Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ «IL FACCIA A FACCIA» Ο Μάρκο Εσπόζιτο εξηγεί τα έργα που θα υλοποιηθούν στην Καμπανία !

MAGNA GRECIA

Magna Grecia Commonwealth Κοινοπολιτεία Μεγάλη Ελλάδα
IL FACCIA A FACCIA DEL 07 MAGGIO SU TVOGGI
Marco Esposito spiega i progetti che attueremo in Campania e la nostra visione della politica in un imperdibile faccia a faccia di 30 minuti. Da vedere!

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ TVOGGI
Ο Μάρκο Εσπόζιτο εξηγεί τα έργα που θα υλοποιηθούν στην Καμπανία και το όραμά μας για την πολιτική σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς: πρόσωπο με πρόσωπο για 30 λεπτά. Να το δείτε!

THE FACE TO FACE ON MAY 7 TVOGGI
Marco Esposito explains the projects that we will implement in Campania and our vision of politics in a must-see face to face of 30 minutes. To see it!

http://alfeiospotamos.gr/?p=15111

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters