Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

«Σιγή ασυρμάτου» από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρωθυπουργό

Δεν είναι οι μόνοι καθώς υπάρχουν και άλλες ελάχιστες -αλλά υπάρχουν-  εξαιρέσεις μη καταδίκης της διπλής δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο πρωθυπουργός έχουν αποφύγει επιμελώς να αναφερθούν σε κάποια δήλωσή τους στην καταδίκη του διπλού φονικού στη Λεωφόρο Ηρακλείου.
Έχουν περάσει σχεδόν δύο 24ωρα από το τραγικό βράδυ της Παρασκευής όπου ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης βρήκαν τραγικό θάνατο από τις άσφαιρες των δολοφόνων τους και τόσο προεδρεία της Δημοκρατίας όσο και Μέγαρο Μαξίμου τηρούν σιγή ασυρμάτου.
Και αν ο πρωθυπουργός θεωρεί –κακώς μεν- αλλά εν πάση περιπτώσει θεωρεί ότι καλύπτεται από την ανακοίνωση του εκπροσώπου της κυβέρνησης, ο ΠτΔ από ποια δήλωση καλύπτεται;
Ο Κάρολος Παπούλιας δεν ήταν αυτός που στις 18 Σεπτεμβρίου είχε αναφέρει για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ότι:
«ο αποτροπιασμός για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι αυτονόητος για κάθε δημοκρατικό πολίτη και η οδύνη δεν γίνεται να εκφρασθεί με λέξεις».
Ο ΠτΔ δεν ήταν αυτός που είχε αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση ότι:
«Η πατρίδα μας έχει ισχυρή δημοκρατική παράδοση και ένα φωτεινό παρελθόν αγώνων για την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ελευθερίας. Έχουμε όλοι καθήκον να μην αφήσουμε ανοιχτούς δρόμους στο φασισμό -ούτε καν μια χαραμάδα».
Μήπως αυτή ήταν όμως η  "χαραμάδα" που  μπόρεσαν και πέρασαν τελικά ο Αλέξανδρος Γέροντας και ο τέταρτος παριστάμενος το βράδυ της Παρασκευής και τελικά σώθηκαν από τα δολοφονικά πυρά; (παρά το κρίσιμο της κατάστασης οι ιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του Αλέξανδρου).
Κανείς δεν κατηγόρησε τον ΠτΔ ότι δεν έπρεπε να προβεί σε κάποια δήλωση για τον άνανδρα και άδικα  δολοφονημένο Παύλο Φύσσα και καλώς έπραξε. Αλλά γιατί τώρα θεωρεί πως η «σιωπή είναι χρυσός»;
Γιατί με δύο νέα παιδιά νεκρά και ένα στην εντατική δεν κάνει την παραμικρή ανακοίνωση, έστω και αν δεν την πιστεύει έστω και αν ακόμη αυτή είναι μια τυπική καταδίκη;
Τα ιδία βέβαια ισχύουν και για τον πρωθυπουργό. Είναι πραγματικά λυπηρό από τους δύο ανώτατους πολιτειακούς άρχοντες της χώρας να υπάρχει η άδικη αυτή αντιμετώπιση για τα νεκρά παιδιά.
Δεν τιμούν το ρόλο και την αποστολή που τους ανέθεσε ο Ελληνικός λαός και η πολιτεία έτσι. Και αυτό είναι το πιο τραγικό.
Υ.Γ. Εάν υπάρχει κάποια δήλωση ή έστω κάποια νύξη που διαφεύγει από τον γράφοντα από τους δύο ανωτέρω ας μας διαφωτίσει κάποιος.
http://www.apocalypsejohn.com/2013/11/sigh-asyrmatou-apo-ton-proedro-ths-dhmokratias-kai-prwthypourgo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters