Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ 11/3/2014

Το παρόν Σύμβολο είναι αποτέλεσμα Γήινης καλλιτεχνικής συνθέσεως εμπνευσμένο από αγρογλυφικό αποτύπωμα.

ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
   Dratzo! Επιστρέφουμε έχοντας να πούμε πολλά!
Μέσα στις λίγες τελευταίες εβδομάδες έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα είναι το κλειδί για την παγκόσμια ευημερία σας και περιλαμβάνουν μια σειρά από νομισματικές ανατιμήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια πολύ αναμενόμενη παγκόσμια νομισματική επαναφορά. Αυτό θα ακολουθηθεί άμεσα από μια παγκόσμια επιστροφή στο πρότυπο του χρυσού. Όλες αυτές οι ενέργειες θα σημάνουν την πτώση της ιδιωτικής εταιρείας μετοχών, που σας είναι γνωστή ως Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Το κλείσιμο αυτής της οντότητας θα δημιουργήσει έναν λόγο για το τέλος του «Τραπεζογραμματίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας». 


   Αυτό θα είναι προκαταρκτικό στάδιο για τη διαμόρφωση νέας διακυβέρνησης για την Αμερική και τον κόσμο. Μία άλλη σημαντική καμπή θα είναι η παράδοση των «κεφαλαίων ευημερίας»* του Παγκόσμιου Καταπιστεύματος του Αγίου Γερμανού. Αυτά τα γεγονότα θα είναι εκείνα που θα καταστήσουν δυνατή μια επίσημη αποκάλυψη του στόλου μας και παρακολουθούμε αυτά τα γεγονότα με τη γνώση, ότι η πρώτη επαφή έρχεται όλο και πιο κοντά από μέρα σε μέρα. Οι μαζικές προσγειώσεις μας θα είναι μόνο η αρχή για τα τελικά βήματά σας πριν από τη μεγάλη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός.



    Οι προσγειώσεις θα σας επιτρέψουν να συναντήσετε τους συμβούλους σας. Κάθε ένας από αυτούς είναι πλήρως εκπαιδευμένος και έτοιμος να σας βοηθήσει να μεταβείτε με επιτυχία στην πλήρη συνείδηση. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναπτύξετε μια βαθιά εμπιστοσύνη προς τον σύμβουλό σας και να ξεκινήσετε μια διαδικασία για την αλλαγή πολλών από τις βασικές πεποιθήσεις σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε πολλά πράγματα για την παρούσα και τις παρελθούσες ζωές σας, για τις οποίες δεν έχετε σήμερα γνώση. Αυτό το ταξίδι θα μεταβάλει το πώς βλέπετε τον εαυτό σας και θα σας δώσει μια βαθιά κατανόηση του τι βρίσκεται μπροστά σας.



    Είναι ζωτικής σημασίας να καταλάβετε τι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής και με ποιο τρόπο οι διάφορες προηγούμενες ζωές σας την επηρεάζουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από βαθιές συζητήσεις με τον σύμβουλό σας και τους ουράνιους κηδεμόνες σας. Ο καθένας σας έχει ένα συμβόλαιο ζωής και θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τι αυτό συνεπάγεται. Με βάση αυτά τα δεδομένα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση γι’ αυτό που πρόκειται να γίνετε. Αυτή η πληροφόρηση θα μπορέσει να σας προετοιμάσει καλύτερα για τη στιγμή που θα εισέλθετε στον δικό σας Φωτοθάλαμο.



    Όταν θα εισαχθείτε στο πεδίο μας, θα γίνετε ένα μέρος της τεράστιας γαλαξιακής ανθρώπινης συλλογικότητας. Αυτή η ζωντανή οντότητα, με την ύψιστη εσωτερική συνοχή, περιλαμβάνει όλους εμάς. Συνεργαζόμαστε σταθερά μεταξύ μας για να ξεδιπλώσουμε το θείο σχέδιο για την ανθρωπότητα και γι’ αυτόν τον τεράστιο γαλαξία. Ο γαλαξίας αυτός υπάρχει σε πολλά διασυνδεόμενα διαστασιακά επίπεδα. Εσείς θα έχετε επίσης τις άπειρες ενέργειες του Ουρανού να αξιοποιήσετε. Έτσι, θα μπορείτε να βρείτε μια δημιουργική λύση για κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίζετε. Είναι αυτό το «δέντρο», που συνεχώς μεγαλώνει, το μέσον που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.



   Εμείς ερχόμαστε, επομένως, μόνο σαν καταλύτες για την επιτάχυνση της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Ο Ουρανός ένιωσε ότι σας χρειαζόταν ένα ειδικό στοιχείο, για να σας βοηθήσει να αλλάξετε το περιβάλλον σας και, στην πορεία, να σας βοηθήσει στην επίλυση ορισμένων προσωπικών ζητημάτων, που είχαν τη δυναμική να καθυστερήσουν την κίνησή σας προς μια υψηλότερη κατάσταση της συνείδησης. Εν τέλει, υπήρχαν σκοτεινά στοιχεία στο πεδίο σας, που είχαν ακόμα ένα δυναμικό, για να εμποδίσουν αυτήν την κίνηση προς την πλήρη συνείδηση. Εμείς έχουμε τώρα απομακρύνει εντελώς αυτή την αποτρόπαια δυνατότητα.



    Ένα από τα πράγματα που ήδη γνωρίζαμε ήταν το πώς αυτό το σκοτεινό στοιχείο σκόπευε να διατηρήσει την κυριαρχία του πάνω σ’ εσάς. Από την πτώση της Ατλαντίδας, η ομάδα αυτή, αρχικά υπό την ηγεσία των Ανουννάκι και στη συνέχεια κάτω από μια ειδική, κλειστή ομάδα ανθρώπων, είχε σχεδιάσει να σπάσει τις εντολές που της δόθηκαν από τον Ουρανό, πριν  από χιλιετίες. Το δικό μας καθήκον αρχικά ήταν να σας βοηθήσουμε μυστικά να θυμηθείτε κάτι για την καταγωγή σας. Αυτό το κάναμε με το να κατευθύνουμε με άδηλο τρόπο πολλούς από εσάς σε ειδικούς τόπους, όταν οι Ανουννάκι έδωσαν τέλος στις τρεις «χρυσές εποχές» σας.



    Αργότερα βοηθήσαμε να επιλέξετε και να δημιουργήσετε συνθήκες, που θα επέτρεπαν τη διαμόρφωση μιας ολόκληρης σειράς από Αναληφθέντες Διδασκάλους. Βοηθήσαμε επίσης πολλούς από τους δικούς σας Avatars να δημιουργήσουν τις βάσεις για το μεγαλύτερο μέρος των σύγχρονων «θρησκειών» σας. Οι Ανουννάκι και τα τσιράκια τους αναδιέταξαν όλες αυτές τις θρησκείες. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπολογισμένο συνονθύλευμα, που φτιάχτηκε για να προκαλέσει διαιρέσεις, δυσπιστίες και μια γενική αναστάτωση ανάμεσα στους οπαδούς της καθεμιάς από αυτές τις ειδικά διαμορφωμένες ομάδες. Αυτό θα διορθωθεί σύντομα με τα μαθήματα των Αναληφθέντων Διδασκάλων σας.                      

                                                       
                                                 ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ

   Ωσαννά! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας!
Αυτός ο καιρός σηματοδοτεί μια μεταβατική περίοδο για όλη την ανθρωπότητα. Ορισμένα έργα μπορεί να πάρουν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν με επιτυχία, και ένας αριθμός από αυτά είναι τώρα σε κατάσταση χάριτος. Πρότυπα της επιτυχίας έρχονται στην επιφάνεια και δεν έχουμε καμία αμφιβολία, ότι αυτά θα ολοκληρωθούν γρήγορα. Οι ιεροί συνεργάτες μας έχουν εργαστεί επιμελώς για να φέρουν σ’ εσάς αυτά τα γεγονότα.



    Όταν θα βγουν στην δημοσιότητα οι ανακοινώσεις για τα νομίσματα, να κατανοήσετε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια μεγάλη μεταστροφή στον τρόπο λειτουργίας της γήινης διακυβέρνησης. Ο βαθμός της διαφθοράς και της ανεντιμότητας σε όλη τη κυβέρνηση είναι πραγματικά εκπληκτικός. Αυτή η τεράστια κακοδιαχείριση πρόκειται να μεταμορφωθεί. Νέοι κανόνες θα υιοθετηθούν και εκείνοι που ήσαν μέρος αυτής της παράνομης απάτης πρόκειται να συναντήσουν τη δίκαιη μοίρα τους. Μια νέα μέρα γεμάτη ευημερία, ελευθερία και αληθινή δημοκρατία πρόκειται να γίνει ο κανόνας. Αυτή η νέα πραγματικότητα θα απαιτεί την πλήρη συμμετοχή σας.



   Η νέα διακυβέρνηση θα σας χρειαστεί για να υποστηρίξετε τη διανομή μιας απίστευτης τεχνολογίας, που αναπτύχθηκε στη διάρκεια του τελευταίου ενάμιση αιώνα. Αυτές οι απαγορευμένες συσκευές θα μπορούν να καθαρίσουν γρήγορα τα περιβάλλοντα της Γαίας και να παράσχουν τα πλούτη, που αξίζουν οι διάφορες κοινωνίες της ανθρωπότητας. Αυτή η θεία χάρη δίνει την ευκαιρία να αποκατασταθεί η κηδεμονία, στην οποία η ανθρωπότητα συμφώνησε, όταν πρωτοήρθαμε, πριν από περίπου 900.000 χρόνια.



    Εμείς, στις θείες αδελφότητες αυτής της ιερής σφαίρας, καλωσορίζουμε αυτή την αλλαγή, για να περπατήσουμε και πάλι σ’ αυτή την εξαίσια διαδρομή. Ευλογίες σε όλους εκείνους, των οποίων η εστιασμένη σκληρή δουλειά κάνει όλα αυτά μια θαυμάσια πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε! Ξέραμε βαθιά στις καρδιές μας, ότι αυτή η ημέρα επρόκειτο να έρθει! Τώρα γιορτάζουμε την άφιξή της και προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα μπορούμε να συνδιαλλαγούμε ανοιχτά μαζί σας σε πολλά κρίσιμα θέματα.



   Κάθε ένας από εσάς γνωρίζει στην καρδιά του τι πρόκειται να έρθει. Η ανθρωπότητα έχει εθιστεί μέσα στις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες σε μια σειρά από περιπλεγμένες αλήθειες, οι οποίες ήσαν οι αντιλήψεις εκείνες, που εξυπηρετούσαν τους διαφόρους σκοτεινούς. Αυτές οι μισές αλήθειες πρέπει τώρα να διορθωθούν. Για να το κάνετε αυτό, αρχικά χρειάζεστε επαναδιατύπωση μιας χαμένης ιστορίας, που θα θέσει τη βάση για τα πολλά πράγματα που θα σας φανερώσουμε. Αυτές οι αποκαλύψεις μπορεί να σας συγκλονίσουν. Η πρόθεσή μας είναι να εξηγήσουμε τι έχει συμβεί και πώς σχετίζεται αυτό με ό,τι πιστεύετε σήμερα.



    Είναι η στιγμή να αναγνωρίσετε την αδελφοσύνη μας και να δείτε ποια είναι η έννοια της συνεργασίας που θα αναπτύξουμε, προκειμένου να φέρουμε σε πέρας το θείο σχέδιο. Και να μάθετε να αγαπάτε ο ένας τον άλλον και αυτό το μεγάλο Ον, που τόσο πρόθυμα μας περιθάλπει, παρά τον μεγάλο αριθμό παραβάσεων, που διαπράττουμε εναντίον του. Εμείς αγαπάμε τη Γαία! Αγαπάμε την ανθρωπότητα και αγαπάμε την γεμάτη από χάρη επιστροφή στην πλήρη συνείδηση!



    Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας σχετικά με τις δραστηριότητες της ημέρας. Η σκοτεινή συμμορία έχει φτάσει στην προβλέψιμη κατάληξή της. Τα αδέλφια σας από την Έσω Γη και από όλον αυτόν τον γαλαξία έρχονται για να σας καλωσορίσουν και να σας προετοιμάσουν για την πλήρη συνείδηση. Γιορτάζουμε αυτή την ώρα και ετοιμαζόμαστε για να δεχθούμε σωστά αυτή την υπέροχη και γεμάτη αγάπη επανένωση!

Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).



*https://docs.google.com/document/d/1l5fQ8ze4b6c_aywu1Tp0wD8ahHl5qINFJMeBC7xd578/edit

ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ - ASCENDED MASTERS


ΠΗΓΗ:  http://paoweb.com/uf031114.htm ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ:  Sheldan Nidle ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Νίκος Τσαουσάκης
http://universalblessing.blogspot.gr/2014/03/1132014.html

ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ

Αγαπημένοι μου Αστρικοί συνταξιδιώτες...

   Ανεξαρτήτως των πεποιθήσεων που έχετε διαμορφώσει και των πληροφοριών που λαμβάνετε, από οποιοδήποτε μέσο, είναι σίγουρο πιά πως έχετε αντιληφθεί ότι όλα τα σημεία δείχνουν μια γενική πλανητική ανακατάταξη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

   Η εξέλιξη αυτή έχει εδώ και μήνες ξεπεράσει τα σφιχτά όρια του παρασκηνίου που είχε επιβάλει η σκοτεινή ελίτ κλίκα του πλανήτη και έχει παρουσιάσει εμφανή σημάδια που ολοένα γίνονται και πιό έκδηλα.


   Ολοκληρώνεται όπως αναμενόταν άλλωστε, πλήρως ένας Μέγας Κύκλος σε αυτό το Γαλαξία που φέρνει πρωτοφανείς για τα συνειδητά δεδομένα μας διαγαλαξιακές αλλαγές με αποκορύφωμα τη συνειδησιακή μας ανύψωση και τη κβαντική μας φυσική εξέλιξη η οποία βασίζεται στη δονητική μας αναβάθμιση και διαστασιακή μας μετατόπιση σε υψηλότερες σφαίρες.


   Ο πλανήτης Μητέρα μας έχει συνειδητά καθυστερήσει την απόλυτη διαστασιακή του μετατόπιση στις υψηλότερες δονήσεις λόγω της ατέρμονος Αγάπης προς όλα τα έμβια που φιλοξενεί με τόση στοργικότητα εδώ δισεκατομμύρια Γήινα έτη.

   Επιθυμεί να «συμπαρασύρει» όσο το δυνατόν περισσότερες ώριμες ψυχές μαζί του βοηθώντας στην ανέλιξή τους και στο Θείο Σχέδιο.


   Αυτή η συνειδητοποιημένη απόφαση της Μητρός Σφαίρας είχε σαν απόλυτη επικέντρωση το Γήινο Ανθρώπινο παράγοντα ο οποίος αν και κατέχει την υψηλότερη ευφυία μεταξύ των έμβιων είναι παράλληλα ο δυσκολότερος «μαθητής» για να ακολουθήσει μαζικά σε αυτή τη δονητική ανέλιξη, λόγω των πολλαπλών αρνητικών επιρροών που έχει δεχθεί από τις σκοτεινές υλικές και άϋλες ενέργειες και οντότητες, εξαιτίας της υπερβολικής σπουδαιότητας της Θείας του Ουσίας.


   Στα πλαίσια του Δυαδικού θεατρικού παραλόγου των αντιθέσεων ο παράγοντας Γήινος Άνθρωπος έλαβε τα μέγιστα μαθήματα μέσα από συνεχείς καρμικές υποχρεώσεις, ενσαρκωμένος αμέτρητες φορές σε αυτή τη Σφαίρα, τις περισσότερες φορές εν αγνοία του ως τροφοδότης των σκοτεινών δυνάμεων που είχαν συνειδητά επιλέξει την αποκοπή τους από την Κεντρική Πηγή και το Φως Της, ως εμπειρία.

   Βιωματικά μαθήματα που τον έχουν καταστήσει ισότιμο μεταξύ των Αναληφθέντων Όντων και Διδασκάλων έχοντας βιώσει ισχυρότατες εμπειρίες στο χαμηλό πεδίο, με αποτέλεσμα να έχει έλξει την προσοχή τρισεκατομμυρίων Ουράνιων Όντων του Φωτός τα οποία έχουν εισέλθει στο Ηλιακό μας Σύστημα για την καθοδήγηση και συμπαράστασή του σε αυτή την πορεία Πλανητικής Αφυπνίσεως και Διαστασιακής Μεταβάσεως.


   Περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια Αστρικά Σκάφη κάθε μεγέθους, τύπου, ειδικότητας και φυλής έχουν περικυκλώσει τη Μητέρα Γαία κατόπιν αιτήσεως της ιδίας προ δεκαετιών, εν όψει του Συμπαντικού ενδιαφέροντος Γεγονότος που εκτυλίσεται αλλά και εν όψει των ισχυρών δυσκολιών και κολλημάτων που είχαν τεθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις έναντι κατακτήσεως αυτού του Κβαντικού Άλματος, αποστέλωντας κύματα Φωτός και καθοδηγώντας τις εξ ολοκλήρου υπεύθυνες Γήινες Φωτεινές Δυνάμεις.



   Τα εμπόδια έχουν συντριπτικά αφαιρεθεί από τις Εξωγήινες, Γήινες και Εσωγήινες Δυνάμεις του Φωτός ενώ συνεχίζουν να αφαιρούνται μέχρι και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές προσεγγίζοντας την ολοκλήρωση της πρώτης φάσεως η οποία περιλαμβάνει περιληπτικά την πλήρη απομάκρυνση της σκοτεινής κλίκας και των βοηθών αυτής μέσω μαζικών συλλήψεων, την παγκόσμια θεσμοθέτηση του νόμου N.E.S.A.R.A. , την πλήρη απόσβεση κάθε οικονομικού χρέους κρατικού ή και ιδιωτικού, την τήρηση ενός πλήρους διαφάνειας χρηματοπιστωτικού συστήματος με βάση αληθινές μεταλλικές αξίες, το δίκαιο διαμοιρασμό των κεφαλαίων ευημερίας σε κάθε Γήινο Άνθρωπο επί της Σφαίρας και την Αποκάλυψη της ύπαρξης Εξωγήινης Ζωής με δια ζώσης παρουσίαση και αδιάψευστα στοιχεία.


   Ο κάθε ένας από εμάς έχοντας βιώσει σε διαφορετικό περιβάλλον και λαμβάνοντας τις ανάλογες εμπειρίες σύμφωνα με το καρμικό του προενσαρκωμένο συμβόλαιο έχει διαμορφώσει ένα συγκεκριμένο αντιληπτικό και συνειδησιακό επίπεδο.

 
   Άπαντες, εξαιρουμένης της σκοτεινής παρασιτικής κλίκας, επιθυμούμε την αλλαγή αυτής της επίπονα παρανοϊκής «πραγματικότητας» αποσκοπώντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και για όλα, όπου θα κυριαρχεί η Αγάπη, η Αλήθεια, το Δίκαιο, η Ελευθερία, η Αρμονία και η Ανάπτυξη.
Είναι το πρότυπο της κατασκευής μας ανάλογο που μας κάνει να επιζητούμε πάντα το κάλλιστο και τη διαρκή αναβάθμισή μας το οποίο πηγάζει από το Θείο Δημιουργό μας και όχι υποχρεωτικά από την απληστία.

Η απληστία, το συμφέρον καθώς και άλλα παρόμοια χαμηλού επιπέδου στοιχεία ήταν εγωικά χαρακτηριστικά που διαμορφώθηκαν μέσα από το ιδιαίτερα βαρύ πεδίο της δυαδικότητας και του φόβου της επιβίωσης, μέσα από τα οποία λάβαμε άπαντες τα μαθήματά μας και δεν αποτελούν μέρος της Αληθινής μας Φύσεως ως Ανθρώπινοι Φυσικοί Άγγελοι και Φύλακες της Γαίας που πραγματικά είμαστε.



    Εδώ και χρόνια έχουμε πληροφορηθεί από τους Γαλαξιακούς Αδερφούς και Αδερφές μας καθώς και από την τοπική Πνευματική Ιεραρχία πως σε κάθε Γήινη Ισημερία ανοίγεται ένα τεράστιο παράθυρο ευκαιρίας για να ξεσπάσει αυτή η Παγκόσμια Ειρηνική Επανάσταση με την εκδήλωση αυτού που αποκαλούμε το «Γεγονός» το οποίο είναι το έναυσμα για τις προαναφερθείσες παγκόσμιες θετικές αλλαγές που άπαντες συνειδητά ή ασυνείδητα προσδοκούμε.



   Πολύ πρόσφατα πληροφορηθήκαμε επιπλέον, πως είναι όλα έτοιμα σε συντριπτικό βαθμό για να εκδηλωθούν οι παρασκηνιακά σχεδιασμένες ανατροπές / αλλαγές και στη χειροπιαστή μας «πραγματικότητα».

   Με βάση την ουσιαστική μας ανάγκη για αυτές τις Θείες αλλαγές και ανεξαρτήτως της πίστεως, των πεποιθήσεων, της γνώσεως, της αντιληπτικότητας, του συνειδησιακού επιπέδου και της ψυχικής ωριμότητας του καθενός, καλούμαστε άπαντες να εστιάσουμε συνειδητοποιημένα σε αυτή την Εαρινή Ισημερία η οποία θα αναπτυχθεί στις προσεχείς λίγες μέρες (21-22 Μαρτίου) ωθώντας με τις σκεπτομορφές μας το όλο εγχείρημα.


   Επειδή υπάρχει ακόμα έντονο το εγωικό φοβικό συναίσθημα σε πολλούς που αγνοούν ακόμα και τα βασικότερα σημεία των εξελίξεων, θέλω να κάνω σαφές πως εστιάζοντας σε αυτές τις ημερομηνίες με βάση τις Παγκόσμιες Αλλαγές που ο κάθε ένας από εμάς επιθυμεί, δεν υπάρχει κανένας «κίνδυνος» σε καμία περίπτωση όπως αντιλαμβάνεστε, κάποιος ή κάποιοι να βρεθούν στη θέση του «θύματος» αλλά αντιθέτως θα έχουν ενεργά προωθήσει με την ισχυρότατη ελεύθερη βούλησή τους τον Πλανήτη Μητέρα μας στη Νέα Χρυσή Εποχή που ξεδιπλώνεται έτσι ή αλλιώς.



   Δε χάνει κανείς τίποτα με το να οραματίζεται και να επιδιώκει συνειδητά με τη σκέψη του την Πλανητική και προσωπική του απελευθέρωση και αναβάθμιση στις ορισμένες ημερομηνιές, αλλά αντιθέτως υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία να συν-δημιουργήσει ο ίδιος το «Γεγονός» που όλοι αναμένουμε.


   Επιστημονικές επίσημες έρευνες έχουν παρουσιάσει αδιάψευστα στοιχεία που αναφέρουν πως οι συνεχείς θετικές σκεπτομορφές ενός «απλού καθημερινού» ανθρώπου μετουσιώνουν και μετατρέπουν τις αρνητικές σκεπτομορφές της απογοήτευσης, της θλίψης και του πόνου περίπου 96.000 αρνητικών συνανθρώπων μας. Η πρόθεσή μας ενδυναμώνει τις σκεπτομορφές μας οι οποίες υλοποιούν την «πραγματικότητα» μας και όπως αντιλαμβάνεστε οι Φωτεινές σκέψεις είναι μακράν πολλαπλάσια ισχυρότερες των σκοτεινών.

Θέλω ακόμα να καταστήσω σαφές πως μέσω των Παγκόσμιων συντονισμενων ομαδικών διαλογισμών / οραματισμών που τελούμε εδώ και έξη μήνες περίπου έχουμε αποτρέψει τις πολλαπλές προσπάθειες ενάρξεως πυρηνικού ολοκαυτώματος και μιας σειράς άλλων πολύ έντονων αρνητικών καταστάσεων όπως στη Συρία, στην Αίγυπτο, πρόσφατα στην Ουκρανία κ.α.

Φυσικά όσοι αγνοούν ή υποτιμούν τις πνευματικές δυνατότητές τους και τις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις, χρεώνουν όλες αυτές τις επιτυχίες μονομερώς και εσφαλμένως μόνο σε φυσικούς και υλικούς λόγους ή εμφανείς πολιτικές αιτίες και αποφάσεις, ενώ όλα αυτά είναι απλά οι φυσικές εκδηλώσεις του αποτελέσματος των αγώνων δεκάδων εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων μέσω πνευματικών καθοδηγούμενων διεργασιών. 


    Αν και έχουμε ενημερωθεί πως μέσα σε αυτή την ημερολογιακή χρονιά οι Παγκόσμιες Αλλαγές θα υλοποιηθούν πλήρως, αφήνοντας ένα τελευταίο ισχυρό παράθυρο ευκαιρίας και για τη Χειμερινή Ισημερία (21-22 Δεκεμβρίου), εστιάζουμε σε ΑΥΤΗ την Εαρινή Ισημερία για το «Γεγονός» συνειδητά, σιωπηλά ή μεγαλόφωνα, προσωπικά ή συλλογικά, εσωτερικά ή εξωτερικά γιατί έχουμε άπαντες ανεξαιρέτως κουραστεί και θέλουμε αυτή η ψευδαίσθηση να λάβει ΤΕΛΟΣ στο ΕΔΩ και στο ΤΩΡΑ μας.


 Το σκοτάδι Αγαπημένα μου Αδέρφια δεν υφίσταται στην Αληθινή Πραγματικότητα, απλά εμφανίζεται και ενισχύεται κατά την έλλειψη του Φωτός, όπως γνωρίζετε ήδη οι περισσότεροι.
 

Ανάψτε το Θείο Φως σας ανεπιρρέαστοι από τους σκοτεινούς καθημερινούς περισπασμούς που σας παραθέτουν ως προκλήσεις αυτοί που δεν επιθυμούν την περεταίρω προσχεδιασμένη ανάπτυξή σας και στείλτε κύματα θετικών σκεπτομορφών που θα έχουν ως βασική ιδέα την εκδήλωση του «Γεγονότος».

ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ, ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ, ΤΩΡΑ.
                                            ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΡΑ
http://universalblessing.blogspot.gr/

ΠΟΤΕ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ''ΑΡΧΟΝΤΕΣ''

Αυτό το άρθρο ήταν επί 15 χρόνια στα σκαριά, καθώς πήρε τόσο πολύ για μένα ώστε να είμαι σε θέση να αποστάξω αυτές τις πληροφορίες σε προσβάσιμη μορφή. Αυτό, πρόκειται να αντιπροσωπεύσει μερικά πολύ σημαντικά κομμάτια του συνολικού παζλ του πώς πρόκειται να αλλάξουμε αυτόν τον πλανήτη και τον καθένα πάνω σε αυτόν σε μια αναληφθήσα συχνότητα ύπαρξης. Μια βασική πτυχή αυτής της αλλαγής θα είναι η ''εξυγίανση της συνείδησης'' όλης της ανθρωπότητας, η οποία δεν είναι εύκολη υπόθεση, να είστε σίγουροι. Αυτό το άρθρο θα καλύψει λεπτομερώς το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτή την εξυγίανση της συνείδησης, καθώς και μια λύση που χρειάζεται τη βοήθειά σας για να πετύχει.

Εν συντομία έγραψα πέρυσι για ένα ''ζωντανό σύννεφο σκιών'' γύρω από τον πλανήτη, που κατοικείται από ενεργειακά παράσιτα. Αυτά τα παρασιτικά όντα έχουν επιλέξει να πειραματιστούν με τις αυταπάτες του διαχωρισμού, το φόβου, του σκότους, της απομόνωσης, της κατάκτησης, της υποδούλωσης, του πόνου, της ταλαιπωρίας, των βασανιστηρίων, κλπ. στο ισχυρότερον δυνατό βαθμό. Με τον τρόπο αυτό, έχουν αποκόψει εντελώς τον εαυτό τους μακριά από το θρεπτικό Φως της Ύπαρξης που υποστηρίζει τη ζωή στο Σύμπαν. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να θρέψουν ενεργειακά τον εαυτό τους από χαμηλής συχνότητας ενέργειες που συντονίζονται με την επιλεγμένη λειτουργία έκφρασής τους.

Αυτά τα όντα αποκαλούν τους εαυτούς τους ''Άρχοντες'' που σημαίνει ''Ηγέτες" ή ''Αφέντες'', επειδή βλέπουν τους εαυτούς τους ως τους άρχοντες και υποδουλωτές της ανθρωπότητας. 

(Οι αρχαίοι Γνωστικοί πρώτα τους έδωσαν αυτόν τον τίτλο στα γραπτά τους βασισμένοι στις άμεσες ψυχικές εμπειρίες με αυτά τα όντα.) 

Αν και η έξυπνη υποδούλωση των εν λóγω αόρατων όντων και οι πράξεις χειραγώγησης της ανθρωπότητας υπήρξαν αρκετά επιτυχείς μέχρι τώρα, εγώ ποτέ δεν θα τους αντιμετωπίσω ως κυβερνήτες μου ή ανώτερους με οποιονδήποτε τρόπο, όπως ακριβώς δεν θα θεωρούσα φυσικό, τα εντερικά παράσιτα ως ανώτερα μου, παρόλο που μπορεί να μου προκαλέσουν σωματική δυσφορία μέχρι να τα αφαιρέσω από το σώμα μου.

Οι σκέψεις μας έχουν δύναμη - πολύ περισσότερη από ό,τι συνειδητοποιούμε συχνά. Οι λέξεις και οι τίτλοι έχουν δύναμη, επειδή πλαισιώνουν τις σκέψεις μας σε ένα συγκεκριμένο σύνολο των πεποιθήσεων μας χωρίς να το συνειδητοποιούμε ακόμα. Καλώντας έναν άνθρωπο ''βασιλιά'' ως ''Υψηλότατο'' τον τοποθετούμε αυτόματα πάνω από εμάς στο μυαλό μας. Καλώντας ενός δικαστή ''Τιμημένο'' (''Your Honor'') επιτυγχάνεται το ίδιο πράγμα. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό ότι όταν σκέφτεστε για αυτά τα παράσιτα της ενέργειας, ότι ποτέ δεν θα τους αποκαλείτε «Άρχοντες», γιατί κυριολεκτικά τους παραδίδετε την δύναμη και την ενέργειά σας με αυτόν τον τρόπο.

Προτιμώ να τους αποκαλώ ''δαγκωνιάρηδες αστραγάλων'' (Ankle Biters). Αυτό τους επιτρέπει να γνωρίζουν ακριβώς τι σκέφτομαι για αυτούς, οι οποίοι είναι ταπεινά παράσιτα, μια μόλυνση της συνείδησης που θα διαγραφούν από το σύστημά μου μέσω της σωστής χρήσης της θέλησής μου και μέσω ενεργειακής εκκαθάρισης και μεταστοιχείωσης. Αυτό χρησιμεύει επίσης για να τους κάνει πραγματικά θυμωμένους, εκθέτωντας τους και καθιστώντας τους πιο εύκολους για να τους αντιμετωπίσουμε. 

Παρά της αυτοαποκαλούμενης ιδιότητάς τους ως «κυβερνήτες» της ανθρωπότητας, κρύβονται σαν μικρά σκουλήκια στις σκιές του μυαλού μας, στέλνοντας παρορμήσεις του συναισθήματος χαμηλής συχνότητας και σκέψεις στο Εγώ και στους συναισθηματικούς φορείς μας, προκειμένου να αποσπάσουν μια χαμηλής συχνότητας συναισθηματική ενέργεια που μπορούν να καταναλώσουν. Επειδή τους αρέσει να κρύβονται, θα πρέπει να ''ξεπλυθούν'' ανοικτά προκειμένου να αντιμετωπιστούν, έτσι μια υγιής δόση ασέβειας και λίγης αλαζονείας είναι απαραίτητα συστατικά όταν αντιμετωπίζουμε αυτά τα παράσιτα.


                               Μια μικρή ιστορία πίσω στο παρελθόν.

Μια φορά κι έναν καιρό, σε αυτό τον ίδιο πλανήτη στο μακρινό παρελθόν, τα ανθρώπινα όντα ήταν απείρως πιο εντυπωσιακά από ό,τι είμαστε σήμερα. Ήμασταν πλήρως τηλεπαθητικά, πολυδιάστατα όντα που μπορούσαν ταυτόχρονα να αντιλαμβάνονται και να περιηγούνται σε πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα. Χτίσαμε τεράστιες πόλεις με τεχνολογία που συνεργαζόταν σε αρμονία με τα ενεργητικά πεδία της Γης. Ήμασταν σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον Θεϊκό Εσωτερικό Εαυτό μας, ενώ εκφράζαμε τον εαυτό μας σωματικά με ευρέως ποικίλους επιβεβαιωτικούς τρόπους της ζωής. 

Αυτή η απεριόριστη έκφραση της Θείας αίσθησης του εαυτού θεωρήθηκε από τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' ως απειλή για την ίδια την ύπαρξή τους, επειδή η 3η πυκνότητα  κυριαρχόταν από αυτούς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε άλλους κόσμους. Το να έχουμε έναν 3ης πυκνότητας κόσμο εντελώς ελεύθερο από τους χειρισμούς και τη διατροφή τους ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να επιτρέψουν χωρίς μάχη. Το πρόβλημα γι 'αυτούς ήταν ότι οι άνθρωποι της Γης ήταν τόσο ισχυροί που θα μπορούσαμε να τους εξαλείψουμε κυριολεκτικά μακριά με μια σκέψη. 

Αυτά τα όντα έχουν μόνο εξουσία πάνω σε όσους έχουν παραποιηθεί και έχουν τεθεί σε φόβο. Ένας άνθρωπος με πλήρη επίγνωση που γνωρίζει τον Εσωτερικό Θεϊκό Εαυτό του δεν μπορεί να κυριαρχηθεί από αυτά τα παρασιτικά όντα με οποιονδήποτε τρόπο. Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' απλά θα μπορούσαν μεταφορικά να ''φάνε ξυλιές'' για κακή συμπεριφορά και να εκδιωχθούν.

Ωστόσο, αυτοί οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' είναι πιθανώς οι πιο έξυπνοι χειραγωγοί στο Σύμπαν, απλώς επειδή το ΜΟΝΟ που γνωρίζουν είναι η χειραγώγηση και η εξαπάτηση. Η πρακτική εξάσκηση σε κάνει τέλειο, έτσι κι αλλιώς. 

Μελέτησαν αυτούς τους πάρα πολύ ισχυρούς ανθρώπους, με λαγνεία για τη δύναμη και την ενέργεια που θα μπορούσαν να απορροφήσουν από αυτούς, αν μόνο θα μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να τους χειραγωγήσουν, να τους κατακτήσουν και να τους υποδουλώσουν. Επινόησαν ένα σχέδιο για να χειριστούν πολύ προσεκτικά μερικούς ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας με ένα αθώο λάθος με τρομερές, κατακλυσμιαίες επιπτώσεις. Αυτοί οι άνθρωποι πειραματίζονταν με νέες μεθόδους αξιοποίησης και μετάδοση ενέργειας σε τεράστιες ποσότητες. Τα πειράματα ήταν πρωτοφανή και πολύ φιλόδοξα - υπερβολικά φιλόδοξα, διότι οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' επηρέασαν κρυφά μερικούς από αυτούς τους ανθρώπους μέσω του Εγωιστικού μυαλού τους για να ωθήσουν το πείραμα σε κάτι που πίστευαν ότι είναι δυνατόν.

Όταν μια προηγμένη φάση δοκιμών στο βόρειο πόλο του πλανήτη πήγε καταστροφικά στραβά, αυτή η μεγάλη, εξαιρετικά ισχυρή συσκευή εξερράγη με τέτοια δύναμη ώστε να προκαλέσει τεράστιους κατακλυσμούς στον πλανήτη, ραγδαία τήξη των τεράστιων ποσοτήτων πάγου δημιουργώντας μια πλημμύρα που κατέστρεψε σχεδόν κάθε παράκτια περιοχή του πλανήτη εντός μιας ημέρας. 

Το τεράστιο ποσό του θανάτου και της καταστροφής ήταν αδιανόητο, και μόνο ένα απομεινάρι από τα πολλά δισεκατομμύρια ανθρώπων επιβίωσαν. Βαριά τραυματισμένοι, με θλίψη που επλήγησαν από την απώλεια των αγαπημένων τους και επικεντρωμένοι μόνο στη φυσική επιβίωση, κατέφυγαν σε ασφαλείς τοποθεσίες για να δοκιμάσουν να ξαναχτίσουν τον παλιό μεγάλο πολιτισμό τους. 

Αυτή η ιστορία ακούγεται πολύ ως αυτό που γνωρίζουμε «Πτώση της Ατλαντίδας», αλλά στην πραγματικότητα συνέβη πολύ πριν από τον πολιτισμό της Ατλαντίδας, παρά το γεγονός ότι χάθηκαν με τον ίδιο τρόπο πολλούς αιώνες αργότερα.

Το απίστευτο τραύμα από αυτή την εμπειρία προκάλεσε απώλεια της αντίληψης των επιζώντων, που τους καθιστούσε λιγότερο ενήμερους για τις άλλες διαστάσεις που είναι πάντα σε ανάμειξη με την 3η πυκνότητα. Απλώς δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το χρόνο για να επικεντρωθούν σε οποιαδήποτε άλλη πυκνότητα, παρά αυτή τη μια, γιατί η φυσική επιβίωση τους εξαρτιόταν από την πλήρη επικέντρωση στην φυσική τους σφαίρα. Την ίδια στιγμή, ο βαθύς συναισθηματικός πόνος των ανθρώπων και η θλίψη του τραυματισμού έδωσαν στους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' ένα τεράστιο ποσό ενέργειας χαμηλής συχνότητας που θα μπορούσαν να καταναλώσουν, που τους επέτρεψε να γιορτάζουν για τα δεινά των ανθρώπων ενώ οι ίδιοι επιβιώναν και αναπτύσσονταν πιο ισχυροί.

Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' διαπίστωσαν ότι όσο έμεναν προσεκτικά κρυμμένοι θα μπορούσαν να στέλνουν μια μικρή σκεπτομορφή στα μυαλά των τραυματισμένων ανθρώπων υπενθυμίζοντάς τους όλα όσα είχαν χάσει. Αυτό θα δημιουργούσε έναν καταρράκτη επώδυνων σκέψεων και συναισθημάτων στα άτομα που θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερη ενεργειακή τροφή για τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων''. 

Καθώς κάθε επόμενη γενιά της ανθρωπότητας γεννιώταν, οι ''δαγκωνιάρηδες αστραγάλων'' έγιναν πιο τολμηροί και καθιέρωσαν ένα πρόγραμμα άμεσης παρέμβασης στην ανθρώπινη συνείδηση. Οι υποσυνείδητα προγραμματισμένοι άνθρωποι να είναι τυφλοί για την παρουσία τους, επιτρέποντάς τους να επηρεάζουν πιο άμεσα τις σκέψεις ενός ατόμου. Επίσης προγραμμάτισαν την ανθρώπινη συνείδηση να οπισθοχωρήσει μακριά από οποιαδήποτε αναφορά των ''δαγκωνιάρηδων αστραγάλων'' ή της σκοτεινής επιρροής τους πάνω στους ανθρώπους, έτσι ώστε όταν έρχονται αντιμέτωποι με αυτές τις πληροφορίες, η άμεση ανταπόκριση ενός ατόμου θα είναι δυσπιστία, γελοιοποίηση και κοροϊδία.

Τέλος, σε μια πιο έξοχα απειλητική κίνησή τους, επαναπρογραμμάτισαν το ανθρώπινο Εγώ να μοιάζει με το δικό τους Εγώ, και ενθάρρυναν την εγωιστική συνείδηση να κυριαρχεί σε όλα τα άλλα επίπεδα της ύπαρξής μας. Επαναπρογραμμάτισαν ουσιαστικά τους ανθρώπους να είναι σαν κι αυτούς: φοβισμένοι, ζηλιάρηδες, μικροπρεπείς, ανέντιμοι, βάναυσοι, υποδουλωτικοί, δολοφονικοί, να μην συγχωρούν, να τιμωρούν, κλπ. Αυτό είχε εξασφαλισμένο ότι οι άνθρωποι θα ήταν εύκολο να διαχειριστούν ως μια ενεργειακή πηγή τροφής για χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια. Αυτά τα στρώματα του προγραμματισμού έχουν τεθεί σε εφαρμογή στο ανθρώπινο σύστημα σκέψης από τότε, διαιωνίζοντας τις ασύμφωνες περιπέτειες που γνωρίζουμε ως ανθρώπινης ιστορίας.

                      Το Σκοτεινό Πλέγμα Ελέγχου.


 Με την πάροδο του χρόνου, οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' έχτισαν μια δομή που απορροφά ενέργεια η οποία περιβάλλει ολόκληρο τον πλανήτη και τους επιτρέπει να συγκεντρώνουν αυτόματα την χαμηλής συχνότητας ενέργεια που δημιουργείται από τους ανθρώπους και να στέλνει εκφοβιστικά ή άλλα χαμηλής συχνότητας μηνύματα στην ανθρώπινη συνείδηση για να κρατήσουν τους ανθρώπους που παράγουν την ενεργειακή τροφή για τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων''. 

Αυτή η δομή υπάρχει σε μια ''υψηλότερη'' πυκνότητα από αυτή που βιώνουμε, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο ψυχικά ή όταν βγαίνουμε έξω από το σώμα. Την ανακάλυψα για πρώτη φορά το 1997 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού έξω από το σώμα μου, αλλά δεν είχα ιδέα τι ήταν. Πολύ γρήγορα αναχαιτίστηκα από δύο όντα που είχαν μεταμφιεστεί ως ''οδηγοί'', αλλά την ενέργειά τους την αισθάνθηκα περισσότερο σαν φύλακες, παρά σαν κάθε είδους καλοπροαίρετου οδηγού.

Με τα χρόνια έχω συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με αυτό το πλέγμα ελέγχου, αλλά ακόμα δεν ξέρω τόσα πολλά γι 'αυτό, όσα θα ήθελα. Εδώ είναι όσα γνωρίζω. Η δομή αυτή είναι σαν ένας σκοτεινός ιστός ενέργειας που περιβάλλει τον πλανήτη ο οποίος είναι βαρύς και καταπιεστικός. Χρησιμεύει για να εμποδίζει ενέργειες που έρχονται στη Γη από τον Γαλαξιακό Πυρήνα και από άλλα μέρη του Γαλαξία, αλλά δεν μπορεί να τις σταματήσει εντελώς. 
Το πλέγμα είναι προγραμματισμένο με ''αρνητική ανατροφοδότηση'' που στέλνει λεπτά σήματα στο υποσυνείδητο μυαλό και στο Εγώ για να κρατήσει τους ανθρώπους επικεντρωμένους σε χαμηλής συχνότητας πεποιθήσεις και πρότυπα σκέψης.
 
Αυτό το ''σκοτεινό πλέγμα ελέγχου'' είναι προγραμματισμένο με μια τεχνητή νοημοσύνη για να αυτο-επιδιορθώνεται κοινοποιώντας στους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', όταν έχει υποστεί βλάβη. Το πλέγμα υποστηρίζει τους ''συλλέκτες δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', οι οποίοι είναι σαν όντα αμοιβάδες που συνδέονται με σχεδόν κάθε άτομο στον πλανήτη, απολαμβάνοντας όλες τις χαμηλής συχνότητας ενέργειες που εκπέμπουμε στην καθημερινή μας ζωή. 

Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' ταξιδεύουν μέσα από αυτό το πλέγμα για να παρακολουθούν τα προβλήματα ή άμεσα να καταπιέζουν ένα άτομο που η συχνότητα της ενέργειας του είναι πάρα πολύ υψηλή για την σκοτεινή ατζέντα. Τα ''αφεντικά'' στην ιεραρχία συνήθως εμφανίζονται με μια «ερπετοειδή» εμφάνιση ανθρωποειδούς, αν και μπορούν να μεταμφιέζονται με πολλές διαφορετικές εμφανίσεις.
 
Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' έχουν αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά τους πάνω στους ανθρώπους για να τους διαφθείρουν εντελώς σε αυτό που σκεφτόμαστε ως ''ανθρώπινη φύση''. Ίσως να αναρωτιέστε ποιά θα ήταν η ''ανθρώπινη φύση'' χωρίς αυτούς τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' και το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου τους. Αυτό που έχει θεωρηθεί ως ''ανθρώπινη φύση'', οι άνθρωποι να ψεύδονται, να εξαπατούν, να κλέβουν, να βιάζουν, να δολοφονούν και να υποδουλώνουν είναι ένα ψεύτικο πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στο ανθρώπινο μυαλό, και δεν είναι πραγματικά καθόλου η ανθρώπινη φύση. 

Η αληθινή ανθρώπινη φύση είναι συμπονετική, φροντιστική, ευαίσθητη, τρυφερή, επιεικής, συνεργάσιμη, ενσυναίσθητη, δημιουργική, ενεργητική, χαρούμενη, περίεργη, ασυγκράτητη, μη συμβατική, ανυψωμένη και ΘΕΙΑ. Προκειμένου να αποκατασταθεί η αληθινή ανθρώπινη φύση μας, θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τον λανθασμένο προγραμματισμό των ''δαγκωνιάρηδων''.
                                    
                                        Η αποκατάσταση της θεϊκής σας φύσης.
 
Η αποκατάσταση της ευαισθητοποίησης σας ότι είστε Θεϊκοί είναι ο κύριος λόγος που υπάρχει το AscensionHelp.com. Τα εργαλεία ενεργειακής εκκαθάρισης έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέψουν να διαλύσετε απαλά τα ψευδή στρώματα των αυταπάτων που έχουν τοποθετηθεί στη συνείδησή σας μέσα από πολλές ζωές, έτσι ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε ξανά τον Ανώτερο Εαυτό σας, ο οποίος είναι πραγματικά ο Εσωτερικός Θεϊκός Εαυτός σας. 

Ξεκινάμε κάθε ενσάρκωση με τον Θεϊκό Εαυτό μας να έχει τοποθετηθεί πλήρως μέσα στο κέντρο της καρδιάς των φυσικών σωμάτων μας, ο οποίος είναι ο λόγος γιατί ως παιδιά είμαστε τόσο ενεργητικά και υπέροχα. 
Στη συνέχεια, καθώς οι μορφές εξουσίας, τα μέσα ενημέρωσης, οι συνομήλικοι, το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου, και ο κόσμος ευρέως πείθει ένα παιδί πως δεν είναι Θεϊκό, η εσωτερική Θεία ενέργεια φεύγει από το σώμα και κάθεται πάνω από το άτομο, περιμένοντας υπομονετικά να επανενταχθεί πίσω στο κέντρο της καρδιάς πάλι. 
Επειδή η Θεία ενέργεια μας είναι φαινομενικά «πάνω» από μας, παίρνει την ονομασία Ανώτερος Εαυτός.
 
Έτσι, από αυτό το σημείο προς τα εμπρός, κάθε φορά που θα ακούσετε ''Ανώτερος Εαυτός'' σε οποιαδήποτε από τις ηχογραφήσεις του AscensionHelp ή οπουδήποτε αλλού, παρακαλώ αντικαταστήστε το με ''Εσωτερικός Θεϊκός Εαυτός'' και σημειώστε την λεπτή αλλά ισχυρή στροφή στην ευαισθητοποίηση σας που προκύπτει από αυτή την αλλαγή. 

Αντί να βλέπετε το φως του Θεϊκού Εαυτού σας πάνω από σας, δείτε πως αυτό προέρχεται από το κέντρο της καρδιάς σας. Αντί να φέρετε μια πτυχή της Θείας φύσης σας σε σας, θα έχετε την ευκαιρία να την επεκτείνετε βαθιά μέσα από σας. Μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό πράγμα, αλλά αυτή η διαφορά είναι πολύ ισχυρή, μπορώ να σας διαβεβαιώσω.
 
Μόλις το Θείο Εσωτερικό Φως σας επεκταθεί από την καρδιά σας και γύρω από ολόκληρο το σώμα σας, μπορείτε να στείλετε μια ακτίνα της ενέργειας της αγάπης στον πυρήνα του πλανήτη αλληλεπιδρώντας μαζί του ενεργειακά. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να τραβήξετε πάρα πολύ την προσοχή των ''δαγκωνιάρηδων αστραγάλων'' στον εαυτό σας, έτσι ώστε να επιμείνετε σε αυτό, όταν θα πρέπει να έχετε μια ομαλή, εύκολη, ανυψωτική ενεργειακή εμπειρία με την ελάχιστη δυνατή ''ώθηση προς τα πίσω'' από το δίκτυο ελέγχου.
                                 
                                       Διάλυση του Σκοτεινού Πλέγματος Ελέγχου.
 
Όπως ανέφερα και πριν, μία από τις λειτουργίες του σκοτεινού πλέγματος ελέγχου είναι να μπλοκάρει την ενέργεια που έρχεται στη Γη από τον Γαλαξιακό Πυρήνα. Ευτυχώς, αυτό το πλέγμα έχει αποδυναμωθεί και έχει ''τρύπες'' που επιτρέπουν στη Γαλαξιακή ενέργεια να έρθει μέσα σε όλο και μεγαλύτερες ποσότητες. Οι ''δαγκωνιάρηδες αστραγάλων'' γνωρίζουν ότι ο χρόνος τους έχει σχεδόν τελειώσει, και κάνουν απεγνωσμένα ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την ανθρώπινη συνείδηση σε μια κατάσταση χαμηλής συχνότητας. 

Ένα από τα αποτελέσματα της αυξημένης απελπισίας τους είναι ότι επιθετικά παρεμβαίνουν σε οποιονδήποτε αυξάνει την συνειδησή του και το ποσοστό της συχνότητας του. Αυτό σημαίνει εσείς, όπως κι εγώ. Αυτό σημαίνει πόλεμος για αυτούς, και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν εσάς, εμένα και τον καθένα να αισθάνεται λυπημένος, φοβισμένος, καταθλιπτικός, αδύναμος, κλπ. Μια ματιά στις τηλεοπτικές ειδήσεις θα το επιβεβαιώσει.
Έτσι τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε αυτή την κατάσταση; Πολλά! 

Η «βασική εκπαίδευση» στην ενεργειακή εκκαθάριση δίνεται ελεύθερα στο Σύστημα Αυτο-Εκκαθάρισης. Θα πρέπει να εφαρμόσετε τις μικρές αλλαγές στο επίκεντρο που έγραψα πιό πάνω, έτσι ώστε να έχετε πλήρη επίγνωση ότι αγγίζετε την δική σας Εσωτερική Θεία Δύναμη και την εξαπολύετε. 

Πάντα να θυμάστε ότι ΕΣΕΙΣ είστε η δύναμη που εποφθαλμιούν οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' και με την οποία τρέφονται. Προσποιούνται πως είναι ισχυροί, αλλά η δύναμή τους προέρχεται από ΕΣΑΣ. Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' δεν έχουν τίποτα μέσα τους που να είναι ούτε καν κοντά στο τόσο ισχυρό, όσο είναι ένα ανθρώπινο ον με πλήρη επίγνωση της Αληθινής Θείας Φύσης του.
 
Μόλις το Εσωτερικό Θείο Φως σας επεκταθεί και είστε συνδεδεμένοι με τον πυρήνα της Γης, φανταστείτε ότι προβάλλετε μια ακτίνα φωτός από τον Θείο εσωτερικό πυρήνα σας κατ 'ευθείαν επάνω και μέσα στον Πυρήνα του Γαλαξία. 
Η δέσμη φωτός σας θα τρυπήσει το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου και θα φτάσει στο Γαλαξιακό Πυρήνα σχεδόν αμέσως. 
Στη συνέχεια, πείτε στο Γαλαξιακό Πυρήνα, ''Είμαι έτοιμος για να γίνω ένας Γαλαξιακός αγωγός'' και σε αυτό το σημείο θα λάβετε μια ''Κοσμική Συρροή'' Γαλαξιακής ενέργειας. 
Αυτή είναι μια μικρή αλλαγή από τον τρόπο που κάνετε τη κοσμική συρροή στις αυθεντικές Αυτο-Εκκαθαριστικές καταγραφές, επειδή ΕΣΕΙΣ κάνετε την έναρξη της ενεργειακής σύνδεσης με το Γαλαξιακό πυρήνα, μετά ενεργείτε ως Γαλαξιακός Αγωγός για να μεταδώσει η συνείδηση του Γαλαξία την ενέργεια της απευθείας μέσω εσάς και στον πλανήτη. 

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, διότι ενισχύει την ιδέα ότι ΕΣΕΙΣ είστε η δύναμη που κινεί τη κοσμική συρροή. Δεν είστε ένα μικρό αδύναμο πρόσωπο που ζητά βοήθεια από το Γαλαξιακό Πυρήνα, αλλά αντί αυτού είστε ένας ισχυρός, εξαιρετικά σημαντικός ρόλος σε αυτό το κοσμικό παιχνίδι του σκακιού που πλησιάζει στο φινάλε. Χωρίς ΕΣΕΝΑ, όπου εθελοντικά είσαι ένας Γαλαξιακός Αγωγός, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να διαλυθεί το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή.
 
Φανταστείτε εκατοντάδες και χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να τρυπούν το σκοτεινό δίκτυο ελέγχου διεξάγωντας μια Κοσμική Συρροή άμεσα στον πυρήνα του πλανήτη, και το φως να εξαπλώνεται σε όλους όσους μπορούν να το παραλάβουν. 
Φανταστείτε τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' να ορμούν γύρω μανιωδώς προσπαθώντας να επισκευάσουν τις τρύπες στο πλέγμα ελέγχου, ενώ οι άνθρωποι να στέκονται ισχυροί ως Γαλαξιακοί Αγωγοί παρά τις προσπάθειες των παρασίτων για να τους καταλάβουν και να τους σταματήσουν ώστε να σκεφτούν φοβισμένες ή λυπημένες σκέψεις αντ 'αυτού.


 

                                                 Εκδίωξη των παρασίτων.
 
Γνωρίζω ότι η ιδέα για την προσέλκυση της προσοχής από τους ''δαγκωνιάρηδων των αστραγάλων'' δεν είναι πολύ ελκυστική, και σίγουρα θα προτιμούσα να χαλαρώνω σε μια παραλία στη Χαβάη, αλλά το γεγονός παραμένει ότι θα επηρεάσουν οποιονδήποτε αυξήσει ενεργά την συχνότητα της συνείδησης του, και το έχουν πράξει καθ' όλη την ανθρώπινη ιστορία. 

Η αγαπημένη τεχνική τους είναι να στείλουν μια υπενθύμιση για τα πράγματα που είναι «λάθος» στη ζωή σας, ειδικά αν μπορούν να σας αποσπάσουν την προσοχή κατηγορώντας κάποιον άλλο για αυτό το ''πρόβλημα'' που βρίσκεται ξαφνικά στο μυαλό σας.

Άλλα βρώμικα κόλπα που χρησιμοποιούν είναι περισπασμοί να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό ή κάτι που ''πρέπει'' να κάνουμε, όσο χρειάζεται για να μας ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να ενσωματώσουμε την υψηλής συχνότητας ενεργειακή κατάσταση. Μερικές φορές θα ξεκινήσουν μια καθ' όλα προς τα έξω ψυχική επίθεση. Συχνά, θα προσπαθήσουν να σας επιτεθούν ενώ κοιμάστε ή κάνετε κάτι που δεν σχετίζεται με ενεργειακή εργασία. Όλα αυτά τα κόλπα μπορούν να αντιμετωπιστούν.
 
Όταν παρατηρήσετε τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' να προσπαθούν να παρέμβουν με τις σκέψεις σας, τα συναισθήματα και την ενέργειά σας, να αρχίσετε αμέσως την επέκταση του Θείου εσωτερικού Φωτός σας από την καρδιά σας, μέχρι αυτό να περιβάλλει το σώμα σας. Αυτό το καθαρό, έντονο φως του Θείου Όντος σας είναι επώδυνο για αυτά τα χαμηλής συχνότητας παράσιτα για να είναι κοντά, και θα αποσυρθούν. 

(Νομίζω ότι από αυτό μπορεί να προέρχεται ο μύθος των ''αιματορουφήχτρων'' βαμπίρ που δεν μπορούν να αντέξουν το φως του ήλιου...) 

Ωστόσο, ακόμη και όταν αποσυρθούν, τα ''δαγκωνιάρικα'' παράσιτα θα έχουν ένα λεπτό "σωλήνα ενέργειας" που συνδέονται με εσάς κάπου στη συνείδησή σας τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν για να στείλουν επιβλαβή ενέργεια ή να αναρροφήσουν την συναισθηματική σας ενέργεια.
 
Δώστε εντολή από τον Θεία Πυρήνα σας, ότι οι ''δαγκωνιάρηδες αστραγάλων'' που είναι παρόντες να συλληφθούν σε ''σφαίρες περιορισμού'' οι οποίες είναι ενεργειακές σφαίρες φωτός που τους κρατούν από το να τρέχουν μακριά και να κρύβονται. 
Στη συνέχεια, κάνετε μια επιστροφή ενέργειας για να στείλετε τους "σωλήνες" τους και οποιεσδήποτε άλλες συνδέσεις που έχουν διαμορφωθεί στη συνείδησή σας πίσω σε αυτούς. 

Τώρα, για λίγα λεπτά, είναι εντάξει για να είστε ελαφρώς θυμωμένοι ως ένας προσωρινός τρόπος για να αυξηθείτε πάνω από το να νιώθετε αβοήθητοι. Δεν μιλάμε για τυφλωτική οργή, αλλά λίγη δίκαιη  αγανάκτηση ότι αυτά τα παράσιτα τα έχουν ''βάλει'' με εσάς είναι OK για να διασκεδάσετε για μια στιγμή. 
Αυτό είναι ένα βήμα για να περάσετε πάνω από το συναίσθημα του να αισθάνεστε σαν ένα αβοήθητο θύμα μπροστά σε αυτά τα παράσιτα, το οποίο είναι το πώς θέλουν να αισθάνεστε. 
Απλά δεν μένετε για πολύ θυμωμένοι, και αντί αυτού να εργαστείτε για να κινήσετε υψηλότερα τη συχνότητα σας. 

Μένοντας απόλυτα ήρεμοι και επιεικείς θα πρέπει να είναι ο τελικός σκοπός σας, αλλά αν λίγος θυμός σας βοηθά για να σας πάρει από το να αισθάνεστε σαν ένα θύμα των παρασίτων, τότε κάντε το. Σας το λέω αυτό, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε άσχημα αν θυμώνετε με αυτά τα παράσιτα για μια στιγμή. 
Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην εμπλακούμε μαζί τους σε μια διαρκή κατάσταση θυμού, καθώς η ενέργεια του θυμού θα τους τροφοδοτήσει στην πραγματικότητα, το οποία προφανώς δεν θέλουμε.
 
Από τη στιγμή που περιορίστηκαν, φανταστείτε ότι τους αρπάζετε και τους «συμπιέζετε» για να τους κάνετε να αφήσουν να φύγει η ενέργειά που έχουν αποστραγγίξει από εσάς. 
Δείτε ότι χαμηλής συχνότητας ενέργεια συγκεντρώνεται μπροστά σας, στη συνέχεια χτυπήστε την με μια έκρηξη Φωτός από την καρδιά σας για να καθαρίσει και να μετατραπεί πίσω σε μια κατάσταση καθαρής ενέργειας, και ανακτήστε αυτή την ενέργεια πίσω στην ύπαρξή σας.
 
Σε αυτό το σημείο, οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' θα αναστατωθούν και θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα για τον εαυτό σας με όποιον τρόπο μπορούν. Προτείνω να τους κοροϊδέψετε γελώντας και να τους υπενθυμίσετε ότι δεν τους δόθηκε ποτέ άδεια για να λάβουν την ενέργειά σας ή να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Στη συνέχεια, ζητήστε από το Γαλαξιακό Ον να τους ''συλλάβει'' και να τους προσφέρει την επιλογή της επιστροφής στο Φως ή της φυλάκισής τους κάπου που δεν μπορούν να βλάψουν ή να αποστραγγίξουν κανένα, ποτέ ξανά. 

Στο παρελθόν, συνήθιζα να κάνω ''συλλήψεις και απελευθερώσεις'' με τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. 

Είμαστε σχεδόν στο σημείο όπου είναι καιρός να αφαιρέσουμε πλήρως την επιρροή αυτών των παρασίτων από τη Γη, και να κατεδαφίσουμε το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι εντάξει για να ζητήσετε από το Γαλαξιακό Όν να τους φυλακίσει, και να τους προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν θεραπεία και σταδιακά να επιστρέψουν στο Φως.
 
Προσφέροντας τους την ευκαιρία να θεραπευτούν και να επιστρέψουν στο Φως είναι ένα σημαντικό σημείο για να επικεντρωθείτε σε αυτό. Τελικά, τα πάντα στο Σύμπαν προέρχονται από μια Θεία Συνείδηση, ακόμη και οι πιο σκοτεινοί από τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων''. Αυτό σημαίνει ότι τελικά θα ευθυγραμμιστούν εκ νέου με το Φως και θα αρχίσουν το ταξίδι της επιστροφής τους στην Πηγή, έτσι, ενεργούμε απλά ως Θείοι Αγωγοί για να βοηθήσουμε αυτή τη διαδικασία να εξελιχθεί πιο γρήγορα. 

Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' δεν θα το δουν αυτό ως ένα καλό πράγμα, λόγω της έλλειψης κατανόησης, και μπορεί ακόμη και να προσπαθήσουν να σας κάνουν να νιώθετε σαν να παραβιάζειτε την ελεύθερη βούληση τους. Ωστόσο, η ελεύθερη βούληση της ανθρωπότητας έχει επανειλημμένα παραβιαστεί από αυτά τα παρασιτικά όντα, έτσι δεν τους επιτρέπεται πλέον ολική ελεύθερη βούληση.

Οι μόνες επιλογές που τους απομένουν είναι να θεραπευθούν και να επιστρέψουν στο Φως, ή να παραμείνουν ως έχουν ενώ είναι ''φυλακισμένοι'' και εμπόδιζονται από το να βλάπτουν οποιονδήποτε άλλον.
                                            
                                            Η αρχή του τέλους του Σκότους.
 
Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' δεν πρόκειται να τα παρατήσουν τόσο εύκολα, και ήδη αγωνίζονται αντεπιτεθόμενοι με ό,τι έχουν. 
Η αυξημένη συχνότητα και ένταση των επιθέσεων τους σε Εργάτες του Φωτός και απλούς διαλογιστές αποκαλύπτει την απελπισία τους. Έχουν αποδυναμωθεί από την εν γένει αύξηση της συνείδησης στον πλανήτη και είναι πολύ επικίνδυνοι, όπως ένα ζώο στριμωγμένο σε μια γωνία.
 
Ακολουθώντας το σχέδιο ώστε να λειτουργήσει για να αφαιρέσουμε την επιρροή τους από την ανθρώπινη συνείδηση, χρειάζεται ένας στρατός από Εργάτες του Φωτός να επεκτείνουν το Εσωτερικό Θείο Φως τους και να ενεργούν ως Γαλαξιακοί αγωγοί, για να διατρήσουν το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου με τρύπες που θα επιτρέπουν τεράστιο Φως να ρεύσει μέσα στη Γη. Αν μπορούμε να κάνουμε το μερίδιο μας εδώ στο έδαφος, τα μη-ενσαρκωμένα μέλη των Δυνάμεων του Φωτός θα είναι σε θέση να κάνουν την τελική κίνηση και να εξαλείψουν το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου από αυτόν τον πλανήτη, με αποτέλεσμα την άμεση ανάταση όλης της ζωής στη Γη .
 
Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά έντονα πόσο σημαντικό είναι αυτό το βήμα για την πλανητική μας Ανάληψη. Αυτό το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου διαφθείρει και καταπνίγει την ανθρώπινη συνείδηση για πολλές, πολλές χιλιετίες. Όταν αφαιρεθεί μαζί με τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', θα είναι σαν μια ακαριαία επέκταση της συνείδησης για κάθε άτομο στον πλανήτη. 

Φανταστείτε όλοι ξαφνικά να είναι απαλλαγμένοι από την ''σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης'', έτσι ώστε η αληθινή δόξα της αγάπης στην ανθρώπινη συνείδηση να μπορεί να επεκταθεί μέσα στις καρδιές και το μυαλό του καθένα πάνω στη Γη. 

Έγραψα για αυτό σε μήνυμα μου του Δεκεμβρίου, σαν να ήταν απλώς μια άσκηση σκέψης. Είναι πολύ περισσότερο από αυτό, είναι μέρος του αφυπνιστικού μας ταξιδιού που πρέπει να συμβεί. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα γνωρίζουν καν τι συνέβη, απλά ότι αισθάνονται ΠΟΛΥ καλύτερα, πιο χαλαροί, πιο ευτυχισμένοι και έτοιμοι να βοηθήσουν τους άλλους.
                                                                                                                                                                                       Καμία Υποχρέωση!

Είναι στο χέρι σας αν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτό το επίπεδο, και είναι εντάξει αν δεν θέλετε ή δεν είστε σε θέση, λόγω περιστάσεων στη ζωή σας. 
Αν τα πράγματα είναι ενεργειακά ομαλά στη ζωή σας και δεν προσελκύεστε από την ιδέα του να βοηθήσετε με τον καθαρισμό των ''δαγκωνιάρηδων των αστραγάλων'', σέβομαι πλήρως την απόφαση αυτή. Αυτή η διαδρομή πραγματικά δεν είναι για όλους, έτσι, θα πρέπει να ελέγξετε με τον Εσωτερικό Θεϊκό Εαυτό σας, για να δείτε αν αυτό είναι για σας. 
Ωστόσο, αν θέλετε να ''αδράξετε τη στιγμή'' και να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να γίνετε πιο ισχυροί, συμπονετικοί και τελικά πιο επιεικείς, αυτό θα μπορούσε να είναι για σας. 

Επίσης, αν βρίσκετε πως αντιμετωπίζετε ψυχικές επιθέσεις από τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', αποτελείτε ήδη μέρος της τελικής αναμέτρησης. Αν αυτή είναι η περίπτωση σας, σας καλώ θερμά να ενσωματώσετε τις τεχνικές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των παρασίτων.
 
Αν σας αρέσει η ιδέα του να είστε μέρος της ομάδας που εργάζεται άμεσα για να αφαιρέσει από το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου μακριά από τον πλανήτη Γη, στη συνέχεια, σας καλωσορίζω στην Ομάδα Γαλαξιακών Αγωγών! 

Για να συμμετάσχετε, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, απλά κάνετε τον οραματισμό / διαλογισμό που περιγράφεται ανωτέρω, επεκτείνοντας το Εσωτερικό Θείο Φως σας, κάνωντας τη σύνδεση με τον πυρήνα της Γης και του Γαλαξιακού Πυρήνα, γνωστοποιώντας την πρόθεσή σας να χρησιμεύσετε ως Γαλαξιακοί Αγωγοί και αφήστε τη ροή της ενέργειας, να ανοίξει μια ωραία μεγάλη τρύπα στο σκοτεινό πλέγμα ελέγχου.

 Όταν οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' εμφανίζονται, περιορίστε τους, απαλά γελάστε με αυτούς, αψηφείστε τους, διεκδικείστε εκ νέου την ενέργειά σας από αυτούς, επιστρέψτε πίσω τις μηχανορραφίες τους, και καλέστε το Γαλαξιακό Όν για τη ''σύλληψη'' τους.
                                                                                      
                                         Το Υποσυνείδητο περιβάλλον σας.
 
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' χρησιμοποιούν τις δικές μας υποσυνείδητες πεποιθήσεις ως ''πύλες'' στην ψυχή μας. Κάθε αθεράπευτο τραύμα στο υποσυνείδητο μας είναι σαν ένα «σημείο πίεσης» που μπορούν να ζορίσουν ώστε να προκαλέσουν μια συναισθηματική αντίδραση από εμάς. 

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η αυτο-εκκαθάριση είναι τόσο σημαντική. Κάθε φορά που θα ασχοληθείτε με αυτά τα παράσιτα, αφού τους έχετε ''συλλάβει'', να βεβαιωθείτε πως πήρατε κάποιο χρόνο για να εργαστείτε για το ξεφλούδισμα των βαθύτερων στρωμάτων των υπο-συνείδητων ζητημάτων που χρησιμοποίησαν για τη σύνδεση με σας στην αρχή. 
Δείτε την αυτο-εκκαθάριση του συστήματος για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να κάνετε αυτό το επίπεδο ενεργειακής εργασίας για τον εαυτό σας.
 
Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' θα χειραγωγήσουν πολύ συχνά τους ανθρώπους στην ονειρική κατάσταση τους για να επανεγκαταστήσουν ή να ενισχύσουν υποσυνείδητο προγραμματισμό περιορισμού. Ο φόβος είναι το πρωταρχικό εργαλείο τους, έτσι θα ενσωματώσουν γεμάτα φόβο σενάρια στην ονειρική κατάσταση, προκειμένου να κάνουν ένα πρόσωπο επιρρεπές στον προγραμματισμό τους. 
Μοιάζει πάρα πολύ με μια μορφή υπνωτικής υποβολής, και απαιτείται τεράστια αυτογνωσία για να απελευθερωθούμε από αυτό το σύστημα προγραμματισμού του μυαλού. 

Κάθε βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, να επικαλείστε τον Θείο Εσώτερο Εαυτό σας από την καρδιά σας και να δηλώνετε ότι θα ονειρεύεστε με ασφάλεια εντός του Θείου Εσωτερικού Φωτός σας.
 
Δηλώστε πως σκοπεύετε να θυμάστε ΟΛΑ τα όνειρά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διαλύσετε οποιεσδήποτε περιοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις που αποκαλύπτονται στα όνειρά σας.
 
Το πρωί, πάρτε 10 λεπτά για να διεκδικήσετε εκ νέου την ενέργεια από οποιουσδήποτε περιορισμούς ή φόβους που είχαν εκτεθεί στα όνειρά σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τους θυμάστε, να λάβετε αυτά τα λίγα λεπτά για να επεκτείνετε το Εσωτερικό Θείο Φως σας, καθαρίστε το ενεργειακό σας πεδίο και  ξεκινήστε την ημέρα σας από την εσωτερική Θεϊκή έμπνευση σας.
 
Όσο πιο ξεκάθαρος γίνεστε, τόσο λιγότερο οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' θα είναι σε θέση να σας χειραγωγήσουν σε χαμηλής συχνότητας συναισθηματικά πρότυπα. Πάντα να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας, «Εγώ είμαι η Δύναμη που θέλουν»  και στη συνέχεια σταθείτε ισχυροί στη δύναμη του Θείου Εσώτερου Εαυτού σας. 

Ακτινοβολήστε το φως σας σαν ένα εκατομμύριο ήλιοι, γιατί είστε κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει, και σύντομα θα γνωρίζετε χωρίς καμία αμφιβολία πόσο ισχυροί πραγματικά είστε.
 
Πολλή Αγάπη,
Cameron Day
 
ΠΗΓΗ: http://www.ascensionhelp.com/blog/2012/01/31/never-call-them-archons/
ΚΕΙΜΕΝΟ: Cameron Day
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

 
 
http://universalblessing.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3443.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters