Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

«Πάρτι» διορισμών πρώην βουλευτών σε θέσεις στο Δημόσιο. Απο τον Κ.Ζαχαράκη στον ΟΠΑΔ έως τον Θάνο Πλεύρη στον ΕΟΦ, κανένας δεν πάει χαμένος


Ο χθεσινός διορισμός του... 77χρονου πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Ζαχαράκη στη θέση του προέδρου του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου , που προκάλεσε αντιδράσεις στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είναι ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας διορισμών πρώην βουλευτών που βρίσκουν δουλειά στο Δημόσιο. «Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό εναντίον σας αλλά δεν υπήρχε κάποιος νεότερος γι' αυτή τη θέση»...
διερωτήθηκε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρατηρώντας πως «με τέτοια ανεργία θα ήταν θετικό αν τη θέση αναλάμβανε ένας νέος άνθρωπος, αντί να φύγει στο εξωτερικό». 
Στην ίδια επιτροπή, όπως γράφει σήμερα «Η εφημερίδα των συντακτών», εγκρίθηκε λίγο αργότερα κι ένας ακόμα διορισμός, αυτός του νεαρού πρώην βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη στη θέση του προέδρου του ΟΚΑΝΑ. 
Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προκληθεί ενδοκυβερνητική κόντρα, υπενθυμίζει η εφημερίδα, για τον διορισμό του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή Γιάννη Παπαθανασίου στη θέση του προέδρου του ΔΣ των ΕΛΠΕ. 
Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος παραμένει στη διοίκηση του ΙΚΑ με υποδιοικητή τον πρώην πολιτευτή της ΝΔ στη Φωκίδα Κώστα Παπαθανασίου. 


Με απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στην ηγεσία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων έχουν διοριστεί άλλοι δύο πρώην βουλευτές: στη θέση του προέδρου ο Δημήτρης Λιντζέρης από το ΠΑΣΟΚ και στη θέση του αντιπροέδρου ο Θάνος Πλέυρης, πρώην ΛΑ.Ο.Σ. νυν ΝΔ. 

Πριν λίγους μήνες η Βουλή ενέκρινε τον διορισμό του Ξενοφώντα Βεργίνη στη θέση του προέδρου του ΟΓΑ ενώ υποδιοικητής έχει διοριστεί ο Μιχάλης Τζελέπης, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες. 

Στη θέση του επικεφαλής του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας έχει διοριστεί ο 36χρονος πρώην βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας, ενώ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΟΣΕ, θυγατρικής του ΟΣΕ, έχει αναλάβει ο πρώην υφυπουργός Άμυνας και πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος. 

Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ο πρώην βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Γρηγόρης Αποστολάκος ενώ στον ΕΛΓΑ ο πρώην βουλευτής Λάρισας και πρώην γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος. 

Στις «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ», πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος έχει διοριστεί ο πολιτευτής της ΝΔ και πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη Γιάννης Οικονόμου ενώ στην αντίστοιχη θέση της Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε ο πρώην πολιτευτής της ΝΔ Γιάννης Παλαιστής.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2745.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters