Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

«Πράσινο» φως για την παρέμβαση στο DNA εμβρύων – Η παγκόσμια ελίτ «σηκώνει μανίκια»



«Η άποψη μας είναι πως η γενετική τροποποίηση δεν είναι ηθικά απαράδεκτη από μόνη της. Δεν υπάρχει λόγος να την απορρίπτεις για λόγους αρχής», λέει η Κάρεν Γενγκ επικεφαλής της ομάδας εργασίας του συμβουλίου και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ.   

Όμως, η έκθεση ξεσήκωσε και κύμα κριτικής από ορισμένες πλευρές.

Ιδρύεται η Δικαστική Αστυνομία – Ποιες οι αρμοδιότητες της

Ιδρύεται η Δικαστική Αστυνομία – Ποιες οι αρμοδιότητες της
Σε δημόσια διαβούλευση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου 2018 αναρτήθηκε το νομοσχέδιο για την ίδρυση Δικαστικής Αστυνομίας, όπου θα έχει ως σκοπό την υποβοήθηση του έργου των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών.

Οι υπάλληλοι της Δικαστικής Αστυνομίας είναι ανακριτικοί υπάλληλοι κατά την έννοια του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, οι οποίοι κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους θα φέρουν στολή και οπλισμό.

Το αληθινό νόημα της Οδύσσειας – Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής

 
Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο; “..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά. Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο

Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο; μάλλον όχι γιατί … πρόσεχα την ώρα των αρχαίων..

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά  στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters