Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

16o Διευθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους - 13η Camera Zizanio :30 Νοέμβρη - 7 Δεκέμβρη 2013

Δείτε το pdf εδώ
Σινεμά για τα παιδιά και τους νέους
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ του Νεανικού Πλάνου είναι η μοναδική οργανωμένη ταινιοθήκη του είδους της στην Ελλάδα, περιλαμβάνει βραβευμένες ταινίες σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους τίτλους.
Οι ταινίες εξετάζουν μια ευρύτατη θεματική από σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα μέσα από το βλέμμα των παιδιών και των νέων και προέρχονται από διαφορετικές και, πολλές φορές, άγνωστες κινηματογραφίες.
 


Μπορούν να αποτελέσουν ένα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και είναι ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.
Η εκπαιδευτική κοινότητα, οι κινηματογραφικές λέσχες, οι δημοτικοί κινηματογράφοι και κάθε φορέας που ασχολείται με το ποιοτικό σινεμά
έχουν ένα ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για τη διοργάνωση προβολών αλλά και σύνθετων εκδηλώσεων (ημερίδων, προβολών του βωβού σινεμά με ζωντανή μουσική κ.ά.).
Ολες οι οργανωμένες προβολές από το Νεανικό Πλάνο γίνονται με ΜΕΙΩΜΕΝΟ εισιτήριο


πό 30 Νοεμβρίου ως7 Δεκεμβρίου 2013 θα διεξαχθεί στον Πύργο και άλλες πόλεις της ΠεριφέρειαςΔυτικής Ελλάδας το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 13η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – CAMERA ZIZANIO.

Στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολυμπίας,προβάλλονται και διαγωνίζονται 50 ταινίες επαγγελματιών, μεγάλου και μικρού μήκους, μυθοπλασίας, κινουμένων σχεδίων και ντοκιμαντέρ, από 30 περίπου χώρες από όλο τον κόσμο.Εκτός από τιςπροβολές πραγματοποιούνται αφιερώματα και κινηματογραφικά εργαστήρια και πλήθος άλλων παράλληλων εκδηλώσεων.

Στην CAMERA ZIZANIO,προβάλλονται δημιουργίες (μικρού μήκους) παιδιών και νέων από την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχουν πραγματοποιηθεί είτε στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων, είτε είναι αποτέλεσμα ατομικών πρωτοβουλιών. Διαγωνίζονται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: Α. δημιουργίες παιδιών ως 12 ετών, Β. από 13 ως 16 ετών και Γ. από 17 ως 20 ετών.

Όσα σχολεία ή μεμονωμένοι νέοι δημιουργοί επιθυμούν να συμμετάσχουν με ταινία τους στην CAMERA ZIZANIO, μπορούν να ενημερωθούν για τους κανονισμούς που διέπουν το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα http://camerazizanio.net και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση  συμμετοχής.

Διαβάστε όλη την εγκύκλιο εδώ



http://www.neanikoplano.gr/neanikoplano.gr/Neaniko_Plano/Neaniko_Plano.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters