Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Ο Πρόεδρος Τραμπ, γράφει τους Δημοκρατικούς και τα ΜΜΕ στα… μπαλάκια του γκολφ του

Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος

Ο Πρόεδρος Τραμπ, άνετος και χαρούμενος, απόλαυσε χθες ένα παιχνίδι γκολφ, την ώρα που τα Μέσα Ενημέρωσης, βάφτιζαν «Πρόεδρο» τον Τζο Μπάιντεν. 

Χωρίς ίχνος άγχους, ο Πρόεδρος Τραμπ, έπαιξε γκολφ και όταν τελείωσε το παιχνίδι, μία νύφη που ετοιμαζόταν να παντρευτεί εκείνη την ώρα, του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί της. Φυσικά ο Πρόεδρος, δεν της το αρνήθηκε.

Πάνω από 6.000 επιστήμονες και γιατροί υπέγραψαν Διακήρυξη κατά των Lockdowns

Του Steve Watson

Πάνω από έξι χιλιάδες επιστήμονες και γιατροί υπέγραψαν αίτημα κατά των μέτρων αποκλεισμού εξαιτίας του κορωνοϊού, προτρέποντας όσους δεν ανήκουν στην κατηγορία κινδύνου, να συνεχίσουν τις ζωές τους κανονικά, καθώς οι κανόνες των lockdowns, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκαλούν «ανεπανόρθωτη ζημιά».

Μεταξύ αυτών που έχουν υπογράψει, είναι καθηγητές από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε ανθρώπους σε φορτηγάκι του Μπάιντεν, να ανοίγουν, να συμπληρώνουν και να σφραγίζουν ψηφοδέλτια στην Νεβάδα, λέει η εκστρατεία Τραμπ

IVAN PENTCHOUKOV

Η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ την Κυριακή περιέγραψε μια ένορκη δήλωση από έναν καταγγέλλοντα στη Νεβάδα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε ανθρώπους μέσα σε ένα φορτηγό της εκστρατείας Μπάιντεν, να ανοίγουν, να συμπληρώνουν και να σφραγίζουν φακέλους ψηφοδελτίων.

Τζουλιάνι: Η εκστρατεία Τραμπ ενδέχεται να έχει επαρκή στοιχεία για να αλλάξει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πενσυλβάνια

ISABEL VAN BRUGEN

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, ένας από τους προσωπικούς δικηγόρους του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε στις 8 Νοεμβρίου ότι η εκστρατεία του Τραμπ ενδέχεται να έχει επαρκή στοιχεία για να αλλάξει τα αποτελέσματα των εκλογών στην πολιτεία της Πενσυλβάνια.

Επίθεση διευθυντή «Ευαγγελισμού» σε κυβέρνηση για lockdown: «Θάβουν τη χώρα πρώιμα για να ηρωποιηθεί ο Κ.Μητσοτάκης!»

Ο Σπύρος Ζακυνθινός, καθηγητής Εντατικής Θεραπείας- Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Ιατρικής Υπηρεσίας της ναυαρχίδας του ΕΣΥ, του «Ευαγγελισμού», και μέχρι τον Ιούλιο μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το δεύτερο lockdown, το οποίο θεωρεί αχρείαστο και με πολιτική σκοπιμότητα, ενώ καταρρίπτει και το αφήγημα ΜΜΕ και κυβέρνησης περί ανεύθυνων πολιτών.

Β.Πούτιν προς Τ.Μπάιντεν: «Δεν θα σε συγχαρώ μέχρι να ανακηρυχθείς νόμιμα νικητής»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν αρνήθηκε να συγχαρεί τον Joe Biden για την «εκλογή» του ως εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ το Σάββατο (βασικά τα κανάλια τον ανακήρυξαν πρόεδρο αφού το αποτέλεσμα θα επικυρωθεί ή όχι στις δεκατέσσερις Δεκεμβρίου από το Κολέγιο των Εκλεκτόρων), διότι υπάρχουν ακόμα «νομικές διαδικασίες» να πραγματοποιηθούν.

Με άλλα λόγια ο Ρώσος πρόεδρος δεν θεωρεί ακόμα τον Τ.Μπάιντεν νόμιμο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Επειδή διάφορα μαγειρεύονται, τις τελευταίες ώρες,

Μια δήλωση των τελευταίων ωρών του Τραμπ που λέει πολλά γι'αυτά που έρχονται...
"Φτάσαμε ως εδώ και αφού καταμετρήθηκαν
οι ψήφοι, τόσο αυτές με φυσική παρουσία όσο και οι επιστολικες, το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν αλλαζει....

Η νίκη μου είναι καθαρή!

....εκτός αν βρεθούν ψήφοι μετά το κλείσιμο της καλπης.!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters