Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κι όμως,η ανθελληνική Bild φέρνει στο φώς την Γερμανική ληστεία εις βάρος της Ελλάδας!

merkel-soible
Η γερμανική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας Bild, γνωστή για τις επανειλημμένες επιθέσεις της εναντίον της Ελλάδας και την υποστήριξη ευρωσκεπτικιστικών θέσεων , υποστήριξε σε μακροσκελές άρθρο της ότι "η Γερμανία κερδίζει...χρήματα χάρη στην κρίση του ευρώ".
"Ειδικά το κράτος και οι καταναλωτές επωφελούνται από τα χαμηλά επιτόκια", σημείωσε η εφημερίδα σε άρθρο που δημοσιεύει στην σελ. 2. Ο υπουργός Οικονομικών "Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κερδίζει μάλιστα χρήματα ακόμα κι όταν δανείζεται", χάρη στα αρνητικά επιτόκια για τα δεκαετή γερμανικά ομόλογα, εξήγησε η Μπιλντ.


"Τους τελευταίους 30 μήνες η Γερμανία έχει εξοικονομήσει πάνω από 60 δισ. ευρώ μέσω της αναχρηματοδότησης του χρέους της", ανέφερε, επικαλούμενη έναν αναλυτή. Αν προστεθεί στο ποσό αυτό "η αύξηση των φορολογικών εσόδων κι η μείωση των κοινωνικών δαπανών, η εξοικονόμηση φτάνει τα 70 ως 100 δισ. ευρώ".
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο τομέας των ακινήτων επωφελείται επίσης από τα χαμηλά επιτόκια, όπως και οι καταναλωτές οι οποίοι λαμβάνουν πιστώσεις και οι τράπεζες οι οποίες ανακεφαλαιοποιούνται με χαμηλό κόστος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Ακόμα, οι γερμανικές εξαγωγικές επιχειρήσεις επωφελούνται από την πτώση της ισοτιμίας του ευρώ, που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων τους, συμπεραίνει η Bild.

makeleio.gr

Ο "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.

lewnidas_panoplos.jpg
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΖΩΙΚΟ ή ΦΥΤΙΚΟ; Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ  ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΒΡΙΘΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΦΥΛΗ, ΛΑΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΘΝΟΣ, ΓΕΝΟΣ. ΟΣΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΟΥΔΕΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΩΣ ΕΝ ΑΜΦΙΒΟΛΩ, ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1500 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ) ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ;;; ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. 

- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ (ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ), ΤΗΝ ΕΚΧΕΡΣΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ...

- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΨΟΦΟΔΕΩΣ...

- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΤΡΩΘΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ.

ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΩΣ ΒΑΙΝΟΥΝ, Ο "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΗΔΗ ΝΟΣΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.... ή ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

ΙΣΧΥΣ 

Υ.Γ: "ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ." 

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ: ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ - ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑ
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/08/o-organismos-ellas-den-ehei-kamia-pithanothta-epibiwsews-gia-to-.html

Πρωτιά 14χρονου Έλληνα σε παγκόσμιο διαγωνισμό έκθεσης

Μεγάλος νικητής -των ελληνικών συμμετοχών- του 41ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Επιστολικής Έκθεσης στέφθηκε ο 14χρονος Μάριος Χατζηδήμου του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, ο οποίος και επέλεξε τον Ρότζερ Φέντερερ για να του μιλήσει για τα Ολυμπιακά ιδεώδη.
«Για μένα οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν σημαίνουν ούτε αναβολικά, ούτε πρωταθλητισμό, ούτε οικονομικά συμφέροντα, οικονομική κρίση, αντιζηλίες και μίση. Σημαίνουν χαρά για τη συμμετοχή, "ευ αγωνίζεσθαι", φιλί, ειρήνη και σε αυτό το πνεύμα, εύχομαι να σταθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες», γράφει -σύμφωνα με δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ- ο μαθητής της Β Γυμνασίου από τα Γιαννιτσά.
Ενώ εξίσου συγκινητική είναι και η συνέχεια της επιστολής του: «Βρέθηκα, εκεί, στην Αρχαία Ολυμπία, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στους πρώτους επίσημους Ολυμπιακούς Αγώνες το 776 π.Χ. - οι κήρυκες γυρνούν όλη την Ελλάδα και αναγγέλλουν το γεγονός. Οι πόλεμοι σταματούν, γιατί ο αθλητισμός ενώνει και συμφιλιώνει τους ανθρώπους, έτσι τουλάχιστον ήταν τότε.. Νέοι από κάθε άκρη της χώρας καταφθάνουν εκεί με λεβέντικη ψυχή και σώμα για να αγωνισθούν τον "καλόν αγώνα"».
Η έκθεση του Χατζηδήμου κρίθηκε ως η καλύτερη από τις ελληνικές και θα διαβιβαστεί στο διεθνές γραφείο της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Η τελική κρίση θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου στο Κατάρ στο πλαίσιο του 25ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης.
Στον διαγωνισμό -με θέμα «Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή/τρια ή μία μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για σας οι Ολυμπιακοί Αγώνες»- συμμετείχαν πάνω από 1.000.000 μαθητές από 55 συνολικά χώρες.
http://www.iefimerida.gr

Πηγή: Καλά Νέα
Σύνδεσμος στην Πηγή...

Quiz: Ποιά είναι η χώρα όπου:

1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.
2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.
4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό
είναι 83%.

6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.

7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν
χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).

8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
9. Η τιμή της βενζίνης ήταν
0,14 δολάρια/λίτρο.

10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα
150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν "παγώσει" παγκοσμίως).

11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το
μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.

12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας
στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.

13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε
10.000 δολάρια ΗΠΑ.

14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν
0,15 δολάρια.
15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.

16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως
Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα.
..........................................................................

Την βρηκατε; Οχι δεν είναι καμμιά από τις "πολιτισμένες" και βιομηχανικές χώρες του Δυτικού ημισφαιρίου.
Μιλαμε για την Λιβύη του "κακού" Καντάφι, (ναι, σωστά διαβάσατε) και γι' αυτο στη Λιβύη βομβαρδίζουν οι: Total, ENI, BP, Repsol, Exxon Mobil, Chevron, Occidental Petroleum, Hess και Conoco Phillips.
Καλως ορίσατε στον φαρισαικό-δολοφονικο κόσμο της Χρεοκρατίας...
Πηγή: axinosp

Ανοιχτη Επιστολη

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 Privatdozent an der RWTH Aachen D-40885 Ratingen Tel.+Fax:02102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de

          02.08.2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!

ΠΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΠΟΓΓΕΙΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ, ΔΗΛΑ- ΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΒΟΔΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙ- ΚΟΙ ΜΑΣ;

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Σημερα μαινεται ενας ακηρυχτος αλλα εξοντωτικος πολεμος αναμεσα στην μεγαλυτερη πουτανα της ιστοριας, την Γερμανια, και την Ελλαδα. Πισω από την πουτανα αυτή κρυβεται ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος. Προκειται για μια φοβερη και ιδιοτυπη μορφη συρραξης, χωρις οπλα μαζικης καταστροφης, αλλα με πολύ δραστικωτερα, αποτελεσματικω-  τερα, και πιο δηλητηριωδη πολεμοφοδια απ’ όλα τα παραδοσιακα. Μετα το 2009 διαδραματιζεται με υπευθυνοτητα της μεγαλης αυτης πουτανας της ιστοριας, που κατευθυνεται από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, μια ιδιοτυπη ελληνικη γενοκτονια γκεμπελικης επνευσης. Αυτή αρχισε με προσβολες ποταπου χαρακτηρα των ΜΜΕ της και από αξιωματουχους της πουτανας αυτης, με αδιανοητου περιεχομενου ειρωνειες, με σωρεια εμπαιγμων και ασυλληπτης εκτασης απειλων, δηλαδη με μεγαλης ολκης ευφανταστων ψευδων. Όπως προκυπτει από τα διδαγματα ολων των προηγουμενων γενοκτονιων για τις οποιες ευθυνεται η μεγαλη αυτή πουτανα της ιστοριας, η στοχευση του ελληνικου λαου, του οποιου χαλκιδευεται ο χαμος – φυσικος, οικο-μικος, εθνικος, γεωπολιτικος, πολιτισμικος – και μεθοδευεται η αναγνω-ριση του ελληνικου λαου, ως αχρηστου, τεμπελικου, απατεωνα κτλ, στοχο εχει να συνακολουθηση καποια στιγμη η παγκοσμια αποδοχη της εξαφανισης του λαου αυτου, σχεδον νομοτελειακα.

Από το 2009 η Τρο’ι’κα κάθε άλλο παρα σωζει την Ελλαδα. Η αληθεια είναι ότι η Ελλαδα μεσω της Τρο’ι’κα εξαθλιωνεται ολοενα και περισσο-τερο, ενώ το συνολο των δανειων με τα οποια επιβαρυνεται του χρεος της, πηγαινουν αυτουσια στους εβρα’ι’κης καταγωγης δανειστες, δηλαδη κυριως στις εβρα’ι’κης κυριοτητας τραπεζες.                                                                   Ένα μικρο παραδειγμα :

  1. Ως κρατικες δαπανες για το 2012 αναφερονται 170 δισεκατομμυ- ρια ευρω. Από αυτές μονο 21 δισεκατομμυρια ευρω προκειται να καλυψουν καθαρες κρατικες δαπ[ανες, ενώ τα 149 δισεκατομμυ-ρια ευρω καταληγουν στους εβραιους δανειστες.

  2. Από το 2009 η μεγαλυτερη πουτανα της ιστοριας κερδισεν 55 δισ-εκατομμυρια ευρω μονο από την διαφορα του επιτοκιου με το οποιο δανειζεται η ιδια και με το οποιο, στην συνεχεια, δανειζει την Ελλαδα.

  3. Οι εβρα’ι’κης κατοχης τραπεζες δανειζονται από την ΕΚΤ σημερα με 0,75 % και στην συνεχεια δανειζουν στην Ελλαδα με 7 %.

  4. Ακομη και η ΕΚΤ κερδοσκοπει σε βαρος της Ελλαδος. Αγορασε από την δευτερογενη αγορα Ελληνικα ομολογα, που ειχαν υποτι-μηθει στο 25 % της ονομαστικης τους αξιας και στην συνεχεια αρ-νουμενη αυτή να δεχθη το «κουρεμα τους» κατά 50 %, αν και παλι θα ειχε κερδος 100 % σε σχεση με το ποσον της αγορας της, εδειξε το πραγματικο της εβρα’ι’κο προσωπο.

  5. Μεσα στα τελευταια 15 χρονια η Ελλαδα οληρωσε 265 δισεκα-τομμυρια ευρω για χρεωλυσια και 156 δισεκατομμυρια ευρω για τοκους των δανειων της.

  6. Η Ελλας πληρωσε το 2011 περισσοτερο τοκο κατά 23 % σε σχεση με το 2010, παρα τα «φθηνα» δηθεν δανεια από την μεγαλυτερη πουτανα της ιστοριας, από τους υπολοιπους Ευρωπαιους της δεκαρας και από το ΔΝΤ.

Η δευτερη φαση της εγκληματικης μεθοδευσης της μεγαλυτερης πουτανας της ιστοριας, που ακολουθηθηκε για την δηθεν σωτηρια της Ελλαδας, αφορα τα Μνημονια 1 και 2, τις δανειακες συμβασεις, τις επικαιροποιησεις, τα μεσοπροθεσμα και ολο αυτόν τον απεριγραπτο συρφετο, ο οποιος απομυζει τον λαο και τον τοπο λογω της προδοτικης πολιτικης ηγεσιας που κατελυσε την κυριαρχια του ελληνικου κρατους και την εκπορνευση της τυφλης θεας. Η τελευταια φερει το μεγαλυτερο βαρος των ευθυνων. Χαριν της εκπορνευθεισης Δικαιοσυνης κυριαρχη-σεν η σημερινη μπασταρδευμενη δημοκρατια με την διαπλοκη μεταξυ των εξουσιων και δημιουργηθηκε ένα προδοτικο και αναισθητο πολιτι-κο συστημα κληρονομικης τυραννιας. Την σημερινη εικονα της εκπορ- νευθεισης τυφλης θεας, της κυριας υπευθυνης της σημερινης τραγικης καταστασης της χωρας μας, περιεγραψεν σε αρθρο του στον «Κοσμο του Επενδυτη» την 19-20.07.2010 ο α’ αντιπροεδροσς του Αρειου Παγου κ. Ι. Παπανικολαου :

«Ελλειμα ανεξαρτησιας, κομματικες και κρατικες περεμβασεις, οσφυοκαμτες και θεσιθηρες δικαστες, διαφθορα, αναξιοκρατια και ανικανοτητα στα δικαστηρια».

Ανδρες της ηγεσιας των Ενοπλων Δυναμεων της Χωρας !!!

Η σημερινη τραγικη κατασταση της χωρας, με διαβρωμενες ολες τις λειτουργιες του κρατους και με μια πολιτικη ηγεσια αδυστακτων προδοτων και συνεργατων της μεγαλυτερης πουτανας της ιστοριας, κραυγαζει για έναν ανδραν από τις γραμμες σας, που θα γνωριζει να συνδυαζη την τολμη με την διπλωματικη σωφροσυνη, την επιδεξια χρηση της βιας και της απατης, την γενναια αυτοπεποιθηση, την απεχθεια προς την ασαφεια και τα ημιμετρα και την ικανοτητα του να συνεργαζεται με επιτυχια με ψευτικους φιλους και αμφιβολους συμμαχους τοσο εντος της Ε.Ε. οσο και εντος του ΝΑΤΟ.  Ο ελληνικος λαος της σημερον με την επιδραση των διαβρωμενων ΜΜΕ κατηντησε ένα τερας, γεματο συγχυση και λαθος και οι ματαιες πεπειθησεις του απεχουν τοσο πολύ από την αληθεια οσο η Ευρωπη από τις ΗΠΑ. Ο σκοπος της αυτοσυντηρησεως του εθνους μας όμως, είναι μια φυσικη επιταγη a priori που δεν υποκειται σε ρασιοναλιστικη ερμηνεια. Και ο σκοπος αυτος, σαν φυσικη ορμη, είναι αρκαιτος για να καθαγιαση όλα τα δυνατα μεσα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την εκπληρωση του. Μπροστα στον ταγμενο ιερο Σκοπο υποτασσονται το Δικαιο και η Ηθικη. Υπο τις σημερινες συνθηκες η «ηθικοτης» των μεσων καθισταται μια περιττη αλλα και επικινδυνη πολυτελεια :

  1.  Στησετε στον τειχο και εκτελεσετε χωρις χαριστικες βολες και χωρις ιχνη οικτου όλα τα καθαρματα της πολιτικης που υπεγραψαν ολον τον απεριγραπτο συρφετο των Μνημονιων, των δανειακων συμβασεων, των επικαιροποιησεων, των μεσοπροθε-σμων κ.α.

  2. Στησετε στον τειχο και εκτελεσετε χωρις ιχνη οικτου ολους τους σκαρτους της εκπορνευθεισης τυφλης θεας, ολους τους οσφυο-καμτες και θεσιθηρες δικαστες και εισαγγελεις όλα αυτά τα διεφ-θαρμενα και ανικανα καθαρματα.

  3. Στησετε στον τειχο και εκτελεσετε χωρις ιχνη οικτου ολην την διαπλοκην και τα επικινδυνα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

  4. Πεταξτε αμεσως εκτος της επικρατειας μας την Τρο’ι’κα και τον

Γερμανο Gauleiter των Αθηνων, διοτι τα προγραμματα τους είναι αδιεξοδα και καταστροφικα. Η εμμονη της Τρο’ι’κα στα προγραμ-ματα αυτά δεν είναι μονο ανεξηγητη είναι και παραλογη. Οι ρου- φιανοι της Τρο’ι’κα εν γνωσει διατυπωνουν την αναληθεια και κατηγορουν την Ελλαδα, ότι «φταιει» η Ιδια.

Μην ξεχναται ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων της χωρας μας, οτι η μεγαλυτερη πουτανα της ιστοριας, η Γερμανια, είναι αυτή που μεσα από την Ε.Ε. διεβλεπει την επιτελους υλοποιηση ενός ονειρου της, δηλαδη αυτου που απετυχε δυο φορες για την κυριαρχια της στην Ευρωπη. Το ονειρο της αυτό θα αποτυχει και για τριτη φορα. Η ορμη προς τηνΕλευθερια των Ελληνων, είναι η ορμη σαν a priori Αρχη, που προδικαζει το μελλον της εξελιξεως του καθεστωτος της Ε.Ε.της σημε- ρον, που υπο γερμανικη κηδεμονια, επιμενει να θεμελιωνη την υπαρξη του στον δογματισμο και στην καταπιεση.

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Οργανικές Πύλες. Υπάρχουν Δύο Φυλές Ανθρώπων. Ξεχώρισε τους, Αναγνώρισε τους, Χειρίσου τους.

…Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, να το κάνεις μυστικό, κάνε το Ολοφάνερο.
Κανείς δεν βλέπει, αυτό, που είναι μπροστά στα μάτια του.
 
1-1…Όλοι οι άνθρωποι, φαίνεται, να έχουν δημιουργηθεί με ίσα δικαιώματα απέναντι στην ζωή,
όμως μια απλή παρατήρηση δείχνει πως
…όλοι οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν δημιουργηθεί με ίση αξία για τον εαυτό τους και την ζωή.
Η φαινομενικότητα δεν δείχνει να ταιριάζει πάντα με την πραγματικότητα.
Ας δούμε γιατί…
2 
Μια από τις πιο δύσκολες έννοιες που είναι δύσκολο να συζητηθούν, πόσο μάλλον να κατανοηθούν, είναι η έννοια των  Organic Portals ‘Οργανικών Πυλών’. Συνήθως λαμβάνουμε στο www.miastala.com  τώρα και στο www.terrapapers.com ακόμη και στο www.orgonodrome.gr, πολλά μηνύματα, μίσους, κυρίως από διάφορους φανατικά θρησκόληπτους τύπους και άβουλους νεοεποχίτες πιστούς, αλλά έχουμε λάβει ακόμη περισσότερα μηνύματα και τηλεφωνήματα, από ανθρώπους που σχεδόν φωνάζουν από ανακούφιση, έχοντας πια μια εξήγηση για πράγματα και καταστάσεις, που έχουν παρατηρήσει ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ, σε όλη τους τη ζωή και απλά έψαχναν μια επιβεβαίωση.
Αυτό που φαίνεται να προσβάλει, αυτό που φαντάζει σκληρό και βέβηλο, είναι η θεώρηση, ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα, είδη ανθρώπων. Ας γίνω σαφέστερος σε αυτό το σημείο, ΔΕΝ εννοώ αυτό που είναι κοινώς ή παραδοσιακά κατανοητό ως φυλή -χρώμα, γλώσσα, θρησκεία, κλπ- και απεχθάνομαι κάθε προσπάθεια ταμπελοποίησης και υπαγωγές σε λίστες ελέγχου. Τι εννοώ ακριβώς θα διευκρινιστεί περαιτέρω. Να διευκρινίσω επίσης πως δεν αναφέρομαι σε αλλόκοσμα ή διαφορετικού DNA, όντα, αλλά μονάχα σε ανθρώπινες φυλές και λέγοντας «άψυχοι», δεν το εννοώ υποτιμητικά.
Πρέπει εδώ, να σας πω, πως, από τα γεγονότα που παίζουν έξω στην παγκόσμια σκηνή – πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική, κλπ-, αλλά και από πολύ προσωπικές επιθέσεις, έχουμε μια δυνατή συνειδητοποίηση, πως Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος ανθρώπου και σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε  για το ένα είδος ανθρώπου, του Επιτυχημένου Ψυχοπαθή ή αλλιώς της Οργανικής Πύλης. Όπως επίσης και τρόπους εντοπισμού τους.  Ας  μην ξεχνάμε πως συνυπάρχουμε μαζί τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μην τους επιτρέπουμε να επηρεάζουν την ζωή μας, την οικογένεια μας, την εργασία μας …και μπορούμε πολύ εύκολα να το πετύχουμε. Γιατί τίποτα δεν θα σου φορέσει τον ζουρλομανδύα, πιο γρήγορα και πιο νοικοκυρεμένα από τον γάμο σου με ένα επιτυχημένο ψυχοπαθή, από την συνεργασία σου με πολλές ή με μια Οργανική Πύλη.
Έμψυχοι Άνθρωποι: Στο βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία, την περιγραφή, τα  χαρακτηριστικά και της άλλης φυλής, των έμψυχων ανθρώπων. Είναι πολύ εύκολο να πούμε, πως οι κακοί είναι όσοι φορούν μαύρα ψηλά καπέλα και έχουν σπίτι τους μαύρες γάτες, για να αρχίσει το κυνήγι όσων φορούν καπέλα, ψηλά, μαύρα ή όχι και έχουν γάτες οποιουδήποτε χρώματος.  Για να μην αρχίσουμε ανόητα «το κυνήγι των μαγισσών»  είναι πιο σημαντικό να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά των έμψυχων, παρά των άψυχων ανθρώπων.
Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα, χωρίς την δυναμική της ψυχής δεν νοείται ύπαρξη δημιουργίας. Δίνουμε επομένως προσοχή και περιγράφουμε τα άψυχα όντα, στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τα έμψυχα όντα από την ολέθρια  και καταστροφική επιρροή τους. Επιγραμματικά μπορούμε να πούμε πως αντεστραμμένα τα χαρακτηριστικά των ΟΠ είναι τα χαρακτηριστικά των Έμψυχων ανθρώπων αν και οφείλουμε να τα δούμε αναλυτικά και αυτό κάνουμε.
Ο Cleckley περιγράφει τον  ‘’Επιτυχημένο Ψυχοπαθή’’ στο βιβλίο του «the mask of sanity” δίνοντας κάποια χαρακτηριστικά του.
> Ο παρατηρητής έρχεται αντιμέτωπος με μια πειστική μάσκα λογικής.
> Δεν είναι όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτής της μάσκας άθικτα.
> Δεν μπορεί εύκολα, να διαπεραστεί από ερωτήσεις που κατευθύνονται προς τα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας.
> Ο εξεταστής, ποτέ δεν πετυχαίνει να στοχεύσει το χάος, που εμφανίζεται κατά την αναζήτηση, κάτω από την εξωτερική επιφάνεια, ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή.
> Οι λογικές διεργασίες, διατηρούν την φυσιολογική πλευρά τους, κάτω από ψυχιατρικές έρευνες και τεχνικές δοκιμές, που έχουν σκοπό ν’ αποκαλύψουν στοιχεία διαταραχής.
> Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν, όχι απλώς μια συνηθισμένη δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται να είναι μια σταθερή και ουσιαστική διαρθρωτική εικόνα μια υγιούς και ορθολογικής προσωπικότητας.

Θα μπορούσε τότε να θεωρηθεί, με την πλήρη κυριολεκτική έννοια του όρου, ως παράδειγμα του τι εννοούσε ο Trélat όταν προσδιόριζε τον εκφραστικό όρο, la folie lucide (Διαυγή Τρέλα). Επιπλέον, αυτή η δομή της προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας. Οι λογικές διεργασίες σκέψης μπορούν να ειδωθούν σε πλήρη λειτουργία, ασχέτως το πόσο έχουν ενισχυθεί ή αντιμετωπίζονται υπό πειραματικές συνθήκες.
ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ION MAGGOS  3
Ο Cleckley περιγράφει ένα άτομο που «…είναι σε θέση να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι ‘κάτι δεν πάει καλά εκεί’. Έχει μια δομή προσωπικότητας που λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας, αλλά ακόμα και όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, έχουμε να κάνουμε εδώ, όχι με ένα ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι που υποδηλώνει μια ευέλικτη κατασκευαστικά ανακλαστική μηχανή που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια και αυτό κάνει, μέχρι το σημείο πού, κανείς που τον εξετάζει σε κλινικό περιβάλλον δεν μπορεί να διατυπώσει με επιστημονική ή αντικειμενική ορολογία γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματική προσωπικότητα.»
Όσοι από εσάς έχουν δει την ταινία “Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί” από τους Coen Brothers και με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, θα αναγνωρίσουν αυτήν την περιγραφή. Επίσης την ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς «Νύχτες με τον εχθρό μου», ή την ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ «Αρκετά», ή την ταινία με τον Σάμιουελ Τζάκσον «Η Παρακολούθηση» δες τις, και πολλές ακόμη ταινίες που σε αφθονία προσφέρει το Χόλυγουντ. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να διακρίνεις τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή, αλλά και το πόσο εύκολα οι έμψυχοι άνθρωποι του περιβάλλοντος τους τα αγνοούν, τα απορρίπτουν και φυσικά το πληρώνουν. Στις ταινίες όπως και στα παραμύθια πάντα νικάει το καλό, αλλά στην ζωή συνήθως, δεν συμβαίνει αυτό. Χρειάζεται αυξημένη προσοχή.
Επιπλέον, πρέπει να θυμόμαστε ότι Cleckley ασχολείται με κλινικές περιπτώσεις, δηλαδή τους ψυχοπαθείς που έχουν πιαστεί, οι οποίοι έχουν μια δυσλειτουργία προγράμματος !!!, αλλιώς δεν θα ήταν στο γραφείο του, θα βρίσκονταν έξω, στο πεδίο δράσης τους. Αυτοί οι άνθρωποι, ακόμη και με μεγάλες δυσλειτουργίες, μπορούν να περάσουν σχεδόν ανεπαίσθητα ανάμεσά μας,  όπου όλα τα χαρακτηριστικά είναι εκεί, Ολοφάνερα.
Ο Παρατηρητής του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ,  διαπιστώνει λεκτικές ικανότητες και εκφράσεις προσώπου, ήχους φωνής, καθώς και όλα τα άλλα σημάδια που έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι υποδεικνύουν, λογική, πεποιθήσεις και συναισθήματα της κανονικής ζωής που βιώνουν όπως την ξέρουμε εμείς και όπως υποθέτουμε λανθασμένα, ότι είναι ίδια και στους επιτυχημένους ψυχοπαθείς.
Όλες οι εκτιμήσεις των αξιών και των συναισθηματικών εκτιμήσεων είναι λογικές και κατάλληλες όταν ο ψυχοπαθής δοκιμάζεται σε λεκτικές εξετάσεις. Μόνο με πολύ αργούς ρυθμούς και με πολύπλοκες εκτιμήσεις, που βασίζονται σε πολυπληθείς μικρές εντυπώσεις, η ανακάλυψη έρχεται σε εμάς, ότι, παρά τις άθικτες ορθολογικά διαδικασίες, αυτές οι φυσιολογικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, καθώς και η πιστή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, μας υποδεικνύει ότι εδώ, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι, που υποδηλώνει μια επιδέξια κατασκευασμένη ανακλαστική μηχανή, που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια. Τον Επιτυχημένο Ψυχοπαθή.
Αυτή η εύρυθμη λειτουργικά ψυχική συσκευή, αναπαράγει με συνέπεια, όχι μόνο δείγματα της καλής ανθρώπινης συλλογιστικής, αλλά και κατάλληλες προσομοιώσεις των φυσιολογικών ανθρώπινων συναισθημάτων, σε απάντηση σχεδόν όλων των ποικίλων ερεθισμάτων της ζωής. Τόσο τέλεια είναι αυτή η αναπαραγωγή, των συνολικών εκδηλώσεων, λεκτικών ή συναισθηματικών, ενός φυσιολογικού ανθρώπου, που κανείς που εξετάζει μια Οργανική Πύλη, σε κλινικό περιβάλλον, ΔΕΝ μπορεί να επισημάνει με επιστημονικούς ή αντικειμενικούς όρους, γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματικός άνθρωπος. !!!!! …και όμως, τελικά έρχεται η ώρα, που μαθαίνουμε να γνωρίζουμε ή αισθανόμαστε πως γνωρίζουμε, ότι η πραγματικότητα, με την έννοια της πλήρους, υγιούς έλλογης βίωσης της ζωής, δεν υπάρχει στον επιτυχημένο ψυχοπαθή.
man-who-wasnt-there  enough
Sleeping-with-the-Enemy  lakeview terrace
..υπάρχει μονάχα αυτό που ονομάζουμε «ποικιλία» επιτυχημένου ψυχοπαθή. Είναι ο ψυχοπαθής που είναι «επιτυχημένος» με την έννοια ότι δεν τον πιάνουν, δεν τον καταλαβαίνουν. Λειτουργεί αόρατα στην κοινωνία. Καταφέρνει όλοι οι υπόλοιποι να τον θεωρούν φυσιολογικό, αν και ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ δεν είναι. Μοιάζει και ενεργεί ακριβώς όπως «εμείς» όπως τα έλλογα έμψυχα όντα, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία  …και όμως υπάρχει κάτι που «λείπει.»
Ο τύπος που αναφέρεται ως επιτυχημένος Ψυχοπαθής ή «Οργανική Πύλη» (ΟΠ, για τους λόγους που θα καταστούν σαφείς αργότερα και χάριν ευκολίας θα τους αποκαλούμε πλέον Ο.Π.), είναι «άνθρωποι» των οποίων οι ικανότητες της μίμησης των έμψυχων ανθρώπων, είναι τόσο ανεπτυγμένες, τόσο αναπόσπαστο μέρος του ποιοί είναι, που μπορούν ν’ ανακαλυφθούν μόνο μετά από χρόνια παρατήρησης, με οδυνηρά για την ψυχική υγεία ενός έμψυχου, παρ ότι τα χαρακτηριστικά τους είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Ο ψυχοπαθής που φτάνει στα ψυχιατρικά ιδρύματα ή στην καρέκλα του ψυχολόγου, είναι μια αποτυχημένη οργανική πύλη,  με δυσλειτουργικό πρόγραμμα. Σε μερικές περιπτώσεις στο ντιβάνι του ψυχίατρου φτάνει και ένας έμψυχος, μετά από αλόγιστη συναναστροφή, χωρίς έλεγχο, με τους Ο.Π.
Οι περισσότερες οργανικές πύλες δεν έχουν καμία διάθεση να παραβούν τους νόμους, δεν υπάρχει στον προγραμματισμό τους, στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία δεν έχει κλίση άλλη, από το να συνεχίσει το «A influences» (Mouravieff’s term), γνωστό και ως κοινωνική νόρμα, όπως το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τα παιδιά, τη δόξα ή οποιαδήποτε από μια σειρά «ιδανικά» που όλοι ενθαρρύνονται (προγραμματίζονται) να αγωνιστούν γι αυτά, από νεαρή ηλικία. Η επίτευξη αυτών των στόχων, πραγματοποιείται στην παγκόσμια κοινωνία, ως το αποκορύφωμα για την εύρεση της ευτυχίας, αλλά είναι προφανές, από την κατάσταση του κόσμου μας σήμερα, ότι η αληθινή ευτυχία παραμένει απατηλή και ουτοπική, όσο ποτέ άλλοτε… τουλάχιστον για όσους έχουν μια ιδέα, ότι υπάρχει «κάτι περισσότερο».
Οπότε, από πού προέρχονται όλοι αυτοί οι “στόχοι ζωής” που εξυπηρετούν  και απασχολούν τον άνθρωπο, τόσο άσχημα; Είναι δυνατόν να είναι στην πραγματικότητα κάποιου άλλου, οι ιδέες και οι στόχοι, για εμάς  …είναι στο συμφέρον κάποιου άλλου, το ότι οι περισσότεροι από εμάς, σπαταλάμε την πολύτιμη ενέργειά μας, τις προσπάθειές μας, την θέληση μας, για μια άκαρπη καταδίωξη μιας χιμαιρικής ουτοπικής ευτυχίας;
Η έννοια αυτή δεν είναι καινούργια και είναι, επομένως, μια ιδέα που δεν ακούγεται παράξενη στους τακτικούς αναγνώστες της ιστοσελίδας, www.miastala.com, και του www.terrapapers.com  αλλά αυτό που ΕΙΝΑΙ νέο και μάλιστα πολύ παράξενο είναι η ιδέα ότι..
.. Υπάρχουν δισεκατομμύρια από αυτές τις Οργανικές Πύλες,  που έχουν προγραμματιστεί, ώστε να συντηρούν την άγνοια των ανθρώπων, ως προς αυτό το σχέδιο, της ουτοπικής ευτυχίας,  το οποίο είναι χαμένο στο «Φρακταλικό Χάος», εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της παραγωγής του «χαλαρού’’ ολόκληρης της ανθρωπότητας. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι δεν μιλάμε από κάποια μορφή κακοήθειας ή διαβολικού κακού από την πλευρά των Οργανικών Πυλών, μάλλον φαίνεται ότι απλώς κάνουν και ενεργούν σύμφωνα με τις προγραμματισμένες φύσεις τους, η οποία φύση τους φαίνεται πως είναι  «Α-ψυχη».
Είναι φανερό, κατόπιν προσεκτικής, Παρατήρησης του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ, ότι πολλά  δισεκατομμύρια οργανικές πύλες  συνυπάρχουν στον πλανήτη Γη, μαζί με έμψυχα όντα. Αυτό που είναι σκληρό, ακατανόητο και απίστευτο,  είναι πως ο αριθμός των άψυχων όντων είναι σε αναλογία  50-50  …και συνεχώς η ζυγαριά γέρνει υπέρ των ΟΠ..
Οι Αδαμικές και Προ-Αδαμικές Φυλές: Στο Book III του Gnosis, ο Mouravieff συζητά γι αυτό που ονομάζει «προ-Αδαμική ανθρωπότητα» και «Αδαμική ανθρωπότητα». Ορίστε μερικά αποσπάσματα από αυτά που έχει πει ο Mouravieff :
…Στον πρώτο τόμο του Γνώσις, έχουμε ήδη αναφερθεί αρκετές φορές στη συνύπαρξη δύο ουσιαστικά διαφορετικών φυλών: η μια των Ανθρώπων και η άλλη των Ανθρωποειδών. Οφείλουμε να τονίσουμε το γεγονός ότι από εσωτεριστική άποψη η δεύτερη έννοια δεν έχει υποτιμητική έννοια. Μπορούμε μάλιστα να πούμε ότι ολόκληρη η δραματική ιστορία της ανθρωπότητας, από την πτώση του Αδάμ μέχρι σήμερα, χωρίς να εξαιρούμε την προοπτική της νέας εποχής, έχει επισκιαστεί από τη συνύπαρξη αυτών των δύο ανθρώπινων φυλών των οποίων ο διαχωρισμός θα επέλθει μόνο κατά την Τελική Κρίση.
… Η φυλή των ανθρωποειδών είναι οι απόγονοι των προ-Αδαμικών φυλών. Η θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στο σύγχρονο προ-Αδαμικό άνθρωπο και στον Αδαμικό άνθρωπο – μια διαφορά η οποία ΔΕΝ γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις – είναι ότι ο πρώτος δεν διαθέτει την υψηλότερη ανάπτυξη Ενεργειακών κέντρων (chakras) που υπάρχουν στον δεύτερο, ο οποίος, αν και έχει αποκοπεί από την γνώση της συνείδησης, μετά την πτώση του, έχει μια πραγματική δυνατότητα εσωτεριστικής εξέλιξης.  (σελ 107)
Εκτός από αυτό, οι δύο φυλές είναι παρόμοιες: έχουν τα ίδια χαμηλότερα κέντρα, την ίδια δομή της προσωπικότητας και το ίδιο φυσικό σώμα, αν και αυτό, τις περισσότερες φορές, είναι ισχυρότερο στον προ-Αδαμικό άνθρωπο απ’ ότι στον Αδαμικό. Όσον αφορά την ομορφιά , δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο προ-Αδαμικός άνδρας και η γυναίκα δημιουργήθηκαν από τον Θεό την έκτη ημέρα, κατ ‘εικόνα και καθ’ ομοίωση Του, και πως οι κόρες αυτής της φυλής ήταν πολύ όμορφες. (Σελ. 108-109)
Με τον προσδιορισμό του εαυτού του ως το «ΕΓΩ» της προσωπικότητάς του, ο Αδάμ έχασε την αίσθηση του πραγματικού του «ΕΙΝΑΙ» και έπεσε από την Εδέμ που ήταν η πρωταρχική του κατάσταση, στην ίδια με εκείνη των προ-Αδαμικών … Οι δύο ανθρωπότητες, που προέρχονται από δύο διαφορετικές δημιουργικές διεργασίες, αργότερα συμπτύχθηκαν σχετικά με το επίπεδο της οργανικής ζωής στη Γή … Από τότε και στο εξής, η συνύπαρξη αυτών των δύο ανθρώπινων τύπων, καθώς και ο ανταγωνισμός που ήταν το αποτέλεσμα αυτής, έγινε ο κανόνας … μπορούμε να δούμε ότι στο πέρασμα των αιώνων, ακόμα και στις ημέρες μας, οι Αδαμικοί στην, -μετά την πτώση-, κατάστασή τους, είναι γενικά σε υποδεέστερη θέση σε σχέση με τους προ-Αδαμικούς.
… Προς το παρόν θα περιοριστούμε στο να επαναλάβουμε ότι ο σύγχρονος Αδαμικός άνθρωπος, έχοντας χάσει την επαφή με τα υψηλότερα Ενεργειακά κέντρα του, και ως εκ τούτου με το πραγματικό του “ΕΙΝΑΙ” φαίνεται σχεδόν ίδιος με τον ομόλογό του προ-Αδαμικό. Πάντως, σε αντίθεση με τον προ-Αδαμικό, ο Αδαμικός, εξακολουθεί να έχει τα υψηλότερα Ενεργειακά κέντρα, τα οποία διασφαλίζουν, ότι έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει το μονοπάτι της εσωτερικής ανέλιξης. Αν το θελήσει.
Ο Mouravieff  επίσης λέει ότι:
..υπήρχαν αρχικά δύο φυλές που εξελίχθηκαν στη γη, και αυτές οι δύο φυλές, ενώ είναι σωματικά σχεδόν ταυτόσημες, ήταν πολύ διαφορετικές από άποψη ψυχής. Φαίνεται ότι ένας είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει μια ανώτερη και ολοκληρωμένη ψυχή σε αυτή τη ζωή, σε σύγκριση με τους άλλους που ήταν άδεια δοχεία και ήταν προορισμένοι να περιμένουν άλλη μια ‘’στροφή του τροχού» ή κοσμικό κύκλο. Η Αδαμική φυλή είναι η φυλή που υπέστη την Πτώση, πράγμα που σήμαινε τη διακοπή της σύνδεσης μεταξύ των υψηλότερων κέντρων (η οποία δίνει την πρόσβαση στην ανώτερη γνώση/συνειδητότητα) και τα χαμηλότερα κέντρα (τα οποία διέπουν τη φυσική ύπαρξη), και τα οποία άφησαν τον Αδαμικό άνθρωπο στην ίδια «παιδική χαρά», με τον προ-Αδαμικό άνθρωπο, στην πραγματικότητα κάνοντας όλους μας Οργανικές Πύλες, μέχρι να μάθουμε πώς ν’ αναπτύξουμε την ψυχή.
Για να καταλάβουμε τον ορισμό του Mouravieff για τις δύο φυλές, είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσουμε την περιγραφή του Cleckley για τον τρόπο με τον οποίο μια ΟΠ όπως αναφέρεται παραπάνω, συγκρίνεται με ένα  έμψυχο ανθρώπινο ον. Αυτό το κάτι που λείπει από την ΟΠ, συνδέεται με τη δυνατότητα κάποιου να έχει επαφή με τα υψηλότερα ενεργειακά κέντρα. Ο Mouravieff προσεγγίζει το θέμα των ΟΠ με βιβλικό τρόπο και αυτό είναι λίγο άβολο, για όσους δεν έχουν σε εκτίμηση την Βίβλο, παρ όλα αυτά  συνοψίζοντας το νέο είναι ότι …
Οι προ-Αδαμικοί ανθρώπινοι τύποι  δεν έχουν «ψυχή», ούτε καμία δυνατότητα ν’ αποκτήσουν. Αυτό είναι σίγουρα συγκλονιστικό, αλλά έχουν υπάρξει πολλές πρόσφατες ακαδημαϊκές συζητήσεις για το θέμα αυτό, με βάση αυτά που φαίνεται να είναι κλινικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, πράγματι, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι μόνο «μηχανικοί» και δεν έχουν καθόλου «εσωτερικό» ή «ανώτερο εαυτό». Ο Γκουρτζίεφ μίλησε για αυτό και το ίδιο έκανε και ο Δον Χουάν Μάτους στον Καστανέντα.
«Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων που συναντάμε στον δρόμο, είναι  άνθρωποι  κενοί ψυχικά, στην πραγματικότητα είναι ήδη νεκροί.  Είναι ευτύχημα για εμάς που δεν τους βλέπουμε και που αυτοί δεν το γνωρίζουν. Αν ξέραμε τον  αριθμό των ατόμων που είναι πραγματικά νεκροί και τι αριθμός αυτών των νεκρών  ανθρώπων κυβερνούν τις ζωές μας, θα πρέπει να τρελαθούμε από  φρίκη. » – Γ. Ι. Γκουρτζίεφ
Αυτό, φυσικά, θέτει και το ζήτημα του κατά πόσον ή όχι, το να προσπαθούμε να «βοηθήσουμε» ή να «σώσουμε» τέτοια άτομα, είναι χάσιμο χρόνου. Είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά τους το ότι δεν επιδέχονται καμία βοήθεια ή βελτίωση. Άρα το «σώσιμο» αποκλείεται και επιπλέον η συναναστροφή με ΟΠ κατεβάζει το έμψυχο άνθρωπο στο επίπεδο τους και ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν ανεβαίνει ένας ΟΠ επίπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που στο περιβάλλον των ΟΠ, υπάρχουν άρρωστοι, αποτυχημένοι, συνήθως έμψυχοι.
Τα περισσότερα από τα ΟΠ όντα, είναι πολύ αποδοτικά μηχανήματα. Αυτοί που συνήθως ταυτοποιούμε ως ψυχοπαθείς είναι «αποτυχίες» ή θύματα τους. Οι καλύτεροι εξ αυτών δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός μόνο από  προσεκτική παρατήρηση, επειδή τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ.
Αν σκεφτούμε ότι ο πληθυσμός είναι ανακατεμένος, αυτή είναι  η αρχική έννοια της «ρύπανσης της γραμμής αίματος» τότε γίνεται αντιληπτό, ότι κατά τη διάρκεια της ζωής ενός συνηθισμένου “έμψυχου” ατόμου, το εν λόγω άτομο θ’ αντιμετωπίσει διπλάσια περισσότερες απ’ το μισό, οργανικές πύλες, παρά  έμψυχα άτομα. ΑΛΛΑ, όταν κάποιος ΈΜ-ΨΥΧΟΣ, βρίσκεται στη διαδικασία της «ανάπτυξης» και της ενδυνάμωσης της ψυχής, το Σύστημα Ελέγχου των άψυχων, επιδιώκει και  προσθέτει ακόμη πιο πολλές «μονάδες ΟΠ» στη ζωή αυτού του ατόμου.
Είναι σαφές ότι το έργο του εντοπισμού αυτών των “οργανικών πυλών” από τους έμψυχους ανθρώπους είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για την Πνευματική  «ανύψωση» ακόμη και για την ουσιαστική υλική επιβίωση. Τώρα, μην αρχίσεις να «κυνηγάς μάγισσες» χωρίς τη δέουσα περισυλλογή. Να θυμάσαι ότι πολύ συχνά το άτομο που εμφανίζει αντιφατική ή μηχανιστική συμπεριφορά μπορεί να είναι ένα έμψυχο άτομο σε εσωτερική διαμάχη ή κάτω από την επήρεια ενός ή πολλών ΟΠ.
Το κυριότερο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι τους πραγματικά καλούς ΟΠ – ποτέ δεν θα μπορούσες να τους ξεχωρίσεις, εκτός από την παρατήρηση του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ. Ένα γνώρισμα,  που ανακαλύφθηκε από τη μελέτη των ψυχοπαθών, ήταν ότι οι πράξεις τους δεν ταιριάζουν με τα λόγια τους. Τι γίνεται όμως αν αυτό είναι ένα σύμπτωμα κάποιου αδύναμου και χωρίς βούληση; Πως μπορώ να γνωρίζω αν έχω ψυχή; Είναι βασικά ερωτήματα που έρχονται αυτόματα στον Νου διαβάζοντας ως εδώ.
Το αν είναι ή όχι άψυχα, τα άτομα που ονομάστηκαν Οργανικές Πύλες δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα. Μπορεί κάλλιστα κάποιοι να είναι έμψυχα άτομα που δεν έχουν ακόμη κατορθώσει να δουν πίσω από το ψέμα της ταυτότητας του ΕΓΩ. Όσο αυτό δεν έχει ακόμα συμβεί, τα έμψυχα άτομα θα λειτουργούν, θα ζουν και θα βλέπουν τον κόσμο σαν και οι ίδιοι να ήταν Οργανικές Πύλες. Άρα δεν έχει καμία διαφορά ή σημασία το αν κάποιος είναι έμψυχος όταν συμπεριφέρεται, ζει, σκέφτεται, νοιώθει, και δρα σαν άψυχος..
Εύκολο γνώρισμα των ΟΠ. Είναι η απουσία ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ, η ΣΤΟΡΓΗΣ, δεν θα μιλήσω για την αγάπη, γιατί έγινε λέξη των ΟΠ κενή και χωρίς ουσία.. Αυτοί, οι άψυχοι άνθρωποι, οι ΟΠ,  απλά δεν ενδιαφέρονται, δεν νοιώθουν τίποτε,  για το τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο άτομο. Εάν ένα άλλο άτομο πονάει ή είναι δυστυχισμένο, δεν ξέρουν πώς να ενδιαφερθούν, πώς να νοιώσουν. Τους λείπουν τα ενεργειακά κέντρα, από της καρδιάς και πάνω.
Σε ένα άτομο των ΟΠ, τα λεγόμενα υψηλότερα chakras είναι «παραπροϊόντα» κλοπής ενέργειας έμψυχων όντων. Αυτό είναι που τους δίνει τη δυνατότητα να μιμούνται τα έμψυχα όντα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το έμψυχο ον αντιλαμβάνεται έναν καθρέφτη της δικής του ψυχής, όταν αποδίδει “χαρακτηριστικά ψυχής” σε τέτοια όντα.
Ο μόνος πόνος που βιώνουν είναι η απόσυρση,  η στέρηση της τροφής, της άνεσης, του σεξ, ή αυτών που θέλουν, όλα σε σχέση με τα κάτω τρία chakras. Είναι, επίσης άψογοι στη διαστροφή της αντίληψης των άλλων, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι άτομα συμπονετικά. Όμως, σε γενικές γραμμές, δρουν έτσι απλά για να διατηρούν τον έλεγχο.
Οι προ-Αδαμικές φυλές, επιτυχημένοι ψυχοπαθείς ή Οργανικές Πύλες,  χρησιμεύουν ως πύλες μεταξύ των διαστάσεων. (περισσότερα στο βιβλίο) Πρόκειται για «πολύ αποδοτικά μηχανήματα» και τα καλύτερα από αυτά δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός από την παρατήρηση του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ.
 13
Ανακάτεμα Γενετικής Λίμνης: Υπάρχει ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να κατανοήσουμε πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε περισσότερο:  οι δύο φυλές διασταυρώνονται γενετικά για πάρα πολύ καιρό. Το DNA των δύο αυτών φυλών είναι τόσο μικτό, που έμψυχοι και άψυχοι, (ή αλλιώς Αδαμικοί και προ- Αδαμικοί) μπορούν να βρεθούν στην ίδια οικογένεια. Ο αδερφός σου, η αδελφή, η μητέρα, ο πατέρας, η κόρη ή ο γιος. Όχι απαραίτητα κάποιος «άλλος άνθρωπος» στην άλλη άκρη του κόσμου ή στο απέναντι πεζοδρόμιο, που λατρεύει ένα διαφορετικό θεό ή έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος. Μπορεί να είναι κάποιος με τον οποίο ζεις κάθε ημέρα της ζωής σου, και να θυμάσαι πως, ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκονται εδώ, είναι να στραγγίξουν, αποσπάσουν και να εκτρέψουν τα έμψυχα όντα από το να ανελιχθούν.
Είναι όλα, στην Γη, οργανωμένα για να ΜΑΣ αποτρέψουν από την Πνευματική Εξέλιξη, να ΜΑΣ αποσπάσουν, να ΜΑΣ κρατήσουν απασχολημένους με ένα σύζυγο, μια σύζυγο, μητέρα, πατέρα, κόρη ή γιό, που είναι πέρα από την ικανότητά να τον «σώσετε» επειδή αυτός ή αυτή δεν μπορεί και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να «σωθεί».  Είπαμε το «σώσιμο» αποκλείεται.
Είναι θεμελιακά διαφορετικοί από τα έμψυχα όντα, δεν έχουν το DNA, που θα επέτρεπε σε μια ψυχή να «ενσωματωθεί», έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η κατανόηση της δυνατότητας μιας ανώτερης Πνευματικής ζωής.
Ακόμη χειρότερα, σας αποστραγγίζουν από τη ζωτική  ενέργεια (ΨΥΧΗ) και, επομένως, σας αρνούνται κάθε πιθανότητα ανάπτυξης του μαγνητικού σας κέντρου, με τον τελικό προορισμό της ενέργειας αυτής να γίνεται 4D S.T.S. (Service To Self – υπηρεσία στον εαυτό, ικανοποίηση του  ΕΓΩ, και των κατώτερων ενεργειακών κέντρων ). Σε αυτές τις αλληλεπιδράσεις, δεν είστε τίποτα άλλο από μια μπαταρία και οι οργανικές πύλες στη ζωή σας είναι οι «σωλήνες τροφοδοσίας».
Εδώ στην Γη, είναι ο κόσμος των ανθρωποειδών, των μαριονεττών κρέατος, των νεκρών που νομίζουν ότι ζουν, τον κόσμο των οργανικών πυλών, ένα κόσμο της ύλης και υλιστικών εξηγήσεων της ύπαρξης. Είναι μια φάρμα που λειτουργεί και ελέγχεται από τους 4D STS για την παραγωγή της τροφής τους και όχι πάντα ενεργειακής.
Είναι ο κόσμος από τα τρία χαμηλότερα κέντρα και ένα σεξουαλικό κέντρο που περιορίζεται σε ρόλο της αναπαραγωγής μέσω του σαρκικού έρωτα. Είναι ένας κόσμος οργανωμένος σε μια βάση πείνας, σεξ και φόβου. Η έμψυχη φυλή ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και έγινε μέρος του, διασταυρώθηκε γενετικά με την τοπική φυλή μέχρι που η γενετική λίμνη αναμείχθηκε εντελώς. Τώρα, οι δύο φυλές είναι τόσο ανάμικτες ώστε μπορεί και οι δύο να βρεθούν εντός της ίδιας οικογένειας.
… Αν ενώσουμε τα επιμέρους θέματα και υφάνουμε ένα «χαλί» αυτόματα  καταδεικνύεται, μεγαλόπρεπα ορατή, η τωρινή μας πλανητική κατάσταση.
…Με το να «κυνηγήσουμε τον Χρυσό» ο οποίος είναι επιθυμητός ώστε να πειραματιστούμε η συνείδησή μας ξέπεσε από την κατάσταση της «πνευματικότητας», η οποία είναι, μια 3D (Τρίτη διάσταση) ύπαρξη STO ( Service To  Others, υπηρεσία προς τους άλλους, με την χρήση των ανώτερων ενεργειακών κέντρων) σε ένα «ημι / είδος 4D διάστασης ευθυγραμμισμένης με τους 4D STS(Service To Self – υπηρεσία στον εαυτό, ικανοποίηση του  ΕΓΩ, και των κατώτερων ενεργειακών κέντρων ), σε ένα 3D κόσμο STS ο οποίος ήδη αποτελείται από μια ανθρωποειδή φυλή, που υπηρετεί ως Οργανικές Πύλες, τη γέφυρα που συνδέει τη 2η και την 3η διάσταση STS.
Έχοντας ξεπέσει, και επομένως έχοντας χάσει την συνείδηση της σύνδεσής της με τα υψηλότερα κέντρα, η έμψυχη φυλή δε διαφέρει σε καμία περίπτωση από την ανθρωποειδή άψυχη φυλή, παρατηρούμενη εξωτερικά. Διαφέρει μόνο στο ότι έχει τη δυνατότητα να επανασυνδεθεί με τα υψηλότερα κέντρα, μέσω της Ενεργειακής Πνευματικής ανάπτυξης των chakras.  Το DNA που φιλοξενούσε αυτά τα υψηλότερα κέντρα κάηκε – αποσυνδέθηκε και διασπάρθηκε στη δομή των κυττάρων. Ωστόσο, η ικανότητα για να το ξαναενεργοποιήσει παραμένει, αφανής αλλά είναι εκεί.
Αυτός ο 3ης διάστασης κόσμος στον οποίο «ξύπνησε» ο Αδαμικός έμψυχος άνθρωπος δεν ήταν το φυσικό του ενδιαίτημα. Δεν είναι ο δικός του κόσμος.
Ο 3ης διάστασης κόσμος, είναι ο κόσμος των ανθρωποειδών, των μαριονεττών κρέατος, των νεκρών που λένε, ότι ζουν, είναι ο κόσμος των Οργανικών Πυλών, ένας κόσμος της ύλης και των υλιστικών εξηγήσεων της ύπαρξης. Είναι μια φάρμα που λειτουργεί και ελέγχεται από τους 4D STS για την παραγωγή της τροφής τους, ενεργειακής και μη. Είναι ο κόσμος που ελέγχεται από τα τρία χαμηλότερα ενεργειακά κέντρα,  με κυριότερο το σεξουαλικό κέντρο που περιορίζεται σε ρόλο της αναπαραγωγής μέσω του σαρκικού (ύλη) έρωτα. Είναι ένας κόσμος οργανωμένος, τακτοποιημένος, σε μια βάση πείνας, σεξ και φόβου.
Η έμψυχη φυλή «ξύπνησε» σε αυτόν τον 3D κόσμο και έγινε μέρος του, διασταυρώθηκε γενετικά με την τοπική φυλή μέχρι που η γενετική λίμνη αναμείχθηκε εντελώς. Τώρα, οι δύο φυλές είναι τόσο ανάμικτες, ώστε και οι δύο να βρίσκονται εντός της ίδιας οικογένειας.
Περισσότερο από αυτό, τα μοντέλα που διδασκόμαστε και αναγκαζόμαστε να εσωτερικεύουμε βασίζονται στον «φυσικό» κάτοικο αυτού του βασιλείου, την Οργανική Πύλη, τον προ-Αδαμικό, τον επιτυχημένο ψυχοπαθή. Έτσι, οι υλιστικές εξηγήσεις είναι ο κανόνας. Η εσωτερική «πνευματική» ζωή της Οργανικής Πύλης, η οποία είναι αποκομμένη από τα υψηλότερα ενεργειακά κέντρα, είναι το «κανόνας».
Δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι ζούμε σε ένα κόσμο, που γίνεται ολοένα και πιο «μηχανικός», ο οποίος αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως «μονάδες», όπου «η δημιουργικότητα» είναι η αντιγραφή των υφιστάμενων ιδεών όπως σε μια γραμμή παραγωγής,  εκεί που το «franchising» και το «branding» είναι τόσο σημαντικά στον οικονομικό κόσμο, όπου η δημοκρατία είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών κάθε λίγα χρόνια και όχι η δημιουργική συμβολή των ανθρώπων όσον αφορά την οργάνωση της ζωής τους.
Όπου οι άνθρωποι που «βλέπουν» άλλα όντα, άλλους κόσμους, μεταφέρονται σε στρατόπεδα φυλάκισης για τους «διανοητικά διαταραγμένους», όπου ο πολιτισμός αποτελείται από ατελείωτα αντίγραφα του ίδιου προϊόντος με ελαφρές τροποποιήσεις για να ξεγελάσουν τον καταναλωτή ότι πρόκειται για κάτι «νέο» και «επαναστατικό» και πάει λέγοντας.
Ποιοί υποφέρουν από αυτά τα άψυχα όντα; Μπορούμε να σκεφτούμε ότι τα συνειδητοποιημένα έμψυχα άτομα είναι αυτά που «υποφέρουν» …και μερικοί από αυτούς που υποφέρουν περισσότερο, θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να «act out», και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «τρελοί» ή οτιδήποτε άλλο, διότι απλά δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις κενότητα της 3D STS ζωής.
Αλλά βέβαια, επειδή έχουν επίσης μια ισχυρή δημιουργική / επεκτατική-επιβιωτική παρόρμηση, μπορούν να μάθουν να υποτάσσονται, να «παίζουν το παιχνίδι,» να «κάνουν το σωστό.» Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι έμψυχοι ζουν ζωές σιωπηλής απελπισίας. Μπορούν να προγραμματιστούν τόσο νωρίς ώστε η δύναμη της ψυχής τους να διοχετεύεται στα κανάλια των «συστημάτων πίστης», έτσι ώστε, όπως έχει επισημανθεί, η ενέργεια της ψυχής τους να είναι αυτή που διατρέφει και συντηρεί το Matrix. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα, ακόμη και ο μοναδικός σκοπός των ΟΠ.
16  26
m  12
Ο Χορός της Τρέλας: Χρειάζεται ο έμψυχος  να προσδιορίσει τις ΟΠ εξαρχής και ΠΡΙΝ από κάποια σημαντική πράξη του (γάμος, παιδιά, συνεταιρισμός…) Γιατί με το να «χορεύουμε» μαζί τους – ή με το να συνδεόμαστε συναισθηματικά μαζί τους, αγνοώντας την πραγματική φύση της αλληλεπίδρασης μαζί τους – είναι αυτό που μας κρατάει ρουφηγμένους και ανίκανους να επιτύχουμε «Ανύψωση». ΑΝ – και αυτό είναι ένα μεγάλο «ΑΝ» – μπορούμε πραγματικά και αληθινά ν’ αλληλεπιδράσουμε με αυτούς χωρίς να μας αποστραγγίζουν από την ενέργειά μας – όλα ωραία και καλά. Θα μάθουμε μέσα στο βιβλίο εφικτούς τρόπους δράσης προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως, το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέχρι να μπορέσουμε πραγματικά να ΔΟΥΜΕ – και δεν μπορούμε ποτέ να ΔΟΥΜΕ μέχρι να έχουμε αρκετή ενέργεια για να το κάνουμε αυτό.
και δεν μπορούμε να έχουμε την ενέργεια να  δούμε
όσο «χορεύουμε» με τις ΟΠ στη ζωή μας.

Δεν μπορείτε να τις δείτε μέχρι να σταματήσετε την αλληλεπίδραση μαζί τους. Δεν μπορείτε να σταματήσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους μέχρι να μπορέσετε να τις δείτε. Έτσι, πρέπει να ανακαλύψετε τα στοιχεία για να τις εντοπίζετε – και να «πειραματιστείτε» να παρακολουθήσετε τις «αντιδράσεις» στο Matrix – και να βασίσετε κάποιες επιλογές σας, πάνω στα πιο ορατά αποδεικτικά στοιχεία.
Εάν η απόφασή σας να σταματήσετε την αλληλεπίδραση με τις Ο.Π. είναι σωστή, θα έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση αρκετής ενέργειας, για να μπορέσετε να δείτε ότι η απόφασή σας ήταν σωστή! Είναι δικής σας η ψυχή σας, και είναι δικαίωμα σας να την διεκδικήσετε, να την διατηρήσετε να την ανυψώσετε. Αλλά για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να σταματήσετε αυτό «το χορό του θανάτου, της τρέλας» με τις οργανικές Πύλες στην ζωή σας.
…κι άλλα σχετικά με τις Ο.Π για μεγαλύτερη αύξηση της παρατήρησης Οι περισσότεροι “κορυφαίοι επιστήμονες”, στις θεωρίες τους, δεν λαμβάνουν υπόψη τους την πνευματική διάσταση, ή απορρίπτουν αμέσως οποιεσδήποτε «αντισυμβατικές»  θεωρίες, πόσο μάλλον «μεταφυσικές».
Ο ΟΠ επιστήμονας (και  πόσοι ακριβώς ΟΠ επιστήμονες υπάρχουν συζητείται αναλυτικότερα παρακάτω) δεν έχει καμία απολύτως ιδέα περί «πνεύματος» ή για την ύπαρξη των υψηλότερων ενεργειακών κέντρων. Είναι ανίκανος να βιώσει αυτά τα υψηλότερα κέντρα, και ως εκ τούτου οι περιγραφές του για τον κόσμο δεν τις συμπεριλαμβάνουν. Επειδή δεν μπορεί να τα βιώσει, αμφισβητεί την ύπαρξή τους για όλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι σε θέση να «δουν» αυτά που οι ΟΠ είναι ανίκανες να δουν.
Σε έναν υλιστικό κόσμο, όπου οι ΟΠ είναι στο Φυσικό τους Στοιχείο, και οι Έμψυχοι ΔΕΝ είναι, με την επιστήμη των ΟΠ να καθορίζει το όριο μεταξύ του τί είναι αλήθεια και τί είναι λάθος, δεν υπάρχει χώρος για Υψηλότερες σφαίρες. Είναι «ψευδείς» σε σχέση με την αυτονόητη «αλήθεια» του υλισμού, όπως τη βιώνουν σε όλα τα επίπεδα οι ΟΠ.
Τρομακτικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν ότι το 60% όλων των ιατρικών και επιστημονικών εγγράφων δημοσιεύονται από την ίδια μικρή ομάδα ακαδημαϊκών, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν μόλις το 6% του συνολικού αριθμού. Αν το πάρουμε ως ρεαλιστικό, ότι η πραγματικότητά μας χειραγωγείται σε μεγάλο βαθμό, τότε το λογικό βήμα για τη διατήρηση του επιστημονικού κόσμου υπό έλεγχο, είναι για να διασφαλιστεί ότι είναι γεμάτη με ανθρώπους, που εκφράζουν τις απόψεις και τις γνώμες που ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη ατζέντα.
Το ίδιο ισχύει για τον πνευματικό και εσωτερικό κόσμο. Οι 4ης  STS εξασφαλίζουν ότι οι θρησκείες, οι πνευματικές έννοιες, και σχεδόν το σύνολο του μεταφυσικού «κόσμου» κυριαρχείται από ΟΠ για τη διατήρηση του “κοπαδιού μέσα στο μαντρί.”
Πράγματι, μια ιδανική στρατηγική είναι, να εξασφαλιστεί ότι τα κορυφαία πόστα, κατέχονται από οργανικές πύλες, επιτρέποντας σ’ αυτούς που μας ελέγχουν, να είναι εφησυχασμένοι, γνωρίζοντας ότι όλες οι θεωρίες γενικής εκπαίδευσης και έρευνας θα έχουν έναν σαφή υλιστικό και μη-πνευματικό προσανατολισμό, πράγμα το οποίο συντηρεί την Δαρβινική θεωρία ότι “είμαστε μαϊμούδες προσκολλημένες σε ένα άθεο κομμάτι βράχου που στριφογυρίζει στο διάστημα” και κρατώντας αυτά τα ενοχλητικά έμψυχα όντα κάτω απ’ τα μαγικά κολπάκια τους, υπάκουα μέσα στο μαντρί.
> Οι δύο φυλές οφθαλμοφανώς υπάρχουν, και εξαιρώντας το κομμάτι της βιβλικής περιγραφής, η περιγραφή του Mouravieff είναι ακριβής. Μπορούμε να εμβαθύνουμε την κατανόησή μας με το να τοποθετήσουμε την προ-Αδαμική φυλή εντός της υπερδιαστατικής πραγματικότητας και του συστήματος ελέγχου του Matrix. Ας ρίξουμε μια ματιά στα τέσσερα σημεία που τέθηκαν:
> Οι προ-Αδαμικές φυλές χρησιμεύουν ως πύλες μεταξύ των επιπέδων των διαστάσεων, γι αυτό και η ονομασία Οργανικές Πύλες, όσο για το τι περνάει μέσα από αυτές της πύλες, συστήνω αν αντέχεις, να διαβάσεις Howard Phillips Lovecraft.
> Πρόκειται για «πολύ αποδοτικά οργανικά μηχανήματα» και «Τα καλύτερα από αυτά δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός από την χρήση της παρατήρησης του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ.»
> Κλέβουν την ενέργεια από τα έμψυχα όντα, ώστε να μπορούν να τους μιμούνται.
Γνωρίζω πως αυτοί που φοβούνται από τις πληροφορίες περί άψυχων όντων, είναι έμψυχα όντα που συνειδητοποιούν πως οι αγαπημένοι τους είναι Ο.Π. Δεν το αντέχουν και εν ριπή οφθαλμού, το διαγράφουν από το ‘λογισμικό’ τους. Αυτοί οι ΟΠ όμως εξακολουθούν να υπάρχουν, είτε διαγράψετε τις πληροφορίες είτε όχι και εξακολουθούν να σας χρησιμοποιούν σαν μπαταρίες. Συστήνω να ερευνήσετε το θέμα χωρίς προκαταλήψεις και παρωπίδες.
Αν προσεκτικά παρατηρήσεις γύρω σου, θα δεις κάποιον άψυχο να κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπολογιστικά, επίμονα, ακατανόητα, παράλογα. Γνωρίζοντας τα εμφανέστατα χαρακτηριστικά ενός άψυχου, θα κατανοήσεις τι και γιατί γίνεται. Αρκεί να δεις το ολοφάνερο. Όχι το φανερό, αλλά το ολοφάνερο. Αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν το βλέπεις, είτε γιατί δεν θέλεις να το δεις, είτε γιατί δεν το πιστεύεις, είτε γιατί δεν σε αφήνουν οι πεποιθήσεις σου, είτε γιατί δεν σε βολεύει.
Ανεξάρτητα όμως, από το αν το πιστεύεις ή όχι -το ζητούμενο είναι να γνωρίζεις κάτι και όχι να πιστεύεις, γιατί και η πίστη, ανήκει στο πεδίο δράσης των ΟΠ.- είναι πιθανόν ο συνεταίρος σου, ο αδελφός, ο φίλος, ο σύζυγος, ο συνεργάτης, η μνηστή, η μητέρα, ο πατέρας, ο δάσκαλος, ο εραστής, ο παπάς, ο γείτονας, ο συγκάτοικος, ο υιός, η κόρη, ο γαμπρός…   να είναι αυτοί που πιθανώς, να ανήκουν στην φυλή των προ-Αδαμικών, να είναι μια Οργανική Πύλη, να ανήκουν στην φυλή των άψυχων όντων. Είναι επιτακτικό να ξέρεις, ποιός από αυτούς, έχει ψυχή και ποιός είναι Άψυχος.  Γιατί νοιώθοντας στοργή για αυτούς ξεχνάς, πως είναι επίκτητη ετικέτα, ο τίτλος σύζυγος ή αδελφός και απευθύνεται σε κάποιο άλλο ανθρώπινο όν, που μπορεί να μην είναι, όπως ΕΣΥ θέλεις να πιστεύεις.
Φαντάζει απίστευτο; Μα γι αυτό και είναι Οφθαλμοφανές.
Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, να το κάνεις μυστικό, κάνε το
Ολοφάνερο.Κανείς δεν βλέπει, αυτό, που είναι μπροστά στα μάτια του.
© Ιων Μάγγος άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό strange τεύχος 141
4  8,8  23
19  15
Άνθρωπε, αναγκασμένος να ζεις, μέσα σε αυτόν τον κόσμο,
πρέπει να είσαι σαν μια σταγόνα λάδι,
που επιπλέει στο νερό,
χωρίς να αναμιγνύεται μαζί του.
Πυθαγόρης.

terrapapers

http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_4000.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters