Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα με παιδιά δικαστών που διορίστηκαν σε 3 μεγάλες ιδιωτικές Τράπεζες

Λογότυπο της Ενωσης Εισαγγελεων Ελλαδος

Μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από διεθνές μέσο ενημέρωσης και αφορά τρεις μεγάλες ιδιωτικές τράπεζες και κάποιες μεγάλες εταιρίες.

Η έρευνα δεν αφορά οικονομικά ζητήματα αλλά μια περίεργη λίστα εργαζομένων.

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή στις συγκεκριμένες τράπεζες και εταιρίες παρατηρείται τα τελευταία δέκα χρόνια ένα ανεξήγητο φαινόμενο.

Έχουν γίνει μαζικές προσλήψεις παιδιών δικαστών!



Ο, τι ομοιότης! Μενόρα Εβραϊκο Σύμβολο

Sxόλιο συνεργάτη:
Το κακο ξεκιναει ακομα πιο πριν με την εκδοση ΔΠ η οποια διεπεται απο το αρθρο 618 πολ. δικ.
Οταν ειναι γνωστο στους δικαστες απο πληθωρα προηγουμενων δικαστικων αποφασεων οτι οι συμβασεις καταναλωτικων και καρτων ειναι στην ουσια παρανομες και παρ” ολα αυτα προχωρουν σε εκδοση ΔΠ … τοτε παρανομουν και οι ιδιοι και μαλιστα κατ” επαναληψη.
Τα δικαστηρια εχουν στουμπωσει με εκατονταδες χιλιαδες ανακοπες ΔΠ των τραπεζων, δειχνοντας περιτρανα την γραμμη που ακολουθειται απο ολο το δικαστικο σωμα αναφορικα με την αντιμετωπιση των τραπεζων.
Εν ολιγοις συναδουν φανερα στην τοκογλυφια που συντελειται απο τις τραπεζες σε ολη την ελληνικη επικρατεια οδηγωντας τους μισους Ελληνες στην απογνωση.
Αυτο λεγεται εσχατη προδοσια και τιμωρειται με θανατο.

http://cretanpatriot.wordpress.com


http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/12/3_28.html

Προς τους βουλευτές των Ελλήνων

Ήρθε η ώρα της πληρωμής.
Σας αποστέλλω τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ. Εσείς θα τους εξοφλήσετε. Μικρό το τίμημα, χρωστάτε κύριοι σε μένα, χρωστάτε μία ζωή. Μια ζωή που χάθηκε. Η αξία της δεν αποτιμάται, δεν θα σας επιτρέψω αριθμό να την κάνετε στις στατιστικές σας για να βολέψετε τη συνείδησή σας.
Το αίμα που χύσατε έγινε όπλο στα χέρια μου. Όρκος τιμής στην καρδιά μου. Ανταριάζει, αντρειεύεται και....
θεριεύει την ψυχή μου. Κυλά μέσα μου και δεν ησυχάζει. Όσο ζω κι αναπνέω τον Ελεύθερο αέρα της χώρας μου, θα σας πολεμώ. Θα αγωνίζομαι με όποιον τρόπο μπορώ «και ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου θα αντιστέκομαι».
Προς το παρόν μού χρωστάτε κύριοι, κι αυτό το χρέος τελεύει μόνο με Δίκαιο.

Μαρία Αλιφραγκή του Νικολάου
ΑΔΤ:
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4797.html

Ετοιμάζουν ιδιωτικό στρατό... Προετοιμάζονται για εμφύλιο...;

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

H Xώρα οδηγείται σε εμφύλιο. Παρακολουθώντας τα γεγονότα με ξυλοδαρμούς, συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις μεταξύ χρυσαυγιτών και αναρχοσυριζάδων αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.
Το κλίμα καταγράφεται πλέον και στις δημοσκοπήσεις όπου οι μόνοι που σημειώνουν άνοδο είναι τα άκρα. Η Ελληνική κοινωνία πολώνεται όσο βαθαίνει η κρίση... Οδηγούμαστε σε έναν νέο εμφύλιο ή καλύτερα να το πούμε σε ένα νέου είδους κοινωνικό πόλεμο, όπου τα καραβάνια των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, που κάποιοι κάποτε τους έλεγαν και ''ευχαριστώ γιατί επέλεξαν την χώρα μας'', με ενίσχυση από τον στρατό των γνωστών -αγνώστων κουκουλοφόρων, θα επιχειρήσουν «εξέγερση» εναντίον των Ελλήνων.

Κάποιοι έχουν συμφέρον να γίνει η χώρα μπάχαλο. Το Δεκέμβριο του 2008 και για μια ολόκληρη εβδομάδα καιγόταν η Αθήνα. Σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιεύματα -για τα οποία δεν έγινε ποτέ καμία εισαγγελική έρευνα- οι μυστικές υπηρεσίες ξένων δυνάμεων έκαναν ''πάρτι'' όλο εκείνο το διάστημα.
Το ηγετικό στέλεχος του αντιεξουσιαστικού χώρου Νίκος Κουνταρδάς σε μια παλιότερη συνέντευξή του είχε επίσης καταγγείλει τα ίδια για την ανάμειξη μυστικών υπηρεσιών στο χώρο των «αναρχικών»...

Το γεγονός παραμένει πως η χώρα λίγους μήνες μετά από εκείνο το Δεκέμβριο ήταν στην πόρτα του ΔΝΤ.
Ο τότε πρωθυπουργός σε συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων τον Φεβρουάριο του ‘09 απηύθηνε δραματική έκκληση για ενότητα προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα δημοσιονομικά μέτρα αλλιώς η χώρα θα κατέληγε στο ΔΝΤ.
Την συμφωνία των αρχηγών σαμποτάρισε ο Γιώργος Παπανδρέου… Ήταν η εποχή που ο γιος της Μάργκαρετ (που φιγουράρει πρώτη στην λίστα Λαγκάρντ) διαδήλωνε μαζί με τους εργατοπατέρες του ΟΛΠ εναντίον της COSCO. Λίγους μήνες μετά ο θίασος του ΠΑΣΟΚ με το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν» κέρδιζε τις εκλογές...

Από τον Ιούλιο του 09 ο ΓΑΠ μίλαγε με ΔΝΤ. Την ίδια ώρα συνειδητά κορόιδευε τον Ελληνικό λαό μοιράζοντας υποσχέσεις για λεφτά όταν γνώριζε πολύ καλά πως δεν υπήρχε ''σάλιο''. Η ιστορία του Δεκέμβρη ‘08 οδήγησε την χώρα στην πτώση μιας κυβέρνησης και στο μνημόνιο. Τώρα φαίνεται ότι κάποιοι «ξένοι κύκλοι» που ενδιαφέρονται να βάλουν στο χέρι όλο τον ορυκτό πλούτο της χώρας ετοιμάζουν κάτι ανάλογο...

Πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή ο γνωστός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης προέβει σε μια πολύ σημαντική καταγγελία. Ο Δημήτρης Καζάκης κατήγγειλε ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση με την πολύ γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία ασφαλείας BLACKWATER. Η συμφωνία αφορά την ανάθεση στην συγκεκριμένη εταιρεία της φύλαξης αστικών χώρων με περιπολίες στρατιωτικών τμημάτων που θα φέρουν βαρύ οπλισμό!
Σύμφωνα με την καταγγελία του Δημήτρη Καζάκη, η κυβέρνηση φέρεται να έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί από την συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία φύλαξης από τις αρχές του 2013!

Η εταιρεία Academy πρώην Blackwatter είναι η μια από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλειας που συνεργάζονται με το Αμερικάνικο υπουργείο εξωτερικών. Είναι η εταιρεία η οποία καταδικάστηκε για τον θάνατο έξι ιρακινών πολιτών στην Βαγδάτη το Απρίλιο του 2006. Έκτοτε πλήρωσε ένα πρόστιμο και συνέχισε αλλάζοντας το όνομά της σε Academy...
Όσο προχωράμε στην εκπλήρωση του σχεδίου της Νέας Τάξης η φτώχεια, η ανεργία και η εξαθλίωση θα αυξάνονται παγκοσμίως. Η παγκόσμια κυβέρνηση όμως μόνο μετά από κάποια μεγάλη αναταραχή ή κάποιο πόλεμο μπορεί αν έρθει εμφανίζοντας τον εαυτόν της ως εγγυητή της ειρήνης και της ασφάλειας. Στην χώρα μας η εθνική κυβέρνηση έχει αντικατασταθεί από αχυρανθρώπους που λειτουργούν ως εντολοδόχοι ξένων επικυρίαρχων. Οι ξένοι επικυρίαρχοι ενδιαφέρονται τελευταία ιδιαιτέρως για την χώρα μας και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Κάποιοι λοιπόν έχουν συμφέρον να δημιουργήσουν αναταραχή. Στρατολογούν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά και η πλευρά των εθνικιστών «τσιμπάει»... Θα επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν τους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες σαν εφεδρικό στρατό της Νέας Τάξης. Την ίδια ώρα -και αν αληθεύει η καταγγελία Καζάκη- η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υπογράφει συμφωνίες με ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας, ενώ μειώνει τον αριθμό των εισακτέων στις αστυνομικές σχολές. Άραγε όλα αυτά είναι μέρος ενός γενικότερου πλάνου ή μήπως θα προσπαθήσει η μνημονιακή κυβέρνηση να εμφανιστεί ως εγγυήτρια της τάξεως στα μάτια του φοβισμένου νοικοκυραίου;

Ότι και αν συμβαίνει θα φανεί στο επόμενο διάστημα. Το βέβαιο είναι ότι η χώρα έχει πληγωθεί από εκείνο τον καταραμένο Δεκέμβριο του ‘08 και οδεύει σε μια πολύ άσχημη περιδίνηση και είναι εντελώς απίθανο να τελειώσει αναίμακτα αυτή η ιστορία...


Δημοσιεύθηκε στην "Ελεύθερη Ώρα"
 
 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_1518.html

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΤΑΦΟ ΜΑΣ!


Ο Α. Σαμαράς ένα πολιτικό υποκείμενο αλλά πολύ ωφέλιμο πιόνι στα χέρια της Μέρκελ και των τοκογλύφων, είναι έτοιμος να πάρει νέα μέτρα σφαγής.
Ήδη, μετά τα μέτρα θανάτου που πήραν προ ημερών, πέρασαν ήδη στην επόμενη φάση του
προγράμματος. Από 'κει που έλεγαν ότι "αυτά είναι τα τελευταία μέτρα και δεν πρόκειται να παρθούν άλλα", ο Σαμαράς και οι επιτελείς του άλλαξαν τροπάριο. Ο Κεδίκογλου, ο Στουρνάρας αλλά και ο ίδιος ο Σαμαράς, λένε τώρα ότι πρέπει να τηρηθεί χωρίς καμία απόκλιση το πρόγραμμα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την επόμενη δόση! Επειδή όμως τα μέτρα που πήραν οι πολιτικοί δωσίλογοι δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν απαρέγκλιτα (το λένε και οι ίδιοι του ΔΝΤ ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και η συνταγή είναι λάθος), στο επόμενο δίμηνο θα ξαναπάρουν και άλλα μέτρα. Μέτρα-ταφόπλακα για τους υπόλοιπους επιζήσαντες.
Όσο βλέπουν ότι ο κόσμος ...κοιμάται και δεν αντιδρά, θα παίρνουν και θα ξανπαίρνουν μέτρα!
Το είπαμε: Οι Έλληνες σήμερα είναι ότι οι Εβραίοι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Έθνος που καίγεται από τους Γερμανούς, με το όπλο για την εξόντωση των Ελλήνων, να δίνεται στον Σαμαρά και τους συνεργάτες του στην τρικομματική!


 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_9087.html

Η προπαγάνδα για τα τζάκια καλά κρατεί. Ετοιμαστείτε για πράσινους φόρους.


Μορφή χιονονοστοιβάδας έχουν πάρει τις τελευταίες μέρες τα άρθρα και οι μελέτες ειδικών, αλλά
και οι αναφορές στις ειδήσεις και άλλα ενημερωτικά προγράμματα στην τηλεόραση σχετικά τα τζάκια και τις ξυλόσομπες.


Με τη γνωστή μέθοδο της προπαγάνδας (λέγε...λέγε...στο τέλος κάτι θα μείνει), προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο κακό κάνουν τα τζάκια στο περιβάλλον. Η συνταγή τους γνωστή. Στο τέλος θα γίνει κοινά αποδεκτή η πεποίθηση τους και θα πληρώνουμε ωραιότατους "πράσινους" φόρους για την καύση ξύλων.

Δείτε μερικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών:
Σύμφωνα με νέες έρευνες
Τα τζάκια και οι ξυλόσομπες μολύνουν τον αέρα

Μια άλλη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό χημικής έρευνας για τοξικές ουσίες "Chemical Research in Toxicology" της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας (της μεγαλύτερης του κόσμου), δανοί ερευνητές του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης υπό τον Στέφεν Λοφτ μελέτησαν τις επιπτώσεις από τα τζάκια και τις σόμπες που καίνε ξύλα, υψώνοντας προειδοποιητική "κόκκινη σημαία" για τις πιθανές συνέπειες του καπνού στην υγεία.

Οι επιστήμονες βρήκαν ότι τα αόρατα σωματίδια που εισπνέονται στους πνεύμονες, μπορεί να προξενήσουν ποικίλες βλάβες στην υγεία. Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τους ερευνητές, περισσότερες μελέτες έχουν γίνει για τη ρύπανση του αέρα από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων, τα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής που καίνε άνθρακα (λιγνίτη) και άλλες πηγές μόλυνσης, οι οποίες έχουν συσχετισθεί με εκδήλωση διαφόρων ασθενειών, όπως καρδιοπάθειες, άσθμα, βρογχίτιδες κ.α.
Όμως, όπως υπογραμμίζουν, συγκριτικά λιγότερα στοιχεία υπάρχουν για τις συνέπειες του καπνού των ξύλων, που απελευθερώνουν σωματίδια στον αέρα ενός κλειστού χώρου, παρόλο που πολλά εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο συστηματικά καίνε ξύλα για να ζεσταθούν ή να μαγειρέψουν, με συνέπεια συστηματικά να εισπνέουν τέτοια σωματίδια.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα σωματίδια που αιωρούνταν σε δωμάτια ενός χωριού της Δανίας εξαιτίας της καψίματος ξύλων και συμπέραναν ότι είναι αρκετά μικρά για να εισχωρούν στα πιο βαθιά σημεία των πνευμόνων. Αυτά τα σωματίδια περιέχουν μεγαλύτερα επίπεδα πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων, οι οποίοι περιλαμβάνουν πιθανές καρκινογόνες ουσίες. Όταν έγιναν πειράματα σε καλλιέργειες κυττάρων στο εργαστήριο, τέτοιου είδους σωματίδια βρέθηκαν να προκαλούν μεγαλύτερες βλάβες στο γενετικό υλικό (DNA), περισσότερες φλεγμονές και μεγαλύτερη ενεργοποίηση γονιδίων που σχετίζονται με την πρόκληση ασθενειών.

Αποπνιχτική ατμόσφαιρα λόγω... τζακιών
Ιδιαίτερα επιβαρημένη είναι τις τελευταίες εβδομάδες η ατμόσφαιρα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης λόγω της θεαματικής αύξησης της λειτουργίας των τζακιών, που χρησιμοποιούνται πλέον ως κύρια πηγή θέρμανσης.

Η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα επιβαρημένη το πρωί της Τρίτης και λόγω της βροχής, καθώς η αιθαλομίχλη κάλυπτε για αρκετή ώρα τον αττικό ουρανό, δημιουργώντας μία αποπνικτική ατμόσφαιρα. Από τις απογευματινές ώρες ολόκληρες περιοχές καλύπτονται με κάπνα από σωματίδια διάφορων διαμετρημάτων που είναι εισπνεύσιμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έως το 70% της χειμωνιάτικης ρύπανσης με ενώσεις άνθρακα προέρχεται από τα τζάκια.

Όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», οι ενώσεις άνθρακα που απελευθερώνονται από τις καύσεις στα τζάκια και στις ξυλόσομπες, εγκλωβίζονται μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σε υψόμετρο 500 - 1000 εξαιτίας του φαινομένου της θερμοκρασιακής αναστροφής στην ατμόσφαιρα: στρώματα αέρα με διαφορετική θερμοκρασία δημιουργούν ένα «ταβάνι» που εμποδίζει τη διαφυγή των ρύπων. Τα σωματίδια ρύπων με πολύ μικρή διάμετρο που είναι εισπνεύσιμα ενοχοποιούνται για την πρόκληση βλαβών στο καρδιογγειοαναπνευστικό σύστημα.

Η εμφάνιση του νέφους απασχολεί σοβαρά τους επιστήμονες και ήδη τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει μια μεγάλη έρευνα με τη συνεργασία διαφόρων επιστημονικών φορέων, όπως το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ο Δημόκριτος, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πολυτεχνείο.

Η Ξάνθη μέσα σε νέφος αιθαλομίχλης
Η αναγκαστική μεταστροφή των πολιτών της Ξάνθης σε λύσεις θέρμανσης με ξύλα, κυρίως από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, έχει προκαλέσει ένα ασυνήθιστο φαινόμενο, πρωτόγνωρο για την Ξάνθη.
Πρόκειται για ένα νέφος αιθαλομίχλης μέσα στο οποίο "κρύβεται" η πόλη της Ξάνθης και είναι φανερό στη φωτογραφία που δημοσιεύεται.

Ορειβάτες του Ορειβατικού Συλλόγου μετέφεραν στο XanthiPress.gr την εμπειρία τους από την εικόνα της πόλης απογευματινές ώρες, όταν και ήταν σε κατάβαση από το Αχλαδόβουνο προς την πόλη. Η αρχική τους εκτίμηση ότι υπάρχει χαμηλή νέφωση διαψεύστηκε καθώς πλησίαζαν και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα λευκό νέφος αιθαλομίχλης που σκεπάζει, σχεδόν σε μόνιμη βάση, την πόλη της Ξάνθης.

Το φαινόμενο αυτό, που οφείλεται στην μεγάλη ποσότητα καύσης ξύλων σε τζάκια και ξυλόσομπες είναι ορατό ακόμη και σε χαμηλό υψόμετρο καθώς αν κάποιος βγει από την πόλη, διαπιστώνει την ύπαρξη της αιθαλομίχλης πάνω από τις κατοικημένες περιοχής, τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτήν.


Πόσο επικίνδυνο είναι

Όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι αθώα, περιβαλλοντικά. Το φαινόμενο που είχε να παρατηρηθεί από τη δεκαετία του ΄70 (στην Ξάνθη είναι πρωτόγνωρο σε όγκο καθώς τότε δεν υπήρχε ο σημερινός πληθυσμός στην πόλη) «πνίγει» τον ουρανό και οφείλεται στην καύση ξύλων αντί πετρελαίου και όχι σε διάφορα άλλα είδη καυστήρων όπως pelets κλπ που δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Ο καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιραςς, Χρήστος Ζερεφός, εξηγεί πώς η αιθαλομίχλη αυξήθηκε από απρογραμμάτιστη και αναγκαία καύση πάσης φύσεως ξύλινων και άλλων προϊόντων για να ζεσταθούν οι κάτοικοι της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα ήταν οι άνθρωποι, υπό τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες, να κινδυνεύουν να εκτεθούν σε επικίνδυνους ρύπους, πολλοί εκ των οποίων έχουν κατηγορηθεί ως καρκινογόνοι.

Η αύξηση των αιωρούμενων σωματιδίων προφανώς και υπάρχει ενώ κάτι τέτοιο θα είναι μετρήσιμο το επόμενο διάστημα.
 
 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_9458.html

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.. !!!! ΕΧΑΣΑΝ 16.177 ΑΚΙΝΗΤΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ,ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ .. !!!‏

Το υπουργείο Οικονοµικών δεν γνωρίζει καν που βρίσκονται (!) χιλιάδες δηµόσια κτίρια, άφησε να καταπατηθούν 28.000 ακίνητα ιδιοκτησίας του και, την ίδια ώρα, χαρίζει κτίρια στο κέντρο της Αθήνας σε ΜΚΟ... Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δηµοσιότητα την έκθεση της Εταιρείας Ακινήτων ∆ηµοσίου.


Ούτε... στην εκποίηση της δηµόσιας περιουσίας δεν φαίνεται να είναι ικανό να προχωρήσει το υπουργείο Οικονοµικών, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Κάποιες φορές δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις, καθώς το υπουργείο θέλει να πουλήσει (κοψοχρονιά προφανώς) τη δηµόσια περιουσία, ωστόσο ο Γιάννης Στουρνάρας και η παρέα του δεν υπολόγιζαν πως από αυτή την περιουσία έχουν καταπατηθεί 28.420(!) ακίνητα, ενώ άλλες 16.177 είναι χαµένα, σύµφωνα µε την έκθεση που συνέταξε η Εταιρεία Ακινήτων ∆ηµοσίου (ΕΤΑ∆)!

Σαν να µην φτάνει αυτό, ο ίδιος ο υφυπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, προανήγγειλε την πώληση της περιουσίας της χώρας µας λόγω επιθυµίας του ∆ΝΤ, µερικούς µήνες πριν κυβερνήσει η Ν∆(!). Η «τούρτα» που δηµιουργήσαµε δεν θα µπορούσε να µην έχει κερασάκι...

Ετσι λοιπόν σε όλα αυτά, προσθέστε και το ότι το Κράτος (που χαρίζει κτίρια σε διάφορες ΜΚΟ) ξοδεύει 6.812.930,64 ευρώ το µήνα για ενοίκια σε άλλα κτίρια που στεγάζουν τις υπηρεσίες του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ από το Σάββατο 


http://www.triklopodia.gr/2012/12/16177-7.html

Έτσι γεννιέσαι Έλληνας


Μου πήρες την ελπίδα, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα μού πήρες και τον φόβο. Καταπάτησες τα όρια της προσωπικής μου πατρίδας, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα έσπασες τις αλυσίδες που κρατούσαν στο μπουντρούμι της Κοινωνικής Ηθικής την Ελευθερία μου, ανόητε Κρατούντα. Ήρθε η
ώρα να σε ευχαριστήσω που μου τα στέρησες όλα και κατανόησα μετά από πολλά χρόνια τα λόγια του Έλληνα Καζαντζάκη.

Έχοντας την Ελπίδα ότι ό,τι έχεις θα ανδρωθεί και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις, γεννιέται ασυνείδητα ο φόβος της απώλειάς τους. Παράλληλα με αυτόν και ο φόβος να αντιδράσεις σε όποιον τα απειλεί. Η ελπίδα σε κάνει να οπισθοχωρείς όταν δέχεσαι επιθέσεις παντός τύπου. Και ήρθες, εσύ Κρατούντα, και τα πήρες όλα με τη μία θεωρώντας ότι ο φόβος θα είναι ο ίδιος με αυτόν που με διακατείχε τόσα χρόνια. Ότι θα κλειστώ και πάλι στο καβούκι μου λέγοντας : «Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα». Ξημέρωσε όμως η άλλη μέρα. Και είμαι εδώ με τις τσέπες της ψυχής μου τρύπιες και την οργή του Άδικου να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Στο επίπεδο της ανέλπιδης μάχης.
Τώρα πια, μικρόνοε Κρατούντα, δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω. Ό,τι με έκανε να νιώθω περήφανος το έχεις κάνει ψίχουλο να ταΐσεις τις κότες της πολιτικής σου αυλής και τους ξεφτιλισμένους πουλημένους τεμπέληδες της δημόσιας στρατιάς σου. Δεν υπάρχουν μέσα μου πλέον αμυντικά κύτταρα να σταθούν στρατιώτες στις επόμενες επιθέσεις σου. Δεν υπάρχει ούτε μία πέτρα όρθια στο κάστρο της ηθικής του συνόλου που είχα φτιάξει να προστατεύω αναμνήσεις και «πρέπει». Και όλα αυτά, ηλίθιε Κρατούντα, τα κατάφερες από μόνος σου.

Δεν θα πέσουν απειλές σε αυτόν τον πόλεμο που μου κήρυξες άνευ λόγου. Ούτε καν υποχθόνιες ματιές χολιγουντιανού τύπου. Δεν θα υπάρξει ούτε μία διαπραγμάτευση μεταξύ μας. Και ναι, αν ο Έλληνας Καζαντζάκης εννοούσε ότι μόνο νεκρός είσαι Ελεύθερος, τότε κατανοώ απόλυτα τι σημαίνει ζωντανός χωρίς Ελπίδα. Κατανοώ την έννοια του ανέλπιδου χωρίς Πατρίδα. Ανθέλληνα Κρατούντα, μέσα στην υπεροψία της ψηφοΛογικής δημοκρατίας σου δεν υπολόγισες ότι σκοτώνοντας τον Φόβο για την διατήρηση της Ελπίδας, γεννάς έναν Ελεύθερο. Δηλαδή, έναν Έλληνα.
ΠΗΓΗ


http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_6400.html

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ο Πρόεδρος της ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 10/10/2012

ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ‏
1. Στείλτε το link http://letmefree.us6.list-manage1.com/track/click?u=08eca342ee99a4136848825c2&id=c4a3c8a616&e=702d2ba7be σε όλα τα blogs που θα βρείτε, και με e-mail σε όλες τις εφημερίδες, με το σχόλιο:


'Παρακαλώ να ρωτήσετε δημόσια τον πρόεδρο της Βουλής κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ για ποιο λόγο δεν ανακοινώνει τη μήνυση κατα ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων, δεδομένου ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου του έχει διαβιβάσει τη ΜΗΝΥΣΗ από 10/10/2012. Απο τη στιγμή που θα την ανακοινώσει, αρκούν 30 βουλευτές για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία, οι οποίοι και υπάρχουν.'

2. Στείλε την ίδια ερώτηση με συστημένη επιστολή σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

3. Κατάθεσε γραπτά την ιδια ερώτηση στα πολιτικά γραφεία της περιοχης σου ΝΔ/ ΠΑΣΟΚ /ΔΗΜΑΡ / ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ / ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ζητησε αριθμο πρωτοκόλλου ώστε να είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν. Το σχετικό έντυπο βρισκεται παρακατω.

Για την Ελλαδα σημερα,
Ντορα Κρητικοπουλου


ΕΝΤΥΠΟ

Προς τον προεδρο του κομματος ΝΔ Κο Α.Σαμαρα
Προς τον προεδρο του κομματος ΠΑΣΟΚ Κο Ε. Βενιζελο
Προς τον προεδρο του κομματος ΔΗΜΑΡ Κο Φ.Κουβελη
Προς την Γ.Γραμματεα του κομματος ΚΚΕ Κα Α.Παπαρρηγα
Προς τον προεδρο του κομματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κο Ν.Μιχαλολιακο
Προς τον προεδρο του κομματος ΣΥΡΙΖΑ Κο Α. Τσιπρα
Προς τον προεδρο του κομματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Κο Π. Καμμενο

Κυριε Προεδρε,

Παρακαλώ να μας ενημερωσετε ειτε δημοσια ειτε με επιστολη σας:

1. Εαν σκοπεύετε να ρωτήσετε δημόσια τον πρόεδρο της Βουλής κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ για ποιό λόγο δεν ανακοινώνει τη μήνυση κατα ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων, δεδομένου ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου του έχει διαβιβάσει τη ΜΗΝΥΣΗ από 10/10/2012. Απο τη στιγμή που θα την ανακοινώσει, αρκούν 30 βουλευτές για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία, οι οποίοι και υπάρχουν.

2. Εαν έχετε σκοπό να επιτρέψετε στη δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της, δεδομένου ότι η ΒΟΥΛΗ ενεργεί σαν εισαγγελικό όργανο όσον αφορά την άρση της βουλευτικης ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου.

3. Εάν γνωρίζετε τις ποινικές ευθύνες που προβλέπονται για κατάχρηση εξουσίας στην περίπτωση παράλειψης της δίωξης των υπαιτίων.

Ονοματεπώνυμο και Υπογραφή σας.

Ντορα Κρητικοπουλου


http://www.triklopodia.gr/2012/12/10102012.html

Η Ελλάδα πρέπει να σηκωθεί όρθια και να απαιτήσει


Η ελλαδική πολιτική ηγεσία, από την σύγχρονη ίδρυση τού ελληνικού κράτους και εντεύθεν, δεν κατόρθωσε, εξαίρεση Βενιζέλος, να θέσει γενικούς στρατηγικούς στόχους, μεγαλεπήβουλους, διορατικούς, παράτολμα πραγματοποιήσιμους, στοχευμένους και στρατευμένους στο θυμικό
συνειδητό και ασυνείδητο του Ελληνα.

Πολιτικοί, κράτος, πλουτοκρατία, δημοσιοϋπαλληλία, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.ο.κ. κατευθύνονται και κινούνται με τη νοοτροπία του παρασιτικού καταναλωτισμού.

Η χαλαρή κοινωνική συνομάδωση που ονομάστηκε ελληνική αστική τάξη, δεν κατόρθωσε ποτέ να δημιουργήσει γηγενή και αυτοτελή αστικό πολιτισμό. Η θέση της χώρας μας στον διεθνή καταμερισμό της υλικής και πνευματικής εργασίας βρίσκεται σέ ασήμαντη θέση, παρά τα θρυλούμενα από μερικούς. Υποπαραγωγική και χρονίως εξαρτημένη από την ξένη προστασία, η Ελλάδα ήταν επόμενο νά διολισθήσει στον παρασιτισμό. Ακόμη και η νεοελληνική ιδεολογία, ο τρόπος δηλαδή που κατανοούμε τόν εαυτό μας, είναι εν μέρει προϊόν εισαγωγής.

Η ιστορία διδάσκει, ότι το όνειρο και η τόλμη είναι η κινητήρια δύναμη που μπορεί να οδηγήσει οργανωμένες ανθρώπινες ομάδες να ξεπεράσουν την απάθεια μιάς μεγάλης χρονικής τους στασιμότητας και αέναης ανακύκλωσης της καθημερινότητάς τους, οδηγώντας τους στην ιστορική πρωτοπορία ή και στον αφανισμό τους.

Ελληνικός αποικισμός, Κύρος και Περσία, Μ. Αλέξανδρος και Έλληνες, Ρώμη, Ρωμανία, ορδές Οσμανλήδων, Μογγόλοι του Τζέγκις Χάν, Κολόμβος και Ισπανοί, Άγγλοι και αυτοκρατορία, ΗΠΑ κ.λ.π.. Η Ιστορία διδάσκει, ότι δεν είναι το μέγεθος ενός λαού το κατ' ανάγκην καθοριστικό για την παρουσία του στο ιστορικό δρώμενο τής ανθρωπότητας. Είναι η λαϊκή μέθη, πίστη και το χρονικό παράθυρο, που επιτρέπει την παρουσία των λαών και το σφράγισμα ή στιγμάτισμα τής εθνικής τους και ανθρώπινης ιστορίας.

Το σημερινό οικονομικό πρόβλημα ακουμπά την μακαριότητα του σύγχρονου Ελληνα και καταποντίζει την συνηθισμένη του καθημερινότητα της εύκολης κατανάλωσης. Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό και αυτό ελλείψει στρατηγικού εθνικού στόχου. Μπόρα είναι και θα περάσει, σαν έκφραση, δείχνει και την πλήρη απουσία εθνικού οράματος-στόχου.
Ο Ελληνας δεν έχει πιά στόχο.
Ζει μόνο για το σήμερα και όχι και για το αύριο.
Τον απασχολεί η ρυτίδα της σημερινής ευδαιμονίας και ατεκνίας (μεταφορικά) και όχι ο κόπος να δημιουργήσει ζωή (μεταφορικά καί κυριολεκτικά) και να αποβιώσει πλήρης ημερών.
Προτιμά το νέον και αποφεύγει τον ήλιο.
Προτιμά το υπνωτικό χάπι και όχι τον ζωοδότη ύπνο.
Προτιμά την άοκνη και άχαρη καταναλωτική ευδαιμονία και όχι την ευτυχία τής ανθρώπινης δημιουργίας.

Το πρόβλημα της χώρας, ανέκαθεν, ήταν εξόχως κοινωνικό. Άρα εξόχως πολιτικό. Καταδικάστηκε η χώρα και ο Ελληνας να ζει την μιζέρια μιάς αενάως ανανεούμενης παρασιτικής και πνευματικής δούλωσης, από την κυρίαρχη ελλαδική αστική τάξη. Δεν είναι τυχαίο, ότι θαυμάζουμε και πιθηκίζουμε, ότι η διεθνική εξουσία μας σερβίρει. Εκλάμψεις ατόμων (του πνεύματος και της πολιτικής) εντάσσονται και παραμορφώνονται οικτρά στην λοβοτομημένη μας ύπαρξη.
Θέλουμε νά ονειρευθούμε και δεν μπορούμε.
Θέλουμε να τρέξουμε και δεν μας αφήνουν.
Θέλουμε να ζήσουμε ως Ελληνες και δεν μπορούμε.
Θέλουμε την πραγματική μας Ιστορία και μας δίνουν το είδωλό της.
Δωρίζουμε ζωή, για να δημιουργήσουμε αυριανούς δούλους.
Ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Ολοι μας. Πλούσιοι και φτωχοί. Πληβείοι καί Πατρίκιοι. Είστε ευχαριστημένοι με αυτό, που σας έχει επιβληθεί και βιώνουμε; Αν ναι, συνεχίστε το. Αν όχι, αλλάξτε το. Και αν δεν το καταφέρουμε, να μπορούμε να πούμε στά παιδιά μας ότι προσπαθήσαμε.

Όσο και να μας πονάει, αυτές είναι οι γενικές διαπιστωτικές συντεταγμένες τού ελληνικού προβλήματος.

Με λύπη μου επίσης διαπιστώνω, ότι οι περισσότερες κινήσεις τού πολιτικού κόσμου (ιδιαίτερα της ονομαζόμενης αριστεράς), στρέφονται με έκδηλη αγωνία στήν κατεύθυνση διάσωσης αυτού τού παρασιτικού καταναλωτισμού. Μετά ενοχλεί πού ο κόσμος στην απελπισία του στρέφεται σε συμμορίες τύπου χρυσής αυγής και οι νεότεροι σε μεσιανικά αναρχοαριστερίστικα γκρουπούσκουλα, που υπόσχονται την βία και την κοινωνική κτηνωδία.
Εδώ φτάσαμε, λόγω ελλείψεως εθνικής αφήγησης-στόχου.

Η τωρινή εθνική αφήγηση-στόχος περιορίζεται στό δίλημμα:
Ένα διαρκές μνημόνιο που θα μας εξευτελίζει καθημερινά ή μια πτώχευση που θα μας οδηγήσει δεκαετίες πίσω!

Αυτό τό δίλημμα πρέπει να ξεπεραστεί οσονούπω. Πρέπει να υποβιβασθεί σε σκαλοπάτι εθνικής αφήγησης-στόχου και όχι σε εθνικό στόχο. Είναι μεν δύσκολο να πείσεις ένα πεινασμένο ότι πάμε κάπου και θα φθάσουμε, αλλά είναι πιό εύκολο από την θολή υποψία της επέλπιδας υπόσχεσης.

Η Ελλάδα πρέπει να σηκωθεί όρθια και να διεκδικήσει.
Να αρνηθεί να υποκύψει σε πολιτικές που εξυπηρετούν μια χούφτα κερδοσκόπους.

Να στείλει ένα σαφέστατο μήνυμα: δεν ζητάμε από κανένα να μας χαρίσει ό,τι δικαιούται, αλλά ούτε πρόκειται να χαρίσουμε σε κανέναν ό,τι μας ανήκει.

Διαφορετικά ο δρόμος θα είναι μακρύς και επώδυνος.
Πολύ φοβούμαι και πολύ ταπεινωτικός.
Η ταπείνωση, στην ουσία της, δεν ήρθε ακόμα. Ελπίζω να μην έρθει ποτέ...

Ιαπετός


http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_2178.html

ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....‏


Μην οργίζεστε και μην παλεύετε για τα χρήματα που μας πήραν...
Αυτά έχουν μηδαμινή αξία μπροστά στην αξιοπρέπεια και την ελευθερία που σας τσαλαπατούν.....
Μας φόρτωσαν όλους τους αλαζόνες και ματαιόδοξους υπάνθρωπους προδότες στον σβέρκο με την
οθόνη της εμετικής τηλεόρασης και με απάνθρωπο γκλομπ που ΜΑΤατζή που δέρνει και την ίδια του την μάνα.....
Μας παρέσυραν να χάσουμε την ηθική μας και την οικογενειακή κοινωνική και εθνική συνοχή που είχε η χώρα μας.....
Μας πούλησαν την μισή Κύπρο μας και αναγκάζομαι κάθε μέρα να βλέπω την γελοία σημαία τους στην καμπούρα του σκυμμένου ,μα άλλοτε περήφανου Πενταδάκτυλου......
Μας διέλυσαν την πολυτιμότερη κληρονομιά των προγόνων μας που ήταν η αρχαία σοφή και θεική μας γλώσσα.....
Μας αντικατέστησαν την πιο υγιεινή διατροφή με τα χημικά σκουπίδια που μας ταίζουν......
Μας αντικατέστησαν τον Πυθαγόρα ,τον Πλάτωνα ,τον Σωκράτη την Υπατεία με πρότυπα χυδαία τύπου Τζούλιας ,Ψινάκη ,Ρουβά ,Μενεγάκη ,Κορομηλά και κάθε καραπουτ@νας που κυκλοφορεί στο σκυλολόι της Show biz..........
Μας έκαναν να ντρεπόμαστε για το ένδοξο παρελθόν μας και από Φωτοδότες της ανθρωπότητας ,μας έκαναν περίγελο και ζητιάνους πρεζάκηδες της δόσης.....
Μας έκλεισαν σε εκκλησιαστικές και γηπεδικές στάνες και σε τσίρκα στυλ Eurovision ,που τα αναγάγαμε σε εθνικά θέματα Ελληνικής υπερηφάνειας.....
Μας χώρισαν σε κόμματα και κομματάκια που στην κορυφή ενώνονται και στην βάση σκοτώνονται.......
Μας κυβερνούν ακόμα τα καθάρματα συνεργάτες των Ναζί ,που πίσω τους κρύβονται οι Σιωνιστές τραπεζίτες με την φονική τους μηχανή που ονομάζεται ΗΠΑ.
Ανάγαγαν την πουτ@νιά σε καλλιτεχνία ,την μικρότητα και την κακία σε εξυπνάδα ,την χυδαιότητα σε χιούμορ και την πορνογραφία σε λογοτεχνία......
Μας στέρησαν την κρίση και την αντίληψη στα σχολεία πλυντήρια εγκεφάλων ....
Μας εμβολιάζουν με ασθένειες και μας θεραπεύουν με χημικά που πολλαπλασιάζουν τις ασθένειες αντί να τις εξαλείφουν ,αν είσαι τυχερός και έχεις να δώσεις το φακελάκι στον επίορκο του Ιπποκράτη ιατρό.....
Μας φορτώνουν τον κάθε ανύπαρκτο χλεχλέ τύπου Αδωνι ,Πρετεντέρη,Τσίμα ,μέρα νύχτα στο σαλόνι ,να ουρλιάζουν σαν κανίβαλοι για ώρες ,λέγοντας ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;
ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ που κάποτε σε διέκρινε ;
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που κάποτε δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου για αυτήν ;
ΛΙΓΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ που κάποτε όλη η πλάση σε θαύμαζε για αυτά ;
ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΔΕΝ ΣΑΛΕΥΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΥΠΝΩΤΙΣΑΝ ;
Με τι μούτρα θα αντικρύσεις όταν πεθάνεις τον Λεωνίδα ,τον Θεμιστοκλή ,τον Μιλτιάδη ,τον Κολοκοτρώνη ,τον Καραισκάκη ,τον Μιαούλη ,την Μπουμπουλίνα ,τον Βελουχιώτη ,τον Μπελογιάννη ,τον Αυξεντίου ,τον Παλικαρίδη ,τον Μάτση ,τον Λαμπράκη ,τον Πέτρουλα ;
Τι θα μπορέσεις άραγε να τους πεις όταν σε ρωτήσουν για ποιους άραγε έχυσαν το αίμα τους ;
Οτι δεν κατάλαβες τι γινόταν επειδή τα ντοπαρισμένα παλικάρια μας έπαιρναν μετάλλια στις στημένες Ολυμπιάδες ,ότι πανηγύριζες το Euro και δεν πρόσεξες ,ότι σε τύφλωσε το βρακί της Παπαρίζου που σου έλεγε πως είσαι ο "νούμερο ένα ",και κέρδιζε την Eurovision ,αλλά την συνέχεια του τραγουδιού που έλεγε ¨you are the number one malakas ", δεν την αντιλήφθηκες ;
Οτι ποτέ σου δεν κατάλαβες ,δεν χωρούσε στο μυαλό σου ,ότι το κάθε ΚΚΕ που σου πούλαγε φρούδες ελπίδες ήταν κρυφό παραμάγαζο του τραπεζίτη ;
Οτι ο κάθε ένας που σου πούλαγε σωτηρία ήταν ο επόμενος προδότης ;
Σήκω ραγιά το κεφάλι ψηλά γιατί δεν το βλέπω για πολύ ακόμα να στέκεται στον ώμο σου....
ΞΥΠΝΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!!
Από e mail ... Ευχαριστούμε τον αναγνώστη Ch . G

http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_7349.html

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

To Αιγαίο στις τρεις ημέρες από σήμερα θα γνωρίσει την μεγαλύτερη άσκηση του ρωσικού Ναυτικού από το 1990, αν επιβεβαιωθεί η ανταπόκριση του RIA Novosti που αναφέρει ότι ο στολίσκος του ρωσικού Στόλου της Βαλτικής θα έχει στις 28/12 μείζονα άσκηση με τα πλοία του Στόλου της
Μαύρης Θάλασσας το καταδρομικό Moskva και την φρεγάτα Smetlivy, αλλά και τα αποβατικά NIKOLAY FILCHENKOV (Νο 152) και AZOV εν αναμονή και του Novocherkassk κλάσης Ropucha-I που αναμένεται να εισέλθει στο Αιγαίο την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Ο στολίσκος αποτελείται από την φρεγάτα Yaroslav Mudry, το αποβατικό πλοίο Kalinigrad και Alexander Shabalin, το ρυμουλκό SB-921 και το πετρελαιοφόρο Lena. Πίσω τους έρχονται το αντιτορπιλικό Severomorsk, το ρυμουλκό διάσωσης Altai, το δεξαμενόπλοιο Dubna, καθώς και μονάδα πεζοναυτών του Βόρειου Στόλου.

Πάντως να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα κανένα από τα ρωσικά πλοία των Στόλων της Βαλτικής και του πανίσχυρου Βόρειου Στόλου δεν έχουν περάσει τις Ηράκλειες Στήλες (Γιβραλτάρ) και αν δεν περάσουν ούτε απόψε τη νύχτα είναι μάλλον αδύνατον να βρίσκονται στο Αιγαίο στις 28/12 όλα μαζί.

Πάντως το γεγονός ότι επιλέγουν το Αιγαίο για την άσκησή τους, σίγουρα έχει την δική του σημασία: Ο ιστορικός τους αντίπαλος, η Τουρκία, "είναι απέναντι" και το μήνυμα πρέπει να είναι ισχυρό και σαφές για το τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν στην Συρία, αν επιχειρήσουν περιπέτειες, είτε εμπλακεί το ΝΑΤΟ, είτε όχι...

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Alexander Lukashevich επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία έχει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την εκκένωση των Ρώσων πολιτών από τη Συρία, εάν είναι απαραίτητο.

"Δεκατρία ρωσικά πολεμικά πλοία συγκλίνουν προς την ανατολικής Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο μιας μεγάλης κλίμακας στρατηγικής άσκησης δήλωσε πριν λίγο υψηλόβαθμος εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας στο RIA Novosti επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το defencenet.gr από χθες.

"Αυτό το μέρος του κόσμου (σ.σ. η Α.Μεσόγειος) είναι πάρα πολύ σημαντικό από την άποψη των γεωπολιτικών συμφερόντων της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι το ρωσικό Ναυτικό έχει μια υλικοτεχνική βάση στη Συρία», είπε ο ίδιος αξιωματούχος .

"Τα ρωσικά πολεμικά πλοία θα διεξάγουν ασκήσεις αεράμυνας, εναντίον μονάδων επιφανείας και ανθυποβρυχιακού πολέμου στο Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο επισκεπτόμενα παράλληλα και ξένα λιμάνια" συμπεριλαμβανομένου και της Ταρτούς στη Συρία, είπε με "διπλωματικό" τρόπο ο ίδιος αξιωματούχος .

Ο ίδιος ανώτερος αξιωματούχος αρνήθηκε να διευκρινίσει εάν τα μεγάλα πλοία του ρωσικού στόλου αποβίβασαν στρατιωτικό εξοπλισμό στη Συρία.

"Ο κύριος στόχος της αποστολής των πλοίων στη Μεσόγειο είναι να ολοκληρώσουν τις αποστολές που καθορίζονται σύμφωνα με τις διαταγές και να διεξάγουν ασκήσεις κάνοντας επίδειξη ισχύος παράλληλα», είπε ό Ρώσος ανώτατος αξιωματικός .

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι από παντού επιβεβαιώνεται ότι τα πέντε, συνολικά, ρωσικά αποβατικά είναι έμφορτα με πεζοναύτες (περίπου 1000 άνδρες μεταφορική ικανότητα έχουν συνολικά) και περί τα 150 ΤΟΜΑ, ΤΟΜΠ κλπ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_6093.html

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ! Εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας η Τουρκία ανήγγειλε έρευνες για υδρογονάνθρακες

Ενώ στην Ελλάδα η συζήτηση για την ΑΟΖ έχει λάβει πλέον καθαρά βερμπαλιστικό χαρακτήρα, η Άγκυρα προχώρησε παραμονή Χριστουγένων σε μία αναμενόμενη μεν, αλλά "εκρηκτική" κίνηση που θέτει ολόκληρη την περιοχή από το Αιγαίο μέχρι τις εσχατιές του ελληνικού FIR σε κατάσταση
συναγερμού δεδομένης της αμφισβήτησης των ελληνικών δικαιωμάτων από την Τουρκία σε αυτή την περιοχή: Ανήγγειλε την έναρξη ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Α.Μεσόγειο, επί των περιοχών της ελληνικής υφαλοκρηπίδας!

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι η Turkish Petroleum International Company ( TPIC), θυγατρική της κρατικής ΤΡΑΟ, "θα διενεργήσει έρευνες υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο. Οι έρευνες θα γίνουν σε μεγάλο ποσοστό τους επί των περιοχών της ελληνικής υφαλοκρηπίδαςγια μια περίοδο δύο ετών"!

Οι περιοχές που επικεντρώνεται η έρευνα φτάνουν μέχρι την Κάρπαθο, ενώ και στο βόρειο Αιγαίο θα υπάρξει πρόβλημα, αν επιχειρηθεί προσέγγιση στο πλούσιο - σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις - κοίτασμα του Μπάμπουρα.

Καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος ανατολικά της Κρήτης αυτού που η Ελλάδα, φιλοδοξεί να χαρακτηρίσει ως ΑΟΖ, την οποία βέβαια δεν αποδέχεται η Άγκυρα καθώς θεωρεί ότι το σύμπλεγμα των νησιών της Μεγίστης δεν συνιστά δικαίωμα ΑΟΖ κατά μία ερμηνεία που μόνο οι Τούρκοι θα μπορούσαν να δώσουν.

Όπως φαίνεται στο σχετικό χάρτη εκτός από τις περιοχές των πεδίων της κυπριακής ΑΟΖ που επικαλύπτονται από τις τουρκικές επιδιώξεις (4,5,6, και μέρος του 7) η έρευνες της Τουρκίας θα επεκταθούν και προς δυτικά περνώντας από τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και φτάνοντας σχεδόν στα όρια Ρόδου και Καρπάθου(!) καταπατώντας την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Το defencenet.gr είχε προειδοποιήσει στις 17/12 ότι επίκειται η ανακοίνωση ερευνών για υδρογονάνθρακες επάνω στις περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από την πλευρά της Τουρκίας: Η ακύρωση της ναυπήγησης του σκάφους σεισμικών ερευνών και η η απόφαση να μισθώσουν, αλλά το κυριότερο να αναρτήσουν την τουρκική σημαία σε ένα εξελιγμένο σκάφος σεισμικών ερευνών, πρόδιδε την πρόθεσή τους.

Η Turkish Petroleum Corp (TPAO) ζήτησε αποκλειστικές, καταληκτικές διαπραγματεύσεις (final negotiations) από την νορβηγική, εισηγμένη στο Οσλο, ναυτιλιακή offshore σεισμικών ερευνών, Polarcus με αντικείμενο την μακρού χρόνου μίσθωσή του πλοίου «Polarcus Samur», ναυπήγησης 2001 στο οποίο θα "σηκώσουν" και την τουκρική σημαία.

«Η TPAO σχεδιάζει να πραγματοποιήσει εκτεταμένες τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες σε περιοχές της τουρκικής υφαλοκρηπίδας της» αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της Polarcus, Rolf Ronningen.

Όπως αναφέρουν πηγές από το τουρκικό υπουργείο ενέργειας "η εταιρεία υπέβαλε αίτημα επέκτασης των αδειών της στις αρμόδιες αρχές της χώρας", αλλά αυτό είναι το καθαρά τυπικό μέρος.

Η απόφαση της Άγκυρας να ρίξει την "μεγάλη ζαριά" βέβαια δεν είναι άσχετη ούτε με αυτό που οι ίδιοι θεωρούν ως "παράθυρο ευκαιρίας" λόγω της θεωρητικής αδυναμίας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να παρατάξουν επί μακρό χρόνο ισχυρή και κατάλληλη αεροναυτική δύναμη στην Α.Μεσόγειο, ούτε με την συγκυρία στην ευρύτερη περιοχή.

Με ένα στόλο που υπερέχει από 4:1 στα υποβρύχια που μπορεί να παρατάξει άμεσα το κάθε Ναυτικό, 2:1 στις παρατακτέες φρεγάτες, με μηδενική παρουσία κορβετών έναντι των 6 τουρκικών, με απόλυτη υπεροχή σε αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας (από ελληνικής πλευράς δεν υφίσταται ούτε ένα!) "Ποιος θα μας σταματήσει;" μοιάζουν να λένε και θα φανεί στην πράξη, πολύ σύντομα η απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Πολύ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υπεραπιστούμε ή θα παραχωρήσουμε de facto...
 
 
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_9725.html

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Φημολογία για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ

Για σαφή παραποίηση και αλλοίωση, υπέρ «τρανταχτών» ονομάτων κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων και των έξι ειδικών επιστημονικών συνεργατών του ΣΔΟΕ, που τα τελευταία 24ωρα ανέλυσαν το περιεχόμενο της λίστας
Λαγκάρντ και το αντιπαρέβαλλαν με αυτό της πρώτης λίστας που είχε έρθει στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα protothema.gr το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και είναι θέμα χρόνου η αποστολή του και στη Βουλή, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για παραποίηση του περιεχομένου και για σαφείς ευθύνες, αλλά «βαριές συνέπειες», για όσους έχουν εμπλακεί στον χειρισμό της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης μετά την ολοκλήρωση της αντιπαραβολής της αρχικής «λίστας Λαγκάρντ» με αυτή τη νέα πρότυπη που παρελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, διαβίβασαν σήμερα σχετικό έγγραφο -με την ένδειξη «άκρως απόρρητο»- στον προϊστάμενό τους εποπτεύοντα το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή.

Όμως, ο κ. Παντελής απουσίαζε και με εντολή του το διαβιβαστικό έγγραφο των δύο οικονομικών Εισαγγελέων παραδόθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Τέντε, αφού όμως ο ίδιος είχε αποχωρήσει. Κατόπιν αυτών το έγγραφο των Πεπόνη και Μουζακίτη παρέμεινε ασφαλισμένο στο γραφείο του κ. Τέντε.

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ. Τέντε έκτακτη σύσκεψη για το θέμα αυτό με τον κ. Παντελή, χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή των κυρίων Πεπόνη και Μουζακίτη, για να παρέχουν εξηγήσεις επί του περιεχομένου της λίστας.

Στη συνέχεια το επίμαχο έγγραφο των δύο οικονομικών εισαγγελέων - εφόσον προκύψει η ανάγκη- θα διαβιβαστεί υπηρεσιακά στο γραφείο του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Θανάση Νάκου, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης.



http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_455.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters