Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

«Πράσινο» φως για την παρέμβαση στο DNA εμβρύων – Η παγκόσμια ελίτ «σηκώνει μανίκια»«Η άποψη μας είναι πως η γενετική τροποποίηση δεν είναι ηθικά απαράδεκτη από μόνη της. Δεν υπάρχει λόγος να την απορρίπτεις για λόγους αρχής», λέει η Κάρεν Γενγκ επικεφαλής της ομάδας εργασίας του συμβουλίου και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ.   

Όμως, η έκθεση ξεσήκωσε και κύμα κριτικής από ορισμένες πλευρές.

Ιδρύεται η Δικαστική Αστυνομία – Ποιες οι αρμοδιότητες της

Ιδρύεται η Δικαστική Αστυνομία – Ποιες οι αρμοδιότητες της
Σε δημόσια διαβούλευση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου 2018 αναρτήθηκε το νομοσχέδιο για την ίδρυση Δικαστικής Αστυνομίας, όπου θα έχει ως σκοπό την υποβοήθηση του έργου των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών.

Οι υπάλληλοι της Δικαστικής Αστυνομίας είναι ανακριτικοί υπάλληλοι κατά την έννοια του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, οι οποίοι κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους θα φέρουν στολή και οπλισμό.

Το αληθινό νόημα της Οδύσσειας – Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής

 
Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο; “..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά. Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο

Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο; μάλλον όχι γιατί … πρόσεχα την ώρα των αρχαίων..

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά  στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters