Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 29-03–2015
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ 54:50 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ 1:34:37
Αρτέμης Σώρρας: Είναι τιμή μου που είμαι στην Σπάρτη και είναι η πρώτη φορά που έρχομαι. Είμαι Δωριεύς και εγώ από την Πελοπόννησο είμαι. Θα σεβαστώ τον χώρο της Σπάρτης και η ομιλία μου θα είναι καθαρά όσο πιο λακωνική γίνεται με σεβασμό στην πιο διαφημισμένη στον πλανήτη λέξη Σπάρτη και Σπαρτιάτες.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.skai.grΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ή ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΚΡΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟ ΗΜΙ-ΟΝ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΡΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΚΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ΑΝΤΙΦΑ” ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΊΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ SERVER  https://www.athens.indymedia.org:

ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ FRESH RADIO 1-3-2019) ΒΙΝΤΕΟ


ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ FRESH RADIO 1-3-2019

O KHΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ …

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ,ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΕΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΣ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ (ΜΑΤ)

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ “ΜΑΤ” ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΞΕΚΑΘΑΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

radiodiaspora.tv ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ” KODI “

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ TV ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ
ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ” KODI ” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ !!!

(Οδηγίες για την εύρεση του καναλιού ΔΙΑΣΠΟΡΑ TV)
Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα μας
www.radiodiaspora.tv


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ρωσικές φρεγάτες “έσπρωξαν” τον “Donald Cook” στο Αιγαίο

Στο Αιγαίο Πέλαγος στη νότια είσοδο στο στενό των Δαρδανελίων, το πρωί της Παρασκευής, το αμερικανικό αντιτορπιλικό Donald Cook και η φρεγάτα ναύαρχος Makarov του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας (BSF) διασκορπίστηκαν σε μια πορεία σύγκρουσης.

Ίδρυμα του Σόρος απαιτεί από την Ε.Ε. να εντείνει την πίεση στην Πολωνία

Ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος επιχειρεί να παρουσιάσει την Πολωνία ως απειλή για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και καλεί την ένωση να εντείνει την πίεση προς τη Βαρσοβία.

Εγκλημα Ν.Αναστασιάδη: Εδωσε εντολή για αποναρκοθέτηση ενώ οι Τούρκοι μεταφέρουν βαρύ οπλισμό – Δείτε φύλλο πορείας

Eγκλημα Ν.Αναστασιάδη στην Κύπρο καθώς τη στιγμή που διέρρευσε φύλλο πορείας από οπλίτη του τουρκικού Στρατού το οποίο επιβεβαιώνει την μεταφορά αυτοκινούμενων πυροβόλων Τ-155 FIRTINA διαμετρήματος 155mm/52cal στα Κατεχόμενα, ο Ν.Αναστασιάδης προχωρά στην αποναρκοθέτηση περιοχών στο πλαίσιο δήθεν ΜΟΕ που συμφώνησε με την… Αγκυρα!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ 1-3-2019

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters