Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ: Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP

Προσέξτε καλά τα δύο πρώτα λεπτά του βίντεο ίσως ο σεισμός στην Ιαπωνία δεν είναι μια φυσική καταστροφή όπως φαίνεται, ούτε η απόρρητη τεχνολογία που έχουν κάποιες χώρες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!






ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν σας βγάζει τους υπότιτλους πατήστε το CC




Θυμίζουμε την κόντρα μεταξύ Ρωσσίας και Ιαπωνίας για τις Κουρίλες νήσους. Άραγε η δήλωση του διπλωματικού σύμβουλου στο Κρεμλίνο Σεργκέι Πριχόντκο, ήταν τυχαία;; "Η Ρωσία δεν θα απαρνηθεί ούτε σήμερα, ούτε αύριο την εθνική της κυριαρχία στα νησιά Κουρίλες".
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας άμεσα καταδίκασε την επίσκεψη του ρώσου προέδρου στα νησιά αυτά και...
Αν οι δηλώσεις του Ιάπωνα πρωθυπουργού μεταφέρθηκαν πιστά, "τότε θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια δύσκολη περίοδο" ΠΡΟΣΘΕΣΕ Ο ΔΗΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ.

Σας υπενθυμίζουμε  τις δηλώσεις του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες:  "Οι σεισμοί στην Αιτή προκλήθηκαν απο δραστηριότητες του HAARP".

Και την ευθέως προκλητική δήλωση του αρχηγού του Στρατιωτικού Κέντρου της Κίνας Στρατηγού Guo Boxiong προς τον αμερικανό υπουργό Αμύνης Robert Gates:
"Σταματείστε, γιατί θα σας θάψουμε!!!"
Ο λόγος ήταν πως σύμφωνα με την γνώμη του Στρατηγού (και δεν είναι ο περιπτεράς της γειτονιάς μας ή ένας μπλόγκερ συνωμοσιολόγος, αλλά ο ανώτατος Στρατηγός της υπερδύναμης ΚΙΝΑΣ!!!)  οι Αμερικάνοι κατεύθηναν τον τυφώνα Fengshen απο τις Φιλιππίνες προς την Νότια κινεζική θάλασσα και ο νοών νοείτω...

Το βίντεο το βρήκαμε: eglimatikotita.blogspot
http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/03/haarp.html

ΙΛΙΓΚΑΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έξαρση του φαινομένου εμφάνισης άγνωστων αντικειμένων. Καθημερινά σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη εμφανίζονται φωτεινά αντικείμενα που σχηματίζουν τρίγωνο (εδώ!) .  Αν ψάξουμε στο Youtube θα δούμε δεκάδες βίντεο που δείχνουν παρόμοια φώτα.  Υπάρχει περίπτωση να είναι απάτη;  Ίσως και να είναι αλήθεια.. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρατηρούμε το φαινόμενο και να δούμε που, ή αν θα καταλήξει κάπου.


Στις Φιλιππίνες εμφανίστηκαν 3 άγνωστα αντικείμενα τα οποία άλλαζαν πορεία μα διατηρούσαν το σχηματισμό του τριγώνου.

video from youtube user: jamesteve26



worldjudge2012.blogspot.com

EKTAKTO: ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 2

Συνεχίζουμε την ενημέρωση σχετικά με το άγνωστο αντικείμενο στην Μελβούρνη όπως γράψαμε πρώτοι χθές (κλικ εδώ).  Ο χρήστης "sangstar1" συνεχίζει να βιντεοσκοπεί το αντικείμενο που όπως θα δείτε χωρίζεται σε 2 μέρη με το ένα να συνεχίζει την πορεία του προς τα κάτω ενώ το άλλο φαίνεται να ανεβαίνει!












Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των αρχών και την συνέχεια του συμβάντος..!



worldjudge2012.blogspot.com

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO; ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ M.O.D. ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

M.O.D.(Ministry Of Defense)  Είναι τα αρχικά του Βρετανικού Υπουργείου Αμύνης. Στις αρχές Μαρτίου έδωσε στην δημοσιότητα φάκελο που περιείχε δεκάδες αναφορές απο UFO  ή καλύτερα να το πούμε σύμφωνα με τον όρο που χρησιμοποιείται και επίσημα απο το M.O.D  Unexplained Aerial Sighting δηλαδή Aνεξήγητη Eναέρια Θέαση. Οι περισσότερες αναφορές έχουν δυστυχώς λογοκρίθει όσον αφορά τις φωτογραφίες που εσωκλείονταν σε κάθε περίπτωση, εκτός απο μια που θα ασχοληθούμε μαζί της.










Ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία κάθε φορά που υπάρχει θέαση από κάποιον πολίτη.  Σε κάθε έγγραφο που θα δείτε υπάρχει μια αναφορά με την περιγραφή της θέασης, ενώ στο δεύτερο τμήμα περιέχει πληροφορίες σχετικά με:
- Tην ημερομηνία και ώρα.
- Tην περιγραφή του αντικειμένου.
- Tην ακριβή θέση που είχε ο πολίτης την χρονική στιγμή.
- Πως παρατηρήθηκε η θέαση του αντικειμένου.
- Την κατεύθυνση που είχε το αντικείμενο.
- Την απόσταση του αντικειμένου κατά προσέγγιση.
- Την ταχύτητα του.
- Τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Η μοναδική αναφορά που περιέχει φωτογραφικό υλικό είναι η υπόθεση με τον αριθμό 43.

27/03/2004
Ένας πρώην αξιωματικός της RAF  βρισκόταν στην περιοχή Habarana της Σρι Λάνκα για διακοπές όταν παρατήρησε στον ουρανό μια αύρα και ένα λεπτό μετά άκουσε ένα δυνατό ήχο σαν κεραυνό και περίπου ένα λεπτό μετά παρατήρησε στον ουρανό έναν δακτύλιο φωτεινό χρώματος πορτοκαλί να απλώνει και στην συνέχεια  έναν δεύτερο πορτοκαλί να ξεπροβάλει μέσα απο τον πρώτο. Η άποψη του για το περιστατικό του θύμισε έκρηξη ατομικής η πυρινικής βόμβας ενώ οι δακτύλιοι ανέβηκαν κάθετα προς τον ουρανό.


Οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και με δεδομένη την απάντηση που δόθηκε στον αξιωματικό της RAF -πως πρόκειται για ασυνήθιστο μετερεολογικό περιστατικό- εμείς πιστεύουμε ακριβώς το αντίθετο.







Αν θέλετε να δείτε τα αρχεία της M.O.D. με άλλες υποθέσεις κάντε κλικ ΕΔΩ.








http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/03/ufo-mod.html


ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ SOS - ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.O.D

Ένα άρθρο της εφημερίδας "Worldnews" που αναδημοσιεύθηκε σε πολλά μπλογκ, ιστοσελίδες, συζητήθηκε σε φόρουμ, ακούστηκε ακόμα και σαν είδηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με λίγα λόγια γενικός παροξυσμός..Πρόκειται για ένα απο τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας M.O.D.  (πολλά είχαν διέρευσει στην δημοσιότητα μέσω των wikileaks) στο οποίο αναφέρεται πως στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 η ΝΑΣΑ έλαβε κάποιο σήμα και ύστερα απο αρκετούς μήνες κατάφεραν και  το αποκωδικοποίησαν..
Όλοι έκπληκτοι διαπιστώσαν πως ήταν εξωγήινο μήνυμα έκλησης βοήθειας!  
Το μήνυμα περιγράφει τον γαλαξία, το πλανητικό σύστημα που ανήκει και με λίγα λόγια ουσιαστικά καταδικνύει την θέση του στον αστρικό χώρο.. Η χρονολογία που στάλθηκε ήταν περίπου 80.000 πριν, οπότε αν όντως βρισκόταν σε κίνδυνο (για άγνωστο λόγο) πλέον, ίσως να μην υπάρχει ο πολιτισμός τους.  Το άρθρο της εφημερίδας επισημαίνει τον ρόλο του ρώσου επιστήμονα Dr. Victor Kulakov και θεωρεί πως ήταν καταλυτικός στο να γνωστοποιηθεί στον κόσμο.
Ο Dr. Victor Kulakov πιστεύει πως το σήμα ήρθε απο τον γειτονικό μας γαλαξία "Ανδρομέδα"  και την στιγμή που στάλθηκε το μήνυμα ο πολιτισμός τους ήταν στο τεχνολογικό επίπεδο που βρισκόμαστε και εμείς σήμερα ενώ χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες είπε πως το μήνυμα ξεκινούσε με τις λέξεις "Βοηθείστε μας" και στο τέλος  αναφέρουν πως έκαναν μοιραία λάθη για την κατάσταση τους.


Συνήθως λένε αυτός που δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να πάθει τα ίδια και χειρότερα.  Θα μπορούσε να είναι μια ματιά στον μέλλον αυτή η ιστορία σχετικά με το αύριο του ανθρώπινου πολιτισμού.


Πηγή: www.monstrous.com
http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/03/ufo-mod.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters