Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΝEO PIZZAGATE & PEDOGATE ΝΤΟΚΙΜΑΝΤEΡ 2Q2Q - OΣΟΙ ΞEΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟYΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟYΝ

Η ΑΛHΘΕΙΑ ΕIΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡAΞΕΝΗ ΑΠO ΤΗ ΜΥΘΟΠΛΑΣIΑ. ΑΥΤΟI ΟΙ AΝΘΡΩΠΟΙ ΕIΝΑΙ AΡΡΩΣΤΟΙ!

Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ”
Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση του άρθρου αυτού αλλά και των νέων ονομάτων από την νέα λίστα « συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων »,  θα πρέπει να σας πούμε, ότι θα πρέπει να σταματήσετε να πιστεύεται το ότι σας λένε στην τηλεόραση.
Το ψέμα πάει σύννεφο. Η παραπληροφόρηση είναι στο φούλ, γιατί προσπαθούνε μέχρι και στο τέλος τους να υπακούσουν στις εντολές των κακών.
Το ίδιο κάνουν οι τοπικοί φορείς, Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, Περιφεριάρχες, περιφερειακοί σύμβουλο, Αντιπεριφερειάρχες, καθώς επίσης και πολλοί δικηγόροι, γιατροί, δικαστικοί και άλλοι που έχουν την υποτιθέμενη εξουσία.

Wayfair & Amazon Σκάνδαλο εμπορίας παιδιών - Οι Netizens κατηγορούν την Amazon για την πώληση παιδιών

Wayfair Amazon Trafficking Kids Children Scandal
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Σαχίν Τζάνγκρα
Μετά το Wayfair, οι netizens κατηγορούν την Amazon για εμπορία παιδιών με τις πολύτιμες και όχι τόσο δικαιολογημένες τιμές τους. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει υποστεί την πυρκαγιά για την πώληση παιδιών στο όνομα των ειδών οικιακής χρήσης σε υπερβολικές τιμές, όπως μαξιλάρι κ.λπ.
Η θεωρία του σκάνδαλου εμπορίας ανθρώπων Wayfair αναζωογονήθηκε αφού ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης αγαθών υπερβολικής τιμής όπως ντουλάπια, μαξιλάρια, κουρτίνες κ.λπ., που πωλήθηκαν στον ιστότοπο και συνέδεσαν τα ονόματα των αντικειμένων με τα αγνοούμενα παιδιά το 2020.

Η AMAZON ΚΑΙ Η WAYFAIR ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ.



Amazon Child Trafficking Scandal: Is Amazon Selling Kids/Children ...ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει μετατρέψει την ποινή φυλάκισης του Ρότζερ Στόουν λίγες μέρες πριν από την έναρξη της. Ο Ρότζερ Στόουν ήταν επί μακρόν σύμβουλος του Προέδρου Τραμπ.
Στην Εβδομάδα 10 της αντίστροφης μέτρησης του Q, προέκυψε μια σημαντική εξέλιξη σχετικά με την εμπορία παιδιών για σεξ. Η διαδικτυακή εταιρεία Wayfair εκτίθεται από τους Anons ως κόμβος για την πώληση και την αγορά μικρών παιδιών που αγνοούνται.

Σεξουαλική Αγωγή: ΟΗΕ και ΠΟΥ προωθούν τον εκφυλισμό των παιδιών!

Τα ιδεολογήματα των ΛΟΑΤ, χάρις στην προώθησή τους από ΟΗΕ και ΠΟΥ, και την υιοθέτησή τους από τις κυβερνήσεις, εισέβαλαν στα σχολεία σπέρνοντας τη σύγχυση και ρημάζοντας τις παιδικές ψυχές… 
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: ΟΗΕ και ΠΟΥ προωθούν τον εκφυλισμό των παιδιών!
                            
[Mια επικίνδυνη, για το μέλλον του ανθρώπου και του κόσμου, επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη υπό την «ανυποψίαστη» αιγίδα του ΟΗΕ και του ΠΟΥ με λάβαρο τη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters