Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή ΚΑΛΕΣΜΑ προς τους φιλοπάτριδες και Ελληνόψυχους Έλληνες

Ο φασισμός των παγκοσμιοποιητών με βραχίονα τις χρηματοπιστωτικές αγορές , χτύπησε με έναν ύπουλο και ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει , να την εξανδραποδίσει , να λεηλατήσει και λαφυραγωγήσει τον πλούτο της ,εξαθλιώνοντας τον ηρωικό λαό της και αποδομώντας πλήρως το Έθνος .

Σήμερα όλο και περισσότεροι Έλληνες διαπιστώνουμε ότι πρέπει να παλέψουμε για τη λευτεριά, την τιμή και την εθνική μας ανεξαρτησία. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή.

Μα ,ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να μάχεται, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. 0 λαός τής Ελλάδας πρέπει να διεξάγει σήμερα έναν πόλεμο εθνικοαπελευθερωτικό, ενάντια στους οικονομικούς δολοφόνους μας ,του Δ΄Οικονομικού Ράϊχ της Γερμανίας και όσων τυχόν κρύβονται πίσω από αυτήν .

Δίπλα στο κύριο μέτωπο και Ο ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Κάθε πράκτορας ,δωσίλογος και πληρωμένο τομάρι του οικονομικού φασισμού , πρέπει να εξοντωθεί αλύπητα.

Στον ιερό και τίμιο αυτό πόλεμο , όλοι μας πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη.
Έπαθλο για τον χειμαζόμενο και χιλιοπροδομένο λαό και επιστέγασμα για το σημερινό του αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, μια αναγεννημένη 'Ελλάδα τής εργασίας ,ευημερίας , τής λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξένη και εθνοκτόνα εξάρτηση.

Όλοι στον ιερό πατριωτικό αγώνα και ο καθένας στο μετερίζι του και ή νίκη θα 'ναι νίκη τής Ελλάδας και τού λαού της.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί περιμένουν από εμάς ως πειραματόζωα των οικονομικών δολοφόνων μας ,την καθολική μας αντίσταση και στέκουν στο πλευρό μας ,γνωρίζοντας , ότι πολύ σύντομα και αυτοί θα δεχθούν ,αν δεν τα δέχονται ήδη ,τα οικονομικά πυρά των κατακτητών.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters