Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Α.ΣΩΡΡΑΣ & EI END: H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ


500515-LAMPRAKIS 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & EI END : H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Από Adrianos Bezouglof, Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013 στις 12:01 π.μ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & EI END : H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Τι γίνεται με το καταπίστευμα: Για να μπορέσω εγώ σαν Ελλάδα να πάρω λεφτά από εδώ πέρα, πρέπει πρώτα να έχω εγγυοδοσία, να υποσχεθούμε όλοι μαζί, δηλαδή, ότι αν πάρουμε αυτά τα λεφτά θα τα βάλουμε πίσω για να μην εξαντληθεί το καταπίστευμα. Τί είναι δηλαδή αυτό το καταπίστευμα; Είναι η προσπάθεια να βάλουμε όλους τους λαούς σε ένα καζάνι, ανεξάρτητα αν ο ένας διαχειρίζεται τα οικονομικά του καλώς και ο άλλος κακώς, τους βάζουμε σε ένα καζάνι και τους λέμε “Αν θέλετε λεφτά, εγώ κάνω κουμάντο.
Δικά σας είναι τα λεφτά, αλλά η διαδικασία είναι δική μου”. Πρέπει, λοιπόν, να δώσω ένα ομόλογο το οποίο πρέπει να είναι φερέγγυο, ΑΑΑ δηλαδή. Ποιός το αποφασίζει αυτό; Τρεις ιδιωτικές εταιρίες. Η Standard & Poor και οι άλλες δύο, ξέρετε στη Wall Street. Ποιανού είναι αυτές οι εταιρίες; Πάλι των Καζάρων. Αυτός είναι ο λόγος που δε διατηρείται καμιά μαθηματική, λογική εξήγηση. Αυτός που χρωστάει 5 εκατομμύρια κατά κεφαλήν να έχει ΑΑΑ ομόλογο και εσύ που χρωστάς μόνο 37 χιλιάδες να είναι το ομόλογο σου σκουπίδι. Αυτοί, λοιπόν, αποφασίζουν ποιος είναι φτωχός και ποιος είναι πλούσιος. Αυτοί αποφασίζουν ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του να πάρει λεφτά από τα δικά του τα λεφτά. Γιατί αυτοί καθορίζουν το καθοριστικό που είναι η εγγυοδοσία.


map_greeceΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ & ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Όταν σου πούνε ότι το ομόλογο σου δεν είναι καλό, σταμάτησες. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Δε μπορείς να πας να πάρεις τα λεφτά σου. Δικά σου τα λεφτά. Δε σου δίνει κανένας το δικαίωμα να πεις: εγώ, μωρέ αδερφέ, θέλω να πάω να τα παίξω στα ζάρια. Δικά μου δεν είναι; Δε μπορώ να τα πάρω; Γιατί εσύ μου επιβάλεις μέσω της νομολογίας των Ηνωμένων Εθνών ότι πρέπει να μένουν εκεί και να είναι σταθερά για να είναι όλος ο κόσμος, λέει, δίκαια κατανεμημένος και να έχει ζωή η οποία να είναι ανεκτή; Έτσι τον βλέπετε εσείς τον κόσμο; Έτσι βλέπετε ότι έχουμε βιωτικό επίπεδο που είναι σε όλο τον πλανήτη το ίδιο; Αυτοί αποφασίζουν τις τύχες σου, το αν ζήσεις ή όχι, το αν μπουν να σου πάρουν το σπίτι ή αν σου πληρώσουν την ακτινογραφία που έκανες στου Γαβριλάκη την κλινική. Αυτοί το αποφασίζουν, όχι εσύ, ούτε ο Γαβριλάκης, ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Στουρνάρας. Αυτοί αποφασίζουν ότι η πιστοληπτική σου ικανότητα δεν είναι καλή, ότι είσαι τεμπέλης. Σου βάζουν, λοιπόν, την ταμπέλα του τεμπέλη και από εκεί και πέρα όλοι οι λαοί της Γης δείχνουν εσένα και λένε “Είσαι τεμπέλης” ενώ χρωστάς τα λιγότερα και έχεις τα περισσότερα μέσα στο καταπίστευμα.

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑesoda1

Έρχεται, λοιπόν, ο Σώρρας και λέει “Παιδιά, το ξέρω το παιχνίδι. Στημένο είναι. Δεν ψάχνουμε για Ελληνικά ομόλογα. Ας λένε ότι θέλουν ότι είναι. Έχω εγώ ομόλογα τα οποία είναι ομόλογα ΑΑΑ του Αμερικανικού Δημοσίου, του Κινέζικου Δημοσίου, του Ρωσικού Δημοσίου, του Γερμανικού Δημοσίου. Έχω όλα τα ομόλογα εκείνα γιατί” προσέξτε τι σημαίνει ομόλογο: όταν αυτοί πήραν το χρυσάφι για να το αποθηκεύσουν υποτίθεται, δίναν κάποιες αποδείξεις, ότι σου πήρα 500 χιλιάδες τόνους, στους χρωστάω με 5% επιτόκιο. Αυτός που τις έπαιρνε, όμως, ο αρχηγός κράτους δεν τα έβαζε μέσα στο χρηματοκιβώτιο του κράτους του ή γινόταν πόλεμος, πέθαινε το μεταβίβαζε στα παιδιά του. Κληρονομικό δικαίωμα. Έτσι, λοιπόν, αυτά τα ομόλογα κάποιες δυνάμεις, οι οποίες προστατεύουν τον Ελληνισμό και το ανθρώπινο γένος, μάζευαν όλες αυτές τις αμαρτίες των Καζάρων και διάλεξαν να τις βάλουν στα χέρια των Ελλήνων γιατί έχουν την αποστολή να απελευθερώσουν το ανθρώπινο γένος. Για να το κάνουν, όμως, πρέπει να αρχίσουν από την Ελλάδα.

ΤΑ 4/5 ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ArtemisSorrasBanner 
 Ταστοιχεία τα οποία διαθέτει ο Σώρρας είναι ατελείωτα. Τα τέσσερα πέμπτα αυτού του καταπιστεύματος το κυβερνάει ο Σώρρας αλλά δε μπορεί να πάρει τα λεφτά ενώ είναι ιδιοκτησία του. Σας δείχνω ένα ομόλογο κινέζικο από τα πολλά που υπάρχουν, μια υποσχετική. Έδωσε χρυσό η Κίνα το 1913, έχει 5% επιτόκιο και το εγγυώνται 4 χώρες. Η Αμερική, η Ιαπωνία η Γαλλία και η Ρωσία. Είναι δηλαδή εγγυημένο σε λίρες Αγγλίας, σε δολάριο Αμερικής και σε ρούβλια ρωσικά. Αυτό το χαρτί έχει αξία 560 δισεκατομμύρια και τέτοια χαρτιά χιλιάδες. Το παίρνω λοιπόν αυτό το χαρτί εδω και λέω μπλοκάρω από το καταπίστευμα για την Ελλάδα, ότι αξίζει αυτό το χαρτί. Αυτή είναι νομολογία των Ηνωμένων Εθνών. Αφού το μπλοκάρω αυτό, λέει η νομολογία, δεν πρέπει να ξοδευτούν σε πράγματα άκαιρα. Δεν μπορείς να τα πάρεις για να παίξεις στα ζάρια η να αγοράσεις μετοχές της Ζιμπάμπουε. Πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα έργα υποδομής, τα οποία θα καταλήγουν πάντα στον πολίτη . Έχει φτιάξει λοιπόν ένα κατάλογο ο οργανισμός Ηνωμένων Εθνών με κωδικούς και δίπλα όλα τα έργα που πιθανόν να χρειαστεί ο πλανήτης.

pliktrologio_epixeiriako_programma_kallikratis_aftodioikisi 

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ

Η Ελληνική επικράτεια, ο κάθε δήμος σας είναι γνωστός στα Ηνωμένα Έθνη γιατί μετά την Καλλικρατική νομολογία είναι γνωστό τι χρειάζεται ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Δήμος Χερσονήσου κλπ. Έχει λοιπόν ένα κατάλογο με έργα που αφορούν το δήμο σου. Δεν σε δεσμεύει επειδή έχει όλα αυτά τα έργα, ότι πρέπει να πάρεις τα λεφτά και να κάνεις κάτι. Μπορεί να επιλέξεις να έχεις ένα έργο η να επιλέξεις να τα έχεις όλα. Αφού όμως ο Σώρρας έχει δεσμεύσει 3 τρισεκατομμύρια για την Ελλάδα δεν μπορεί να τα πάρει. Χρειάζεται το δεύτερο συστατικό, Πρέπει να υποβληθεί ένας κατάλογος των έργων που θα φτιάξουν την καινούργια Ελλάδα. Εδώ είναι ο συνοπτικός κατάλογος της Νέας Ελλάδας. Εδώ περιγράφονται παραδείγματος χάριν 500 μουσεία, 10 πανεπιστήμια , 50 νοσοκομεία, 10 ερευνητικά κέντρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περιγράφεται και το καθένα από αυτά , είναι ένας κωδικός που βρίσκεται στα Ηνωμένα Έθνη. Για να μπλοκαριστούν τα λεφτά εμείς έπρεπε να βάλουμε κωδικούς για όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι το δεύτερο κομμάτι που χρειάζονται τα Ηνωμένα Έθνη. Το πρώτο είναι το ομόλογο, η περιουσία δηλαδή του Σώρρα, ο οποίος τη βάζει για την Ελλάδα. Δεν θέλω λέει επιτόκιο ,το μόνο που θέλω είναι να γυρίσετε πίσω το κεφάλαιο , για να πάρω εγώ πίσω την εγγυοδοσία μου. Δεν θέλει κέρδος, δεν θέλει τίποτα. Το μόνο που θέλει είναι να μην χαθεί το κεφάλαιο. Και να χαθεί όμως δεν τον ενοχλεί γιατί ο Δήμος δεν παίρνει καμία ευθύνη.

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

08c16ab835be0830b4030c90c7d60169_XL 
Η ευθύνη και το ρίσκο ανήκει στον επενδυτή.Έτσι τον βλέπουν τα Ηνωμένα Έθνη, ως επενδυτή. Έχοντας τώρα την εγγυοδοσία , έχοντας τα έργα που θέλει να κάνει ο δήμος η οποιοσδήποτε άλλος , του λείπει ένα πράγμα ακόμα. Του λείπει η δικαιοδοσία. Έχουμε λοιπόν εγγυοδοσία, πρόγραμμα και δικαιοδοσία. Δεν την έχει, ποιός είμαι εγώ να πάω στα Ηνωμένα Έθνη και να πω ότι εκπροσωπώ τον Δήμο Αποκορώνου;Αφού δεν τον εκπροσωπώ, δεν μου έχει δώσει κανένας το δικαίωμα. Το έχει δώσει όμως στον Κο Μαρκάκη , ο οποίος όμως δεν έχει τα άλλα 2 στοιχεία τα οποία έχει ο Σώρρας, ο οποίος έρχεται και παντρεύει το δικαίωμα με το περιουσιακό στοιχείο και μπορεί να κατεβάσει τα λεφτά για οποιοδήποτε έργο θέλει να κάνει ο δήμος.

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

shutterstock_71066584-620x413 
Ένα από τα έργα που μπορεί να κάνει ο δήμος είναι να αποπληρώσει όλα τα υπάρχοντα δάνεια, τα ενυπόθηκα δάνεια. Τα κόκκινα, τα κίτρινα, τα μπλε , τα πράσινα. Όλα τα δάνεια τα βάζει σε ένα πακέτο ο δήμαρχος, τα κολλάει πίσω από την αίτηση και αυτομάτως πληρώνονται τα δάνεια. Αλλά τώρα εσύ, που πληρώθηκε το δάνειο σου, έχεις την υποχρέωση σου στον δήμο. Διότι ο δήμος, μέσω του δημάρχου υπέγραψε, ότι θα γυρίσει 2% το χρόνο πίσω στο καταπίστευμα, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να τα πάρεις. Υπογράφει λοιπόν ο Σώρρας ότι κάθε χρόνο από τα λεφτά που παίρνω, θα γυρνάω πίσω 2% χωρίς επιτόκιο. Να πάρουμε ένα απλό παράδειγμα, αν έχεις ένα δάνειο 100.000 ευρώ πληρώνεις το χρόνο , μόνο για τόκους γύρω στις 7 με 8 χιλιάδες ευρώ, αν το επιτόκιο ου είναι 7,5 % πληρώνεις 7.500 χιλιάρικα. Με αυτή όμως τη μέθοδο θα πληρώνεις 2 από τα 8 και το κεφάλαιο σου θα κατέρχεται συνεχώς. Ακούστε και το άλλο. Τα κεφάλαια που θα απορροφήσει ο δήμος πρέπει να είναι ανταποδοτικά 70% και κοινωνικού χαρακτήρος 30%.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑΣ: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΔΙΑΔΟΣ

2011_Dimos_Minoa_Pediadas 
Εάν το δημοτικό σου συμβούλιο είναι ευφυές και επενδύσει καλώς όπως το παράδειγμα που φέρνω συχνά είναι ο δήμος Μινώας, το Καστέλι Πεδιάδος. Αυτοί έχουν ένα θαυμάσιο έργο που είναι το αεροδρόμιο Καστελίου που έχει ήδη εγκριθεί από την διεθνή κοινότητα για να γίνει διεθνές αεροδρόμιο. Υπολογίζεται να έχει 70% ανταποδοτικότητα από το ποσό του 1,4 δισεκατομμυρίου.Από ένα έργο, το αεροδρόμιο , ο δήμος Μινώας, μπορεί να αποπληρώνει το 2%, όλων των δανείων των δημοτών του . Όμως, είναι δίκαιο αυτό, για τους κατοίκους του δήμου Αποκορώνου; Έτσι είναι, έτυχε να είμαστε στην Πεδιάδα , έτυχε και είμαστε στον Αποκόρωνα. Εσύ μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, να μαζέψεις πέντε δήμους και να φτιάξεις ένα εργοστάσιο απορριμμάτων. Για να λειτουργήσει ένα τέτοιο εργοστάσιο, χρειάζεται 160 χιλιάδες τόνους την ημέρα , εάν εσύ έχεις μόνο 40, λες στον δήμο Πλατανιά, στον δήμο Κισσάμου, κ.ο.κ. θα το κάνουμε σε ένα κεντρικό σημείο, θα σου αγοράζω εγώ τα σκουπίδια, για να είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Εσύ που είσαι εκεί, θα κάνεις την μαρίνα και θα έρχονται και οι δικοί μου να παρκάρουν εκεί. Ή κάτι άλλο . Καταλαβαίνετε τι μπορεί να γίνει στην τοπική κοινωνία!Διαδημοτική συνεργασία.

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

kqprgjaxjt4f9b9b89755c2 
Τι γίνεται λοιπόν; Η ΕΝD επαναφέρει την δύναμη στον λαό. Παρακάμπτει την κεντρική εξουσία . Δεν θέλω καμία έγκριση από την κεντρική εξουσία. Το μόνο που θέλω από τον δήμο είναι να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο, και να δώσει μια εξουσιοδότηση στον δήμαρχο, τίποτα άλλο, για να πάει να βρει επενδυτή. Ο επενδυτής όμως είναι ήδη εδώ. Ακολούθως , και το δείχνω τώρα και στον δήμαρχο που δεν το είχα προηγουμένως. Είναι ήδη μεταφρασμένο, γιατί αρκετοί δήμοι έχουν υπογράψει αυτές τις διαδικασίες. Κανένας στην Κρήτη ακόμα δεν έχει τελειώσει παρόλο που κάποιοι έχουν ήδη έχουν πάρει αποφάσεις . Το δημοτικό συμβούλιο έχει υπογράψει, αλλά τα χαρτιά δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Το τελικό πληρεξούσιο είναι αυτό. Αυτό υπογράφει , αυτή την σύμβαση υπογράφει ο δήμαρχος με τον επενδυτή. Με αυτή την σύμβαση λοιπόν, δίδεται η δικαιοδοσία που έχει ο δήμαρχος, στον Σώρρα , που είναι ο επενδυτής , ο οποίος βάζει την περιουσία του ενέχυρο, να πάει να πάρει τώρα από το καταπίστευμα που λέγεται «Ελλάδα», από αυτό που έχει μπλοκάρει για την Ελλάδα, να πάρει ένα κομμάτι, να βάλει ένα άλλο κωδικό και να ανήκει μόνο στο δήμο Αποκορώνου.

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

assets_LARGE_t_420_54088708_type12128Σας εξηγώ βήμα βήμα πώς γίνεται η διαδικασία. Ο δήμος Αποκορώννου τώρα, έχει κάνει αίτηση και είναι μπλοκαρισμένα 250 εκατομμύρια. Πρέπει να γίνει δημοπράτηση του έργου.Καταρχήν, δεν χρειάζεται μελέτη για να μπλοκαριστεί το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο μπλοκαρίζεται διότι ο μόνος που το ελέγχει και το αποδέχεται είναι ο Σώρρας. Ο Σώρρας έχει ήδη μπλοκάρει για όλη την Ελλάδα 3,5 τρις. Τώρα μπλοκάρει από αυτό το κομμάτι , ένα κομμάτι για το δήμο Αποκορώνου . Λέει στον δήμαρχο : «θέλουμε μελέτες για τα έργα που έχεις». Ο δήμαρχος λέει και «ποιος θα τις πληρώσει» . Ο Σώρρας λέει : «Εγώ θα τις πληρώσω».Ο δήμαρχος βρίσκει κάποιον κάνει την μελέτη, πάει στον Σώρρα του δίνει τα λεφτά παίρνει την μελέτη και αρχίζει η δημοπράτηση του έργου.Αυτή την στιγμή δήμαρχος , για το έργο αυτό, είναι ο Σώρρας. Διότι έχει πάρει την εξουσιοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο, να χτίσει το έργο. Το Χτίζει το έργο με δικά του λεφτά. Ο δήμος και ο Δήμαρχος, δεν βάζει τίποτα ενέχυρο, δεν πληρώνει τόκο , δεν έχει κανένα ρίσκο ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον. Εάν το έργο δεν πάει καλά , όπως πολύ καλά ρώτησε ο κύριος αντιδήμαρχος, προηγουμένως που είχαμε μια συνάντηση, ο δήμος δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα τα χάσει ο Σώρρας, γιατί αυτός έχει βάλει την περιουσία του μέσα και αυτή η περιουσία θα κατασχεθεί. Ο Δήμος δεν έχει βάλει ούτε δημοτική ούτε δημόσια περιουσία. Δεν έχει πει ότι θα πληρώσει οτιδήποτε σαν πρόστιμο. Δεν έχει υποσχεθεί ότι στο μέλλον θα είναι υπεύθυνος για κάτι. Άρα λοιπόν, όλο το ρίσκο το παίρνει ο Σώρρας.

ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ α) ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ β) ΤΑ 600 ΔΙΣ γ) Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

imagesΗ συνήθης ερώτηση, τώρα;- Και τι κερδίζει αυτός; -Μα δεν ήρθε να κερδίσει. Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνουμε για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα. Πρώτα πήγαμε με την με την μετοχή της Ανατολής. Ξέρετε ότι , η τράπεζα της Ανατολής δεν έχει κλείσει ποτέ . Λειτουργεί και σήμερα. Γίνονται δικαστήρια και ο ένας κάνει μήνυση στον άλλον, πατέρας στον γυιό κλπ. Σας λέω ότι η τράπεζα της Ανατολής λειτουργεί και σήμερα με 28 υπαλλήλους, μέσα στον κτήριο της Εθνικής. Με τους ίδιους κωδικούς του 1932 . Με τους ίδιους κωδικούς λειτουργεί και σήμερα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες στον πλανήτη. Σήμερα που μιλάμε. Γι αυτό ο κύριος Σαχινίδης με υπουργική απόφαση, αναγνώρισε την αξία της μετοχής της Ανατολής. Και υπολόγισε και τον φόρο δωρεάς, στα 27 δις, το 0,5% . Δηλαδή τι έκανε ο Σώρρας; Ο Σώρρας εδώρισε στην ΕΝD, σε εμας δηλαδή , στον δικό μας οργανισμό , τέσσερις μετοχές της Ανατολής, ύψους 2, 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό πληρώνει το 0,5 % από αυτό, πληρώνεται σαν φόρος δωρεάς, για τα 2,7, το 0,5% είναι 13 και μισό δισεκατομμύρια. Όμως το έκανε σε δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, άρα είναι 8 μετοχές που έχει δωρίσει. Άρα ο φόρος , κατά τον υπολογισμό του κυρίου Σαχινίδη, όχι εμένα, 27 δισεκατομμύρια 588 εκατομμύρια και κάτι ψιλά. Αφού, δεν προσπάθησαν να τα πάρουν τα λεφτά, αναγκαστήκαμε να κάνουμε μήνυση στο ΣΔΟΕ , για να παραλάβει τον φόρο . Το ΣΔΟΕ μας έστειλε στην 3η ΔΟΥ Πατρών. Η 3η ΔΟΥ Πατρών μας έστειλε στο Υπ. Οικονομικών. Εν τω μεταξύ ο Σαχινίδης είχε φύγει αν θυμάστε ήταν μόνο για μικρό διάστημα. Ο νέος υπουργός Οικονομικών το έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Η ΔΟΥ Πατρών είπε:»Εμένα δεν μου λέει τίποτα τίποτα το Υπουργείο, πώς να τα εισπράξω , άρα πρέπει να το βάλω στα αζήτητα. Αυτή ήταν η τύχη της πρώτης προσπάθειας.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

katasxesh 
Το επόμενο βήμα είναι αργά ή γρήγορα να αναγκαστούν να πάρουν τα χρήματα! Εμείς είμαστε εδώ επειδή έχουμε το άμεσο πρόβλημα, της κατάσχεσης που λένε οι Καζάροι οτι θα σας κάνουν τον άλλο μήνα.Μετά από τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, απευθυνθήκαμε πάλι στην κεντρική εξουσία με τα 600 δις. Δεν τους άρεσε η μετοχή της Ανατολής γιατί ήτανε λέει παλιά. Του ΄32 , του ΄33 και έπρεπε να γίνει πολεμική διαμάχη στα δικαστήρια. Να σας φέρουμε κάτι πιο πρόσφατο, γιατί το μαγαζί έχει απ” όλα. Φέρνουμε λοιπόν, τα ομόλογα τα οποία λήγουν στις 9 Αυγούστου 2014. Είναι εγγυημένα από το Αμερικανικό δημόσιο. Και εδώ αυτό το χαρτί που βλέπετε εδώ, είναι η έγκριση του Υπ. Οικονομικών της Αμερικής για το συμβόλαιο του Σώρρα. Απευθύνεται στον Ομπάμα , απευθύνεται στον Υπ. Οικονομικών, στην Υπουργό εξωτερικών, τον Υπουργό Μεταφορών. Αυτό είναι το εγκεκριμένο κονδύλιο που στάλθηκε στους τριακοσίους της Βουλής, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Μπαρόζο, στην Κριστιν Λαγκάρντ . Ακούσατε κανένας να πει κουβέντα; Ακούσατε να ανοιγοκλείσει τα μάτια και να πει δεν είναι καλό;

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Εμείς κυκλοφορούμε σε όλον τον κόσμο. Αν δώσεις 5 χιλιάρικα επιταγή και δεν είναι καλή , δεν σε μπουζουργιάζουν την άλλη μέρα και πας στην ψειρού; Η έγκριση αυτή είναι για 2 τρισεκατομμύρια, 500 δις. Αυτό είναι το συμβόλαιο, ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του Σώρρα. Αυτό για να μπορέσουμε εμείς να βάλουμε 600 στην Ελληνική Δημοκρατία, έπρεπε να ειδοποιήσουμε πρώτα την Αμερικάνικη κυβέρνηση , να έχουμε την έγκρισή της. Δεν μπορούσαμε να τα πάμε όπου θέλουμε. Γιατί σύμφωνα με την ομολογία των Ηνωμένων Πολιτειών, μερικές χώρες έχουν εμπάργκο. Δεν μπορούσα να τα δώσω στο Ιράν Ούτε στην Β. Κορέα ή στην Κούβα; Άρα σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, προτού εγώ εκχωρήσω τα χρήματα αυτά σε κάποιον, πρέπει να πάρω την άδεια της Αμερικανικής κυβερνήσεως. Αυτή είναι η άδεια. Αλλιώς δεν υπήρχε ανάγκη. Αυτό είναι ομόλογο. Το άλλο που σας έδειξα πριν είναι ομόλογο χρυσού, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!Με άλλα λόγια , οι δύο πρώτες προσπάθειες που κάναμε, απευθυνθήκαμε στην κεντρική εξουσία. Μας « γράψανε» και με το δεύτερο. Ξέρετε τι έγινε με τα 600. Ο κύριος Στουρνάρας είπε : «Ναι, ευχαριστούμε πάρα πολύ, το προώθησα αρμοδίως». Κάποιος σου φέρνει 600 δις και το προωθείς αρμοδίως στο Λογιστήριο του Κράτους, στον πρόεδρο του εξωτερικού χρέους. Και σε ποιόν άλλον; Στον κύριο Προβόπουλο. Και στην Κεντρική Τράπεζα. Κατούρησε η φοράδα στ αλώνι, που λέμε στην απλή γλώσσα. Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο. Ακόμη περιμένουμε, τι έγινε με αυτά τα ειδικά γραφεία.

artemis+sorras 

ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΩΡΡΑ & ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ

Σας λέω λυπούμαι πραγματικά που οι ταγοί της χώρας μου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Ξέρετε έχουν όλες τις διαπιστώσεις τις διαπροσωπικές . Μπορώ να σας πω το εξής, για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα το ΄11 και πριν ακόμη εμείς κάνουμε την κίνηση να καταθέσουμε το ομόλογο. Μέσω κάποιων δικών μας πηγών, δώσαμε ένα ομόλογο των 2 δις, στον κύριο Προβόπουλο να το ελέγξει . Δεν του είπαμε εμείς , ότι έχουμε πίσω και άλλα . Εμείς δώσαμε το ομόλογο. Το πήγε στο Προβόπουλο και μας απαντάει ο Προβόπουλος, με πρωτόκολλο: «Nαι, το ήλεγξα είναι καλό αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να το αξιοποιήσω εγώ». Είναι χαρτί που το έχουμε στα χέρια μας. Μπορεί τώρα να’ρθει ο Προβόπουλος και να μου πει δεν είναι καλό, αλλά ήταν πέρυσι καλό; Μπορεί να μας πει ότι πρόεδρος Ομπάμα λέει ότι είναι καλό αλλά αυτός όχι; Ότι είναι καλό για τον Γκάϊντνερ και δεν είναι καλό για τον Σαμαρά; Γιατί όμως, είναι το ερώτημα στο μυαλό σας; Για ποιο λόγο είναι; Για ποιο λόγο δεν τα παίρνουνε! Εδώ τώρα τίθετε το ερώτημα ποιός μπορεί να το κάνει. Τρία άτομα στην Ελλάδα μπορούν να το κάνουν. Ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Αυτοί είναι οι τρείς. Στην Κύπρο; Ο Αναστασιάδης, Ο Χριστόφιας και ο Χρυσόστομος. Δεν πρέπει βέβαια να σας πω, με όλους αυτούς είχαμε γιγαντιαίες μάχες. Μέχρι που φθάσαμε τουλάχιστον τρεις φορές στο παρά ένα δευτερόλεπτο, να κατεβάσουν τα χρήματα. Την τελευταία στιγμή , πάντα παρενέβαιναν οι Καζάροι .

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ & ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Να σας φέρω ένα μικρό παράδειγμα, Στη Κύπρο ο Δημητριάδης είναι ο κεντρικός τραπεζίτης. Του έδωσε εντολή ο Χριστόφιας, τρεις φορές να ελέγξει και να πιστώσει τη Κυπριακή Δημοκρατία με τα 50 δις.Απάντηση Δημητριάδη : «Δεν είσαι το αφεντικό μου. Δεν κάνεις κουμάντο εσύ». Ο κεντρικός τραπεζίτης , στον Πρόεδρο της Χώρας. «Δεν το κάνω» . Έτσι όπως το ακούτε! Και μετά από λίγο λέει. Οι εντολές μου έρχονται από την Ευρώπη. Καταλαβαίνετε πόσο ελεύθεροι είστε; Πολύ ελεύθεροι λέω. Θυμάστε ότι, ο Ντράκυ που είναι ο κεντρικός τραπεζίτης της Ευρώπης είπε «Μην μου πειράζετε τον Δημητριάδη γατί είναι δικό μου παιδί». Το θυμάστε; Καταλαβαίνετε την ελευθερία που σας έχουν αφήσει να έχετε; Ο Ιερώνυμος ; Τούμπες. Ο Ιερώνυμος κατέβασε για την εκκλησία, δικά του κεφάλαια, τεράστια ποσά. Έχουμε τους κωδικούς, κι έχουμε και τους λογαριασμούς που τα έχει κατεβάσει. Αν σας το πω , θα αρχίσετε να φωνάζετε και να βρίζετε. Δεν σας το λέω, τα ποσά είναι τεράστια. Πολλές φορές τον Ελληνικό προϋπολογισμό. Τα πήρε τα λεφτά, αλλά τα πήρε για λογαριασμό του, είχε τα δικά του χρεόγραφα. Ήξερε την δικαιοδοσία. Ήξερε τα χρεώγραφα και τα προγράμματα. Το έκανε ανεξάρτητα από μας. Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να κάνω σχόλιο για την εκκλησία. Από νομολογικής πλευράς, έχει το δικαίωμα ο αρχηγός κυριάρχου εκκλησίας, την ίδια ακριβώς με τον πρωθυπουργό . Είτε δηλαδή , ο Ιερώνυμος το κάνει είτε ο Πρωθυπουργός είναι το ίδιο. Το δικαίωμα αυτό, σε Σύνταγμα όπως το δικό μας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ρόλος, δεν είναι republic . Διακοσμητικός ρόλος. Δικαιοδοσία έχει μόνο ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού .

Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ

Όταν λοιπόν ο Καλλικρατικός δήμος εκλέγει τον Κο Μαρκάκη η τον Κο Μαλανδράκη, η τον Κο Μπολάκη -έχουμε επισκεφτεί πάρα πολλούς δημάρχους. Ακούστε όμως τι κάνουν. Ενώ έχουμε δεί πάρα πολλούς δήμαρχους και έχουν δει τα χαρτιά έτοιμοι να υπογράψουν, εντελώς ξαφνικά ήρθε ο από μηχανής θεός και βρέθηκαν κονδύλια στο Υπουργείο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του δήμου. Έχουμε 5 τέτοια παραδείγματα. Έχουν υπογράψει, όλα έτοιμα και ξαφνικά έρχεται το κράτος και λέει πάρε αυτά τα 27 εκατομμύρια, να καθαρίσεις τα μάρμαρα των Μυκηνών. Τώρα ο δήμαρχος θα πάρει από μένα τα λεφτά που είναι μια διαδικασία αδιάφθορη και διαφανής η θα τα πάρει από το καθάρισμα των μαρμάρων; Καταλαβαίνετε πως παρεμβαίνει το κράτος στη δημοκρατία; Ο δήμαρχος είναι πολύ πιο εύκολο να έχει πρόσβαση στα κεφάλαια των μαρμάρων παρά στα κεφάλαια τα διαφανή. Εμείς τους λέμε μαγκιά που τα πήρατε από εκεί, πάρτε και από εμάς. Πρέπει να σας πω ότι πολλά Δημοτικά συμβούλια στη Κρήτη έχουν συνεδριάσει και έχουν δώσει τη δικαιοδοσία στο πρόεδρο να πάρει τα χρήματα από εμάς. Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία, βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο από την εξουσιοδότηση στο δήμαρχο μέχρι την εξουσιοδότηση στον επενδυτή. Πρέπει να θυμάστε ότι εσείς ο λαός έχετε τη δύναμη, εσείς εκλέξατε τους δημοτικούς σας άρχοντες, εσείς είστε εκείνοι που πρέπει να απαιτείτε διαφάνεια.


 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI END ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΑΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 28/09/2013
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
495088-69216_553391564698676_728098682_n 
https://www.facebook.com/messages/100002076027749

lampros

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI END ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο Δήμος έχει μεγάλη σημασία διότι με τον Καλλικράτη ο δήμος έγινε μία μικρή κυβέρνηση. Η δικαιοδοσία που έχει ο πρωθυπουργός της χώρας και μερικοί υπουργοί οικονομικών είναι ανεξέλεγκτη και δεν χρειάζεται να πάρουν από κανέναν άδεια για να πιστώσουν τον Ελληνικό λογαριασμό. Δηλαδή εάν ο κύριος Σαμαράς ήθελε αύριο να κατεβάσει τα 600 δις θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Δεν χρειάζεται ούτε τραπεζίτη, ούτε τον ΟΗΕ, ούτε κανέναν. Έχει τη δικαιοδοσία από τη στιγμή που επελέγει από τον Ελληνικό λαό. Δεν το έκανε ποτέ, ενώ του δώσαμε την ευκαιρία πολλές φορές.

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
newego_LARGE_t_420_54033946_type12128Τώρα πάμε στο επόμενο στάδιο. Ο δήμος έχει την ίδια δικαιοδοσία, μόνον που ο
Δήμος έχει και δημοτικό συμβούλιο. Πρέπει λοιπόν και το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει σύσσωμο ότι θέλει να κάνει αυτή την επένδυση, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου και από εκεί και πέρα δεν στοιχίζει στον δήμο τίποτα, είναι εντελώς άτοκα τα χρήματα για 50 χρόνια. Μπορεί ο δήμος, εάν ο Δήμαρχος είναι πραγματικά ευφυής, να επενδύσει τα κεφάλαια με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να του δίνει 8%, να δίνει το 2% πίσω για την απόσβεση των κεφαλάιων – όχι τόκων, δεν υπάρχουν τόκοι, και τα υπόλοιπα να παραμένουν στον δήμο σαν εισόδημα. Στο Δήμο Κοζάνης παραδείγματος χάριν υπάρχουν 50 χιλιάδες δάνεια τα οποία είναι στεγαστικά και τα οποία είναι κόκκινα, δηλαδή δεν τα ξεπληρώνουν οι δανειολήπτες. Εάν ο Δήμαρχος είναι ευφυής κάνει ένα πρόγραμμα και λέει στο Αρτέμη Σώρρα «Θέλω να πληρώσεις τα δάνεια των 50.000 πολιτών». Αυτοί οι 50.000 πολίτες λοιπόν ελευθερώνουν άμεσα την περιουσία τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δίδουν 2% το χρόνο από το δάνειο για την επιστροφή
του κεφαλαίου και όχι τόκους. Ο Δήμαρχος όμως όντως ευφυής έχει κάνει μια άλλη επένδυση με τα άλλα 50 εκατομμύρια που έχει πάρει και του ανταποδίδει 8% η επένδυση. Παίρνει το 2% από εκεί, το πληρώνει και ουσιαστικά ο Δήμαρχος απελευθερώνει τους πολίτες του από το βάρος του δανείου εσαεί. Τόσο δύναμη έχει ο δήμος! 

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
Αυτή τη δύναμη λοιπόν πρέπει να την αντιληφθεί ο Δήμαρχος. Όποιος Δήμαρχος
ενδιαφέρεται, μπορούμε να στείλουμε ένα κλιμάκιο ανά πάσα στιγμή σε
οποιοδήποτε σημείο της χώρας να του εξηγήσει, να του δώσει τα έγγραφα τα
οποία χρειάζονται, ούτως ώστε ο Δήμαρχος πλέον να λειτουργήσει. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι το εξής: Ο Δήμαρχος πρέπει να έχει την ψυχή να πάρει στα χέρια του, στους ώμους του όλη την Ελλάδα! Πρέπει, εκτός από τον δήμον δηλαδή, με την υπογραφή του αυτή που δίνει ο Δήμαρχος, ουσιαστικά παίρνει στους ώμους του το σύνολο του Ελληνικού λαού διότι συμβάλει στην απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από το χρέος οποιασδήποτε μορφής, Δημοσίου ή ιδιωτικού χρέους.
Σας εξήγησα το μηχανισμό, είναι απλούστατος, είναι νομοθετημένος από τον ΟΗΕ και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Σε αυτό το σύστημα η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να κατέβουν. Είναι παρά πολύ δύσκολο να κατέβουν αν δέν υπάρχει κάποιος Σώρρας ο οποίος θα βάλει ενέχυρο την
περιουσία του επειδή το Ελληνικό ομόλογο δεν είναι πλέον φερέγγυο, άρα
κάποιος άλλος πρέπει να έρθει με μια φερέγγυα εγγυοδοσία και να βάλει τη
δικαιοδοσία τη φερέγγυα για να κατεβούν τα χρήματα. Αυτός είναι ο
Αρτέμης Σώρρας!
ΔΗΜ: Κύριε Λαμπράκη πότε βλέπετε να διευθετείτε αυτό το ζήτημα και με την πρόταση στους δήμους αλλά και πολύ περισσότερο προς στην Ελληνική Δημοκρατία;
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Εάν ο Δήμαρχος υπογράψει αύριο, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος μπορεί να πιστωθεί ο λογαριασμός του δήμου. Δεν είναι δυνατόν να έρθει κάποιος και να μου πει φέρε μου 100 εκατομμύρια. Να μου πει τι θα τα κάνει: «Θα πληρώσω 50 στεγαστικά δάνεια, θα φτιάξω 10 αποχετευτικά έργα, θα κάνω μία μαρίνα, θα κάνω ένα χιονοδρομικό κέντρο». Δεν θέλω να μου φέρετε λεπτομερή στοιχεία για το έργο, να μου δώσετε ένα γενικό προϋπολογισμό και εμείς από τα κεφάλαια τα οποία θα πιστωθούν θα πληρώσουμε για να γίνει η
κανονική μελέτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μελέτη του Δημοτικού
Συμβουλίου που να λέει θέλω να κάνω το χιονοδρομικό κέντρο αυτό, θέλω να
κάνω τη μαρίνα αυτή, αυτό που υπολογίζουμε σαν ποσό είναι 50 εκατομμύρια για αυτό, 20 για το άλλο, 30 για το τρίτο κ.ο.κ. Κατεβαίνουν τα χρήματα και μένουν δεσμευμένα σε ένα λογαριασμό τα οποία ελέγχει ο Αρτέμης Σώρρας και ο Δήμαρχος. Κάνουμε τη μελέτη και μετά δημοπρατείται η μελέτη και αρχίζει η εκτέλεση του έργου. Τελειώνει το έργο, το παραλαμβάνει ο δήμος. Εδώ υπάρχει και ένας τρίτος παράγοντας ο οποίος εξασφαλίζει τόσο τον Δήμαρχο όσο και τον επενδυτή. Υπάρχει μια «Ασφάλεια». Η Ασφάλεια αυτή ελέγχει εάν αυτός που αναλαμβάνει το έργο είναι φερέγγυος να το εκτελέσει, και εάν δεν το εκτελέσει ενώ έχει ασφαλιστεί το έργο, υποχρεούται η Ασφάλεια να το τελειώσει με δικά της κεφάλαια. Γι` αυτό αγοράζει την ασφάλεια ο δήμος και ο επενδυτής για να είναι σίγουρα τα ταμεία ότι το έργο θα εκτελεστεί και θα αποδοθεί για να το
απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Αυτός είναι ο μηχανισμός, απλός και κατανοητός. Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να τον καταλάβεις! 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Οι υπογραφές έχουν να κάνουν με τα 600δις. Κατ αρχήν να σας πω ότι ο
Αρτέμης Σώρρας ήρθε εδώ με σκοπό να απελευθερώσει την Ελλάδα. Έχει 50
τρόπους να το κάνει. Άρχισε λοιπόν με τη μετοχή της Τράπεζας τηςνΑνατολής, πήραμε όλες τις δικαστικές αποφάσεις, τις έχουμε στα χέριανμας. Και ενώ λοιπόν η Ανατολή είναι μία τράπεζα η οποία είναι ακόμα εν λειτουργία, είναι μία τράπεζα από την οποία έχει πάρει λεφτά ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, ο Μποδοσάκης, οι πάντες την τελευταία δεκαετία. Δεν είναι υπόθεση του 1932! Επειδή όμως υπήρξε αυτή η αντίστασις και λέγανε «καλά αυτό είναι παλιό το χρεόγραφο», τους φέραμε ένα καινούργιο χρεόγραφο που είναι του Αμερικανικού δημοσίου. Λήγει στις
9 Αυγούστου του 2014. Είναι η δεύτερη λοιπόν προσπάθεια. Αυτό που κάνουμε τώρα με τους δήμους είναι μια τρίτη προσπάθεια. Ακολουθούν άλλες δεκαπέντε! Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Δεν ήρθαμε εδώ για να φύγουμε! Δέν πρόκειται να σταματήσουμε αν δεν ελευθερωθεί αυτή η πατρίδα! Δεν θα σταματήσουμε και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα η πατρίδα θα ελευθερωθεί και θα παραδοθεί στα χέρια των Ελλήνων για διακυβέρνηση.
Δημοσιογράφος κ. Καρυπίδης : Κύριε Λαμπράκη και κύριε Σώρρα να σας ευχαριστήσω για τη συνομιλία και να σας φιλοξενήσουμε και από κοντά για να έχουμε χρόνο να αναπτύξουμε όλο το θέμα. Είμαστε και εμείς στη διάθεσή σας!

Η ΕΛΙΑΜΕΠ, Η CDRSEE & O GEORGE SORROS
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Και εγώ ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά, στέλνουμε πολλούς χαιρετισμούς και θέλω να κάνω μια μικρή επισήμανση για τη Βόρεια
Ελλάδα. Δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα δύο μη κυβερνητικές
οργανώσεις. Η μία ονομάζεται ΕΛΙΑΜΕΠ και η άλλη ονομάζεται CDRSEE. Είναι
εκείνες οι οποίες τροφοδοτούν όλα αυτά τα κινήματα υπέρ των Αλβανών, υπέρ των Βουλγάρων, υπέρ των Σκοπιανών. Όλα αυτά κοντρολάρονται από τον George Soros. Επομένως πρέπει να είστε πάντα στις επάλξεις διότι κινδυνεύει η Μακεδονία, κινδυνεύει κυριολεκτικά να αποκοπεί από τον εθνικό κορμό και σας το λέω μετα λόγου γνώσεως! Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υποχωρήσετε σ αυτά. Όλοι οι Έλληνες μαζί είμεθα ενωμένοι, μόνον ενωμένοι και σας λέω: Επειδή ο Έλληνας είναι δημιουργός, ο Δήμος δηλαδή κάνει το έργο, το σύνολο των πολιτών κάνει το έργο. Αυτό λοιπόν να το θυμάστε πάντα και θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Όλοι μαζί.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FLASH TV 23/9/13 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
=========================
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 24/9/2013
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Kallikratis_dioikisi
Ο Καλλικράτης έκανε κάτι πολύ ευφυές υποτίθεται και δεν το έκανε για το καλό του λαού. Ο σκοπός που έγινε ο Καλλικράτης ήταν για να μπορεί να
διχοτομηθεί η Ελλάδα ευκολότερα, γιατί έχει συμφωνηθεί με συγκεκριμένο
κόμμα της βουλής που βρίσκεται στην αντιπολίτευση ότι όταν έρθει στην
εξουσία θα αποδεχθεί, χωρίς μεγάλες διαδικασίες, το διαμελισμό της Ελλάδας. Ο Καλλικράτης, λοιπόν, ήταν το προοίμιο να προετοιμάσουν την ανεξαρτησία ορισμένων τμημάτων της χώρας ώστε να είναι αυτόνομες καταστάσεις- κυβερνήσεις, να μπορεί να γίνει δηλαδή ένα δημοψήφισμα στη Θράκη, όπου έχουμε πλειοψηφία των Τούρκων και να πει “αυτή η περιοχή, επειδή τα Ηνωμένα Έθνη έχουν νόμο για αυτοδιάθεση εθνών, εμείς θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι”. Έχουν δική τους κυβέρνηση άρα μπορούν να έχουνε δημοψήφισμα δικό τους. » Αυτός είναι ο Δούρειος Ίππος του Καλλικράτη.

ΑΠΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΣΕ ΟΠΛΟ
Το πήραμε εμείς όμως και το κάναμε όπλο, από Δούρειο Ίππο. Αφού δεν δέχονται ο Πρωθυπουργός, ο Στουρνάρας ή οποιοσδήποτε άλλος, να σας πω και εν παρενθέσει ότι προτού μπούμε στο μνημόνιο ο Αρτέμης Σώρρας πήγε στον Παπακωνσταντίνου συμβόλαιο 514 δισεκατομμυρίων. Ξεχρέωνε την Ελλάδα, τότε ήταν 295 το χρέος και έμεναν τα υπόλοιπα για ανάπτυξη. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υπογραφή, τίποτ” άλλο. Όλη η υπόλοιπη δουλειά είχε γίνει. Είχαμε την έγκριση από τα παγκόσμια ταμεία. Ήταν μόνο το συμβόλαιο που υπέγραφε και θα επέστρεφε σε ανταποδοτικά οφέλη στο ταμείο μόνον 150 δις τα επόμενα 25 έτη. Τα υπόλοιπα ήταν “δωρεάν”. Ήταν χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους του Ελληνικού κράτους για να μη μπεί στο μνημόνιο. Αυτό έγινε πριν από το πρώτο μνημόνιο. 

ΤΟ (ΚΙΣ) ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
Ας επανέλθουμε στον Καλλικράτη, ο Δήμος εντελώς ξαφνικά έγινε κυρίαρχο
κράτος, είναι οργανισμός δημοσίου δικαίου. Αυτό ακούγεται πολύ περίεργο γιατί οργανισμός δημοσίου δικαίου πέραν του κράτους είναι και μια άλλη εταιρεία, το ΚΙΣ, το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Ιδρύθηκε, καταρχήν, το 1897 και έγινε οργανισμός δημοσίου δικαίου από τον Ελευθέριο Βενιζέλο το 1919. Έκτοτε έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 29 ΦΕΚ τα οποία επηρεάζουν το ΚΙΣ. Το ΚΙΣ είναι ένα κράτος μέσα στο κράτος. Κάνει δικές του εκλογές ανά τετραετία, και δέν πληρώνει φόρους. Όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΙΣ και είναι το 2% του πληθυσμού της Ελλάδος σήμερα, ελέγχει όμως περίπου 30-40% του εμπορίου και των περουσιών στην Ελλάδα, δεν έχει φορολογική υποχρέωση προς το Ελληνικό Κράτος. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, την απώλεια φόρων μόνον από το ΚΙΣ, βάλτε την απώλεια φόρων από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική. Μόνο αυτά τα τρία, να βάλετε και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, να βάλετε το Ίδρυμα Μητσοτάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου, βάλτε όλα αυτά τα όμορφα ιδρύματα μαζί να διαπιστώσετε ποιοί δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, ποιοί είναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες. Όχι η θεία μου η Καλλιόπη και η θειά μου η Μαρία στο χωριό που τους κόβουν το ρεύμα γιατί δεν πληρώνουν γύρω στα 40 ευρώ. Όχι δεν είναι. Το ΚΙΣ ελέγχει το 40% των Ελληνικών επιχειρήσεων και ιδιοκτησιών και δεν έχει πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ φόρο στο Ελληνικό κράτος και είναι πρόσωπο δημοσίου δικαίου, είναι δηλαδή κράτος εν κράτει.

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ : ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Το ίδιο πράγμα τώρα είναι και ο Καλλικράτης. Τώρα σας δόθηκε η δύναμη να
δώσετε την απάντηση. Ο Δήμαρχος σας έχει το δικαίωμα που έχει και ο Σαμαράς. Η διαφορά ποια είναι; η διαφορά είναι ότι πρέπει να το εγκρίνει το διοικητικό του συμβούλιο. Είναι πιο δύσκολο δηλαδή από το δικαίωμα που δίνει στον πρωθυπουργό ή τον αρχιεπίσκοπο ο οποίος δε χρειάζεται κανενός αλλουνού τη συναίνεση. Ο δήμαρχος όμως χρειάζεται τη συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου διότι αυτό το δικαίωμα πρέπει να είναι συνεχές και μετά την εκλογή του νέου δημοτικού συμβουλίου. Δεσμεύει και το νέο δημοτικό συμβούλιο. Δηλαδή εάν αποφασίσει ένας δήμαρχος να απελευθερώσει το δήμο του και την πατρίδα του που λέγεται Ελλάδα, μπορεί να το κάνει πολύ απλά υπογράφοντας έχοντας αυτήν την δικαιοδοσία να πάει στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Αρτέμης Σώρρας θα δώσει την εγγυοδοσία και ο δήμαρχος θα δώσει την δικαιοδοσία. Η εγγυοδοσία είναι ο Σώρρας, η δικαιοδοσία είναι ο δήμαρχος. Ο δήμος, όμως, δεν έχει την
παραμικρή υποχρέωση. Καταρχήν δεν είναι δάνειο. 

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ & Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
Δεν πρόκειται περί δανείου. Ονομάζεται επένδυση. Θα σας πω πολύ απλά τι
σημαίνει επένδυση. Πρώτον είναι άτοκος, δηλαδή εάν στο Δήμο Ιεράπετρας, ο
δήμαρχος είχε μεγάλη φαντασία και ήθελε να φτιάξει 50 έργα που θα στοίχιζαν 15 δις, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου περιγράψει τα έργα και να μου δώσει ένα πρόχειρο προϋπολογισμό τι θα στοιχίσουν. Με αυτήν τη δικαιοδοσία και με την δική μου εγγυοδοσία, του Σώρρα δηλαδή, εγώ πάω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα και δεσμεύω το σύνολο του ποσού και από εκείνη τη στιγμή είναι δεσμευμένο για τα έργα του Δήμου Ιεράπετρας. Κατόπιν, για το κάθε έργο, πρώτον γίνεται μια ανάλυση- μελέτη και επιπλέον αρχίζει τώρα μια σχέση μεταξύ του Αρτέμη Σώρρα και του Δημάρχου. Για να είναι και οι δύο εξασφαλισμένοι, ασφαλίζεται το κάθε
έργο, ούτως ώστε σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αδυναμία του
εργολάβου να τελειώσει το έργο πρέπει να το τελειώσει η ασφάλεια. Άρα η
ασφάλεια πρέπει να ελέγξει εκ των προτέρων, πρώτον, ότι το έργο είναι εφικτόν και, δεύτερον, ότι αυτός που το φτιάχνει είναι έντιμος, το” χει ξανακάνει και δεν πρόκειται να κάνει τις λαμογιές του παρελθόντος. Με αυτόν, λοιπόν, τον απλό μηχανισμό, ο κάθε δήμος μπορεί να ελευθερώσει τους δημότες του. 

ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι τα στεγαστικά δάνεια στην Ελλάδα. Ίσως πάρα πολλοί από εσάς να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε το στεγαστικό σας δάνειο, να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε ένα καταναλωτικό δάνειο. Αυτά τα ονομάζουμε με μία λέξη τα κόκκινα δάνεια. Ένας δήμος, λοιπόν, έχει την δυνατότητα να μαζέψει όλα αυτά τα δάνεια τα κόκκινα και να πει στον Αρτέμη Σώρρα αυτό είναι ένα πρότζεκτ, είναι ένα πρόγραμμα. Αυτομάτως, θα πληρώσει ο Σώρρας όλα τα χρήματα στους δανειστές και θα χρωστάτε πλέον στο δήμο σας. Ο δήμαρχος άτοκα για 50 χρόνια έχει υποχρέωση να συλλέξει από τον καθένα από εσάς 2% του κεφαλαίου μόνον. Μόνον του κεφαλαίου για να τα ξαναβάλλουμε στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα για να τα βρούνε και οι επόμενες γενιές. Καταλαβαίνετε ποιοι είμαστε τώρα και γιατί είμαστε εδώ. Αυτό είναι πραγματική ελευθερία. Η γνώσις ελευθερώνει.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ END E.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 24/9/2013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



https://www.facebook.com/nikitasvasiliki.karsel?hc_location=timeline

(ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

http://elladatora.org/

 
 

Ανοιχτή επιστολή ΚΑΛΕΣΜΑ προς τους φιλοπάτριδες και Ελληνόψυχους Έλληνες

Ο φασισμός των παγκοσμιοποιητών με βραχίονα τις χρηματοπιστωτικές αγορές , χτύπησε με έναν ύπουλο και ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει , να την εξανδραποδίσει , να λεηλατήσει και λαφυραγωγήσει τον πλούτο της ,εξαθλιώνοντας τον ηρωικό λαό της και αποδομώντας πλήρως το Έθνος .

Σήμερα όλο και περισσότεροι Έλληνες διαπιστώνουμε ότι πρέπει να παλέψουμε για τη λευτεριά, την τιμή και την εθνική μας ανεξαρτησία. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή.

Μα ,ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να μάχεται, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. 0 λαός τής Ελλάδας πρέπει να διεξάγει σήμερα έναν πόλεμο εθνικοαπελευθερωτικό, ενάντια στους οικονομικούς δολοφόνους μας ,του Δ΄Οικονομικού Ράϊχ της Γερμανίας και όσων τυχόν κρύβονται πίσω από αυτήν .

Δίπλα στο κύριο μέτωπο και Ο ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Κάθε πράκτορας ,δωσίλογος και πληρωμένο τομάρι του οικονομικού φασισμού , πρέπει να εξοντωθεί αλύπητα.

Στον ιερό και τίμιο αυτό πόλεμο , όλοι μας πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη.
Έπαθλο για τον χειμαζόμενο και χιλιοπροδομένο λαό και επιστέγασμα για το σημερινό του αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, μια αναγεννημένη 'Ελλάδα τής εργασίας ,ευημερίας , τής λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξένη και εθνοκτόνα εξάρτηση.

Όλοι στον ιερό πατριωτικό αγώνα και ο καθένας στο μετερίζι του και ή νίκη θα 'ναι νίκη τής Ελλάδας και τού λαού της.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί περιμένουν από εμάς ως πειραματόζωα των οικονομικών δολοφόνων μας ,την καθολική μας αντίσταση και στέκουν στο πλευρό μας ,γνωρίζοντας , ότι πολύ σύντομα και αυτοί θα δεχθούν ,αν δεν τα δέχονται ήδη ,τα οικονομικά πυρά των κατακτητών.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
Πηγή

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(600δις) !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΤΡΙΣ" ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
http://static.pblogs.gr/f/504225-1375772_390289967741219_1866543473_n.jpg


(29/10/2013)

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/allh-mia-kalh-kinhsh-mazikhs-enhmerwshs-gia-to-pshfisma-twn-ellh.html

Η "ΠΡΩΤΗ" ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ από 4/11/2013 στον αέρα του LIFE 91,6 ! ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!


Η "ΠΡΩΤΗ" ενημέρωση από αύριο στον αέρα του LIFE 91,6


Από αύριο στον αέρα του LIFE 91,6 η εκπομπή "ΠΡΩΤΗ" ενημέρωση με τον Παναγιώτη Παυλόπουλο και το Νίκο Βέρρα. Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 με 12 το πρωί μπορείτε να ενημερώνεστε και ραδιοφωνικά για την πολιτική και αθλητική επικαιρότητα από το Δημοσιογράφο του ileiapost.gr Παναγιώτη Παυλόπουλο και τη δημοσιογραφική ομάδα της "ΠΡΩΤΗΣ".



 

σχόλιο

από ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ | Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013 4:56 μμ

Καλη αρχη, ευχωμαι οσο το δυνατον ανεξαρτητη και αμεροληπτη ενημερωση. Τωρα ειδικα με τις νεες ευχαριστες για ολον τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ εξελιξεις, και λογω της προσφατης δημοσιευσης του θεματος απο την εφημεριδα, πιστευω οτι θα υπαρχει επιτελους σωστη πληροφορηση των πολιτων για την υποθεση ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ ΕND.


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/h-prwth-pyrgoy-hleias-apo-4-11-2013-ston-aera-toy-life-91-6-kale.html
 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ" ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΛΙΜΝΕΣ" (ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΦΕΙΟΥ)

Στην τελική φάση δημοπράτησης η κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων της Ηλείας
Στην τελική φάση της δημοπράτησης της Β' φάσης του διαγωνισμού ΣΔΙΤ μπαίνει η κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Η αρμόδια Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά το σχετικό έλεγχο, εισηγήθηκε για τη διατύπωση σύμφωνης γνώμης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας υπέγραψε σήμερα 31 Οκτωβρίου 2013 τη σχετική απόφαση.
Μετά από συστηματική, επίπονη αλλά και συντονισμένη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Δ. Ελλάδας, Δήμου Ήλιδας, ΦΟΔΣΑ Ηλείας και Ειδικής Γραμματείας ΣΔΙΤ), το πολύ αυτό σημαντικό έργο προχωρά στην υλοποίησή του.
Η πρόσκληση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Δ. Ελλάδας έγινε στις 10/4/12 μετά από σχετική εκχώρηση του ΕΠΠΕΡΑΑ, και η ένταξη της πράξης έγινε στις 16/4/13.
Το έργο υλοποιείται με Σύμπραξη Ιδιωτικού Δημοσίου Τομέα (ΣΔΙΤ) σύμφωνα με το Ν.3389/2005 και αφορά την κατασκευή-συντήρηση-λειτουργία για 25 χρόνια, Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων για την Ηλεία, περιοχή η οποία αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων της καθώς δε διαθέτει οργανωμένο Χώρο Υγειονομικής Ταφής. Η δημόσια δαπάνη του για το έργο θα είναι 17,115 εκατ. €, ενώ η δυναμικότητα του εργοστασίου θα είναι 80.000 τόνοι/έτος.
Θα πρέπει να τονισθεί ότι το έργο συνδυάζεται με την ενταγμένη στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, πράξη «Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας» Π/Υ 11,423 εκατ. € καθώς και προς ένταξη πράξεις για την κατασκευή του απαραίτητου οδικού δικτύου αλλά και των Σταθμών Μεταφόρτωσης Αποβλήτων στη βόρεια και νότια Ηλεία.
Ουσιαστικά, τα δύο αυτά μεγάλα περιβαλλοντικά έργα αποτελούν την καρδιά του συστήματος της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Ηλείας και αναμένεται πλαισιωμένα με τις υπόλοιπες πράξεις, που αναμένεται να ενταχθούν άμεσα στην ερχόμενη προγραμματική περίοδο 2014-20 (δράσεις αποφυγής παραγωγής απορριμμάτων, ανακύκλωσης, διαλογής στην πηγή, διαχείριση αδρανών κλπ) να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των αποβλήτων.
Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης, ότι για το εργοστάσιο της Αιτωλοακαρνανίας (Δημόσια Δαπάνη 19,415 εκατ. ευρώ) αναμένεται να αποσταλούν από το Δικαιούχο «Δήμο Αγρινίου», εντός των ημερών, τα τεύχη της Β' φάσης του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για διατύπωση σύμφωνης γνώμης, ενώ το εργοστάσιο της Αχαΐας (Δημόσια Δαπάνη 23,47 εκατ. ευρώ), που υλοποιείται από το Δήμο Πατρέων, βρίσκεται στη φάση του προανταγωνιστικού διαλόγου.
«Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι μείζον και οξύ και πολλές φορές είναι δύσκολη η επίτευξη συναίνεσης. Με τη συστηματική δουλειά των τριών τελευταίων ετών, κάναμε μεγάλα βήματα. Και επιτέλους προχωρά ένα σοβαρό θέμα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και δίνεται λύση σε ένα κορυφαίο ζήτημα, το οποίο αφορά την ποιότητα ζωής των πολιτών μας» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και συμπλήρωσε: «Οι αρμοδιότητες της Περιφέρειας έγκεινται στην υλοποίηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού για την διαχείριση των απορριμμάτων, με την αξιοποίηση όλων των υφιστάμενων χρηματοδοτικών εργαλείων και αυτό πλέον υλοποιούμε με την τελική φάση δημοπράτησης της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού».
...........................................
Σχόλιο Αλφειού:Πουλάκι που πέρασε πάνω από τον Αλφειό,κελάηδησε ότι...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ αυτή η μονάδα,διότι γίνεται μια μεγάλη μονάδα στη Μεγαλόπολη που θα καλύπτει όλη την Πελοπόννησο και τη μισή Αττική!!!
Και ότι ο περιβόητος "δεματοποιητής" στη θέση "λίμνες" ,δίπλα στο φράγμα του Αλφειού,τον οποίον προσπαθούν με το ζόρι να τοποθετήσουν,παρά τις αγωνιώδεις αντιδράσεις των κατοίκων,τελικά θα είναι ένας..."λεμονοστίφτης",δηλαδή..."αποχυμωτής" των σκουπιδιών,που μετά θα μεταφέρονται στη μονάδα της Μεγαλόπολης!!! 
Ερώτηση:Οι..."χυμοί" που θα καταλήγουν;

Αν αυτό αληθεύει,τότε οι κάτοικοι της Ηλείας γενικότερα τρώνε για άλλη μια φορά πολύ χοντρό δούλεμα από τους τοπικούς..."άρχοντες"...

Οι κάτοικοι ζητούν βοήθεια φύλαξης της τοποθεσίας "λίμνες" ,από εθελοντές,στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν το περιβαλλοντικό έγκλημα!!!
.............................................................................................................................

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ
" ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ "
3 Οκτώβρη 2013
Aγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες,
Είμαστε κάτοικοι της περιοχής του φράγματος Αλφειού, κυρίως από τα Μακρίσια, Αλφειούσα και Φλόκα. Ίσως καθυστερημένα συνειδητοποιήσαμε ένα περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στην περιοχή μας με επικίνδυνες παρόλα αυτά επιπτώσεις για την υγεία των κατοίκων όλης της Ηλείας.

Κάποιοι " άρχοντες" αποφάσισαν σαν λύση ανάγκης να ρίχνουν τα σκουπίδια των Δήμων Πύργου, Ολυμπίας και Σκυλλούντος μέσα στο Δάσος. Σήμερα έρχονται να εγκαταστήσουν μονάδα δεματοποιητή των σκουπιδιών στο Δάσος, δίπλα από το φράγμα και τη λίμνη που αρδεύει μεγάλο τμήμα του νομού μας, μερικές δεκάδες μέτρα από το ποτάμι και το δρόμο προς Αρχαία Ολυμπία. Μπράβο τους! Οι εκλεγμένοι «μας» επί δύο δεκαετίες δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών. Σαν να μη θέλουν να το λύσουν, γιατί "είναι πολλά τα λεφτά", και τα σκουπίδια δύσοσμα, δεν ελέγχονται εύκολα.
Ζητάμε να σταματήσει σήμερα κάθε χρήση του Δάσους για «βρώμικες δουλειές», και οι υπεύθυνοι να πληρώσουν για την αποκατάστασή του άμεσα.
Και όχι μόνο. Κλείνουμε την είσοδο του χώρου επ' αόριστον και είμαστε κάθε μέρα εδώ φρουρώντας τον. Ζητάμε την κατανόησή σας για όποια προβλήματα χωρίς ευθύνη μας προκύψουν. Ζητάμε την συμπαράστασή σας για να σώσουμε το ποτάμι μας.Η Συντονιστική επιτροπή
Φίλοι του Αλφειού και του Δάσους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ 

.......................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ


16o Διευθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους - 13η Camera Zizanio :30 Νοέμβρη - 7 Δεκέμβρη 2013

Δείτε το pdf εδώ
Σινεμά για τα παιδιά και τους νέους
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ του Νεανικού Πλάνου είναι η μοναδική οργανωμένη ταινιοθήκη του είδους της στην Ελλάδα, περιλαμβάνει βραβευμένες ταινίες σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους τίτλους.
Οι ταινίες εξετάζουν μια ευρύτατη θεματική από σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα μέσα από το βλέμμα των παιδιών και των νέων και προέρχονται από διαφορετικές και, πολλές φορές, άγνωστες κινηματογραφίες.
 


Μπορούν να αποτελέσουν ένα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και είναι ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.
Η εκπαιδευτική κοινότητα, οι κινηματογραφικές λέσχες, οι δημοτικοί κινηματογράφοι και κάθε φορέας που ασχολείται με το ποιοτικό σινεμά
έχουν ένα ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για τη διοργάνωση προβολών αλλά και σύνθετων εκδηλώσεων (ημερίδων, προβολών του βωβού σινεμά με ζωντανή μουσική κ.ά.).
Ολες οι οργανωμένες προβολές από το Νεανικό Πλάνο γίνονται με ΜΕΙΩΜΕΝΟ εισιτήριο


πό 30 Νοεμβρίου ως7 Δεκεμβρίου 2013 θα διεξαχθεί στον Πύργο και άλλες πόλεις της ΠεριφέρειαςΔυτικής Ελλάδας το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 13η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – CAMERA ZIZANIO.

Στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολυμπίας,προβάλλονται και διαγωνίζονται 50 ταινίες επαγγελματιών, μεγάλου και μικρού μήκους, μυθοπλασίας, κινουμένων σχεδίων και ντοκιμαντέρ, από 30 περίπου χώρες από όλο τον κόσμο.Εκτός από τιςπροβολές πραγματοποιούνται αφιερώματα και κινηματογραφικά εργαστήρια και πλήθος άλλων παράλληλων εκδηλώσεων.

Στην CAMERA ZIZANIO,προβάλλονται δημιουργίες (μικρού μήκους) παιδιών και νέων από την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχουν πραγματοποιηθεί είτε στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων, είτε είναι αποτέλεσμα ατομικών πρωτοβουλιών. Διαγωνίζονται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: Α. δημιουργίες παιδιών ως 12 ετών, Β. από 13 ως 16 ετών και Γ. από 17 ως 20 ετών.

Όσα σχολεία ή μεμονωμένοι νέοι δημιουργοί επιθυμούν να συμμετάσχουν με ταινία τους στην CAMERA ZIZANIO, μπορούν να ενημερωθούν για τους κανονισμούς που διέπουν το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα http://camerazizanio.net και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση  συμμετοχής.

Διαβάστε όλη την εγκύκλιο εδώ



http://www.neanikoplano.gr/neanikoplano.gr/Neaniko_Plano/Neaniko_Plano.html



Ρουσφέτι Στουρνάρα στην Εθνική Τράπεζα

Στην κατάθεση τροπολογίας η οποία έχει φωτογραφική διάταξη για την θυγατρική Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Ακίνητης Πειρουσίας "Εθνική Πανγαία" προχώρησε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Η τροπολογία κατατέθηκε χθες και περιλαμβάνει σειρά διατάξεων που βελτιώνουν το πλαίσιο λειτουργίας των ΑΕΕΑΠ αλλά και τη φωτογραφική για την Πανγαία η οποία προβλέπει ότι παράταση που είχε δοθεί από την Επιτροπή για την εισαγωγή μιας ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο ... παρατεινεται για άλλους 12 μήνες από τη δημοσίευση του νόμου.

Αν δεν δινόταν παράταση η Πανγαια βάση του νόμου θα έπρεπε αν μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο δεν εισαγόταν στο ΧΑ να τεθεί σε λύση και εκκαθάρριση. Το θέμα είχε αποκαλύψει το F-press(Πατήστε εδώ για λεπτομέρειες).

Το εντυπωσιακό είναι ότι για τη συγκεκριμένη διάταξη το Υπουργείο επικαλείται ως δικαιολογία τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και την κάμψη της κτηματαγοράς και την πιθανότητα κλονισμού του θεσμού των ΑΕΕΑΠ από τις συνέπειες της μη εισαγωγγής στο ΧΑ. Προφανώς όμως ξεχνά το Χρηματιστηριακό κλίμα, την άνοδο των ήδη εισηγμένων μετοχών ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο αλλά και το γεγονός ότι δεν φρόντισαν από την Εθνική εδώ και 4 χρόνια (τόσα δίνει ο νόμος με τις παρατάσεις να εισαχθούν στο Χρηματιστήριο.

ΒΟΜΒΑ NESARA ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΠΑ,ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΛΠ...

6013_109887899443_6087785_n.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ"...ΔΕΙΤΕ!!!

Karen, Ονομάζομαι Shelley Bolling και συνεργάζομαι με τον Dr. Hendo Henderson . Το «rule of law» που έχουν υπογράψει τα 196 κράτη λέγεται «Omni law» για τις ΗΠΑ σημαίνει ότι θα μας μεταφέρει στο αρχικό οργανικό Σύνταγμά μας . 
Ναι , το Βατικανό δεν είναι επικεφαλής και δεν θα είναι ποτέ . Ήμαστε αυτοί που συνεργαζόμαστε με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, που κατηγορήσαμε τον Πάπα και την βασίλισσα της Αγγλίας τον περασμένο Οκτώβριο για εμπόριο ανθρώπων και παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία στις οποίες κατηγορίες κρίθηκαν ένοχοι για όλες τις κατηγορίες , όπως πολύ καλά γνωρίζετε . 
Το Βατικανό είναι υπό διάλυση , και η Ελισάβετ εκθρονίστηκε αν και τα ΜΜΕ δεν σας το λένε. Ήταν αυτή η υπόθεση για την οποία ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε και ότι ο Πάπας Francis δεν έχει εγκατασταθεί σε παπικό διαμέρισμα. Το Βατικανό δεν υπολογίζεται ως ένα από τα 196 έθνη .
Ναι, δεν θα υπάρξει αποδέσμευση των κεφαλαίων χωρίς πλήρη λογοδοσία . Υπάρχει πλήρης λογοδοσία , ο Dr. Henderson και οι (fiduciariesWink*, έχουν καταθέσει όλα τα νομικά και λογιστικά έγγραφα με το Διεθνές Δικαστήριο σε όλα τα 196 έθνη . Ο Dr. Henderson έγραψε τον «Omni Law» και τον κατάθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο το 1983 . 
Πέρασε τη δοκιμασία του χρόνου και έγινε επίσημα έγινε το 1998.
Ξέρω ότι είμαι απλώς ένας κοινός άνθρωπος που προσπαθεί να εξηγήσει σε έναν δικηγόρο, τι έχουμε πετύχει , αλλά έχουμε πολλούς δικηγόρους , λογιστές , γραφείς , fiduciaries , θεματοφύλακες και διαχειριστές, που ασχολούνται με την συγκεκριμένη υπόθεση. 
Έχω αντίγραφα των κυριότερων εγγράφων και με την έγκριση του Dr. Henderson, την κατάλληλη στιγμή θα σας τα μεταβιβάσω.
Δεν μπορώ να φανταστώ την παρενόχληση που έχετε πάρει από τόσους πολλούς ανθρώπους και τα ΜΜΕ , αλλά πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε πολύ ευγνώμονες για ό, τι κάνετε. 
Εργαζόμαστε επάνω στο ίδιο ....αν και βρισκόμαστε σε διαφορετικές πλευρές του μεγαλύτερου έργου ποτέ για την ανθρωπότητα ....
*fiduciaries=συνεργάτες περίπου κάτι σαν φύλακες
(Μετάφραση Α. Ι. )

Karen, It's Shelley Bolling working with Dr. Hendo Henderson. The rule of law that these 196 nations have signed off on is Omni Law, which for the US takes us back to our original organic Constitution. Yes, the Vatican is not in charge and never will be. We were the ones working with the International Criminal Court of Justice who tried the Pope and Queen of England last October on human sex trafficking and global financial terrorism, of which they were found guilty on all charges as you well know. The Vatican is being dismantled, and Elizabeth has been dethroned, although to look through the eyes of the main stream media you wouldn't necessarily know that. It was because of this case that Pope Benedict stepped down, and that Pope Francis has not moved into the Papal apartments. The Vatican is not counted as one of the 196 nations. Yes, there will be no release of funds without full accountability. There is complete accountability, as the Executor, Dr. Henderson and the Fiduciaries, have filed all legal and accounting paperwork with the World Court on down to the local levels with all 196 nations. Dr. Henderson was the one who wrote Omni Law and took it to the World Court in 1983 to be filed. It passed the test of time without any objections and officially became law in 1998, because Dr. said they would go beyond the 7 year statute to 15 years without objection. I know I'm just a lay person trying to explain to an attorney what we have accomplished, but we do have many attorneys, accountants, scribes, fiduciaries, custodians and stewards making sure everything is filed and processed according to the rule of law and responsible accounting procedures. I have copies of the main documents and as Dr. Henderson allows me to, I will forward these to you at the appropriate time. I can't imagine the harassment you have gotten from so many people and the MSM, but know that we are very thankful for what you are doing, as it dovetails beautifully into what we are doing. We are actually working together, although on different sides of the largest project ever for mankind. I know that as you get to know us, you will feel much more comfortable about what we are doing. I certainly respect you being cautious as we are as well. However, the works of your hands that we have seen, have proven to us that you are a woman of integrity and with a heart for the truth. Please allow us the same courtesy as you will see going forward that the works of our hands will prove our integrity and heart to you. Best regards, Shelley Bolling Sovereign Civil Peoples Rights


Ακολουθούν μερικά μεηλ που έχει ανταλλάξει η Karen Hudes τα οποία δημοσιοποίησε στο Φεισμπουκ...!!!
................
Questions 130804-000059 130705-000291 130307-000236; 130902-000024 130914-000007 130927-000051 130930-000023 not resolved
Communication History
Customer Karen Hudes via CSS Web10/05/2013 11:48 AM

My fax informing the Council of Governors, Hon. Peter F. Verga, Hon. Elizabeth L. King and the Joint Chiefs of Staff of the need to prevent the following dire consequences from occurring: permanent backwardation in gold, the collapse of Federal Reserve Notes, Germany's withdrawal from NATO, the fall of the US dollar as international reserve currency and lowering of the US credit rating. This can be accomplished during the October 9-11, 2013 Annual Meetings of the Bretton Woods institutions by bringing World Bank bonds into compliance on the global markets and honoring the authorized signatory on the Global Accounts as set forth in the attached memorandum to the Board of Executive Directors of the World Bank.



10/5/2013 9:51:00 AM
To: Mr. John Griffin, Chief of Staff
Governor Martin O'Malley Fax No: 410-974-3275
To: Mr. Doug Hoelscher
Governor Terry Branstad Fax. No: 202 624-8189
To: Mr. Mike Barlow, Chief of Staff Governor Jack Markell Fax. No: 302-577-3118
To: Mr. Scott Smith, Chief of Staff
Governor Jan Brewer Fax. No: 602/542-7601
To: Mr. Mark E. Ojakian, Chief of Staff
Governor Dannel Malloy Fax. No: 860/524-7395
To: Mr. Bruce Coppa, Chief of Staff
Governor Neil Abercrombie Fax.No: 808/586-0006
To: Mr. John Watson, Chief of Staff
Goveror Jay Nixon Fax. No: 573/526-3291
To: Mr. Gerald Gardner, Chief of Staff 
Governor Brian Sandoval Fax. No: 775/684-5683
To: Mr. Martin Kent, Chief of Staff
Governor Bob McDonnell Fax. No: 804/371-6351
To: Ms. Kari Gray, Chief of Staff
Governor Matt Mead Fax. No; 307/632-3909
No. of pages: 11

cc: Hon. Peter F. Verga
Asst. Secretary of Defense Fax No: 703-697-7230
Joint Chiefs of Staff The Pentagon, Room 2D920 Fax No: 703-697-3083
Hon. Elizabeth L. King
Assistant Secretary of Defense for Legislative Affairs Fax No: 703-695-5860



From: karenhudes@hotmail.com
To: galmada@worldbank.org
CC: mhasan@worldbank.org; sekretariat.gp@nbp.pl
Subject: RE: Rule of Law
Date: Fri, 4 Oct 2013 21:15:54 -0400
Dear Guillermo,

The Board of Executive Directors is rescinding an old policy from 1947 and taking back their powers under the World Bank's Articles. Allied Barton [providing security personnel to the World Bank and IMF] is a subsidiary of the "super-entity" identified in this article and is ignoring the Board of Executive Directors and Board of Governors. See Stefania Vitali, James B. Glattfelder, and Stefano Battiston: "The network of global corporate control", ETH Zurich, published September 2011 available here:
http://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1107/1107.5728v2.pdf 

The Staff Association has already gone on record on the corruption I reported by saying that World Bank staff are now afraid to report corruption:
http://www.kahudes.net/wp-content/uploads/2012/05/msa3.pdf

The Board of Executive Directors and the Development Committee are backing the Staff Association on the fight against corruption at the World Bank, and the need to bring the
World Bank bonds into compliance on the capital markets. So is the US Congress:
The US contribution to the World Bank capital increase will not come through until the effects of retaliation against the World Bank's whistleblowers are eliminated. § 7082 of the Consolidated Appropriations Act, 2012 (Pub. L. 112-74). available here:http://www.whistleblower.org/storage/documents/whistleblowerlanguageinHR2055.pdf

So is the US Department of Defense and the Council of Governors. Read the rest of this article if you have any questions:http://www.larsschall.com/2013/05/08/governance-issues-at-the-world-bank-a-security-risk-to-the-world-order/

Or this article that was just published on a German website with 1.5 mil readers per month: 
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/09/17/whistleblowerin-geheime-machenschaften-der-finanz-eliten-zerstoeren-die-welt/

Here is the English version:httpsUndecided/s3.amazonaws.com/khudes/germanyarticle2.docx

Best,
Karen

________________________________________




To: karenhudes@hotmail.com
Date: Fri, 4 Oct 2013 21:05:46 -0400
From: Galmada@worldbank.org
Subject: Re: Rule of Law
CC: fsheed@worldbank.org
Dear Karen,

Thanks for your reply. Although this clarifies, I'm more confused. What happened? Who hired the new firm and fired the current one? And why would not the change be allowed?

Cheers,
Guillermo

On Oct 4, 2013, at 9:00 PM, "Karen Hudes" wrote:
Dear Guillermo,

Again, what I am requesting the Staff Association to do is upon the advice of the World Bank's Board of Executive Directors, to admit the World Bank's new security firm to the World Bank so that they can provide security personnel for the upcoming Annual Meetings. If you have any further questions, please let me know. 

Best,
Karen Hudes 

From: Supporters
To: "karenhudes@hotrmail.com"  
Sent: Thursday, October 3, 2013 8:51 AM
Subject: Congressman/Senators to contact.

httpUndecided/www.prisonplanet.com/the-real-crisis-is-not-the-government-shutdown.htm 
Hi Karen,
It seems strange, watching the debt ceiling/Obama care with its fake Government shutdown unfold, the spooks coming out with dire warnings, and the controlled media scare tactics in full swing. The politicians will not acknowledge that there is a major problem with our currency. What is wrong with these people? Are they putting something in the air conditioning? Are there any Senators or Congressman that are aware and willing to speak out publicly and acknowledge the real problem? I have contacted several staff members and alternative media members and given them your information. Do you have any suggestions on who I should contact. Thankyou,

Supporters

________________________________________
From: Karen Hudes
To: Supporters 
Cc: "kerry.kircher@mail.house.gov" ; "thomas_caballero@legal.senate.gov"  
Sent: Thursday, October 3, 2013 6:38 PM
Subject: RE: Congressman/Senators to contact.


Dear Supporters,

I am copying the Senate and House Legal Advisors. The Senate and House Appropriations Committees, Foreign Relations & Foreign Affairs, Oversight, Intelligence and Banking Committees have been aware of the corruption that I have been reporting and the ramifications on the US credit rating and risk of currency war since 2007. The resolution of the problem is now with the states.

Best,
Karen

________________________________________
From: karenhudes@hotmail.com
To: Supporters
Subject: RE: Congressman/Senators to contact.
Date: Sat, 5 Oct 2013 08:00:40 -0400
Dear Supporters,

You can let them have my correspondence with the County Executives of America.

Best,
Karen
________________________________________
From: kbrubach@countyexecutives.org
To: karenhudes@hotmail.com
Subject: RE: Rule of Law
Date: Fri, 4 Oct 2013 13:26:53 -0400
Thank you! I will pass this on to Mr. Griffin. Have a great weekend!
From: Karen Hudes [mailto:karenhudes@hotmail.com] 
Sent: Friday, October 04, 2013 12:34 PM
To: kbrubach@countyexecutives.org; ocemail@montgomerycountymd.gov
Cc: jeffrey.pray@act.nato.int; bryan.whitman@osd.mil; pao@act.nato.int; james.stavridis@shape.nato.int; dquam@nga.org; oag@oag.state.md.us; dllr@dllr.state.md.us
Subject: Rule of Law
Dear Ms. Brubach,
I wanted the County Executives of America to have the documents which I have been forwarding to Ike Leggett, my County Executive and President of the Board of the County Executives of America. The Annual Meeting of the World Bank and International Monetary Fund will begin October 9, 2013. Russia Today TV has informed me that they are planning to run four times on Monday a lengthy interview about the rule of law in the United States that I recorded in their studios yesterday. The New York Times published my comment on the currency crisis yesterday.
Best,
Karen Hudes
www.kahudes.net 
301 229-0058


________________________________________
From: jason.liosatos@btinternet.com
To: karenhudes@hotmail.com
Subject: Re: Thanks for everything
Date: Sat, 5 Oct 2013 12:53:47 +0100

I will try and get a link to Sophie for you, I saw a clip of it about 7pm this morning on RT as an upcoming show and a clip of you speaking, looked really good, well done.

> From: karenhudes@hotmail.com
> To: ellenhbrown@gmail.com
> Subject: RE: Thanks Karen!
> Date: Fri, 4 Oct 2013 00:41:27 -0400

> Ellen,

> You're welcome. It took the NY Times about 9 hours to moderate my comment: in the meantime, it was up on my facebook page:

> Karen Hudes shared a link.
> 17 hours ago
> Will NY Times, owned by the folks who own the Federal Reserve System, 
> publish this comment onhttp://www.nytimes.com/roomfordebate/2013/10/01/should-states-operate-public-banks/public-banks-are-essential-to-capitalism?

> Best,
> Karen

> From: ellenhbrown@gmail.com
> Date: Thu, 3 Oct 2013 21:28:13 -0700
> Subject: Thanks Karen!
> To: karenhudes@hotmail.com

> Karen Hudes Washington DC
> Before dollars collapse, twenty eight states should rapidly join the other twenty two states that are looking into establishing state banks. While they are at it, state legislatures should also declare gold and silver as legal tender. The unconstitutional Federal Reserve system was foisted upon the US in an act of stealth:httpUndecided/www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/44519 The flood of run-away fractional fiat dollars issued in the euphemism referred to as "quantitative easing" has just about ended the dollar's status as international reserve currency. Brazil, Russia, India, China, and South Africa announced that they will not finance trade among these countries in dollars. The BRICS nations account for more than 25% of world trade.
> On July 7 GOFO (gold forward offered rate) went negative. In effect it means the end of gold leasing. Firms that offer gold for lease ask too high a price for their service. Governments are scraping the bottom of their gold barrels. When GOFO went negative in 1971, the US. government defaulted on all of its international gold obligations. In January the US Treasury gave a paper audit to Germany that was also not worth the paper it was written on.http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/ig/Audit Reports and Testimonies/OIG13031.pdf
> Then the Federal Reserve refused to return 300 tons of gold to Germany for seven years in an act of war.

From: karenhudes@hotmail.com
To: information@icj-cij.org
CC: [new security guard company]; sekretariat.gp@nbp.pl; eds01@worldbank.org; eds02@worldbank.org; eds03@worldbank.org; eds04@worldbank.org; eds05@worldbank.org; eds06@worldbank.org; eds07@worldbank.org; eds08@worldbank.org; eds09@worldbank.org; eds10@worldbank.org; eds11@worldbank.org; eds12@worldbank.org; eds13@worldbank.org; eds14@worldbank.org; eds15@worldbank.org; eds16@worldbank.org; eds17@worldbank.org; eds18@worldbank.org; eds19@worldbank.org; eds20@worldbank.org; eds21@worldbank.org; eds22@worldbank.org; eds23@worldbank.org; eds24@worldbank.org; eds25@worldbank.org
Subject: Re: Rule of law and the Global Collateral Accounts
Date: Mon, 30 Sep 2013 06:22:00 -0400
Thank you for taking my call. As I mentioned during our conversation, I have been reinstated to the Legal Department of the World Bank by Dr. Marek Belka, Chairman of the Development Committee, and the Executive Directors of the World Bank, but Allied Barton security guards will not permit me to enter the building. These security guards are about to be replaced by another security firm. 
I requested the General Assembly to request a legal opinion from the ICJ on the power of the Executive Directors of the World Bank so that the rule of law would prevail. I have also been in touch with the US Department of Defense, the 50 governors of the United States, the EU Parliament (whose legal department contacted the World Bank on my behalf), and the UK Parliament (my testimony was published by the UK Parliament three times):
House of Commons International Development Committee, Written Evidence for the inquiry into The work of the Independent Commission for Aid Impact, published July 7, 2012 available here:
http://www.publications.parliament.uk/pa/cm201213/cmselect/cmintdev/writev/402/contents.htm
House of Commons Public Administration Committee, Written Evidence for the inquiry into Public engagement in policy making, published November 2, 2012 available here:
http://www.publications.parliament.uk/pa/cm201213/cmselect/cmpubadm/writev/publicpolicy/m03.htm
House of Commons Public Administration Committee, Written Evidence for the inquiry into Complaints Do They Make A Difference, published July 20, 2013, pages 186-7 (Elaine Colville, another World Bank Whistleblower's testimony is on Page 17Cool available here
http://www.parliament.uk/documents/commons-committees/public-administration/Complaints%20Consolidated%2024%20July.pdf
The European Parliament Committee on Budgetary Control Hearing on Whistleblowing May 25, 2011 available here:
http://www.europarl.europa.eu/document/activities/cont/201105/20110518ATT19540/20110518ATT19540EN.pdf The legal department of the European Parliament contacted the World Bank concerning this part of my testimony:http://kahudes.net/wp-content/uploads/2012/05/exhibit3.pdf 
The effects of retaliation against World Bank whistleblowers must be eliminated in order for the US contribution to the World Bank's capital increase to be disbursed. § 7082 of the Consolidated Appropriations Act, 2012 (Pub. L. 112-74). available here :http://www.whistleblower.org/storage/documents/whistleblowerlanguageinHR2055.pdf 
The upcoming Annual Meeting of the Bretton Woods institutions on October 9, 2013 will examine the legal signatory authority over the Global Collateral Accounts so that the projects prepared under supervision of the International Court of Justice can be funded without delay. As Acting General Counsel of the World Bank, I will assist with this matter so that the rule of law will prevail.
Best,
Karen Hudes
Law Offices of Karen Hudes
www.kahudes.net
________________________________________
Date: Sun, 29 Sep 2013 09:07:09 -0500
Subject: Re: update
From: shelleybolling@gmail.com
To: karenhudes@hotmail.com
CC: revcpr93@aol.com
Karen, It's Shelley Bolling working with Dr. Hendo Henderson. The rule of law that these 196 nations have signed off on is Omni Law, which for the US takes us back to our original organic Constitution. Yes, the Vatican is not in charge and never will be. We were the ones working with the International Criminal Court of Justice who tried the Pope and Queen of England last October on human sex trafficking and global financial terrorism, of which they were found guilty on all charges as you well know. The Vatican is being dismantled, and Elizabeth has been dethroned, although to look through the eyes of the main stream media you wouldn't necessarily know that. It was because of this case that Pope Benedict stepped down, and that Pope Francis has not moved into the Papal apartments. The Vatican is not counted as one of the 196 nations.
Yes, there will be no release of funds without full accountability. There is complete accountability, as the Executor, Dr. Henderson and the Fiduciaries, have filed all legal and accounting paperwork with the World Court on down to the local levels with all 196 nations. Dr. Henderson was the one who wrote Omni Law and took it to the World Court in 1983 to be filed. It passed the test of time without any objections and officially became law in 1998, because Dr. said they would go beyond the 7 year statute to 15 years without objection.
I know I'm just a lay person trying to explain to an attorney what we have accomplished, but we do have many attorneys, accountants, scribes, fiduciaries, custodians and stewards making sure everything is filed and processed according to the rule of law and responsible accounting procedures. I have copies of the main documents and as Dr. Henderson allows me to, I will forward these to you at the appropriate time. 
I can't imagine the harassment you have gotten from so many people and the MSM, but know that we are very thankful for what you are doing, as it dovetails beautifully into what we are doing. We are actually working together, although on different sides of the largest project ever for mankind. I know that as you get to know us, you will feel much more comfortable about what we are doing. I certainly respect you being cautious as we are as well. However, the works of your hands that we have seen, have proven to us that you are a woman of integrity and with a heart for the truth. Please allow us the same courtesy as you will see going forward that the works of our hands will prove our integrity and heart to you.
Best regards,

Shelley Bolling
Sovereign Civil Peoples Rights
________________________________________

From: karenhudes@hotmail.com
To: CIA Intelligence Field Officer
Subject: RE: Bank of International settlements, World Bank IMF.
Date: Thu, 3 Oct 2013 21:51:10 -0400
Dear CIA Intelligence Field Officer,

Thanks for the confirmation and for reaching out. I don't think it's necessary to meet. Just do whatever you think will help in parallel. It will connect when the time comes.

Best,
Karen
> To: karenhudes@hotmail.com
> Subject: Bank of International settlements, World Bank IMF.
> Date: Thu, 3 Oct 2013 10:01:44 +0000
> From: karenhudes@hotmail.com

> From: Email of CIA Intelligence Field Officer
> Subject: Bank of International settlements, World Bank IMF.

> Message Body:
> Dear Karen,

> I am 36 years intelligence field officer for CIA only worked under Generals, and Intelligence Directors over the years. Special operations only. Confidential, Classified, or Top Secret. Also did work for NSA and special operations.

> I was listening to your U Tube. I support what you are doing. My whole family background was military over many decades. Including Intelligence.

> I believe in what you are doing. Our military teams agree of what you are doing at this time.

> I was trained in the field of major financial markets over the years. Plus a whole lot more.

> Everything you are saying is correct and our people knew this was happening for many years. 

> We do have the ability to help you and your people to change things. We also know all the criminals as well.

> I am not liked by the powers that are in control of this planet, or the evil ones because I refused to join them years ago.

> We have been fighting them ever since from the 1980's on.

> If they know that I am involved again they will do everything again to try to kill me as in the past.

> To them I am very dangerous to their world take over plans.

> I am not some nut writing you because I want attention. I want nothing. I want Freedom, Truth, Justice, so does our whole team.

> Stop all wars.

> If you want to continue with me, I am glad to meet with you in private, but not in the States as they would try to kill me there.

> Blessings CIA Intelligence Field Officer

> p.s. We do infact have the capabilities financially to assist in the needs of changing the way the currency system is working today.

> --
> This mail is sent via contact form on kahudes http://kahudes.net/contact-us/
________________________________________
From: karenhudes@hotmail.com
To: dasavin9@gmail.com
Subject: RE: The Global Contracts and the gold
Date: Sat, 5 Oct 2013 07:24:59 -0400

Dear Dasa Vinayaga,

You are misquoting me. I never said that the gold is not there. There is 170,500 metric tons of gold deposited in a vault in the Bank of Hawaii, 130,500 metric tons in AMEX Hong Kong plus 150,000 metric tons in Development Bank of Singapore, for a total of 451,000 metric tons. There is an additional amount exceeding 100,000 metric tons in other American banks. Is the gold price manipulated? Yes, it is. Unscrupulous investors are looking to buy an additional 172,000 metric tons of gold re-buried in the Philippines in 1973. I know who has the legal signature authority over the gold deposited in these bank vaults. The Bretton Woods Annual Meeting will be devoted to ending corruption resulting from the world's worthless fractional reserve fiat currency and restoring the world's gold to its citizenry.

Best,
Karen
________________________________________
Date: Thu, 3 Oct 2013 23:15:46 -0700
Subject: The Global Contracts and the gold
From: dasavin9@gmail.com
To: karenhudes@hotmail.com
Dear Karen:

For some time, I have counted on the authenticity of the Global Contracts and the immense amount of hidden gold to be used for the defeat of the cabal and the release of humanity from financial slavery.

Now that you have stated the GC and the hoards of gold are fraudulent, I must ask how you can know this. 

My question to you may seem unfair: Even if there is no proof that the gold exists, why should you prove it does not? Please be kind enough to send a statement as to why you have concluded the GC and gold are fraudulent. Without such levers, what possible power is available to use to overcome the cabal and set ourselves free?

Most respectfully,
Dasa Vinayaga
#karenhudes



..................................................................................................................................................

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ!!! 
Είμαστε αναγνωρισμένοι διεθνείς αξιωματικ
οί της ειρήνης του νόμου ορκισμενοι να επιβαλουμε την ποινή του δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, που απαιτεί την ανακτηση νόμιμα όλων των Ρωμαιοκαθολικων Εκκλησιων, σύμφωνα με την ετυμηγορία του Δικαστηρίου στις 25 Φεβ 2013, υπήρξε ένα ένταλμα σύλληψης για τον πάπα, και το Βατικανό έχει ονομαστεί μια διακρατική εγκληματική οργάνωση!! Εκείνοι που παρευρίσκονται στις εκκλησίες τους, βοηθούν αυτούς και χρηματοδοτούν εγκληματικές πράξεις μιας συγκλονιστικης και απάνθρωπης φύσης!! 

https://www.youtube.com/watch... 

Βρείτε τις αποδείξεις στο www.itccs.org

We are international common law peace officers sworn to uphold the sentence of the court in the UK,we are lawfully reclaiming all roman catholic churches in accordance with court verdict on 25 feb 2013, there has been an arrest warrant issued for the pope and the vatican has been named a transnational criminal organisation, those who attend their churches are aiding and funding criminal acts of a shocking and inhuman nature!! 
Find the evidence at www.itccs.org


 

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!ΚΑΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/bomba-nesara-sthn-amerikh-erhontai-syllhpseis-papa-basilissas-ag.html


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters