Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

“Ο βιαστής είσαι εσύ…!”


Γράφει ο Θανάσης Κ.

Πριν μια βδομάδα περίπου – την περασμένη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου – διάφορα μέλη ακραίων φεμινιστικών ομάδων βγήκαν στο Σύνταγμα κι έκαναν μια “performanceδιαμαρτυρίας” στα Ελληνικά και στα Ισπανικά, καταγγέλλοντας την “πατριαρχική κοινωνία” και τους βιασμούς γυναικών που γίνονται στο σύγχρονο κόσμο “εξ αιτίας της πατριαρχίας”…

Ορεινή Έρημος: Το αλπικό τοπίο των Λευκών Ορέων


Οι πιο μυστηριώδεις και αλλόκοτοι, οι πιο τρομακτικά όμορφοι τόποι της Κρήτης βρίσκονται πολύ μακριά από τα σπίτια και τα τουριστικά θέρετρα. Στο υψηλότερο νότιο μισό των Λευκών Ορέων, γυμνές κωνικές βουνοκορφές που μοιάζουν μεταξύ τους και έχουν κλίση 32 μοιρών καταλήγουν σε ξερές κοιλάδες.

«Η Επανάσταση του Ουράνιου Τόξου εν εξελίξει», ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό φαινόμενο...(Video)

  • Μια παγκόσμια και πολυμορφική επανάσταση με όπλο τη δικτατορία του συναισθήματος.
  • Ο άνθρωπος ενάντια σε αυτή τη Λερναία Ύδρα, η οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνη από εκείνη που αντιμετώπισε ο Ηρακλής επειδή δανείζεται το ωραιότερο καμουφλάζ, τη προστασία των πιο αδύναμων.

H ΙΚΕΑ προσφέρει δισεκατομμύρια ευρώ για εργασιακή ενσωμάτωση των μεταναστών

Σύμφωνα με τον σουηδικό κολοσσό IKEA, η μετανάστευση πρέπει να αντιμετωπιστεί όχι μόνο από τις κυβερνήσεις, αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα και τις ΜΚΟ.

Η IKEA έχει δεσμευτεί να δαπανήσει πάνω από 95 δισεκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσει τους μετανάστες να μπουν στην αγορά εργασίας, ανέφερε η εφημερίδα Dagens Industri.

Βασανιστήρια Παλαιστινίων στις ισραηλινές φυλακές

"Το χειρότερο με τις ανακρίσεις είναι ότι δεν πεθαίνεις"
Η οργάνωση για την υποστήριξη των φυλακισμένων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων Addameer έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τους βασανισμούς που υφίστανται οι κρατούμενοι Παλαιστίνιοι στις ισραηλινές φυλακές και τα έδωσε στη δημοσιότητα.

Ναι Το Αμερικανικό F-35 “Εφαγε Ξύλο” Από Το Ρωσικό Su-57 Καταρρίπτεται Το Άρθρο Των Ελληνικών Hoaxes Από Τους Ρώσους!


Ναι  το Αμερικανικό F-35  “έφαγε ξύλο” από το Ρωσικό Su-57 στη Συρία, μαζί με τα Ellinika Hoaxes , που δέν προλάβαμε να ανεβάσουμε το Άρθρο μας, και ο...... Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) των Hoaxes είχε έτοιμο το άρθρο του με στοιχεία, εικόνες, βίντεο, ( ρε παιδί μου λες και το ξερε, και τα είχε μαζέψει όλα αυτά τα υποτιθέμενα πειστήρια αληθείας, και περίμενε το άρθρο μας για να το βγάλει FAKE NEWS!) 

Μέγα σκάνδαλο: Πούλησαν δάνεια 2,4δισ. ευρώ για μόλις 71,1εκ. ευρώ!

Εισαγγελέας δεν υπάρχει;
Σύμφωνα με «Το Παρόν» ανακοινώθηκε από την «PΟH-Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑΕ, Ειδικός Εκκαθαριστής για όλα τα πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα υπό ειδική εκκαθάριση» η πώληση και η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου «Aeolus» στον Όμιλο Intrum για μόλις 71,1εκ. ευρώ, ήτοι 7% επί του 1 (ενός) δισ. ευρώ ανεξόφλητου κεφαλαίου του χαρτοφυλακίου!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters