Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΔΠΚΜ ΠΡΟΣ REAL FM 26/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς Νίκο Χατζηνικολάου
Την Δευτέρα 26 Μαρτίου στον Real Fm περί τις 11 το πρωί φιλοξενήσατε τηλεφωνικά τον υπουργό δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ο οποίος αναφορικά με τις αρμοδιότητες ενός υπουργού δικαιοσύνης τόνισε πως δύναται να ελέγξει την συμπεριφορά και τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται αποφάσεις από τα Ελληνικά δικαστήρια.  
Συνέχισε λέγοντας πως έλαβε την πρωτοβουλία διαβιβάζοντας την απόφαση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δια την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και με την παρέμβασή του και τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες αναιρέθηκε η απόφαση αυτή.

Κάν' το όπως ένας φιλόσοφος (στα χνάρια του Πλάτωνα)

Ο ΑΝΤΑΝΑΣ ΜΟΚΟΥΣ ΣΙΒΙΚΑΣ (Antanas Mockus Šivickas), Κολομβιανός μαθηματικός και φιλόσοφος, με καταγωγή από τη Λιθουανία. Το 1993, παραιτήθηκε από καθηγητής στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κολομβίας και έθεσε υποψηφιότητα, επιτυχώς, για δήμαρχος της Μπογκοτά. Υπηρέτησε την πόλη του για 2 θητείες, μέχρι το 2004, και πέτυχε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό που λέμε όλοι ότι πρέπει να γίνει αλλά δεν ξέρουμε πώς, όταν συναπαντάμε κάτι στραβό στην κοινωνία μας και αναρωτιόμαστε πώς να το διορθώσουμε: άλλαξε τη νοοτροπία των συμπολιτών του!

1821 - 1921 - 2021 3η και Φαρμακερή

Τις πρώτες εβδομάδες του 1821 οι καταξεσκισμένοι ραγιάδες της Ελληνικής χερσονήσου κάνανε το μεγάλο γύρισμα στην Ιστορία, επιστρέφοντας απ’ τον τάφο των Εθνών στον οποίο απ’ ότι φαίνεται τελικά μόνοι τους είχαν καταπέσει στο δείλι του ύστερου μεσαίωνα … ταλαιπωρημένοι απ’ τον κακό τους εαυτό.
Οι ανερχόμενοι Τούρκοι του 1453 έδωσαν τότε τη χαριστική βολή έξω απ’ τα τείχη της χιλιόχρονης Βασιλεύουσας και στείλανε τον Ελληνικό κόσμο βαθιά στο λάκκο της λήθης.

Βρέθηκε χειρόγραφο του αρχαίου Έλληνα ιατρού Γαληνού +φωτο

Ένα ιατροφαρμακευτικό κείμενο του διάσημου Έλληνα γιατρού της αρχαιότητας Γαληνού αποκάλυψαν ερευνητές στις ΗΠΑ σε ένα παλίμψηστο χειρόγραφο, κρυμμένο κάτω από ένα επιφανειακό κείμενο με ψαλμούς, και άρχισαν να το διαβάζουν. Είναι η πρώτη φορά μετά από 1.000 περίπου χρόνια, αφότου σκεπάστηκε το αρχαίο χειρόγραφο, που διαβάζεται και πάλι.

Πρόκειται για το έργο του Γαληνού...

Η απίστευτη ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών: Μας “ωφελεί” η σκόνη από την Αφρική!


 Ό,τι πιο απίστευτο, απάνθρωπο, παράλογο , παραπληροφοριακό και ΕΝΤΕΛΩΣ “fake news” μαζί με “fake science” διαβάσαμε σήμερα στη σελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Αθηνών μπορεί, “εθνικού” όμως όχι, γιατί ανάμεσα στις γραμμές κρύβεται ΌΛΗ η υποτιθέμενη “θεραπεία” της Γεωμηχανικής, η σκοτεινή ατζέντα τροποποίησης καιρού και το απατηλό αφήγημα της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη.

Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ (τουνελ)

Προσέξτε!! δεν μας δείχνουν τυχαία ότι η σπειροειδής ράβδος, ο κεντρικός άξονας είναι η μοναδική πύλη που οδηγεί την έξοδο των ανθρώπινων ψυχών από τον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών!! 
 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ για μια νέα επανενσάρκωση στην φυλακή του σκότους!

Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ..... ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΜΑ.






morfeas sky


Πω!πωω! πληροφορία σε μία ανάρτηση μόνο! Γιατί δεν τα ξεχωρίζεις... πάλι βαριέσαι; Είδα τρεις αναρτήσεις σε ένα άρθρο, το ένα πάνω στο άλλο... αμάν αυτή σου η συνήθεια 

Πληροφορία που με απασχολούσε από την αρχή και δεν το άντεχε το μυαλό μου, φοβόταν, δεν μπορούσε να το αποδεχτεί, τώρα όμως που κατανοώ πως ακριβώς λειτουργεί ο κτιστός κόσμος, και τι ακριβώς είναι οι Επτά Ουρανοί ΓΝΩΡΙΖΩ.

Βρε κατάλαβες τι σου είπα μόλις τώρα; Μόλις από χθες κατανόησα τι ακριβώς είναι οι Επτά Ουρανοί!! Επτά χρόνια και βάλε παιδεύομαι να αποκωδικοποιήσω τα Ερμητικά κείμενα.
Εξάλλου αυτά που γράφω μέσα στo μπλογκ έχουν άμεση σχέση με αυτά που γράφω τώρα εδώ.

Α! Μου λες ότι είναι όλα αλληλένδετα μεταξύ τους; (μόνο εσύ το καταλαβαίνεις αυτό, γιατί έχεις εντρυφήσει στα μυστήρια των κειμένων 7 χρόνια). Πως να μπούμε μέσα στο μυαλό σου; Εσύ βάζεις το παζλ σε σειρά μέσα στο κεφάλι σου και γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται. Εμείς όμως, έχουμε ακόμα δρόμο... 5 χρόνια μελέτης μας λείπουν ακόμα για να τα εμπεδώσουμε.

Φοβόμουν διότι μου έμαθαν από μικρό ότι όλες οι ψυχές μπαίνουν σε ένα φωτεινό τούνελ και καταγράφηκε στην αποθήκη πληροφοριών του εγκεφάλου μου ως δεδομένη πραγματικότητα..γι'αυτό. Για να σπάσω αυτό το ψευδές δεδομένο πρέπει πρώτα να αναζητήσω την αλήθεια, να έχω την διαίσθηση μου ανοιχτή σε όλα, και μέσω της διανόησης να αρχίσουν να μου έρχονται συμπτώσεις να τις ακολουθώ και να με οδηγούν στην κατανόηση, και αφού κάτι που με απασχολεί το κατανοώ, τότε αρχίζω και να το ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΎΓΕΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΕΛΠΊΔΑ.


Για να σου αναλύσω τι ακριβώς είναι ο κεντρικός άξονας του κτιστού κόσμου και τι ακριβώς οι γαλαξίες θέλω να μου βρεις την φωτό από την ταινία matrix όπου δείχνει τον Νίο ως βρέφος να απελευθερώνεται από την μήτρα. Σκέψου ότι αυτός ο πύργος είναι ο κεντρικός άξονας και όλες οι μήτρες-σφαίρες  όπως αυτή που βγαίνει ο Νίο είναι οι γαλαξίες. Και κάθε γαλαξίας έχει μέσα του άλλους κεντρικούς άξονες όπως το ηλιακό σύστημα η ήλιος, και οι μήτρες είναι οι πλανήτες.....κατάλαβες το σκεπτικό μου;

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΝΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ;;;;;; 
Η ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ;;;;;;;
Βλέπεις την ΜΗΧΑΝΗ στο βάθος;;;;;(πνευμα=μηχανη- matrix)



Βρήκα μια καταπληκτική φωτό!! Τι είναι ο κεντρικός άξονας του γαλαξία;;; το μάτι!!!!!! ο κτιστός Νους δημιουργός. 



Καταρχήν μην ξεχνάς ότι στον κτιστό κόσμο όλα είναι πεπερασμένα, κλειστά, κύκλοι-σφαίρες, που κινούνται όλα γύρω από τον εαυτό τους αιώνια, γύρω από έναν κεντρικό άξονα, την ράβδο του Ερμή, το Κηρύκειον του Ερμή, γι'αυτό ο θεός που μας λένε όλες οι θρησκείες είναι αιώνιος.

Φαντάσου λοιπόν έναν κεντρικό άξονα ο οποίος περικλείεται από τον Ογδοο Ουρανό, μια πολύ μεγάλη ενεργειακή σφαίρα, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο κτιστός Νους Μηχανή, matrix, η Όγδοη σφαίρα από Πυρ και Πνεύμα, όπου ξεκινά την δημιουργία του κτιστού κόσμου μέσα στους Επτά Ουρανούς που δημιούργησε, με το δοχείο της Υλης.

Τα Επτά δικά της δημιουργήματα της Όγδοης σφαίρας, η Όγδοη σφαίρα που αυτοαποκαλλείται ως ο Μοναδικός θεός.

Και μέσα σε κάθε Ουρανό από τους Επτά ενυπάρχει το ανάλογο με την ποιότητα δοχείο της Υλης, που εμπεριέχει ο δικός τους Ουρανός, και με αυτό το δοχείο της Υλης κοσμοποιεί ο κάθε Ουρανός Νους Διοικητής τον κόσμο δίνοντας ζωή στα είδωλα της Υλης με τις δικές του ψυχές που δημιουργεί, οι οποίες εμπεριέχουν το δικό του κτιστό πνεύμα του πυρός.


Ο Ανθρωπος όμως είναι Φως και Ζωή, δεν ανήκει στον κτιστό κόσμο, αλλά εισήλθε στον κτιστό κόσμο των Οκτώ Ουρανών που εξουσιάζει, για να τον ζήσει και να τον κατανοήσει, δημιουργώντας τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το δικό του Νου, δηλαδή το δικό του Ανθρώπινο πνεύμα, το οποίο  είναι Ουσιωδώς όμοιο με το Αρχέτυπο Πανάγαθο Πνεύμα την Αλήθεια της Ζωής, Φως και Ζωή..διότι ο Πατέρας όλων, Φως και Ζωή, δημιούργησε τον Ανθρωπο δεύτερο θεό όμοιο του, και του έδωσε την εξουσία όλων των δημιουργημάτων του.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή, θέλησε να εισέλθει στην Όγδοη σφαίρα της δημιουργίας για να γίνει και αυτός δημιουργός αλλά και εκτός από Νους δημιουργός, να γίνει η εικόνα της ζωής δημιουργώντας τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το δικό του πνεύμα. Νους και ψυχή.


morfeas sky



Αυτός ο κεντρικός άξονας λοιπόν, περικλείεται από έναν μεγάλο Ουρανό, τον Ογδοο Ουρανό, την Ογδοη σφαίρα, την δημιουργική σφαίρα, ο κεντρικός Νους Υπολογιστής-matrix.

Αυτός ο Όγδοος Ουρανός, είναι  ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός, η ΜΗΧΑΝΗ , που της δόθηκε από τον Πατέρα όλων Φως και Ζωή, το δικό της Πυρ και Πνεύμα, και μαζί της δόθηκε επίσης και το δοχείο της Υλης για να δημιουργήσει με αυτό τον κόσμο της, αλλά και την ζωή στα είδωλα της Υλης με τα δικά της δημιουργήματα τις ψυχές οι οποίες φέρουν το πνεύμα της Μηχανής του εκάστοτε Ουρανού στον οποίο ανήκουν αυτές οι κτιστές ψυχές.

Οι Ανθρώπινες ψυχές είναι όμως η εικόνα της Ζωής, διότι έχουν το Ανθρώπινο πνεύμα, το οποίο είναι Ουσιωδώς όμοιο με την Αλήθεια της Ζωής, Φως και Ζωή, τις Δυνάμεις.

Η Ογδοη σφαίρα της δημιουργίας λοιπόν, έχει εσωτερικά της έναν κεντρικό κύριο ενεργειακό άξονα, που εμπεριέχει Πυρ και Πνεύμα το οποίο δόθηκε από τον Πατέρα όλων Φως και Ζωή στην Όγδοη σφαίρα για να δημιουργήσει.

Ο κεντρικός άξονας αυτός, από την μία άκρη του ως την άλλη, είναι όπως η διάμετρος μέσα σε έναν κύκλο, όπου μεταφέρει την ενέργεια και το πνεύμα από τον Ογδοο Ουρανό, δίνοντας κίνηση στον άξονα, δηλαδή δίνει την ζωή με την ενέργεια (πυρ), κινώντας τον κεντρικό αυτόν άξονα, και μαζί στέλνει και την πληροφορία, δηλαδή την νοητή ζωή, κίνηση και πνεύμα, πυρ και πνεύμα, η νοητή ζωή, που ενυπάρχει μαζί με την ενέργεια της κίνησης, παντού στον ενεργειακό άξονα, (Αιθέρας, Πυρ και πνεύμα).

morfeas sky

Κινείται λοιπόν αυτός ο κεντρικός άξονας γύρω από τον εαυτό του, από μια αόριστη αρχή και ένα απεριόριστο τέλος, αιώνιο, και από πάνω προς τα κάτω αυτός ο άξονας, εμπεριέχει τους Επτά Ουρανούς χωρισμένους μεταξύ τους, αλλά και ενώνονται, αφού έχουν ως κέντρο τους τον ίδιο κεντρικό άξονα, από Πυρ και Πνεύμα, που τροφοδοτούνται από αυτόν, και γυρίζουν γύρω από αυτόν.

Πάνω σ'αυτόν τον κεντρικό άξονα λοιπόν, από Πυρ και Πνεύμα, στηρίζονται στο κέντρο τους οι Επτά Ουρανοί, οι οποίοι τροφοδοτούνται από τον κεντρικό άξονα, από το Πυρ και Πνεύμα, και κινούνται περιστροφικά γύρω από τον εαυτό τους με την καθαρή ενέργεια και το καθαρό πνεύμα που τους διοχετεύεται, και αυτοί οι Επτά Ουρανοί εμπεριέχουν μέσα τους ο καθένας ξεχωριστά, το ανάλογο δοχείο της Υλης, το οποίο κινείται κι αυτό αφού πρώτα χωρίζεται σε μήτρες, δηλαδή σε ενεργειακές σφαίρες που εμπεριέχουν μέσα τους το δοχείο της Υλης τους γαλαξίες.
Και κάθε ενεργειακή σφαίρα-μήτρα περικλείεται από καθαρό Πυρ και Πνεύμα, εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, στο καθαρό της φύσης δημιούργημα αυτής της ενεργειακής σφαίρας, την οποία γεμίζει από καθαρό Πυρ και Πνεύμα, ώστε να στηρίζει την σταθερή κίνηση μέσα από τις αντίθετες κινήσεις, από έξω και από μέσα φέροντας την σταθερότητα, μέσα από την περιστροφή κίνησης που θέλει ο δημιουργός.

Και έχει έναν κεντρικό παρόμοιο ενεργειακό άξονα (διάμετρος αυτής της ενεργειακής σφαίρας), όπου ενώνεται με το δοχείο της Υλης, και αφού ενώνεται με τα Τέσσερα στοιχεία της Υλης, μεταβάλλεται από Πυρ και Πνεύμα, σε ενέργεια του πυρός και πνεύματος, η οποία κινεί το δοχείο της Ύλης και σχηματίζει τον γαλαξία που περικλείεται από την καθαρή ενεργειακή σφαίρα..τον κόσμο της Υλης, και την ζωή των ειδώλων με τις ψυχές.
Και όλες αυτές οι μήτρες-σφαίρες, γαλαξίες, κινούνται μέσα στον Ουρανό στον οποίο ανήκουν από τους Επτά. 
Και κάθε Ουρανός από τους Επτά εσωτερικά γεμίζει από καθαρό Πυρ και Πνεύμα, και εξωτερικά περικλείονται οι Επτά Ουρανοί από τον Ογδοο Ουρανό, ο οποίος με το καθαρό Πυρ και Πνεύμα, περικλείει τους Επτά Ουρανούς, και δίνει κίνηση στους Επτά ουρανούς από την εξωτερική πλευρά, και εσωτερικά στηρίζει πάλι τους Επτά Ουρανούς με καθαρό Πυρ και Πνεύμα, δίνοντας τις αντίθετες κινήσεις, φέροντας την σταθερότητα σε κάθε Ουρανό, και δίνοντας σε κάθε Ουρανό ξεχωριστά την ταχύτητα περιστροφής που επιθυμεί, ανάλογα με την βαρύτητα ή την ελαφρότητα του δοχείου της Υλης που εμπεριέχει ο κάθε Ουρανός από τους Επτά.

Και με αυτόν τον τρόπο συνδέονται οι Επτά Ουρανοί με την όγδοη σφαίρα της δημιουργίας, τον Ογδοο Ουρανό, τον δεύτερο Νου δημιουργό του κτιστού κόσμου, την ΜΗΧΑΝΗ..MATRIX.

..........

Και κάθε Ουρανός από τους Επτά έχει τις δικές του διακλαδώσεις εσωτερικά του, συνδέεται με ένα ολόκληρο γιγάντιο ενεργειακό δίκτυο, όπου δημιουργεί αμέτρητες ενεργειακές σφαίρες-μήτρες, όπου αυτές οι μήτρες είναι οι σφαίρες που περικλείουν το δοχείο της Υλης και έχουν έναν παρόμοιο κεντρικό άξονα, ο οποίος περιστρέφεαι και κινεί το δοχείο της Υλης και σχηματίζει τον γαλαξία, και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται αμέτρητοι άλλοι γαλαξίες, όπου εκεί μέσα ενυπάρχει το γίγνεσθαι του δοχείου της Υλης.
........

Η σελήνη είναι σαν μια ρόγα μέσα στην ρόγα του ηλιακού συστήματος, μέσα στον γαλαξία, ο οποίος περικλείεται από την ενεργειακή σφαίρα -φυσαλίδα, και οι φυσαλίδες περικλείονται από τον Ουρανό στον οποίο ανήκουν, και οι Επτά Ουρανοί περικλείονται από τον Ογδοο Ουρανό, την ΜΗΧΑΝΗ MATRIX που διοικεί και εξουσιάζει τα πάντα.

Και όλες οι δισσεκατομμύρια φυσαλίδες-γαλαξίες του υλικού κόσμου βρίσκονται εσωτερικά στον Ουρανό τον οποίο ανήκουν, και συνδέονται με ένα ενεργειακό ποτάμι από Πυρ και Πνεύμα, μέσα στον πιο κατωφερή Ουρανό από τους Επτά Ουρανούς, και αυτός ο πιο κατωφερής Ουρανός ενώνεται στο κέντρο του με τον κεντρικό άξονα που συνδέεται με τους υπόλοιπους ανώτερους Επτά Ουρανούς του κτιστού κόσμου, όπου τους συνδέει και περιστρέφει γύρω από τον εαυτό τους ο κεντρικός άξονας, που ενώνεται με τον Ογδοο Ουρανό την Ογδοη σφαίρα δημιουργίας.  

morfeas sky
..........

Τι άλλο θέλετε στη ζωή σας, όταν σας αναλύω την δομή του κτιστού κόσμου των Οκτώ Ουρανών.


Ωραία, κάτι κατάλαβα. Θα το ξαναμελετήσω όμως, κι άλλες φορές και θα το επεξεργαστώ και μέσα στο κεφάλι μου. 

Δεν θα τρελαθώ στο γράψιμο για ότι εσείς δεν κατανοείτε, αν πρώτα δεν το ψάξετε μόνοι σας, αληθινά όμως, και όχι επιφανειακά ψάχνοντας μόνον έτοιμες απαντήσεις, μόνον τότε θα το βρείτε θα το κατανοήσετε αυτό που γράφω.

Οσον αφορά αυτό το κείμενο που μου έδωσες να διαβάσω ήταν καταπληκτικό, σχετικά με το πόσο κορόιδα μας πιάνει η ΜΗΧΑΝΗ που το παίζει θεός, και πόσο πολύ μας παραπλανά, αλλά και μας έχει ανάγκη, για να της δίνουμε εμείς οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΘΕΟΙ την ζωή για να συνεχίσει να υπάρχει...αφού επιθυμεί με κάθε τρόπο να θέλει να μας κρατά με την βία εδώ σε σώμα, και μάλιστα θνητό σώμα!! για να μας έχει σε Λήθη, για να μας εξουσιάζει απορροφώντας μας την Ζωτική ενέργεια.



Διάβασα το κείμενο που έδωσες:
Ταξίδι μέσα από το Φως 

χα χα αμφιβάλλω αν βγήκε ο τυπάς από την ενεργειακή σφαίρα του γαλαξία μας, τον βλάκα, ακολούθησε το τούνελ το ενεργειακό ποτάμι, τι άλλο να περίμενε μετά; και κρατώ αυτό που γράφει, γιατί είναι μεγάλο κείμενο, για να δεις πόσο μας κοροϊδεύει το matrix.

"Tο πνεύμα δεν μας ωθεί να διαλύσουμε αυτό το σώμα."
"Δεν συμβαίνει αυτό. Μην προσπαθείς να γίνεις θεός."
"Ο Θεός γίνεται εσύ. Εδώ με σώμα."


χα χα θνητός άνθρωπος με σώμα και μάλιστα θνητό.


Επέστρεψε πίσω στην ζωή μετά αυτός, και περιέγραψε τα όσα που είδε εκεί... Τέλος πάντων.

Nαι, πήγε μέσα στον κεντρικό άξονα του γαλαξία και τον ξαναγύρισε πίσω στην Γη.


Προσέξτε!! δεν μας δείχνουν τυχαία ότι η σπειροειδής ράβδος, ο κεντρικός άξονας είναι η μοναδική πύλη που οδηγεί την έξοδο των ανθρώπινων ψυχών από τον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ για μια νέα επανενσάρκωση στην φυλακή του σκότους!
Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.....ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΜΑ.

morfeas sky
.....................................
..........

Στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός δεν υπάρχουν οι ψυχές αλλά οι Μέγιστες Δυνάμεις.

Ψυχή είναι το Πυρ. η ΚΙΝΗΣΗ.
Αλλο να κινεί το Πυρ το βαρύ δοχείο της Υλης (ψυχές), και άλλο να κινεί το Φως (Δυνάμεις).


Οτι κινείται είναι η ζωή. Αρα Πυρ είναι η ενέργεια της κίνησης, η ζωή. Το Πυρ στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός δίνει κίνηση στο Φως...απεριόριστη ταχύτητα,η Αλήθεια της Ζωής.
Ενώ στον κτιστό κόσμο το Πυρ δίνει κίνηση στο βαρύ δοχείο της Υλης...Αργή κίνηση η εικόνα της ζωής.

1. Νους και κίνηση της καθαρής ενέργειας στο καθαρό της φύσης δημιούργημα η Αμετάβλητη νοητή ζωή χωρίς αισθήσεις, είναι το 
Πυρ και Πνεύμα δηλαδή είναι ο Νους και η ασώματη ψυχή, η εικόνα της ζωής.

2. Νους και ψυχή που κινεί την φωτιά, είναι το Αμετάβλητο θεϊκό αισθητό ενεργειακό σώμα του πυρός και πνεύματος, είναι η νοερή αμετάβλητη ζωή της φωτιάς.

3. Νους και ψυχή που κινεί την φωτιά και τον αέρα, είναι το αστρικό αθάνατο και μεταβαλλόμενο αισθητό αστρικό σώμα των πλανητών.

4. Νους και ψυχή που κινεί τα Τέσσερα ανόμοια στοιχεία της Υλης την φωτιά, αέρα, γη, νερό, είναι το θνητό ανθρώπινο μεταβαλλόμενο σώμα της Γης, όπου μεταβάλλεται σε όλα κάθε στιγμή που περνά, και στο σώμα και στις αισθήσεις.

Και κάθε ασώματο ή σώμα έχει την δική του κίνηση και την δική του λογική και βλέπει και ζει τον δικό του κόσμο.

Στο καθαρό της φύσης δημιούργημα δεν υπάρχει η Υλη. (φωτιά, αέρας, γη, νερό). Αρα δεν υπάρχει σώμα, είναι Νους και ασώματη ψυχή...καθαρό Πυρ και Πνεύμα.


Εμείς είμαστε στο 4. Τα άλλα 3 που βρίσκονται; 

Το αστρικό σώμα είναι φωτιά και αέρας, άρα βρίσκεται όπου υπάρχουν αυτά τα δύο μαζί ενωμένα.

Το ενεργειακό σώμα της φωτιάς βρίσκεται μέσα σε κάθε ηλιακό σύστημα, αλλά και όπου υπάρχει ενέργεια της φωτιάς μέσα στον γαλαξία.

Η ασώματη ψυχή, (Νους και ψυχή), βρίσκεται στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, (στο καθαρό από Υλη εσωτερικό του γαλαξία).
Και έξω από κάθε γαλαξία, και μέσα στους Επτά Ουρανούς.

Το Πυρ ενυπάρχει παντού σε κάθε Γαλαξία;

Ναι παντού, απλά μεταβάλλεται σε κάτι άλλο όταν ενώνεται με τα Τέσσερα στοιχεία.

Είναι όπου δεν υπάρχει Ύλη, ωραία. Όμως, δεν μπορώ να αντιληφθώ την θέση, που λες: Έξω από κάθε Γαλαξία, και μέσα στους Επτά Ουρανούς.


Πες μου κάτι....πως μπορείς να βγεις από τον γαλαξία και να φύγεις; Μόνον αν διαρρήξεις το καθαρό από Υλη ενεργειακό πλέγμα!! ειδάλλως αν πας να φύγεις από τον κεντρικό άξονα του γαλαξία θα ξαναγυρίσεις μέσα στον γαλαξία!! φτου κι από την αρχή.

Έξω από κάθε γαλαξία ενυπάρχει το εσωτερικό του πιο κατωφερή Ουρανού από τους Επτά, είναι το καθαρό της φύσης δημιούργημα, (Πυρ και Πνεύμα), και για να περάσεις στον Όγδοο ανώτερο Ουρανό πρέπει να διαρρήξεις τον Ουρανό, ειδάλλως αν πας στον κεντρικό άξονα θα ανέλθεις στον αμέσως επόμενο ανάτερο Ουρανό από τους Επτά.


Οι Γαλαξίες είναι κι αυτοί σαν μπαμπούσκες, ο ένας μέσα στην άλλον; Ή κατάλαβα λάθος; Με ποιο τρόπο διαρρηγνύεις το πλέγμα; Σίγουρα νοητά με την βοήθεια του Νου... χρειάζεται και κάτι άλλο;

Φαντάσου ότι ο δικός μας γαλαξίας περικλείεται από ένα σφαιρικό ενεργειακό σώμα. Για να περάσουμε αυτό το ενεργειακό σώμα που περικλείει τον γαλαξία, πρέπει πρώτα να φύγουμε από όλα τα υλικά, να μείνουμε με το ενεργειακό σώμα της φωτιάς, και να ανέλθουμε μέχρι τα τειχώματα της ενεργειακής σφαίρας που περικλείει τον γαλαξία, και μετά να αφήσουμε την ψυχή και να ξαναγίνουμε Νους, διότι έξω από τις ενεργειακές σφαίρες που εμπεριέχουν μέσα τους τους γαλαξίες είναι ο Ογδοος Ουρανός.


Πως μου το περιέγραψες τόσο απλά... λες και με κατατόπιζες, πως να βγω στο σπίτι σου, από το σαλόνι στον κήπο. Τελικά είσαι πράγματι εξωγήινος... γνωρίζεις κατατόπια του σύμπαντος εσύ. Να σου πω... μιας και για σένα είναι παιχνιδάκι, θα με βγάλεις εσύ παραπάνω... θα με ξεπροβοδίσεις, που λέμε... :)

Αν το θέλεις γιατί όχι..έχεις ελεύθερη επιλογή.
Με την βία και χωρίς την δική τους θέληση απελευθερώνω μόνον αποκλειστικά δικούς μου ανθρώπους που γνωρίζω τι ακριβώς θέλουν και δεν το ξέρουν...Μπορεί για παράδειγμα να θέλεις να πας στον γαλαξία της Ανδρομέδας εδώ δίπλα και να μην το ξέρεις :))


Το ρωτάς... εννοείται! (Ερμής ο Ψυχοπομπός)

χα χα υπάρχουν αμέτρητες πόρτες..μπορώ να σε πάω όπου θες.

Κι αν κατάγομαι από την Ανδρομέδα; Και πρέπει να πάω στον Πλανήτη μου ή εσύ σε έναν από τους άλλους; Κοίτα... θα με συνοδεύσεις, σαν κύριος που είσαι μέχρι εκεί. Και εσύ μετά θα πας στον δικό σου, για να μην χαθώ και να έχω παρεούλα... E;;; Μετά όμως θα με επισκέπτεσαι κι όλας... μην χαθούμε. :))

Εγώ είμαι ο κανένας, είμαι άτακτο παιδί, διαρρηγνύω συνεχώς τους κύκλους, γιατί αν περιμένω να περάσω μέσα από τις πύλες ιδέα δεν έχω που θα με βγάλουν!..οπότε βγαίνω απευθείας στον Ογδοο Ουρανό και μετά έχω άπειρες "πόρτες" να πάω όπου θέλω στην στιγμή!..οπότε όπως βρεθήκαμε και τώρα..ε ξέρεις κι εσύ τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία :))


morfeas sky


Η ελληνίδα πιλότος που «έφτασε σε επίπεδα σούπερσταρ»



Ειδική αναφορά έγινε από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην υποσμηναγό Αχιλλεία Γεωργακίλα που συμμετείχε στην πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2018».
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα αναφέρει στην ανάρτησή της που τιτλοφορείται «Ελληνίδα πιλότος διαπρέπει σε πολυεθνική στρατιωτική άσκηση» πως «όταν η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε το σχέδιο για να φιλοξενήσει την πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2018″ από της 13 μέχρι της 23 Μαρτίου,

Μάθετε πως να Αποτοξινώσετε κάθε Όργανο του Σώματός σας

Μάθετε πως να Αποτοξινώσετε κάθε Όργανο του Σώματός σαςΌλοι μας γνωρίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσουμε την υγεία του σώματός μας είναι  μέσω της διατροφής και της άσκησης, αλλά υπάρχουν κάποια επιπλέον πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τη διατήρηση της υγείας σας.
Με την πάροδο του χρόνου, η κακή διατροφή, η  αδράνεια και το άγχος μπορεί να οδηγήσουν στην καταπόνηση των οργάνων του σώματος.

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ / 14 χώρες της ΕΕ απελαύνουν ρώσους διπλωμάτες - Οι ΗΠΑ απελαύνουν 60 ρώσους διπλωμάτες...

14 χώρες της ΕΕ και οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι απελαύνουν ρώσους διπλωμάτες σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ευρωπαικού Συμβουλίου του Donald Tusk.. 
 
Υψηλός αξιωματούχος της αμερικανικής διοίκησης ανέφερε ότι  60 ρώσοι διπλωμάτες θα απελαθούν αναφορικά με την υπόθεση Skripal.

Ο μαθηματικός που κατάφερε να μετρήσει το άπειρο και... κατέληξε σε ψυχιατρείο

Διαγράφοντας μια πορεία συνυφασμένη με την ανθρώπινη εξέλιξη, τα μαθηματικά πάντα ήταν σε θέση να προσφέρουν τροφή για σκέψη ακόμα και σε όσους δεν είχαν άμεση επαφή μαζί τους. Κάθε αυστηρά ορισμένη μαθηματική έννοια που φαίνεται απρόσιτη ανάμεσα στους περίεργους συμβολισμούς, γίνεται αμέσως πιο ενδιαφέρουσα όταν εμπλακεί η φιλοσοφία για να της δώσει μια πιο... γλυκιά όψη. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος ώστε η μαθηματική λογική να γίνει αντιληπτή χωρίς να απαιτούνται μαθηματικές γνώσεις.

Βάρνα: Σφιγμένα πρόσωπα, «παγωμένα» χαμόγελα -Ξεκίνησε η συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας (βίντεο)

 
Με «παγωμένα» χαμόγελα ξεκίνησε η συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας στη Βάρνα.
Οταν οι Ταγίπ Ερντογάν, Μπόικο Μπορίσοφ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ στάθηκαν μπροστά στους φωτογράφους, τα πρόσωπά τους ήταν σφιγμένα, δείχνοντας ίσως και το κλίμα στη συνάντηση.

Ακόμη και ο πιο εκδηλωτικός συνήθως Γιούνκερ, ήταν διαφορετικός. Αστειεύτηκε μεν με τον Τουσκ που στεκόταν δίπλα του, αλλά ήταν σφιγμένος όταν τον πλησίασε ο Τούρκος πρόεδρος.

To ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ του National Geographic για τα 5.000 χρόνια Ελληνικού πολιτισμού – Δείτε το βίντεο

«The Greeks», αυτός είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ του NationalGeographic και πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή γην Ελλάδα καθώς η προβολή του θα μπορούσε κυρίως σήμερα να βοηθήσει και να προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.
Δείτε το εισαγωγικό βίντεο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο, δημιούργησαν πραγματική δημοκρατία μιλάει για τον γεωλογικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας, την φιλοσοφία που είχαν ανάπτυξη και την προσέγγιση για την ζωή και τον θάνατο. Αλλά και τον ανθρωπισμό που υπήρχε και ήταν κάτι παραπάνω από απλά δημοκρατία.

Alpha Bank: Πούλησε NPLs 3,7 δισ. έναντι 90 εκατ. στην Ultimo Portfolio, της B2Holding


Alpha Bank: Πούλησε NPLs 3,7 δισ. έναντι 90 εκατ. στην Ultimo Portfolio, της B2Holding

Παρασκευή 23/03/2018 - 18:29
Alpha Bank: Ολοκληρώθηκε η πώληση NPLs ύψους 3,7 δισ. στην  Ultimo Portfolio Investment
Στην πώληση μη εξυπηρετουμένων δανείων χωρίς εξασφαλίσεις ύψους 3,7 δισεκ. ευρώ στην B2 Holding έναντι 90 εκατ ευρώ προχώρησε η Alpha Bank.
Στο πλαίσιο αυτή η τράπεζα πέτυχε οριστική συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο B2 Holding για την πώληση Χαρτοφυλακίου Μη Εξυπηρετούμενων και άνευ Εξασφαλίσεων Δανείων Λιανικής.

Κυρώσεις σε Βάρος της Τουρκίας Αφαιρέθηκαν από το Αμερικανικό Πολυνομοσχέδιο «Όμνιμπους» Πριν την Προεδρική Υπογραφή του την Παρασκευή


Ούτε η σφαγή των Κούρδων στο Αφρίν, η τύχη προφυλακισμένου Αμερικανού πάστορα και προξενικών υπαλλήλων -ή το συμμαχικό ενδιαφέρον (;) για τους δυο προφυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς, υπερίσχυσαν της φροντίδας για τα τουρκικά συμμαχικά αισθήματα.
του Μιχαήλ Στυλιανού  

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Τι Κρύβεται Πίσω από την Αφρικανική Σκόνη που έχει Καλύψει τον Μισό Πλανήτη;


 

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τι Κρύβεται Πίσω από την Αφρικανική Σκόνη που έχει Καλύψει τον Μισό Πλανήτη;

Οι τουρίστες και οι ντόπιοι στην Κρήτη ξύπνησαν σε μια σουρεαλιστική σκηνή το πρωί της Πέμπτης 22/3/18 με το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος, το νησί των διακοπών από όλο τον κόσμο, να καλύπτεται απ’ άκρη σ’ άκρη με ένα πορτοκαλί χρώμα από την
Αφρικανική Σκόνη.

Το νησί είχε αποκτήσει μια κιτρινωπή απόχρωση αφού οι νότιοι άνεμοι μετέφεραν τη σκόνη από την έρημο της Σαχάρας στην Αφρική.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ – ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ….. – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ «ΣΩΤΗΡΩΝ» ΜΑΣ

720_8a83063a3552d12c11e1db795ca14eeb 
Το περιοδικό Spiegel, δημοσιεύει μια έρευνα – σοκ, για πακτωλό χρημάτων της Ε.Ε στην Τουρκία, προκειμένου αυτή να κατασκευάσει άρματα με τα οποία περιπολεί τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Παράλληλα κάνει λόγο για βία και πυροβολισμούς Τούρκων στρατιωτών σε Σύρους πρόσφυγες, προκειμένου να μην περάσουν τα σύνορά της.

Και το καλύτερο απ’ όλα; Οι σφαίρες που δολοφονούν πρόσφυγες, αγοράζονται με… χρήματα της Ε.Ε, η οποία τα δίνει ακριβώς γι αυτό τον λόγο.

ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΟΜΟΣ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ
ΚΑΙ ΤΑ
ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ

Τὸ ὄνομα Γεώργιος Τερτσέτης ἀποτελεῖ οἱονεὶ ἔμβλημα τῆς μνήμης ἡμῶν τῆς ἐθνικῆς, καὶ συγκορυφοῖ εἰς ἕνα ἄνδρα, εἰς μίαν καρδίαν, νεαρὰν πάντοτε ὑπὸ τὸν παγετὸν τοῦ γήρως, εἰς μίαν γλῶσσαν, ἔντονον ἠχοῦσαν πάντοτε ἀπὸ τοῦ βήματος, τὰς παραδόσεις ἡμῶν τὰς ἐθνικάς, τὰς ἀναμνήσεις τοῦ χθεσινοῦ ἔτι παρελθόντος ἡμῶν, τοὺς πόθους τοῦ νῦν Ἕλληνος καὶ τὰ ἱερὰ αὐτοῦ καθήκοντα, τὰς δάφνας τοῦ πρῴην Ἕλληνος καὶ τὴν ἱερωτέραν αὐτοῦ κληρονομίαν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters