Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ευθύνη Σου η Υγεία Σου

Ευθύνη Σου η Υγεία Σου 
«Τα πολλά χρήματα βρίσκονται στην αρρώστια κι όχι στην υγεία σου. Ετσι λοιπόν φροντίζουν να είσαι συνεχώς άρρωστος κι εσύ συμφωνείς σε αυτό»

«Ολόκληρος ο κόσμος είναι εντελώς δικό σου δημιούργημα. Ανέλαβε την ευθύνη γι’ αυτό και Άλλαξε τον, όποτε θέλεις. Αν θέλεις να λύσεις ένα οποιοδήποτε πρόβλημα, ανεξάρτητα από το είδος του, εργάσου με συνέπεια, πειθαρχία και αψογοσύνη με τον εαυτό σου και λύσε όποια προβλήματα υγείας μόνος σου»

Ιατρικές & Φαρμακευτικές Ασυδοσίες

Ιατρικές & Φαρμακευτικές Ασυδοσίες 
Να εμπιστευτούμε τις ιατρικές έρευνες;

Ο Τζον Ιωαννίδης, παγκοσμίως διαπρεπής ειδήμων στο ζήτημα της αξιοπιστίας στην ιατρική έρευνα, συνιστά να μην τις εμπιστευόμαστε. Σύμφωνα με τον ίδιο και την ομάδα του, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ερευνητές, έως και το 90% των δημοσιευμένων ιατρικών πληροφοριών, βάσει των οποίων οι γιατροί χορηγούν συνταγές, εμβόλια ή συνιστούν χειρουργικές επεμβάσεις, είναι εσφαλμένες ή παραποιημένες.

Τρώμε Βαρέα Μέταλλα


Τρώμε Βαρέα ΜέταλλαΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
Βαρέα μέταλλα στο πιάτο μας. Ένας υπαρκτός διατροφικός κίνδυνος!

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται σε σημαντικό βαθμό η συσσώρευση βαρέων μετάλλων στα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη μείωση, σε αντίθεση με άλλες τοξικές οργανικές ενώσεις.

Μας Δηλητηριάζουν Καθημερινά

Μας Δηλητηριάζουν Καθημερινά 
Η δόση κάνει το δηλητήριο, μα όχι πάντοτε η μεγάλη δόση.

Εμβόλια, Αντηλιακά, Αναψυκτικά, Κονσέρβες, Καθαριστικά, Νερό, Αέρας …

Δηλητήρια της καθημερινότητας
Ελάχιστες ποσότητες ορμονικών διαταρακτών σε καίρια αναπτυξιακά στάδια επιφέρουν συνέπειες που διαρκούν για όλη μας τη ζωή. H δισφαινόλη Α (Bisphenol A, BPA) είναι μια οργανική ένωση η οποία μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται στα πλαστικά. Μιμούμενη τα οιστρογόνα, η BPA έχει δραματικές συνέπειες στα έμβρυα και στα βρέφη. Η ΕΕ έχει απαγορεύσει τη χρήση της σε μπιμπερό. Αναζητήστε την ένδειξη BPA-free όταν αγοράζετε πλαστικά που θα χρησιμοποιηθούν από παιδιά.

Τα Εμβόλια Σκοτώνουν τα Αντισώματα

Τα Εμβόλια Σκοτώνουν τα Αντισώματα 
Εμβόλια: Παίζοντας με τις Πιθανότητες

​«Σε σχέση με την ιλαρά και με όλα τα παιδικά και λοιμώδη νοσήματα και συγκεκριμένα με την ιλαρά, είναι μια πανάρχαια μέθοδος με την οποία ο οργανισμός οργανώνει την άμυνά του. Από την ηλικία των 9 μέχρι 15 ετών με τα άλλα παιδικά νοσήματα (ερυθρά – παρωτίτιδα), αποτελούν μια πράξη από τη μεριά του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο χτίζεται στην παιδική ηλικία, για την οργάνωση του ανοσοποιητικού.

ΦΕΚ Α56-1854 ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ! Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ galaxias ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 25-3-2016


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters