Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Project CHANI: Οντότητα μίλησε για ερπετοειδή και Σελήνη


Project CHANI: Οντότητα μίλησε για ερπετοειδή και Σελήνη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Kατά τη διάρκεια των ετών 1994-1999, μια ομάδα ερευ­νητών είχε πρόσβαση σε μια απόρρητη εγκατάσταση στην Αφρική, στην οποία υπήρχε εγκατεστημένος ένας επιταχυντής τύπου CERN.
Εκεί, η ομάδα συμμετείχε στο μυ­στικό πρόγραμμα CΗΑΝΙ, βασική επίτευξη του οποίου ήταν η επαφή των ερευνητών με -τουλάχιστον- έναν κόσμο παράλλη­λου σύμπαντος.

ΗΠΑ: Η Κίνα προσπαθεί να χακάρει τις έρευνές μας για τον κορωνοϊό

Η Ουάσινγκτον διαθέτει στοιχεία και σκοπεύει να κατηγορήσει δημόσια το Πεκίνο ότι εξαπολύει κυβερνοεπιθέσεις σε αμερικανικά ινστιτούτα κι εταιρίες που ερευνούν τον κορωνοϊό με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες.

Σάλος μετά τη δήλωση Νετανιάχου: Να εμφυτευτούν τσιπ στα παιδιά για να ελέγχεται η απόσταση

«Μίλησα με επικεφαλής της τεχνολογίας, προκειμένου να βρούμε μέτρα, στα οποία το Ισραήλ είναι καλό, όπως οι αισθητήρες. Για παράδειγμα, κάθε άτομο, κάθε παιδί -το θέλω πρώτα σε παιδιά- να έχει έναν αισθητήρα που θα χτυπά συναγερμό κάθε φορά που πλησιάζεις πολύ κοντά, όπως αυτοί στα αυτοκίνητα...» είπε.

Τελεσίγραφο Ελλάδας, Γαλλίας, Αιγύπτου & ΗΑΕ Στην Τουρκία - Οργή Ερντογάν

Δείτε την κοινή ανακοίνωση των ΥΠΕΞ
Κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας, Κύπρου, Γαλλίας, Αιγύπτου και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που καταδικάζει τις τουρκικές προκλήσεις στην ανατολική Μεσόγειο εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ από κοινού οι υπουργοί κάλεσαν την Τουρκία να τερματίσει άμεσα τη μεταφορά Σύριων μισθοφόρων στη Λιβύη.
Μεταξύ άλλων, οι ΥΠΕΞ καταδίκασαν επίσης «την κλιμάκωση των τουρκικών παραβιάσεων στον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας, περιλαμβανομένων των υπερπτήσεων πάνω από κατοικημένες περιοχές και χωρικά ύδατα κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου», καθώς και «την εργαλειοποίηση αμάχων από την Τουρκία σε μια απόπειρα να διασχίσουν παράνομα τα ελληνικά χερσαία σύνορα, και παρέχοντας τους συνεχή υποστήριξη για να διέλθουν παράνομα τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα».

Οι Rockefellers, η επιδημία και η παγκόσμια κυβέρνηση


Σκέψεις, αποσπάσματα απο μελέτη του 2010 του ιδρύματος Ροκφέλερ. 

Οι Rockefeller τα είχαν προβλέψει όλα. Όχι μόνο την πανδημία από ένα άγνωστο ιο, αλλά ότι συμβαίνει τώρα και όλες τις συνέπειες.  

Πηγή: lacrunadellago.net
Απόδοση: fantastikeskatastaseis
Από τον έλεγχο της μάζας των πολιτών, στην κατάργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων. 

Το νομοσχέδιο HR6666 στο Κογκρέσο, που θα παραβιάζει ιδιωτικό άσυλο


Το νομοσχέδιο HR6666 στο Κογκρέσο, θα παραβιάζει ιδιωτικό άσυλο ...
Οπως θα δείτε αν πάτε στη σελίδα του Κογκρέσου https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text?r=2&s=1  ΄εβαλαν το  νομοσχέδιο TRACE  για τον Covid19 υπ’αριθ.  (πλάκα μας κάνουν)   HR6666  όπου το TRACE ειναι τα αρχικά των λέξεων Testing Reaching & Contacting Everyone (Εξέταση, Ανευρεση και Επαφή Ολων)  διά του οποίου θα νομιμοποιούνται οι υγειονομικές υπηρεσίες να μπαίνουν στα σπίτια των πολιτών, να τους εξετάζουν και αν βρεθεί κάποιος θετικός να τον απομακρυνουν από την οικία του, σε… “ασφαλές μέρος” 

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ!



ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Σαν σήμερα(10/5) με εντολή της φόνισσας του Μπάκιγχαμ, απαγχονίζονται τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο,τα αμούστακα παιδιά της ΕΟΚΑ, Καραολής-Δημητρίου!

Όλες οι εκκλήσεις για χάρη, προς την φόνισσα της Αγγλίας, έπεσαν στο κενό. Στυγνή και απάνθρωπη η δυνάστρια του έθνους των Ελλήνων έδωσε την συγκατάθεση της για τον απαγχονισμό των νεαρών παιδιών. Πριν 60+ χρόνια, ξημερώματα 10ης Μαίου του 1956, ακούστηκε από χείλη και καρδιές Ελλήνων, για τελευταία φορά, ο εθνικός μας ύμνος. Αυτός που αν κάποιοι πραγματικά τον ένιωθαν, δεν θα φωτογραφίζονταν δίπλα στην μακελάρισσα του κυπριακού ελληνισμού, ωσάν να μην συνέβη τίποτα..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΤΙ-ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Κ@Ρ@Ν@ΙΟΥ

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ... ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ... ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΙΧΑΝ... ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ... ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Johnny Williams
2. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
.
3. Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ... ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ.
.
4. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
.
5. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ... ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

COVID – 19: Ἔρχεται τὸ «ἐμβόλιο – ταυτότητα»;

Ἀπόσπασμα ἀνάρτησης στὸ Instagram 
του Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ*, 9 – 4 – 2020 
Μετάφραση: Εὐάγγελος Δ. Νιάνιος 

Ἦρθε ἡ ὥρα ὁ Μπὶλ Γκέιτς νὰ μετατρέψει τὴν οἰκονομικὴ καὶ τεχνολογική του δύναμη σὲ πολιτική. Μένει νὰ δοῦμε ἂν τὸ ἐμβόλιο ποὺ ὑπόσχεται μὲ ἐνσωματωμένο τσιπάκι –ταυτότητα θὰ ἐπιβληθεῖ. Ὅλα θὰ ἐξαρτηθοῦν ἀπὸ τὴ διάρκεια καὶ τὴ θνησιμότητα τῆς πανδημίας τοῦ κορωνοϊοῦ. 
Τὰ ἐμβόλια, γιὰ τὸν Μπὶλ Γκέιτς, εἴναι μια στρατηγικὴ φιλανθρωπία ποὺ τροφοδοτεῖ τὶς πολυάριθμες ἐπιχειρήσεις τοῦ τὶς σχετιζόμενες μὲ ἐμβόλια (μαζὶ μὲ τὴ φιλοδοξία τῆς Microsoft νὰ ἐλέγχει μία παγκόσμια ἑταιρεία ἐμβολίων – ταυτοτήτων [vac ID]) καὶ τοῦ δίνει δικτατορικὸ ἔλεγχο στὴν παγκόσμια πολιτικὴ ὑγείας – τὴν αἰχμὴ τοῦ ἐπιχειρηματικοῦ νεοϊμπεριαλισμοῦ. 

ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΗΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

άρθρο από τον Ιωάννη Παπαζήση

ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19 ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΕΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΜΗΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ... ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...

Γουίλιαμ Τόμπκινς -Eρπετοειδεις, τι έγινε στη Σελήνη κλπ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters