Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Οι λαοί κρίση, αυτοί ... «Κροίσοι»!

Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη το 2008 αριθμούσαν τους 793. Το 2010, ο αριθμός τους έφτασε τους 1.011. Και σήμερα εν έτει 2011, σύμφωνα με τη σχετική λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό «Forbes», οι δισεκατομμυριούχοι έχουν ανέλθει στους 1.210.

Ενώ οι δισεκατομμυριούχοι, αξιοποιώντας την κρίση και μεσούσης της κρίσης, γίνονται περισσότεροι και πλουσιότεροι, όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα, μέσα στο β' εξάμηνο του 2010, ο αριθμός των ανθρώπων του πλανήτη που έπεσε κάτω από το όριο της φτώχειας ανήλθε στα....
44 εκατομμύρια!

Δηλαδή: Για κάθε έναν από τους 417 νέους δισεκατομμυριούχους σε σχέση με το 2008, αντιστοιχούν 105.000 νέοι φτωχοί, πένητες και λιμοκτονούντες!

Ειδικά στις ΗΠΑ, οι δισεκατομμυριούχοι από 359 που ήταν το 2008, μετά από τρία χρόνια κρίσης, αυξήθηκαν στους 413. Το ίδιο διάστημα, η περιουσία τους από 1,1 τρισ. δολάρια ανήλθε στο 1,5 τρισ. δολάρια.

Την ίδια περίοδο που στις ΗΠΑ οι δισεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν κατά 54 και τα πλούτη τους κατά 400 δισεκατομμύρια, οι εργαζόμενοι είδαν να χάνονται περισσότερες από 7 εκατομμύρια θέσεις εργασίας και να κατάσχονται εκατομμύρια κατοικίες.

Δηλαδή: Για κάθε ένα νέο Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, αντιστοιχούν 130.000 απολυμένοι Αμερικανοί εργάτες!

Σύμφωνα με τη λίστα του «Forbes», πρωτεύουσα των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη στέφθηκε η Μόσχα, στην οποία ζουν οι 79 από αυτούς, οι περισσότεροι από κάθε άλλη πόλη στον κόσμο.

Στη μετασοβιετική Ρωσία, που διαθέτει την «πρωτεύουσα των δισεκατομμυριούχων» του πλανήτη, ο συνολικός αριθμός των Ρώσων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας υπολογίστηκε στα τέλη του 2010 στα 19,8 εκατομμύρια άτομα. Στη Ρωσία το 50% και πλέον των εργαζομένων αμείβεται με μισθούς κάτω από 400 ευρώ, ενώ το 60% των ρωσικών οικογενειών με 3 και περισσότερα παιδιά ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Στη Ρωσία με πληθυσμό 142 εκατομμύρια ανθρώπους, που η πρωτεύουσά της ανακηρύχτηκε «πρωτεύουσα των Κροίσων», ήδη από το 2008 το άθροισμα των περιουσιών των 400 πλουσιότερων Ρώσων μεγιστάνων υπολογίστηκε στα 486 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο μισό και πλέον ΑΕΠ ολόκληρης της Ρωσίας...

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_2058.html

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας.


antipliroforisi

Γέμισε διαφημιση το ανύπαρκτο site της Μάργαρετ Παπανδρέου

Σημειώστε ότι το site δεν φιλοξενείται σε ελληνικό hosting (.gr) ! Ο Ο.Π.Α.Π. πολλές φορές έχει ξεκαθαρίσει στις εταιρείες επικοινωνίας, ότι βάζει διαφήμιση μόνο σε .gr. Τι έγινε λοιπόν εδώ;

Πόσο διαφήμιση κρατική μπορεί να έχει ένα site που που στην Alexa έχει σειρά παγκοσμίως 1.900.000 και Πανελλαδικά 6.028; Και όμως το site της "βασιλομήτορος" Μargaret (όπως..
αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία), το http://www.kede.org/ - δηλαδή τοΚέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ) είναι τίγκα στην διαφήμιση με πρώτο και καλύτερο τον ΟΠΑΠ!! Τυχαίο; Δεν νομίζω..... Πάντως επί του θέματος ήδη πριν από μερικές ημέρες είχε αναφερθεί και το antinews από το οποιο ξεκίνησε και η συγκεκριμένη σοβαρή αποκάλυψη!

Πηγή: http://online-pressblog.blogspot.com/2011/03/site-margaret-alexa-1911320.html

(Κάντε κλικ επάνω στο δημοσίευμα για να το διαβάσετε)

"Ναι" στη Γερμανία για το Σύμφωνο του Ευρώ

Νικήτρια η Γερμανία στη Σύνοδο Κορυφής, αφού η πρόταση της για το Σύμφωνο του Ευρώ, συμφωνήθηκε κατ' αρχήν το βράδυ της Παρασκευής (11/3) στη Σύνοδο Κορυφής. Σαρωτικές αλλαγές στα εργασιακά και συνταξιοδοτικά προβλέπει μεταξύ άλλων το.....
Σύμφωνο.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπέι.

Πρόκειται γιά σχέδιο συμφωνίας που προωθούσε η Γερμανία, με γαλλική υποστήριξη.

Προϋποθέτει η εφαρμογή του ίδιου σχεδίου συμφωνίας μία εντονότερη οικονομική ανάπτυξη στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Ελλάδα.

Πάντως αποσαφηνιζόταν με το σχέδιο ότι η κάθε εθνική κυβέρνηση είναι αρμόδια γιά να υιοθετήσει τα ενδεικνυόμενα μέτρα, ενώ προβλέπονται με αυτό "τακτικές συναντήσεις-διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ηγέτες των κρατών" της 17μελούς ευρωζώνης.

Τι περιλαμβάνει το Σύμφωνο

Σύμφωνα με ένα σχέδιο τελικών συμπερασμάτων , οι ηγέτες του ευρώ επιθυμούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και τη σύγκλιση των οικονομικών πολιτικών των χωρών , προκειμένου να αποφύγουν νέες κρίσεις χρέους στο μέλλον.

Οι «17» δεσμεύονται ότι στο μέλλον θα συντονίζουν τις οικονομικές πολιτικές τους, όχι μόνο στον δημοσιονομικό τομέα, αλλά και στον φορολογικό, τον μισθολογικό και τον συνταξιοδοτικό.

«Κάθε χρόνο, τα κράτη μέλη της ευρωζώνης θα συμφωνούν, σε ανώτατο επίπεδο , σε συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες θα πρέπει να επιτευχθούν σε διάστημα 12 μηνών. Η επιλογή των μέτρων πολιτικής που θα πρέπει να εφαρμοστούν σε εθνικό επίπεδο θα αποτελεί ευθύνη των κυβερνήσεων», αναφέρεται στο σχέδιο του «Συμφώνου για το Ευρώ».

Στη συνέχεια σημειώνεται ότι αυτές οι δράσεις θα αποτυπώνονται στα Εθνικά Προγράμματα Σταθεροποίησης και Μεταρρυθμίσεων, τα οποία τα κράτη μέλη θα υποβάλλουν ετησίως προς αξιολόγηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Συμβούλιο Eurogroup, στο πλαίσιο του λεγόμενου Ευρωπαϊκού Εξαμήνου.

Ειδικότερα, το Σύμφωνο, εμμέσως πλην σαφώς, ζητεί συγκράτηση των μισθών, καθώς υπογραμμίζει ότι οι χώρες πρέπει «να διασφαλίζουν ότι οι μισθολογικές διευθετήσεις στο δημόσιο τομέα στηρίζουν τις προσπάθειες για ανταγωνιστικότητα στον ιδιωτικό τομέα».

Επιπλέον, τονίζει ότι για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα, θα αξιολογείται η εξέλιξη των μισθών σε σχέση με την παραγωγικότητα. «Οι μονάδες του μισθολογικού κόστους θα ελέγχονται για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο» και θα συγκρίνονται με αυτές που ισχύουν σε άλλα κράτη μέλη, αναφέρει το Σύμφωνο. Αυτό θα ισχύει ανά οικονομικό τομέα (βιομηχανία και υπηρεσίες).

Σε ό,τι αφορά την απασχόληση, το Σύμφωνο τονίζει ότι θα πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, οι οποίες θα προωθούν την «ευελιξία με ασφάλεια» (flexicurity) στην αγορά εργασίας, τη μείωση της αδήλωτης εργασίας και τη δια βίου μάθηση. Επίσης, ενθαρρύνονται φορολογικές μεταρρυθμίσεις, όπως η μείωση του φορολογικού κόστους της εργασίας.

Εξάλλου, στο Σύμφωνο επισημαίνεται ότι τα κράτη μέλη θα πρέπει να προωθήσουν μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα των συνταξιοδοτικών συστημάτων τους και των συστημάτων υγείας και πρόνοιας.

Σημειώνεται, ότι οι μεταρρυθμίσεις, σε αυτό τον τομέα θα μπορούν να εξαρτηθούν από τη δημογραφική κατάσταση κάθε χώρας. Δηλαδή το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης να είναι συνάρτηση του προσδόκιμου ζωής που ισχύει σε κάθε χώρα

Όσον αφορά στα δημόσια οικονομικά, οι χώρες καλούνται να υιοθετήσουν μηχανισμούς που θα βάλουν «φρένο στο χρέος» και υποχρεώνονται να λάβουν μέτρα όταν το χρέος ξεπερνά ένα συγκεκριμένο όριο.

Τέλος, το Σύμφωνο τονίζει ότι θα πρέπει να υπάρχει συντονισμός των φορολογικών πολιτικών.

«Η διαμόρφωση μιας κοινής φορολόγησης για τις επιχειρήσεις θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να προχωρήσουμε, προκειμένου να εγγυηθούμε τη συνοχή των εθνικών φορολογικών συστημάτων, σεβόμενοι τις εθνικές στρατηγικές φορολόγησης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

http://www.cosmo.gr

VIDEO - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οσα μας κρυβει η NASA!

Tα φαινόμενα πολλές φορές απατούν... Ούτε είναι ο κόσμος γύρω μας όπως τον παρουσιάζουν...
Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βίντεο κάνει εδώ και καιρό το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο, φέρνοντας στο φως τα "μυστικά" που κρύβονται μέσα σε επίσημες φωτογραφίες και επίσημα βίντεο της NASA. Μήπως τελικά δεν.....
είμαστε μόνοι μας σε αυτό το σύμπαν; όσο δύσπιστοι κι αν είστε, κάντε pause στο βίντεο, και αναζητήστε τις φωτογραφίες της NASA απλά πληκτρολογώντας τους κωδικούς αριθμούς τους στο Google. Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι η παραπομπή που σας εμφανίζει είναι η επίσημη (!) σελίδα της NASA (να έχει κατάληξη nasa.gov). Το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα σας αφήσει άφωνους!!!
Tα συμπεράσματα δικά σας.

Απολαύστε το βίντεο: 

http://katohika.blogspot.com/2011/03/video-nasa.html

Ιωάννης Σακκάς: «Δεν δέχομαι να παραγράφονται όλα τα εγκλήματα των πολιτικών»

Καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτών...

Παραίτηση με βόμβες από τον εισαγγελέα Ι. Σακκά.

Τι λέει για το Μνημόνιο, την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Γροθιά στο στομάχι της κυβέρνησης του κατοχικού Μνημονίου αλλά και συγκεκριμένων υπουργών της εκτελεστικής εξουσίας, που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και ενδεχομένως να έχουν υποπέσει σε σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες, αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε χθες στην Ευελπίδων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, ο οποίος υπέβαλε αιφνίδια παραίτηση από τα καθήκοντα του.

Ο κ. Σακκάς, κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα και την ατιμωρησία των βουλευτών κάνοντας λόγο για «κρατικά κακουργήματα» και για ωμή παραβίαση του Συντάγματος με αποτέλεσμα την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την κατάφωρη καταπάτηση των δικαιωμάτων του πολίτη. Ο πρώην –πια- εισαγγελέας κάνει αναφορά σε

«πολιτικούς εγκληματίες που μένουν ατιμώρητοι και οι πολίτες πληρώνουν τις συνέπειες»

αλλά και σε «δομημένα οικονομικά εγκλήματα των κυβερνώντων», τα οποία δεν ερευνήθηκαν εξαιτίας της περιβόητης βουλευτικής τους ασυλίας.

«Με την παραίτηση μου εκφράζω τη διαμαρτυρία μου για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο. Υπάρχει ένα σύμπλεγμα λόγων, πέραν του κυκεώνα των νόμων, που η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία δημιούργησαν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Δεν ανέχομαι εγώ να υπηρετώ την ποινική δικαιοσύνη και να διώκω το έγκλημα και να βλέπουμε το έγκλημα των πολιτικών να συγκαλύπτεται. Να βλέπουμε το θεσμικό όργανο, τη Βουλή, που είχε από το Σύνταγμα ποινική αρμοδιότητα να ελέγξει και να διώξει τα εγκλήματα των κυβερνώντων να τα αφήνει να παραγράφονται. Μιλάμε για τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και υποκρύπτονται πολιτικά πρόσωπα
» τόνισε ο εισαγγελέας.

Ο παραιτηθείς εισαγγελικός λειτουργός υπενθυμίζει και τις αναρίθμητες περιπτώσεις παραγραφής αδικημάτων πολιτικών προσώπων, θεωρώντας ως υπαίτιο όργανο της ατιμωρησίας τη Βουλή.

Ποινικές ευθύνες


«Μιλάω για τις περιπτώσεις που από τον Άρειο Πάγο διαπιστώθηκαν ότι είχαν παραγραφεί. Η Βουλή ήταν εισαγγελέας. Δεν επιτέλεσε το καθήκον της ως συλλογικό όργανο και έχει ποινικές ευθύνες». Στο ερώτημα ποιος θα δικάσει αυτούς που δεν δίκασαν και παρέβησαν το Σύνταγμα ο κ. Σακκάς απάντησε: «Αυτό είναι ένα ερώτημα, Εάν υπάρχει όργανο για να τους δικάσει. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε με νόμο να αρθεί η ασυλία τους και να περάσουν από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο».

Ο πρώην εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, θεωρούμενος ως «σκληρός» λειτουργός της Δικαιοσύνης, ασχολήθηκε πριν από δύο χρόνια και με την υπόθεση εξιχνίασης της απόπειρας ανθρωποκτονίας της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν παραιτηθεί ο κ. Σακκάς παρήγγειλε νέα προκαταρκτική εξέταση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να ανακαλυφθούν οι άγνωστοι ακόμα δράστες. Στην παραγγελία του ζητεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να κληθεί να καταθέσει και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Δεν μπορώ να το διαψεύσω αυτό για την κλήση Χρυσοχοϊδη. Η υπόθεση δεν έχει μπει στο αρχείο, όπως εσφαλμένα ειπώθηκε. Διαπίστωσα ότι θα έπρεπε απλώς να έχει ερευνηθεί πιο σωστά. Και ο υπουργός, δυστυχώς, είχε κάνει δημόσιες ανακοινώσεις. Μάλιστα με αυτές τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις έχουν επικηρυχθεί και οι δράστες της κυρίας Κούνεβα. Άρα και αυτός θα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις. Νομίζω ότι και η Αστυνομία αλλά και η παθούσα δεν έδωσαν πλήρη στοιχεία όταν έπρεπε».

Στοχασμός - Πολιτική
http://www.ramnousia.com/2011/03/blog-post_453.html

Σε τούρκικα χέρια οι επικοινωνίες του Ελληνικού Στρατού;

Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν εντελώς. Στο τέλος θα υιοθετήσουμε την άποψη της αριστεράς ότι τα λεφτά που πάνε για την άμυνα είναι τελικά χαμένα λεφτά.

Όχι από ιδεολογική άποψη, όπως κάνουν οι αριστεροί, αλλά από πρακτική. Στην Κύπρο και στα Ίμια δεν τα.....
χρησιμοποιήσαμε.

Τόσα χρόνια δίνουμε λεφτά. Το τελευταίο όμως χτύπημα είναι και το χειρότερο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας “Zaman” ο Ελληνικός Στρατός συμφώνησε με μια τουρκική εταιρεία για την παροχή υπηρεσιών δορυφορικών τηλεφώνων. Η εταιρεία λέγεται Globalstar Avrasya και διαθέτει τέτοιου είδους υπηρεσίες σε 30 ακόμη χώρες....Υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί το πιο ασφαλές σύστημα κωδικοποίησης των επικοινωνιών και γι' αυτό ήδη αρκετές χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και της Αφρικής την είχαν επιλέξει, όπως φυσικά έχει κάνει και ο τουρκικός στρατός. Το πρόβλημα όμως εδώ δεν είναι τεχνικών χαρακτηριστικών. Αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ποιός εγγυάται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν θα παραχωρήσει στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας, τους κωδικούς για την παρακολούθηση των δορυφορικών τηλεφώνων του ελληνικού στρατού.

Αλλά ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η διοίκηση της εταιρείας αποτελείται από τους πλέον στεγνούς καπιταλιστές, οι οποίοι δεν θα διστάσουν να γράψουν την πατρίδα τους στα παλιά τους τα παππούτσια για χάρη της οικονομικής τους συμφωνίας με τον ελληνικό στρατό, ποιός διαβεβαιώνει ότι μια μέρα το τουρκικό κράτος δεν θα... μπουκάρει στην εταιρεία για να αποσπάσει υπό την απειλή όπλων ό,τι χρειάζεται από αυτήν;

Πιθανώς με βάση αυστηρά τεχνικά και οικονομικά κριτήρια αυτή η συμφωνία να ήταν η καλύτερη. Κάτι τέτοιο θα πούν αυτοί που την έκαναν. Αρνείται όμως κάθε είδους απλή λογική. Τι τον έχουμε ρε παιδιά τον στρατό; Να μας φυλάει από την Κίνα; ή από την Ελβετία; Από τους τούρκους τον έχουμε να μας φυλάει.

Αν είναι έτσι, να αντικαταστήσουμε σιγά σιγά και τους αξιωματικούς και τους επαγγελματίες στρατιωτικούς με τούρκους. Και χαμηλότερο μισθό θα ζητάνε και ίσως και λιγότερα ένσημα. Η ίδια λογική δεν είναι; Και ακόμη καλύτερα αντί να παίρνουμε Έλληνες φαντάρους που είναι και ... αντιπαραγωγικοί, ας παίρνουμε τίποτε καημένους τούρκους. Θα μαζεύουν και τα ένσημα τους για να νομιμοποιηθούν και όλα καλά.

Σαν να μην πηγαίνουμε καθόλου καλά σε αυτή την χώρα... καθόλου καλά!

http://stratilatis.blogspot.com/

Γιατί στην Ελλάδα οι μειοψηφίες είναι πιό ισχυρές από τις πλειοψηφίες;

Δεν σας κάνει εντύπωση γιατί στη χώρα μας, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι αδύναμη και στην ουσία άγεται και φέρεται ως αγέλη αμνών σιωπηλά προς σφαγή, εντούτοις κάποιες μειοψηφίες
έχουν δυσανάλογα μεγάλη πολιτική ισχύ και στην ουσία επιβάλουν τόσο τις επιθυμίες τους όσο και τους ανθρώπους τους στην εξουσία;
Η απάντηση είναι απλή και ανάγεται στην ουσία της λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος.
Ειδικότερα θα πρέπει επιτέλους όλοι κάποια στιγμή, μα όλοι, να κατανοήσουμε ότι το πολιτικό μας σύστημα, με τους θεατρικούς και όχι ουσιαστικούς συνταγματικούς θεσμούς που το συγκροτούν, εξασφαλίζει την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ της πολιτικής ελίτ από την κοινωνία και ταυτόχρονα την ατιμωρησία της.
Δηλαδή η πολιτική ελίτ του τόπου κινείται αυτόνομα, με τους δικούς της εσωτερικούς κανόνες και δεν επηρεάζεται τόσο από τις κοινωνικές διεργασίες όσο και από τη βούληση των πολιτών. Οι πολίτες, στο μόνο που χρησιμεύουν στην Ελλάδα, είναι ως θεατρικό ντεκόρ την ημέρα που διεξάγονται εκλογές, προκειμένου, απλά και μόνο να γίνει μια μικρή και ανούσια αναδιάταξη μέσα στην πολιτική ελίτ, σύμφωνα με τις επιθυμίες των οικονομικών χορηγών του συστήματος, οι οποίοι διαμορφώνουν και κατευθύνουν την Κοινή Γνώμη με τα ΜΜΕ τους και τις δημοσκοπήσεις τους.
Επομένως, μέσα σε ένα τέτοιο σύστημα όπου οι πολίτες είναι αδύναμοι και ασύνδετοι μεταξύ τους, διατηρούμενοι σε καταστολή από τα ΜΜΕ του συστήματος και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι πολιτική καφενείου, κάθε μικρή αλλά οργανωμένη και αποφασισμένη μειοψηφία αποκτά τόση πραγματική δύναμη όση δεν μπορούν να αποκτήσουν εκατοντάδες χιλιάδες ασύνδετοι μεταξύ τους πολίτες. Στην ουσία δηλαδή, οι μειοψηφίες υποκαθιστούν τη δημοκρατική δράση του λαού, αλλά δρουν όμως μόνο για τα δικά τους συμφέροντα. Το πολιτικό σύστημα ανέχεται και προστατεύει αυτές τις μειοψηφίες, καθόσον εκείνο που δεν έχουμε κατανοήσει όλοι μας είναι ότι αυτό το θεατρικό σύστημα είναι στην πραγματικότητα, απλά ένα ποντίκι που βρυχάται. Αυτό το γνωρίζουν οι οργανωμένες μειοψηφίες γι’ αυτό και δρουν εκ του ασφαλούς.
Δεν θα σταθούμε εδώ στις διάφορες πολιτικές μειοψηφίες όπως η εξωκοινοβουλευτική αριστερά ή η εξωκοινοβουλευτική δεξιά ή οι διάφορες μειοψηφίες στήριξης των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών ή θρησκευτικές μειοψηφίες ή ακόμα διάφορες μειοψηφίες με βάση την σεξουαλική τους προτίμηση κ.λ.π., αλλά θα σταθούμε στο κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ». Εδώ βλέπουμε λοιπόν ότι ξαφνικά μια ομάδα αποφασισμένων πολιτών, όχι και τόσο οργανωμένη ακόμα, έχει αναστατώσει ολόκληρη την κρατικοδίαιτη πολιτικοοικονομική ελίτ του τόπου και επισύρει ταυτόχρονα τον θαυμασμό και την επιδοκιμασία του αδύναμου λαού, που πολύ θα ήθελε αλλά δεν.
Εδώ ακριβώς, φίλες και φίλοι μας, βρίσκεται το μυστικό της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Δηλαδή στην ανάπτυξη σε πρώτη φάση μικρών, αλλά αποφασισμένων ομάδων πολιτών, προκειμένου να διεκδικήσουν με αποφασιστικότητα τα δημοκρατικά τους δικαιώματα και όχι αυτά που τους αναγνωρίζουν τα κρατικοδίαιτα παράσιτα.
Αργότερα θα έρθει η μεγάλη λαϊκή σύναξη.
Χωρίς να αρχίσει η διεκδίκηση από μικρές οργανωμένες ομάδες, τίποτε το ευρύτερα συλλογικό δεν πρόκειται να γίνει.

Πηγή

Δημήτρης Καζάκης Τι όπλο διαθέτει ένα κράτος για να εκβιάσει ή να πιέσει τους δανειστές του, ιδίως όταν πρόκειται για διεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους;

Μόνο ένα: την άρνηση της πληρωμής του χρέους. Το γεγονός αυτό το ξέρουν πολύ καλά πρώτα και κύρια οι εκπρόσωποι του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου. Γι’ αυτό και όταν στη δεκαετία του ’80 οι χώρες της Λατινικής Αμερικής είχαν βρεθεί σε μια παρόμοια κρίση χρέους και κινδύνευαν κυρίως οι μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ, αλλά και διεθνώς, να υποστούν μεγάλες ζημιές από μια ενδεχόμενη παύση πληρωμών, ο Κίσινγκερ τότε έτρεξε και ξεκαθάρισε τη στρατηγική που έπρεπε να ακολουθηθεί για να «διασωθεί η παγκόσμια οικονομία» του κεφαλαίου:

«Το πρώτο βήμα είναι να αλλάξουμε το πλαίσιο διαπραγμάτευσης, πρέπει να αφαιρεθεί από τους οφειλέτες – στο βαθμό που.......
είναι δυνατό – το όπλο της παύσης των πληρωμών. Οι βιομηχανικές δημοκρατίες χρειάζεται επειγόντως να προσφέρουν κάποιο είδος κρατικής βοήθειας έκτακτης ανάγκης προς τα απειλούμενα πιστωτικά ιδρύματα. Αυτό θα μειώσει τόσο την αίσθηση πανικού, όσο και τη δυνατότητα των οφειλετών να εκβιάζουν.» (Newsweek, 24/1/1983)

Μετά από πολλές πιέσεις όλες οι υπερχρεωμένες χώρες της λατινικής Αμερικής ακολούθησαν τον δρόμο που ήθελε ο Κίσινγκερ. Αποδέχτηκαν δηλαδή τις διάφορες βοήθειες έκτακτης ανάγκης καιπροχώρησαν σε αναδιαπραγμάτευση του χρέους αντί να αρνηθούν μονομερώς να το πληρώσουν όπως απαιτούσαν τα λαϊκά κινήματα σ’ αυτές τις χώρες. Το αποτέλεσμα ήταν οι χώρες αυτές μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες άγριας λιτότητας, μαζικής εξαθλίωσης του πληθυσμού και καταστροφής βρέθηκαν με υπερδιπλάσια δημόσια χρέη από την εποχή της αναδιαπραγμάτευσης τη δεκαετία του ’80. Αυτό έχει κάνει όλους τους λαούς στη Λατινική Αμερική σήμερα να μην θέλουν ούτε να ακούσουν για διαπραγμάτευση του χρέους. Παραμένουν ασυμβίβαστοι στο βασικό τους αίτημα: εδώ και τώρα μονομερής άρνηση της πληρωμής του χρέους, καμμιά κηδεμονία από το ΔΝΤ.

Σε άλλες χώρες κατάφεραν να το επιβάλουν όπως στη Βενεζουέλα το 2001, την Αργεντινή το 2003, τη Βολιβία το 2004, το Εκουαδόρ το 2008, κ.ο.κ, ενώ αλλού ο αγώνας ακόμη συνεχίζεται. Όπου το κατάφεραν οι χώρες κατόρθωσαν να πατήσουν στα πόδια τους, άρχισαν μια νέα πορεία, έστω κι αν δεν έχουν κατορθώσει να λύσουν ακόμη τα προβλήματά τους, έστω κι αν υπάρχουν κάπου-κάπου πισωγυρίσματα. Σε κάθε περίπτωση όμως γλύτωσαν την οικονομική και κοινωνική καταστροφή στην οποία είχαν καταδικαστεί.
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_6302.html

Χρεοκοπούν οι χρεοκοπημένες χώρες?

Λοιπον νικησαμε και παλι,μετα Βαιων και κλαδων θα γυρισουν και θα προσπαθησουν να μας πεισουν για την αναγκαιοτητα του συμφωνου σταθεροτητας.
Δεν θα πουν ομως τι περιμενει τον λαο για τα επομενα χρονια,και δεν μιλαμε για τα.....
επομενα λιγα χρονια,θα πουν παλι ως συνηθως για δυσκολιες που θα τις ξεπερασουμε,για νεα μετρα που πρεπει να παρουμε αλλοιως θα χρεοκοπησουμε,για την επομενη μερα που την βλεπουν μονο αυτοι και μετα.....

Θα αρχισει το ξεζουμισμα της χωρας,οτι εχει μεινει απουλητο θα παει για πουλημα,οτι εχουμε σαν εθνικο πλουτο θα τον παραδωσουμε σε αυτους που μας αφησαν να αναπνεουμε ακομη λιγο,ο λαος θα υποφερει απο τα συνεχομενα νεα μετρα,εκεινοι θα μας υποσχονται λαγους με πετραχηλια με μονο στοχο να συνεχισουν να διαχειριζονται ενα κατεστραμενο πλοιο και ολα θα συνεχιστουν ετσι.

Καθημερινα θα βλεπουμε την αναλγησια και την αδιαφορια τους,θα μας μιλανε στο ονομα μας αλλα θα νοιαζονται μονο για την καλοπεραση και την βολεψη τους,θα καταργουν ολες τις κρατικες δαπανες που βοηθανε τους αδυναμους να επιβιωσουν με προσχημα την σωτηρια της χωρας.

Προσωπικα δεν ελπιζω πλεον τιποτα,το παιχνιδι ειναι στημενο απο ολους,τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε η Μπενακη οταν ελεγε για τις αλλαγες που θα επελθουν οταν μιλαγε στον Παπουλια.
Το γεγονος ειναι ενα,ο λαος πλεον μπαινει στην ακρη,ο λαος δεν εχει σημασια διοτι ειναι χειραγωγημενος και χωρισμενος σε φατριες αναλογα με τι τον συμφερει,η ελιτ ξερει καλα την δουλεια της,ηδη οι νομοι που περιμενουν να ψηφιστουν εχουν σαν στοχο τις πολιτικες και δημοκρατικες ελευθεριες μας,η μπανανια που ονειρευτηκαν παιρνει σαρκα και οστα.

Προδομενοι εδω και χρονια,ανημποροι να εκφρασουμε την οργη μας θα υποστουμε ολες αυτες τις αλλαγες για την σωτηρια της χωρας,μιας χωρας που δεν θα ειναι πλεον δικη μας αλλα αυτων που την προδωσαν,την ξεπουλησαν,την δικασαν.

Επιμηκυνση του χρεους και σμικρυνση των δικαιωματων και των ελπιδων μας η αποφαση του συμβουλιου των δικτατορων της Ευρωπης.
Οσοι ειναι τυχεροι να φυτοζωουν με πενιχρα εισοδηματα και να υποφερουν να βλεπουν το ξεπουλημα χωρις να μπορουν να αντιδρασουν θα αποδεχτουν την καρτα του πολιτη,τον ελεγχο και την ηθικη τους απαξιωση και θα εχουν τις μελλοντικες γενιες να τους κοιτουν με απορια και οργη ρωτωντας γιατι αφησαμε την χωρα μας να γινει ενα ερειπιο που το κυβερνανε ανικανοι.
Το μεγαλυτερο ψεμα ειναι οτι προσπαθουν να μας σωσουν απο την χρεοκοπια,μα ειμαστε ηδη χεροκοπημενοι,οικονομικα και ηθικα.

Νικησαμε μα το ποτηρι ειναι πικρο,δεν ειναι κρασι ειναι κωνειο.


http://harrytsopanos.blogspot.com

Σύλληψη ευρωβουλευτών και ιερωμένων από το κατοχικό καθεστώς

Το κατοχικό καθεστώς συνέλαβε σήμερα Ευρωβουλευτές και ιερωμένους, οι οποίοι πήγαν στις κατεχόμενες περιοχές για  να διαπιστώσουν την καταστροφή της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς.
Ειδικότερα, η λεγόμενη αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος συνέλαβε την Κύπρια Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους, τους Πολωνούς Γιαρουσλάβ Βαλέσα, γιο του ηγέτη της Αλληλεγγύης Λεχ Βαλέσα και Αρτούρ Ζασάστα και τη Βουλγάρα Μαρία Νεβέσλεβα, τον Κύπριο πρώην ευρωβουλευτή Γιαννάκη Μάτση, τον Επίσκοπο Νεαπόλεως Πορφύριο, τον πατέρα Σάββα, ο οποίος εργάζεται σε θέματα θρησκευτικής κληρονομιάς και μία υπάλληλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μαζί τους συνελήφθη και ο Λοϊζος Αυξεντίου, ο οποίος ως μέλος της Κίνησης Προσφύγων, είχε υποβάλει προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία οδήγησε και στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανάγκη επιστροφής της Αμμοχώστου.

Η σύλληψη έγινε στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης στην Αμμόχωστο. Οι άνδρες μεταφέρθηκαν σε άγνωστο χώρο κράτησης, ενώ οι γυναίκες κρατούνται στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Η κ. Θεοχάρους δήλωσε σε δημοσιογράφο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου ότι η ομάδα μετέβη στα κατεχόμενα για να διαπιστώσει την καταστροφή εκκλησιών στο Ριζοκάρπασο και την περιοχή Μεσαορίας, την πεδιάδα μεταξύ Λευκωσίας και Αμμοχώστου.

Ανέφερε επίσης ότι οι λεγόμενοι αστυνομικοί τους πήραν τις ταυτότητες χωρίς να τους δώσουν καμιά εξήγηση, ούτε γιατί τους συνέλαβαν ή που είχαν μεταφέρει τους άλλους άνδρες.

Η τηλεφωνική συνομιλία της κ. Θεοχάρους μέσω κινητού τηλεφώνου διακόπηκε απότομα, προφανώς με επέμβαση λεγόμενων αστυνομικών.

Για την σύλληψη ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Γιέρζι Μπούζεκ, τα Ηνωμένα Εθνη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Ο Επίτροπος Προεδρίας Γιώργος Ιακώβου άρχισε επαφές με το κατοχικό καθεστώς για την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.
Amen.gr

Στίγκλιτς: Είμαι πιο αισιόδοξος από τις αγορές για την Ελλάδα

"Το πρόβλημα του ελληνικού δημόσιου χρέους δεν είναι μόνο πρόβλημα της Ελλάδας. Είναι πρωτίστως ευρωπαϊκό πρόβλημα. Και μόνος δρόμος για την επίλυση του είναι μία συνολική ευρωπαϊκή λύση" τονίζει ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που.....
εξασφάλισε για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον Θάνος Δημάδης, ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος και καθηγητής του πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης εκτιμά ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν στην επικείμενο σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό "τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ενιαίου νομίσματος αλλά ακόμα και την μακροπρόθεσμη σταθερότητα της ίδιας της Ευρώπης" και στην περίπτωση μίας μη-επαρκής απάντησης προδικάζει την άνευ προηγουμένου απόσυρση της εμπιστοσύνης αγορών και επενδυτών από το ευρώ.

Ο κ. Στίγκλιτς προσθέτει, επίσης, ότι αν δεν υιοθετηθεί μία συνολική ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, τότε πρέπει να αναμένονται εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις για την οικονομία των ευάλωτων ευρωπαϊκών χωρών αλλά και για την ευρωπαϊκή οικονομία εν γένει. Αναφερόμενος στη Γερμανία λεει ότι το αδύναμο ευρώ συμφέρει τη γερμανική οικονομία για να ενισχύσει τις εξαγωγές της χαρακτηρίζοντας το γεγονός αυτός ως την "ειρωνεία" της όλης ιστορίας.

Στην ερώτηση του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ για την βιωσιμότητα ή μη του δημόσιου χρέους, ο νομπελίστας οικονομολόγος απάντησε ότι το πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίζουν χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία γίνεται σήμερα πολύ μεγαλύτερο και πιο δυσεπίλυτο αφού οι χώρες έχουν χάσει τα ρυθμιστικά και προσαρμοστικά εργαλεία που είχαν κατά το παρελθόν μέσω της συναλλαγματικής τους ισοτιμίας και της νομισματικής τους πολιτικής. Όπως λεει "οι Ευρωπαίοι οφείλουν να δώσουν μία συνολική ευρωπαϊκή απάντηση σε αυτό το πρόβλημα καθώς το ευρώ ακύρωσε αυτά τα εργαλεία του παρελθόντος χωρίς να τα αντικαταστήσει με κάποια νέα που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση κρίσεων όπως η σημερινή". Γι' αυτό ο κ. Στίγκλιτς καλεί την Ευρώπη να
Το ευρώ ακύρωσε τα εργαλεία του παρελθόντος χωρίς να τα αντικαταστήσει με κάποια νέα που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση κρίσεων όπως η σημερινή
ενισχύσει με περισσότερα κεφάλαια και εξουσίες το μηχανισμό στήριξης- ή αλλιώς το "ταμείο αλληλεγγύης για τη σταθεροποίηση" όπως ο ίδιος το ονομάζει-προκειμένου να συμπληρωθούν τα κενά απέναντι στον μέχρι σήμερα "μη ολοκληρωμένο σχεδιασμό λειτουργίας του ευρώ", όπως λεει.

Αναφερόμενος στην Ελλάδα δηλώνει ότι "παρά τα λάθη του παρελθόντος, η χώρα έχει πετύχει τεράστια βήματα για τη δημοσιονομικής της προσαρμογή και έχει κάνει ό,τι ήταν δυνατόν να κάνει στον τομέα αυτό μέσα στο διάστημα των τελευταίων μηνών". Απαντώντας στο ερώτημα για την αντίδραση των αγορών μετά και την απρόσμενη πιστοληπτική υποβάθμιση της χώρας μας, ο κ. Στίγκλιτς απάντησε με την χαρακτηριστική φράση "εγώ συνεχίζω να είμαι για την περίπτωση της Ελλάδας πολύ περισσότερο αισιόδοξος απ' ό,τι οι αγορές" και εκτίμησε ότι οι ελληνικές δημοσιονομικές προσπάθειες θα έχουν θετική έκβαση. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αποδώσει εύφημο μνεία στον Έλληνα Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου διότι "έπεισαν τους Ευρωπαίους εταίρους τους και τους έσπρωξαν να κάνουν μία σημαντική πρόοδο μέχρι σήμερα στο μέτωπο της αντιμετώπισης της κρίσης στην ευρωζώνη".

Ακόμα περισσότερα σημεία της συνέντευξης που παραχώρησε ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα μεταδοθούν την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 9 το βράδυ με τη Σία Κοσιώνη

http://enarxikospolitis.blogspot.com

Πρόκληση του Αλαφουζαίικου....Δίνει σχεδόν διψήφιο ποσοστό στο υπο διάλυσιν ΛΑΟΣ.

Χρησιμοποιώντας ως όχημα τον γνωστό (από τις μονίμως ανεπιτυχείς του προβλέψεις) δημοσκόπο κ. Γιάννη Μαυρή, και πιστός στη γραμμή του Μνημονίου που έχει χαράξει, ο ΣΚΑΙ και η Καθημερινή του Ομίλου Αλαφούζου παρουσίασαν σήμερα το δημοσκοπικό βαρόμετρο της Public issue.

Τι μας λέει λοιπόν το.....
σύστημα Αλαφούζου; Ότι όλες οι δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι κάλπικες. Ότι η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν είναι στη 1 ή στις 2 μονάδες αλλά στις 6,5%!!!

Αυτό ίσως να έχει μικρή σημασία. Ίσως είναι αντίστοιχο των δημοσκοπήσεων του κ. Μαυρή που λίγο πριν τις εκλογές όπου...
η Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή συνετρίβη με 11 μονάδες διαφορά, έβλεπε τους Οικολόγους στη Βουλή και μη αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Ίσως είναι αντίστοιχο των δημοσκοπήσεων του κ. Μαυρή στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία της Ν.Δ. έβλεπε τη δυναμική με το μέρος της κ. Μπακογιάννη και όχι με τον θριαμβευτή, και νυν αρχηγό της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.
Στις εκλογές του 2009, η Καθημερινή είχε επιλέξει ως «πουλέν» τους Οικολόγους. Σήμερα τον κ. Καρατζαφέρη. Πάντα με τον ίδιο στόχο. Να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ως προς την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβερνήσεων συνεργασίας. Ο στόχος τους η αστάθεια και ο έλεγχος των πολιτικών κομμάτων.

Σήμερα ο Όμιλος Αλαφούζου, μέσω της σύμβασης που διατηρεί κ. Μαυρή, κάνει το απίθανο. Εκτινάσσει μέσα σε ένα μήνα το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη κοντά στο 10%, την ώρα που ο αρχηγός του δεν γνωρίζει αν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές. Τι επιδιώκει; Να πείσει ότι η Ν.Δ. δεν τραβάει, αλλά αντίθετα τραβάει ο Καρατζαφέρης.

Πρώτος σε δημοφιλία, στο 9%!!!! το κόμμα του πάνω από το ΚΚΕ, αλλά και από τη Ν.Δ. σε δημοφιλία και άλλες μπούρδες του δημοσκόπου της μπαρούφας!

Τι δηλαδή μας λέει ο κ. Μαυρής; Το Παραμύθι που εδώ και αρκετούς μήνες μας σερβίρει η εφημερίδα του Μνημονίου με την αρθρογραφία του ALEXIS και των υπόλοιπων Μνημονιακών δυνάμεων…

Ότι και ο κόσμος να θελήσει να γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ. δεν πρόκειται να το επιτύχει μόνη της. Ο Καρατζαφέρης σήμερα είναι το όχημα για την παρέα του Φαλήρου. Η πραγματική στόχευση είναι η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

Μια κυβέρνηση συνενοχής, ελεγχόμενη από ΜΜΕ και επιχειρηματίες, που μόνο αυτή θα «νομιμοποιείται» και θα μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία και την πτώχευση.

Με την αρθρογραφία τους πιέζουν εδώ και μήνες προς αυτή την κατεύθυνση. Το Μνημόνιο δεν τους βγήκε, ούτε η στήριξή τους στο ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου. Ή «εύκολη» Ντόρα στην ηγεσία της Ν.Δ. επίσης δεν τους βγήκε!

Το νέο σχέδιό τους που βγάζουν μπροστά έχει ολίγη από Καρατζαφέρη και πολύ από συγκυβέρνηση…

Η συντηρητική, αστική εφημερίδα της μεγάλης Ελένης Βλάχου, πλέον είναι απέναντι από τα συμφέροντα του λαού. Είναι η εφημερίδα του παρασκηνίου, είναι η εφημερίδα των λίγων, των βολεμένων εκπροσώπων του Μνημονίου.

Οι νοικοκυραίοι όμως, το παραδοσιακό κοινό της Ελένης Βλάχου, είναι κυρίως αυτό που πλήττεται από το Μνημόνιο. Και η μεσαία τάξη που το 1965 έκαιγε στην πλατεία Κλαυθμώνος τα φύλλα κάποιου άλλου συγκροτήματος, σήμερα έχει ήδη γυρίσει την πλάτη στο συγκρότημα του Μνημονίου…

Τους πήρανε χαμπάρι!!
antinews

 http://peripatris.blogspot.com/

Αγαπητοί ‘ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ’ γιατί δε λέτε για το ΑΙΣΧΡΟ αντάλλαγμα του ξεπουλήματος κρατικής περιουσίας 50 δις;

Νέο μνημόνιο με την ισχυρότερη δυνατή νομική βάση για τα 50 δις , μείωση 1 % των επιτοκίων και 7,5 χρόνια αποπληρωμή …
Διαβάστε στην συνέχεια απόσπασμα της χθεσινής μεταμεσονύκτιας, ανακοίνωσης των ηγετών της Ευρωζώνης και τις αποφάσεις που αφορούν στην στήριξη της Ελλάδας.  
Αυτό αποφασίστηκε:
“Νέο μνημόνιο με την ισχυρότερη δυνατή νομική βάση, με τα 50 δις μέσα, μείωση 1 % των επιτοκίων και 7,5 χρόνια αποπληρωμή ..”

Βέβαια τα πράσινα Μεγαλο παπαγαλάκια, αναφέρονται σε πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, παρουσιάζοντας μόνο το θέμα μείωσης του επιτοκίου και την επιμήκυνση.
Για το θέμα της
πλήρους και ταχείας ολοκλήρωσης του προγράμματος ιδιωτικοποίησης και αξιοποίησης ακινήτων 50 δισ. €, κάνουν τον Κινέζο..
Μας έδωσε καρότο η Μέρκελ με το -1% και τα 7,5 χρόνια αποπληρωμής, αλλά το μαστίγιο του ξεπουλήματος των ‘ασημικών’ της Ελλάδας όπως προβλέπει το μνημόνιο για τα 50 δις χτυπάει αλύπητα τις πλάτες των Ελλήνων πολιτών. Γι αυτό το αντάλλαγμα δεν λένε κουβέντα οι δημοσιογράφοι των ΔΝΤιανών ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα για την χώρα μας αποφασίστηκαν τα εξής:
 
- H Ελλάδα να συνεχίσει με αυστηρότητα τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αυξάνοντας την ικανότητα για την εφαρμογή τους, την πλήρη και ταχεία ολοκλήρωση του προγράμματος ιδιωτικοποίησης και αξιοποίησης ακινήτων 50 δισ. €, που έχει εξαγγείλει και να καθιερώσει ένα αυστηρό και σταθερό φορολογικό πλαίσιο με την ισχυρότερη δυνατή νομική βάση που θα αποφασιστούν από την ελληνική κυβέρνηση.
- Το επιτόκιο των δανείων της θα πρέπει να μειωθούν κατά 100 μονάδες βάσης (1%). Επιπλέον, η διάρκεια του χρόνου αποπληρωμής για το σύνολο του προγράμματος δανεισμού στην Ελλάδα θα αυξηθεί σε 7,5 χρόνια, σε σύμφωνα με το ΔΝΤ 
Brussels, 11 March 2011
CONCLUSIONS OF THE HEADS OF STATE OR GOVERNMENT OF THE EURO AREA OF 11 MARCH 2011
The Heads of State or Government of the Euro area adopted the following conclusions:
1. The Pact for the Euro which establishes a stronger economic policy coordination for competitiveness and convergence (attached) has been endorsed. This Pact will be presented to the European Council of 24/25 March 2011 with a view for non-euro area Member States to indicate whether they intend to participate in the Pact. At the same time Euro area Member States shall indicate first measures they pledge to implement under the Pact for the next year.
2. The Heads of State or Government of the Euro area assessed progress made since the European Council of 4 February 2011 on the comprehensive response to the crisis, with a view to completing this package for the 24/25 March European Council.
3. They welcome the progress made in the implementation of the on-going IMF/EU programs in Greece and Ireland, and the strong commitments by
- Greece to rigorously continue structural reforms, increase capacity building for their implementation, fully and speedily complete the € 50 bn privatization and real estate
development programme it has announced and to introduce a strict and stable fiscal framework with the strongest possible legal basis to be decided by the Greek
government;

- Ireland to introduce a strict and stable fiscal framework, with the strongest possible legal basis, and to stick to fiscal targets through expenditures decreases and revenue increases as foreseen in the programme.
§ Financial conditions
Pricing of the EFSF should be lowered to better take into account debt sustainability of the recipient countries, while remaining above the funding costs of the facility, with an adequate mark up for risk, and in line with the IMF pricing principles. The same principles will apply to the ESM.
Against this background and in view of the commitments undertaken by Greece in the context of its adjustment programme, the interest rate on its loans will be adjusted by 100 basis points. Moreover, the maturity for all the programme loans to Greece will be increased to 7.5 years, in line with the IMF.
Finance Ministers will specify modalities of implementation of these decisions.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/50-1-75.html

Αποκάλυψη: Η αλήθεια για την πτώχευση στις 25 Μαρτίου!


Τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μια επιστολή ενός δήθεν υψηλόβαθμου τραπεζικού που ανωνύμως μας μεταφέρει με λεπτομέρειες πως έχει υποπέσει στην αντίληψή του ένα σχέδιο εξόδου της χώρας από το ευρώ με όλες τις τραγικές συνέπειες.

Ο ''Λόγιος Ερμής'' όπως και οι πιό σκεπτόμενοι και καχύποπτοι που δεν τρώμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν δεν βιαστήκαμε να διαδώσουμε την είδηση.

Αντιθέτως, ερευνήσαμε την συγκεκριμένη υπόθεση και αναλύουμε παρακάτω τα πραγματικά γεγονότα. Όποια συμπεράσματα προκύπτουν τα εναποθέτουμε στην αντικειμενική κρίση των αναγνωστών μας.

Τι φοβάται λοιπόν η κοινή γνώμη στην Ελλάδα σήμερα;[4]

Μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, την επιστροφή στη δραχμή…

Όσο από τον τόπο θα απουσιάζει ηγεσία ικανή να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να σχεδιάσει ένα χάρτη με την πορεία της εξόδου, οι καφετζούδες και οι απατεώνες έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τους αδαείς…

Από δεκάδες πλευρές τις τελευταίες μέρες φτάνει ένα e-mail που αφορά μια επιστολή ενός δήθεν υψηλόβαθμου τραπεζικού που ανωνύμως μας μεταφέρει με λεπτομέρειες πως έχει υποπέσει στην αντίληψή του ένα σχέδιο εξόδου της χώρας από το ευρώ με όλες τις τραγικές συνέπειες.

Είναι προφανές πως προέρχεται από τους ίδιους κύκλους που ένα χρόνο πριν είχαν ασφαλείς πληροφορίες εκ των έσω, πως στο Χολαργό είχε αρχίσει η εκτύπωση της νέας δραχμής.

Τι υποστηρίζει το περίφημο μήνυμα “εκ των έσω”…
«Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας και θέλω να σας ενημερώσω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε… τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή.

Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.
Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.

Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.

Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.

Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή.

Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη με τους κυριότερους τραπεζικούς παράγοντες της χώρας μας, εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών εσωτερικών δημόσιας τάξης και αμύνης. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν το γνωρίζω.

Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεωκοπία.

Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί..

Σας παραθέτω αυτά που μου είπε.

“Η πτώχευση είναι πλέον θέμα ημερών και έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μηνός. Θα αναγγελθεί αργά το βράδυ της παρασκευής και θα παρουσιαστεί σαν αναγκαστικό αποτέλεσμα από την συνδιάσκεψη της 25ης Μαρτίου. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να αποφύγει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις. Δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν και ο κόσμος θα περάσει το πρώτο σοκ σπίτι του.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.

Το κλίμα του διαγγέλματος θα είναι κάπως έτσι.

Θα αναφέρει ότι για ακόμα μία φορά η χώρα μας δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε θυσίες για να αποτρέψουμε αυτό το γεγονός. Μάλιστα θα αναφέρει ότι όπως αγωνιστήκαμε τότε και δώσαμε την ψυχή μας για την εδαφική ελευθερία και ανεξαρτησία, έτσι πρέπει να αγωνιστούμε και τώρα για την οικονομική μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Η Ελλάδα το 1821 έκανε μόνο την αρχή και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα ολοκληρώσουμε το έργο των προγόνων μας. Αν τότε πολεμήσαμε για την εδαφική μας ανεξαρτησία σήμερα θα πολεμήσουμε για την οικονομική μας ανεξαρτησία. Μόνο που αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μάχες και στρατηγούς θα είναι διαφορετικός. Ήρωας θα είναι ο κάθε Έλληνας που δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου Ελληνικού έθνους εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία ταυτόχρονα.”

Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα.

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό….

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση Γ.Β.


Τι δεν μας λέει ο «τραπεζίτης»…

Ας υποθέσουμε πως η Ελλάδα θέλει να αποχωρήσει από το ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή. Κατά τα ειωθότα του φτωχού αλλά άρτια λειτουργούντος κοινοβουλευτικού μας συστήματος ποιος και με ποιο τρόπο θα έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση;

Σίγουρα όχι ούτε ένας πρωθυπουργός μόνος του, ούτε κάποιοι υπουργοί σε μια άτυπη και μυστική σύσκεψη…

Μια απόφαση αυτού του βεληνεκούς θα αποφασιζόταν μετά από μήνες δημόσιου  διαλόγου και αντεγκλήσεων τουλάχιστον με τις ψήφους των 2/3 της Βουλής… Δεν βρισκόμαστε ακόμη στην τζαμαχιρία του Καντάφι όπου τέτοια θέματα τα αποφασίζει η οικογένεια μεταξύ της…

Όπως και πέρυσι που κάποιοι κυκλοφορούσαν πως τυπώνονται οι δραχμές… Κανείς δεν έχει το δικαίωμα και ούτε και τη διάθεση να αποφασίσει μυστικά για ένα τέτοιο θέμα. Είναι απλά τα πράγματα, απλούστερα δεν γίνονται. Ιστορίες σαν την παραπάνω συνιστούν είτε πλάκες, είτε παπαγαλισμούς κάποιων πλανόδιων ντίλερς ξένων τραπεζών.

Νομίζω πως δεν κινδυνεύουμε από την κακοήθεια των άλλων περισσότερο απ’ ό,τι κινδυνεύουμε από τη δική μας βλακεία όταν δίνουμε βάση σε τέτοιες ιστορίες από τις οποίες βρίθει το διαδίκτυο…

Το σενάριο της δραχμής…

Κατά τη γνώμη μου το σενάριο της δραχμής δεν παίζει καθόλου τώρα. Το σενάριο της δραχμής θα είχε κάποια μικρή πιθανότητα μετά από χρόνια, αν οι μεταρρυθμίσεις δεν προχωρήσουν, έχει διαλυθεί ο κοινωνικός, οικονομικός και πολιτικός ιστός της χώρας και αφού μας έχουν «αποστειρώσει» οι ευρωπαίοι, μας οδηγήσουν στην έξοδο…

Μια απόφαση αυτού του βεληνεκούς προϋποθέτει ευρεία πλειοψηφία και δεν νομίζω πως σήμερα καμιά σοβαρή πολιτική δύναμη ή ρεύμα στη χώρα μας προωθεί αυτή την άποψη…

Λαμβάνοντας υπόψη τις αρνητικές συνέπειες που συνεπάγεται αυτό, οι οποίες είναι πολύ περισσότερες από τις θετικές, δεν νομίζω πως είναι δόκιμο σενάριο με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Ποιός διέδωσε και είναι ουσιαστικά νομικά υπεύθυνος για το παραπάνω γράμμα;;[1]

Όπως διαβάζουμε στο anti-ntp.blogspot.com την Τετάρτη 9/3/2011 στις 10:43  το zougla.gr δημοσίευσε στον παρακάτω σύνδεσμο (Βλέπε ΕΔΩ) την είδηση για την χρεοκοπία στις 25 Μαρτίου απο κάποιο μεγάλο στέλεχος τράπεζας.

Πρίν το zougla.gr δεν υπάρχει άλλο ιστολόγιο (Blog) ή ιστοσελίδα που να προέβει σε δημοσίευση.

Σήμερα 12/3/2011 όπως βλέπετε, αν ακολουθήσατε τον σύνδεσμο η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει διαγραφεί!

Χάρη όμως στο πολύτιμο εργαλείο που ονομάζεται google cache και το οποίο αποθηκεύει προσωρινά τις ιστοσελίδες που αναζητούνται βλέπουμε τα παρακάτω:



Έπειτα και αφού θα συνειδητοποίησε η συντακτική ομάδα του zougla.gr, για το τι επακόλουθα θα έχει η πράξη τους αυτή, να διαδίδουν δηλαδή ψευδές ειδήσεις, ανέβασαν την ίδια είδηση για 2η φορά με πηγή όμως σε άλλο blog και έπειτα προχώρησαν στην διαγραφή του αρχικού δημοσιεύματος, αποποιούμενοι πλήρως κατ'αυτόν τον τρόπο,όποια ανάμειξη η ευθύνη.




Κλίκ στην εικόνα για μεγένθυση

Μετά όλοι λίγο πολλοί αντιλαμβανόμαστε ότι φυσικό επακόλουθο μια τέτοια είδηση να κάνει το γύρο όχι μόνο της μπλοκόσφαιρας αλλά και να φιλοξενηθεί σε αρκετές ιστοσελίδες.

Για του δύσπιστους διατίθετε η αναζήτηση του google και σε PDF μορφή που μπορείτε να κατεβάσετε απο εδώ: http://rapidshare.com/files/452169078/zouglagr.zip

Η συνέχεια...Άλλος προκαλεί άλλον ψάχνουν!![2]
Ενώ λοιπόν έχει αναρτηθεί το επίμαχο άρθρο σε πολλά ιστολόγια με πρώτο εξ'αυτών το katohika.blogspot.com, με πηγή από που προήλθε και συνάμα την απάντηση του γράφοντος ανώνυμου αποστολέα προκαλώντας κυβέρνηση και νομοθέτες να τον μηνύσουν, η εισαγγελία με την βοήθεια του ιδιοκτήτη του zougla.gr καλεί το εν λόγο blog σε απολογία.

Βλέπε εδώ το δεύτερο κατα σειρά email του ανώνυμου ''τραπεζίτη''
Την τετάρτη το πρωί έγραψα ένα κείμενο για την χρεωκοπία της χώρας μας.

Η σύνταξη του έγινε στον προσωπικό μου υπολογιστή (φορητός) και όχι σε κάποιον του τραπεζικού οργανισμού που εργάζομαι.

Κατόπιν το προώθησα σε άτομο το οποίο κατοικεί στην επαρχία και του ζήτησα να τ.......
ο αναρτήσει στο internet, ακολούθησα αυτή τη διαδικασία για λόγους που προφανώς αντιλαμβάνεστε.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε ακριβώς όπως το συνέταξα, χωρίς να γίνει καμία απολύτως αλλαγή και κατόπιν αναδημοσιεύτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες με διάφορα ψευδώνυμα.
Διατήρησα την ανωνυμία μου γιατί θέλω να προστατεύσω, όχι την επαγγελματική μου καριέρα, αλλά την οικογενειακή μου γαλήνη.

Οι κριτικές που έλαβα ήταν ποικίλες και μέχρι ένα βαθμό θα μπορούσα να πω διασκεδαστικές. Άλλωστε ήταν αναμενόμενες. Αυτό όμως που δεν περίμενα ήταν κάποιες αντιδράσεις από επώνυμα άτομα, τα οποία γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας.

“Φωνάζει ο κλέφτης”
Ομολογώ ότι αυτό με εξόργισε ιδιαίτερα και γι αυτό το λόγο γράφω τώρα και αυτό εδώ το κείμενο.

Έχοντας (σώας τα φρένας) και πλήρη γνώση αυτών που λέω αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για όσα έγραψα στο προηγούμενο δημοσίευμα και για όσα γράφω τώρα.
Δεν είμαι ούτε ταμίας, ούτε υπάλληλος σε κάποιο υποκατάστημα. Η θέση που έχω μου επιτρέπει να γνωρίζω αρκετά για την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, αλλά και για συγκεκριμένα άτομα του πολιτικού, δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κλάδου.

Μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει καμία αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα γιατί γνωρίζω πολύ καλά τους νόμους και το σύστημα.

Γι αυτό και προκαλώ τον οποιονδήποτε να με κατηγορήσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Και πιο αναλυτικά:
-Προκαλώ τις ελληνικές εταιρείες να διαψεύσουν τις συνεχείς και καθημερινές μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό καθώς και την αλλαγή πολιτικής τους όσον αφορά τις εντολές πληρωμής, ασφαλιστικές πληρωμές, αποθεματικά κεφάλαια κ.τ.λ.
-Προκαλώ την Ε.Σ.Η.Ε.Α. να κινήσει διαδικασίες για τον συντάκτη και να καταθέσω τα στοιχεία μου. Καθώς επίσης υπάρχουν στοιχεία για μεταφορές κεφαλαίων στο εξωτερικό από δημοσιογράφους.
-Προκαλώ την ελληνική ένωση τραπεζών να διαψεύσει τους ισχυρισμούς μου για αλλαγή του status quo στο τραπεζικό σύστημα με τις ασφαλιστικές δικλίδες που έχουν διαμορφωθεί καθώς επίσης να διαψεύσει και την μεταφορά δισεκατομμυρίων ιδιωτικών κεφαλαίων στο εξωτερικό.
-Προκαλώ από τα υπουργεία οικονομικών, εσωτερικών κ.τ.λ. να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαψεύσουν όλα όσα έχω αναφέρει περί χρεωκοπίας και εντολές στάσεις πληρωμών και να στραφούν νομικά εναντίον μου.
-Και τέλος προκαλώ τον πρωθυπουργό αλλά και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων να με μηνύσουν. Αυτή τη στιγμή τους κατηγορώ για εσχάτη προδοσία επειδή ψεύδονται εις βάρος του ελληνικού λαού αποκρύπτοντας του στοιχεία μείζονος σημασίας. Ας βγει επιτέλους στη δημοσιότητα τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχαν μεταξύ τους και για πιο λόγο όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου τηρούν σιγή ιχθύος αυτές τις μέρες με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται.

Επίσης όμως:
-Πρέπει να κινηθούν νομικά και εναντίον όλου του ξένου τύπου για τις ψευδείς ειδήσεις περί ελληνικής χρεοκοπίας που καθημερινά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. (πολύ παράξενο που αρχίζουν τώρα και δημοσιοποιούνται σχετικά άρθρα ενώ τους προηγούμενους μήνες τίποτα δεν μεταφερόταν στα ελληνικά Μ.Μ.Ε.)
-Πρέπει να ερωτηθεί ο πρωθυπουργός της χώρας μας τι εννοούσε όταν έλεγε ότι μετά την σύνοδο της 25ης Μαρτίου θα προκύψει μία άλλη Ελλάδα?
-Πρέπει να ερωτηθούν οι διάφοροι οικονομολόγοι γιατί δηλώνουν ότι μαθηματικά η χρεωκοπία δεν μπορεί να αποφευχθεί?
-Γιατί αρχίζουν δειλά δειλά δημοσιογράφοι να μιλάνε για το ενδεχόμενο πτώχευσης στης 25 Μαρτίου?
-Γιατί αρχίζουν δειλά δειλά πολιτικοί να μιλάνε για το ενδεχόμενο πτώχευσης στης 25 Μαρτίου?
-Γιατί αυτό που πριν μερικές ημέρες υποστήριζαν αδύνατο να συμβεί, σήμερα το θεωρούν πιθανό ενδεχόμενο?

(θα μπορούσα να συνεχίσω τις ερωτήσεις. Ο κατάλογος με τις αναπάντητες ερωτήσεις ενός ολόκληρου λαού είναι ατελείωτος.)

Δεν έχω σκοπό να κρυφτώ πίσω από την ανωνυμία του internet αλλά ούτε και να θέσω σε κίνδυνο την οικογενειακή μου ασφάλεια. Γι αυτό το λόγο γνωστοποιώ email d_t_bank@yahoo.gr στο οποίο οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, εισαγγελέας ή άλλο νομικό πρόσωπο επιθυμεί μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου.

Με εκτίμηση Γ.Β.


Και εδώ διαβάστε την μετέπειτα εισαγγελική παρέβαση επι του θέματος

 Κλίκ στην εικόνα για μεγένθυση

Η ελληνική χρεοκοπία αναβάλλεται - Νέο email απο τον ''τραπεζίτη'' [3]

Πρίν λίγες ώρες ένα νέο ηλ. μύνημα ήρθε για να δώσει όλες τις απαντήσεις.

 Κλίκ στην εικόνα για μεγένθυση

Τα στοιχεία του mail του (yahoo) έβγαζαν και ονοματεπώνυμο που ταίριαζε με τα αρχικά Γ.Β (όσοι έχουν λάβει το πρωτότυπο mail το γνωρίζουν).

Ποιο αναλυτικά το email γράφει τα εξής :
Παιδιά ηρεμήστε λίγο.

Είμαι το άτομο που έγραψε τα δύο κείμενα και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η πλάκα.

Ότι έγραψα είναι φανταστικό και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ειλικρινά δεν περίμενα με τίποτα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας απλός εργάτης αυτής της ταλαίπωρης χώρας και αυτές τις μέρες δεν έχω καθόλου δουλειά. Έτσι προχτές που καθόμουν στον υπολογιστή αποφάσισα να γράψω ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι.

Στην αρχή μου φάνηκε διασκεδαστικό η όλη κατάσταση αλλά τώρα συνειδητοποιώ το μέγεθος αυτής.

Γ.Β.


Προσωπική άποψη, από τον τρόπο του γραψίματος και την συνεχή ροή του ¨λόγου¨του, δεν μου φάνηκε για ''εργάτης'' όπως αυτό εκλαμβάνεται. Μήπως τελικά δεν είναι εργάτης και ήταν στημένο;

Πώς αλλιώς θα φιμωθούν τα Blogs και οι ανεξάρτητες ιστοσελίδες αν δεν διαδίδουν ψευδές ειδήσεις;

Ας αφησουμε τα γεγονοτα, να δειξουν την πραγματικοτητα.

Τα blogs ας προσέχουν, οι μερες είναι δύσκολες και ο πανικός εύκολος...
Πηγή
1 - 2 - 3 - 4
 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/25_12.html

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...Μερος 1



 Μια παγκόσμια ταινία  ένα παγκόσμιο παιχνίδι που συμμετέχουμε όλοι μας. Αφιερωμένο στους συμπαίκτες συνανθρώπους μας. Δημιουργία Steve Jackson. Αρχικό έτος δημιουργίας έργου 1982.Σεναριογράφος : Οι πεφωτισμένοι όλου του ψεύτικου κόσμου μας.Ηθοποιοί : Όλες οι κρυφές εταιρίες - μυστικές δοξασίες-κρυφή γνώση .Κοινό:Εγώ εσύ, οι οικογένεια σου,οι φίλοι σου,ο πλανήτης σου,η ελευθεριά σου ,ότι αγαπάς!
Ιστορία της ταινίας: Το μέλλον σου και πως θα καταστραφεί βήμα βήμα......

Το πως μπορεί ένα παιχνίδι να αντιλαμβάνεται και να προφητεύει το μέλλον είναι για την δική μας γνώση πολύ δύσκολο να το αντιληφθούμε . Στην πορεία του παιχνιδιού και του χρόνου προστεθήκαν κάρτες στο παιχνίδι.
Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μια χαοτική ερμηνεία και προσέγγισή νέων καρτών του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε μαζί να ανακαλύψουμε συσχετισμούς του σήμερα αλλά και του αύριο. Ακολουθήστε μας σε ένα παράλογο ταξίδι συσχετισμών και αφήστε τον χρόνο να κρίνει αν αυτά που σήμερα θα δείτε ανήκουν στην φαντασία!


Μια κάρτα του παιχνιδιού είναι και ο δράκουλας . Σήμερα σαν ένα νέο φαινόμενο της εποχής μας υπάρχει ολόκληρο ρεύμα από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι είναι δράκουλες (ενεργειακοί δράκουλες..τρέφονται με την ενέργεια των άλλων) άνθρωποι οι οποίοι ζουν σαν δράκουλες , μεταμφιέζονται σαν δράκουλες , κοιμούνται την ημέρα και κυκλοφορούν την νύχτα κοκ. Την έξαρση σε αυτό το φαινόμενο την δημιούργησαν οι τελευταίες ταινίες και σειρές στην τηλεόραση που έχουν σαν ήρωες δράκουλες .Η δύναμη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.


Επόμενη κάρτα η οποία ανήκει σίγουρα στις κάρτες που έχουν ήδη δημιουργηθεί στην πραγματικότητα μας είναι η κάρτα πυρηνικός τρομοκράτης η τρομοκράτης καταστροφών (terrorist nuke). Είναι οφθαλμοφανές ότι η κάρτα δείχνει το χτύπημα στους διδύμους πύργους όπως και στο πεντάγωνο . Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι πρώτο βγήκε το 1982 (μετά από λίγα χρόνια βγήκε και έγχρωμο) Και ακόμα να πούμε ότι το χτύπημα στους διδύμους πύργους ήταν και είναι η ήμερα που κοιμήθηκε η ανθρωπότητα ...η αρχή της προσπάθειας της απόλυτης υποταγής ...μεσώ τρομο νόμου και πολέμων στο όνομα της ανύπαρκτης τρομοκρατίας.


Η επόμενη κάρτα λέγεται "σπασμωδική κίνηση "(backlash) και δείχνει έναν πολιτικό στο βήμα οποίος αποδοκιμάζεται από το πλήθος . Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα πολλές κυβερνήσεις μπήκαν σε ένα χορό από λάθος επιλογές που έφεραν την σημερινή κατάσταση του ανθρώπου να μην  σέβεται ποια την πολιτική και τους εκπροσώπους της. Θυμηθείτε τον κύριο bush










Επόμενη κάρτα η "βόμβα αυτοκίνητου"  και μάλιστα ενός αυτοκίνητου που οι πινακίδες του έχουν σαν νούμερα το nwo (νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων) . Η κάρτα είναι λίγο δυσνόητη αν αφορά το μέλλον η ήδη έχει συμβεί. Μπορούμε να την συσχετίσουμε με την πρώτη απόπειρα στο Παγκόσμιο κέντρο εμπορίου τον Φεβρουάριο στις 26 /1993 οπού σκοτωθήκαν 6 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 1000. Υπάρχουν ακόμα και άλλες ενέργειες που κατηγορήθηκαν ισλαμιστικές οργανώσεις και είχαν  χρησιμοποιηθεί βόμβες αυτοκίνητα. Ίσως λοιπόν όλα αυτά να ήταν οι προετοιμασία του υποσυνειδήτου μας για αποδοχή του όρου   τρομοκρατία.Τώρα αν δεν είναι παρελθοντική κάρτα αλλά μελλοντική θα πρέπει να αναμένουμε στο μέλλον μια βόμβα η οποία θα είναι σε αυτοκίνητο και θα έχει σαν σχέση κάποιο μεγάλο πρόσωπο της νέας παγκόσμιας τάξης η κάποια γραφεία της. Αυτό το μελλοντικό γεγονός θα συμβεί μάλλον για να δημιουργήσει νέες ευκολίες στης κινήσεις των πεφωτισμένων.  Η απλά είναι μια κάρτα τάσης όπως της ονομάζουμε που σηματοδοτεί μια νέα τάση ,δηλαδή την αντίσταση και μάχη εναντίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Κάρτα που ονομάζεται "επιδημίες" . Εύκολη στην κατανόηση της και πολύ εύκολα μπορούμε να θυμηθούμε τις τελευταίες "επιδημίες" που ντε και καλά έπρεπε να αμυνθούμε.













Επόμενη κάρτα "Απαγωγή εξωγήινων" . Δεν νομίζουμε οτι θέλει και εδώ πολλά σχόλια άπλα μόνο μια παρατήρηση. Ίσως στο άμεσο μέλλον να ενημερωθούμε για τρελή αύξηση απαγωγών (που έτσι και αλλιώς σήμερα αναφέρετε) και ακόμα να ενημερωθούμε για επικείμενοι εξωγήινη απειλή...πάντα στο άμεσο μέλλον.












 Επόμενη κάρτα "ασφάλεια υπολογιστών" να θυμίσω το τελευταίο πρόβλημα με ιο που έγινε ενάντια στο Ισραήλ. Να πούμε ακόμα ότι είναι μια μελλοντική κάρτα και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να συσχετιστεί με το wikileaks . Ίσως ακόμα να έχουμε μια μεγάλη απειλή από virus πολύ σύντομα στο άμεσο μέλλον. Ιδίως αν αυτή η απειλή και οι πραγματοποίηση της μας αναγκάσει αν χάσουμε ακόμα κάποιες ελευθερίες μας η να χρησιμοποιήσουμε κάποια νέα τεχνολογία που θα μας στερεί περισσότερη ελευθεριά.


Επόμενη κάρτα "διαρροή πετρελαίου" . Άπλα Μεξικό και BP. Να θυμίσουμε και την προβολή της ταινίας "Γνωρίζοντας" με τον Nicolas Cage στην οποία ο ηθοποιός βλέπει στην τηλεόραση στις ειδήσεις για μια μεγάλη διαρροή που συμβαίνει στο Μεξικό ..βεβαία ένα τουλάχιστον χρόνο πριν συμβεί!!











Επόμενη κάρτα "Η εκκλησιά της κεντρικής Αμερικής".Μια πολύ παράξενη κάρτα μιας και έχει άγνωστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από μια εκκλησιά. Δεν έχει συμβεί ακόμα και η δίκη μας οπτική γωνιά μάλλον μιλά κωδικοποιημένα για την σχέση Αμερικής και εξωγήινων πολιτισμών . Μια σχέση που άλλαξε όλο το ρου της τεχνολογικής μας ιστορίας και έκανε την Αμερική να είναι η παντοδυναμία σήμερα,.προφανώς οι πεφωτισμένοι έχουν γνώσει και πίστη σε άγνωστα  σε εμάς αρχεία που προφανώς έχουν έρθει από την επαφή με πολιτισμούς που εμείς δεν πρέπει να γνωρίζουμε. 

Επόμενη κάρτα "Ξαναγράφοντας την Ιστορία" Είναι γνωστό ότι  την ιστορία την γράφουν οι νικητές και δεν είναι λίγοι οι Ιστορικοί που φωνάζουν ότι οι ιστορία είναι χαλκευμένη. Φανταστείτε ότι ο καλύτερος τρόπος να σας κάνουν να πιστεύετε σε ότι θέλουν γίνετε εύκολα με την αλλαγή της πραγματικής ιστορίας . Από θρησκευτική έως προσωπική υπόσταση η αλλαγή της ιστορίας είναι ένα από τα μεγάλα τους τεχνάσματα στο να μας κάνουν απόλυτους σκλάβους.


Επόμενη κάρτα "Ανώτατο Δικαστήριο" . Η κάρτα έχει πάνω από την ομάδα μια πυραμίδα , ο γνωστός πανόπτης οφθαλμός . Για εμάς αποδεικνύει την επιρροή και την εισχώρηση σε όλα τα κλιμάκια της κοινωνίας μας . Ακόμα δείχνει ότι πολλά από τα λεγόμενα "ιδρύματα" η "φορείς" είναι δημιουργημένα  έτσι ώστε να  όχι να εκτελούν αυτό που ονομάζονται αλλά να εκτελούν άλλους στόχους και σκοπούς.Κάρτα που ίσως στο άμεσο μέλλον αποδειχτεί ότι οι κοινωνία ελέγχεται απόλυτα . Μέσα από ένα σκάνδαλο που θα βγει στην φόρα και θα έχει σχέσει το ανώτατο δικαστήριο.Να θυμάστε ότι το μότο τους είναι το "τάξη μέσα στο χάος" άρα μόλις βλέπετε κάτι που φαινομενικά τους χτυπαει να σκέπτεστε αμέσως που μπορεί να τους εξυπηρετεί. Ακόμα μια σκέψη είναι τι γίνετε αν για αυτούς το ανώτατο δικαστήριο είναι άλλο από αυτό που μας λένε εμάς.Π.Χ Η μπιντελμπεργκ να είναι για αυτούς το ανώτατο δικαστήριο η κάποια άλλη οργάνωση που μόνο σε αυτήν υπακούν και εμείς πιστεύουμε λάθος για το τι είναι το ανώτερο.


Επόμενη κάρτα "Δικτατορία". Ίσως με πολύ χιούμορ μας λένε την αλήθεια για την νέα τάξη πραγμάτων. Το πραγματικό της πρόσωπο είναι η Δικτατορία. Ίσως μας δείχνουν την πραγματική "Δημοκρατία" των λαών σήμερα η οποία είναι στην πραγματικότητά μια μεταμφιεσμένη Δικτατορία.
Σήμερα που γράφουμε αυτό το άρθρο στα αραβικά κράτη και ιδίως στην Λιβύη γίνονται μάχες για την κατάργηση δικτατόρων. Άλλα ποιος τους έβαλε εκεί από την αρχή?


Επόμενη κάρτα "Σεισμός". Δεν έχει συμβεί  ακόμα αυτή η κάρτα και το λέμε αυτό γιατί πα ρόλους τους μεγάλους σεισμούς με χιλιάδες θύματα ανά τον κόσμο κανένας από αυτούς τους σεισμούς δεν έκανε μια μεγάλη αλλαγή στον κόσμο με βάση την θέαση των πεφωτισμένων και της νέας παγκόσμιας τάξης.Προσωπική άποψη λοιπόν είναι ότι αναμένετε ένας σεισμός τεράστιων καταστροφών ..ο οποίος μάλλον θα γίνει στην Αμερική και μάλλον θα γίνει σαν τελειωτικό χτύπημα βοηθώντας την παγκόσμια οικονομική κρίση να γίνει παγκόσμιος λοιμός. Σήμερα πολλοί ερευνητές αναφέρουν τους φόβους που έχουν για το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης που βρίσκεται στην Αμερική , συνδυάζοντας το με το φαινόμενο των νεκρών πουλιών και ψαριών.


Επομένη κάρτα " Βιομηχανίες ειδώλων" η "Βιομηχανία μουσικής -καταγραφής" . Δεν θα πούμε πολλά απλά αναρωτηθείτε σε πόση πληροφορία έχουμε δει τους ποπ σταρ (άλλα ακόμα και πολίτικους ποια) να κάνουν το συμβολισμό του Βάαλ ..τον συμβολισμό του θεού των πεφωτισμένων. Ελέγχοντας τα είδωλα μπορούν να εισχωρήσουν στο ασυνείδητο νου των νεαρών ατόμων και να δημιουργήσουν από την αρχή μια νέα κοσμοθέαση στο άτομο. Μια κοσμοθεαση που καταρρίπτει τις πραγματικές αξίες και τις ανταλλάσσει με τιμές.

Επόμενη κάρτα " Η πανούκλα των δαιμόνων" . Σίγουρα μια μαρτυριά των πεφωτισμένων για την σχέση του με τους δαίμονες. Η κάρτα είναι απολυτά κωδική και μπορεί να μιλά για την μάχη που δίνουν να σταματήσουν τα αλλοδιαστατικα όντα την εισχώρηση στο σύστημα μας. στο μέλλον θα δούμε ότι θα έχουμε μια απειλή έξω από την γη και θα δούμε τα κράτη να πολεμούν αυτή την απειλή ενωμένα...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ αν όντως υπάρχει απειλή..και αν νικήσουμε τελικά να δούμε ποιοι επωφελήθηκαν από αυτή την "μάχη"


Επόμενη κάρτα "χειρισμός αγορών". Τι να πούμε απλά είμαστε μέσα σε αυτή την κάρτα και δοκιμάζουμε της αντοχές μας. Συμβαίνει σήμερα και έχει δημιουργήσει την παγκόσμια αλλά και την Ελληνική οικονομική κρίση.



Επόμενη κάρτα "Λογοκρισία" Είμαστε μια ανάσα από νέα μέτρα λογοκρισίας και στέρηση του ελεύθερου λόγου μας. Υπάρχει βέβαια από το θέμα του αντισημιτισμού αλλά από σήμερα και πέρα η λογοκρισία θα κερδίζει έδαφος από νόμους όπως ο νόμος ρατσισμού που ψηφίζετε στην Ελλάδα η η προσπάθεια φίμωσης των μπλογκς. Ένα πολύ καλό όπλο των πεφωτισμένων να πνίξουν τις φωνές  που αντιδρούν στις δολοφονικές τακτικές τους.


Επόμενη κάρτα "Ξένη ενισχύσει" Μπορεί να την εκλάβει κάνεις ως μια κάρτα που σήμερα ήδη συμβαίνει με ενισχύσεις από ΔΝΤ κλπ. Άλλα αν δει κανεις την κάρτα θα δει έναν εξωγήινο να δίνει ενισχύσει , άρα δυο μπορεί να συμβαίνουν, οι  ίδιοι είναι πια υπάλληλοι των σχέσεων τους με τους εξωγήινους και εκτελούν το σχέδιο αυτών υποτίθεται για το καλό του πλανήτη, είτε θα γίνει στο άμεσο μέλλον μια παρέμβαση από εξωγήινο πολιτισμό για την σωτηρία μας. Ξαναλέμε  ότι η ερώτηση ποιος επωφελείται? από καταστάσεις τόσο τραβηγμένες και που ανήκουν για εμάς στα παραμύθια είναι η καλύτερη που μπορούμε να κάνουμε.

Επόμενη κάρτα "Κέντρο για έλεγχο των ασθενειών". Δεν έχει ακόμα γίνει από ότι γνωρίζω ένα παγκόσμιο κέντρο έλεγχου ασθενειών αν και έχουν γίνει η αρχικές προσπάθειες ενοποίησης και από κοινού αντιμετώπισης προβλημάτων και υγείας.Ίσως το codex alimentarius να είναι προπομπός ενός παγκοσμίου φορέα υγείας που θα προσδιορίσει με δικά του στάνταρ την  υγεία.Ακούγετε καλό αλλά αν σκεφτούμε ότι μπορεί να μας προετοιμάζουν και για μείωση του πληθυσμού μάλλον είναι ανατριχιαστικό.







Επόμενη κάρτα "Χίλαρι Κλίντον" Στην κάρτα κρατάει κάτι σαν μαστίγιο και είναι σίγουρο ότι ο ρόλος της στους ιλλουμινατοι είναι σημαδιακός κα κωδικός . Άγνωστο ακόμα λοιπόν τη πρόκειται να κάνει στο μέλλον η κυρία αυτή άλλα θα πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά σε αποφάσεις και γεγονότα που θα την συνδέουν.











Επόμενη κάρτα "Ροδοσταυροι" . Εδώ πρέπει να ασχοληθούμε με τα μυστικά των Ροδοσταυρων και το πόσο έχουν επηρεάσει το μέλλον της ανθρωπότητας . Σίγουρα αν γνωρίζαμε τα μυστικά τους (βλέπε ιερό δισκοπότηρο) θα καταλαβαίναμε πάρα πολλά ίσως είναι μια κάρτα που δεν θα μάθουμε πότε την σημασία της.











Επόμενη κάρτα "Κρατικές λαχειοφόρες αγορές" . Η κάρτα μιλάει ξεκάθαρα για την κοινωνία των καζίνο και της τύχης που έχουν εφαρμόσει σε όλους τους λαούς. Η απολυτή κυριαρχία στα μυαλά μας και στα όνειρα μας μέσα από το κυνήγι της αλλαγής και της τύχης ..όταν οι ίδιοι ελέγχουν απολυτά τα αποτελέσματα...ΠΧ βλέπε το φαινόμενο Τζόκερ που μόνο κάθε πρωτοχρονιά κάνει απανωτά τζακ ποτ.





Επομενη κάρτα " Συνωμοσιολόγοι". Απλή κάρτα που προέβλεπε το νέο κύμα από  ανθρώπους που θα μιλάνε για μια εναλλακτική πληροφορία αλλά πρώτα βέβαια οι πεφωτισμένοι θα τους είχαν βάλει την ταμπέλα του γραφικού, άσχετα αν μέχρι σήμερα οι περισσότερες θεωρίες έχουν βγει αληθινές...











Επόμενη κάρτα " Ας οργανωθούμε πραγματικά" Αυτή η κάρτα δείχνει έναν μαύρο άνθρωπο ο οποίος  αποφασίζει για μια νέα οργάνωση και ότι ήρθε η ώρα αυτής. Οποιαδήποτε σχέση με obama και νέα τάξη πραγμάτων είναι απλά συμπτωματική!
Ακόμα και αν στο πλευρό του έχει μια ξανθιά γυναικά στυλ Χίλαρι...









Επόμενη κάρτα " Βακτηρία που τρώνε κρέας" Δεν θα ήταν καθόλου άστοχο ότι στο εγγύς μέλλον μάλλον θα μάθουμε για βακτήριο που τρέφετε με το κρέας μας...η για κάποια νέα ασθένεια που θα κατατρώει την σάρκα μας....Η κάποια αλληγορική έννοια που θα βγει και θα ακούγετε έτσι αλλά θα εννοεί ένα άλλο φαινόμενο ελπίζω να πέσουμε έξω!











Επομένη κάρτα " Ήμι συνειδητός απελευθερωτικός στρατός" η "Ημι αναίσθητος απελευθερωτικός στρατός" Κάρτα πολύ παράξενη που ίσως μιλάει για κάποιο νέο κίνημα ανθρώπων με αφυπνισμένη συνείδηση που θα προσπαθήσει να δώσει την μάχη του (πράγμα που γίνετε σήμερα) . Η για καποιο στρατό που θα είναι ήμι αναίσθητος ..δηλαδή σκληρός η προγραμματισμένος,,,,...ρομπότ (Αμερικάνικος στρατός?) Δεν μπορούμε να κρίνουμε την συσχέτιση της.








Επόμενη κάρτα " Μην αγγίζεις τα πλήκτρα" Ο απόλυτος έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι βιομηχανία του φόβου που έχει εγκαθίδρυση η νέα τάξη πραγμάτων . Δες αυτή την κάρτα και σκέψου καθημερινά πως βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή τους παρακολουθώντας τον φόβο που σου πλασαρουνε.




Επόμενη κάρτα "Παρανοϊκοι" Μετά από τον απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας και των άμεσο εμποτισμό σου από το φόβο η κάρτα προβλέπει την αύξηση της παράνοιας στους ανθρώπους .Λέτε να πέσει έξω?













Επόμενη κάρτα " Goal hail Eris" .  Ο στόχος τους ήδη έχει επιτευχθεί μεσώ της νέας τάσης new age παγκόσμια . Γίναμε όλοι γνώστες ενεργειών ,θρησκειών, νέων δογμάτων. Χωρίς εντρύφηση στα απόκρυφα έχουμε γίνει όλοι γκουρου των νέων επιπέδων συνείδησης..απλά μιμούμενοι την μάζα υπερασπίζουμε θεωρίες και νέες αντιλήψεις με πάθος. Η αρχή της νέας θρησκείας αρχίζει εδώ ανοίγοντας τον δρόμο για την παγκοσμιοποίηση.






Επόμενη κάρτα "Αλμπινο αλιγάτορες" Μια πονηρή κάρτα που μάλλον κοιτάει προς τις προφητείες των ινδιάνων της Αμερικής οι οποίες μιλάνε ότι η έναρξη των δύσκολων καιρόν θα αρχίσουν οταν εμφανιστούν τα πρώτα ζώα αλμπινο όπως πχ αλμπινο βούβαλος κοκ. Ε δω οι πεφωτισμένοι απαντούν από την μεριά τους με κροκόδειλο δείχνοντας την ερπετοειδής τους κληρονομιά .  Και βάζοντας και μια νοητική σφραγίδα και σε αυτή την οπτική γωνία...


Επομένη κάρτα "Υακατισμα" . Ιπτάμενοι δίσκοι κόβουν ένα ουρανοξύστη στη μέση ...τα σχόλια δικά σας. Ίσως η θεωρία ότι στους δίδυμους πύργους δεν ήταν αεροπλάνα αλλά ολογράμματα που προφανώς τα έχουμε πάρει απο εξωγήινη πληροφορία να μην είναι τόσο εξωφρενική. Η ίσως στο εγγύς μελλον να δούμε κάτι τέτοιο.



Επόμενη κάρτα "Συγχώνευση τραπεζών" Τι? Μπα? Και όμως ....το ζούμε σήμερα !




Επόμενη κάρτα " Διεθνείς οργανισμός καιρού" Μάλλον τελικά τα σενάρια περί χειραγώγησης του καιρού είναι  αληθινά (haarp). Η κάρτα δείχνει αεροπλάνο να ψεκάζει (chemtrails) . Στο άμεσο μέλλον θα έχουμε κάποια επίσημη κυβερνητική  ανακοίνωση  για αυτό το θέμα...ακούγοντας ίσως ένα παραμύθι για δράκους!!



Επόμενη κάρτα "παλιρροιακό κύμα"  Το είδαμε άλλα μάλλον είδαμε το πείραμα και στο μέλλον θα δούμε το κανονικό χτύπημα. Πάντα όταν θα βολεύει τα παγκόσμια αφεντικά να επηρεάσουν οι να εκβιάσουν κάποιους



Επόμενη κάρτα " Ελιζα" Ίσως όνομα κάποιου επιστημονικού πειράματος στυλ cern . Δεν έχουμε εξακριβώσει ακόμα τι και πως?  Ίσως πειράματα πάνω στην χειραγώγηση εξ αποστάσεως μεσώ διανοητικού έλεγχου ..λέμε ίσως!




Επόμενη κάρτα " Κοσμικοί ανθρωπιστές" Η κάρτα προβλέπει την υπάρξει νέων ιδεών τάσεων και κινημάτων στυλ zeitgeist.Άλλα αν το δείτε καλά η σκιά του ανθρωπιστή γίνετε ένας κερατοφορος....σκεφθείτε τι θέλει να πει ..θέλει να προειδοποίηση η να μείωσή κάποια παρουσία ?


Επόμενη κάρτα " Νόμος και τάξη" Η νέα καθημερινότητα μας. Η δύναμη του αστυνομικού κράτους. Η απόδειξη των κρατών ενάντια των υπηκόων τους ότι τώρα πια αποκόβουν την σχέση πολιτείας ανθρώπου και το κράτος δολοφόνος γίνετε δυνάστης με εχθρό τον ίδιο των άνθρωπο και την ελευθεριά του.



Επόμενη κάρτα " ΑΛ ΓΚΟΡ" Ο γνωστός με την μεγάλη άπατη για το θερμοκήπιο και όλη την διαδικασία που ξεκίνησε ώστε να πληρώνουμε και φόρο όταν κλανουμε (μεθάνιο)


Επόμενη κάρτα " Χίλιοι πόντοι από φως" Η κάρτα δείχνει έναν εργάτη να δίνει χέρι συμφωνίας με έναν επιχειρηματία . Μάλλον μετά από αγώνες η εργατική τάξη θα έρθει σε μια συμφωνία με την ελιτ . Ύστερα βεβαία από εξόντωση της άμυνας των εργατικών θα γίνει συμφωνία η οποία όμως θα έχει στηριχτεί πάλι σε μπλόφα και φόβο.Βεβαία δεν μπορώ να μην θυμηθώ την ιστορία των μεταλλωρύχων και την τεράστια αποζημίωση σε οτι περάσαν ..ξέρω υπερβολές αλλά έτσι μας έχουν συνηθίσει σε υπερβολές..ίσως λοιπόν αυτό να ήταν ακόμα ένα σημείο ..ένας κώδικας στην γλώσσα τους !!( άσε που ήταν 33).





Επόμενη κάρτα " Φεμινίστρια" Ίσως αναφορά στην τεράστια σημασία του φεμινισμού και στην αλλαγή τρόπου ζωής της οικογενείας . Ένα σωστό και δίκαιο κίνημα αλλά που έβαλε και την γυναικά στον αγώνα επιβίωσης πράγμα που άλλαξε άρδην τα οικογενειακά δεδομένα κλπ κλπ Και ως γνωστό σπάσιμο της οικογενειακής ενότητας ίσον νίκη στον άνθρωπο κλπ κλπ


Επόμενη κάρτα " Φαρμακευτικές εταιρίες" .Τεράστιο αγκάθι στην σημερινή κοινωνία . Αν μαθαίναμε την αλήθεια για τα φάρμακα και την υγεία ίσως να κάναμε την μεγαλύτερη επανάσταση του σημερινού κόσμου.


Επόμενη κάρτα " Υπηρέτες του Κθουλου" Μεγάλη σειρά φαντασίας και με μεγάλα μυστικά . Ίσως η αναφορά στον κθουλου να μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις από την μεριά της θάλασσας στο άμεσο μέλλον. Και καλύτερα είναι να μην ξυπνήσει ο κθουλου....

Επόμενη κάρτα " Σκότωσε για την ειρήνη" . Φοβερή κάρτα που είναι η μισή στο παρών και η μισή στο μέλλον.Η κάρτα προβλέπει της μεγάλες αντιδράσεις των ανθρώπων και των ειρηνιστών έναντι στην βια της νέας τάξης πραγμάτων . Μάλιστα δείχνει την υπερισχύσει των ανθρώπων που ζητούν την ειρήνη ,ακόμα θα δούμε με τις παρακάτω κάρτες ότι είναι τελείως χρονική κάρτα γιατί δείχνει ότι πρώτα θα νικήσει το κίνημα των ανθρώπων και μετά μέσα από την απόλυτη ειρήνη θα ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.


Επόμενη κάρτα " Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος" Εμείς θα λέγαμε μάλλον τέταρτος αλλά δεν έχει σημασία ποιος είναι σημασία έχει ότι το παιχνίδι τον έχει σαν σενάριο. Ελπίζουμε να μην επαληθευτεί







Επόμενη κάρτα "Μείωση πληθυσμού" . Γνωστά τα σενάρια για την ανάγκη των πεφωτισμένων να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός. Εδώ η κάρτα μας δείχνει  ένα νέφος πάνω από μια πόλη ..ελπίζουμε αυτό να μην εννοεί ότι θα επιτευχθεί η μείωση με νέφος- αεροπλάνα που ψεκάζουν- chemtrails. Στην φώτο φαίνονται οι δίδυμοι πύργοι και στην κάρτα οι δίδυμοι πύργοι με καπνό που σχηματίζουν πρόσωπο



Επόμενη κάρτα " Η κασέτα τελείωσε" . Αυτή η κάρτα είναι πραγματικά η πιο ανατριχιαστική αν μπεις στο σκεπτικό ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένας κώδικας που προβλέπει η μάλλον δείχνει τα σχέδια για το μέλλον . Είναι σαν να υπάρχει ένας στημένος κόσμος από την αρχή και να μας παίζετε η ίδια κασέτα σαν να είμαστε κότες που ακούν κλασική μουσική για να κάνουν περισσότερα αυγά



Επόμενη κάρτα " Πολυεθνικές εταιρίες πετρελαίων" Το άλλο μεγάλο αγκάθι της κοινωνίας μας και τα μεγάλα αφεντικά της ζωής μας. Ιδίως τώρα με τα φαινόμενα του Αραβικού κόσμου αυτή η κάρτα είναι τόσο σημαντική να καταλάβουμε σε ποιο κόσμο είμαστε φυλακισμένοι . Σηματοδοτεί για έμενα την προσπάθεια του παγκοσμίου έλεγχου του πετρελαίου που θα μας οδηγήσει σε πόλεμο.


Επόμενη κάρτα "Συνδυασμένες καταστροφές" Η αγαπημένη ασχολία των πεφωτισμένων "Τάξη μέσα στο χάος" Προκαλούν το χάος για να προσφέρουν τάξη με τους δικούς τους κανόνες και οφέλη...φοβου τους Δαναούς και δώρα φέροντες....σύντομα δυστυχώς θα έχουμε συνδυασμό καταστροφών στον πλανήτη μιας και μόνο η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν είναι ικανή να κάνει τους  ανθρώπους να δεχτούν μια παγκόσμια κυβερνήσει.








Επόμενη κάρτα " Λας Βεγκας " Ακόμα μια αναφορά στην κοινωνία του τζόγου














Επόμενη κάρτα " αρκετά πια" Σε αυτή την κάρτα φαίνεται ότι κάποιος μας ανέχτηκε αρκετά η ότι εμείς τον ανεχτήκαμε αρκετά. Από την φώτο όμως καταλήγουμε ότι κάποιος που έκανε υπομονή μαζί μας ήρθε στα όρια του. Άρα στο μέλλον αν δούμε ξαφνικά το καθαρό πρόσωπο του κάθε κράτους να είναι σκληρό και άδικο να μην μας φανεί και τόσο ξαφνικό.



Επόμενη κάρτα " Κεντρική τράπεζα" Που δεν είναι κεντρική αλλά εταιρία  που κόβει χρήμα και δανείζει κράτη. Δεν μπορούμε να δούμε τι μας δείχνει αυτή η κάρτα για το μέλλον αλλά σίγουρα μας δείχνει τον πραγματικό δυνάστη του παρών μας


Επόμενη κάρτα "Κατάρτιση ασφάλειας" Σημερινή κάρτα που δείχνει την υστερία του κόσμου για ασφάλεια . Πόσο πολύ μας έχουν υπνωτίσει όταν μας κάνουν να δημιουργούμε μόνοι μας τις φοβίες μας και τους εχθρούς μας


Επόμενη κάρτα "μύλος του Μίδα" Σημαντική μελλοντική κάρτα που προβλέπει κάποιο μεγάλο όφελος από την θάλασσα ίσως μια νέα τεχνολογία που θα  μπορεί να προσφέρει κέρδος από το νερό της θάλασσας













Επόμενη κάρτα " Βουντού οικονομία" Πόσο ποιο αληθινή κάρτα από αυτή για την σημερινή μας κατάντια . Πόσο αληθινά είναι αυτά τα κουκλάκια στην φώτο ...αυτά είσαι εσύ.













Επόμενη κάρτα " ΜΜΕ " Τα λόγια περιττά όλη η βιομηχανία υποταγής συνείδησης με τα σύμβολα της πυραμίδας και το πανοπτη οφθαλμού ξεκάθαρη αναφορά στην πραγματικότητα του σήμερα













Επόμενη κάρτα "Βγάλσιμο της μάσκας" Κάποιος η κάτι ιδέα η άνθρωπος θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στο κοντινό μέλλον . Μπορεί να είναι και ο arnold ..λέμε τώρα!













Επόμενη κάρτα " Στρατιωτικός νόμος" Πολλοί ερευνητές αναφέρουν ότι σύντομα στην Αμερική λόγω προβλημάτων θα δημιουργηθεί εμφύλιος . Ο στρατιωτικός νόμος δηλαδή θα παίζει πολύ στο μέλλον και στις ειδήσεις μας. Ήδη υπήρξε στην Αίγυπτο...ο χρόνος θα δείξει










Επόμενη κάρτα " 18 1/2 λεπτά κενό" Πόλη παράξενη κάρτα που μας μιλάει για κάτι που δεν γνωρίζουμε . Μπορεί αν αναφέρετε στις ταινίες του nixon ..μπορεί να αναφέρετε στην ιστορία του κόσμου..πάντως σηματοδοτεί ένα πολύ μεγάλο μυστικό που υπάρχει λόγω της αδυναμίας των ανθρώπων.



Επόμενη κάρτα " Κρυφή περιοχή" Μια κάρτα που μπορεί να μιλάει για τις κρυφές περιοχές όπως area51 η να μιλάει για τις νέες κρυφές περιοχές που δημιουργουνται σαν καταφύγια για την ελιτ. Μέσα στην κάρτα βλέπουμε κάποιους σούπερ ήρωες που μάλλον μας δείχνει οτι πρέπει να μιλάμε για στρατιωτική περιοχή.












Επόμενη κάρτα " Αδελφικές παραγγελίες" Με τα γεγονότα σήμερα να τρέχουν και τον Αραβικό κόσμο να είσαι σε εξέγερση αυτή η κάρτα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ποιες θα είναι οι αδελφικές παραγγελίες που θα κοστίσουν χρυσάφι θα το δούμε μάλλον πολύ σύντομα.








ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters