σένα περισσότερο:
Η υγεία ή ο μισθός;
Η εθνική κυριαρχία ή η σύνταξη; (αυτή η ερώτηση απευθύνεται ειδικά στους ένστολους, εν ενεργεία και απόστρατους)
Ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που θα σου γαζώσει τον εγκέφαλο ή ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που… τη φάρα του μέσα… θα βγει να πει την αλήθεια; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΡΕ!!!!!
Και μετά κάθεστε και παραπονιέστε γιατί ο κόσμος ψηφίζει έτσι κι όχι γιουβέτσι, και τι έπαθαν οι Έλληνες και δεν ξεσηκώνονται, και γιατί τόση κατάθλιψη κι αυτοκτονίες! Αφού μας πυροβολούν όλη μέρα, με όποιο μέσο “κυματιστής” τεχνολογίας γίνεται, γι’ αυτό και ψεκάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον ουρανό!!! Για να περνούν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
Χτες το ένιωσα τόσο έντονα όσο καμιά άλλη φορά. Κι επειδή δεν χαμπαριάζω μήπως με πουν και παράξενη, ρώτησα δεξιά αριστερά και δεν ήμουν η μόνη. Η “εκπομπή” κυμάτων τέλειωσε όταν τέλεισαν και οι εκπομπές με τα εκλογικά αποτελέσματα. Εκεί κάπως τα πράγματα ηρέμησαν, παρότι τη νύχτα αρέσκονται να παίζουν με τις ανθρώπινες συχνότητες πάνω μας χαλώντας τις καλές Σούμαν.
Ένα είναι το κλειδί προς την ελευθερία κι αυτό λέγεται: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
Εστιάστε στο κεντρικό πρόβλημα, αν θέλετε να λύστε και τα υπόλοιπα. Τώρα!!! Πριν είναι αργά!
© AllNewz
katohika.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/blog-post_862.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters