Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.....KOINOΠΟΙΗΣΤΕ - ANTIKATAΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. - video


ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011 - Τι πληρώσαμε και σε ποιους!


Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα - απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!

- Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;

- Μας αξίζει που το «Focus» χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο;

Βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία Σουλεϊμανί: Πύραυλοι Hellfire πλήττουν το αυτοκίνητό του

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ....


Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Του Κρίστοφερ Κάλντγουελ

Το 2018, ο Στέφεν Σμιθ, αμερικανικής καταγωγής ανταποκριτής ειδήσεων από την Αφρική για τις παριζιάνικες εφημερίδες Λε Μοντ και Λιμπεριασιόν, και καθηγητής Αφρικανικών και Αφροαμερικανικών σπουδών στο πανεπιστήμιο του Ντιούκ, δημοσίευσε στα γαλλικά ένα βιβλίο υπό τον τίτλο "Η έφοδος προς την Ευρώπη", ένα μικρό, ψύχρο και κυνικό έργο για την αναμενόμενη μαζική μετανάστευση από την Αφρική προς την Ευρώπη.

Πύρινο μήνυμα στις κόρης του Καντάφι, κατά της Τουρκίας!


Η μοναδική κόρη του Μουαμάρ Καντάφι, Αΐσα, ανέβασε πύρινο μήνυμα κατά της Τουρκίας, προκειμένου να καλέσει τους Λίβυους σε μαζική αντίσταση κατά των εισβολέων....

«Εάν δεν είστε ικανοί να αντιμετωπίσετε τον τούρκο εισβολέα, τότε κάντε στην άκρη, να τον αντιμετωπίσουμε εμείς οι γυναίκες της Λιβύης»!

Μεταναστευτικό: Συνωστισμός Στις Δομές Των Ενόπλων Δυνάμεων Με 60.000 Πρόσφυγες Και Μετανάστες

Έφτασαν τους 59.225 ενώ η δυνατότητα φιλοξενείας στις 34 δομές ανέρχεται σε 31.738 άτομα!

Σχεδόν 60.000 είναι οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών ανέρχεται πλέον σε 59.225 ενώ η δυνατότητα φιλοξενείας στις 34 δομές ανέρχεται σε 31.738 άτομα!

Όλα ψέματα! Το "δίκτυο" της Εξαπάτησης...

Σπάνια στην νεοελληνική Ιστορία ειπώθηκαν - και διαψεύστηκαν παταγωδώς - τόσα ψέματα...
Και δεν μιλάμε για λανθασμένες απόψεις ή ιδεοληπτικές εμμονές...
Μιλάμε για κανονικά ψέματα, που αφορούν άμεσα στην Εξωτερική μας Πολιτική και στην ίδια την υπόστασή μας ως κράτος.

Τι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ είχαν Οι Αρχαίοι Έλληνες ;


Ο Γκάλτων εκτίμησε ότι: «οι ευφυέστεροι (και ωραιότεροι) άνθρωποι που έζησαν ποτέ στην γη, ήταν οι αρχαίοι Έλληνες του 5ου και του 4ου αιώνα π. Χ.». Επίσης έγραψε ότι: «οι Έλληνες του 4ου αιώνα είχα το ανώτερο πνευματικό επίπεδο όλων των εποχών». 
Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν και στην μορφή (εξωτερική εμφάνιση) αλλά και στο περιεχόμενο (πνευματική κατάσταση) οι τελειότεροι άνθρωποι που υπήρξαν ποτέ σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο-έρευνα από Lab of Datum:

Όρος Σάστα. Το Ιερό, Μυστικιστικό Όρος της Αμερικής


Δεν έχει μόνο η Ελλάδα το «Άγιο Όρος» της, αλλά και η Αμερική. Στη βόρεια Καλιφόρνια βρίσκεται το θρυλικό Όρος Σάστα που θεωρείται σαν ένα από τα επτά ιερά βουνά του κόσμου και σύμφωνα με το θρύλο βαθιά κάτω από τη χιονισμένη κορυφή του βρίσκεται η μυστικιστική πόλη Τέλος, η οποία κατοικείται από την εξελιγμένη φυλή των Λεμουρίων και από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters