Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μαλθουσιανή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… Μας συνηθίζουν στη φρίκη όπως ο Χειμώνας στο κρύο.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ το κείμενο: «Οι Υπόγειες Γενοκτονίες».
Διαβάζοντάς το ακούς τον ανατριχιαστικό ήχο του μακάβριου γέλιου της μαλθουσιανής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
Αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας κείμενο: Απρίλιος 2010
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4386

Η μαλθουσιανή "χωματερή" προ των θυρών…


Ο μαλθουσιανισμός είναι η πιο ακραία και απάνθρωπη πτυχή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Αυτός ο εφιάλτης υλοποιείται σήμερα.

Η Νέα Τάξη είναι η «φάση» της ακραίας καπιταλιστικής βαρβαρότητας: Η υλοποίηση της «θεωρίας» του Μάλθους.

Όταν ο Άγγλος οικονομολόγος, Τόμας Μάλθους, έγραψε το 1798 το «σενάριό» του: «Μελέτη επί της Αρχής του Πληθυσμού», αυτό έπεσε σαν αντιχριστιανική «τρομοκρατική βόμβα» η οποία θορύβησε τους πάντες και κυρίως τους ουτοπιστές σοσιαλιστές και τους χριστιανούς που και αυτοί είναι ουτοπιστές σοσιαλιστές.

Φυσικά η «προφητεία» του Μάλθους διαψεύστηκε από τα πράγματα.

Ωστόσο, η «θεωρία» του Μάλθους διατυπώνει, με ωμό κυνισμό, τα ουσιώδη στοιχεία της παράνοιας και της κτηνωδίας που υπάρχουν μέσα στα οστά, στο αίμα και στις λειτουργίες του καπιταλισμού.

Σήμερα αυτά τα «στοιχεία» έχουν θεριέψει και απειλούν την ανθρωπότητα.

Πριν αναδείξουμε αυτά τα «στοιχεία», ας συνοψίσουμε τη «θεωρία» του Μάλθους.

Σύμφωνα με αυτή τη «θεωρία» οι οικονομικές κρίσεις δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομία καθεαυτή, «έχουν σχέση μόνον με την καλπάζουσα αύξηση του συνόλου των καταναλωτών, δηλαδή του συνόλου του πληθυσμού της γης...».

Ενώ τα αγαθά αυξάνονται, κατά τον Μάλθους, με αριθμητική πρόοδο (1,2,3,4...), οι κάτοικοι του πλανήτη αυξάνονται κατά γεωμετρική πρόοδο (1,2,4,8,16...). Το πρόβλημα, μας λέει, ότι θα λυθεί μόνο αν ελέγξουμε αυστηρά τις γεννήσεις.

Σύμφωνα με τον Μάλθους πρέπει να αρχίσει ο έλεγχος του πληθυσμού της γης με την «εκκαθάριση» των κατώτερων ανθρώπων οι οποίοι αποτελούν τα παιδιά ενός «κατώτερου Θεού»!!!

Αυτά τα «παιδιά του κατώτερου Θεού» είναι οι εργαζόμενοι και οι πληβείοι: τα λαϊκά στρώματα!!!

Γι’ αυτό ο Μάλθους χαρακτήριζε τους πολέμους «μοχλούς» οικονομικής ανάπτυξης: Εκεί σφαγιαζόντουσαν οι «κατώτεροι άνθρωποι»!!!

Σύμφωνα με την κτηνώδη «θεωρία» του Μάλθους όσο λιγότεροι οι εκλεκτοί, τα παιδιά ενός "ανώτερου Θεού ", τόσο το καλύτερο για την καλή διατροφή τους…

Αυτά μπορεί να προκαλούν φρίκη, αλλά αποτελούν την πεμπτουσία της καπιταλιστικής λογικής, στην ακραία και μοχθηρή της διάσταση: Αυτή που προωθείται σήμερα, σαν αποτέλεσμα της θηριώδους «εξέλιξης» αυτής της καπιταλιστικής λογικής.

Καταρχάς, μέσα από αυτά τα οστά και τις λειτουργίες του καπιταλισμού ξεπηδούνε όλες οι μορφές του μαλθουσιανού ρατσισμού: Του οικονομικού, κοινωνικού και πολιτικού ρατσισμού εναντίον των κατώτερων «παιδιών του Θεού»: Τους προλετάριους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα.

Αυτόν τον ολοκληρωτικό ρατσισμό της Νέας Τάξης εναντίον των εθνών και των λαών της υφηλίου ζούμε σήμερα.

Έναν εφιαλτικό πόλεμο ζούμε. Τα παιδιά του «ανώτερου Θεού» (οι διεθνείς ελίτ) έχουν κηρύξει ένα εξοντωτικό πόλεμο εναντίον του συνόλου της ανθρωπότητας.

Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια προς τις χωματερές…

Τα λαϊκά στρώματα ρίχνονται στον «καιάδα» της καταστροφής και της αποκτήνωσης…

Οι κοινωνικές και πολιτικές κατακτήσεις των λαών που «ποτίστηκαν» με πολύχρονους αγωνιστικούς ποταμούς αίματος, η ιστορία των λαών, τα πνευματικά τους δημιουργήματα, οι αγωνιστικές μνήμες και το θρησκευτικό τους συναίσθημα, κάθε Πίστη και Όραμα, κάθε Αξία και Ηθική, όλα ισοπεδώνονται βάναυσα από τα παιδιά του «ανώτερου Θεού»: Από τις πολυεθνικές και τους δολοφονικούς μηχανισμούς τους…

Στην Ελλάδα ζούμε αυτόν τον άγριο και κτηνώδη ρατσισμό εναντίον του ελληνικού λαού, της ιστορίας του, της εθνικής του υπόστασης, της θρησκείας του και του πολιτισμού του, σε μορφές παράνοιας.

Ζούμε τον πλέον μακάβριο μαλθουσιανό ρατσισμό στο όνομα του «αντιρατσισμού»: το ιδεολόγημα των παιδιών «του ανώτερου Θεού»!!!

Ό,τι στρέφεται εναντίον του νεοαταξικού ρατσισμού χαρακτηρίζεται από τους μηχανισμούς της εξουσίας σαν «ρατσισμός»: Αυτή η κατάφορη απάτη είναι ο «αντιρατσισμός»…

Η «Αρία φυλή», βεβαίως τρώει με χρυσά κουτάλια, χρησιμοποιώντας για πιάτα τα καλά γυαλισμένα κρανία των θυμάτων της εκμετάλλευσης: τα «απόβλητα» του κέρδους, τα παιδιά του «κατώτερου Θεού».

Αυτόν τον μαλθουσιανό εφιάλτη ζούμε σήμερα: Οι λαοί και τα έθνη να πεθαίνουν και να δολοφονούνται ανελέητα, να στραγγίζεται και η τελευταία ρανίδα του αίματός τους, Και τα κέρδη της κεφαλαιοκρατικής ολιγαρχίας, ιδιαίτερα τα κέρδη των τραπεζών, να εξακοντίζονται σε δυσθεόρατα ύψη: Σε τοκογλυφική αναλγησία χωρίς ιστορικό προηγούμενο…

Ο Μάλθους, πρόωρα βεβαίως, αλλά είχε καταγράψει, με μεγάλη ακρίβεια, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά της φρίκης του συστήματος που υπηρετούσε: Το νεοταξικό εφιάλτη…

http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_8269.html

Ο εκ των χορηγών του ομοφυλοφιλικού φεστιβάλ (Κυβέρνηση - Υπ.Παιδείας), τολμά να ισχυρίζεται ότι προστατεύει τα παιδιά μας απο τους καθηγητές!!!


Το σκληρό χειμώνα του 2013 που υπήρξαν μαθητές που λιποθυμούσαν και μαζί με τους καθηγητές τους ξεπάγιαζαν στις αίθουσες λόγω των περικοπών και της “πλάτης” που κληθήκαμε να “βάλουμε” σαν Έλληνες μπας και σωθεί ο τόπος, τον ίδιο αυτό χειμώνα, το
Υπουργείο Παιδείας «έβαζε πλάτη» για να στηρίξει οικονομικά τους 36 Λεσβιακούς, Ομοφυλόφιλους, Αμφισεξουαλικούς και Τρανσεξουαλικούς ακτιβιστές των Βαλκανίων και περιχώρων μήπως και πραγματοποιηθεί Balkan Pride!!!

Χορηγός του Thessaloniki Pride το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων!

(Αποκάλυψη της Ενωμένης Ρωμηοσύνης)
Από τις 8 ως και 13 Ιανουαρίου του 2013 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η διεθνής συνάντηση BA.R.CO.D.E. (Balkan’s Rainbow Colourful Dawn Emerges) με συμμετοχή 36 νεαρών Λ.Ο.Α.Τ (δηλαδή Λεσβιακών, Ομοφυλόφιλων, Αμφισεξουαλικών και Τρανσεξουαλικών) ακτιβιστών και ακτιβιστριών από τη ΝΑ Ευρώπη και ευρύτερα. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εκδήλωσης
(εδώ: http://www.thessalonikipride.com/?q=barcode2013) οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες αξιολόγησαν τις δράσεις τους και ενδυνάμωσαν τη δικτύωση μεταξύ τους θέτοντας συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο θέσπισης ενός Balkan Pride.

Όπως φαίνεται και από την αφίσα της εν λόγω εκδήλωσης, υπήρξε συνειδητή η επιλογή να ονομαστεί η εν λόγω συνάντηση BARCODE.

Μάλιστα το εικονιζόμενο barcode δεν είναι οποιοδήποτε, αλλά το τύπου ΕΑΝ 13 με τις τρεις προεξέχουσες διπλές γραμμές που σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου του σχεδιαστή του (εδώ: http://bellsouthpwp.net/l/a/laurergj/UPC/666quest.html ) εμπεριέχει πάντοτε το 666. Η ως άνω αφίσα δεν αποτελεί παρά μια ακόμη απόδειξη – ομολογία της Οργάνωσης Thessaloniki Pride ότι η παρέλαση των ομοφυλόφιλων στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα είναι μέρος του συνολικού σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων για το Έθνος μας. Θα έλεγε κανείς μάλιστα εύλογα ότι το Gay Parade αποτελεί ουσιαστικά και την παρέλαση κατοχής των Νεοταξιτών στη Χώρα μας…

Αυτό που κάνει ακόμη πιο θλιβερό το γεγονός όμως είναι ότι αν κοιτάξει κανείς τους χορηγούς της εκδήλωσης, θα δει ότι πλην της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χορηγός υπήρξε και το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων!!!

Το σκληρό χειμώνα του 2013 που υπήρξαν μαθητές που λιποθυμούσαν και μαζί με τους καθηγητές τους ξεπάγιαζαν στις αίθουσες λόγω των περικοπών και της “πλάτης” που κληθήκαμε να “βάλουμε” σαν Έλληνες μπας και σωθεί ο τόπος, τον ίδιο αυτό χειμώνα, το Υπουργείο Παιδείας «έβαζε πλάτη» για να στηρίξει οικονομικά τους 36 Λεσβιακούς, Ομοφυλόφιλους, Αμφισεξουαλικούς και Τρανσεξουαλικούς ακτιβιστές των Βαλκανίων και περιχώρων μήπως και πραγματοποιηθεί Balkan Pride!!!

Έστω και 1 Ευρώ να «χορήγησε» είναι ανήθικο και αναπολόγητο.
Είναι μήπως έστω νόμιμο; Διαβάζοντας κανείς τους σκοπούς του Ιδρύματος (εδώ: http://www.inedivim.gr/index.php/2012-02-09-19-43-18 ) αδυνατούμε να αντιληφθούμε κατά ποιον τρόπο η διενέργεια παρελάσεως ομοφυλοφίλων εμπίπτει σε αυτούς. Η διοίκηση του Ιδρύματος οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός και μαζί με αυτή και το εποπτεύον Υπουργείο Παιδείας καθώς επίσης και να μας κάνουν γνωστό το ύψος της κοινοτικής χρηματοδότησης της εκδήλωσης και με ποια κριτήρια εγκρίθηκε αυτή
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_3445.html

“ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΘΟΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



Γράφει και αποκαλύπτει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος. 

Μετά την πολύ μεγάλη έκταση που πήρε και τον θόρυβο που δημιούργησε ο σχολιασμός μου στο άρθρο του Τρύφωνα Τιπούρτη, από το Epirus Ellas για το περίφημο έμβρυο, κλήθηκα από το ASTRA TV και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπαντίδη να....
συμμετάσχω στην εκπομπή του "Κώδικας Μυστηρίου" την Τετάρτη 23/1, για να εξηγήσω όλα αυτά τα συνταρακτικά που ανέφερα στο σχόλιό μου για την επιχείρηση "ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ"...

Ήταν όμως πολύ μεγάλη η "ΒΟΜΒΑ" των αποκαλύψεων που κρατούσα στα χέρια μου και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης "φοβήθηκε" να αποκαλύψει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε μόλις είδε τα στοιχεία....

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή δεν αστειευόσουν όταν έλεγες στο σχόλιο ότι αυτή η αποκάλυψη θα ρίξει την κυβέρνηση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποτέ δεν υπερβάλλω και δεν αστειεύομαι με τόσο σοβαρά θέματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν φοβάσαι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τί να φοβηθώ βρε Βασίλη. Ό,τι κάνεις στη ζωή έχει μια επικινδυνότητα. Θα έπρεπε να φοβάμαι και να οδηγώ, για να μην "φύγω" από κανένα τροχαίο.

Τα στοιχεία που κρατούσα στα χέρια μου και παρουσίασα ήταν ένα USB stick που περιείχε 180 επιλεγμένες εγκαταστάσεις ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, στην ελληνική επικράτεια. ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ εκπομπής χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα με τη μορφή νεφών. (τα ''σύννεφα'' που βλέπετε να δημιουργούνται στα 1000 έως 1500 μέτρα, δεν είναι σύννεφα. ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ).

Τα στοιχεία έδειχναν εικόνες των εγκαταστάσεων σε περιοχές της Ελλάδος με συγκεκριμένες συντεταγμένες, για να είναι δυνατή η στοχοποίηση και η αναγνώρισή τους από ελικόπτερα του ελληνικού στρατού, διότι μόνο από αέρος αναγνωρίζονται. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ 180 επιλεγμένες από τις 300 και πλέον που υπάρχουν καταγεγραμμένες στις ορεινές περιοχές της Ελλάδος.
Έχουν ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ KΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να εγκαταστήσουν ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Σας ομιλώ μετά λόγου γνώσεως, ότι με αυτά τα στοιχεία στα χέρια ενός έμπειρου, έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΖΩΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ έχει προδώσει τη χώρα ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ενεργήσουν οι άλλες εξουσίες για να ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.

Πρώτον η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα κατά των ''αγνώστου προελεύσεως'' χημικών εγκαταστάσεων στα ορεινά της χώρας (χωρίς να περιμένει εντολές από τους προδότες πολιτικούς) και δεύτερον η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ την ΣΥΛΛΗΨΗ των προδοτών, ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι οι μέρες των προδοτών είναι λίγες. Ηδη βρίσκομαι σε αναζήτηση έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, που δεν φοβάται τις αποκαλύψεις και έχω καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία, ενημερώνοντας δύο αντιστρατήγους ε.α. των ειδικών δυνάμεων και των τεθωρακισμένων που ανήκουν σε υγειή πολιτικό χώρο, καθώς και σε ΙΚΑΝΌ αριθμό εν ενεργεία υψηλόβαθμων αξιωματικών.

Τα στοιχεία επίσης ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Η ΙΕΡΑΡΧΗ, που επιθυμεί να τα αξιοποιήσει.
Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

http://www.katohika.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters