Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ....



<< Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του συμπαντος, σκεφτείτε με όρους ενέργειας, συχνότητας και δονήσεων >>. Νικόλα Τέσλα

Ποτέ δεν περίμενα αυτό που…. συνέβη,……. Τελικά όμως φάνηκε ότι έπρεπε να περάσω από μια αρκετά <<δυσάρεστη>> εμπειρία…για να μπορέσω να είμαι πιο….<< ζωντανός>> .
Υπάρχουν φορές που αυτό που θεωρούμε << σκοτάδι >>, <<ατυχία>>, η <<αναποδιά>> έρχεται στη ζωή μας με πολλούς και διαφόρους τρόπους .


Σε θέματα υγείας ……για παράδειγμα όταν εντελώς ξαφνικά πληροφορούμαστε ότι έχουμε μια ασθένεια για την οποία η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα , …ή όταν πονάμε αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι, ή κάποιος που θα μπορούσε να μας βοηθήσει .
Σε θέματα οικονομικά ή εργασιακά , όταν χρωστάμε σε τράπεζες, ή έχουμε δυο τρία παιδιά να μεγαλώσουμε, και είμαστε άνεργοι …και δεν υπάρχουν και δουλειές για να εργαστούμε …
Ζητήματα σχέσεων όταν νομίζουμε ότι δεν μας καταλαβαίνει κανένας, ή αισθανόμαστε ότι μας εκμεταλλεύονται ,. ή όταν μας πετούνε στο δρόμο χωρίς τίποτα, και καταλήγουμε άστεγοι μέσα στο κρύο χωρίς κάποιον να μας βοηθήσει .
Υπαρξιακά ζητήματα όταν δεν βρίσκουμε νόημα στην ζωή μας και καταλήγουμε στο αλκοόλ η στα ναρκωτικά, προσπαθώντας να περάσουμε μέσα από αυτά, σε άλλες πραγματικότητες, αγνοώντας την παγίδα και την ψευδαίσθηση στην οποία εμπλεκόμαστε .
Κοινωνικά ζητήματα όταν οι συνάνθρωποι μας δεν μας αποδέχονται , λόγω χρώματος , ή λόγω εθνικότητας , ή θρησκεύματος , ή λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων.

Αυτές οι καταστάσεις για την ανθρωπινότητα μας είναι αρκετά δυσάρεστες , είναι δύσκολο να διαχειριστούμε μια κατάσταση όπου ξαφνικά και αναπάντεχα, μας φέρνει κοντά στο θάνατο , ή σε εξαθλίωση στο δρόμο , χωρίς τα αναγκαία για την επιβίωση την δική μας και της οικογένειας μας, ή όταν η κοινωνία μας συμπεριφέρεται εχθρικά .


Τιμούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνούν μέσα από τέτοιες εμπειρίες …. ……
Η ανθρώπινη ψυχολογία όταν δεχτεί ένα ισχυρό εξωτερικό ή ψυχολογικό σοκ , μια δυνατή εντύπωση δηλαδή , όπως είναι η πληροφορία μιας απόλυσης , ή μιας ασθένειας, ή μια άσχημη τροπή σε θέματα που αφορούν οικογενειακά, σχέσεις, οικονομικά κλπ .
Τότε αρχίζει το << χάος >> …….τότε οι πτυχές [τα εγώ ] της ανασφάλειας και του φόβου αναλαμβάνουν την πρωτοκαθεδρία στον ψυχολογικό μας κόσμο .




Ο φόβος και η ανασφάλεια , ελέγχουν το συναίσθημα αλλά και τις σκέψεις που αναβλύζουν, και ο άνθρωπος αναπόφευκτα κάτω από τον βομβαρδισμό όλων αυτών των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων, έχει σαν αποτέλεσμα την βίωση και αντίληψη ενός διαφορετικού κόσμου , κατώτερου σε…. δονήσεις .


Βιώνει μια διαφορετική πραγματικότητα, που αν και φαινομενικά ένας άνθρωπος μπορεί να συνεχίζει να υπάρχει στο ίδιο περιβάλλον όπως και πριν , στους ιδίους γνωστούς χώρους, με τα ιδία πράγματα και πρόσωπα .
Εν τούτης την νέα αυτή πραγματικότητα που αντιλαμβάνεται, την κυβερνούν άλλοι κατώτεροι νόμοι, και χαμηλότερες δονήσεις, και δυστυχώς…. ζει και βιώνει αυτήν την νέα κατάσταση.


Αυτό συμβαίνει διότι ο νους βλέπει τον κόσμο πλέον από την οπτική, και δια μέσω των ψυχολογικών στοιχείων που τον ελέγχουν.
Δηλαδή μέσα από την οπτική που έχουν τα ψυχολογικά στοιχειά του φόβου, της ανασφάλειας, και της απαισιοδοξίας, και τα οποία κινούνται και αναπτύσσονται σε χαμηλά επίπεδα δονήσεων.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι φυσικές αισθήσεις να εντοπίζουν και να ταυτίζονται με πράγματα , και πρόσωπα ,με εικόνες και γεγονότα ,και να έλκουν καταστάσεις συναφή και συγγενικές με τα αντίστοιχα στοιχεία που ελέγχουν τον ψυχισμό μας .


Επίσης οι σκέψεις και τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι παρομοίων δονήσεων και συγγενικά , όπως είναι τα συναισθήματα μίσους , εκδίκησης , άγχος , θλίψη , απαισιοδοξία, και φυσικά η αίσθηση ότι φταίνε πάντοτε οι άλλοι για την κατάσταση μας, και τους οποίους δεν χάνουμε ευκαιρία για να κατηγορούμε .
Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την πεποίθηση ότι κάποιοι άλλοι τους έφεραν στην δυσμενή θέση που βρίσκονται, και αυτό είναι το πιο βολικό .
Αυτό όμως είναι η μισή αλήθεια .


Από την στιγμή που χάσαμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας , και επιτρέψαμε στην εντύπωση ή την πληροφορία να μας επηρεάσει τόσο βαθιά , και προκαλέσαμε αυτή την υπαρξιακή αλλαγή……
Η ίδια η φύση μας τοποθετεί σε αυτό που μας ταιριάζει, και μας αντιστοιχεί σαν δόνηση .
Το ίδιο το σύμπαν και οι φυσικοί νόμοι και οι συμπαντικές αρχές που το διέπουν μας βάζουν σε αυτή την κατώτερη κατάσταση για λόγους τάξης και ισορροπίας μεχρι να επανέλθουμε αλλάζοντας την δόνηση μας .[και όχι για τιμωρία όπως μας έχουν μάθει ].
Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει διότι και …. εμείς το επιλέξαμε .


Και αυτό όσο σκληρό και αν φαίνεται ,στην πραγματικότητα υπάρχει σε αυτό δικαιοσύνη, και είναι και ένας λόγος για να μάθουμε να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, και όλα αυτά που δημιουργούμε , και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας ..




Ζούμε στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής, και όλοι οι φυσικοί νόμοι, και οι συμπαντικές αρχές, σέβονται και συνεργάζονται με τις επιλογές των ανθρώπων του πλανήτη είτε αυτές είναι << θετικές >> είτε << αρνητικές >> .


Από την στιγμή που πιστέψαμε ότι ξεκινούν δυσκολίες , και δυσάρεστες εμπειρίες και καταστάσεις, τότε και η ζωή αρχίζει να παίρνει την << φόρμα >> που εμείς πιστεύουμε ότι έχει .
Διότι αυτό που αποκαλούμε ....ζωή! σέβεται και υπακούει τις ανθρωπινές επιλογές , είναι ο καθρέπτης μας ...
Αν οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας είναι πολύ αρνητικά, τότε φτιάχνουμε μια προσωπική περιοχή, τύπου << κόλασης >>, και μετά..... μπαίνουμε και μέσα .
Αν τα συναισθήματα και οι σκέψεις είναι θετικές τότε δημιουργούμε αντίστοιχα όμορφες πραγματικότητες τις οποίες και βιώνουμε ανεξάρτητα το τη συμβαίνει γύρω μας.
Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι χαρακτηρίζουν τέτοιους ανθρώπους << εκτός πραγματικότητας >> και ότι << ζουν σε άλλο κόσμο >> αυτό είναι κυριολεκτικά έτσι..... είναι γεγονός ότι δεν βιώνουν την ίδια ψυχολογική πραγματικότητα με άλλους .


Αυτές οι περιοχές είναι…….. ψυχολογικές καταστάσεις , και στις περιοχές των χαμηλών δονήσεων μπορεί να βρεθεί ο κάθε άνθρωπος που πολώνετε με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα , ενώ το φυσικό του σώμα συνεχίζει να διαδικάζεται στον φυσικό κόσμο, και να είναι ορατό και απτό από ανθρώπους με τους οποίους συνεχίζει να συνεργάζεται και να συναναστρέφεται, όμως εσωτερικά να βιώνει διαφορετικές ψυχολογικές πραγματικότητες …..


Πολλοί άνθρωποι σήμερα περνούν από τέτοιες δυσάρεστες εμπειρίες και καταστάσεις, άλλοι μέσα σε δρόμους, μόνοι τους , χωρίς τροφή , χωρίς κάπου να κοιμηθούν, άλλοι μέσα στα σπίτια τους αντιμέτωποι με το ζοφερό μέλλον που τους προβάλει ο νους τους, και άλλοι κυνηγημένοι .

Αγνοώντας οι περισσότεροι ότι έχουν και την επιλογή, και την δυνατότητα …να αλλάξουν και τον εαυτό τους, και την ζωή τους ….




Το κυμβάλειον αναφέρει τις επτά αρχές οι οποίες ρυθμίζουν και καθορίζουν ολόκληρο το σύμπαν [ μικρόκοσμο και μακρόκοσμο ].
Είναι ενδιαφέρον να αναφερθώ σε τρεις από αυτές που σχετίζονται άμεσα με τα ζητήματα αυτά …
α]η αρχή της δόνησης , [3η αρχή ]
β] η αρχή της πολικότητας [η των αντιθέτων 4η αρχή] , και ……
γ] η αρχή του ρυθμού [η του εκκρεμούς 5η αρχή ].
Αυτές είναι τρεις από τις επτά αρχές του κυμβάλειου , για την 1η αρχή είχα αναφερθεί στην ανάρτηση μου …....Το σύμπαν είναι νοητικόν...


Η αρχή της δόνησης
Όλα στο σύμπαν δονούνται με μια συγκεκριμένη ταχύτητα ή ένταση .
Τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να έχει μια συγκεκριμένη ταχύτητα δόνησης .
Η δόνηση είναι που καθιστά και καθορίζει τον βαθμό υλικότητας ή πνευματικότητας του κάθε τι μέσα στο σύμπαν , και η αρχή της δόνησης είναι η συνέχεια της αρχής της αντιστοιχίας [ 2η αρχή, ότι είναι πάνω είναι και κάτω ]…
Ο άνθρωπος μπορεί να αντιλαμβάνεται και να βιώνει συγκεκριμένες ταχύτητες δονήσεων ανάλογα με το πόσο πνευματικός ή συνειδητός μπορεί να είναι .


Οι σκέψεις και τα συναισθήματα έχουν επίσης τις δικές τους δονήσεις , και το ενδιαφέρον είναι ότι το κάθε συναίσθημα και κάθε σκέψη …ανάλογα με την ποιότητα που έχει, ανάλογη θα είναι και η ταχύτητα της δόνησης του .
Σαν αποτέλεσμα θα έλκει επίσης ανάλογες και συγγενείς δονήσεις με την μορφή είτε γεγονότων , είτε αντικειμένων, ή προσώπων ή και εσωτερικών καταστάσεων .
Από τα παραπάνω γίνετε κατανοητό ότι όταν ο άνθρωπος δεν εστιάζετε στην αρνητικότητα ……..αναπόφευκτα θα έλκει θετικά γεγονότα στη ζωή του.
Και αυτό είναι το πιο σημαντικό << κλειδί>> για να μπορέσει κάποιος να έλξη αυτό που επιθυμεί , η να ξεφύγει από μια αρνητική κατάσταση.

Η αρχή της πολικότητας [ή των αντιθέτων ] …..συμπληρώνει και συνεργάζεται με την αρχή της δόνησης ….
Όταν ένας άνθρωπος αλλάξει τις συναισθηματικές και διανοητικές δονήσεις του, η ίδια η << φύση >> θα τον τοποθετήσει σε μια αντίστοιχη δονητική πραγματικότητα.
Η αρχή της πολικότητας αναφέρετε στο ότι το κάθε τι στο σύμπαν έχει και το αντίθετο του, δηλαδή …αγάπη - μίσος η φόβος , καλό –κακό, όμορφο –άσχημο
Με μια λεπτομέρεια βέβαια, ότι ανάμεσα στα δύο άκρα, υπάρχουν άπειρες διαβαθμίσεις,
Η ένταση του φωτός από την νύκτα ως το ξημέρωμα έχει πολλές διαβαθμίσεις, η νύκτα το σκοτάδι είναι η άλλη έκφραση του φωτός [ η έλλειψη ] στο οποίο όσο το φως εισχωρεί στο σκοτάδι , αυτό σιγά σιγά διαλύετε μέχρι που φτάνουμε στο άπλετο φως της ημέρας . το ίδιο επίσης συμβαίνει με το κρύο και το ζεστό, και όλα τα αντίθετα .
Επίσης…. ανηφορικός ή κατηφορικός μπορεί να είναι ένας δρόμος ανάλογα από το που τον κοιτάζομε, όμως είναι πάντα ο ίδιος δρόμος .
Το ευχάριστο και το δυσάρεστο είναι το ίδιο,στην ίδια κλίμακα ,η διαφορά είναι ότι το ευχάριστο βρίσκετε υψηλά στη διαβάθμιση [ υψηλές δονήσεις ] και το δυσάρεστο χαμηλά [ χαμηλές δονήσεις ]
και σύμφωνα με την πολικότητα βρίσκονται στα δυο άκρα αντίθετα .
Εστιαζόμενοι εμείς νοητικά-συναισθηματικά στο επιθυμητό το οποίο είναι προφανώς το ευχάριστο, η αρχή της πολικότητας συνεργαζόμενη με την αρχή της δόνησης, μας υποστηρίζουν ώστε να αλλάξουμε την δόνηση μας και να έλκουμε Το αποτέλεσμα που επιθυμούμε .
Όλοι έχουμε διαβάσει ότι η << πίστη σώζει >>, ή ότι όταν με την << ψυχή >>μας θέλουμε κάτι, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσουμε .
Αν και υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το νόημα της πίστης και της ψυχής …σχετίζονται άμεσα με το συναίσθημα , και την περιοχή της καρδιάς .


[ Παρατηρήστε όμως ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επενδύουν στην χειραγώγηση και διαιωνίζουν το δράμα ,όχι μόνο από τις ειδήσεις, αλλά και ακόμα από υποτιθέμενες <<ψυχαγωγικές εκπομπές>>, έτσι και ο περισσότερος κόσμος γίνετε δέκτης χαμηλών δονήσεων με αποτέλεσμα μέσα στην άγνοια του να κάνει το ίδιο, και να ζει σε πραγματικότητες που χωρίς να το καταλαβαίνει του επιβάλλονται και από …έξω !]


Η αρχή της πολικότητας μας βοηθά να καταλάβουμε την δυαδική λειτουργία του νου ο οποίος είναι εγκλωβισμένος μέσα στα αντίθετα και μας πετάει από την σκύλα στην Χάρυβδη.

Σύμφωνα επίσης και με την αρχή του νόμου του εκκρεμούς ή [ ρυθμού, ] ο οποίος συνεργάζεται αρμονικά με τις προηγούμενες αρχές της δόνησης και της πολικότητας , όλα κινούνται σαν ένα εκκρεμές , δηλαδή και τα γεγονότα τα εξωτερικά τα καθημερινά, αλλά και οι ψυχολογικές μας διαθέσεις κινούνται σαν το εκκρεμές , ρέουν και μεταβάλλοντε εντελώς μηχανικά κάτω από την επίδραση αυτού του νόμου .
Αν παρατηρήσουμε τον εαυτό μας θα δούμε τις μεταβολές μας αυτές τις συναισθηματικές και νοητικές, αλλά και σωματικές .[ βιορυθμοί].
Όπως επίσης μπορούμε να δούμε και τις μεταβολές στην φύση , στα καθημερινά γεγονότα και σύμβαντα γύρω μας αλλά και σε όλο τον κόσμο .[ παλίρροιες, εποχές, νύκτα – μέρα].
Είναι απαραίτητο να μάθουμε να συνεργαζόμαστε με αυτές τις αρχές σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο, για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε την πραγματική θέση μας μέσα στο σύμπαν που είναι η…. απελευθερωμένη συνείδηση .


Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εφόσον βιώσουμε την κάθε αρχή και την κατανοήσουμε πρακτικά στον εαυτό μας και όχι απλά να την δεχτούμε θεωρητικά .
Επίσης να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και να αναλάβουμε την ευθύνη του, άσχετα τη επιλογές καλές οι κακές έχουμε κάνει στην ζωή μας , και να τελειώνουμε πλέον με την μεταβίβαση των ευθυνών στους συνανθρώπους μας , για την διάθεση μας, ή την κατάσταση μας την οικονομική, την υγεία μας, ή την κοινωνική μας κατάσταση .

Και φυσικά ποτέ δεν ξεχνάμε να έχουμε την επίγνωση του εαυτού μας.
Η επίγνωση του εαυτού είναι η φυσική μας κατάσταση όπως και η … καλή και χαρούμενη διάθεση , Χωρίς την επίγνωση δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε και να βιώσουμε μια εμπειρία, διότι είμαστε απόντες .


Η κατανόηση για παράδειγμα της αρχής του εκκρεμούς σημαίνει ότι παρατηρήσαμε την δράση αυτού του νόμου στον εαυτό μας .
Που σημαίνει ότι είδαμε και βιώσαμε την μηχανική μετάβαση από μια ευχάριστη συναισθηματική κατάσταση σε μια δυσάρεστη .
Σαν να λέμε δηλαδή ότι πιάσαμε αυτόν τον νόμο να δρα επ αυτοφώρω ….αυτή η συνειδητή μας δράση από μόνη της είναι μια αποκάλυψη μιας αλήθειας, που πριν γνωρίζαμε θεωρητικά , αλλά τώρα πλέον αποκαλύψαμε στην πράξη, στη στιγμή.
χωρίς την επίγνωση αυτό δεν μπορεί να συμβεί.




Η επίγνωση ....αυτή είναι η θέση.... της παρατήρησης του εαυτού μας , που πρέπει να διατηρήσουμε για να είμαστε….. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ !


Αυτή η δράση το να μην ταυτιζόμαστε ούτε με την μια πλευρά του εκκρεμούς ούτε με την άλλη , ούτε με την λύπη αλλά ούτε με την χαρά , ούτε με το κακό αλλά ούτε με το καλό, με την ελπίδα και την απελπισία , μας καθιστά επαναστάτες , και αντάρτες του εαυτού μας, και του νοητικού συστήματος, και μας δείχνει τον δρόμο για την αληθινή ελευθερία .
Αποδεχόμαστε και τις δυο πλευρές ,[ σύνθεση ] είτε αυτές είναι κάτω από την επίδραση μιας δυσάρεστης είτε μιας ευχάριστης δόνησης , είτε πολικότητας , ή της κίνησης του εκκρεμούς .

Αποδεχόμαστε δηλαδή τις αρχές που διέπουν το σύμπαν και τον εαυτό μας ,τις σεβόμαστε, αλλά έχοντας επίγνωση δεν είμαστε κάτω από την επίδραση τους …..και αν συμβαίνει να είμαστε μέσα σε μια αρνητική κατάσταση ψυχολογική , ή μέσα σε ένα αρνητικό γεγονός, μπορούμε να τα βιώνουμε σαν μια εμπειρία που διασχίζουμε, και θα περάσουμε εστιαζόμενοι σε ανώτερες δονήσεις από τις υπάρχουσες , και πολώνοντας τον εαυτό μας διαφορετικά.


. Μια καλή νοητική στάση είναι όταν βρισκόμαστε μέσα σε μια αρνητική κατάσταση, αντί να ταυτιστούμε και να μας παρασύρουν στην μηχανικοτητα τα γεγονότα ,
να αναπνεύσουμε τη ζωή , και με ειλικρίνεια να αναρωτηθούμε, τη έχουμε να παίρνουμε σαν γνώση, η σαν πληροφορία, από αυτήν την εμπειρία …
Προσπαθώντας να βιώσουμε και να ζήσουμε μέσα σε αυτήν την κατάσταση την κάθε στιγμή, τραβώντας την γνώση και την πληροφορία που χρειαζόμαστε.
Αυτή η συνειδητή δράση, μας φέρνει σε ένα ουδέτερο σημείο [ σύνθεση ] που μας οδηγεί στην πιο βαθεια κατανόηση της εμπειρίας


Όπως ο ερημίτης που διασχίζει το σκοτάδι κρατώντας το φανάρι αναμμένο για να διακρίνει ,
φορώντας την κάπα του για να μην επηρεάζεται,
και κρατώντας την ράβδο του που σημαίνει ότι είναι κυρίαρχος της ψυχολογίας του και των αρχών που την επηρεάζουν.
Όταν αναφέρομαι στην κυριαρχία [ κύριος – άρχων ] εννοώ την δυνατότητα συν εργασίας με τις αρχές και τους νώμους που διέπουν το σύμπαν .
Η κατανόηση των νόμων και των αρχών μας δίνει την δυνατότητα να τους χρησιμοποιούμε, να συνεργαζόμαστε με αυτούς τους νόμους και να δημιουργούμε .
Το να έχουμε επίγνωση και να μην ταυτιζόμαστε ούτε με το θετικό ούτε με το αρνητικό μας καθιστά κύριους και ανεξάρτητους από την επίδραση του νόμου του εκκρεμούς διότι είμαστε έξω από την επίδραση της ταλάντωσης του .
Το ίδιο συμβαίνει με την πολικότητα , όπως επίσης και με τις δονήσεις .
Όλοι οι νόμοι και οι αρχές μετατρέπονται σε εργαλεία σιγά - σιγά στα χέρια του ανθρώπου δημιουργού, και συνεργάζονται αρμονικά στη δημιουργία .


Μπορούμε να εστιαζόμαστε εκεί που εμείς πραγματικά θέλουμε και διαισθάνεται η καρδιά μας …..και όχι εκεί που μας προτείνουν η μας πείθουν ,και μας επιβάλουν άλλοι .


Ο κάθε άνθρωπος μπορεί και έχει την δυνατότητα να αλλάξει τα πάντα στη ζωή του ,

Η επανάσταση, και η ριζική αλλαγή ξεκινάει από το άτομο , από μέσα μας .
Οι ίδιοι νόμοι και αρχές που διέπουν το συμπαν , υπάρχουν και δουλεύουν και στον άνθρωπο σε όλες του τις δραστηριότητες.
Και όλες αυτές οι αρχές και οι νόμοι συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους ….και είναι στην δική μας επιλογή αν θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε η όχι…..




Πια είναι η συχνότητα ,? πια είναι η δόνηση που έχουμε τώρα στο συναισθηματικό μας κέντρο ? …….αυτό που είμαστε τώρα , αυτό έλκουμε και στην πραγματικότητα μας … αυτό δημιουργούμε .
Όσο δυσάρεστη και αν νομίζουμε ότι είναι μια κατάσταση στην ζωή μας, μπορούμε να την αλλάξουμε ! και έτσι είναι ! http://atheatos.blogspot.gr/
<;< Πίστη είναι να πιστεύει&ς αυτό που δεν βλέπεις ακόμα .....και η ανταμοιβή για αυτή την πίστη είναι να δεις αυτό που πιστεύεις >>...! [ άγιος Αυγουστίνος ]

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ




ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters