Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ & 600 ΔΙΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΑΙΘΟΥΣΑ «ΕΚΑΒΗ» 01/12/13
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 
 ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ & 600 ΔΙΣ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Η ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Καλησπέρα σας! Λέγομαι Καλογερόπουλος Γιάννης, ταξίδεψα από το Ναύπλιο που μένω για να έρθω εδώ απόψε και να σας ενημερώσω σχετικά με το πάρα πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο έχει να κάνει με το τεράστιο πρόγραμμα του ταμείου εμπιστοσύνης ή καταπιστεύματος, το οποίο είναι πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας και δίδεται αυτή τη στιγμή προς υλοποίηση, μέσω του φορέα υλοποίησης που είναι ο κύριος Αρτέμης Σώρρας.

Το πρόγραμμα αυτό ως πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας θα μπορούσανε πάρα πολλοί φορείς να το υλοποιήσουνε και από την πλευρά του κράτους και από το Υπουργείο Εσωτερικών, ακόμα και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Δυστυχώς όμως μέσα από αυτόν τον δύσκολο καιρό που περνάμε και ότι μας έχουμε πει με τα διάφορα περί οικονομικής κρίσης, περί έλλειψης χρημάτων, τραπεζικού συστήματος προβλήματος και τα λοιπά, μας κρατούν επιμελώς κρυμμένο το ότι υπάρχει το ταμείο εμπιστοσύνης και ότι εκεί η Ελλάδα έχει πάρα πολλούς λογαριασμούς με πάρα πολλά χρήματα. Από εκεί αντλούνται τα χρήματα το οποία θα έρθουνε στην Ελλάδα ως ανθρωπιστική βοήθεια και έργα υποδομών για την κοινωνία μας τα οποία είναι να κατανεμηθούν στους 325 Δήμους του Καλλικράτη στην Ελλάδα. 

Σας λέω ότι η έγκριση για την Ελλάδα του συνολικού ποσού είναι 2.030.000.000.000 τρισεκατομμύρια ευρώ. Έχει μια μέση αντιστοιχία ανάλογα τη γεωμορφία του κάθε Δήμου περίπου στα 140 έως 180 χιλιάδες ευρώ ανά κάτοικο. Εγώ προσωπικά έχω αναλάβει, λόγω του ότι το γνώριζα λίγο το θέμα της ανθρωπιστικής βοήθειας γιατί το έχω δουλέψει επαγγελματικά και γνωρίζοντας τον κύριο Σώρρα και γνωρίζοντας και την πρόταση του κυρίου Σώρρα, χωρίς κανένα όφελος - δεν παίρνω καμιά προμήθεια, δεν πληρώνομαι από κανέναν όπως και όλοι όσοι είμαστε εδώ για να προωθήσουμε το θέμα και να το γνωστοποιήσουμε στις δημόσιες αρχές. 


ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Ξεκινήσαμε να ενημερώνουμε τους Δημάρχους, τον κάθε Έλληνα Δήμαρχο. Η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει από την ώρα που τελείωσε η έγκριση από το Παγκόσμιο Ταμείο Εμπιστοσύνης, περίπου τέλος του Ιουλίου 2013, έχουνε δοθεί οι μελέτες, έχουμε ήδη έγκριση για 49.000 έργα ανθρωπιστικής βοήθειας, κοινωνικού χαρακτήρα και υποδομών για όλη την Ελλάδα και για την Κύπρο μας. Αυτό ολοκληρώθηκε από δύο και πλέον χρόνια εργασιών, μελετών που κατατέθηκαν στο Παγκόσμιο Ταμείο και είχαμε την τελική έγκριση. Το Ταμείο για να εκταμιεύσει τα χρήματα χρειάζεται έναν φορέα υλοποίησης. Δεν τα δίνει απευθείας στον Δήμο γιατί δεν μπορεί να χρεωθεί, να τα αποκτήσει με μορφή βάρους ο Δήμος και οι Δημότες. Χρειάζεται έναν φορέα υλοποίησης ο οποίος βάζει τις εγγυήσεις και αναλαμβάνει, αφού κατέβουν τα χρήματα με τις εγγυήσεις του φορέα υλοποίησης, την υλοποίηση του προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας. 

Σε αυτή την περίπτωση εδώ ανέλαβε τον ρόλο αυτό ο κύριος Σώρρας, ενώ θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη το Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδος. Γιατί μιλάμε για χρήματα τα οποία είναι της Ελλάδος, δεν έχουμε να κάνουμε με χρήματα κάποιου άλλου κράτους, κάποιου άλλου φορέα, είναι της Ελλάδος το τονίζω. Και η πολιτική πίεση που ασκείται στους Δημάρχους να μην ακουμπήσουν πάνω στο πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας που ξεκινάει να υλοποιήσει ο κύριος Σώρρας - φορέας υλοποίησης - είναι ακριβώς αυτό, ότι θα αποκαλυφθεί και θα μάθει και ο τελευταίος Έλληνας τι περιουσία έχει! 
Η περιουσία των Ελλήνων είναι πάρα πολύ μεγάλη.


ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ & ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Επειδή γνωρίζω όμως κάποια πράγματα, έχω αντιμετωπιστεί από κάποιες δημοτικές αρχές, σε κάποιες περιπτώσεις, με έναν τρόπο που θα έλεγα δεν είναι καν Ελληνικός δεν ήταν ανθρώπινος. Έρχεται κάποιος να τους προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια εντελώς δωρεάν, χωρίς να αποκτήσει κανένα βάρος ούτε ο Δήμος ούτε οι Δημότες και καμία νομική ή ποινική ευθύνη - που δικαιολογούνται πίσω από αυτό - και ενώ το βλέπουν και οι νομικοί και οι πάντες, δεν έχουνε την Ελληνική ψυχή να αποδεχτούν το πρόγραμμα. 

Το οποίο περιλαμβάνει πρωτίστως, το ξεχρέωμα όλων μας που χρωστάμε στις τράπεζες τα σπίτια μας. Το πρόγραμμα είναι ανθρωπιστικής βοήθειας, σας το τονίζω αυτό, προϋποθέτει να δώσει στο λαό δωρεάν σπίτι! Αντί να του φτιάξεις σπίτι πας και αγοράζεις το κατασχεμένο ή το υποθηκευμένο και του το χαρίζεις! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτό το πράγμα έρχεται τώρα ο Δήμος, ο Δήμαρχος και να λέει «φοβάμαι» ...Τι φοβάται; Να ελευθερώσει τους Έλληνες; Να απεγκλωβίσει τους ανθρώπους από τον οικονομικό μαρασμό και από αυτή τη γάγγραινα; 

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από την κατοικία, πρώτα από όλα άμεσα χρήματα για να ξεχρεωθεί ο Δήμος, ο ίδιος ο Δήμος γιατί πάρα πολλοί Δήμοι στην Ελλάδα χρωστάνε, και υπηρεσίες και οργανισμοί του Δήμου χρωστάνε, μπορούνε άμεσα με μετρητά σε χορηγία - προσέξτε το, η χορηγία ξέρουμε όλοι ότι είναι δωρεά όχι δανεικά! Η πρώτη χορηγία που μπορεί να δεχθεί ο Δήμος είναι να ξεχρεώσει τα ίδια του τα δάνεια. Να πληρώσει ενδεχομένως ότι χρωστάει σε Ταμεία σε υπαλλήλους, γιατί και οι δήμοι έχουν περιοριστεί από τα χρήματα που τους δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών τα οποία είναι η ανταπόδοση των φόρων που πληρώνουμε. Από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς, οι Δημότες του κάθε Δήμου, έρχεται ανταποδοτικά ένα ποσό στον κάθε Δήμο. Αυτό έχει περιοριστεί κατά 68% από το κράτος. Ταυτόχρονα ο οικονομικός μαρασμός και αυτή η διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδος και του επαγγελματικού κόσμου, ό οποίος έχει έρθει πολύ έντεχνα και καλοστημένα μέσα από τις τράπεζες με αυτό το σύστημα που λέγεται «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» - όσοι είναι επαγγελματίες και επιχειρηματίες μέσα από δω ξέρετε πολύ καλά τι λέω - φρενάρανε όλων των Ελλήνων τη χρηματοδότηση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αν πέσουμε, έκτο χρόνο τώρα, σε μία κατάσταση κατά την οποία να μην μπορεί να σταθεί μαγαζί ανοιχτό, επιχείρηση ανοιχτή, ακόμη και των πιο αναγκαίων και απαραίτητων προϊόντων. 

Λογότυπο Τειρεσία

ΑΤΟΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Έρχεται λοιπόν αυτό το πρόγραμμα και τι κάνει, δίνει χρήματα για να ξεχρεωθεί ο Δήμος. Ταυτόχρονα δίνει χρήματα για να ξεχρεωθούν οι επιχειρηματίες. Διότι μέσα στο πρόγραμμα της ανθρωπιστικής βοήθειας επιβάλλεται στον φορέα υλοποίησης να δημιουργήσει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας για όλους τους ανθρώπους, για όλους τους Δημότες. Και εδώ οφείλω να σας γνωστοποιήσω ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και μη Ελλήνων, άπαξ και είναι Δημότης σε έναν Δήμο έχει ο καθένας δικαίωμα αν βρει δουλειά. 

Αφού το πρόγραμμα επιβάλλει να δημιουργηθούνε επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας, υλοποιούμενο τι κάνει, πρέπει να γίνουν επενδυτικές τράπεζες που θα αναλάβουν την κατασκευή και τη δόμηση των έργων, των επιχειρήσεων δηλαδή. Μέσα από αυτές τις επενδυτικές, έρχεται το πρόγραμμα και τι λέει: Τις υφιστάμενες και τις ήδη υπάρχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες τις οποίες τις έχει η κρίση, η οποία μαστίζει την Ελλάδα, φέρει μέχρι σε αυτό το χάλι που πάρα πολλές να είναι μέχρι εντελώς κλειστές σήμερα και το βιώνουμε γύρω μας - γνωρίζουμε ένα σωρό φίλους μας, γνωστούς μας, επιχειρηματίες, απλούς επαγγελματίες που φτάσανε να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους - να τις αναχρηματοδοτήσει, να τους πάρει τα δάνεια άτοκα - προσέξτε το αυτό, άτοκα - και να επαναχρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις για να ξεκινήσουν να λειτουργούν. 

Να επαναχρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις για να αποκτήσουνε πρώτες ύλες, για να αποκτήσουν υπαλλήλους, για να μπορούνε να πληρώσουνε τα πάντα, τους τα πληρώνει η επενδυτική τράπεζα, και ο ίδιος ο επιχειρηματίας παίρνει μισθό, και όλα αυτά άτοκα! Και με μοναδική υποχρέωση (μιλάω μόνο για το κομμάτι των επιχειρήσεων μην το μπερδέψετε με του Δήμου) 2% επιστροφή για 50 χρόνια άτοκα από τα κέρδη! Και αν μια χρονιά δεν έχει κέρδη, μεταφέρεται στην επόμενη χρονιά. Υπάρχει άνθρωπος λογικός που να πει όχι σε αυτό το πράγμα; 


ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Θα σας διαβάσω επί λέξη τι προϋποθέτει το πρόγραμμα αυτό, μιλάω για τα αίτια που έχουνε δημιουργήσει αυτή την κατάσταση που ζούμε: 

«Τα αίτια και γιατί και πως έχουν προκύψει οι ανάγκες του λαού μας, είναι άνευ σημασίας. Επείγουσες ανθρωπιστικές έκτακτες ανάγκες μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα φυσικών ή ανθρωπογενών καταστροφών, εσωτερικών ή διακρατικών συγκρούσεων καθώς και από παρατεταμένες και σύνθετες κρίσεις».

Εμάς εδώ ακριβώς μας φωτογραφίζει στο τελευταίο, γιατί δεν προερχόμαστε από εμπόλεμη κατάσταση - αν και πόλεμο οικονομικό ζούμε έτσι; Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο τον οικονομικό ζούμε αυτή τη στιγμή. Οι σύνθετες και παρατεταμένες κρίσεις είναι αυτό που έστησε το οικονομικό κατεστημένο εις βάρος της Ελλάδος. 

Είναι όλο αυτό το πανηγυράκι με τέσσερις εβραϊκών συμφερόντων παγκόσμιες εταιρίες, οι οποίες παίζουνε τον ρόλο του «ΤΕΙΡΕΣΙΑ», προσέξτε καλά τι σας λέω. Όπως στην Ελλάδα το τραπεζικό σύστημα έχει στήσει τον «ΤΕΙΡΕΣΙΑ», έχουνε στήσει έναν παγκόσμιο «ΤΕΙΡΕΣΙΑ» τέσσερις εβραϊκές εταιρίες, σιωνιστικές κατά το σωστό. Αυτές οι εταιρίες λοιπόν, όπως είναι η STRANDARD & POOR, τι κάνανε; Ξαφνικά ανακαλύψανε με ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στη Ελλάδα, και τη συμμετοχή όλων των πολιτικών, ότι η χώρα μας δεν έχει πιστοληπτική ικανότητα. Οπότε μειώνοντας την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας, οι τρέχουσες ανάγκες της χώρας μας καθημερινά τρέχει να πληρώσει τα χρέη και τις δόσεις των τόκων που ερχόντουσαν, ξαφνικά άλλαξε το καθεστώς. 

Κόβει το Υπουργείο Οικονομικών ομόλογο μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος, που λέει 1 δις, και εδώ θα καταλάβετε τώρα γιατί οι πολιτικοί αντιδρούνε και στο πρόγραμμα των Δήμων αλλά και στα 600 δις, θα το καταλάβετε ολοκληρωτικά. Βγαίνει το Υπουργείο Οικονομικών με ένα ομόλογο 1 δις στη αγορά να το δώσει για να εισπράξει χρήματα να πληρώσει την υποχρέωση που έρχεται, από προηγούμενα χρόνια. Επειδή υποβαθμίστηκε η χώρα μας το 1 δις πληρώνεται στο 12% ή 13% ή 15%, δίνει 1 δις ομόλογου και εισπράττει κατά ανώτατο 150 εκατομμύρια. Για να εισπράξει 1 δις εάν έχει να πληρώσει θα πρέπει να δώσει 9 δις ομόλογα, αφού παίρνει περίπου το 15%, ενώ παίρνει 1 δις δίνει 9 δις ομόλογα, για τι επιτόκιο μιλάμε; 60.000%; Πόσο βγαίνει αν το λογαριάσουμε; 

Αυτό το πράγμα γίνεται κατ΄εξακολούθηση 3 χρόνια που σας είπανε ότι είμαστε μέσα στη βαθιά κρίση και αναγκαστήκαμε να κάνουμε τα μνημόνια για να μας πληρώνουνε τα χρέη άλλοι διότι εμείς δεν έχουμε πιστοληπτική ικανότητα. Γι'αυτό και συγκεκριμένα όποιον να ρωτήσετε από την Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών κανείς δεν ξέρει τι χρωστάμε. Γιατί κανείς δεν ξέρει τι χρωστάμε όμως; Θα σας πω, πάρα πολλά ομόλογα από αυτά που λέγανε ας πούμε 1 εκατομμύριο είχανε πληρωθεί 150 ή 130 χιλιάδες και ακόμα υφίσταται το γεγονός αυτό. Πάρα πολλά από αυτά τα ομόλογα τα πήρανε πολιτικοί και μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοτραπεζικοί παράγοντες της Ελλάδος. 


ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΣΑ ΒΓΑΛΑΝΕ & ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ 

Ακούστε προσεκτικά τι θα σας πως γιατί ακούει και όλος ο πλανήτης μέσω του συστήματος του internet και θα καταλάβετε τα πάντα, γιατί το μεγάλο πρόβλημα και του ελέγχου και αυτό που δεν αφήνουνε τους Δήμους να ακουμπήσουνε είναι τα GIS των πολιτικών. 

Τι είναι το GIS; Είναι η απόδειξη ότι κατέθεσε Α ποσό, όποιο και να΄ναι, για να αγοράσει το ομόλογο. Αγοραστήκανε τα ποιο πολλά ομόλογα στο 10%, 12%, 13% - πάρα πολλά έχουν αγοραστεί από Γερμανούς! - και μετά παρέλευση 2, 3, 4 μηνών από την κάθε αγορά ομολόγου - για να καταλάβετε ποια είναι η μεγάλη σας «φίλη» τράπεζα στην Ελλάδα, και αν τολμάει κανείς από την Εθνική να μου κάνει και μήνυση - έρχεται η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η Εθνική Τράπεζα του Ρόντσιλντ που έχει τίτλο ως Α.Ε. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, και πληρώνει αυτά τα ομόλογα από τους κατόχους τους στο 36%! Σε 2, 3, 4 και 5 μήνες έχουνε πληρώσει 13% το εκατομμύριο, 130.000 ή 150.000, και εισπράττουν 360.000! Αυτό γίνεται επί σειρά ετών στην Ελλάδα. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; 


Και έρχεται τώρα ο Σώρρας να τους πει «έλεγχο»! Μόλις πάει ο δικαστής και ορίσει οικονομολόγο να πάει να ελέγξει την Εθνική που θα΄ρθεί με το ομόλογο και θα της πει «πόσα λέει το ομόλογο;», 1 εκατομμύριο παράδειγμα, μάλιστα να σας πληρώσουμε, φέρτε μας τα GIS, πόσο πληρώθηκε; Την ώρα που αγοράστηκε, πόσο πληρώθηκε; Για να υπολογίσουμε επάνω εκεί τον νόμιμο τόκο, που είναι 3% παγκοσμίως, και να σας πληρώσουμε. Τα 150.000 θα φανούνε, προσέξτε, όχι τα 360.000 που έχει πληρώσει η Εθνική, γιατί το ομόλογο για να αποκτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος που το εξέδωσε, το GIS δείχνει πόσο πληρώθηκε και έχει πληρωθεί 130.000 το εκατομμύριο. Καταλαβαίνετε γιατί δεν ακουμπάνε τα 600 δις; Όχι ότι δεν θέλουν τα 600 δις, τα θέλουν και τα παραθέλουν, το πρόβλημα είναι ότι θα φανεί ποιοι αγοράσανε τα ομόλογα, πόσα βγάλανε, θα διαγραφεί αυτή η διαφορά αλλά θα αποδειχθεί ποιοι μας φέρανε σε αυτή τη θέση. Αυτό γίνεται 3 συνεχόμενα χρόνια με τα ομόλογα της Ελλάδος.


ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ - ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Και ξαναγυρνάμε τώρα στους Δήμους. Και πάμε λοιπόν και βρίσκουμε τον κάθε κύριο Δήμαρχο και αρχίζουμε να του εξηγούμε τι δυνατότητες δίνει στον Δήμο, στους Δημότες και στην Ελλάδα αυτό το πρόγραμμα που λέγεται ανθρωπιστική βοήθεια και για να υλοποιηθεί τι χρειάζεται. Του φορέα του φυσικού προσώπου που έχει το δικαίωμα από τον νόμο και αποδεδειγμένα εκπροσωπεί λαό, ηγείται λαού, ηγείται ανθρώπων, αυτός είναι ο κάθε Δήμαρχος του Καλλικράτειου Δήμου στην Ελλάδα, 325 Δημάρχους έχουμε.

Χρειάζεται η συναίνεση, εντολή του κυρίου Δημάρχου προς τον κύριο Σώρρα ως φορέα υλοποίησης, όχι επενδυτή όπως εσφαλμένα είπανε και διαδώσανε στην αρχή. Στην προκειμένη περίπτωση ο φορέας υλοποίησης δεν είναι επενδυτής. Δεν κάνει κάτι για να κερδίσει επιχειρηματικά όπως κάποιος που θα έρθει να φτιάξει ένα εργοστάσιο, ή θα κάνει ένα έργο με κάποια χρήματα είτε άλλων επενδυτών, είτε με δανεικά από τράπεζα το οποίο θα έχει σκοπό το επιχειρηματικό κέρδος. Αυτό το πράγμα είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε. Η εντολή που δίνει στο φορέα υλοποίησης ο δήμαρχος τον χρήζει και τον ονομάζει καταπιστευματοδέκτη θεματοφύλακα.

Προσέξτε τους όρους. Δεν υπάρχει όρος επένδυση και επενδυτής έτσι; Καταπιστευματοδέκτη. Καταπιστευματοδέκτης είναι αυτός που δέχεται το καταπίστευμα, θεματοφύλακα, άρα φύλακα του θέματος. Ποιο είναι το θέμα; Είναι η υλοποίηση από τα χρήματα του Ταμείου Εμπιστοσύνης, του προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας, με έργα που πρέπει να απολαύσει ο λαός και εξασφαλίσεις. Και ξαναξεκινάμε τώρα να το πούμε αυτό:


ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Το πρώτο πράγμα που προβλέπεται είναι καθαρό νερό. Είναι υποχρεωτικό να παράσχεις, να δημιουργήσεις τις κατασκευές των έργων, να παράσχεις στους πολίτες καθαρό νερό και δωρεάν, όχι ανταποδοτικά, όχι χρεώνοντάς το! Δωρεάν! 
  • Το δεύτερο είναι η κατοικία και εκεί μπαίνει το πρόγραμμα κατοικίας που ξεχρεώνει την κατοικία της κάθε οικογένειας που πιθανώς την έχει κατασχέσει η τράπεζα ή και εάν εξυπηρετείται ένα δάνειο, δεν αδικείται αυτός που πληρώνει, αλλά και αυτού ξεχρεώνεται εφόσον είναι η κατοικία της οικογένειας. Δεν έχει να κάνει με αυτόν που έχει τέσσερα πέντε, δεκαπέντε διαμερίσματα και τα χρωστάει, που είναι επιχειρηματική δραστηριότητα. Αυτή πάει στο άλλο κομμάτι που ανέπτυξα πριν, γιατί είναι επιχειρηματική δραστηριότητα των πολλών διαμερισμάτων. Άλλο το διαμέρισμα, το σπίτι της οικογένειας, το οποίο ξαναδίνεται πίσω δωρεάν, εξοφλείται από το πρόγραμμα. 

  • Το τρίτο κομμάτι. Πρέπει να δημιουργηθούν οι υποδομές για να παρέχεται ανωτάτου επιπέδου Υγεία και μάλιστα δωρεάν. Πρέπει να φτιαχτεί η Υγεία του λαού και να παράσχεται δωρεάν. Δεν μπορεί σε κανένα έργο, όπως και να χαρακτηριστεί, ας είναι και με ιδιωτικά κριτήρια από τον φορέα υλοποίησης, να πληρώσει ο δημότης, διότι αυτό αποτελεί βάρος προς τον δήμο, το δημόσιο και τον άνθρωπο δημότη. Αυτό απαγορεύεται. Ο δημότης έχει κάρτα ελευθέρας εισόδου και απολαβής υπηρεσιών είτε είναι ιδιωτική σχολή είτε είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο είτε είναι το καλύτερο νοσοκομείο του πλανήτη, το μεγαλύτερο ιατρικό, ερευνητικό κέντρο, ο δημότης δεν πληρώνει! Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό. Είμαι σίγουρος ότι αν σας ρωτήσω, εσείς έχετε καταλάβει. Αν ρωτήσετε το δήμαρχό σας δεν θέλει να το καταλάβει.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Η υλοποίηση του προγράμματος υποχρεώνει τον φορέα υλοποίησης να δημιουργήσει έργα τα οποία θα δώσουν από τη μία απασχόληση στον κόσμο, στο λαό του δήμου, στους δημότες. Από την άλλη θα πρέπει να παράγονται χρήματα για τρεις λόγους. Ο ένας λόγος είναι ότιπρέπει από τα χρήματα που παράγονται από τα έργα που βγάζουνε χρήματα, από τα κέρδη αυτών των έργων, να πληρώνει ο φορέας υλοποίησης, ο κύριος Σώρρας δηλαδή, όλα τα έργα τα ανταποδοτικά , τα κοινωφελή, του δήμου, τη συντήρησή τους, τη λειτουργία τους, το προσωπικό τους, το ρεύμα τους, το τηλέφωνό τους, τα πάντα. Και από τα κέρδη πάλι των παραγωγικών ανταποδοτικών μονάδων να χρηματοδοτείται το ταμείο του δήμου μέσω ενός λογαριασμού τον οποίο ο δήμος διαχειρίζεται και κάνει ό,τι θέλει τα χρήματα. Γιατί ο δήμος μπορεί να θέλει να φτιάξει ιδιωτική αστυνομία, μπορεί να θέλει να κάνει ιδιωτική πυροσβεστική, μπορεί να κάνει οποιασδήποτε μορφής υπηρεσίες που διαλέγει ο δήμος. Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Χρειάζεται όμως χρήματα για να κάνει ό,τι θέλει. Αυτά τα χρήματα του παρέχονται υποχρεωτικά από τον φορέα υλοποίησης του προγράμματος. Μπορούν να φτιαχτούν τα πάντα στην κυριολεξία, ακόμα και έργα που μπορεί να μην φαίνονται πιστευτά, δηλαδή να σας πω ένα παράδειγμα: Μπορείς να κάνεις ένα τελεφερίκ να ανεβαίνεις στον Όλυμπο. Μπορεί να φτιάξεις τη μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα που να φτιάχνει καράβια, ναυπηγείο. Μπορεί να φτιάξεις εργοστάσιο που φτιάχνει αυτοκίνητα. 


ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ Η ΑΣΤΟΧΙΑ

Οι τράπεζες είναι υποχρεωτικό να φτιαχτούνε με τη μορφή των επενδυτικών τραπεζών. Η εντολή που δίνει ο δήμαρχος στον φορέα υλοποίησης που είναι ο κύριος Σώρρας, τον υποχρεώνει να κάνει οργανισμούς διαχείρισης και επενδυτικούς, διότι τα έργα, ένας άνθρωπος δεν μπορεί μόνος του να τα κάνει, ούτε να τα διαχειριστεί. Μοιραία πρέπει να δημιουργηθεί ένας οργανισμός καινούργιος ή ανά περιφέρεια ή ανά δήμο. Ένας οργανισμός για την κάθε περιοχή που αναλαμβάνει την επενδυτική προσπάθεια και την επενδυτική διαχείριση και των κεφαλαίων, διότι απαγορεύεται από αυτά τα χρήματα, επειδή είναι ταμείο εμπιστοσύνης, πρώτον να υπάρχει κατάχρηση, δεύτερον να υπάρχει αστοχία. Δηλαδή δεν μπορείς να φτιάξεις ένα έργο και να πέσει έξω. 

Να φτιάξεις ας πούμε ένα ωραίο σχολείο, μια παραγωγική μονάδα, να την προσφέρεις στη δημοτική αρχή και να την αφήσεις ελέω θεού να καταστραφεί μέσα σε δυο τρία χρόνια. Υποχρεούται να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες διαχείρισης. Τον υποχρεώνει και το πρόγραμμα, τον υποχρεώνει και ο δήμαρχος με την εντολή του, γιατί αυτό λέει η εντολή του δημάρχου και επίσης ποιες ακόμα υποχρεώσεις αποκτάει ο φορέας υλοποίησης, κύριος Σώρρας. 

Πρέπει κάθε τρίμηνο να δέχεται από τη δημοτική αρχή διαχειριστικό έλεγχο της διαφάνειας της διαχείρισης που κάνει. Και υποχρεούται να κάνει δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές της διαφάνειας της διαχείρισης για να μαθαίνει, λέει η εντολή, και ο τελευταίος δημότης τι ακριβώς γίνεται με τη διαχείριση. Δηλαδή δεν αρκεί να το ξέρει μόνο το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος, πρέπει να το μάθει όλος ό λαός! Αυτό είναι απαιτητό. Και μάλιστα όπως και τα υπόλοιπα πράγματα που μπορώ να πω είναι απαιτητά με πάρα πολλές δεσμεύσεις από την πλευρά του φορέα υλοποίησης. Ενώ ο δήμαρχος δεν έχει καμία δέσμευση. 


ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι δεσμεύσεις του φορέα υλοποίησης είναι τόσο πολλές και τόσο δυνατές που υπάρχει όρος ότι αν δεν ακολουθήσει τα συμφωνηθέντα, από την πρώτη στιγμή, είναι έκπτωτος ο φορέας διαχειριστής της υλοποίησης, έχει απόρριψη δηλαδή εκτός του ότι έχει και ποινικές κυρώσεις, και ορίζει η δημοτική αρχή καινούργιο διαχειριστή για να μπορεί ο δήμαρχος να διώχνει τον κύριο Σώρρα αν κάνει κάτι παράνομο ή μεμπτό, ή με δόλο στη διαχείριση, που έχει κατεβάσει τα χρήματα του προγράμματος με τις δικές του εγγυήσεις.

Καταλαβαίνετε πόσο δεσμευμένος είναι. Δηλαδή δεν μπορεί ο φορέας υλοποίησης να κάνει ό,τι θέλει αυτός, όπως τα χρήματα όταν έρθουνε, με την ενδεικτική εντολή του δημάρχου, και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε, δηλαδή δίνει ο δήμαρχος την εντολή στον Σώρρα να πάει να φέρει με δικές του εγγυήσεις τα χρήματα από το ταμείο εμπιστοσύνης για να υλοποιήσει έργα ανθρωπιστικής προσπάθειας και κοινωνικών υποδομών ουσιαστικά. Αυτά τα χρήματα έρχονται ναι μεν στον λογαριασμό στο όνομα του φορέα υλοποίησης, αλλά τα χρήματα είναι κλειδωμένα. Είναι κηδεμονευόμενος ο λογαριασμός, χρήματα από εκεί δεν μπορεί να πάρει κανένας.

Μου είπε ένας δήμαρχος «και όταν θα έρθουν τα λεφτά, άμα τα πάρει ο Σώρρας και φύγει;». Πώς θα τα πάρει ρε δήμαρχέ μου, αφού είναι κηδεμονευόμενος ο λογαριασμός; Δεν μπορεί δηλαδή να υλοποιηθεί κλέψιμο. Για να γίνει οτιδήποτε, αφού έχουν έρθει τα χρήματα με την ενδεικτική όσον αφορά τα έργα, εντολή του δημάρχου, πρέπει ο δήμος και η δημοτική αρχή να κάτσει να δει πραγματικά τι θέλει αφού έχει σιγουρευτεί ότι ήρθανε χρήματα στην Ελλάδα για προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας, τα βλέπει, τα κηδεμονεύει το ταμείο άλλα τα κηδεμονεύει και ο δήμος. 

Τα βλέπουν τα χρήματα και η δημοτική αρχή. Δεν μπορεί να γίνει δηλαδή κάπως διαφορετικά, δεν γίνεται. Αυτά τα χρήματα λοιπόν θα πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος και θα δώσει στο φορέα υλοποίησης εντολή τι θέλει να του υλοποιήσει . Ο δήμαρχος διατάζει. Ο φορέας υλοποίησης υλοποιεί. Είναι τόσο συγκεκριμένο αυτό το πράγμα. 

Υποχρεούται από το πρόγραμμα να τα φτιάξει τα έργα ο φορέας υλοποίησης και να πληρώσει όλα τα έξοδα. Δηλαδή ακόμα και αν υπάρχει μια μελέτη ενός έργου ήδη σε ένα δήμο, καλώς ο δήμος να θέλει αυτό να προχωρήσει πρώτο. Είναι αδιάφορο, γιατί δίνει ενδεικτική εντολή, το ενδεικτικό είναι γενικό πχ λέει 10 έργα 100 εκατομμύρια. Αν έδινε περιοριστική εντολή, θα έπρεπε για κάθε έργο που ζητάει να υπάρχει ήδη μελέτη. Εάν προϋπάρχει ήδη μελέτη, σημαίνει ότι την μελέτη θα την έκανε ο δήμος και τα λεφτά θα τα πλήρωνε ο δήμος. Απαγορεύεται αυτό, γιατί αυτό σημαίνει βάρος στο δήμο. Σε πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας στο δήμο και στο δημόσιο αυτό απαγορεύεται, γι αυτό είναι ενδεικτικό. Οπότε φέρνει μεν τα λεφτά ο φορέας υλοποίησης με τις εγγυήσεις του και έρχεται ο δήμος και του λέει θέλω αυτό το έργο, παράδειγμα ένα αιολικό πάρκο. Την μελέτη θα την κάνει ο φορέας υλοποίησης και η μελέτη θα πληρωθεί από τα λεφτά του προγράμματος. Αν χρειάζεται να το κάνει ο δήμος είναι λάθος για το πρόγραμμα. Απαγορεύεται. Δεν μπορεί να πληρώσει δηλαδή για κανένα έργο από αυτά τίποτα ο δήμος.
kalik.png

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα. Η ιδιωτική διαχείριση των έργων, γιατί ο ιδιώτης που έχει δώσει τις εγγυήσεις του, υποχρεούται από το Ταμείο να κάνει τη διαχείριση διότι εάν έκανε τη διαχείριση ο δήμος και έπεφτε έξω ποιος θα πλήρωνε; Θα έπρεπε να πληρώσει ο δήμος. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να περιέλθει βάρος στο δήμο. Γι αυτό το πρόγραμμα ζητάει ο ιδιώτης φορέας υλοποίησης. Θα έχει την ευθύνη της διαχείρισης και αν πέσει έξω το έργο θα πέσει ο ιδιώτης έξω και θα χάσει τις εγγυήσεις του, αλλιώς θα πρέπει να πέσει ο δήμαρχος, να πληρώσει. Αυτό δεν επιτρέπεται, για αυτό ζητάει ιδιωτική διαχείριση και κατασκευή των έργων. Και επειδή είναι από Ταμείο Εμπιστοσύνης, καταπίστευμα δηλαδή και έρχεται ως πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας τον υποχρεώνει αφού το έργο κατασκευαστεί και είναι εξοφλημένο, πάντα υπό την παρακολούθηση των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, να έρθει εντελώς δωρεάν, χορηγία στο δήμο. Ξεχρεωμένο, χωρίς να χρωστάει ένα ευρώ! 

Τα έργα που θα παράγουν χρήματα, τα λεγόμενα επενδυτικά, επειδή εκεί παίζεται η διαχείριση επειδή όταν παράγεις χρήματα είναι διαφορετικό από όταν έχεις μια βιβλιοθήκη ή ένα ορφανοτροφείο ή ένα γηροκομείο, γιατί εδώ μιλάμε για παραγωγικές μονάδες , παραγωγικά έργα, έτσι; Θα μείνουνε στη διαχείριση του φορέα υλοποίησης του ιδιώτη έως να ξεχρεωθούνε και αυτά. Ταυτόχρονα θα πληρώνουν τη λειτουργία των κοινωφελών από τα κέρδη τους, και το περίσσευμα των κερδών πηγαίνει σε έναν καινούργιο λογαριασμό που πρέπει να χρηματοδοτηθεί ο δήμος. Γιατί όλο αυτό το πρόγραμμα έχει μία ακόμα δέσμευση, να δημιουργηθούν λογαριασμοί όπως ο τρίτος που περιέγραψα, για να τροφοδοτείται οικονομικά συνέχεια ο δήμος για να είναι αυτάρκης και αυτοχρηματοδοτούμενος. Και όχι μόνο ο δήμος, αλλά και η κυβέρνηση. 

Υποχρεώνεται ο φορέας υλοποίησης μέσα από τα έργα τα ανταποδοτικά, δηλαδή αν είναι πάρα πολλά τα λεφτά των κερδών που υπερκαλύπτουν και τις ανάγκες του δήμου, να χρηματοδοτεί και την κυβέρνηση. Για να μην ξαναχρειαστεί, λέει το χαρτί, να αναζητήσουν ξένες πηγές χρηματοδότησης. Δηλαδή είναι ένα πρόγραμμα αρκετά μεγάλο, για να μην πω πάρα πολύ μεγάλο, 2 τρις για την Ελλάδα, το οποίο (τώρα τα χρέη της Ελλάδας έχουμε ακούσει νούμερα 200δις, 300δις, 500δις, δεν είναι παραπάνω, και όταν θα λογαριαστεί δεν θα είναι ούτε 48 με 49 δις, αυτό είναι σίγουρο) δηλαδή η Ελλάδα με 500δις υποτίθεται, έχει καλυφθεί πλήρως! Εδώ έχουμε 2τρις! Τα 2τρις αυτά υπερκαλύπτουν κατά πολύ τις ανάγκες της Ελλάδος . μπορούν να χρηματοδοτούν πάντα την κυβέρνηση, μπορούν να χρηματοδοτούν τα πάντα. 


ΤΑ 600 ΔΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ 

Επίσης ήθελα να προσθέσω κάτι που είναι ξέχωρο από το πρόγραμμα των δήμων. Θα γυρίσω στα 600 δις. Ο κύριος Σώρρας έχει δηλώσει ότι τα χρήματα αυτά μόλις τα πάρει η κυβέρνηση, παρόλο που είναι υποβαθμισμένη και υποτίθεται τα ομολογά της είναι στην αξία πολύ χαμηλή. Ο Σώρρας ζητάει ένα προς ένα, δηλαδή 600δις δίνει, 600δις θα πάρει ομόλογα. Δεν θα πάρει το 15% ή το 20% της αξίας τους που πρέπει να δώσουν 5 τρις ομόλογα 600 δις δίνει 600 δις παίρνει.

Άρθρο 1 : Δεν τα παίρνει ο ίδιος. Ζητάει να δημιουργηθεί ένα Ελληνικό ίδρυμα εδώ στην Ελλάδα, να διαχειρίζεται αυτά τα 600δις για να μείνουνε πάντα εδώ για να χρηματοδοτείται η Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια. Δεν τα ζητάει πίσω. Προσέξτε το αυτό. Δεν τα ζητάει πίσω. Όλα αυτά που λένε : «Θα έρθει να μας πάρει την Ελλάδα να μας πάρει την γη, να μας πάρει το να , να μας πάρει το άλλο», αυτός που το λέει κάτι έχει να χάσει άμα η Ελλάδα πάρει τα λεφτά του Σώρρα. Και καλό είναι να το ρωτήσουμε. Τι θα χάσει, αφού η Ελλάδα θα πάρει τα λεφτά του Σώρρα ; Τι χάνει, εξουσία ; κάτι άλλο ; 


ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Να ξαναγυρίσουμε τώρα στους δήμους. Η κίνηση αυτή του Σώρρα και για τα 600 και για το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας είναι καθαρά για την συνένωση των Ελλήνων. Και ενωμένοι οι Έλληνες να αποκτήσουν την οικονομική τους ελευθερία. Ότι ξέρατε μέχρι σήμερα, πολύ φιλικά και καλοπροαίρετα θα σας πω όσον αφορά ειδικά την πολιτική, τα δόγματα και τους διαχωρισμούς που έντεχνα μας στήσανε στην Ελλάδα, αφήστε τα στην άκρη. Θα σας δείξω δύο έγγραφα. 

Αυτά εδώ είναι δύο ψηφίσματα δημοτικών συμβουλίων δημάρχων. Το ένα είναι. Είναι δήμαρχοι που έχουν συμβληθεί να πάρουν την ανθρωπιστική βοήθεια, έτσι. Προσέξτε όμως κάτι που θα σας πω. Το ένα είναι στην Πελοπόννησο το άλλο είναι στη Βόρειο Ελλάδα. Και τα δύο ψηφίσματα δεν είναι πλειοψηφικά. Είναι ομόφωνα. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση και συμπολίτευση εδώ. Έχουμε ομόφωνες. Έχουμε ομόφωνες αποφάσεις. Εκεί μπορούμε να καταλάβουμε, πως οι Έλληνες άρχισαν και καταλαβαίνουν το κοινό τους συμφέρον, πως είναι σκλαβωμένοι και πως άρχισαν να ενώνονται. 

Η συνένωση των Ελλήνων είναι αυτό που τρέμουν όλοι οι άλλοι. Θυμηθείτε αυτήν την κουβέντα. Ο Σώρρας δεν ήρθε να σας πει ούτε για κόμμα, ούτε για δόγμα, ούτε για χρώμα. Και δεν ήρθε απλά για να δώσει τα λεφτά στην κυβέρνηση να ξεχρεωθούνε πρόσχερα και να ξαναδημιουργήσουνε μέσα σε δύο χρόνια τα ίδια και χειρότερα. Ήρθε για να ενώσει τους Έλληνες, και οι Έλληνες ενωμένοι θα προχωρήσουνε μαζί και θα απελευθερώσουνε οικονομικά τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, τα παιδία τους, και την Ελλάδα. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να το πετύχουμε. 


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

Κάθε μέσα παρουσιάζονται πάρα πολλοί άνθρωποι και καλοπροαίρετοι θα έλεγα και συμβουλεύουνε τι πρέπει να κάνει. 

Σας διαβεβαιώνω ότι ο Σώρρας ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Αυτό το πράγμα που ήρθε να μας δώσει, γιατί μας το έχει δώσει. Προσέξτε, δεν θα μας το δώσει. Μας το έχει ήδη δώσει. Και λέγεται ένα εργαλείο τρομερό το οποίο είναι : Κατάθεση 600δις δολάρια σε λογαριασμό για την Ελληνική δημοκρατία, και προσέξτε τους νομικούς όρους από δω και πέρα, σε λογαριασμό για την Ελληνική δημοκρατία κηδεμονευόμενο. Οι δικαιούχοι του λογαριασμού είναι οι Έλληνες πολίτες. Προσέξτε την λεπτομέρεια την νομική. 

Οι δικαιούχοι του λογαριασμού είναι οι Έλληνες πολίτες όλοι. Μέτοχοι του λογαριασμού όμως, θα γίνουν όσοι υπογράψουν την συμμετοχή τους και την αποδοχή του λογαριασμού. Γιατί είναι άλλο δικαιούχος. Άλλο δικαιούμαι άλλο μετέχω. Σας το ξαναλέω, αυτό το ψήφισμα που σας δείξανε προηγουμένως, και πάρα πολλοί από σας το έχετε ήδη δει και πιάσει στα χέρια σας, είναι η αποδοχή και η συμμετοχή στον λογαριασμό.

Ο λόγος που ζητείται η ταυτοποίηση του προσώπου, ο αριθμός ταυτότητος και το Α.Φ.Μ., και όσοι μου λένε για προσωπικά δεδομένα να πάνε να το πούνε στον περιπτερά που παίρνουνε τσίχλες, και να του πούνε : «Ρε περιπτερά γιατί βάζεις το Α.Φ.Μ. σου στην απόδειξη είναι προσωπικό δεδομένο», και να έρθει να μου το πει και το υπουργείο οικονομικών να μην ξανακόψω στην επιχείρησή μου απόδειξη. Για να το τελειώσουμε το θέμα αυτό. Το Α.Φ.Μ. σε συνδυασμό με την ταυτότητα είναι η απόλυτη ταυτοποίηση του προσώπου, μετόχου του λογαριασμού. Προσέξτε το είναι νομικό το θέμα. 

Ας τραγουδάνε όσοι θέλουνε, ότι θέλουνε για να γίνεις μέτοχος του λογαριασμού ακόμα κι αν σου πει ο Σώρρας τράβα στην τράπεζα και δήλωσε τα στοιχεία σου θα δώσεις το Α.Φ.Μ. . Είναι σημαντικό αυτό. Γινόμενος ο κάθε Έλληνας πολίτης μέτοχος του λογαριασμού υλοποιεί τον όρο του μνημονίου που λέει : «Μόνο Έλληνας ιθαγενής μπορεί να ξεχρεώσει το χρέος την Ελλάδος». Έτσι δε λέει το μνημόνιο ; Έτσι δεν μας είπανε ; Γιατί ; Γιατί πιστεύανε ότι δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να έχει τα λεφτά να ξεχρεώσει ιθαγενής και έρχεται ο Σώρρας λοιπόν και τους κάνει μια τρίπλα ωραία και τους βάζει γκολ από τ' αποδυτήρια και τους λέει : «Δεν πιστεύατε ότι υπάρχει Έλληνας ιθαγενής ; Πάρτε τα. Και δεν έχω μόνο 600. Πάρτε και το συμβόλαιο που τα βρήκα.» Το συμβόλαιο που τα βρήκε που πρέπει να πληρώσει στο υπουργείο οικονομικών της Αμερικής λέει 2τρις 875 δις ότι του χρωστάνε. Και λέει η Σώρρας : «Δεν σας φτάνουν τα 600 ; Έχω κι άλλα. Και 1δις ; και 1.5δις ; τρις ; Όσα θέλετε. Πάμε να κάνουμε και έναν έλεγχο όμως για να το τελειώσουμε το θέμα. Αυτή είναι η ουσία και με τα 600δις. 
1376332_443891559065617_1989203910_n.jpg

Ο Αρτέμης Σώρρας έχει την διαχείριση τεράστιων ποσοτήτων πλούτου. Μπορεί για κάποιους να φαίνεται απίστευτο. Μπορεί για κάποιους να φαίνονται πάρα πολλά τα λεφτά. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι πολλά τα λεφτά κι ας ακούγονται πολλά. Γιατί ο τζίρος ο πλανητικός σε κάποιων μορφών επενδυτικά πακέτα είναι πάρα πολύ μεγάλος. Δεν είναι χιλιάρικα, ούτε εκατομμύρια, είναι δις και τρισεκατομμύρια την ημέρα. Οπότε για κάποια επίπεδα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Λοιπόν, αυτά διαθέτονται όλα από τον κύριο Σώρρα και την ομάδα του για να ελευθερωθεί οικονομικά η Ελλάδα και είναι ότι ποιο σοβαρό και ποιο σημαντικό. Το μόνο που σας προτρέπει και το μόνο που σας λέει κάθε μέρα είναι ενωθείτε. Ενωθείτε. Ενωθείτε. Μιλάει για συνένωση Ελλήνων. Ξεχάστε τα κόμματα, ξεχάστε τα δόγματα, μας είναι αδιάφορο το θρησκευτικό πιστεύω του καθενός. Δεν ακουμπάνε όλα αυτά τον Έλληνα. Ο Έλληνας γεννήθηκε Έλληνας είναι Έλληνας θα παραμείνει Έλληνας και θα ελευθερωθεί ως Έλληνας. Τόσο συγκεκριμένο είναι αυτό. Από κει και πέρα διαδώστε το σε όλους. Αυτό πρέπει να υπογραφεί από όλους τους Έλληνες. Ρώτησε κάποιος κύριος πριν, θέλουμε τουλάχιστον 4 εκ. υπογραφές. Όχι γιατί δεν μπορούμε με λιγότερες να κάνουμε οτιδήποτε. Για να μετρηθούμε τελικά πόσοι είμαστε οι Έλληνες ρε παιδία. Μη Έλληνας δεν το υπογράφει αυτό. Γύφτος που δεν έχει Α.Φ.Μ. δεν το υπογράφει αυτό, καταλαβαίνετε γιατί ζητείται και το Α.Φ.Μ. ; Και ο νόων νοείτο. Αυτό λοιπόν είναι ότι σημαντικότερο. Ενημερώστε τον γείτονά σας, τον συγγενή σας, τον κάθε συνέλληνα. Μόνο με την ενημέρωση και την ένωση των Ελλήνων θα τελειώσουμε το θέμα μια ώρα αρχύτερα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΑΙΘΟΥΣΑ «ΕΚΑΒΗ» 01/12/13
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ... "ΕΛΛΗΝΑ" ...

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg

ΕΥΓΕ!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ!!! 
ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΙΚΟΥ ΧΑΛΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ..."ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ" !!! ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ...ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ..."ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ",ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ..."ΠΝΕΥΜΑ" ΤΟΥ...
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ...  ΕΔΩ
.......................................

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ (ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ) ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΩΤΕΡΗ -ΑΝΩΤΑΤΗ Η' ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ! ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ !
ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ, ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ Η ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ) ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ,ΟΤΑΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΜΗ ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΩΝ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ , ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΝ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ (ΚΑΛΗΣ Η ΚΑΚΗΣ)- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !!!ΞΕΡΕΙΣ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ !! ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ !! ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ??ΤΙ ΡΩΤΑΣ ?? ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟΥ / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ/ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !! ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ Η' ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ Η' ΝΤΥΣΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ !! ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ !!! ΑΑΑ ΣΟΡΥ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ !!!

ΕΣΥ ΡΩΤΑΣ 1ον)
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ...ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ...ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ?ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΟΣ Κ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!!! ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ (ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ) !!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ-ΜΕΠΤΑ-ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΟΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΤΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Η' ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Η' ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ !!! ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ!! ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ !!! ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΟΣΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΤΟΙΑ !! ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ !!
2ον)
ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ??ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ??ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΕΣ?? ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ?? ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ !!
3ον)
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ! ΕΣΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ !! ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!! ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΡΩΤΩ ; ΜΕ ΤΑ ΓΡΙΚΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ; Η' ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ!!
4ον)
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΝ ?? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ??ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΝΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ !! ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΕ; ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Η΄ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ?? Η' ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΕΣ ; ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ,ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ! ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΩΣΕ ΚΑΤΙ !! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ !! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΟΓΚΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΦΕΡΕ ΚΑΤΙ!! ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΟΣ!!
ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 28/6/13 ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ !! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ !!ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΝΥΜΑ !!

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΦΙΚΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ) ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ! ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Γ Ι' ΑΥΤΟ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ !!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ !!!
5ον)
ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 6341/2012 ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ! ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ; ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΣΤΟΛΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΦΟΡΟ 0,5% ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ; ΣΕ ΡΩΤΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΦΟΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄΄ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ !! ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ; ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΙ ΑΛΛΑ !! ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ !!
6ον)
ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ 1ο ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!! ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΚΑ Η ΜΑΜΑ ΕΒΡΑΙΑ!!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ; ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ; ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΗ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ;ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ 100 ΕΥΡΩ !! ΕΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ !! ΕΣΤΩ Κ ΑΝΩΝΥΜΑ !!
7ον
ΡΩΤΑΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΟΥΦΟΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !!!ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ 3 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ 50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ; ΤΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ;ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !! ΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΟ F.B.I ; ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ!! ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΣ 800 ΔΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2ΤΡΙΣ 30 ΔΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ; ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΙΔΑΝ; ΤΙ ΕΛΕΓΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΓΞΑΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ; ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ;
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ! ΙΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!!! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ !! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ !!ΟΛΟΙ ΜΑΣ !! ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΙΣ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΑ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΟ ΝΕΟΚΥΚΛΟ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ, ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΣΧΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ;ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΗΠΩΣ ;Η΄ ΜΗΠΩΣ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ; ΞΕΡΟΥΜΕ ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ; ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΦΕΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ ΤΙ ΛΕΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η' ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;Η' ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΗΜΑ Η' ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΟΥΠΕΡ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ; ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ; ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ;
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ; ΤΟ Κ.Ι.Σ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ; .ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΟΙΙΚΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΠΕΖΕΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΙΡΗΞΗ 230 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ 70 ΔΙΣ ??
ΤΑ ΣΟΥΑΠΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ Ο ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ;
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !!!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ α) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ !! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ! ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ;
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ β)ΚΑΙ γ) ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ
β) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ !!
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ; ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ !! ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 92% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ; ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΡΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
γ)ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ !!
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ! ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟ '74 ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ;

ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ? ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ? ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ? ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ? ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ,ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ Κ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΟΛΩΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ;! ΤΟ ΜΕΓΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !!
ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ; ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΦ-ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΕΡΔΗ !
ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ;ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ;

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ !!
ΕΑΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,
ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ !!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ !! ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ!!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ! ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !! ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ !!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΞΕΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΣΠΡΩΧΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!
ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ !! ΑΠΛΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΩ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ !!ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ (ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ??)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ !!

ΧΑΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ .

ΥΓ1) ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ Η' ΟΡΘΟΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΞΗΣ . ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ !

ΥΓ2) ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ !!!
ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΝΑΛΕΣ ΕΓΩ !!! ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΗ ΓΗΣ !!!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ !!!
ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!!
ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ !!!
..............................................
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/blog-post_14.html

ΕΙ-E.N.D. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ......ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ EI-E.N.D" τελευταιο τευχος περιοδικου "ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"






ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ......ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ


 ΤΗΝ EI-E.N.D" τελευταιο τευχος περιοδικου "ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"



ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...... ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ" ΤΩΝ 302"

 ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!!

τελευταιο τευχος περιοδικου "ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"



 


Artemis Sorras

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters