Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η NASA Εντόπισε Πύλες Χωροχρόνου και Επιβεβαιώνει τον ΌΜΗΡΟ που τα έλεγε 3.000 πριν

Η NASA Εντόπισε Πύλες Χωροχρόνου και Επιβεβαιώνει τον ΌΜΗΡΟ που τα έλεγε 3.000 πριν
Όσοι είμαστε λάτρεις των ταινιών επιστημονικής φαντασίας μας ασκεί ιδιαίτερη γοητεία, όταν βλέπουμε στις ταινίες σκάφη ή και άνθρωποι να περνάν μέσα από πύλες χωροχρόνου και να ταξιδεύουν σε ελάχιστο χρόνο τεράστιες αποστάσεις καθώς και σε άλλες χρονικές περιόδους. Μήπως όμως οι πύλες χωροχρόνου δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας τελικά;

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Το Θρυλικό Μολύβι των Μαθητικών μας χρόνων ΔΕΝ Δημιουργήθηκε για Αυτό που Νομίζουμε


 

Ποια κασετίνα δεν έχει μέσα τουλάχιστον δυο μολύβια; Ποιος μαθητής δεν έχει ξύσει το μολύβι του απλά επειδή βαριόταν την ώρα του μαθήματος;

Το θρυλικό μολύβι, που εξακολουθεί ακόμα και στην εποχή των υπολογιστών, να είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο του μαθητή, δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει εθνικούς σκοπούς της Γαλλίας σε καιρό πολέμου.

"Μασόνοι στο παιδαγωγικό ινστιτούτο έτσι εξηγούνται τα νεοταξικά βιβλία"

Ομιλία του δάσκαλου Νατσιού Δημητρίου που αποκαλύπτει ότι τα 5 από τα 9 μέλη του παιδαγωγικού ινστιτούτου είναι μασόνοι.Ετσι εξηγούνται τα αίσχη που γράφουν πλέον στα βιβλία γυμνασίου και λυκείου.


από τον χρήστη balanthsberoia1

Ο Τσίπρας παραποιεί το εθνόσημο στα βίντεο του

 

«Ελληνική Κυβέρνηση» γράφει στο τέλος κάθε βίντεο και όχι «Ελληνική Δημοκρατία» κάτω από τον εθνικό θυρεό

Η παραποίηση του εθνοσήμου είναι ένα από τα κοινά στοιχεία που εμφανίζονται στα, μέχρι στιγμής, τρία βίντεο διαφήμισης του κυβερνητικού έργου:
  • «Κουλούρια Θεσσαλονίκης»
  • «Ωδή στο κοινωνικό μέρισμα»
  • «Λόλα, να ένα γεύμα!»
Καθένα από αυτά τα σύντομα φιλμ κλείνει με το ίδιο γραφικό: Κάτω από τον εθνικό θυρεό, αντί των λέξεων «Ελληνική Δημοκρατία» αναγράφεται το «Ελληνική Κυβέρνηση».

ΚΕΡΟΣ: Τεράστια Πυραμίδα 4000 ετών και Συγκρότημα Αποστραγγιστικών Σηράγγων Ανακαλύφθηκαν!!!

Οταν οι άλλοι ζούσαν στις σπηλιές… ΚΕΡΟΣ: Τεράστια Πυραμίδα 4000 ετών και Συγκρότημα Αποστραγγιστικών Σηράγγων Ανακαλύφθηκαν!!! 
Πριν από τουλάχιστον 4.000 χρόνια, κατασκευαστές σκάλισαν όλη την επιφάνεια του Δασκαλειού, του αρχαίου φυσικού ακρωτηρίου της νήσου Κέρου, που έχει σχήμα πυραμίδας. Το διαμόρφωσαν σε επίπεδα, που κάλυψαν με 1.000 τόνους ειδικής εισαγόμενης αστραφτερής πέτρας για να δώσουν την εμφάνιση μιας τεράστιας βαθμιδωτής πυραμίδας, η οποία ανυψωνόταν στο

Η Μακεδονία, είναι Ελλάδα, κε Πρόεδρε


Ο κος Παυλόπουλος, δείχνει να είναι ξεκάθαρα επιλεκτικός σε θέματα που αφορούν το Διεθνές και Ευρωπαϊκό  Δίκαιο

Με αφορμή το άρθρο του site www.newsbomb.gr και τα όσα αναφέρονται σε αυτό από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, δεν θα μπορούσαμε να μην πάρουμε  θέση, ώστε να θέσουμε  ρητά  κάποια πράγματα τόσο  στον  ίδιο  τον Πρόεδρο, όσο και στους  συνέλληνες και φιλέλληνες πολίτες, αλλά και να θέσουμε  ερωτήματα σε αμφότερους.

Το μίσος του Αγίου Αθανασίου κατά των ελλήνων.

     Ο Αθανάσιος στα γραπτά του επιτίθεται κατά πάντων μη ορθοδόξων και ειδικά κατά των ελλήνων:
«Ταύτας δε και τας τοιαύτας της ειδωλομανίας ευρέσεις άνωθεν και προ πολλού προεδίδασκεν η γραφή λέγουσα. Αρχή πορνείας επίνοια ειδώλων, εύρεσις δε αυτών φθορά ζωής· ούτε γαρ ην απ΄ αρχής, ούτε εις τον αιώνα έσται, κενοδοξία γαρ ανθρώπων ήλθεν εις τον κόσμον, και δια τούτο σύντομον αυτών (των ελλήνων) τέλος επενοήθη»
 (Αθανάσιος, «Κατά Ελλήνων», κεφ. 11, 1-6).

     Επίσης : «Είθε δε και οι των τοιούτων ψευδοθεών κήρυκες και μάντεις (οι έλληνες), ποιηταί λέγω και συγγραφείς, απλώς θεούς αυτούς είναι γεγραφήκεσαν. Αλλά μη και τας πράξεις αυτών προς έλεγχον αθεότητος και αισχροποιού πολιτείας αναγεγραφήκεσαν; ηδύναντο γαρ και μόνω τω της θεότητος ονόματι την αλήθειαν υφαρπάσαι, μάλλον δε τους πολλούς από της αληθείας πλανήσαι, νυν δε έρωτας και ασελγείας διηγούμενοι του Διος και παιδοφθορίας των άλλων και ζηλοτυπίας προς ηδονήν των θηλειών και
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters