Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.. !!!! ΕΧΑΣΑΝ 16.177 ΑΚΙΝΗΤΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ,ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ .. !!!‏

Το υπουργείο Οικονοµικών δεν γνωρίζει καν που βρίσκονται (!) χιλιάδες δηµόσια κτίρια, άφησε να καταπατηθούν 28.000 ακίνητα ιδιοκτησίας του και, την ίδια ώρα, χαρίζει κτίρια στο κέντρο της Αθήνας σε ΜΚΟ... Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δηµοσιότητα την έκθεση της Εταιρείας Ακινήτων ∆ηµοσίου.


Ούτε... στην εκποίηση της δηµόσιας περιουσίας δεν φαίνεται να είναι ικανό να προχωρήσει το υπουργείο Οικονοµικών, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Κάποιες φορές δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις, καθώς το υπουργείο θέλει να πουλήσει (κοψοχρονιά προφανώς) τη δηµόσια περιουσία, ωστόσο ο Γιάννης Στουρνάρας και η παρέα του δεν υπολόγιζαν πως από αυτή την περιουσία έχουν καταπατηθεί 28.420(!) ακίνητα, ενώ άλλες 16.177 είναι χαµένα, σύµφωνα µε την έκθεση που συνέταξε η Εταιρεία Ακινήτων ∆ηµοσίου (ΕΤΑ∆)!

Σαν να µην φτάνει αυτό, ο ίδιος ο υφυπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, προανήγγειλε την πώληση της περιουσίας της χώρας µας λόγω επιθυµίας του ∆ΝΤ, µερικούς µήνες πριν κυβερνήσει η Ν∆(!). Η «τούρτα» που δηµιουργήσαµε δεν θα µπορούσε να µην έχει κερασάκι...

Ετσι λοιπόν σε όλα αυτά, προσθέστε και το ότι το Κράτος (που χαρίζει κτίρια σε διάφορες ΜΚΟ) ξοδεύει 6.812.930,64 ευρώ το µήνα για ενοίκια σε άλλα κτίρια που στεγάζουν τις υπηρεσίες του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ από το Σάββατο 


http://www.triklopodia.gr/2012/12/16177-7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters