Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Κρήτη: Σοκ για τουρίστα που είδε «κεφάλι να επιπλέει στο νερό»! Τελικά ήταν… αμύθητος θησαυρός! (εικόνες)



Μια έκπληξη «έκρυβε» η πολυσύχναστη παραλία του Αρίνα στο Ηράκλειο, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι βουτιές γίνονταν δίπλα σε μικρούς αρχαιολογικούς «θησαυρούς».

Τεράστια έτσι ήταν η έκπληξη ενός λουόμενου ο οποίος, ενώ απολάμβανε τον ήλιο, θέλησε να αποτυπώσει την ήρεμη θάλασσα σε μια φωτογραφία. Όταν αργότερα χάζευε τη φωτογραφία στο κινητό του πρόσεξε στο βάθος της θάλασσας κάτι να επιπλέει και κάπου εκεί ξεκίνησε μια μικρή περιπέτεια.

Πόλεις και μνημεία που κάποτε βρίσκονταν πάνω από την επιφάνεια της Γης (εικόνες)

 
Υπάρχουν εκατοντάδες πόλεις και μνημεία σε όλο τον κόσμο που κάποτε βρίσκονταν πάνω από την επιφάνεια της Γης και κάποια στιγμή, από κάποια φυσική καταστροφή, από το πέρασμα του χρόνου ή από ανθρώπινη παρέμβαση βρέθηκαν κάτω από το νερό.

Βαγγέλης Παπαθανασίου: «Oλοι είμαστε συνάθροιση δισεκατομμυρίων ετών μνήμης» (+Πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Με αφορμή το έργο «Rosetta» που κυκλοφόρησε σε όλον τον κόσμο την
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου
2016 ο έλληνας δημιουργός μιλάει στο BHmagazino για
τα μυστικά της δημιουργικότητας, για τον τρόπο που εργάζεται, για τη
σχέση του με την Ελλάδα καθώς και για τη βαθύτερη ουσία, το νόημα και τη
 νόηση της μουσικής

ΟΙ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ! Οι λίμνες του Καζακστάν κρύβουν τις πύλες προς τα σβησμένα άστρα του Οδυσσέα!!

"ἀνέρες, οὐδέ θ᾿ ἅλεσσι μεμιγμένον εἶδαρ ἔδουσιν"
(ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΡΑΨΩΔΙΑ: Ψ)
Αναφερόμαστε μόνο στους Έλληνες με πυγμή κι όχι σε Ελληνόφωνες ... !

Ότι κι αν διαβάζετε παρακάτω μελετήστε το και ψάξτε το πολύ καλά...


Συνεχίζουμε Ιχνηλατώντας   το δρόμο του Οδυσσέα, που ήδη ξεκινήσαμε σε προηγούμενα άρθρα:
 Αν δεν έχετε γνώση τι ακριβώς εννοούμε ακόμη μπορείτε να δείτε:   ΕΔΩ και ΕΔΩ ...

Εστιάζουμε λοιπόν την προσοχή μας παρακάτω:

Ελαία: Το Ιερό δέντρο της Αθηνάς και οι θεραπευτικές της ιδιότητες (Ηχητικό)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. 
ΤΟ 24ο ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΟ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑΡΘΡΟ ΛΟΓΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΟΑΞΟΝΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΑ 150 ΜΕΤΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.....!!!! Ναί υπάρχουν δύο Αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά αυτό τό ξέρουν οί ...αντίπαλοι, εσύ δέν τό γνωρίζεις γιατί δέν θά ήθελαν καθόλου.....!!!!

 
Αυτοί πού αποφασίζουν γιά τίς ζωές  μας  επάνω στόν πλανήτη είναι, οί Πολιτικοί, οί  Ιερείς όλων τών Θρησκειών, καί αυτό πού λέμε κεφάλαιο, επιχειρειματίες, καί τράπεζες.  Ποιοί είναι όμως όλοι αυτοί, τί καί ποιόν αντιπροσωπεύουν, καί ποιανού εκτελούν εντολές...??? `Εχουν Θεό, πιστεύουν τά ίδια πού  σέ πείθουν εσένα νά πιστέψεις, τηρούν αυτά  πού εσύ πρέπει νά τηρήσεις..??

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ¨ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ....!!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ( ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ )

Από τίς ΗΠΑ μάς έρχονται μερικές ειδήσεις, γιά άλλους παράξενες, γία άλλους χωρίς σημασία. Καμμιά είδηση από τόν Λευκό Οίκο, δέν είναι όμως χωρίς σημασία, ή άνευ λόγου.  Ο Πρόεδρος Τράμπ, αποφάσισε νά κατεβάσει τό ...κάδρο τού Αβραάμ Λίνκολν...!!! ( άν καί ρεμπουμπλικάνος ) καί νά βάλει στή θέση εκείνη τό κάδρο τού  `Ανδριου Τζάκσον ( δημοκρατικού κόμματος) ό οποίος δέν ανήκε ποτέ σέ καμμιά...Ελίτ, καί τά έβαλε ανοιχτά μέ τήν Φέντεραλ Ριζέρβ ( ομοσπονδιακή τράπεζα τών ΗΠΑ )....!!!!!  

"Τούρκος αρθρογράφος: «Στη Σμύρνη ρίξαμε τον ελληνικό και τον αρμενικό λαό στη θάλασσα, όχι τον ελληνικό στρατό»"

Μέχρι σήμερα οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι το 1922 έριξαν στη θάλασσα τον ελληνικό στρατό, ισχυρισμός που κατά τον αρθρογράφο Ουζγκιούρ Αϊντίν είναι αναληθής. Όπως μάλιστα γράφει από τη Σμύρνη και για το πρακτορείο ANF, αυτό που έκανε ο τουρκικός στρατός
ήταν να ρίξει Έλληνες και Αρμένιους στη θάλασσα. Διαβάστε το άρθρο του:


Όπως κάθε Σεπτέμβρη και φέτος θα γίνουμε μάρτυρες εξιστόρησης μύθων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, σύμφωνα με τους οποίους «το 1922 ρίξαμε τον ελληνικό στρατό στη θάλασσα».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters