Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΣΟΚ!! Απο τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες... ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Απο τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες... ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο ένας στους εφτά Έλληνες άνεργους παίρνει το επίδομα ανεργίας, με τους υπόλοιπους δικαιούχους να είναι όλοι λαθρομετανάστες.
Του Γιώργου Χατζιδάκη
Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται σε 1.061.221 και απ’ αυτούς λαμβάνουν επίδομα μόλις οι 153.602, με τους Έλληνες πολίτες που παίρνουν την συγκεκριμένη επιδότηση να μην ξεπερνούν τους 20.000.
Με βάση τα στοιχεία, οι μόνοι που ουσιαστικά θα εξασφαλίσουν επιδότηση ενοικίου και σίτισης και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, θα είναι οι αλλοδαποί και οι Ρομά. Κι αυτό γιατί η πλειοψηφία τους απασχολείται στην λεγόμενη «μαύρη εργασία», με αποτέλεσμα όταν υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, τα εισοδήματα που δηλώνουν, να είναι σχεδόν μηδαμινά. Πράγματι, σύμφωνα με την εικόνα που έχουν οι λογιστές, οι οποίοι και συνέταξαν τις σχετικές ηλεκτρονικές αιτήσεις προς το ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε.), εννέα στους δέκα δικαιούχους είναι λαθρομετανάστες ή ανήκουν στην «ευπαθή» ομάδα των αθίγγανων, αρκετοί εκ των οποίων προέρχονται από όμορες Βαλκανικές χώρες.
Αλλά και οι πληροφορίες που έρχονται από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών, δείχνουν ότι από τις περίπου 35.000 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, το 93% αφορούσαν λαθρομετανάστες ή Ρομά, που πληρούσαν τα «φωτογραφικά» κριτήρια. Υπάλληλοι του ΥΠ.Ο. αλλά και των ΚΕΠ διαπίστωσαν ότι τετραμελείς οικογένειες αλλοδαπών δήλωναν εισοδήματα από μισθούς κι άλλες υπηρεσίες που δεν ξεπερνούσαν ετησίως τα 3.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα που αντιστοιχούν σε 250 ευρώ κάθε μήνα, μπορούσαν να πληρώνουν το ενοίκιό τους, την διατροφή τους και φυσικά να στέλνουν πολύτιμο συνάλλαγμα στις πατρίδες τους.
Οι λαθρομετανάστες λοιπόν θα μοιρασθούν το σύνολο των 200 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αφού φαίνονται περίπου ως επαίτες, αποκρύπτοντας και την ακίνητη περιουσία ή τις καταθέσεις που διαθέτουν στις χώρες καταγωγής τους. Έτσι, με τα χρήματα του αγρίως φορολογούμενου Έλληνα και τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πρόκειται να εκταμιευθούν για τον σκοπό αυτό, τουλάχιστον 40.000 (λαθρο)μετανάστες θα έχουν τζάμπα ρεύμα, σχεδόν όλο το ενοίκιο (αν είναι οικογένεια) πληρωμένο και κάρτα για αγορές προϊόντων από γνωστά σούπερ μάρκετ, αξίας έως 220 ευρώ τον μήνα.
Είναι μετά οι αλλοδαποί να μην προτιμούν την χώρα μας για εποικισμό, αφού σε λίγο θα παίρνουν επιχορήγηση μέχρι και για την αγορά σολάριουμ, γιατί ο «καυτός» αθηναϊκός ήλιος στις πλατείες όπου λιάζονται, μπορεί να τους προκαλέσει δερματικά καρκινώματα.
Η Χριστοδουλοπούλου, για την στέγασή και την ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών των λαθρομεταναστών, διαθέτει 500 εκατ. ευρώ, ποσό που θα εκταμιευθούν από το ΕΣΠΑ. Στους τριτοκοσμικούς εποικιστές, αλλά και στους Βαλκάνιους γείτονές μας, που χρόνια τώρα νέμονται τα κοινωνικά επιδόματα και τις παροχές που προσφέρει το Ελληνικό Κράτος στα χαμηλότερα εισοδήματα, θα κατευθυνθούν πάνω από 8 δισ. ευρώ σε σύνολο 26 δισ. που προβλέπονται στο νέο ΕΣΠΑ.
Με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής κρίσης και την ανακούφιση ευπαθών ομάδων πληθυσμού, θα διατεθεί πακτωλός χρημάτων για την δημιουργία υποδομών που αφορούν τους παλιούς και νέους εισερχόμενους στον Ελλαδικό χώρο. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με την γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων, δρομολογούνται με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης των «παράτυπων» μεταναστών, δηλαδή των εισβολέων, με παράλληλη ικανοποίηση των βασικών βιοτικών αναγκών τους, π.χ. όπως είναι η στέγαση, η σίτιση.
Παράλληλα, εξετάζεται η κατασκευή νέων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που θα απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά των ανιθαγενών. Την ίδια ώρα, σε κατάρρευση οδηγείται η ιδιωτική οικονομία της χώρας, έπειτα από την στάση πληρωμών στα έργα υποδομών που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Έτσι, νομοτελειακά οδηγούμαστε στην διάλυση σχεδόν όλων των εργοταξίων, που θα έχει ως συνέπεια νέο γύρο χιλιάδων απολύσεων στον κατασκευαστικό κλάδο.
Όπως αναφέρουν μικρομεσαίοι εργολήπτες δημοσίων έργων, τους τελευταίους μήνες όλα τα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης έργων πέφτουν έξω λόγω έλλειψης πόρων, οι απαλλοτριώσεις έχουν σταματήσει εντελώς, οι αρχαιολογικές εργασίες είναι «παγωμένες» και το υπουργείο Περιβάλλοντος έχει παύσει να χορηγεί εγκρίσεις για νέα έργα. Ειδικά τα έργα που αφορούν τα δίκτυα κοινής ωφελείας δεν προχωρούν, θυμίζοντας την κατάσταση που υπήρχε το 2010.
Αντί να δοθεί ο πρώτος λόγος στους κλάδους αιχμής, όπως ο τουρισμός, η μεταποίηση, η αγροκτηνοτροφία και η καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει τους γηγενείς, σχεδόν τα 2/3 των κοινοτικών επιχορηγήσεων θα δωθούν σε λαθρομετανάστες

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/05/Apo-tous-153000-dikaiouxous-epidomatos-anergias.html

 

Η μεγάλη απάτη με τις τροφές που τρώμε



Τα τελευταία πενήντα χρόνια το ανθρώπινο είδος έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο και περίπλοκο πείραμα, που χρησιμοποιεί τα σώματά μας, την υγεία μας, την ευημερία μας και την καλή μας θέληση, για να τεστάρει την υπόθεση ότι η σύγχρονη επιστήμη μπορεί να βελτιώσει τις τροφές και τα φάρμακα που μας προσφέρει η Φύση.

Οι θάνατοι από καρκίνο έχουν ανέβει από το 3% στο 20%. Οι διαβητικοί από το 0,1% στο 20%. Τα καρδιακά νοσήματα, από σχεδόν ανύπαρκτα, έφτασαν να σκοτώνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους.

Μήπως γνωρίζετε ότι:

Οι φυσικές και οι τεχνητές αρωματικές ουσίες περιέχουν συνήθως τα ίδια συνθετικά χημικά;

Πολλά κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα προέρχονται από ζώα που τρέφονται με τα πτώματα δεκάδων εκατομμυρίων σκύλων και γατών, που έχουν θανατωθεί με ευθανασία σε κλινικές και καταφύγια αδέσποτων ζώων;

Οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται στα αναψυκτικά με λίγες θερμίδες, μπορούν να προκαλέσουν όγκο στον εγκέφαλο, Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ;

Το 70% των επεξεργασμένων τροφών του σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς, περιέχει τουλάχιστον ένα γενετικά κατασκευασμένο συστατικό, που δεν έχει ποτέ δοκιμαστεί όσον αφορά στις βλάβες στην υγεία σας;

Περισσότερα από 3.000 συνθετικά χημικά προστίθενται συστηματικά στις τροφές χωρίς να έχουν ελεγχθεί για την διαδραστικότητα και την παραγωγή τοξινών στον ανθρώπινο οργανισμό;
Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής, που διαφημίζονται ως φυσικά, είναι συνθετικές χημικές ουσίες;

Περισσότερες από 25000 χημικές ουσίες περιέχονται στα καλλυντικά έχουν ελεγχθεί σε ποσοστό μικρότερο του 4%;

Εννέα από τα εμβόλια που κάνουν τα παιδιά σας πριν πάνε στο σχολείο, περιέχουν πρόσθετα και συντηρητικά, ικανά να προκαλέσουν βλάβες στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, αυτισμό και αδυναμία συγκέντρωσης;

Οι κρατικοί Οργανισμοί Τροφίμων και Φαρμάκων που εγκρίνουν την κυκλοφορία ενός φαρμάκου, βασίζουν τις αποφάσεις τους στις πληροφορίες που παίρνουν από τον κατασκευαστή του σκευάσματος;

Πειραματιζόμαστε με την εξελικτική πορεία του είδους μας, παίρνοντας κοντόφθαλμες αποφάσεις, που, ενώ δείχνουν πρόθεση να προάγουν τον πολιτισμό, απειλούν,όμως, την ίδια του την επιβίωση!

Ας δούμε, όμως, τα πράγματα από πιο κοντά.

Αποφασίζετε να παραθέσετε δείπνο στο σπίτι σας και να μαγειρέψετε για μισή ντουζίνα φίλους, γείτονες ή συγγενείς. Ας πούμε ότι επιλέγετε ένα κλασικό μενού: ψητό κρέας, τηγανητές πατάτες, πιπεριές γεμισμένες με τυρί, σπανάκι σαλάτα, ψωμί με βούτυρο ή μαργαρίνη, και τάρτα φρούτων για επιδόρπιο. Όσο για τα ποτά, οι καλεσμένοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παγωμένο τσάι και σόδα.

Επιφανειακά, το γεύμα που ετοιμάζετε θα έχει υπέροχη εμφάνιση και μυρωδιά και γεύση και θα δείχνει εξαιρετικά θρεπτικό. Αλλά ας πούμε ότι είστε κι εσείς ξένοι σε μια ξένη χώρα και θέλετε να δείτε τι υπάρχει πίσω από αυτήν την πανδαισία, φτάνοντας μέχρι το επίπεδο των μορίων. Δεν θέλετε να γίνετε νευρωσικοί. Απλά θέλετε να ξέρετε. Έτσι αρχίζετε να κάνετε κάποιες ερωτήσεις, να ερευνάτε το θέμα, και να τι βρίσκετε:

Ας αρχίσουμε από τις πατάτες. Καθώς τις τηγανίζετε στο αντικολλητικό τηγάνι, απελευθερώνονται μέσα στο φαγητό και τον αέρα μόρια από αναλλοίωτες χημικές ουσίες Teflon. Οι ίδιες οι πατάτες έχουν ήδη μολυνθεί από τα υπολείμματα μισής ντουζίνας εντομοκτόνων, που το δικό σας γερό πλύσιμο δεν κατάφερε να αφαιρέσει, επειδή τα εντομοκτόνα έχουν την ικανότητα να διαπερνούν τον φλοιό της πατάτας. Έτσι τώρα έχετε δημιουργήσει ένα κυριολεκτικά καυτό κράμα μορίων Teflon και εντομοκτόνων, που ίσως κανείς δεν έχει ποτέ μελετήσει τις επιπτώσεις του στην ανθρώπινη υγεία.

Φτιάχνετε τσάι χρησιμοποιώντας νερό της βρύσης, που περιέχει χλώριο, φθοριούχες ενώσεις και μόρια υπερχλωρικού άλατος μιας χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται στα πυραυλικά καύσιμα, τις φωτοβολίδες και τους αερόσακους , και τώρα κάνει συνεχώς την εμφάνισή της στο νερό της βρύσης. 
Το νερό αυτό περιέχει, επίσης, υποπροϊόντα χλωρίωσης, που περιλαμβάνουν τριαλομεθάνια και αλο-οξεϊκά οξέα, που έχουν συνδεθεί με καρκίνο, προβλήματα αναπαραγωγής και γενετικές ανωμαλίες. 
Οι καλεσμένοι σας προσθέτουν στο τσάι τους ένα τεχνητό γλυκαντικό, που περιέχει ασπαρτάμη. Η χημική αυτή ουσία εμφανίζεται και σε όλα τα άλλα αεριούχα ποτά (Περισσότερα για την ασπαρτάμη παρακάτω σε αυτό το κεφάλαιο).

Τόσο το σπανάκι όσο και το μαρούλι που χρησιμοποιείτε για τη σαλάτα περιέχει ίχνη υπερχλωρικού άλατος, αυτού του ενοχλητικού πυραυλικού καύσιμου που επιμένει να βρίσκεται παντού. Το σπανάκι κρύβει, επίσης, ίχνη έως και δέκα διαφορετικών παρασιτοκτόνων, εάν πιστέψουμε τις εκθέσεις ελέγχου τροφίμων. Όσο για κείνες τις πιπεριές που σερβίρετε, περιέχουν κατάλοιπα έως και εννέα διαφορετικών εντομοκτόνων. Το dressing της σαλάτας, τώρα, που όλοι χρησιμοποιούν, περιέχει ένα ποτ-πουρί χημικών ουσιών, όπως συντηρητικά, αρώματα, χρώματα και τεχνητά γλυκαντικά.

Το κρέας που όλοι απολαμβάνουν, προέρχεται από ένα ζώο που μεγάλωσε σε ένα γιγαντιαίο εκτροφείο, όπου χιλιάδες αγελάδες συνωστίζονται και τρέφονται με αυξητικές ορμόνες, διεγερτικά της όρεξης, αντιβιοτικά και ηρεμιστικά, χημικές ουσίες που το ζώο κουβαλάει στο σώμα του. Η τροφή τους έχει εμπλουτιστεί εκούσια και με άλλες χημικές ουσίες, και έχει μολυνθεί ακούσια με κατάλοιπα εντομοκτόνων και ζιζανιοκτόνων. Έτσι το ζώο που τρώτε περνάει άθελά του - ένα μέρος του χημικού του φορτίου σε σας.

Το ψωμί που σερβίρετε περιέχει αλεύρι που ο παρασκευαστής έχει χρησιμοποιήσει οξειδωτικούς παράγοντες, όπως το χλώριο, για να το κάνει να σιτέψει. Το χλώριο ρίχτηκε στο τελευταίο στάδιο παραγωγής και κάποια μόρια χλωρίου επέζησαν της διαδικασίας ψησίματος του ψωμιού. Πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία είναι μία από αυτές, έχουν απαγορεύσει εδώ και μισό αιώνα τη χρήση του χλωρίου ως οξειδωτικού παράγοντα στο ψωμί, φοβούμενες τις επιπτώσεις στην υγεία.

Η μαργαρίνη που απλώνουν οι καλεσμένοι σας στο παραπάνω ψωμί περιέχει trans λιπαρά οξέα, που ανεβάζουν τη χοληστερόλη και συντελούν στις καρδιοπάθειες. Ένα παραπροϊόν της διαδικασίας υδρογόνωσης της μαργαρίνης είναι τα υπολείμματα τοξικών μετάλλων, όπως νίκελ και αλουμίνιο, που μένουν στο έτοιμο προϊόν. Μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας την επίδραση της μαργαρίνης στο σώμα σας, απλά αφήνοντας ένα κομμάτι στον πάγκο της κουζίνας για κάμποσους μήνες δεν θα μουχλιάσει, ούτε θα την αγγίξουν έντομα ή τρωκτικά. Εάν χρησιμοποιείτε στο ψωμί σας βούτυρο, αντί για μαργαρίνη, τρώτε μια από τις πιο μολυσμένες τροφές, γιατί οι αγελάδες ξεφορτώνονται ένα μέρος των τοξινών που κουβαλάνε στο σώμα τους διοχετεύοντάς τις μέσα στο γάλα τους.

Βγάζετε την τάρτα φρούτων από το ψυγείο και τη βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί. Η τάρτα είναι μέσα σε ένα πλαστικό σκεύος και όσο το γλυκό ζεσταίνεται, το σκεύος απελευθερώνει τη χημική ουσία DEHA, η οποία εισχωρεί στην τάρτα. Το DEHA είναι ένας πλαστικοποιητής, που η ΕΡΑ θεωρεί ότι μπορεί να προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο. Χρησιμοποιείτε φρούτα εποχής μολυσμένα από υπολείμματα έως και εννέα διαφορετικών εντομοκτόνων, που έχουν διεισδύσει στο φλοιό. Κανένας δεν ξέρει τι συνέργιες δημιουργούνται όταν η υψηλή θερμοκρασία του φούρνου ενώσει τα κατάλοιπα των εντομοκτόνων με τα μεταναστεύοντα μόρια των πλαστικών. Εάν αποφασίσετε να προσθέσετε μια κουταλιά βανίλια στην τάρτα, πιθανόν να εισάγετε στον οργανισμό σας διοξίνη, μια βιοσυσσωρευτική τοξική ουσία, που βρίσκεται μερικές φορές στα παγωτά σε επίπεδα έως και 200 φορές υψηλότερα από εκείνα που η ΕΡΑ θεωρεί ασφαλή.

Εάν αποφασίσετε να προσφέρετε μοσχαρίσιο κρέας αντί για βοδινό, το ζώο θα έχει μεγαλώσει με τροφές σχεδιασμένες για να το κρατούν αναιμικό αλλά ζωντανό και γεμάτες αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα, δυο από τα οποία είναι το nitrofurazone (γνωστό καρκινογόνο) και το chloramphenicol (που μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στο αίμα ορισμένων ανθρώπων). Κανείς δεν ξέρει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις ή τις συνεργικές συνέπειες που μπορεί να έχει η κατανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος φορτωμένου με τόσες χημικές ουσίες.

Εάν σερβίρατε κοτόπουλο, δεν θα περιορίζατε και πολύ τους κινδύνους. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 1976 στο Scientific American σήμανε για πρώτη φορά τον κώδωνα κινδύνου σε ό,τι αφορά τα πουλερικά, όταν αποκάλυψε ότι τα κοτόπουλα που καταναλώνουμε τρέφονται με τροφές «σχεδόν εντελώς ξένες προς οποιαδήποτε τροφή θα εύρισκαν ποτέ στη φύση. Είναι προϊόντα εργαστηρίου». Και τα προϊόντα αυτά περιέχουν αντιβιοτικά, συνθετικό σουλφανιλαμίδιο, ορμόνες, ακόμα και αρσενικό.
Εάν είχατε επιλέξει ψάρι για το γεύμα, θα είχε χρειαστεί να αποφύγετε τον γαλέο, τον ξιφία και το σκουμπρί επειδή έχει βρεθεί ότι αυτά τα είδη ψαριών κουβαλάνε το μεγαλύτερο φορτίο τοξικών μετάλλων. Κι αν επιλέγατε χοιρινό; Ο Τζον Ρόμπινς, αυθεντία σε θέματα διατροφής, γράφει στο βιβλίο του Δίαιτα για μια Νέα Αμερική πόσο η εκτροφή γουρουνιών βασίζεται σε μια σειρά από συνθετικές χημικές ουσίες, όπως η XLP-30, ένα πρόσθετο για τη γονιμότητα, που παρασκευάζεται από την εταιρεία πετρελαίων Shell Oil και δίνεται στα θηλυκά γουρούνια για να γεννάνε περισσότερο. 
Ένα στέλεχος της Shell παραδέχτηκε το βάθος της συλλογικής μας άγνοιας, σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις στην υγεία, λέγοντας, «Δεν ξέρουμε γιατί φέρνει αυτό το αποτέλεσμα».

Σε όλη τη διάρκεια του εικοστού αιώνα, σοβαρές ασθένειες εκδηλώνονταν την ίδια χρονική περίοδο, που αρχίζαμε να διαπιστώνουμε απότομη πτώση στη θρεπτική αξία των τροφών μας. Επίσης, δεν είναι σύμπτωση το ότι η περίοδος αυτή συνέπιπτε με τη έκθεσή μας σε μια μεγάλη γκάμα επεξεργασμένων τροφών.

Αυτού του είδους οι συμπτώσεις είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ψέματος του Αιώνα, και καλά θα κάνουμε να είμαστε πολύ καχύποπτοι και επιθετικοί κατά όλων αυτών που μας αφήνουν εκτεθειμένους στο θάνατο, ενώ με ελέγχους θα μπορούσαν να μας προστατεύουν αποτελεσματικά. Ή μήπως τους συμφέρει να μην είμαστε σε θέση να χαρούμε, οι περισσότεροι από εμάς, τη σύνταξη την οποία τα διαλυμένα ασφαλιστικά ταμεία, ούτως ή άλλως αδυνατούν να μας παρέχουν;

Ο Θοδωρής Γιάνναρος είναι μοριακός - πυρηνικός βιολόγος

Αυτό είναι το νέο παγκόσμιο σύστημα ασφαλείας: Η αντι-ΝΑΤΟική συμμαχία που συγκροτεί η Ρωσία στο δρόμο προς την τελική σύγκρουση!

 
Στη δημοσιότητα έδωσε ρωσικό think tank τις στρατηγικές βλέψεις της Ρωσίας με χρονικό ορίζοντα το 2050! Συγκεκριμένα, παρουσίασε χάρτη που δείχνει τα στρατηγικά συμφέροντα της Ρωσίας ο οποίος παρουσιάζει την Τουρκία ως Ελληνικό έδαφος και τα Σκόπια πλήρως ενταγμένα στη Σερβική επικράτεια!

Ο χάρτης που παρουσιάζει μια αμιγώς ορθόδοξη χερσόνησο του Αίμου διέρρευσε προκαλώντας δυσφορία στην Τουρκική Κυβέρνηση που ζήτησε εξηγήσεις από τον Ρώσο Πρέσβη στην Αγκυρα!

Επιπλέον, εκτεταμένες συζητήσεις γίνονται στη Ρωσία σχετικά με την αντιμετώπιση της επιθετικότητας του ΝΑΤΟ αλλά και των ΗΠΑ. Ρώσοι αναλυτές προτείνουν στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (8-10 Ιουλίου), στην πόλη Ούφα της Ρωσσίας, να συζητηθεί η δημιουργία μιας στρατιωτικο-στρατηγικής σύμπραξης με τη Κίνα και την Ινδία. Η απειλή άλλωστε είναι κοινή, το ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν σε έκθεση τους:

Η Ρωσία σε στρατιωτικό επίπεδο είναι μια χώρα κλειδί για την Ευρασία, καθώς είναι η μοναδική μπορεί να καταστρέψει τις ΗΠΑ σε ένα πυρηνικό πόλεμο. Η πρόταση του υπουργού Άμυνας του Ιράν Χοσεΐν Ντεχκάν για συντονισμό των προσπαθειών στον αγώνα ενάντια στην απειλή που δημιουργείται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της στην περιοχή, όπως την έκανε στην Διεθνή Συνδιάσκεψη της Μόσχας για ζητήματα ασφάλειας, δεν φαντάζει παράξενη. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη Ρωσσία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής για την Εθνική Ασφάλεια και την Εξωτερική Πολιτική του Ιρανικού Κοινοβουλίου Αλαντίν Μπορουντζερί, η χώρα του είναι έτοιμη για διεύρυνση των σχέσεων με τη Ρωσία σε όλους τους τομείς και στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι «αυτή είναι και η άποψη του ανώτατου θρησκευτικού μας ηγέτη αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ για την εξέλιξη των σχέσεων με τη Ρωσσία» είπε ο Μπορουντζέρι.

Το Ιράν, σύμφωνα με τον στρατηγό Ντεχκάν, θα ήθελε να δημιουργήσει στρατιωτική συμμαχία όχι μόνον με τη Ρωσία, αλλά και με την Κίνα και την Ινδία. Στις συνθήκες των κυρώσεων του ΣΑ του ΟΗΕ για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, η Κίνα βοήθησε το Ιράν να εμπορεύεται πετρέλαιο μέσω του δικού της συστήματος τιμολογήσεων, όταν η Δύση είχε απενεργοποιήσει το σύστημα SWIFT. Και η Ινδία δεν σταμάτησε καθόλου όλον αυτόν τον καιρό να αγοράζει ιρανικό πετρέλαιο, αν και δέχθηκε μεγάλη πίεση από την πλευρά των Αμερικανών.

Ο Ιρανός υπουργός Άμυνας εξήγησε ότι η πρότασή του είναι πολύ απλή –η ύπαρξη της κοινής απειλής στην περιοχή από το Ισλαμικό Κράτος και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις των σαλαφιστών, οι οποίες υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ. Ο στόχος των κρατών-καιροσκόπων είναι «κάποια στιγμή να κατευθύνουν αυτές τις δυνάμεις προς το Αφγανιστάν, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία, την Ινδία, τη Δυτική Κίνα, ακόμη και την Ευρώπη» είπε ο Ντεχκάν.

Η δεύτερη απειλή, σύμφωνα με τον υπουργό, είναι «η δημιουργία και η διάδοση «κυβερνοστρατών» και η μονομερής αμερικανική κυριαρχία στον κυβερνοχώρο». Λαμβάνοντας υπ’ όψη αυτές τις απειλές, ο υπουργός ζήτησε «να υποστηριχθεί η ιδέα για την ανάπτυξη πολύπλευρης αμυντικής συνεργασίας μεταξύ του Ιράν, της Κίνας, της Ρωσίας και της Ινδίας για την αντιμετώπιση της σκόπιμης επέκτασης του ΝΑΤΟ προς ανατολάς, την εγκατάσταση αντιπυραυλικής ασπίδας στην Ευρώπη και της σοβαρότερης συγκέντρωσης αμερικανικών δυνάμεων στον νότο και στα ανατολικά της Κίνας ταυτοχρόνως με το κίνημα των σαλαφιστών σε ευαίσθητες και σημαντικές περιοχές της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου».

Για τη Ρωσική Ομοσπονδία αυτή η απειλή είναι πραγματικά σοβαρή. Και με αυτήν μόνη της η Ρωσία δεν μπορεί να τα καταφέρει. Θυμίζουμε ότι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους επανειλημμένα δήλωσε ότι ηΡωσσία, μαζί με τις ΗΠΑ, αποτελεί τον κύριο εχθρό του ΙΚ. Στις γραμμές των μαχητών του, σύμφωνα με τα στοιχεία της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας), πολεμούν περίπου 1.700 Ρώσσοι υπήκοοι.

Για την Κίνα είναι επίσης σημαντικό να αποτρέψει την προώθηση του ΙSIS στη δική της αυτόνομη μουσουλμανική περιοχή των Ουιγούρων. Η Ινδία πολεμά εναντίον των ίδιων τρομοκρατικών ομάδων (Ταλιμπάν και άλλες), οι οποίες δρουν εναντίον του Ιράν, στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν. Η κατάσταση στο Αφγανιστάν βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής των ρωσσικών υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς τα σύνορα με το Τατζικιστάν είναι διάτρητα και η Κεντρική Ασία είναι γεμάτη από εξτρεμιστικά κινήματα. Στην Κιργιζία οι εξτρεμιστές εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ος. Στο Ουζμπεκιστάν η απειλή επικεντρώνεται στην κοιλάδα της Φεργανά, αν και έως τώρα καταστέλλεται με επιδεξιότητα από τον πρόεδρο Ισλάμ Καρίμωφ.

Ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα, ούτε η Ινδία δεν προτίθενται να πολεμήσουν ευθέως με τη Σαουδική Αραβία, αλλά αντικειμενικά ενδιαφέρονται να περιορίσουν τη σφαίρα επιρροής της. Το Ιράν αντιλαμβάνεται ότι στην Κίνα, στη Ρωσία και στην Ινδία δεν υπάρχει μόνον συμφέρον αλλά και πόροι για να πολεμηθεί η ισλαμιστική τρομοκρατία. Οι χώρες αυτές είναι κυρίαρχες και ανεξάρτητες στην λήψη των αποφάσεών τους.

Πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε την πρόταση του Ιράν; Το Ιράν και η Ινδία μπορούν τελικά να καταστούν πλήρη μέλη του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης στη σύνοδο κορυφής της Ούφα, στις αρχές Ιουλίου. Ο Οργανισμός της Σαγκάης, όπου συμμετέχουν η Ρωσία, η Κίνα, το Καζαχστάν, το Τατζικιστάν, η Κιργιζία και το Ουζμπεκιστάν, βάζει ως στόχο του την καταπολέμηση της απειλής της τρομοκρατίας, και στη Δύση αντιμετωπίζεται σαν κάτι ανάλογο του ΝΑΤΟ.

Η είσοδος της Ινδίας και του Ιράν στον Οργανισμό θα σημάνει την αρχή της δημιουργίας ενός πλήρους συστήματος ασφαλείας σε μια τεράστια έκταση με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των χωρών της Κεντρικής Ασίας, οι οποίες είναι ενταγμένες σε ένα άλλο αμυντικό μπλοκ με τη συμμετοχή της Ρωσσίας – τον Οργανισμό του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας.

Στις 13 Απριλίου, ο πρόεδρος Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση με τους επικεφαλής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης για την οργάνωση της συνάντησης κορυφής στην Ούφα. «Η Κίνα είναι έτοιμη να συντονίσει τις ενέργειες με όλες τις πλευρές και να ενισχύσει τη συνεργασία στο τομέα της ασφάλειας στο πλαίσιο του Οργανισμού της Σαγκάης» - δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας Γκο Σενκούν, μετά από αυτή τη συνάντηση. «Η συνεργασία στη σφαίρα της ασφάλειας πρέπει να αναπτυχθεί με στόχο την υπεράσπιση της εθνικής ασφάλειας του κάθε μέλους του Οργανισμού της Σανγκάης, της δημόσιας ασφάλειας και της κοινωνικής σταθερότητας, καθώς και της διαρκούς ειρήνης και της γενικής ευημερίας σε ολόκληρη της ευρασιατική περιφέρεια» είναι τα λόγια του Σενκούν, σύμφωνα με τον κινεζικό τύπο. Το κλίμα στην Κίνα είναι ξεκάθαρο.

Οι αναλυτές στο υπόμνημα τους προς τον Πρόεδρο Β.Πούτιν καταλήγουν: Όταν στη Σοβιετική Ένωση υπήρχε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, η ΕΣΣΔ ήταν ισχυρό κράτος...

Όπως γίνεται αντιληπτό η Ρωσία κινείται εντατικά προς την δημιουργία ενός Αντι-ΝΑΤΟικού συνασπισμού.

Πλησιάζει η στιγμή της δημιουργίας ενός νέου διπολικού στρατιωτικού συστήματος ασφαλείας...

Δείτε τον χάρτη όπως δημοσιεύθηκε στο ρωσικό think tank






http://www.ksipnistere.com/2015/05/blog-post_612.html

Εμπειρογνώμονας της NASA για τους Αεροψεκασμούς και τη Γεωμηχανική. Δεν είναι θεωρίες αλλά πραγματικότητα. (Βίντεο)


Δημοσιεύθηκαν τμήματα μιας παρουσίασης της NASA, όπου ένας ειδικός της Jet Propulsion Labs (κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της NASA) εξηγεί για τα chemtrails και πώς η γεωμηχανική εργάζεται χέρι-χέρι μαζί τους, κάτι που το MSM εξακολουθεί να προσπαθεί να απεικονίζει ως θεωρία «συνωμοσίας», αλλά η ίδια η NASA αναγνωρίζει τις εφαρμογές της γεωμηχανικής, καθώς επίσης και αυτόν τον εμπειρογνώμονα που παρέχει μια σαφή εξήγηση για το τι είναι, και πώς η υπάρχουσα τεχνολογία είναι περισσότερο από επαρκής για να ψεκάσει συγκεκριμένα, μέσω των αεροπλάνων.

Μέσω των στοιχείων του βίντεο:

Πόση ζημιά κάνουν στο όνομα της «σωτηρίας του πλανήτη;” Ποιες άλλες εφαρμογές χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία για την οποία δεν λένε στο λαό;

Τη στιγμή που θα το μάθετε, μπορεί να είναι πολύ αργά.

Οι συνδέσεις παρέχονται στο παρακάτω βίντεο, καθώς και μια σύνδεση με την αρχική παρουσίαση της NASA.

Ξηρασία, πείνα, chemtrails και το παγκόσμια παιχνίδι του κινδύνου:
Η γεωμηχανική είναι πραγματική, και αναπόφευκτο μέρος του μέλλοντος, όταν η επιστήμη προσπαθεί να ενορχηστρώσει τη φύση στο όνομα της εξημέρωσης της κλιματικής αλλαγής, ενώ οι εμπειρογνώμονες διαφωνούν για το ποιος θα κάνει τους κανόνες στην παγκόσμια διακυβέρνηση της τροποποίησης του καιρού και της γεωμηχανικής.

Θα μπορούσε ένας αδίστακτος δισεκατομμυριούχος να πειραματιστεί με την λεπτή ισορροπία της Γης μας; Θα μπορούσε ένας τρελός επιστήμονας, ακόμη και ένα “όπλο” ελέγχου του καιρού να ασκήσει εξουσία πάνω στον πλανήτη;

Τα πάντα είναι πιθανά, προειδοποιεί ένας εμπειρογνώμονας της NASA Jet Propulsion Labs. Τα Chemtrails και η γεωμηχανική δεν είναι πλέον πράγματα συνωμοτικής κερδοσκοπίας ή ρετρό επιστημονικής φαντασίας – είναι τα σενάρια που διαμορφώνουν τον κόσμο να έρθουν ως επιστήμη που μελετά κατά πόσο είναι πάρα πολύ μακριά για να πάει τον άνθρωπο στο όνομα μιας παγκόσμιας περιβαλλοντικής κρίσης;

Δείτε το βίντεο:

WORLD trust (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ). ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ! Ο «ΕΝΙΚΟΣ» ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ» !!!

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

  
Υπό σύσταση

Δημήτριος Μαίανδρος Δημητρακόπουλος
ΔΕΣ ΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα

ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΙΚΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΤΡΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ !!!

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΕΞΕΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!!

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ;;;

ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1928 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ »ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ (αρθρο 47) ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;; !!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ (αρθρο 48) ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ;;; !!!

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΦΕΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ………….. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ !!!

…………………………………
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
………………………………..
ΣΥΡΙΖΟΛΩΠΟΔΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΤΑΣΣΟΜΕΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
………………………………..
ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ 
Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας: Μεταφορά του ταμειακού διαθεσίμου στην ΤτΕ – Απ. Κατσιφάρας: Λάβαμε δεσμεύσεις για τη διασφάλιση των χρημάτων

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Την απόφαση να μεταφερθεί το ταμειακό διαθέσιμο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Τράπεζα της Ελλάδας, έλαβε κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο, έπειτα από τις διαβεβαιώσεις για τον προσωρινό χαρακτήρα του μέτρου, καθώς και για την διασφάλιση του συνόλου των χρημάτων των πολιτών.
Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των κατηγορηματικών δεσμεύσεων που είχε ζητήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην προηγούμενη έκτακτη συνεδρίασή του και οι οποίες και δόθηκαν τόσο από τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, όσο και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά τις πρόσφατες συναντήσεις που έγιναν με τους 13 Περιφερειάρχες, ανάμεσά τους και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς και βάσει της απόφασης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
«Λάβαμε την πολιτική διαβεβαίωση ότι η δέσμευση για τα ταμειακά διαθέσιμα είναι έκτακτο και προσωρινό μέτρο και συνεπώς σε εύλογο χρονικό διάστημα θα γίνει προαιρετικό, κατόπιν σχετικής τροπολογίας του νόμου. Προχωράμε, λοιπόν, στη μεταφορά, συμμετέχοντας έτσι στην εθνική προσπάθεια, έχοντας όμως διασφαλίσει τον θεσμό, τη λειτουργία των υπηρεσιών μας και την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματός μας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.
Και συνέχισε ο κ. Κατσιφάρας: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει και το εννοούμε και σήμερα, πως θέλουμε και συμμετέχουμε στην προσπάθεια σωτηρίας. Όμως θέλουμε να κρατήσουμε Αρχές για το θεσμό που υπηρετούμε. Θέλουμε να είμαστε συμμέτοχοι και να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια, διασφαλίζοντας όμως τον θεσμό της Περιφέρειας και τα χρήματα των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και αυτό κάνουμε σε κάθε μας βήμα».
Κατά την εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος τόνισε πως θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τα οποία τηρούνται στις εμπορικές τράπεζες, εξαιρουμένων των κεφαλαίων που, αφ’ ενός έχουν ήδη δεσμευτεί για εξόφληση ανειλημμένων υποχρεώσεων, αφ’ ετέρου απαιτούνται για την άμεση κάλυψη των ταμειακών αναγκών του επομένου δεκαπενθημέρου, σύμφωνα με τις εντολές του προαναφερόμενου νόμου.
- ΒΙΝΤΕΟ: 2015.05.06 – ΠΔΕ – Περιφερειακό Συμβούλιο (Κατσιφάρας για διαθέσιμα) https://www.youtube.com/watch?v=Ev1Djye0HVs


…………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠ” ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ;

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΦΕΚ 185Α (ΝΟΜΟΣ 4182/2013) ΔΗΜΟΙ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…

ΦΕΚ 376/18-3-2015(ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). €4.635.500.000 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» & «ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ»!…

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ! ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.

ΑΓΑΠΗΤΗ ~ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ…

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΔΙΟΝΙΟΣ: ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ… ΤΕΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ…Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΕΚΠΟΜΠΗ «IL FACCIA A FACCIA» Ο Μάρκο Εσπόζιτο εξηγεί τα έργα που θα υλοποιηθούν στην Καμπανία !

MAGNA GRECIA

Magna Grecia Commonwealth Κοινοπολιτεία Μεγάλη Ελλάδα
IL FACCIA A FACCIA DEL 07 MAGGIO SU TVOGGI
Marco Esposito spiega i progetti che attueremo in Campania e la nostra visione della politica in un imperdibile faccia a faccia di 30 minuti. Da vedere!

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ TVOGGI
Ο Μάρκο Εσπόζιτο εξηγεί τα έργα που θα υλοποιηθούν στην Καμπανία και το όραμά μας για την πολιτική σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς: πρόσωπο με πρόσωπο για 30 λεπτά. Να το δείτε!

THE FACE TO FACE ON MAY 7 TVOGGI
Marco Esposito explains the projects that we will implement in Campania and our vision of politics in a must-see face to face of 30 minutes. To see it!

http://alfeiospotamos.gr/?p=15111

ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS BLOGSPOT.GR» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3/5/2899 ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΑΡΑ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


TO ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS BLOGSPOT.GR istiaianews https://www.facebook.com/istiaianews ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS BLOGSPOT.GR ! ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩΣΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ






……………………………………
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ 3/5/2899

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=15108

Ρωσικό Think Tank! Ρωσικός χάρτης δείχνει ως Ελληνικό έδαφος την Τουρκία και τα Σκόπια ως Σερβία! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!


Ρωσικό Think Tank παρουσίασε χάρτη προς ανάλυση των στρατηγικών συμφερόντων της Ρωσίας με ορίζοντα το 2050 και προκάλεσε ζαλάδες στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια έφτασε μέχρι την Τουρκική κυβέρνηση η οποία ζήτησε άμεσα εξηγήσεις απο τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα.
Ο χάρτης παρουσιάζει την Τουρκία ως Ελληνικό έδαφος και τα Σκόπια πλήρως ενταγμένα στη Σερβική επικράτεια!
http://www.volcanotimes.com/2015/05/think-tank.html

ΒΟΜΒΑ – Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS

ceb2cebfcebcceb2ceb1-cebf-cf80cebfcf85cf84ceb9cebd-ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf85cf80cf84ceb5ceb9-cf84cebfcebd-cf85cf80ceb5cf85ceb8cf859 
Ανώτερος συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν αποκαλύπτει πως το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από την κατάρτιση της ISIS
«Η Μοσάντ μεταφέρει την κατασκοπευτική της εμπειρία στην ηγεσία του ISIS, καθώς οι ισραηλινοί στρατιωτικοί σύμβουλοι βοηθούν τους τρομοκράτες. Η Μοσάντ βοηθά στην κατάρτιση των τρομοκρατών που δραστηριοποιούνται σε Ιράκ και Συρία», αναφέρει χαρακτηριστικά.
ΒΟΜΒΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS1
Τις αποκαλύψεις κάνει ο Alexander Prokhanov, που συμπληρώνει πως η ISIS είναι ένα υποπροϊόν των πολιτικών των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

ΒΟΜΒΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS2
ΒΟΜΒΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS3
ΒΟΜΒΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS4
ΒΟΜΒΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS5
ΒΟΜΒΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS6
ΒΟΜΒΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS7
ΒΟΜΒΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ISIS8
hellasforce.com

4 προειδοποιητικά σημάδια του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας που δεν πρέπει να αγνοήσετε!

Γράφει ο Παναγιώτης Σπανός
Περίπου το 90% των ασθενών που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας έχουν τοπικά συμπτώματα. Συστηματικά συμπτώματα δεν είναι τόσο συχνά.
Τοπική εκδήλωση της νόσου
Τα πρώιμα στάδια της νόσου μπορεί να είναι ασυμπτωματικά, δηλαδή χωρίς συμπτώματα. Τα πρώτα συμπτώματα που υποδεικνύουν ένα περισσότερο ή λιγότερο προχωρημένο στάδιο περιλαμβάνουν:
1. Πόνο στα πόδια
Στα πρώτα στάδια του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ορισμένες γυναίκες υφίστανται πόνο στα πόδια, καθώς επίσης και πρήξιμο. Στη δεύτερη περίπτωση, ο διογκωμένος τράχηλος μπορεί να οδηγήσει σε παρεμπόδιση της ροής του αίματος, η οποία στη συνέχεια οδηγεί σε πρήξιμο των ποδιών, και πληγή, επώδυνη αίσθηση.

2. ''Σκληρή'' ούρηση
Η παρουσία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας μπορεί να αποκαλυφθεί από την τακτική ανάλυση της ούρησης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν τα συμπτώματα από το ουροποιητικό εμπλέκονται, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε κοντινούς ιστούς και απαιτεί άμεση προσοχή.
Δυσφορία κατά την ούρηση είναι το πιο άμεσα εμφανές και διαδεδομένο σύμπτωμα. Κανονικά, αυτά τα συμπτώματα συνδέονται με ένα σφιχτό και επικεντρωμένο συναίσθημα τσουξίματος , αλλά μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές ''σκληρές'' αισθήσεις.
3. Βρώμικο, κιτρινωπό κολπικό έκκριμα (μερικές φορές ακόμη και αίμα)
4. Αιμορραγία μετά τη συνουσία
Καθώς ο όγκος αναπτύσσεται και εξαπλώνεται στον τράχηλο της μήτρας, η αιμορραγία γίνεται εντονότερη, ακανόνιστη, συνοδεύεται από πόνο στην πύελο, τη σπονδυλική στήλη και τα πόδια. Μερικές φορές, ο ασθενής έχει οιδήματα στα κάτω άκρα, επειδή οι μεταστατικοί λεμφαδένες συμπιέζουν τα αιμοφόρα αγγεία.
Εάν ο όγκος αναπτύσσεται σε οποιουσδήποτε περιβάλλοντες ιστούς και όργανα, τα συμπτώματα του αντιστοιχούν στο προσβεβλημένο όργανο.
Για παράδειγμα, όταν ο όγκος επηρεάζει την κύστη του ασθενούς, προκαλεί: συχνουρία, αίσθημα καύσου, και αίμα στα ούρα (αιματουρία).
Όταν επηρεάζει το ορθό, αναπτύσσει συμπτώματα όπως τεινεσμός (επιτακτική ανάγκη για αφόδευση), επώδυνη κένωση, αίμα στα κόπρανα (μέλαινα). Όταν διεισδύει ή συμπιέζει τις ουρητήρες (ανώτερου ουροποιητικού), προκαλεί υδρονέφρωση και νεφρική ανεπάρκεια ή ανεπάρκεια.
Σε πιο προχωρημένα στάδια της νόσου, μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη του ορθοκολπικού και κυστο συρίγγια.
Συστηματικές εκδηλώσεις
Συστηματικά συμπτώματα και σημάδια είναι λιγότερο συχνά σε σύγκριση με τα τοπικά. Αιματογόνος διάδοση είναι σπάνια, ειδικά κατά τη διαγνωστική φάση της ασθένειας. Αυτός είναι ο λόγος που τα συμπτώματα και τα σημάδια της μακρινών μεταστάσεων σπάνια εμφανίζονται κατά τη διαγνωστική φάση της νόσου.
Ωστόσο, σε προχωρημένα στάδια της νόσου, ο όγκος μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του αίματος σε άλλους ιστούς και όργανα. Μπορεί να επηρεάσει κάθε όργανο και ιστό. Ωστόσο, η μετάσταση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας επηρεάζει συχνά, τον πνεύμονα, το ήπαρ, τα οστά και τον εγκέφαλο.
Εάν υπάρχουν μεταστάσεις στο σώμα, η κλινική εικόνα θα δείξει ορισμένα συμπτώματα και σημάδια του προσβεβλημένου οργάνου ή ιστού. Ως εκ τούτου, σε περιπτώσεις οστικών μεταστάσεων, ο ασθενής θα βιώσει έντονο πόνο στα οστά, και υπάρχουν πιθανώς παθολογικά κατάγματα του προσβεβλημένου οστού.
Εάν υπάρχουν μεταστάσεις πνεύμονα, ο ασθενής θα έχει δυσκολίες στην αναπνοή, όπως βήχα, δύσπνοια και αιμόπτυση . Πνευμονικές μεταστάσεις δεν είναι τόσο συχνές.
Εάν ο όγκος επηρεάζει το ήπαρ, ο ασθενής θα αισθάνεται ευαισθησία κάτω από το δεξί πλευρικό τόξο και ηπατομεγαλία (διευρυμένο ψηλαφητό ήπαρ). Εκτεταμένες μεταστάσεις που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του ήπατος θα προκαλέσουν διαταραχές στις πολυάριθμες μεταβολικές λειτουργίες του σώματος, ίκτερο, αδυναμία, κακουχία, ακόμα και κώμα.
Μεταστάσεις στον εγκέφαλο προκαλούν νευρολογικά συμπτώματα, όπως πονοκεφάλους, εμετούς, διπλή όραση, διαταραχή ισορροπίας.
Οι μεταστάσεις σε λεμφαδένες της περιοχής  αναπτύσσουν οιδήματα στα πόδια (παρουσία μεταστατικών πακέτων σε λεμφαδένες στη βουβωνική χώρα). Μεταστάσεις σε παρα-αορτικούς λεμφαδένες προκαλούν πόνο, ειδικά στην οσφυϊκή περιοχή και την πλάτη, και εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της συμπίεσης  τυχόν διόγκωσης των λεμφαδένων στα νεύρα.
Κοινά συμπτώματα σε προχωρημένο στάδιο περιλαμβάνουν: γενική αδυναμία, κόπωση, απώλεια της όρεξης, αναιμία, ουραιμία και δευτερογενείς λοιμώξεις.
Παρανεοπλασματικό σύνδρομο
Σε σπάνιες περιπτώσεις, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προκαλέσει παρανεοπλασματικό σύνδρομο ως μία ενιαία εκδήλωση της ασθένειας. Μπορεί να αναπτυχθεί:
- Υπερασβεστιαιμία (αυξημένα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα)
- Ακατάλληλες τιμές της ACTH (φλοιοεπινεφριδιοτρόπο ορμόνη που διεγείρει το φλοιό των επινεφριδίων να παράγει γλυκοκορτικοειδή όπως την κορτιζόλη)
- Ακατάλληλες τιμές της ADH (αντιδιουρητική ορμόνη που αυξάνει την επαναρρόφηση του νερού στο άπω σωληνάριο των νεφρών).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters