Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

"ΑΧ ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΙΕ ! ΑΧ !". ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ... ΑΝΤΩΝΙΟ. ΦΟΥΛ ΤΑ ΗΧΕΙΑ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ>>



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/08/blog-post_580.html

Η τροχιά της σελήνης έχει αλλάξει κατά 34 μοίρες!!!

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα!


ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ ;;;


---------------------------------------------------
Τελευταία πολλά περίεργα και μυστήρια συμβαίνουν στο ηλιακό μας σύστημα! Εμφανίζονται νέοι πλανήτες, σχεδόν καθημερινές εμφανίσεις αντικειμένων δίπλα στον ήλιο, αποκαλύψεις πρακτόρων για καταστροφικές ηλιακές εκρήξεις και τώρα αλλαγή της τροχιάς της σελήνης κατά 34 μοίρες .... Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και σχεδόν σίγουρα γνωρίζουν κάτι και μας το κρύβουν!

Δείτε το αναλυτικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του youtube που αποδεικνύει την αλλαγή της τροχιάς της σελήνης και προειδοποιεί την NASA και τις κυβερνήσεις πως γνωρίζουμε για όλο αυτό!
 

..............................................................................................
Ψαλμοί 71...
5 και συμπαραμενει τω ηλιω και προ της σεληνης γενεας γενεων 
6 και καταβησεται ως υετος επι ποκον και ωσει σταγονες σταζουσαι επι την γην 
7 ανατελει εν ταις ημεραις αυτου δικαιοσυνη και πληθος ειρηνης εως ου ανταναιρεθη η σεληνη 
8 και κατακυριευσει απο θαλασσης εως θαλασσης και απο ποταμου εως περατων της οικουμενης 
9 ενωπιον αυτου προπεσουνται αιθιοπες και οι εχθροι αυτου χουν λειξουσιν 
10 βασιλεις θαρσις και αι νησοι δωρα προσοισουσιν βασιλεις αραβων και σαβα δωρα προσαξουσιν 
11 και προσκυνησουσιν αυτω παντες οι βασιλεις παντα τα εθνη δουλευσουσιν αυτω 
..............

Ξέρουν αυτοί...

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/h-trohia-ths-selhnhs-ehei-allaxei-kata-34-moires.html

ΘΕΪΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ VS ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΠΟΙΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ ?


...ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΨΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ¨ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ¨ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΟΝΟΥΤΑΝ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΥΨΗΛΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ¨ΟΛΟΝ¨. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΓΕΝΗ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΥΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ) ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.


ΤΟ ¨ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ¨ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ (…ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ D.N.A. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ...

"Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται από δύο ημισφαίρια τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους από την επιμήκη σχισμή. Το παλαιότερο και πιο πρωτόγονο μέρος του εγκεφάλου βρίσκεται στον ‘ερπετικό φλοιό’. Εδώ λοιπόν εδράζεται ο πυρήνας του ανθρώπινου συναισθηματικού κόσμου. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος δεν είναι μια αοριστία. Είναι μια ανατομική πραγματικότητα. Βέβαια έχει καλυφθεί από τον εγκεφαλικό φλοιό, ωστόσο εδράζεται βαθιά μέσα στο προεγκέφαλο".

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ¨ΥΠΝΟ¨ ΠΑΡΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ, ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ¨.


Αν μπορούσαμε να επισημάνουμε τα κύρια χαρακτηριστικά ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ:

Α) Εμμονή, ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

Β) Προσωπικές καθημερινές προκαταλήψεις.

Γ) Δουλική υπαγόρευση σε παραδοσιακά μοντέλα ζωής.

Δ) Υπακοή σε παραδοσιακές νόρμες, νόμους, θρησκεία και πολιτισμό.

Ε) Εδρα κάθε είδους τρόπου εξαπάτησης.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ:

Α) ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ.

Β) ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

Γ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Δ) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ¨ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ¨ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ...

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ¨ΗΜΙ-ΥΠΝΟΥ¨ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΠΛΕΥΡΩΝ»!!! ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΥΠΕΡ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΥΠΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ!
ΕΥΛΟΓΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: « ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ… ?» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:« ΑΥΤΗ ΠΟΥ ¨ΤΑΪΖΕΙΣ¨ ΑΝΘΡΩΠΕ !».
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ¨ΠΟΛΛΟΙ¨ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟ-ΔΡΑΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ :«ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ, ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ»… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑ - ΟΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ - ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ.
ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ...


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΘΡΙΛΕΡ ΚΤΛ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ – ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΣΥΜΒΟΛΑ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΤΛ.

ΥΠΟΗΧΟΙ, ΗΧΟΙ, ΑΡΝΗΤΙΚΑ ¨ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ¨.

¨ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ¨, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΥΔΩΡ, ΧΛΩΡΙΟ.

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ.

ΧΗΜΙΚΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ (CHEMTRAILS)

¨ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ¨ ( CHIP RFID ).
...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ¨ΥΠΕΡΟΠΛΟ¨ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ¨ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΕΣ ΡΕΪΚΙ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΙΝΔΙΚΟ- ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ – ΜΥΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ) ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ¨ΕΙΔΙΚΕΣ¨ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ – ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΙΣΑΧΘΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ,«ΣΑΛΟΥΣΑ, ΙΛΑΡΙΩΝΑ, ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΑΓΙΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ, ΑΓΙΟ ΓΚΡΙΖΟ ΔΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΦ, ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΟΜΠΑΜΑ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ¨ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ¨ ΜΕΣΩ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ¨ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ¨ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ – ΠΛΑΝΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ¨ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ¨ ΚΑΙ Ο ¨ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ¨ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕ ¨ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ¨ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ¨ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ¨, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ¨ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ¨! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΛΑΡΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΗΣΕΙΣ – ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ( ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ) ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΜΟΙΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ¨ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ¨ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ¨ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ¨ ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ!


"ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ" ... ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΥ» ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ :

Α) ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ.

Β) ΚΑΘΑΡΟ ΥΔΩΡ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ).

Γ) ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ – ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ.

Δ) ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΩΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ). ΑΔΕΡΦΙΑ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ¨ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ¨ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ¨ΔΥΟ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ!
Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε:
"Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο 'λύκων' που υπάρχουν μέσα σε όλους μας".

Ο ένας είναι το Κακό. - Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονία, η αυτολύπηση, η ενοχή,η προσβολή, η κατωτερότητα, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία, και το εγώ.
Ο άλλος είναι το Καλό. - Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνοια, η γεναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία και η πίστη στο Θεό.

Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετάρώτησε τον παππού του: "Ποιος λύκος νικάει;"
Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά ...............
"Αυτός που ταΐζεις."

ΕΣΥ ¨ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕ¨ …ΠΟΙΟ ΛΥΚΟ ΤΑΪΖΕΙΣ …?

ΠΥΡΦΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
diogeneis.blogspot.gr
πηγηhttp://www.awakengr.com/2012/10/vs.html?m=1
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/vs.html

«Είσαι ωραίος σαν Ελληνας»

Οποιοσδήποτε ξένος καλοπροαίρετος παρατηρητής βρέθηκε στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες έμενε με την απορία: Πώς γίνεται σε μια χώρα που βιώνει για πέμπτο συνεχή χρόνο μια τεράστια κρίση, που είναι βυθισμένη στην ύφεση, που η ανεργία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, να μη βρίσκεις τραπέζι σε ταβέρνα, δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή μια άδεια γωνιά στην παραλία, στις περισσότερες τουλάχιστον περιοχές της χώρας;

Πώς συμβαδίζει το κλίμα εθνικής μιζέριας και απογοήτευσης που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια με μια εικόνα σχετικής έστω ευμάρειας, με μια διάθεση γλεντιού, με μια τάση φυγής από τα προβλήματα και τις καθημερινές σκοτούρες; «Η ψυχοσύνθεση του Ελληνα», θα απαντήσουν κάποιοι, «που καταφέρνει πάντα μέσα στις δυσκολίες να βρίσκει διεξόδους». Αλλωστε, τα μπάνια του λαού αποτελούν μια δικαιωμένη από την ιστορία κατάκτηση, έστω κι αν περιορίζονται σε διάρκεια. «Παραμορφωτική εικόνα», θα απαντήσουν κάποιοι άλλοι, «αφού διακοπές κάνουν πλέον μόνο οι προνομιούχοι και πολλοί περισσότεροι αγωνίζονται για να βρουν τον άρτον τον επιούσιον»...

Οσο και να μην αρέσει σε κάποιους, που επιμένουν να βλέπουν μόνο τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, η ελληνική κοινωνία μπορεί να είναι βαθιά διχοτομημένη ανάμεσα στη μοιρολατρία και στην καλοπέραση, αλλά παρά την κρίση κατάφερε να αντέξει πολύ περισσότερο από ό,τι δείχνουν τα νούμερα και οι στατιστικές. Ισως γιατί υπήρχε αρκετός κρυφός πλούτος, ίσως γιατί το μαύρο χρήμα εξακολουθεί να κυκλοφορεί, ίσως γιατί οι οικογενειακοί και οι συγγενικοί δεσμοί παραμένουν πολύ πιο συνεκτικοί απ' ό,τι συμβαίνει σε άλλες χώρες.

Αλλωστε, για να μην ξεχνιόμαστε, το πρόβλημά μας πάντα σχεδόν ήταν η ιδιωτική ευμάρεια και η δημόσια μιζέρια... Και η κρίση, καλώς ή κακώς, δεν μπόρεσε να αλλάξει ούτε τις συνήθειες, ούτε τις αντιλήψεις μας, ούτε πολύ περισσότερο τη διάθεση για την ευζωία μας, ακόμα κι αν την περιορίζουμε σε κάποιες καλοκαιρινές αποδράσεις.

«Μπολιβάρ, είσαι ωραίος σαν Ελληνας» έγραφε ο Εγγονόπουλος σε μια εξίσου δύσκολη εποχή, λίγο μετά το τέλος του Μεγάλου Πολέμου. Κι αυτήν την παρακαταθήκη, αυτή τη συνταγή ζωής, φαίνεται ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να την εκχωρήσουμε σε καμιά τρόικα, σε κανένα ΔΝΤ. Και αντίσταση στους δανειστές μας θα κάνουμε, και το κράτος και τους φαύλους πολιτικούς θα καταγγέλλουμε, αλλά και την ιδιωτική μας ανεξαρτησία και ευμάρεια θα υπερασπιζόμαστε.

Γιατί, ως γνωστόν, προσωπικά ο καθένας μας θεωρεί ότι δεν έχει καμία ευθύνη για όσα στραβά κι ανάποδα συνέβησαν και συμβαίνουν σ' αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Πάντα κάποιοι άλλοι έφταιξαν και φταίνε για την κακοδαιμονία μας, για τα αδιέξοδά μας. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό πρόβλημα: Οτι, δυστυχώς, η έξοδος από την κρίση μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από τη συλλογική αυτογνωσία, μόνο μέσα από μια συλλογική στράτευση σε έναν κοινό στόχο. Δυστυχώς, ιδιωτική διέξοδος ούτε υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει...
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2013/08/18082013-0545.html?zx=88afb851f1a3caea

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΣ 18-8-2013 ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL-MONEY ΣΤΗΣ 18-8-2013 ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ.....
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ Κ. ΠΕΠΟΝΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ 3122Κ2071 13-2-2012 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.ΒΛΑΧΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ-ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν.3691-2008 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΚ.ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.3691-2008 ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΤΕΛΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΨΗΦΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΣ 18-8-2013 ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ

 ΠΑΡ ΟΛΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΛΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Κ.ΡΑΙΚΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Κ.ΤΕΝΤΕ ΤΗΝ ΕΕΕ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΔΣ ΤΗΝ ΕΔΕ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ.ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ Κ.ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΧΘΗΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ .ΟΞΥΜΟΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 19-8-2013 ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΩ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΕ ΚΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΕΧΘΗΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΕ.ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΣΑΜΑΡΑ.ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΛΙΓΟΣΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΩ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΩ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΣΟ Η Κ. ΜΕΡΚΕΛ-Κ.ΣΟΙΜΠΛΕ-Κ.ΛΑΓΚΑΡΝΤ-Κ.ΓΙΟΥΝΚΕΡ-Κ.ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ-Κ.ΤΡΑΓΚΙ-Κ.ΣΟΥΛΤΣ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΤΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΡΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΩ .ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΣΤΩ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΤΕΙ.                                                                                                                                            ΜΕ ΤΙΜΗ
                                                                                                                                             ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
                                                                                                                                              ΤΣΙΡΙΚΟΣΠΝΙΚΟΛΑΟΣ

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/08/18-8-2013.html

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!!με τον «Βασιλιά του Κόσμου» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ !!!ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Αντιπρωτεύουσα» του Σχεδίου «Μπουλγκράβια»!!! ΑΘΗΝΑ: «Περιφέρεια» («περιθώριο») σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής»!!!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!!!


Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Είναι πια φανερό ότι τα όσα ζούμε στη χώρα μας και στον κόσμο όλο τα τελευταία χρόνια αποτελούν μέρος ευρύτερου φιλόδοξου υπερπρογράμματος! Ή, για να το πούμε ακόμα καλύτερα, αποτελούν κομμάτι ευρύτερων γεωπολιτικών σχεδιασμών-συνδυασμών προγραμμάτων που είναι εκπονημένα εδώ και πολλά χρόνια στα «άδυτα των αδύτων» γιγάντιων μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη...


Έτσι, στην Ελλάδα και την περιοχή μας αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται αφενός το σχέδιο «Φάρος της Ανατολής» (που πρώτος ο γράφων αποκάλυψε ήδη από τον Ιανουάριο του 2004!) και αφετέρου προωθείται ένα άλλο σκοτεινό διεθνές σχέδιο, το περίφημο «Μπουλγκράβια», το οποίο έβγαλε στη φόρα για πρώτη φορά το μακρινό 1984 ο συνεργάτης μας και σπουδαίος Έλληνας ερευνητής Γιώργος Πάλμος!...
Ειδικότερα, το πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής» συνιστά τη δημιουργία «υπερφράγματος» δύο τεράστιων συνομοσπονδιών κρατών στην – κατά καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη – Ενδιάμεση Περιοχή του πλανήτη, της συνομοσπονδίας της Δύσης (με επίκεντρο το ελληνοτουρκικό Αιγαίο) και της συνομοσπονδίας της Ανατολής (με Ιράν, Ιράκ κτλ.). Ο ογκώδης αυτός χώρος που βρίσκεται στο «μαλακό υπογάστριο» της ευρασιατικής ενδοχώρας θα χρησιμεύσει (έτσι τουλάχιστον προέβλεπαν οι αρχικές εκτιμήσεις...) ως σταθερό «τοίχωμα» που θα εμποδίζει στο διηνεκές την πολυπόθητη έξοδο της Ρωσίας στις ζεστές θάλασσες της Μεσογείου (Αιγαίο πέλαγος), του Περσικού κόλπου και του Ινδικού ωκεανού...
Απ’ την άλλη πλευρά, το σχέδιο «Μπουλγκράβια» που πρώτος αποκάλυψε ο Πάλμος δεν είναι παρά η ένωση της Βουλγαρίας, της σημερινής Π.Γ.Δ.Μ. και της ελληνικής Μακεδονίας του Αιγαίου σε ένα νέο κρατικό μόρφωμα (Bul-Gr-Avia, λέξη συντιθέμενη από τις ονομασίες BULgaria, GReece και YugoslAVIA, αφού όταν «γεννήθηκε» το εν λόγω σχέδιο υπήρχε ακόμα η ενιαία Γιουγκοσλαβία). Πρόκειται ουσιαστικά για μία παραλλαγή της «Μεγάλης Βουλγαρίας», του παλαιού δηλ. ονείρου του ΒΜΡΟ.
Για το σχέδιο «Μπουλγκράβια» ο υπογράφων το σημερινό κείμενο έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, και τα εξής στο άρθρο του «Το σκοτεινό σχέδιο «Μπουλγκράβια» που προωθεί την αυτονόμηση της ελληνικής Μακεδονίας!!!» [δημοσιεύτηκε και στο έργο του Δώρου Πάλμου «Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα, από τον Γκιόλβα στον Πάλμο», εκδόσεις «Ελεύθερη Ώρα», 2012]:
«Τι προβλέπει λοιπόν το σχέδιο «Μπουλγκράβια»; Σε αρχική φάση προβλέπεται η λαϊκή εξέγερση στην Ελλάδα, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αντιλαϊκών μέτρων (με την επίφαση-δικαιολογία δήθεν του Μνημονίου), που οδηγούν σε απευθείας εξαθλίωση και καταστροφή των Ελλήνων! Αυτή η εξέγερση του έθνους, ο παλλαϊκός ξεσηκωμός, που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στο τέλος του το άθλιο και ελεεινό σύστημα της Μεταπολίτευσης, είναι πια θέμα χρόνου να γίνει (ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ χρόνου πλέον!)... Και τότε, με το ξέσπασμα της δίκαιης λαϊκής οργής, θα δημιουργηθεί στη χώρα γενική «αναμπουμπούλα», μια κατάσταση πραγματικού χάους! Μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τη μεταπολεμική Ευρώπη... Αλλά όλοι το ξέρουμε πολύ καλά: «Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται»!...
Οι δημιουργοί λοιπόν του σκοτεινού σχεδίου «Μπουλγκράβια» το έχουν προβλέψει: στο γενικό ελληνικό χάος που θα επικρατήσει θα επέμβει (σαν έτοιμος από καιρό!) ο παράγων «ξένοι λαθρομετανάστες»! Όπως έγινε σε μικρογραφία τον Δεκέμβριο του 2008, έτσι και τη φορά αυτή οι ανεξέλεγκτοι αλλοδαποί «εισβολείς» θα δράσουν με πλιάτσικο, καταστροφές, αλλά και με γενικότερη εγκληματική δράση που θα συντείνει στην ανάπτυξη ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού ολέθρου της Ελλάδας!... Και αυτό θα γίνει όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά – και εδώ είναι το εκπληκτικό – ΚΥΡΙΩΣ στη Θεσσαλονίκη! Το σχέδιο «Μπουλγκράβια» προβλέπει ότι οι λαθρομετανάστες της «συμπρωτεύουσας» θα έχουν φτάσει τότε στο 35% του πληθυσμού της πόλης και θα προβούν σε... μαζικές δολοφονίες των Ελλήνων κατοίκων!!! Με δυο λόγια σε μια «νεωτεριστικού» τύπου γενοκτονία, με σκοπό βέβαια να εξολοθρεύσουν το ελληνικό στοιχείο της Θεσσαλονίκης και να την εκκενώσουν, έτσι ώστε να έρθουν ύστερα να την κατοικήσουν κάποιοι «άλλοι»...
Και, αμέσως μετά, να τι προβλέπει το σχέδιο «Μπουλγκράβια»: «Αφού τα ελληνικά σώματα ασφαλείας δεν θα μπορούν να επιβάλλουν την τάξη και θα χαρακτηριστούν ανίκανα, θα χρειαστεί να επέμβει το ΝΑΤΟ. Μεταφέρονται (σταδιακά) περί τα 4,5 εκατομμύρια κόσμου στην Θεσσαλονίκη. Τότε μέσα από αυτό το καζάνι των 7-7,5 εκατομμυρίων, που θα έχει γίνει η Θεσσαλονίκη, θα βγεί ένα ψήφισμα που θα ζητά την αποκοπή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Μακεδονίας από την ελληνική επικράτεια. Έτσι θα έχουμε την δημιουργία νέου κράτους, μέσα στο οποίο η πλειοψηφία δεν θα είναι Έλληνες, αφού σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται η Π.Γ.Δ.Μ. και η Βουλγαρία. Το νέο αυτό κράτος θα έχει την ονομασία «Μπουλγκράβια» και πρωτεύουσά του θα είναι η Θεσσαλονίκη»!...
Αλλά και ο ίδιος ο Γιώργος Πάλμος, στο άρθρο του «Εξαθλιώνουν τους Έλληνες εσκεμμένα για να μας πάρουνε την Μακεδονία και τον χρυσό της Ελλάδας!!!» [που επίσης υπάρχει και στο βιβλίο του Δώρου Πάλμου «Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα, από τον Γκιόλβα στον Πάλμο», εκδόσεις «Ελεύθερη Ώρα», 2012], έγραφε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω άκρως σπουδαία:
«Είχε φανεί ήδη επί εποχής Τίτο ότι υπήρχε μία «κινητικότητα» γύρω από το θέμα και μάλιστα εγώ είχα έρθει σε επαφή με Γιουγκοσλάβους αντιπάλους του Τίτο στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Αυτοί μου ζητήσανε να μεταβώ στην χώρα τους με ένα μηχάνημα έρευνας μετάλλων (κατασκευής Γκιόλβα) για μία μεγάλη ποσότητα χρυσού, την οποία θέλανε να «σηκώσουν», για να μην την υπεξαιρέσει ο Τίτο. Έτσι λοιπόν, γνωρίζοντας κάποια πράγματα, ανέφερα ενώπιον των μαθητών μου ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα μεταφοράς πολλών εκατομμυρίων αλλοδαπών στην Θεσσαλονίκη και δημιουργίας μιας πόλης περισσοτέρων από 5 εκατ. κατοίκων. Και ταυτόχρονα την δημιουργία του νέου αυτού κράτους, με την Ελλάδα να φτάνει μέχρι τον Όλυμπο. Πιθανή δε ονομασία αυτού του νέου κράτους θα ήταν το «Μακεδονία»...
Όλα αυτά πέρασαν έντονα σε συζητήσεις από το Κολωνάκι μέχρι τα Εξάρχεια και κάποια στιγμή σε τηλεοπτικές συζητήσεις μετά το 1991 ο αντιεισαγγελέας Αγγελής μπήκε σε μια μυστική οργάνωση [ΣΗΜ.: γνωρίζουμε ποια, αλλά δεν αναφέρουμε εδώ την ονομασία της...], από την οποία κατάσχεσε... ενάμισι φορτηγό υλικό! Μες στο κατασχεθέν υλικό βρέθηκε μία τεράστια βαλίτσα με την επωνυμία «BULGRAVIA». Επρόκειτο για ένα πρόγραμμα, το οποίο προέβλεπε την αποκοπή της Μακεδονίας από την υπόλοιπη Ελλάδα και την δημιουργία νέου κράτους με την επωνυμία «Μπουλγκράβια», με μία Θεσσαλονίκη τεράστια (δηλ. με πολύ πληθυσμό, κυρίως δε αλλοδαπούς)...
Το πρόγραμμα προέβλεπε ταραχές, όταν ο αριθμός των αλλοδαπών θα ξεπερνούσε πλέον το 35% των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, και κάλεσμα του ΝΑΤΟ για να επιβάλλει την τάξη, την οποία δεν θα μπορούσαν να επιβάλλουν οι ελληνικές Αρχές... Μετά από όλα αυτά θα γινότανε ψήφισμα αυτοδιάθεσης, στο οποίο η πλειοψηφία των αλλοδαπών θα ζητούσε την απόσχιση από την Ελλάδα-ανεξαρτητοποίηση. Έτσι θα εδημιουργείτο αυτή η νέα, πολυπολιτισμική, κοινωνία, η οποία θα αναδείκνυε ένα κράτος ουσιαστικά «εμπορικό κέντρο» (!) και βιομηχανικό άξονα των Βαλκανίων, με βαλκανική πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη»...
Ακόμα και όταν εμείς και ο Γιώργος Πάλμος δημοσιοποιήσαμε τα φοβερά και τρομερά αυτά στοιχεία, τα τόσο επικίνδυνα για το μέλλον του ελληνικού έθνους, βγήκαν και πάλι τα γνωστά προδοτικά «παπαγαλάκια» του συστήματος, να μας θεωρήσουν ως δήθεν «υπερβολικούς» που παρουσιάζουμε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας»! Όμως τώρα είναι πια εμφανές ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει πια άμεσα με εδαφικό ακρωτηριασμό, αλλά και οι Έλληνες βρίσκονται ενώπιον γενοκτονίας, με όλα αυτά τα άθλια μέτρα των διεθνών τοκογλύφων και της Τρόικας, έτσι που οι Γραικύλοι επικριτές μας έχουν πλέον... «καταπιεί» τη γλώσσα τους!
Άλλωστε μόλις την προηγούμενη Κυριακή 4 Αυγούστου του 2013, σε συγκλονιστική συνέντευξή του στην «Ελεύθερη Ώρα», ο στρατηγός ε.α. Γιώργος Αϋφαντής σημείωσε και τα εξής φοβερά, τα οποία επιβεβαιώνουν ΟΛΕΣ τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις του γράφοντος σε σχέση με τα μελλούμενα να συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα:
«Θέλουν να δημιουργήσουν το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την βουλγαρική Θράκη, την ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό. Αυτό θα είναι το κράτος που θα διοικεί την ανθρωπότητα»!!!
Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε τις βασικές συνιστώσες του αξονικού σχεδίου διαμελισμού της σημερινής ελληνικής επικράτειας! Οι πληροφορίες μας είναι και πάλι παραπάνω από έγκυρες και ήρθε η στιγμή να εμφανίσουμε αυτά τα στοιχεία ενώπιον του ελληνικού λαού και του αναγνωστικού κοινού της Ελλάδας...
Όπως λοιπόν έχουμε επανειλλημένως γράψει και προειδοποιήσει, ο βασικός σχεδιασμός της παγκοσμιοποίησης (ένας κόσμος, μία θρησκεία, ένα κέντρο) προβλέπει την περίφημη παγκόσμια πρωτεύουσα στην... Κωνσταντινούπολη! Εκεί θα εγκατασταθεί ο τοπικός διοικητής της περιοχής μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που ετοιμάζεται, άρα κατ’ ουσίαν ο ίδιος ο Υπερπρωθυπουργός της!... Αυτός ο νέος «βασιλιάς» που θα εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη το πιθανότερο είναι να ονομαστεί «ύπατος αρμοστής» του ΟΗΕ στον Διάμεσο Χώρο ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή, για την αντιμετώπιση του ολοένα και μεγαλύτερου κύματος προσφύγων και μεταναστών (από τον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο ή θερμοπυρηνικό πόλεμο Συρίας-Ισραήλ-Ιράν-Τουρκίας κτλ.), αλλά και την «τιθάσευση» του διαρκώς αυξανόμενου ισλαμικού φονταμενταλισμού-Νέας Τρομοκρατίας.
Το πρόσωπο που θα κληθεί να παίξει αυτόν τον ρόλο δεν αποκλείεται (όπως έχουμε ξαναγράψει) να είναι ο ίδιος ο Γ.Α.Π., δηλ. ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για πολύ συγκεκριμένους λόγους: είναι κοσμοπολίτης και αντιεθνικιστής, αποδεκτός από τους διεθνείς παρασκηνιακούς κύκλους, δηλ. τις ισχυρές «λέσχες», «στοές» και «ιερατεία» του πλανήτη, ενώ έχει εφαρμόσει σε πειραματικό στάδιο την πολιτική της Νέας Εποχής στην Ελλάδα τη διετία της πρωθυπουργίας του (2009-2011), όταν ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ κατέστρεψε το σάπιο ελλαδικό κρατίδιο, την καταραμένη Μεταπολίτευση και το άθλιο ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα μόλυνε με απίστευτο και ανίατο οικονομικό καρκίνο όλη την Ευρωζώνη!...
 
Η Κωνσταντινούπολη είναι εμφανές πως επιλέγεται ως η έδρα της παγκόσμιας κυβέρνησης τόσο για ιστορικούς όσο και για γεωγραφικούς λόγους. Αλλά και για συμβολικούς λόγους, εφόσον θα επανασυστήσει υπό νέα μορφή τη Βυζαντινή-Οθωμανική αυτοκρατορία του παρελθόντος, που δεν είναι παρά το κέντρο του κόσμου! Στο νέο γεωπολιτικό σχήμα η Θεσσαλονίκη θα είναι η «αντιπρωτεύουσα» και το επίνειο της βαλκανικής ενδοχώρας υπό... εβραϊκή διοίκηση (!), ενώ η Αθήνα θα ερημώσει και θα καταντήσει πόλη-«φάντασμα», όντας το περιθώριο της απόφυσης αυτής της χερσονήσου του Αίμου...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ''ΗΓΕΤΕΣ'' ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Ντοκυμαντερ του Jason Bermas , ασχολειται με την λεγομενη νεα παγκοσμια ταξη και τις λεσχες των οικονομικα και πολιτικα ισχυρων που καθοριζουν τις τυχες του κοσμου...δείχνει πώς οι ελίτ δεν έχουν μόνο συνωμότησει για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχουν δηλώσει την ατζέντα τους δημοσίως εκατοντάδες φορές.
Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως ο Paul Wolfowitz, ο Michael Mullen, ο David Cameron, Γκόρντον Μπράουν και πολλοί πολλοί άλλοι,αποδεικνυει οτι Αορατη Αυτοκρατορία εχει παραιτηθεί απο τις εικασίες και εχει περασει σε ωμα σκληρά γεγονότα. Αυτή η ταινία είναι η εγγυηση για να ξυπνήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους σκεπτικιστες για την προδήλως αποδείξιμη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού καθεστώτος πλανητικά ότι προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!
 

Στο βίντεο αναλύεται με γλαφηρότητα το πως οι Εβραίοι εκτόπισαν απο τα ΜΜΕ και τα υπόλοιπα καίρια πόστα του μη-Εβραίους με την τακτική του "διαίρει και βασίλευε".Οι Εβραίοι καλλιεργούν μεταξύ τους την ιδέα της "ανώτερης φυλής" για να επιτύχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και να κερδίσουν τους "gentiles" αντιπάλους τους.
 
Διαδώστε παντού αυτό το βίντεο.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1420.html

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ HAARP;

HAARP facility shuts down and will be dismantled

Σύμφωνα με διάφορες πηγές του διαδικτύου μαθαίνουμε πως λόγω έλλειψης χρηματικών πόρων πιθανότατα να πάψει η λειτουργία του HAARP. Μακάρι να είναι έτσι και να κλείσει όχι μόνο εκείνη, αλλά κάθε παρόμοια εγκατάσταση που αντί για πειράματα επιστημονικά, όπως ισχυρίζονται επίσημα, βοηθούν στη χρήση της γης ως όπλο...
  
Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) - ένα θέμα που ασκεί γοητεία σε πολλούς ανθρώπους και αποτελεί τον κύριο στόχο των συνωμοσιολόγων και των αντικυβερνητικών ακτιβιστών - έχει κλείσει. 
Ο Διευθυντής του προγράμματος HAARP, Δρ James Keeney στο Kirtland Air Force Base στο Νέο Μεξικό, είπε στο ARRL ότι η 35 στρεμμάτων εγκατάσταση για την έρευνα της ιονόσφαιρας στην απομακρυσμένη περιοχή Gakona στην Αλάσκα, έχει κλείσει από τις αρχές Μαΐου.
 "Σήμερα η περιοχή έχει εγκαταλειφθεί», είπε. "Δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν έχουμε μία. "Ο Keeney είπε ότι δεν υπάρχει κανείς στην περιοχή , έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι πρόσβασης, τα κτίρια είναι ερμητικά κλειστά και η ισχύς απενεργοποιήθηκε. Η Ιστοσελίδα του HAARP μέσω του Πανεπιστημίου της Αλάσκα δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Ο Keeney είπε ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να πληρώνει για την λειτουργία του. "Τα πάντα είναι σε ασφαλή λειτουργία», είπε, προσθέτοντας ότι θα παραμείνουν έτσι, τουλάχιστον για άλλες 4 έως 6 εβδομάδες.
 Εν τω μεταξύ, ένα νέος ανάδοχος εργολάβος θα αναλάβει να λειτουργήσει (GOCO) την μονάδα. Το HAARP προειδοποίησε πριν από δύο χρόνια ότι θα αναγκαζόταν να σταματήσει την λειτουργία του και δεν υπέβαλε αίτημα προϋπολογισμού για τη χρήση 15 , είπε ο Keeney , «αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία." Τώρα, διαμαρτύρονται. 
 "Οι άνθρωποι βρίσκονται σε σύγχυση," είπε ο Keeney , σημειώνοντας ότι ο ίδιος είχε ήδη αναλάβει έρευνες από το Κογκρέσο. Τα πανεπιστήμια που εξαρτιόταν από τις επιχορηγήσεις έρευνας του HAARP , επίσης, είναι αναστατωμένα, είπε. Το μόνο φωτεινό σημείο στο ορίζοντα του HAARP αυτή τη στιγμή είναι ότι η Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) αναμένεται στο χώρο ως πελάτης να τελειώσει κάποια έρευνα αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα .  
 Η DARPA έχει σχεδόν $ 8.8 εκατομμύρια στο FY 14 σχέδιο προϋπολογισμού της για την έρευνα "φυσικών πτυχών των φυσικών φαινομένων, όπως μαγνητοσφαιρικές υπο-καταιγίδες, πυρκαγιά, κεραυνό και γεω-φυσικά φαινόμενα." Η γενεσιουργός αιτία της πρόωρης οριστικής διακοπής τον Μάιο του HAARP ήταν λιγότερο οικονομικά παρά περιβαλλοντικά, είπε ο Keeney 
Όπως εξήγησε, οι γεννήτριες ντίζελ του χώρου δεν ανταποκρίνονται πλέον στα πρότυπα Clean Air Act. Η επισκευή τους ώστε να ανταποκριθούν στα πρότυπα EPA θα χρειαστεί $ 800.000. Από εκεί και πέρα, είπε, κοστίζει 300.000 δολάρια το μήνα μόνο για να κρατηθεί η εγκατάσταση ανοικτή και $ 500.000 για να λειτουργήσει σε πλήρη δυναμικότητα για 10 ημέρες.  
 Χρηματοδοτείται από κοινού από το Air Force Research Laboratory των ΗΠΑ και το αμερικανικό Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο, το HAARP αποτελεί εγκατάσταση έρευνας της ιονόσφαιρας . Η πιο γνωστή συσκευή του είναι το 3,6 MW HF (περίπου 3 έως 10 MHz) ιονοσφαιρικό μέσο έρευνας (IRI), το οποίο τροφοδοτώντας ένα εκτεταμένο σύστημα 180 κεραιών "διεγείρει" τμήματα της ιονόσφαιρας. Άλλος εξοπλισμός χρησιμοποιείται για να αξιολογήσει τα αποτελέσματα. 
 Ο Larry Ledlow, N1TX, του Fairbanks της Αλάσκας, είπε ότι τα ionosonde και riometer δεδομένα του HAARP έχουν «ανεκτίμητη αξία, επειδή τοπικά βοηθούν στην κατανόηση των τρεχουσών συνθηκών στα υψηλά γεωγραφικά πλάτη. "Δεδομένα από άλλες περιοχές "απλά δεν αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τη μοναδική διάδοση που έχουμε εδώ." Για να καλύψουν το κενό, ο Ledlow είπε, ότι πολλά μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών της Αρκτικής - συμπεριλαμβανομένου του Eric Nichols, KL7AJ, συγγραφέα του Science Radio για το Radio Amateur και άρθρα στο QST - έχουν συζητήσει την οικοδόμηση με δικά τους μέσα.  
 "Είναι όλα πολύ προκαταρκτικά", είπε, "αλλά αισθανόμαστε πραγματικά άσχημα με τη σκέψη ότι χάνουμε το HAARP. "Ο Nichols, του North Pole, Alaska, έχει διεξαγάγει πειράματα στο HAARP. Αποκάλεσε το κλείσιμο ως "μια μεγάλη απώλεια'' για όλους στην Αλάσκα. " Η εξαιρετικά μεγάλη μονάδα ενέργειας προκαλεί το ενδιαφέρον, ακόμη και εκτός της Αλάσκας. Όπως έχουν τα πράγματα, η Πολεμική Αεροπορία έχει την κυριότητα του HAARP για την ώρα, αλλά αν δεν υπάρξει άλλη υπηρεσία για να αναλάβει το HAARP, η μοναδική δυνατότητα θα είναι να αποσυναρμολογηθεί , είπε ο Keeney . 
 Επεσήμανε ότι θα κοστίσει λιγότερο να ισοπεδώσουν την κύρια κεραία του τομέα από ό, τι να αντικαταστήσουν τις 180 κεραίες. Αφθονούν οι κατηγορίες, που στοχοποιούν το HAARP ως εργαλείο ελέγχου του καιρού - πιο πρόσφατα στην περίπτωση του τυφώνα Sandy και της έξαρσης των ανεμοστρόβιλων - και πρόκλησης άλλων φυσικών καταστροφών. Χαριτολογώντας ο Keeney, "Αν πραγματικά μπορούσα να επηρεάσω τον καιρό, θα τον κρατούσα ανοικτό."



Από disclose.tv + arrl
Απόδοση Κειμένου dorieas
Το βρήκαμε εδώ: the secret real truth

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΚ > ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ UCK ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1η.
H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ/Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ / ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΛΙΑ.

*ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ UCK ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ-ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΕΙ 4-5 ΑΤΟΜΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΚ-ΠΡΙΖΡΕΝ-ΝΟΤΙΑ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ/ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ.



*ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ…ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΥΠ ΕΙΝΑΙ….
*Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΝΕΖΟΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ-ΒΕΡΝΗ-ΛΩΖΑΝΗ.
*ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΚΗ.ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ 2012 ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
*ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΒΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΣΕΚΑ.Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ….ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
*ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΥΣΒΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΗ-ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΗ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
*ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ.ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ VIIIMΠΖ/ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ , AΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ….ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ.. ΠΧ .Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΣ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 69 ΤΗΣ ΣΣΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΒΑΛΑ . ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ…ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ./ΕΠΙ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΛΙΟΥ..ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΙΝ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΚΑΤ ΕΚΛΟΓΗ(!) ΣΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ (ΕΑ) ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΓΓΑΡΑ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
*ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ…ΑΛΛΑ…
ΕΝΟΤΗΤΑ 2η.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΚΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΧΘΡΩΝ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ/ΔΡΑΠΕΤΕΣ/ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΣ/ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
2) Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ-ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΕΝΩ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ «ΣΟΥΒΛΑΚΙ» ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 13 ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ. ΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΤΟ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΚΟΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ, ΑΛΛΟΙ 4 ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
3)ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΡΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ HUMAN TERRAIN MANAGEMENT. EΔΩ ΑΝ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ….ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ….ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…
4)Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ.ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ….ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΕΣΤΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ….
5) ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑ, ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ…ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ…./ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ(ΕΚΕΙ ΤΟ 2007 ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ…ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ).
6)Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ/DRONES. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
7)ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΕΖΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ 10-15 ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΛΠ.
8)ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…
9)ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΕΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ. Ή ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ.
10)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ-ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ 1998 ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 4 ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΠΙ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΟΥΖΕΒΙΤΣ, ΣΤΟΝ ΖΟΜΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ…ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΕΝΩ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ….ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ , ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ….ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΑ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΩ.
11) ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΑΕΡΟΧΕΡΣΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ…
12)ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙ…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ. ΕΙΧΕ 4-5 ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΕΣΠΑ.ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ…..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ.ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ…ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ…./ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ….ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; BΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ….ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ….
ΕΝΟΤΗΤΑ 3η.
ΠΕΡΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-LESSONS LEARNED.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1) ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ/ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ Β ΚΑΙ Ε
2) ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ.
3)ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΕΔΡΕΣ.
4)ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΓΙΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ.
5)ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ /ΜΕΙΚΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ.
6) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ-ΕΛΑΣ.
7)ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
8)ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ/ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΤ ΜΠΡΑΓΚ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΑΚΡΕΙΒΕΝ.
9)ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ.
10)ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ HUMAN TERRAIN ANALYSIS AND MANAGEMENT./ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΛΠ.
11)ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΖΩΝΗΣ. ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ.
12) ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
13) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΜΕ CASE STUDIES./ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
14) ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΩΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
15) ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
16)ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ.
17) ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑ.
18)ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΙΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
19) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΖΕΒΙΤΣ-ΖΟΜΙΝΙ-ΚΑΙ ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ, ΚΑΙ ΛΩΡΕΝΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΙΛΚΟΥΛΕΝ ,ΚΟΛΓΟΥΕΛ, ΓΚΑΛΟΥΛΑ, ΚΙΤΣΟΝ ΦΑΝΟΝ, ΤΡΙΝΚΙΕΡ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.
20) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΕΔΩ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ.
ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ,ΕΝΩ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙA:ΙΩΑΝΝΗΣ Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ.

analystsforchange

http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/uck.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters