Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ο πλανήτης σε ακραία μεταβολή πρωτοφανούς έντασης (video)

51º ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ
Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν πολλά στον πλανήτη μας. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καταγράφεται και παρακολουθείται. Ωστόσο είναι πάρα πολύ μικρό το ποσοστό που φτάνει στα ΜΜΕ. Κι όμως, όλα φαίνεται πως συνδέονται με κάποιο μυστηριώδη τρόπο… 
Η γνωστή σειρά ντοκιμαντέρ, που καταγράφει την κατάσταση στον πλανήτη, με εξωγήινη ματιά, έχει πάντα ενδιαφέρον, χωρίς να είναι ανάγκη να υιοθετείς αντιλήψεις που δεν σου ταιριάζουν.

Πλειάδειοι: Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων

Πλειάδειοι: Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων
Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων και πολλές διαστάσεις ή πιθανότητες θα διασταυρωθούν μεταξύ τους μέσα σε αυτή τη δεκαετία. Κάποιες από αυτές τις πραγματικότητες θα σας σοκάρουν τόσο όσο χρειάζεται να σοκαριστεί ο καθένας για να ανοίξει η συνειδητοτητά του σε άλλο πρότυπο ζωής. Το σοκ δεν σημαίνει, αναγκαστικά, καταστροφή. Μπορεί να είναι απλώς μια μέθοδος για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα.

Ένας Γαλαξιακός Πόλεμος Μαίνεται Πάνω από τα Κεφάλια μας, Δίπλα μας και Γύρω μας

Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μπαίνουν κομμάτια του παζλ στην θέση τους διαβάζοντας την συνέντευξη του πλοιάρχου Mark Richards και πόσο εύκολα εξηγείται αυτό το χάος που βιώνουμε στον πλανήτη γη. Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας, δίπλα μας και γύρω – γύρω μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι Sheti (Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι) μας αποκαλούν “Μαϊμούδες της Ουτοπίας” μεταξύ τους. Τυχαίο;

Ας δούμε πιο καλά τον...σωτήρα Μπιλ Γκέιτς

Οι Henry Kissinger & Bill Gates απαιτούν μαζικό εμβολιασμό και παγκόσμια διακυβέρνηση

Από τον Σπύρο Σκούρα
Βρισκόμαστε στη μέση της χειρότερης παγκόσμιας πανδημίας υγείας της ζωής μας σύμφωνα με τα ΜΜΕ, την Κυβέρνηση και τα Ηνωμένα Έθνη. Βλέπουμε ένα πρωτοφανές παγκόσμιο κλείδωμα ως απάντηση στο ξέσπασμα του Coronavirus που είναι γνωστό ως COVID19.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός που ζει σε δυτικές χώρες έχει διδαχθεί για περισσότερο από μια γενιά να ζει σε μια συνεχή κατάσταση φόβου από την 11η Σεπτεμβρίου. 

ΕΤΟΣ 2020 Η Παγκόσμια Επανάσταση των Λαών κατά των επικυρίαρχων και επιβητόρων τού Πλανήτη.


Agamemnon Danos

Viva la Revolution !!!

Ο Τράμπ και 2.500.000.000 άνθρωποι στον πλανήτη μέχρι στιγμής είμαστε μαζί του. 

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει είναι μιά Παγκόσμια Επανάσταση σε όλα τα πεδία εναντίον τών παγκοσμιοποιητών, νεοταξιτών, άρρωστων ψυχικά, των μυστικών υπηρεσιών

Η Τανζανία αναστέλλει τον επικεφαλής του εργαστηρίου αφού ο πρόεδρος έστειλε δήγματα από κατσίκα και παπάγια για τεστ κοροναϊού και τα έβγαλε θετικά


DAR ES SALAAM (Reuters) - Η Τανζανία ανέστειλε τον επικεφαλής του εθνικού εργαστηρίου υγείας που ήταν υπεύθυνος για τη δοκιμή του κοροναϊού και διέταξε έρευνα, μια ημέρα αφότου ο Πρόεδρος John Magufuli αμφισβήτησε την ακρίβεια των δοκιμών.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters