Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ 5 3 2018 ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΚΛEΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Ανοίγουν στόματα: «Eίναι η πρώτη αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτών από το 1974 – Ερχεται φονική σύγκρουση» – Βίντεο

 
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Καθηγητή Ι.Μάζη. Μίλησαν για την πρώτη αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτών από το 1974, μίλησαν για το GPS που αποκάλυψε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, μίλησαν για την ενέδρα και πολλά άλλα. Δείτε για να γνωρίζετε…



«Τα παλικάρια μας πέσανε σε ενέδρα»

«Μας πήραν το τζιπ και τον οπλισμό»

Υπόθεση Έβρου: Επικίνδυνες ερωτήσεις, θανάσιμες απαντήσεις



Ώρα με την ώρα που περνά όλο και περισσότερο γίνεται εδραία η εντύπωση ότι στα σύνορα του Έβρου έγιναν σημεία και τέρατα. 
Ότι η σύλληψη δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ότι δεν χάθηκαν και πέρασαν τα σύνορα με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στην τουρκική στρατοφυλακή.

Έτοιμος να πέσει στην Ελλάδα Κινεζικός δορυφόρος; (ΦΩΤΟ)

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) εκτιμά ότι ο κινεζικός διαστημικός σταθμός και πειραματικό διαστημικό εργαστήριο «Τιανγκόνγκ-1» (Ουράνιο Παλάτι-1) θα πέσει στη Γη, μεταξύ 24 Μαρτίου και 19 Απριλίου. Η εκτίμηση αυτή είναι πάντως πιθανό να αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Το πού ακριβώς θα πέσει ο, μήκους 10,4 μέτρων και βάρους 8,5 τόνων, σταθμός είναι αδύνατο να προβλεφθεί, κατά πάσα πιθανότητα πάντως στη θάλασσα. Η ζώνη της πτώσης εκτείνεται σε μια τεράστια έκταση, που περιλαμβάνει και την Ελλάδα, η οποία μάλιστα κατονομάζεται σε σχετική αναφορά της ESA.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΣ. Ο ΦΕΡΩΝ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΑΔΕΙΑΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΕΤΑΞΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΛΕΙΠΟΥΝ 2 ΟΠΛΑ ΚΑΙ 600 ΣΦΑΙΡΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΣ. Ο ΦΕΡΩΝ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΑΔΕΙΑΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΕΤΑΞΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ G3 A3
Η ΛΕΞΗ "ΑΔΕΙΑΣΑΝ" ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ; ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΑ Η ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣ;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΣ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ TRC 9200-3 ΤΟΥ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΕΒΡΟΥ ;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΣ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ TRC 9200-3 ΤΟΥ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΕΒΡΟΥ ;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΖΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΤΖΙΠ ( ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ).

Οι Έλληνες στρατιωτικοί ερευνώνται για κατασκοπεία - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ

Δεν έγινε αποδεκτή η ένσταση των δικηγόρων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από το δικαστήριο Αδριανούπολης, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης - Την ένσταση για την προφυλάκιση των δύο στρατιωτικών, υπέβαλαν οι δύο δικηγόροι σήμερα το πρωί - Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης - Στις Βρυξέλλες αύριο για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών ο Πάνος Καμμένος - Μίλησε με τους γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών - Τουρκία: Αποκλείεται η ανταλλαγή των δυο Ελλήνων με τους 8 Τούρκους!

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με τους Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι θα ανακριθούν και για κατασκοπεία, διότι μπήκαν σε απαγορευμένη ζώνη.

Αποκάλυψη! Οι Τούρκοι είχαν παγιδέψει με κρυφές κάμερες το δάσος των Καστανιών στον Έβρο – Δείτε βίντεο

Απόρρητο σήμα ξεσκεπάζει την Άγκυρα!


 

Αποκάλυψη! Τι κρύβεται πίσω από την ενέδρα που έστησαν οι Τούρκοι στον Έβρο
Το έκτακτο σχέδιο που ενεργοποίησε το Πεντάγωνο μετά το «Εξπρές του Μεσονυκτίου»
Εντολή για αύξηση των μέτρων ασφαλείας, ώστε να αποτραπεί «θερμό επεισόδιο» (τύπου Ίμια) από Άγκυρα στο Αιγαίο ή στην ΑΟΖ

ΠΡΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ & ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ


 


Διάβασε το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» & την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» 03/03/18.
Τέτοια τύχη σε περιμένει……….
Εσένα και τα αφεντικά σου, τους Προδότες Πολιτικούς……….
Απεδείχθης χειρότερος από τον Λυμπέρη του Εβραίου Σημίτη.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Οι ΗΠΑ κλείνουν αύριο τη πρεσβεία τους στην Άγκυρα – Δεν ξέρουν πότε θα ανοίξει ξανά!

Η αμερικανική πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, την Άγκυρα, θα παραμείνει κλειστή για το κοινό αύριο εξαιτίας μιας απειλής στην ασφάλεια και θα παρέχονται μονάχα οι επείγουσες υπηρεσίες, τονίζεται σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.Οι συνεντεύξεις για χορήγηση βίζας και άλλες υπηρεσίες δεν θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την πρεσβεία, που προσέθεσε ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις μόλις είναι έτοιμη να ξανανοίξει.

Οι Μυστικές Θεραπευτικές Ιδιότητες του Κομπολογιού

της δημοσιογράφου Γεωργίας Κουμπούνη


Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο, μαγεύει τον επισκέπτη της όχι μόνο με το φυσικό κάλλος της και τα ιστορικά μνημεία της, αλλά και με την προσήλωσή της στην παράδοση και το πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Σε κάθε γωνιά της υπάρχει κάτι που θα τραβήξει το βλέμμα του παρατηρητή. Τη δική μας προσοχή τράβηξε ένα μαγαζί, το «Κομπολογάκι τ’ Αναπλιού», με την τεράστια ποικιλία κομπολογιών και χαντρών του.

Πώς και γιατί γκρεμίστηκε η «θρυλική» Τράπεζα των Μεδίκων (βίντεο)

Η περίφημη Τράπεζα των Μεδίκων ήταν κατά την ακμή της ένα από τα πλέον αξιοσέβαστα τραπεζικά ιδρύματα που γνώρισε ποτέ η υφήλιος. Η τρανή αναγεννησιακή οικογένεια των Μεδίκων επαναστατικοποίησε τη λογιστική αλλά και τον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κλάδο εφαρμόζοντας ένα σύστημα διπλών καταγραφών πιστώσεων και χρεώσεων, κάτι που αποτελεί μέχρι και σήμερα τη ραχοκοκαλιά του τραπεζικού τομέα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters