Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Χρεοκοπούν οι χρεοκοπημένες χώρες?

Λοιπον νικησαμε και παλι,μετα Βαιων και κλαδων θα γυρισουν και θα προσπαθησουν να μας πεισουν για την αναγκαιοτητα του συμφωνου σταθεροτητας.
Δεν θα πουν ομως τι περιμενει τον λαο για τα επομενα χρονια,και δεν μιλαμε για τα.....
επομενα λιγα χρονια,θα πουν παλι ως συνηθως για δυσκολιες που θα τις ξεπερασουμε,για νεα μετρα που πρεπει να παρουμε αλλοιως θα χρεοκοπησουμε,για την επομενη μερα που την βλεπουν μονο αυτοι και μετα.....

Θα αρχισει το ξεζουμισμα της χωρας,οτι εχει μεινει απουλητο θα παει για πουλημα,οτι εχουμε σαν εθνικο πλουτο θα τον παραδωσουμε σε αυτους που μας αφησαν να αναπνεουμε ακομη λιγο,ο λαος θα υποφερει απο τα συνεχομενα νεα μετρα,εκεινοι θα μας υποσχονται λαγους με πετραχηλια με μονο στοχο να συνεχισουν να διαχειριζονται ενα κατεστραμενο πλοιο και ολα θα συνεχιστουν ετσι.

Καθημερινα θα βλεπουμε την αναλγησια και την αδιαφορια τους,θα μας μιλανε στο ονομα μας αλλα θα νοιαζονται μονο για την καλοπεραση και την βολεψη τους,θα καταργουν ολες τις κρατικες δαπανες που βοηθανε τους αδυναμους να επιβιωσουν με προσχημα την σωτηρια της χωρας.

Προσωπικα δεν ελπιζω πλεον τιποτα,το παιχνιδι ειναι στημενο απο ολους,τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε η Μπενακη οταν ελεγε για τις αλλαγες που θα επελθουν οταν μιλαγε στον Παπουλια.
Το γεγονος ειναι ενα,ο λαος πλεον μπαινει στην ακρη,ο λαος δεν εχει σημασια διοτι ειναι χειραγωγημενος και χωρισμενος σε φατριες αναλογα με τι τον συμφερει,η ελιτ ξερει καλα την δουλεια της,ηδη οι νομοι που περιμενουν να ψηφιστουν εχουν σαν στοχο τις πολιτικες και δημοκρατικες ελευθεριες μας,η μπανανια που ονειρευτηκαν παιρνει σαρκα και οστα.

Προδομενοι εδω και χρονια,ανημποροι να εκφρασουμε την οργη μας θα υποστουμε ολες αυτες τις αλλαγες για την σωτηρια της χωρας,μιας χωρας που δεν θα ειναι πλεον δικη μας αλλα αυτων που την προδωσαν,την ξεπουλησαν,την δικασαν.

Επιμηκυνση του χρεους και σμικρυνση των δικαιωματων και των ελπιδων μας η αποφαση του συμβουλιου των δικτατορων της Ευρωπης.
Οσοι ειναι τυχεροι να φυτοζωουν με πενιχρα εισοδηματα και να υποφερουν να βλεπουν το ξεπουλημα χωρις να μπορουν να αντιδρασουν θα αποδεχτουν την καρτα του πολιτη,τον ελεγχο και την ηθικη τους απαξιωση και θα εχουν τις μελλοντικες γενιες να τους κοιτουν με απορια και οργη ρωτωντας γιατι αφησαμε την χωρα μας να γινει ενα ερειπιο που το κυβερνανε ανικανοι.
Το μεγαλυτερο ψεμα ειναι οτι προσπαθουν να μας σωσουν απο την χρεοκοπια,μα ειμαστε ηδη χεροκοπημενοι,οικονομικα και ηθικα.

Νικησαμε μα το ποτηρι ειναι πικρο,δεν ειναι κρασι ειναι κωνειο.


http://harrytsopanos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters